Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Drive Letňany - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Drive Letňany

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Drive Letňany < <


   Rozhodně doporučuji. Všichni jsou milí, vstřícní a usměvavý, panuje tu vždy pozitivní nálada. V kanceláři s Vámi vyřeší sebemenší problém týkající se autoškoly. Instruktoři na Vás nekřičí, vše vysvětlí a hlavně chápou, jak se cítíte poprvé za volantem. Za mě rozhodně patří dík mé instruktorce, která byla při jízdách naprosto super. Není co vytknout. Nejen že mi Autoškola Drive pomohla k získání řidičského průkazu, ale také jsem si odnesla skvělé vzpomínky, na které nejde zapomenout. S přihlédnutím ke zkušenostem lidí z jiných autoškol bych neměnila. Vybrala jsem správně. :)
vloženo: 14. února 2020
vložil: Denisa Babuliaková, emailová adresa nezveřejněna


   Za mne naprostá spokojenost ve všech směrech. Byla jsem úplný neřidič, proto jsem si vybrala jednodušší variantu na první řízení, automatickou převodovku, a neměnila bych. Dopravní značky zvládají i děti, ale ohlídat vše při jízdě jako řidič už nebylo tak jednoduché. Hodně mi pomohly před jízdami zkušební testy, čím více jich uděláte, tím lépe, i za cenu, že si občas nějaký doplatíte.A pokud mohu poraditi, tak zapisování si těch nepovedených i když zdánlivě jednoduchých není k zahození.
Jméno instruktora/ky uvádět nebudu, myslím že jsou všichni skvělí a příjemní, včetně paní Šulajové se vší tou organizací.. Pokud mohu doporučit - neustále poslouchejte instruktora/ku co k řízení a pohybu na silnicích (pozemních komunikacích) říká, a dělejte to. Hodně jsem se dozvěděla i na přednáškách a videích. Věřte, že to nejsou zbytečnosti. Doporučuji tuhle autoškolu každému, kdo přemýšlí o vlastním řidičáku. I já ji dostala na doporučení a byla to opravdu dobrá volba v porovnání s jinými autoškolami. Jasně že se dají sehnat i o něco levnější, ale já upřednostňuji kvalitu a přístup. a to se mi zde osvědčilo.
Takže ještě jednou opravdu děkuji svému instruktorovi za bezva školu.
Iveta Tůmová
vloženo: 11. února 2020
vložil: Iveta Tůmová, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu bych všem bez váhání doporučila, myslím si, že lepší autoškolu bych si ani nemohla přát. Je zde opravdu přátelský a osobní přístup a dočkáte se velmi pečlivé teoretické přípravy (etesty, videa, přednášky...), stejně tak kvalitního praktického výcviku. Na teoretické i praktické zkoušky mě autoškola a specificky instruktor Jiří Neubauer moc dobře připravili. Skvělý přístup jsem však zaznamenala i u všech ostatních učitelů, stejně tak i u paní asistentky Jany Šulajové.
vloženo: 3. února 2020
vložil: N. Zoumpalova, emailová adresa nezveřejněna


   Úžasná autoškola, skvělý přístup i příprava ke zkouškám! Moc doporučuji!
vloženo: 3. února 2020
vložil: Melita, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu jsem začala v srpnu a zkoušky dělala až v lednu, jinak jsem byla s přístupem v kanceláři a hlavně paní Charvátovou velmi spokojená (trpělivá, vše umí vysvětlit). Rozhodně bych doporučila ostatním a pokud instruktor řekne, že si máte doplatit hodinu navíc, tak má k tomu své důvody a plně s tím souhlasím. Eliška Zemanová
vloženo: 23. ledna 2020
vložil: Eliška Z., emailová adresa nezveřejněna


   Výborná autoškola! Kvalitní příprava na zkoušky, jak ty teoretické tak i praktické. Všichni zaměstnanci jsou velmi milý a přátelští, učitelé trpělivý a vše velmi dobře vysvětlují. Probráno vše, co budete v provozu potřebovat a jízdy absolvujete opravdu všude, od úzkých uliček, přes provoz po městě a centru až po silnici pro motorová vozidla.
Pokud hledáte kvalitní autoškolu, tak tahle(nebo i pobočka ve Vršovicích) je jasnou volbou.
vloženo: 21. ledna 2020
vložil: Tereza H.,


   S autoškolou jsem byla velice spokojená a určitě nelituji, že jsem si ji vybrala. Díky tomu, že jsme byli nuceni dělat pravidelně testy, tak jsem k testovým zkouškám byla skvěle připravena. Na jízdy jsem měla pana Chytila, který byl velice milý. Nikdy nebyl nepříjemný, vše výborně vysvětloval a měl trpělivost. Ostatní učitelé, které měl člověk možnost potkat v autoškole byli také milí.

K.
vloženo: 20. ledna 2020
vložil: Kristýna, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola jen ždíme peníze a nepustí žaka jen tak k závěrečným testům. Nutí vás přímo zaplatit další jízdy na víc ,,na rozježdění”.
Nejhorší přístup měl pan učitel Barborič. Pan učitel si vyleval své komplexy a jen řval na své žáky a hlavně žákyně. Byl sprostý a je schopný říct na plnou tlamu: ,, Pro vás je ti ztráta peněz, vy na to nemáte.”
Tahle autoškola mi dala víc špatného než dobrého a dovednosti s řízením naberete hlavně při praxi, tak to je asi všude. Mám řidičák už asi 3 měsíce a zjistila jsem podle lidi okolo sebe, že neumim poradně nic a musela jsem si nechat mnoho věci vysvětlit třeba od rodiny a známých.
Nevím jak jsou na tom jiné autoškoly, ale pokud nechcete jen solit peníze a nechcete aby vás někdo ponižoval při jízdách a chcete se hlavně něco naučit, tak bych tuhle autoškolu už vážně nevolila nikdy znova...

Tahle zkušenost je čistě jen moje a muže se lišit od ostatních, neříkám, ze se takhle chovají ke každému. Třeba budete mít štěstí a už je vše jinak.
vloženo: 1. ledna 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Z počátku jsem měla obavy, jak spojit výcvik a pracovní dobu, avšak po příchodu do autoškoly, kdy mi velmi vstřícná asistentka Jana vysvětlila průběh výcviku a seznámila s časovou flexibilitou instruktorů a plánováním jízd,a bylo o obavy postaráno. Jako velké plus vnímám to, že každý žák má svého instruktora, který se mu věnuje po celou dobu výcviku a také, že každý instruktor má &quot;své auto&quot;, takže si nemusíte zvykat a učit se každou jízdu s jiným.

První jízda po absolvování trenažeru probíhala na cvičném místě, kde mě instruktor Petr seznámil s automobilem, se kterým jsem celý výcvik absolvovala.

Po dobu výcviku měl instruktor sakra trpělivost, velice si vážím jeho přístupu, péče a znalostí, které mi po dobu výcviku předával. Obdivuji jeho pohotovost a přesnost.

Pozornost také patří přednáškám, které autoškola pořádá. Přednášky byly zajímavé a přínosné. Autoškola má v zásobě i naučná videa, která je potřeba shlédnout.

Tuto autoškolu bych určitě doporučila dalším nový žákům, kteří chtějí mít dobrý základ, než vyrazí sami do ulic a nechtějí mít strach sednout si za volant s pocitem, že se vlastně nic nenaučili.

Děkuji za profesionální přístup.


vloženo: 11. listopadu 2019
vložil: Lenka ,


   Tuto autoškolu jsem si vybral na základě doporučení a rozhodně toho nelituji.
Už ze začátku jsem měl menší obavy z toho, jestli to při mém zaměstnání budu stíhat (tří-směnný provoz).
Ale už při první návštěvě autoškoly se mé obavy rozplynuli.
Protože při plánování jízd a výuky se mi maximálně snažili vyjít vstříc, za co jsem byl velice vděčný.
Pro úplného nováčka za volantem (jako jsem byl Já) oceňuji 3D trenažer, kde máte možnost si všechno pečlivě osahat a vyzkoušet dřív, než usedněte za volant do ostrého provozu.
Začít se učit jezdit a v Praze není vůbec žádná legrace, z čeho jsem měl docela strach, že to nezvládnu.
Ale měl jsem velice trpělivého a zkušeného instruktora - pana Jiřího Neubauera, se kterým se mi jezdilo víc něž dobře a zato mu patří obrovský DÍK.
Protože mě velmi dobře připravil na závěrečné zkoušky a jejich složení na "první dobrou" mluví za vše.
Ještě bych chtěl vyzdvihnout přístup a ochotu asistentky paní Jany Šulajové, je to jejich takový strážní anděl :-).
Takže za Mně osobně můžu tuto autoškolu Všem jen a jen doporučit.

Autoškole přeji hodně úspěchů a nových žáků a všem ostatním vela vela šťastných kilometrů bez nehody.

S pozdravem Martin z Prahy.

vloženo: 9. listopadu 2019
vložil: Martin D.,


   Když jsem na první jízdě sedla do auta, už jsem sice nějak tušila který pedál je který, ale tím to v podstatě končilo. Rozjet se byl pro mě úkol takřka nadlidský, a zatočit? To po mě přece nikdo nemohl chtít!

V mých začátcích byla spojka úhlavní nepřítel a hned po ní celý zbytek auta. Na provoz se v mém listu nepřátel ani nedostalo, protože jsem ho prostě nestíhala sledovat.
Ale i přes to se mnou autoškola měla trpělivost, a já jsem se časem začala prokousávat jak teorií tak praxí řízení auta. Někdy to šlo líp, někdy zas hůř a chvílemi jsem měla pocit, že můj učitel je možná moc přísný. Na druhou stranu, když se na to dívám s odstupem, bylo to tak akorát - přece jenom, auto je poměrně velké a nebezpečné a pravidla se prostě musí respektovat. Takže právě díky té troše přísnosti si uvědomuji, že svoje řidičské oprávnění v žádném případě nemůžu brát na lehkou váhu, protože přináší hlavně velkou zodpovědnost.

Celková atmosféra v autoškole, například na přednáškách byla nicméně velmi přátelská a příjemná a svým způsobem taková pečující :). Musím se přiznat, že opravdu nejsem příznivcem běhání po úřadech a tak obecně, a jsem vděčná, že tohle všechno za mě vyřešila autoškola a mě stačilo být ve správný čas na správném místě.

Co tu ale určitě chci zmínit je to, že stále víc a víc obdivuji obrovskou trpělivost učitelů v autoškole - zkuste si představit že (vy zkušený řidič) jedete v autě a řídí někdo, kdo absolutně nechápe co má dělat. Jenže volant má on - nezkušený, a vy ne. Sama nevím, jak bych se v takové situaci cítila. Vím jen to, že bych to nevydržela v takovém klidu, jako můj učitel.

V celkovém součtu tedy můžu autoškolu jen doporučit a já osobně budu na svůj výcvik vzpomínat v dobrém.

vloženo: 7. září 2019
vložil: Barbora Halamová,


   Muj zazitek v Autoskola Drive letnany byl skvelej aš na nějaký maličkosti. Naucila jsem se řídit s paní Helenou, moc ji doporučuji. Připomínku mám pouze k anglickému prekladu theorie pravidel která byla přeložena z německého originálu, kde chyběli některá česká pravidla. Jinak autoskola se starala hezky o žáky. :)
vloženo: 5. září 2019
vložil: Anna Kohn, emailová adresa nezveřejněna


   Mohu kazdopadne doporucit tuto autoskolu. Je zde skvely kolektiv mezi uciteli!:)
Maji k Vam velice hodny, pratelsky a rozumny pristup!:)
Jsem velice rada, ze jsem si vybrala tuto autoskolu!
Diky teto autoskole bylo bez problemu dostat ridicsky prukaz:)
Diky moc!:))

vloženo: 5. září 2019
vložil: Gabriela Pavelkova ,


   Tuto autoškolu Všem můžu jen a jen doporučit. Prošla jsem dvěma autoškolami a vždy jsem to ukončila kvůli instruktorům a přístupu.Lidé,kteří pracují zde, jsou na svém místě.
Na prvním místě je to přátelský přístup a obrovská profesionalita. Velice mě potěšily hodiny teorie, které jsou vedeny tak, že Vám zaujmou a baví Vás, k dispozici jsou videa,které jsou obrovským přínosem a pomohou Vám k řešení komplikací a problémům na silnicích a také e-testy, které jsou neomezené a můžete je dělat v autoškole, doma i na cestách. Dovolím si říci,že pokud to vezmete opravdu vážně,budete velice dobře připraveni k závěrečným zkouškám.
Můj největší DÍK, patří slečně ing.Charvátové,která je nejen úžasný člověk,ale veliký profesionál.S velkou trpělivostí , kterou se mnou nikdy neztratila , mě dovedla až k úspěšně složené závěrečné zkoušce. Byla mi velkou oporou a ,, přítelem,,.Na jízdy s ní, jsem se vždy těšila. S velkou trpělivostí, Vás naučí nejenom řídit ale vše Vám vysvětlí tak, aby jste byli lepší řidiči než jsou ostatní. S ní rozhodně nešlápnete vedle.
Všichni z této autoškoly, mi budou moc chybět.

Přeji hodně úspěchů a ať se Vám daří!
Alena Novotná
vloženo: 8. července 2019
vložil: Alena Novotná, emailová adresa nezveřejněna


   Tuto autoškolu vřele doporučuji. Lidé, co zde pracují, jsou určitě na svém místě. Hlavně oceňuji přátelský přístup k žákům a profesionalitu. Hodiny pro teoretickou výuku máte neomezené, k dispozici jsou užitečná videa o provozu na pozemních komunikacích a také přípravné e-testy, které se dájí dělat jak v autoškole tak i doma. To všechno skvěle připraví k závěrečným zkouškám.
Velké děkuji panu Neubaurovi! Nikdy neztratil trpělivost a vždycky zachoval klidnou hlavu. Nebyl žádný problém se domluvit na určitém čase pro jízdy (brzo ráno, o víkendu nebo před zkouškou).
Také děkuji pani Šulajové za užitečné rady, ochotu a velkou podporu!
Přeju hodně úspěchů a ať se Vám daří!
vloženo: 24. května 2019
vložil: Katka S., emailová adresa nezveřejněna


   Tuto autoškolu bych doporučila úplně každému. Již od prvni návštěvy, kde jsem pouze odevzdávala přihlášku jsem věděla, že jsem si vybrala správně. . Slečna v kanceláři Jana Šulajová bylo od prvního vstupu do dveří velmi příjemná a přátelská. Veškeré mé dotazy, at byli sebehloupější, mi s úsměvem na tváři zodpověděla. Když nastal den mých prvních jízd, měla jsem strach jak to vše bude probíhat. Ale instruktor Jiří Neubauer měl nesmírné množství trpělivosti. I po stém vysvětlování, jak se mam správně rozjet, na mě nezvýšil hlas nebo nebyl naštvaný. Bral mě porad na nová a nová mista, kde jsem se toho mnoho naučila. Jsem mu vděčná za to, že jsem úspěšně zvládla zkoušky z autoškoly. Dokázal mě výborně připravit a je to opravdu vynikající instruktor, se krerým si v autě užijete i srandu.

Tuto autoškolu doporučuji opravdu každému. :-)
vloženo: 21. května 2019
vložil: Veronika V., emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola Drive Letňany mě opravdu velmi příjemně překvapila. Především profesionálním přístupem, kvalitním a přátelským – místy až "rodinným" zázemím s vynikající a příjemnou atmosférou. Úžasný je naprosto profesionální přístup pana Sasky a Neubauera, kteří dokázaly, že v oboru jsou opravdovými profesionály, k tomu poctivě odježděné hodiny, spousta nových zkušeností, rad a doporučení. Získat řidičák s týmem pana Sasky je opravdu hračka bez jediného náznaku stresu. Děkuji a doporučuji všem, 100% spokojenost!
vloženo: 18. května 2019
vložil: Ondřej H., emailová adresa nezveřejněna


   Výběr této autoškoly byla nejlepší volba, kterou jsem mohl učinit, po té, co před devíti lety ztroskotaly moje opakované pokusy o získání řidičského oprávnění na jiném místě. Myslel jsem si, že už se nikdy řídit nenaučím, ale trpělivý a přitom důsledný přístup lektorek jmenovitě p. Charvátové a p. Matějkové a také jejich neúnavné povzbuzování zaslouží pochvalu a poděkování. Obě dokonale zhodnotily moje přednosti a nedostatky a pomohly překonat obavy a strach z řízení, který byl ve mě hluboce zakořeněný. Ještě jednou děkuji a doporučuji všem...
vloženo: 2. května 2019
vložil: Vítek,


   Autoškola Drive Letňany bola najlepšia voľba, akú som mohol urobiť. Aj napriek výberu EXPRESNÉHO kurzu ma dokázala dať p. Charvátová v krátkom čase do poriadku a pripraviť ma na skúšky.
Lepšieho inštruktora si nájsť nemôžete! :)
Na Fabii (bielej) sa jazdí pohodlne, odporúčam nezabúdať zapínať svetlá a cúvať so ZARADENOU spiatočkou ... :D
V office Vás ako žiaka Expresu uprednostňujú, takže máte jazdy naozaj takmer každý deň a výuku prednášok čo najrýchlejšie, ako sa len dá.
ODPORÚČAM!!! :) :) :)
TIP PRE ĽUDÍ ZO ZAHRANIČIA:
Cudzincom (Slovákom) odporúčam po absolvovaní skúšok pripraviť si všetky podklady, ktoré máte, aby ste na registri řidiču na Vyšehrade vedeli dokázať, že v Prahe žijete minimálne pol roka.
Ja osobne som musel preukázať nájomnú zmluvu za byt, faktúry za telefón, elektrinu, výpisy z bankových účtov, živnostenský list, potvrdenie o poistení vo VZP a platení odvodov aj pre sociálku. Na registri som bol trikrát (!), lebo stále niečo chýbalo, a aj to sa na záver tvárili, že im to nemusí stačiť.... Takže pevné nervy! :)
vloženo: 5. dubna 2019
vložil: Michal Maťašovský, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola ze začátku vypadala fajn, ale jsou tam učitelé, kteří nemají dost trpělivosti se žáky a dost je nervuji při jízdě.
Zkušenost to je zajímavá, ale přístup některých lidi by se mohl zlepšit.
vloženo: 2. dubna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvovala jsem zde kondiční jízdy, protože jsem asi 20 let neřídila. Měla jsem dost trému, ale oba lektoři měli se mnou trpělivost. Velmi oceňuji vstřícný přístup při plánování termínů jízd, oceňuji možnost jízd o víkendech. Autoškolu Drive mohu jen doporučit.
Lenka
vloženo: 25. ledna 2019
vložil: Lenka Moravová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji tuto autoškolu. Fantastický a osobní přístup všech učitelů i celého kolektivu!!! Pan Petr Saska( a nejen on) Vás skvělě připraví na závěrečné zkoušky. Naprostá spokojenost!!!
vloženo: 10. ledna 2019
vložil: Jarda S.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji tuto autoškolu. Osobní přístup všech učitelů i celého kolektivu... Pan Petr Saska Vás naučí a výborně připraví jak na testy, tak na závěrečné praktické zkoušky... Naprostá spokojenost!!!!!
vloženo: 10. ledna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kondiční jízdy byly super, určitě doporučuji. Skvělá lektorka, příjemný přístup.
vloženo: 9. ledna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsem byla velice spokojená. V příjemném a ochotném kolektivu mi vždy vyšli vstříc. A co je hlavní, že mě připravii na závěrečnou zkoušku na výbornou. Ještě jednou díky paní instruktorce Charvátové.
vloženo: 29. listopadu 2018
vložil: Adéla K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V Autoškole Drive Letňany jsem absolvovala kondiční jízdy. Všechny jízdy probíhaly v příjemné, přátelském duchu, který mi velmi pomohl odbourat počáteční strach, stres a obavy, které pramenily z předchozích negativních zkušeností z první autoškoly, díky kterým jsem téměř patnáct let odmítala řídit. rnJsem ráda, že od té doby se přístup učitelů změnil a cílem je neodradit od řízení, ale naopak najít jistotu a kladný vztah. rnRáda bych konkrétně poděkovala Markétě Matějkové, za její trpělivost, pozitivní a klidný přístup. Je člověkem na svém místě a pro ty, kteří mají strach, jako je já, je naprosto ideální. rnrn
vloženo: 7. listopadu 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Drive Letňany osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Drive Letňany < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Drive Letňany - navigace


upozornit na chybné údaje