Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Dan - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Dan

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Dan < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem se setkala s opravdu profesionálním přístupem pana Houdka, jakožto lektora.
V průběhu jízd pan Houdek nikdy nezvýšil hlas, nenadával, nezesměšňoval, vše řešil vklidu, byl ohleduplný, vstřícný a velice trpělivý. Vždy zodpověděl mé dotazy, případně danou problematikou dále dovysvětlil.
Dále bych chtěla vyzdvyhnout individuální přístup pana Houdka ke každému žákovi, vždy se zaměřil na konkrétní problémy a chyby.

Z této autoškoly, kam jsem přišla s naprosto nulovými znalostmi a zkušenostmi, nyní odcházím s pocity jistoty, které se týkají nejen samotné jízdy v autě, ale také rozjezdů, parkování, případně také složitějších dopravních situací.

Bezkontaktní teoretcká příprava (individuální studijní plán) mi nanejvýše vyhovovala.

Řidičské oprávnění jsem získala na první pokus.

Na tuto autoškolu budu velice ráda vzpomínat.
vloženo: 23. listopadu 2019
vložil: Michaela, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V životě už bych tam nešla.Ten přístup se mi nelíbí.Neni tam ani teorie ani zdravověda a to jeho chování přijde mi až uchylné.Za jizdy moc nevysvětluje spiš si tak balí cigarety a neustále si vypisuje na mobilu.Jen si za všechno bere peníze.
vloženo: 6. ledna 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Prostě SUPER, přechod z jiné autoškoly a od A do Z není jediná výtka. Dan je profesionál na svém místě!!! Klobou dolů před ním!!!
vloženo: 6. listopadu 2017
vložil: Jitka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je prostě nejlepší. Přecházela jsem z jiné a měla jsem obavy, jak to zase dopadne. Ale p. Houdek je super chlap a také instruktor na svém místě. Vše vysvětlí v klidu, bez nadávání, člověka povzbudí a chová se opravdu jako k žadateli. Je to prostě super člověk.
Takže pokud někdo váháte, určitě doporučuji Autoškolu Dan, jsem nadšená.
vloženo: 9. října 2017
vložil: Lenka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vyborny pristup Dana k zakum! Je to opravdu pravy instruktor autoskoly, ktery vas necha udelat chybu a pak vam hezky vysvetli, proc ji nemate uz delat. Z jine autoskoly jsem byla akorat zvykla na nervy a huceni.
Do teto autoskoly jsem prechazela z Brna po 4 nepovedenych pokusech na zkouskach (jizda) a musim rict, ze to bylo to nejlepsi, co jsem mohla udelat :)
vloženo: 23. července 2017
vložil: Zuzana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem s autoškolou velice spokojen a hodně mě naučila.Co se týče zkoušek byl jsem velice dobře nachystán.Řidické oprávnění jsem získal na první pokus.
vloženo: 27. prosince 2016
vložil: Tomáš Malík,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dan je skvělí, ačkoliv sem měla v některých chvílích strach uklydnil mě... je to super Chlap
vloženo: 9. dubna 2016
vložil: Petra Koktová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dan je super učitel, je to pohodář a je vidět, že tu práci dělá rád. Doporučuji :)
vloženo: 14. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolutně perfektní přístup.
Levné a přesto komplexní.
Jízdy jsem udělala s jistotou a testy mám dnes za 50bodů :-)
Doporučuji všem, co to chtějí udělat na poprvé!
Pozn. jsem z Brna a tzv.vratkař. Jinde vratkaře dusí a schváleně vyhazují (vlastni zkušenost), tady se ke mě chovali jako k žadateli :-)
Doporučuji!!!!
vloženo: 7. ledna 2014
vložil: Sovinská,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektně pohodová autoškola, velmi příjemná atmosféra, s Danem se hodně nasmějete, je vždy pozitivně naladěný s úžasným smyslem pro humor. Je velmi trpělivý, vstřícný, vše důležité vám bez problému několikrát zopakuje, zaměří se přesně na zdokonalení toho, co daný jedinec potřebuje. Také se dozvíte hodně užitečných rad a tipů. Jak jsem říkal, i pokud se považujete za slabšího jedince, je pro vás autoškola Dan tou pravou díky klidnému a pohodovému průběhu.
vloženo: 24. října 2013
vložil: Martin Šafář, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem rád, že jsem dostal doporučení do této autoškoly. Absolvoval jsem výcvik v autoškole v Brně, kde se na mě při výuce vystřídalo několik lektorů a každou jízdu téměř jiné vozidlo. Lektoři učili jiným stylem a auta byla různých značek, tudíž odlišnosti ovládání. Podle toho též dopadly zkoušky. 3x neuspěšně. Nemluvím o navýšení ceny za opravné zkoušky. Celkem zklamaný jsem přišel do autoškoly Dan v Tišnově, kde mě překvapil svým přístupem pan Dan. Tento mě vše vysvětlil, jak co proběhne, kdy a kde a přesně tak bylo. Zkoušky jsem po 2 kondičních jízdách v mě naprosto cizím prostředí složil na 1 pokus. Tímto chci poděkovat autoškole Dan nejen za výborný přístup, ale i cenu opravných zkoušek s kondičními jízdami. Taktéž musím říct, že komisař byl naprostá pohodička, cítil jsem se v pohodě, né jako v Brně. Já vřele doporučuji.
vloženo: 23. října 2013
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   První dojem nadšení,pak hrůza a děs!!!
Jedna trasa pořad dokola: Tišnov- Sentice a zpět. Zajeď sem a tam, často nám dělala společnost při jízdách jeho přítelkyně. A nakonec Vás u zavěrečné zkoušky z praktické jízdy potopí, a to jen, aby dostal další penize. Co na tom, že Vás vyzvedne doma, když nikdy nedorazí včas, část jízdy strávite u benzinky nebo u Penny na parkovišti / "jdu si jen něco koupit ...občerstveni/. Řidičák jsem dělal nakonec u jiné autoškoly a fakt jsem rad. Když občas zahlédnu vozidlo této autoškoly, dělá se mi z toho na zvracení.
vloženo: 22. dubna 2013
vložil: Aneta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Daniel je nejen úžasný, zkušený a trpělivý instruktor, ale je to také skvělý člověk. Velice svědomitě vás připraví na zkoušky.
Na jeho jízdy jsem se vždy těšila, vyšel vstříc všem požadavkům :) Takže za sebe mohu jen doporučit a ženským dvakrát tak :) Tenhle instruktor vás deptat za chyby nebude a možná, že i zhubnete od smíchu!
vloženo: 15. března 2013
vložil: Martina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly jsem se přihlašovala z donucení,takže jsem si při výběru dávala hodně záležet. Teď opravdu NELITUJU,že jsem si vybrala právě Dana ;-),protože je to jak perfektní instruktor,který zbytečně nevybouchne,pokud mu zrovna teda nezničíte auto,ale taky úžasnej člověk,se kterým se nasmějete. Všechno vysvětlí naprosto jasně i těm pomalejším,jako jsem třeba zrovna já a rozhodně nikoho neshazuje,pokud to nepochopí hned na poprvé.
Sice nemám s kým srovnávat, ale podle mě je to jeden z těch lepších (ne-li nejlepších) instruktorů na okrese. Tyhle jízdy mi budou opravdu hodně chybět....
vloženo: 27. února 2013
vložil: Anežka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Dan mohu jen a jen doporučit !!!!! Příjemný učitel, vše dokáže vysvětlit, bez nějaké agrese! Klidný člověk a hlavně to od něho pochopí i malé dítě ! Věnuje se žákům, tak ja má ! Velice výborná autoškola ! Bude mi to chybět ;)
vloženo: 26. února 2013
vložil: Michaela,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem uspěšně udělal už v březnu 2010 a to ve svých 38 letech,perfektni přístup,dokonalé a klydné vysvětlení a naučení řízení.Zatím jezdím bez nehody adoufám že to tak i zůstane.TAK mě to zde naučili jezdit v klidu a srozvahou.
vloženo: 7. listopadu 2012
vložil: Drábík Pavel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Úžasná, dokonalá a jedinečná taková je autoškola Dan a tak též i instruktor, který je ledově klidný, příjemný a usměvavý :-). Perfektně vše vysvětlí a poradí :-) VŠEM DOPORUČUJI LEPŠÍ NENAJDETE!!! Už ted mi chybíš :-P Markéta
vloženo: 10. února 2012
vložil: Markéta Mašínská,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem ráda,že jsem si vybrala právě tuhle autoškolu, Dan je největší pohodář,hlavně má s náma tu trpělivost a je s ním sranda. Všem doporučuju. Bude se mi snad i stýskat :D
vloženo: 26. ledna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak klidného člověka jako je Dan, jsem ještě nepotkala. Je to super člověk s obrovskou trpělivostí, který si na nic nehraje. Na jízdy jsem se vždycky moc těšila. Škoda že to tak rychle uteklo bude mi smutno :-/
Vždycky jsem si myslela že 1.2 nemůže vůbec jet, ale dost jsem se spletla :-)) sportline :-*

Pro tuto autoškolu 5 hvězdiček opravdu nestačí :-)
vloženo: 22. prosince 2011
vložil: Niky,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   5 hvězdiček je málo;) skvělé, výborné, dokonalé.. jsem ráda, že jsem si autoškolu dělala právě u Dana..
vloženo: 2. srpna 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Danem se jezdí skvěle, nikdy na Vás nezvýší hlas, vždycky je vše s klidem a pokud to jde tak s humorem. Hodně jsme se zasmáli a vůbec se netěším na to až mi zkončí jízdy. :/ xD Bude mi to chybět.
Opravdu tuto autoškolu doporučiji, Dan Vám vyjde všem a dá se s ním domluvit :))
vloženo: 18. února 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Abych pravdu řekl,tak se mi snad bude i stýskat. Naprosto bezproblémová a super autoškola.Dan jako člověk a insturktor vážně bezva.Všechno bere s klidem a nemám prostě co vytknout.100% spokojenost!
vloženo: 9. února 2011
vložil: Daniel Ambros,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu nevím, co mám této autoškole vytknout. Dan je super člověk, který nikdy na nikoho neřve. Opravdu ví jak má naučit řídit a hlavně je všechno o pohodě a klidu. Super!
vloženo: 9. února 2011
vložil: Tom Nováček,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice dobrá autoškola ! Dan je naprosto pohodový člověk a velice dobrý instruktor s velice dobrými znalostmi. Tuhle autoškolu bych doporučil všem, kteří váhají :)
vloženo: 2. prosince 2010
vložil: Milan Řehořek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem moc ráda že jsem dělala autoškolu u Dana. Je to veselý člověk a na žáky ,, neřve"..rozhodně doporučuji:-) navíc velmi ochotný..:-)
vloženo: 23. listopadu 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Danem se jezdilo úplně skvěle ... tenhle člověk fakt má povahu na to učit a není s ním žádný problém v domluvě a tak ... všem doporučuji autoškolu Dan
vloženo: 15. září 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola s Danem byla perfektní,pákrát jsme se pěkně zasmály.Celkový dojem moc dobrý.Doporučuji všem.
vloženo: 23. července 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super!!! Dan je bezva a v pohodě. Jsem ráda, že jsem se rozhodla pro jeho autoškolu. Skvělej přístup, ochota taky. Opravdu nejlepší. Bude mi po něm smutno. Dávám 100 hvězdíček. A ať se nikdo neopováží ho pomlouvat! Kdo nevyzkoušel neví nic... H
vloženo: 4. června 2010
vložil: H, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak tuto autoškolu moc doporučuji, Dan je nejlepší učitel a hrozně v pohodě chlap, a to jsem z toho měla strach, bude se mi mocka stýskat
vloženo: 7. února 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Souhlasím,intruktor maximální pohodář,cena výcviku jedna z nejnižších v okolí..Doporučuji!
vloženo: 26. října 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   SOUHLASÍM SE VŠEMY AUTORY.NRJLEPŠÍ INSTRUKTOR FAKT POHODÁŘ. DOPORUČUJI
vloženo: 5. října 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   super , super,hodnotím tak na 10 hvězdiček,není jen skvělej učitel ale stane se zněj i super kamarad, dokáže vše velmi dobře vysvětlit,i ten největší bl... by to chápal.Na ten strávený čas budu vzpomínat velmi dlouho a moc ráda. Doporučuji, je vážně moc dobrýýýýýý!!!!!!
vloženo: 12. září 2009
vložil: jindřiška strážnická,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, instruktor je největší pohodář, jkého jsem kdy potkal. Po ukončení autoškoly se mi po Danovi stýskalo :D
vloženo: 29. srpna 2009
vložil: Mike BiBi, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím, že i 5 hvězdiček je málo. Měla jsem tu čest jezdit s touto autoškolou. Super přístup, nejlepší instruktor. Naučila jsem se vše, co jiné autoškoly slibují, ale nesplní :)
vloženo: 4. června 2009
vložil: Martina,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Dan osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Dan < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Dan - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje