Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola DP Města Hradce Králové - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly DP Města Hradce Králové

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola DP Města Hradce Králové < <


   Autoškola, ve které se vám věnují a naučí všechno potřebné. Instruktoři nejprve všechno v klidu vysvětlí při společných teoretických hodinách a až po absolvování celé teorie se všechno trénuje ve vozidle. Během prvních hodin se nejprve jezdí po areálu DP a učí se základy ovládání vozidla. Později se všechny nabité dovednosti postupně uplatní při jízdě v provozu, nejprve za městem, pak i ve městě.. Byla jsem žákem, skupiny B, v autoškole 3 měsíce, zkoušku složila na poprvé. Mají 3 osobní automobily, nove, praktické jízdy probíhají obvykle během celého dne, takže si každý může najít jemu vyhovující termín, je vice lektorů.
Autoškolu rozhodně doporučuji, i v mém věku, 46 let, jsem vše zvládla.
vloženo: 14. října 2021
vložil: Magdalena, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrá autoškola, ve které se člověk naučí úplně všechno potřebné. Ochotní lektoři nejprve všechno vklidu vysvětlí při společných teoretických hodinách a následně se všechno trénuje ve vozidle. Během prvních hodin se nejprve jezdí po areálu a učí se naprosté základy ovládání vozidla. Později se všechny nabité dovednosti postupně uplatní při jízdě v provozu. Byl jsem žákem autoškoly cca 3 měsíce, během kterých jsem se všechno potřebné naučil a použil u zkoušek. Autoškolu mohu jen doporučit, díky většímu množství lektorů praktické jízdy probíhají obvykle během celého dne, takže si každý může najít jemu vyhovující termín...
Dlaším plusem je výběr z více různých aut, takže si člověk vyzkouší různé typy vozidel a vyhovující si zvolí ke zkouškám.
Autoškolu DOPORUČUJI a budu na ni dlouho vzpomínat : - D
vloženo: 18. srpna 2020
vložil: Kryštof , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všechno vysvětleno co potřebujete vědět víte .Školici řidiči také.Připraveno na skoušku na 1000%.Byla jsem spokojena.Jízda po arealu.
vloženo: 23. února 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   
Příjemní učitelé, dobrý vozový park i kvalitní zázemí autoškoly (hlavně automat na kávu zachraňoval ospalé večerní teoretické hodiny). Zkouška zdolána na první pokus. Jediné co pociťuji jako mírnou nevýhodu je fakt, že v kurzu jsem se učil na dieslech a teď v provozu řídím benzín, takže ještě občas zápolím v rozjezdech. Určitě autoškolu doporučuji. A velké díky panu Ing. Schindlerovi.
vloženo: 27. ledna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem rád, že jsem chodil do autoškoly právě do dpmhk, připravili mě na provoz opravdu skvěle, a i když mi nic nedali zadarmo, tak mě bavilo tam chodit na jízdy, ve kterých mě 3 zkušení instruktoři a naučil jsem se na 3 autech jezdit jak jak v nafťáku i benzínu.
Každýmu Hradečákovi rozhodně autoškolu dpmhk doporučím.
vloženo: 10. prosince 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nauku v autoškole provádí praxí ostřílený instruktoři. Všem můžu vřele doporučit.
vloženo: 9. listopadu 2012
vložil: Zbyněk F., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vinikající odborná příprava přispůsobení se časovým požadavkům žáka moderní autopark
vloženo: 23. dubna 2012
vložil: Milan Dvořák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola v Hradci králové. Instruktoři a učitelé důslední, poctiví a přísní (psi v dobrém slova smyslu :) ).
Velmi kvalitní i zdravotní příprava.
Cena sice vyšší, ale odpovída úrovni.
Doporučuji.
vloženo: 23. dubna 2012
vložil: P. Vlček, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mám velmi dobrou zkušenost s absolvováním kurzu v autoškole DP.Podle mého názoru patří tato autoškola k nejlepším v Hradci Králové, už proto, že disponuje profesionálními školiteli a instruktory, jejíchž přístup k žákům se odlišuje od přístupu v jiných autoškolách a to hlavně tím, že dbají na vysoce profesionální přípravu každého žáka po stránce technické, teoretické i při praktické jízdě v provozu.A právě takovýto přístup k žákům je hlavním pilířem dobrého jména a pověsti autoškoly DP.Mezi další moje pozitivní hodnocení patří například vybavení učeben a to hlavně pro technickou přípravu a také vozový park výcvikových vozidel je jedním z prvků, které by mohly lecjaké konkurenční autoškoly závidět.Proto mohu všem vřele doporučit právě autoškolu DP Hradec Hrálové.
vloženo: 5. února 2011
vložil: Jiří Mondek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělala jsem tu papíry na velkou motorku a vřele doporučuji!!! Super instruktoři!;-)
vloženo: 9. ledna 2011
vložil: Šárka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový dojem z autoškoly byl perfektní super příprava žádné hodiny jen tak napsány vše poctivě odjezdit příprava ke Zk. byla naprosto v pořádku a se samotonou zkouškou jsem neměl problém do autoškoly jsem chodil na dva řidičáky. Myslim že je to jedna z nejlevnějších z autoškol v okolí hradce a jako málokterá odjezdí plný počet aniž by něco psala navíc...DOporučuju
vloženo: 24. června 2010
vložil: Vojtěch N., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   bylo to naprosto v pořádku !! velká spokojenost !!
vloženo: 10. ledna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím, že to nepotřebuje komentář, zkuste a poznáte rozhodně doporučuji je tam vše co má být.
vloženo: 3. prosince 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola mi byla doporučena kamarádem který zde kurz B absolvoval. Musim říct, že tak jak mi DP doporučil on, tak ho budu doporučovat dál i já. Byl sem velmi spokojen hlavně s přístupem k vyuce a k žákům. Vyuka odpovídá kvalifikovaným pracovníkům Dopravního Podniku a ne jak tomu bývá u soukromníků.
vloženo: 4. října 2009
vložil: Michal Havlíček,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to super autoskola..Uciteia boli super a hlavne vsetko vyborne vysvetlili.Na skusky nas dokladne pripravili,a ujasnili vsetko potrebne co sme chceli vediet..DOPORUCUJEM!!!
vloženo: 21. září 2009
vložil: JANA,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je velmi dobře vybavena a poskytuje velmi dobré znalosti a prostředky pro zdárný studium.
vloženo: 1. září 2009
vložil: Josef Zejda,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou DP Města Hradce Králové osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola DP Města Hradce Králové < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola DP Města Hradce Králové - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje