Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Čvančara - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Čvančara

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Čvančara < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem dělal jinde, ale komisař stejný. Pan Čech je totalní kret*en. Vždy mě nechal dokončit jízdu a pak řekl hmm ještě se svezete. Přešel jsem do jiného města v jiném kraji a město jsem absolutně neznal a zkouďku udělal po jedné cvičné jízdě. Pan Čech je zkorumpovanej idiot.
vloženo: 12. července 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem dělal jinde, ale komisař stejný. Pan Čech je totalní kret*en. Vždy mě nechal dokončit jízdu a pak řekl hmm ještě se svezete. Přešel jsem do jiného města v jiném kraji a město jsem absolutně neznal a zkouďku udělal po jedné cvičné jízdě. Pan Čech je zkorumpovanej idiot.
vloženo: 12. července 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktor pan Čvančara mě skvěle připravil,ale pan komisař je zlej zamidrakovanej idiot,do autoškoli jsem dala hodně peněz a nakonec papíry nemám, takže můj názor je, že papíry dá tomu kdo sice musí něco umět,ale taky to bere podle sympatie &#128529;&#128529;&#128529; velké mínus že komisaři se nestřídají,ale je pořád a ten samí!!
vloženo: 18. června 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Je neštěstí, když si neúspěšná žačka vylévá vztek na jiných, a ještě vulgárně, schovaná za anonymitou. Abych parafrázoval, je velké minus, že autoškola, potažmo komisař, nemůže poslat uchazeče na psychologické vyšetření, pokud tento neustále a opakovaně vytváří na silnici rizikové situace /nedání přednosti, nulová reakce na náhlé nebezpečí,..atp./.
Slečně Veronice (?)bylo opakovaně doporučeno přerušení výcviku do doby, než se celkově zklidní, alespoň tak, aby dokázala poslouchat rady a napomenutí učitele a hlavně vnímat okolní provoz.
Její reakce mě mrzí a překvapila.
Karel Čvančara,provozovatel autoškoly


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěl bych poděkovat p. Čvančarovi za vzorný přístup a vlídnost.
Dělal jsem si u něj svého času přezkoušení po vybodování a velmi poučný,zjistil jsem po letech kolik zlozvykú mám a dozvěděl jsem se spoustu zajímavých rad.
Na to konto jsem dal k němu i holku do kurzu na osobák a opět naprostá spokojenost. Dcera nadšená, moc se jí tam líbilo a múžu vám říct, že ji bez obav půjčuju auto a vím, že jezdí opatrně a s citem.
Všem tuto autoškolu vřele doporučuju.
Jo, a pan Čech,zkoušející,jak tam někdo píše,že je zlej či co, je úplně normální, hold je to zkouška a musíte alespoň něco umět.
vloženo: 10. června 2016
vložil: Holeček,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu zachraňuje jen samotný pan Čvančara který žákovi výjde vstříc, je milý, ohleduplný a na jízdy se budete zaručeně těšit. Ovšem tento kladný dojem končí v okamžiku, kdy pan komisař srší svou arogantní, zakomplexovanou náladou a hledá sebemenší prkotinu ze které by autoškole přinesl další peníze díky placení dalších zkoušek i zaplacením celé autoškoly.
vloženo: 5. prosince 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: - původně jsem ani nechtěl reagovat,ale nedalo mi to. Nemám totiž rád, když někdo ze své vlastní neschopnosti viní všechny okolo. A tak přidávám pointu:
žačka nakonec přešla do autoškoly známého její rodiny, ten ji nekompromisně přinutil vzít si ještě cca 10 hodin jízd, než ji vzal na zkoušku a ..udělala ..a u stejného komisaře, z kterého se rázem stal příjemný a sympatický člověk.
Karel Čvančara, provozovatel autoškoly


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    S autoškolou jsem byl velice spokojen. Přístup vynikající. Vše přizpůsobeno potřebám žáka. Profesionální a zároveň přátelské chování instruktora. Patří mu mé díky za výbornou přípravu na zkoušky. Vřele doporučuji ;)
vloženo: 16. listopadu 2013
vložil: Dan Říha,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Čvančara je velice klidný, mily a pohodový instruktor. Velice příjemně mi to plynulo. Závěrečné zkousky jsem dělal již několikrát předtím a až tady jsem je udělal. Vřele doporučuju.
vloženo: 6. listopadu 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěl bych poděkovat panu "Karlovi" za upřímnou péči a neskonalou trpělivost. Jsem už třicátník a během let toto byla moje třetí autoškola, ale nikdy jsem neuspěl. Až tady a napoprvé! Takže mohu i porovnávat s těma dvěma.Tato je o kategorii lepší jak v přístupu k žákům (máte prostě pocit kamarádského rovného vztahu),tak v získaných znalostech a dovednostech. Prostě pan Karel vše trpělivě vysvětlí a v autě ukáže,třeba i smyky, vzal nás i do Prahy a tak.
Prostě vřele doporučuji všem.
vloženo: 11. ledna 2013
vložil: Milan Holeček, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola jakou znám!! Velice profesionální a trpělivý přístup! Doporučuji všem, kteří se bojí řídit, protože tenhle pán vás přesvědčí o tom, že se to naučí každý!:)Je fakt jednička ve svém oboru a díky za to!
vloženo: 13. prosince 2011
vložil: Blanka D., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem doporučuju,pratelsky,ochotny,klidny přístup.Jsem velka tremistka,ale tady vam opravdu všechno krasne vysvětli a naučí :o)
D.O.P.O.R.U.Č.U.J.I. V.Š.E.M. :O)
vloženo: 18. března 2011
vložil: Lenka Puczoková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mužu všem jen doporučit,jsem hrozně spokojena,přatelsky,klidny přístup,žadne stresy,davam 1*.SUPER

Lenka Puczoková :o)
vloženo: 18. března 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bylo to super,moc jsem se naučila a hlavně v pohodě.Dokonce mě přinutil i smykovat, zpočátku jsem jen pištěla,ale pak už mi to celkem šlo i vyrovnat.Jízdu jsem sice udělala až napodruhé, ale to jen proto, že jsem děsná trémistka.
Ale i táta říká, že jezdím hezky a dokonce mi pújčuje i auto, svýho miláčka.Jó a za opakování tý zkoušky jsem ani nic autoškole neplatila, to se taky nevidí.
Doporučuju všem.
Lucka
vloženo: 4. února 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych poděkovat panu Čvančarovi za trpělivost a super naučení jízd i teorie.Lepší autoškolu jsem si opravdu vybrat nemohla.Mohu jen doporučit a popřát hodně spokojených žáků.
vloženo: 15. září 2010
vložil: Eva U.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jen doporučit Dokáží se přizpusobit vám a to i o vikendech Co se týká výuky je vysvětlována tak,že to snad pochopí každý a řeknou vám i víc než najdete v učebnici a to vám ještě k tomu uvaří caj nebo kávu Velice příjemný přístup Dělala jsem tam řidičák na auto i na motorku a opravdu se vám maximáně věnuji a jsou velice trpělivy Jsem ráda,že jsem si zvolila tuto autoškolu.
vloženo: 21. srpna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální přátelský trpělivý přístup.Skvělá autoškola doporučuju.
vloženo: 4. května 2010
vložil: Jitka Járová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   je to borec

vloženo: 24. dubna 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice perspektivní autoškola s otcovskými rady!
vloženo: 3. března 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Čvančara osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Čvančara < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Čvančara - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje