Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Diviš - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Diviš

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Diviš < <


   Skvělá autoškola !!! Trvale bydlím v Německu, kde stojí skupina B v přepočtu 70.000,- Kč, tak byla volba jasná a vrátit se na krátký čas domů a dělat řidičák tady.
Autoškola mě vyšla vždy vstříc i o víkendu a to dokonce bez příplatku, což je v Německu nevýdané :-)
Asi nejsem žádný retard a dřevák, protože jsem zkoušky dal na poprvé a v rekordním čase.
Ještě jednou děkuji za skvělý a finančně nenáročný přístup :-)
vloženo: 19. února 2021
vložil: Pavel, emailová adresa nezveřejněna


   Musím rict ze jsem velice nespokojena s touhle autoskolou,teda spíše s přístupem pana Diviše staršího ze začátku to bylo docela v pohodě jeho nevkusnych návrhu jsem si nevsimala ikdyz mi to bylo nepříjemné .po čase mi začal rušit jízdy v domluveny čas 3 hodiny me nechal cekat s tím ze jizda měla být 12:30 volal mi ve 12 ze to nestíhá ze to posunem ať cekam ze zavolá jak to bude možné čekala jsem hodinu zavolala jsem řekl ze nemůže mluvit a položil volám za další hodinu a to mi řekl ze jízdu ruší ze má něco s autem.nemluvě o tom ze zkoušky mi 2 krat posunul ikdyz jsme byli domluveni jinak .měla jsem domluvené dokoupit ještě 4-5 jízd a jít na opravky odjel semnou jednu jizdu a řekl ať si jdu za 2 dny ke zkouškám i přes to ze sem dva měsíce nejezdila. V tu chvíli mi došla všechna trpělivost a řekla jsem si ze to dodělám jinde,tenhle přístup mi neprijde moc profesionální .určitě nedoporučuji vyhozené peníze !
vloženo: 16. února 2021
vložil: Alena Mikova , emailová adresa nezveřejněna


   Musím rict ze jsem velice nespokojena s touhle autoskolou,teda spíše s přístupem pana Diviše staršího ze začátku to bylo docela v pohodě jeho nevkusnych návrhu jsem si nevsimala ikdyz mi to bylo nepříjemné .po čase mi začal rušit jízdy v domluveny čas 3 hodiny me nechal cekat s tím ze jizda měla být 12:30 volal mi ve 12 ze to nestíhá ze to posunem ať cekam ze zavolá jak to bude možné čekala jsem hodinu zavolala jsem řekl ze nemůže mluvit a položil volám za další hodinu a to mi řekl ze jízdu ruší ze má něco s autem.nemluvě o tom ze zkoušky mi 2 krat posunul ikdyz jsme byli domluveni jinak .měla jsem domluvené dokoupit ještě 4-5 jízd a jít na opravky odjel semnou jednu jizdu a řekl ať si jdu za 2 dny ke zkouškám i přes to ze sem dva měsíce nejezdila. V tu chvíli mi došla všechna trpělivost a řekla jsem si ze to dodělám jinde,tenhle přístup mi neprijde moc profesionální .určitě nedoporučuji vyhozené peníze !
vloženo: 16. února 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Líbilo se mi, že nemají zapotřebí křičet na své žáky, což ve většině autoškol je normální, ale pravda je taková, že žák potom ještě více znervózní.
Příjemný přístup.
První jízdy mimo město a postupně se propracováváte až do města :)
Na zkoušky jsem byl plně připraven a udělal jsem je na poprvé :)
vloženo: 26. července 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkově radost z ukončení autoškoly

vloženo: 20. srpna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velice spokojená. Na jízdách jsme se vždy shodli a v pořádku domluvili. Vždy, když jsem něco nevěděla tak byl pan Diviš ochotný a vše mi vysvětlil. Můžu jen doporučit:)
vloženo: 26. května 2015
vložil: Denisa , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    S autoškolou pana Diviše jsem spokojen, můžu jen doporučit.
vloženo: 21. května 2015
vložil: David Frehar,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Psychopat a špatný člověk. Taky podle toho vypadá výuka. Vyhozené peníze. Jen blázen by absolvoval tuto rádoby autoškolu. Důrazně před ní varuji !!!
vloženo: 23. dubna 2014
vložil: Petr Rokyta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děs a hrůza
vloženo: 23. dubna 2014
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou pana Diviše jsem byl spokojený,můžu jen doporučit.
vloženo: 13. února 2014
vložil: Petr Eliáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou pana Diviše jsem byla spokojená,jelikož jsem na MD vyšel mi pan Diviš vstříc s jízdy i výukou.Nikdy jsem v této autoškole neměla problém a celkově to hodnotím pozitivně jelikož mi to i cenově vyhovovalo :) Každopádně tuto autoškolu doporučuji !
vloženo: 12. února 2014
vložil: Markéta Volencová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jedním slovem hnus!
vloženo: 31. ledna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Takže ja bych začala. Do autoškoly jsem se přihlasíla, byla zde přijatelná cena tak jsem to zkusila. Prvních pár jízd probíhala v pohodě, ale pak pan Diviš jezdil klidně o pul hodiny později, a vubec ho nenapadlo se třeba omluvit, dále se mi nelíbil jeho celkový přístup k výcviku, čekal ode mě že všechno znám vím a v ničem mi neradil, jeho slovní až někdy sexuální naražky zde zminovat ani nemusím.. Hodiny teorie probíhali všelijak. Většinou jsme přišli pustil nám nějakou kazetu se zákony, která snad už není aktuální a my tam seděli to bylo vše, někdy i výuky teorie zrušil a nebyla za to žádná náhrada nic. U zkoušek jsem se nestačila divit že si bere 400Kč za nějaký přistavení vozidla. Ptala jsem se lidí z jiných autoškol a ty nic takového platit nemuseli. Auotoškolu nedoporučuji, pkud si myslíte že vás vyjde levněji, není tomu tak:)
vloženo: 31. ledna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou pana Diviše jsem maximálně spokojen. I když jsem musel dojíždět, vždy byl ochotný přistoupit na termín jízd, který mi vyhovoval. Při jízdách panovala dobrá nálada a to přispělo ke zdárnému výsledku. Výukový vůz je solidní. Každého potěší i nízká cena kurzu (oproti jiným autoškolám v okrese).
S výukou jsem spokojený a mohu vřele doporučit. :)
vloženo: 16. srpna 2013
vložil: Michal Vosáhlo, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem maximálně spokojená. Pan Diviš mi vyšel maximálně vstříc i v tom, že jsem si mohla každou jízdu individuálně domlouvat kvůli tomu, že jsem pořád pryč. Za tohle jsem opravdu moc vděčná, protože jsem slyšela, že v ostatních autoškolách to takhle nefunguje, např. u pana Horníčka. Známí říkali, že když potřebují změnit termín nebo dobu jízd, je to velký problém. Při jízdách je pan Diviš klidný, vše vysvětlí a absolutně vás nestresuje. Rozhodně DOPORUČUJI!!!
vloženo: 7. srpna 2013
vložil: Eva Rutarová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byl naprosto spokojen. Většina negativních hodnocení zde je přehnaná nebo nepravdivá. Výuka ve všem splňuje zákon, žádné šizení se nekoná. Přístup pana Diviše je velmi dobrý, přestože občas vysvětloval stylem:“Proč to Děláš?!“ Auto je na naučení výborné, žádné nervy při parkování, couvání... Pouze upravím: konečná cena je 6550 včetně závěrečné zkoušky, kterou mají některé autoškoly již zahrnutou.
vloženo: 5. června 2013
vložil: Pavel Juránek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou pana Diviše jsem byla spokojená. Nemůžu proti němu říct ani jedno špatné slovo, jak při jízdách mimo město tak i ve městě měl se mnou pan Diviš trpělivost a vše mi vysvětloval. Nikdy se mi nestalo, že by na mě zvýšil hlas a podobně. Proto můžu tuto autoškolu vřele doporučit
vloženo: 24. května 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lepší Autoškola snad ani neexistuje. Perfektní příprava na zkoužky, velice profesionální přístup má pan Diviš, je trpělivý a velmi bobře dokáže vysvětlit vše ohledně pravidla silničního provozu. Ocenila jsem hlavně bezproblémovou komunikaci, a hlavně velmi užitečné je že jízdy nevedly jen stále jednou trasou, a tak je člověk připravený na neobvyklé dopravní situace. Autoškolu bych 100% všem doporučila
vloženo: 23. května 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lepší Autoškola snad ani neexistuje. Perfektní příprava na zkoušky.Velice profesionální přístup má pan Diviš.Je trpělivý a velmi dobře dokáže vysvětlit vše ohledně pravidla silničního provozu. Ocenila jsem hlavně bezproblémovou komunikaci, a hlavně velmi užitečné je, že jízdy nevedly jen stále jednou trasou, a tak je člověk připravený i na neobvyklé dopravní situace. Autoškolu bych 1OO% všem doporučila
vloženo: 23. května 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem se rozhodla dělat autoškolu tak jsem měla velké pochybnosti o tom, jestli to vůbec zvládnu. Kontaktovala jsem pana Diviše, protože mi ho doporučili známí, a to nejen kvůli skvělé ceně. Mé prvotní obavy byly ty tam hned po první jízdě. Pan Diviš měl se mnou dosti trpělivosti a ochotně mi vše ukázal a vysvětlil. V době, když jsem dělala autoškolu mi bylo 40 let a i přes mé počáteční předsudky ohledně řízení jsem vše zvládla na poprvé. Díky pečlivé přípravě, a to jak z mé strany tak i ze strany pana Diviše, jsem zkoušky zvládla s přehledem. Proto ho můžu všem jedině doporučit a dodatečně mu tímto i poděkovat.
vloženo: 22. května 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem náhodou po dlouhé době narazila na tyto stránky a potom co jsem si přečetla nemohu jinak než na to zareagovat. Autoškolu u pana Diviše jsem dělala asi před čtyřmi lety a rozhodně nesouhlasím z názorem slečny přede mnou. Chování pana Diviše bylo podle mne naprosto v pořádku. Na špatnou výuku si také nemohu stěžovat (možná by stačilo se jen občas na to čemu nerozumíte zeptat). Jízdy i vše ostatní mi bylo dostatečně vysvětleno. Jako bonus navíc je samozřejmě cena. Takže za mě určitě doporučuji.
vloženo: 22. května 2013
vložil: Veronika Pohořelská, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem měla hodinu jízdy, vždy jsem čekala na příjezd pana Diviše, ale on nikdy nepřijel včas. Jednou se mi dokonce stalo, že mi ani nezavolal, že nebude hodina jízdy. Při nástupu do auta po mně pan Diviš nikdy nechtěl průkaz žadatele o řidičské oprávnění, aby zapsal jízdy, tudíž má průkazka je úplně prázdná. Při jízdách po mně křičel, nevysvětloval mi pořádně řazení ani dopravní situace, které mě na silnici čekaly. Vždycky jsem z toho byla vystresovaná. Také mi dával sexuální návrhy typu, že mi naplácá na holou a že je nemocný a nemá se s kým potit…Výuka probíhala podle mého názoru nestandartním způsobem. Pan Diviš nám vždy v hodině teorie pustil kazetu s dopravními značkami nebo Daniela Landu, jak jezdí závodně autem a hned odešel. Po skončení videa se vrátil, vypnul ho a řekl nám nashledanou. Na výuce většinou byli tři žáci.
Napsala jsem panu Diviši dopis, ve kterém žádám o ukončení výuky. Pan Diviš mi na něj odpověděl, že jsem mu vyhrožovala násilím a likvidací jeho autoškoly. Příslušné papíry, které po něm žádám, mi nechce vydat, potřebuji je k tomu, abych mohla pokračovat ve výuce v jiné autoškole. Mám už podepsanou žádost o přestup do jiné autoškoly, výpis jízd a prohlášení o ukončení studia v jeho autoškole k datu 5. 3. 2013. Tyto podepsané papíry má stále pan Diviš u sebe. Požaduje po mně administrativní poplatek 1000,- Kč za žádost o přestup do jiné autoškoly, tento poplatek však nemá nikde vystaven ani na jeho webových stránkách ani v učebně.

vloženo: 17. dubna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   před 5-lety jsem absolvovala tuto autoškolu..bohužel teorie neprobíhala,kartičky jsme taky neměli,žáci opakovali zkoušky několikrát..nic nevysvětlí,jeho chování je hrubé.nyní mám za sebou autoškolu ve stejném, městě,ale u někoho jiného.vše poctivé,učitel výborný.zkoušky jsem zvládla napoprvé a můžu říct,že si za volantem konečně věřím :-) tady bohužel NEDOPORUČUJU
vloženo: 29. ledna 2013
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou sem nebyla vůbec spokojena. Jestli se to dá vůbec autoškolou nazvat. Přístup pana Diviše je velmi neprofesionální. Kdybych věděla dříve jaký je skutečně pan Diviš radši bych si připlatila u jiné autoškoly. Jeho chování je nepochopitelné. Vždy jen sliboval, ale pak to byly jen samé výmluvy. Neumí se o své žáky postarat. Nedoporučuji.
vloženo: 8. listopadu 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu hodnotím velice dobře-byl jsem spokojen
vloženo: 17. srpna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to jedna z nejlenějších autoškol. A proč???? Vysvětlení je jednoduché. Pan Diviš m.nedodržuje počet hodin, které stanoví zákon, proto je s námi neodjezdí tudíž z 28 hod. odjedete pouhých 14hodin. Ušetřeno. ¨Teorie výuky se prování fourmou videokazety a to jen hoďku a půl. Ušetřeno. Pan Diviš dále chce zaplatit za zkoušku, bez dokladu o zaplacení - vyděláno. a my poděláno....
vloženo: 26. dubna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Diviš ml. je typický příklad cholerického psychopata, který vůbec nesoucítí s nováčky. Pokud se ho člověk nezeptá, nic pořádně nevysvětlí a myslí si, že je přece jasný, že řídit auto a mačkat ty pedály, co jsou na zemi, umí každý a chápe, jak se to dělá. Všem zájemcům, kterým není více jak 30 let nebo se dobrovolně nechávají ponižovat a nechat na sebe křičet, nedoporučuji tuto autoškolu.
vloženo: 21. dubna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den všichni.Mrzí mě že jsou lidé kteří si neváží toho co se jim nabízí.Já za sebe mohu říct,že pár roků už jsem na tomto světě a až problém doma mě donutil si uděllet řidičák na osobní auto.Vlohy k řízení nemám ale mohu říct že pan Diviš se mnou měl tolik trpělivosti a naučil mě vše co potřebuji abych mohl řídit auto.Vždy jsem dával přednost kolu takže naučit se řídit byl pro mne dosti oříšek.Za mou osobu mohu říct doporučuji.Dobrá cena vyjde všem vstříc a ještě vše řeší vpohodě bez jakého koliv řvaní nebo mlácení tak jak jsem to slyšel od druhých žáků,že v jiných autoškolách je to běžná praxe.Vřele doporučují a ještě jednou děkuji jen tak dál.
vloženo: 2. září 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Panu Divišovi se ve mně podařilo během kurzu vypěstovat odpor k řízení a pocit, že já to nikdy nezvládnu...naštěstí jsem si po 10letech vybrala jinou autoškolu na kondiční jízdy a přestože ze mě asi super profi řidič nikdy nebude, mám konečně pocit, že i já bych to někdy mohla zvládnout. Jinak cena kurzu byla příznivá :)
vloženo: 11. dubna 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jedinná výhoda je dobrá cena,ale jinak opravdu NEDOPORUČUJI.hrůza
vloženo: 24. března 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu jen říct.Pohoda,sranda vysvětlí a má zájem aby to my novopečení řidiči se neco naučili.Za mě můžu říct:DOPORUČUJI !!!
vloženo: 9. března 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Diviš ml.láká cenou,ale přistup k výuce jak teoretické,tak i praktické je špatný!!!NEDOPORUčuji
vloženo: 27. února 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Diviš osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Diviš < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Diviš - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje