Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Drive Letňany - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Drive Letňany

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Drive Letňany < <


   Chci poděkovat a doporučit Autoškolu Dříve. Dlouho jsem se váhala, kterou autoškolu vybrat a nakonec díky recenze si jsem zvolila tuto autoškolu, byl to správný výběr.

Milé a příjemné recepční ,vždy všechno vysvětlili a odpověděly na otázky. Instruktor pan Jiří Kořenský je úžasný člověk !!!! Doporučuji všem, je moc trpělivý a vše dokázal skvěle vysvětlit. Vím, že se mnou to nebylo jednoduché, ale vždy mi v klidu opakoval a všechno vysvětloval. :) Učení s panem učitelem nebylo pro mě tak stresující i když jsem si myslela, že to nezvládnu nikdy, vždy mě podporoval :)
Děkuji ještě jednou a doporučuji!!!
vloženo: 7. června 2024
vložil: Maria, emailová adresa nezveřejněna


   Po dnešku mám úspěšně za sebou závěrečné zkoušky a lepší autoškolu na přípravu jsem si vybrat nemohla. Vše probíhalo parádně - skvělá domluva, co se týče organizačních věcí (musím vyzdvihnout paní asistentku Šulajovou, která vám ochotně pomůže a poradí naprosto se vším.) Plánování jízd mi také vyhovovalo, vše se dá zařídit v aplikaci. Moje největší díky ale patří panu učiteli Kořenskému, děkuji za hodiny a hodiny trpělivosti, vstřícnosti a lidského přístupu.
vloženo: 5. června 2024
vložil: Františka Dryáková, emailová adresa nezveřejněna


   V autoškole jsou všichni moc příjemný a se vším co potřebujete vám poradí! Za mě bych vypíchl především paní instruktorku Lindu Jarošovou, která mě perfektně připravila na závěrečné zkoušky, které jsem zvládl na první pokus. Dále bych rád zmínil paní vedoucí kanceláře Janu Šulajovou, která mi pokaždé se vším poradila!
vloženo: 5. června 2024
vložil: Jan Pospíšil, emailová adresa nezveřejněna


   V autoškole Drive Letnany jsem zažila skvělou atmosféru a profesionální výuku. Jiří Kořenský jako instruktor je prostě skvělý. Jeho trpělivost a ochota pomáhají vytvořit příjemné prostředí, ve kterém se skutečně učíte a cítíte se pohodlně. Rozhodně bych autoškolu Drive Letnany a Jiří Kořenský doporučila každému, kdo hledá kvalitní výuku řízení. Hodně Šťasti &#128664;

vloženo: 30. května 2024
vložil: Larisa, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Drive -Letňany mohu jen doporučit. Byla jsem spokojená ve všech směrech. Velmi přátelský přístup celého týmu. Výukových materiálů jsme měli celou řadu, přednášky byly zajímavé, ale i zábavné. Vše bylo vždy hezky vysvětleno. V první řadě patří mé velké DÍKY p. učiteli Rusnákovi, který mi byl přiřazen. Měl semnou velkou trpělivost, dokázal mi vždy jasně vysvětlit vše na co jsem se zeptala. Byl pečlivý a tolerantní. V komunikaci nikdy žádný problém nebyl. Dokázal pomoct, poradit a také podpořit. Mé druhé velké DÍKY patří p. učitelce Lindě Jarošové se kterou jsem odjela jedny z posledních jízd. Je to člověk s lidským přístupem, sice to nebyla má stálá instruktorka, ale po zkušenosti s ní mohu doporučit i jí. Probrala semnou nedostatky, které jsem měla a byla velmi trpělivá a ochotná. Z jízd jsem odcházela vždy s dobrým pocitem a nulovým stresem. Každý učitel učí jiným způsobem a já jsem moc ráda, že jsem mohla poznat oba. Od každého jsem si toho odnesla spoustu. Děkuji oběma. Zkoušku jsem sice udělala až na 3. pokus, ale za to vím, že teď už jsem opravdu připravená a jistá sama sebou. Hodnotím 10/10 a předávám dál.
vloženo: 19. března 2024
vložil: Anička , emailová adresa nezveřejněna


   Absolvovala jsem několik kondičních jízd v Autoškole Drive s paní instruktorkou Drbohlavovou a byla to skvělá zkušenost. Paní instruktorka byla velmi trpělivá a pohodová. Díky ní jsem se zbavila strachu a už řídím vlastní auto. Děkuji paní instruktorce a tuto autoškolu můžu jen doporučit.
vloženo: 3. března 2024
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Drive Letňany bych ráda doporučila všem. Komunikace byla vždy rychlá a paní Šulajová v kanceláři se vždy snažila pomoct. Nejvíce bych chtěla poděkovat své instruktorce Lindě Jarošové, která semnou měla vždy trpělivost a byla mi ochotná vše vysvětlit když mi něco nešlo. Lepší instruktorku jsem mít nemohla.
vloženo: 15. února 2024
vložil: Veronika Jirčíková, emailová adresa nezveřejněna


   I recently passed my driving exam, and I'm incredibly grateful to Driving School DRIVE Letnany, especially instructors Petr Saska and Jitka Drbohlavová. Their professionalism, patience, and support were instrumental in my success. The lessons were well-structured, and their clear communication made me confident on the road. The facilities and vehicles were excellent. I highly recommend Driving School DRIVE , thanks to Petr, Jitka, and the entire team for an outstanding learning experience!
vloženo: 9. února 2024
vložil: Milos ,


   Skvělý lidé, skvělá škola. Vyšli vstříc s jakýmkoliv požadavkem a paní sekretářka úplně nejmilejší paní, co jsem kdy poznala. Nejvíce jsem však vděčná za toho nejlepšího učitele, jakého jsem si mohla přát. Moc děkuji panu učiteli Kořenskému za jeho svatou trpělivost a pomoc s výcvikem. Své studenty bere jako vlastní děti a to se promítá na jeho přístupu. Na jízdách byla vždy uvolněná atmosféra a i když člověk udělal nějakou chybu, mohl se vždy spolehnout , že ho pan učitel podrží a později si projdete, co se stalo špatně a jak tomu příště předejít. Pan učitel dbá na zodpovědné a bezpečné jízdě a důkladně vás připraví na zkoušky, které jsem úspěšně složila ale jen a pouze díky panu Kořenskému.
Ještě jednou moc děkuji
vloženo: 1. února 2024
vložil: Klára , emailová adresa nezveřejněna


   Dobrá Škola
vloženo: 23. ledna 2024
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Ochotní a milí zaměstnanci. Komunikace ze strany kanceláře (zařizování jízd, jakýkoliv problém..) byla perfektní. Velký DÍK patří panu učiteli Kořenskému a jeho přístupu k žákům. Děkuji!
vloženo: 18. prosince 2023
vložil: Michaela Vlasová, emailová adresa nezveřejněna


   Opravdu spokojen
vloženo: 24. listopadu 2023
vložil: Dominik , emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu jsem vybíral pro přítelkyni, která si léta přála jezdit na motorce. I přes velké obavy, aby zvládla výcvik, samotnou motorku a úspěšné složení závěrečné zkoušky, vše nakonec zvládla a s autoškolou byla velmi spokojená. Autoškola Drive - Letňany byla perfektní volba. Od samého začátku, kdy jsme se byli zapsat, přes jízdy na trenažeru a motorkách, vždy jsme se setkali s ochotným a přátelským přístupem, pan instruktor Rusnák jí vždy vyšel vstříc. Plán a tempo výuky bylo přizpůsobené mé přítelkyní, která si nebyla občas jistá. Takže za mě jedině Autoškola Drive-Letňany a pan Rusnák.

Ještě jednou díky Tomáš D. a Žaneta H.
vloženo: 17. listopadu 2023
vložil: jméno nezveřejněno,


   Absolvovala jsem kurz v Autoškole Drive a nemohla jsem být spokojenější. Instruktorský tým je profesionální a velmi trpělivý. Získala jsem nejen potřebné dovednosti pro úspěšné složení zkoušek, ale také jsem se naučila cenným dovednostem pro bezpečné řízení. Doporučuji každému, kdo hledá kvalitní autoškolu s výborným výukovým programem:)
vloženo: 15. listopadu 2023
vložil: Katarina,


   Celý proces získání řidičského oprávnění skupiny B byl pro mě díky Autoškole Drive Letňany nejen vzdělávající, ale také velmi pozitivní zážitek.

Nejprve bych chtěl poděkovat paní Šulajové z kanceláře, která mi se vším pomohla. Je velmi vstřícná. Vysvětlila mi vše, co jsem potřeboval vědět. Její ochota a profesionální přístup byly nepřehlédnutelné, vytvořila přátelské a příjemné prostředí.

Dalším skvělým aspektem jsou materiály s teorií. Pomohly mi získat pevný základ v dopravních pravidlech, bezpečnosti na silnicích a také připravit na zkoušky. Přednášky z teorie jsou formou konzultace, na které se doporučuji alespoň trochu připravit. Zaměřují se na to nejdůležitější. Vždy jsem se dozvěděl něco nového a zároveň si zopakoval už známé informace.

Nakonec bych chtěl poděkovat své instruktorce Jitce Drbohlavové, která mě provázela celým procesem jízdy v reálném provozu. Každá jízda s ní byla radostí. Je trpělivá a vše vysvětlovala srozumitelně. Na hodiny jsem se pokaždé těšil a je skvělou učitelkou. Díky ní jsem byl na zkoušky perfektně připraven a následně je úspěšně složil na první pokus.

Celkově mohu Autoškolu Drive Letňany jen vřele doporučit. Výcvik jsem si užil a budu mít na co vzpomínat. Jsem vděčný za to, co jsem se zde naučil. Tímto děkuji všem, kdo se na tom podíleli.

vloženo: 28. října 2023
vložil: Vojtěch Mládek, emailová adresa nezveřejněna


   Dnes jsem složila úspěšně zkoušky a ráda bych se se všemi podělila o svojí pozitivní zkušenost, kterou mám hlavně díky svému panu učitelovi Jiřímu Kořenskému.

S autoškolou Drive Letňany jsem naprosto spokojená. Během jízd jsem byla mnohdy ve stresu ale přístup pana učitele mě vždy uklidnil. Vždy mi ochotně vysvětlil co jsem udělala špatně a nebo mě naopak pochválil když se mi něco povedlo. To vše mě motivovalo a nakonec jsem si řízení zamilovala. Za to jsem mu moc vděčná.

Co se týče výukových materiálů, vždy jich bylo k dispozici dostatečné množství.

Na zkoušky jsem se cítila připravená a věřila jsem že je zvládnu.

Také bych chtěla poděkovat paní Šulajové v kanceláři za to, že byla vždy vstřícná a hodná.

vloženo: 20. října 2023
vložil: Klimentová Emily, emailová adresa nezveřejněna


   Dnes jsem složila úspěšně zkoušky a ráda bych se se všemi podělila o svojí pozitivní zkušenost, kterou mám hlavně díky svému panu učitelovi Jiřímu Kořenskému.

S autoškolou Drive Letňany jsem naprosto spokojená. Během jízd jsem byla mnohdy ve stresu ale přístup pana učitele mě vždy uklidnil. Vždy mi ochotně vysvětlil co jsem udělala špatně a nebo mě naopak pochválil když se mi něco povedlo. To vše mě motivovalo a nakonec jsem si řízení zamilovala. Za to jsem mu moc vděčná.

Co se týče výukových materiálů, vždy jich bylo k dispozici dostatečné množství.

Na zkoušky jsem se cítila připravená a věřila jsem že je zvládnu.

Také bych chtěla poděkovat paní Šulajové v kanceláři za to, že byla vždy vstřícná a hodná.

Klimentová E.
vloženo: 20. října 2023
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Jakhodnotíte celkový průběh kurzů?
Cítili jste se dobře připraveni na zkoušky?
Co se Vám na autoškole líbilo a co byste naopak zlepšili?
Doporučili byste autoškolu ostatním?

Prostě tady popište autoškolu vlastními slovy :)
Pan Kořenský je jistě dobrý učitel, pod jeho vedením se mi dostalo řádné pochvaly za povedené věci, ale také jsem byl po mých chybách patřičně poučen. Jízda s ním pro mě byla určitě přínosná.
vloženo: 20. září 2023
vložil: jméno nezveřejněno,


   Před kurzem jsem se řízení velmi bála, tato autoškola mi však pomohla si k řízení najít cestu… konkrétně pan učitel Kořenský, který žákovi dokáže předat nejen zkušenosti, ale také pozitivní energii a spostu dalšího, co člověk ke kvalitní jízdě potřebuje. Je to člověk na správném místě.
Nepochybně doporučuji!!!
vloženo: 2. září 2023
vložil: Eli S, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu bych určitě doporučila všem.
Děkuji hlavně slečně Jarošové, že semnou měla takovou trpělivost! Je to skvělá instruktorka ;)
vloženo: 31. srpna 2023
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   V Autoškole Drive v Letňanech jsem absolvoval kurz na skupinu A. Už při podání přihlášky mi bylo vše dobře vysvětleno od paní Šulajové, na kterou je možné kdykoliv se obrátit při jakýchkoli nejasnostech. K dispozici je online prostředí, ve kterém si plánujete teoretické přednášky a jízdy. Také si v něm můžete trénovat závěrečné testy a sledovat výuková videa. Nejvíce bych však chtěl vyzdvihnout Petra Rusnáka za profi přístup při jízdách a zároveň super domluvu jízd. Tuto autoškolu určitě mohu doporučit dál.
vloženo: 11. srpna 2023
vložil: František Karas, emailová adresa nezveřejněna


   Pokud jde o mou zkušenost s touto autoškolou, je pouze pozitivní. Během mého kurzu se nestal žádný větší problém, a když nějaký přece jen nastal, byli můj učitel pan Kořenský a paní Šulajová velice vstřícní a ochotní najít řešení. Autoškola je velmi profesionální a dokáže perfektně připravit na zkoušky, pokud je člověk ochoten se učit. Jsem rád, že jsem měl učitele Kořenského, protože mě naučil tak dobře, že jsem dokázal složit zkoušky na první pokus, za což mu velice děkuji. Autoškola si zaslouží plných 5/5.
vloženo: 9. srpna 2023
vložil: Martin Benda, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Drive Letňany bych velice ráda doporučila všem!

I když moje první jízdy byly docela tragédie a já nevěřila, že bych mohla zkoušky vůbec někdy složit, tak jsem je nakonec zvládla i s úsměvem na tváři. To díky jasným přednáškám, které mě opravdu dost naučily, přátelskému a vstřícnému přístupu, a především díky mému skvělému instruktorovi Jiřímu Kořenskému. Vše mi vždy trpělivě vysvětlil a naučil. A i když jsem se pak v autě kolikrát rozbrečela, že mi to nejde, vždycky mě jen uklidňoval a věřil ve mě, napomínal mě jen abych se víc usmívala a za volant sedala vždy s dobrou náladou:) Jemu patří mé největší díky!


vloženo: 9. srpna 2023
vložil: Kateřina Jandová,


   Byl jsem spokojen!!! Děkuji Vám!
Instruktor byl komunikativní a trpělivý. Dělal jsem řidičák na motorku A1. Vřele doporučuji!

vloženo: 21. července 2023
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Perfektní autoškola.
V této autoškole jsem udělal řidičák jak na B tak ted nově na A2.

A2: Včera jsem zde úspěšně složil moji zkoušku na sk. A2 hned na první pokus. Musím moc poděkovat mému instruktorovi Petru Rusnákovi, který se mnou byl trpělivý, vše mi vysvětlit a ukázal. Prostě instruktor jak má být. Připravil mě na žkoušky jen jak to dokázal a doopravdy mu záleželo na tom, abych motorku uměl ovládat.

B: Před 4 měsíci jsem zde dělal můj první řidičák na sk. B. Jako instruktora jsem dostal pana Jiřího Kořenského. Vše co jsem ze začátku potřeboval vědět mi vysvětlil a na jakoukoliv otázku (jak teoretickou, tak praktickou) mi dokázal uplně perfektně odpovědět. Byl jsem s ním velice spokojený a zkoušky jsem s jeho přípravou zvládl také na první pokus.

Moje velké díky také jde paní Janě Šulajové na recepci. Velice příjemná, milá. Vždy mi dokázala odpovědět na jakoukoliv otázku ohledně autoskoly jako takové nebo ohledně zkoušek. Velice přispěla k mojí kladné zkoušenosti s touto autoškolou.

Autoškolu mohu jen doporučit. Snaží se vám vyjít ve všem vstříc co to jen jde. 5/5 &#11088; dostávají ZASLOUŽENĚ.
vloženo: 13. července 2023
vložil: David Bušek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   
S autoškolou drive mám velmi dobrou zkušenost. Komunikace byla vždy rychlá a paní Šulajová v kanceláři byla velmi ochotná a vždy se snažila pomoct. Autoškola nám poskytla dostatek přehledných výukových materiálů.

Za úspěch u zkoušky dlužím velké díky svému instruktorovi, panu Kořenskému. Je to člověk, který dělá svou práci z poslání a pro své žáky by se roztrhal. Na své žáky je sice přísný, ale to protože mu záleží na tom, aby si z kurzu vzali co nejvíce a závěrečná zkouška pro ně byla pak co nejsnazší. Zároveň mě dokázal namotivovat tak, že mě řízení začalo v průběhu kurzu bavit a sama jsem se v něm chtěla co nejvíce zlepšovat. Vždy, když jsem měla nějaké nejasnosti ohledně pravidel provozu nebo ovládání auta, mi vše srozumitelně a trpělivě vysvětlil a vše potřebné si se mnou zopakoval. Komunikace s ním a plánování jízd byla vždy bez problému. Atmosféra na hodinách byla příjemná. Na konci jízdy mi konstruktivně a v klidu vysvětlil, kde jsem udělala chyby a na co si dát příště pozor.

V porovnání s ostatními autoškolami je drive sice dražší, ale podle mě se investice do kurzu vyplatí, protože jsem cítila posun po každé jízdě. Kdyby hodiny nebyly tak kvalitní, určitě bych si musela dokupovat jízdy navíc a ve finále by mě to vyšlo dráž. Autoškolu rozhodně doporučuji!
vloženo: 19. června 2023
vložil: Kateřina Kočí,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Drive doporučuji. Jako asi každý začátečník jsem byla velmi nervózní, než jsem začala. To celé nicméně proběhlo velmi hladce. Podkladů bylo dostatek, organizování jízd šlo velmi dobře, všechny změny plánů šly s autoškolou dobře vykomunikovat. Když jsem narazila na nějaky problém, tak hned poradili. Zkoušky jsem udělala napoprvé, u svého učitele (pan Ing. Saska) jsem opravdu viděla, že mi přeje úspěch.
vloženo: 2. května 2023
vložil: Lenka Tuscherová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Drive Letňany rozhodně doporučuji.
Příjemný kolektiv, Paní v kanceláři je velmi milá, vše ráda vysvětlí a ráda pomůže naplánovat studium kurzu, za což jí moc děkuji.
Můj instruktor byl Jiři Kořenský,
Všem mohu 100% doporučit. Nejlepší instruktor kterého si můžete přát. Velmi profesionální přístup,
skvělá komunikace, vedení jízd, naprosto profesionální přístup za každé situace.
Na začátku kurzu jsem byla hodně nervózní, bylo to pro mě hodně těžké, ale Pan Kořenský mě vždy vše srozumitelně vysvětlil, je to velmi milý člověk a jako učitel je opravdu profesionál ve svém oboru, který vše vysvětlil na nejvyšší úrovni a především vždy býl klidný a trpělivý.
Člověk, který opravdu chce, abyste se naučili řídit.
Každa jezda proběhla v příjemné a profesionální atmosféře, za což moc děkuji.

Doporučuji všem, kteří stále váhájí.. naprosto profesionální a lidský přístup. Perfektní
komunikace a neskutečná trpělivost.
vloženo: 20. dubna 2023
vložil: Halyna,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla velice spokojená.
Instruktora jsem měla p.Jiří Kořenský a musím říct že lepšího instruktora jsem neměla. Je to opravdu učitel z Velkého písmena. Skvělý přístup,vstřícné chování. Je neskutečně trpělivý a na cokoliv jsem se zeptala,tak mi vysvětli. Vždy na konci hodiny mi bylo vysvětleno kde jsem udělala chybu. Do autoškoly jsem šla stémer nulovými zkušenostmi za volantem. P. Kořenský dokázal úspěšně připravit na zkoušku. A za to mu chtěla strašně moc poděkovat. Autoškola Drive Letňany bych určitě doporučila .

vloženo: 19. dubna 2023
vložil: Olina , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla velice spokojená. Instruktora jsem měla p.Jiří Kořenský. A musím říct, že lepšího instruktora jsem neměla. Skvělý přístup, vstřícné chování. Je neskutečně trpělivý a na cokoliv jsem se zeptala, tak mi vysvětli. Vždy na konci hodiny mi bylo vysvětleno kde jsem udělala chybu. Dokázal úspěšně připravit na zkoušku. A za to mu chtěla strašně moc poděkovat. Autoškola Drive Letňany bych určitě doporučuji všem.
vloženo: 17. dubna 2023
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem vřele doporučuji autoškolu Drive-Letňany! Jsem moc ráda, že jsem si vybrala tuto autoškolu. Celý tým byl moc milý a vstřícný. V polovině kurzu jsem dostala paní instruktorku Jitku Drbohlavovou a nic lepšího se mi nemohlo stát. Byla velmi trpělivá a klidná, prošla se mnou snad všechny věci, které ke správnému řízení potřebujete. Cítila jsem obrovskou podporu z její strany a zájem. Díky ní jsem zvládla vše na první pokus. Mockrát děkuji celému týmu, ale hlavně paní instruktoce Jitce Drbohlavové!!
vloženo: 14. dubna 2023
vložil: Dominika Vafiadu , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Drive - Letňany mohu jen doporučit. Absolvovala jsem zde klasický výcvik skupiny B. Mají zde opravdu dobrý tým lidí, kteří vás připraví na Vaši cestu řidiče.

Na jízdy mi byl přidělen pan Rusnák, neuvěřitelně trpělivý a klidný učitel. Měl mnoho šancí na mě nadávat, ale vždy vše pořešil a vysvětlil v klidu. Myslím si, že díky jeho přístupu zůstávám v klidu při "krizových" momentech, když to třeba chcípne při rozjezdu:) Jízdy s ním byly hodně samostatné, takže pokud máte pocit, že nad sebou potřebujete silnější ruku, určitě si požádejte na pár hodin o někoho přísnějšího.

Například pana učitele Kořenského, který mě doučil několik důležitých věcí, a na druhé straně odnaučil pár zlozvyků. Ani ne přísně, ale pečlivě, čehož si moc vážím. A hlavně si při jízdě povídal, což mi dost pomohlo donutit mozek zautomatizovat některé akce, aby měl kapacitu na to při řízení vést konverzaci.

Moc se mi také líbila forma přednášek, především s panem Kořenským, který v podstatě udělal z přednášky zábavné quiz show :) A vše si pak lépe zapamatujete. Jen tedy musíte přijít připraveni :) Přednáška od pani Saskové mi hodně pomohla otevřít oči a dívat se na řízení trochu z jiného pohledu.

Paní asistentka je též velmi přátelská a se vším pomůže. Byla nám velkou podporou u zkouškového dne a odlehčila atmosféru.

vloženo: 6. dubna 2023
vložil: Miriam Ježková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoskola.

Jako instruktora jsem mel pana Korenskeho a musim rict, ze lepsiho instruktora jsem dostat nemohl. Po dobu jizd byla v aute vzdy klidna a prijemna atmosfera. Pripravil me na zkousky uplne perfektne. (Zkousky jsem dal na prvni pokus).

Pani na recepci to same (mila, prijemna, ochotna).

Za me 5/5 u kazdeho hodnoceneho parametru a to zaslouzene.


vloženo: 8. března 2023
vložil: David Busek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu jedině doporučit. Instruktoři jsou milí, dobře naučí, jsou komunikativní a přizpůsobiví ohledně jízd. Jediné, co by někomu mohlo vadit, je jiné vozidlo při závěrečných zkoužkách.
vloženo: 26. února 2023
vložil: Lukáš Vomáčka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak i já se jdu přidat ke kladným recenzím. Moc autoškolu Drive-Letňany doporučuji a to hned z několika důvodů… v autoškole vše probíhalo bez jakýchkoli problémů, jednoduše si plánujete jízdy, když máte s něčím nějaký problém nebo dotaz, vždy je někdo, kdo vám poradí, k dispozici máte spoustu výukových materiálů, videí a podobně, přístup k e-testům, takže se pak nemusíte bát, když jdete na test už naostro. Autoškola má i velmi zajímavé přednášky, které vám toho hodně objasní a přinesou. Celkově bych chtěla moc vyzdvihnout celý tým autoškoly, je vidět, že tam vše funguje tak jak má a všichni jsou moc ochotní.

Nejvíce však musím poděkovat panu Kořenskému, ke kterému jsem byla přidělena, a který to se mnou celou dobu vydržel. Pan Kořenský je velmi trpělivý, vždy se mi snažil vše vysvětlit, poradit a pomoct. Na žácích mu opravdu záleží a na všem se s ním dá perfektně domluvit. Jakožto člověk, který má až moc silnou emoční stránku a je hodně nervózní, to se mnou někdy nebylo lehké, ale pan instruktor byl vždy moc vstřícný a byl i má velká psychická podpora. Díky němu mě řízení začalo bavit a zbavila jsem se i všeho strachu. Takže opravdu moc děkuji!!

Jako velkou psychickou podporu bych ještě ráda zmínila i paní Šulajovou, se kterou vlastně řešíte skoro vše už od prvního dne, kdy se jdete do autoškoly zapsat. I ta mi moc pomohla a vždy mi moc zpříjemnila den.
Myslím si, že lepší autoškolu v Praze nenajdete a všem ji moc doporučuji&#128522;
vloženo: 14. února 2023
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly jsem šla s téměř nulovými zkušenostmi za volantem, pocitem, že se to v životě nenaučím a byla jsem hodně vystresovaná. Kurz (standard) jsem začala v květnu, kdy jsem chodila na přednášky, absolvovala jsem hodiny na simulátoru a měla jsem první seznamovací hodiny s vozidlem. Musím vyzdvihnout zdravovědu, která na rozdíl od těch ostatních, probíhajících na školách a podobně, byla opravdu zajímavá a přednášející kladl velký důraz na to, že řízení opravdu není jen tak a je potřeba to brát vážně.
Chtěla jsem mít jako učitele ženu, dostala jsem tedy na vyžádaní paní učitelku Jarošovou. Kvůli dovolené jsem se ale do autoškoly dostala až v půlce července.
Měla jsem tedy poměrně velkou prodlevu, takže bylo potřeba strávit další jízdu na parkovišti. Za volantem jsem byla hodně nesvá a nervózní, a tak mi přišlo, že si paní Jarošová musí myslet, že jsem antitalent a nic nezvládám, ale postupem času, kdy jsem měla jízdy pravidelně dvakrát někdy i třikrát týdně jsem se uvolnila a změnil se i můj pocit z paní učitelky. Druhou část výcviku už jsem si konečně začala řízení užívat a paní Jarošová byla moc milá. Nebála jsem se jí na věci zeptat víckrát, když mi něco dělalo problém a ona mi vše ochotně vysvětlila znovu. Zbývaly mi asi poslední 3 jízdy a měla jsem pocit, že bych zkoušky mohla zvládnout, i když jsem z nich od začátku měla veliké obavy. Bohužel ale paní učitelka měla nehodu, a tak jsem výcvik nemohla dokončit s ní. V čase, kdy by se mi to hodilo, nebyli žádní učitelé volní, a tak jsem v autoškole nebyla asi 3 týdny.
Měla jsem dělat zkoušky 9.11. v Neratovicích, ale když jsem měla po těch 3 týdnech jízdu s panem Saskou, cítila jsem, že na zkoušky nejsem připravená. Termín jsem si tedy zrušila a další byl 23.11.. Došlo k několika dalším přesouvání a rušení jízd a měla jsem pocit, že autoškolu snad v životě nedodělám, ale nakonec se to konečně nějak dalo dohromady. Paní Šulajová z kanceláře byla vždy velmi milá a vstřícná.
Dokupovala jsem si asi 3 hodiny navíc, protože k těm 28 se počítají i 3 hodiny na simulátoru, což mi nepřijde moc fér.
Další hodinu jsem měla s paní Saskovou. Potřebovala jsem dopilovat parkování, takže jsme tomu věnovaly celou dvouhodinovku, kdy mi vše hezky a ochotně vysvětlila, takže už jsem z toho neměla takovou hrůzu. Poslední jízdu jsem měla den před zkouškami s panem Martínkem, který měl být i u zkoušek. Moc mi pomohlo, že jsem měla stejné auto (protože ke konci kurzu jsem měla pokaždé jiné) i učitele. S panem Martínkem už jsem měla v létě jednu náhradní jízdu a byl úplně skvělý, všechno vysvětluje v klidu a srozumitelně.
Ze zkoušek jsem byla opravdu hodně nervózní, ale udělala jsem je na první pokus a s plným počtem bodů z teoretické části.
Jediné, co mě překvapilo je, že i zkouška samotná je poměrně dost zpoplatněná.
Závěr je takový, že tahle autoškola je opravdu důkladná a nenechá nic jen tak. Pokud se tedy chcete opravdu něco naučit (i když občas to byla otrava, vzhledem k počtu testů, co musíte udělat a videí, co musíte zhlédnout) a ne jen si odjezdit jízdy a jít ke zkouškám, tak autoškolu drive vřele doporučuji.
vloženo: 13. prosince 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S výběrem Autoškoly Drive Letňany jsem velmi spokojena. Kladně hodnotím snadné a přehledné přihlašování na jízdy přes web, moderní vozový park a přístup k žákům. V autoškole jsem absolvovala kurz Standard, který jsem měla hotový za slibované 3 měsíce. Závěrečnou zkoušku jsem zvládla hned napoprvé i díky trpělivému přístupu pana instruktora Rusnáka.
vloženo: 6. prosince 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsou sice levnější autoškoly, než je právě Drive v Letňanech, ale za utracenou částku (tehdy cca 19 000,-) se mi dostalo velmi kvalitního výcviku. Jezdil jsem v novém a udržovaném VW Tiguan, takže ovládání bylo bezproblémové. Mým instruktorem byl pan Saska. Sice mi přišlo, že jsme si prvních pár jízd nerozuměli, nicméně jsem si ho časem velmi oblíbil a vděčím mu za to, že jsem zkoušky zvládl na první pokus. Obzvláště oceňuji jeho důslednost a trpělivost, i když to se mnou nebylo vždy jednoduché. Pokaždé, když jsem něčemu nerozuměl, tak mi to vysvětlil, případně ukázal (např. nákresy, jak parkovat).

Stejně tak nebyla vůbec podceněná teorie. Velmi se dbá na pravidelné vyplňování testů, takže 50 bodů ze závěrečného testu byla jistota. Všechny hodiny teorie mi určitě pomohly se zdokonalit ve vnímání provozu a pravidel, hodina techniky mi konečně pomohla pochopit, jak auto udržovat. Co ale musím z této oblasti extra vyzdvihnout, byla hodina zdravovědy se zdravotníkem, panem Kameníkem. Dlouho jsem neslyšel tak zajímavou, upřímnou, ale zároveň užitečnou přednášku.

Plánování jízd i hodin teorie probíhá elektronicky a s termíny nebýval ze strany autoškoly problém. Dokonce se i někdy sami ozvali, když jsem si nestihl naplánovat jízdy a nějaký termín se uvolnil.

Autoškolu Drive mohu tedy ohledně kvality výcviku a vstřícnosti určitě jen doporučit. :)
vloženo: 1. října 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla velice spokojená, hlavně díky přátelskému a trpělivému postoji instruktorů.
Já jsem jezdila s panem Kořenským, který mi více než vyhovoval. Na hodiny s ním jsem se vždy těšila a řízení mě začalo velice bavit. Když jsem udělala chybu, napomenul mě, ale když jsem udělala něco správně, dostala jsem pochvalu. A i když jsem ho pak později začala brát jako přítele, stále měl můj respekt a dokázal mi předat všechny jeho zkušenosti a znalosti, za což jsem opravdu vděčná.
I všichni ostatní zaměstnanci autoškoly Letňany jsou velice vstřícní, panuje tam pohodová atmosféra a já ji proto budu všem vždy doporučovat a vzpomínat na ni.
vloženo: 24. srpna 2022
vložil: Nikol Hájková ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Drive jsem si vybrala pro přestupu z jiné autoškoly. Cely kurz jsem absolvovala s panem Martínkem. Je skvělý instruktor. Trpělivý. Na jízdý jsem se vždycky těšila.
vloženo: 29. června 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový přístup byl skvělý už od začátku kurzu, za celou dobu jsem se nepotkal s nikým nepříjemným nebo neochotným pomoci. Paní Jarošová je skvělá instruktorka, díky ní mě řízení baví a na jízdy jsem se pokaždé těšil. Postup výukou mi vyhovoval, nikdy mi nepřišlo, že by se toho po mně chtělo až moc nebo naopak moc málo vzhledem k tomu, jak daleko v kurzu jsem byl. Občas byly větší prostoje mezi jízdami, ale vzhledem k pandemii a karanténními opatřeními to ani jinak nešlo. Autoškola je skvěle dopravně dostupná a je na ideálním místě pro jízdy. Nic bych neměnil. Jediné výtky (a to jsou maličkosti) jsou mimo kompetence autoškoly. Vřele doporučuji.
vloženo: 4. května 2022
vložil: P.S., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice doporučuji autoškolu Drive v Letňanech, zejména paní instruktorku Helenu Charvátovou. Velice příjemné vystupování, vše polopate vysvětlila, v případě potřeby dovysvětlila po hodině.
vloženo: 31. března 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvovala jsem kondiční jízdy u paní Heleny Charvátové a mohu ji jen doporučit. Skvělý přístup, vstřícné chování, pěkně vše vysvětlila. Za mě mohu jedině doporučit.
vloženo: 31. března 2022
vložil: Monika K,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Drive-Letňany mohu jen doporučit. Naprosto profesionální, prozákaznický a přátelský přístup. Na jízdy jsem byl přidělen k panu Martínkovi a nemohl jsem si vůbec stěžovat. Pan Martínek je neskutečně trpělivý a skvělý lektor. Díky němu jsem za volantem ztratil nervozitu a na každou jízdu se těšil. Autoškola má skvělý a moderní vozový park. V teorii se hodně dbá na dělání zkušebních testů a na všech pět povinných konzultací je třeba se předem připravit (skoro jako na zkoušku). Díky tomu jsem zvládl autoškolu za měsíc a půl. Cena je trochu dražší, ale rozhodně to nejsou vyhozené peníze :-)
Celé autoškole patří jedno velké DÍKY!!!
vloženo: 3. března 2022
vložil: Jakub Z., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Drive Letňany splnila veškerá očekávání. Pan Saska byl vynikající učitel, který dokázal úspěšně připravit na zkoušku, kterou jsem dal na první pokus. Autoškola dbá i na teorii, takže i test jsem měl bez chyby.
Vždycky mi vyšla vstříc jakýmkoliv požadavkům, časovému plánu, vždy příjemné a seriózní jednání.
Mohu tedy jedině doporučit.
vloženo: 5. února 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vynikající instruktor František Chytil, skvělý přístup k lidem i schopnost vyučovat a zachovat chladnou hlavu.

vloženo: 24. listopadu 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vynikající instruktor František Chytil, skvělý přístup k lidem i schopnost vyučovat a zachovat chladnou hlavu.

Denis Javorský
vloženo: 24. listopadu 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou Drive Letňany jsem maximálně spokojená. Velice vřelý, přátelský a profesionální přístup. Jezdit mě učil p. Chytil František, který byl velice přívětivý, trpělivý a na cokoli jsem se zeptala, tak mi vysvětlil. Autoškolu Drive Letňany mohu všem doporučit.
vloženo: 19. listopadu 2021
vložil: Vendula P.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou Drive Letňany jsem maximálně spokojená. Velice vřelý, přátelský a profesionální přístup. Jezdit mě učil p. Chytil František, který byl velice přívětivý, trpělivý a na cokoli jsem se zeptala, tak mi vysvětlil. Autoškolu Drive Letňany mohu všem doporučit.
vloženo: 19. listopadu 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Drive Letňany jsem si vybral na základě recenzí a její blízkosti z mého bydliště. Přístup byl velice profesionální, důsledný a přátelský. Systém výuky v této autoškole je dobře vymyšlený a vyžaduje od Vás průběžnou přípravu.

Jezdil jsem s panem učitelem Kořenským. Byl velice sympatický, trpělivý, svědomitý a uměl vše výborně vysvětlit a hlavně mi pomohl poprat se s nervozitou z řízení. Ta byla mojí největší brzdou. Pod dohledem pana učitele jsem ji překonal a zkoušky udělal napoprvé.

Autoškolu mohu s klidným svědomím doporučit všem budoucím řidičům.
vloženo: 9. listopadu 2021
vložil: Tomáš Liberda,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Drive Letňany jsem si vybrala zejména kvůli lokaci a zkušenosti staršího bratra, který s ní byl také spokojen a hned napoprvé složil závěrečné zkoušky. Já jsem zkoušku jednou opakovala, jinak byla moje zkušenost stejná - poměr ceny a kvality, efektivní způsob ověřování teoretických znalostí, průběžná příprava na zkoušky a zejména vstřícnost ze strany paní Šulajové a mého učitele, pana Martínka. Pan Martínek byl od začátku trpělivý učitel, dbal na dobrou znalost předpisů v provozu a všechny nejasnosti vždy klidně vysvětlil. Celková úroveň autoškoly Drive Letňany je velmi vysoká a mohu ji jedině doporučit.
vloženo: 17. října 2021
vložil: Justyna Pařízková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Úroveň výuky, organizace jízd i komunikace - vše na skvělé úrovni. Na závěrečnou zkoušku jsem šla okamžitě bez čekání, vše proběhlo hladce. Autoškolu Drive v Letňanech mohu doporučit:).
vloženo: 14. října 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškoly jsem se bála, jako čert kříže. Ale dospěla jsem do bodu, že jsem si potřebovala řidičák udělat a na Autuškolu Drive Letňany jsem četla hodně pozitivních hodnocení. Jsem ráda, že jsem dala na doporučení, protože lépe jsem se rozhodnout nemohla. Coby naprostý "zelenáč" za volantem jsem ocenila i možnost trenažeru, než sem sedla opravdu do reálného auta. Moc se mi líbilo, že jsem si mohla plánovat jízdy přes aplikaci autoškoly, vstup do online učebny, kde jsem si mohla dle libosti dokola pouštět výcviková videa apod. Kdykoliv jsem potřebovala cokoliv řešit s kanceláří autoškoly (nejčastěji s paní Šulajovou), nikdy nebyl problém a jednání bylo velmi přátelské a vstřícné. Velké díky patří i mé instruktorce Heleně Charvátové, která byla naprosto skvělá, vše krásně vysvětlila, zodpověděla případné dotazy a především se mnou měla svatou trpělivost i v momentech, kdy jsem měla tendenci zmatkovat :D . Opravdu hodně mi pomohla v přípravě na závěrečnou zkoušku. Takže ještě jednou velké díky za vše a přeji spoustu spokojených žáků.
vloženo: 30. září 2021
vložil: Petra Petrová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu v Letňanech doporučuji.. Vybrala jsem si ji, že je v blízkosti mého bydliště.. Měla jsem dva učitele.. Na začátku mého kurzu mi byla přidělena lektorka Linda, naučila mě spoustu věcí, byla důsledná, hodná..
Mé první závěrečné zkoušky které jsem absolvovala tak se mi nepovedly jízdy..

Proto jsem pak měla opravný termín kde mi byl přidělen pan Martínek s ním jsem měla několik hodin jízd, nejdřív jsem se obávala jak to bude probíhat, ale hned na první hodině to opadlo a za mě musím říct, že je to skvělý učitel choval se hezky, byla s ním sranda a dost mě toho naučil :)
A za to bych mu chtěla strašně mooc poděkovat, protože díky němu jsem to na podruhé dala :)
vloženo: 24. září 2021
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu v Letňanech jsem zvolila kvůli blízkosti mého bydliště. Byl mi přidělen pan učitel F. Chytil, který byl komunikativní, milý, pozitivní, vždy mi poradil a pomohl. Na několik jízd jsem měla i pana Martínka, jelikož jsem s ním absolvovala mé závěrečné zkoušky. Opět moc milý, usměvavý pán, který se snažil mě připravit v místě konání zkoušek. Oba byli velmi trpělivý…
Autoškolu drive Letňany bych určitě doporučila všem, kteří se na řidičák chystají.

vloženo: 23. září 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan učitel František Chytil je moc bezva. Na zkoušky jsem od něj byla velmi dobře připravena. Určitě to chce poslouchat učitele.
Celkový přístup zaměstnanců autoškoly je perfektní. Vždy se vším ochotně poradí atd. Mohu směle doporučit.
vloženo: 23. září 2021
vložil: Zuzana,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola byla dobrá pan učitel Frantíšek Chytil mě dobře připravil k jízdam a vše mi vysvětlil, kdy co mám dělat v různých situacích.
vloženo: 4. září 2021
vložil: Lazizbek Amrillaev ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě bych doporučila i ostatním, neměla jsem problém se dohodnout s učitelem na hodinu. Já měla konkrétně Františka Chytila a nemohla jsem si na nic stěžovat-vzdy ochotný a trpělivý, i proto mě jízdy bavily. Jedinou nevýhodou byla poměrně dlouhá čekací doba na zkoušky, takže jsem si musela připlatit za hodinu jízdy navíc.

S pozdravem

Magdaléna Strnadová
vloženo: 17. června 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobry den, pan Chytil mel neuveritelnou trpelivost a vzdy vse hezky vysvetlil, bylo poznat, ze tomu perfektnr rozumi. Pana Chytila bych urcite doporucila

CP
vloženo: 11. června 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Drive Letňany mohu všem doporučit. Skvělý přístup pana instruktora Martínka mi pomohl zvládnout zkoušky hned na první pokus.Vždy mi bylo vysvětleno kde jsem udělala chybu. Jednoduše všem doporučuji!
vloženo: 10. června 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu Drive jsem si vybral z duvodu blizke dostupnosti k memu bydlisti. Neabsoloval jsem cely kurz autoskoly, ale pouze kondicni jizdy, i tak jsem byl s jizdami spokojeny a splnily me ocekvani. Jako instruktor mi byl pridelen p. Chytil a nemohl jsem si jej vynachvalit. Prima pan, komunikativni, vzdy mi zodpovedel moje dotazy a pri jizdach mi pomohl vyresit problematicke situace :) Nyni uz samostatne brazdim prazskymi ulicemi. Jedine, co bych asi zmenil jsou jizdni bloky. Bylo by prima mit na jizdy vzdy 2 hodiny, za hodinu toho clovek moc nestihne. Autoskolu Drive mohu doporucit.

L. Tomek
vloženo: 9. června 2021
vložil: Libor Tomek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem u pana Chytila. Byla jsem s jeho výukou spokojená. Vždy mi odpověděl na všechny mé dotazy, i když jich nebylo málo :). Myslím si, že mě ke zkouškám připravil dostatečně, byl se mnou trpělivý, když mi to ze začátku nešlo.
Jediné co bych vytknula k výuce, byl trenažér u prostředí kurzu, který mi přišel zbytečný a nemyslím si, že by byl užitečný. Ze začátku si myslím, že mi pomohl, ale ten další již ne.
Lucie Vopalecká
vloženo: 9. června 2021
vložil: Lucie Vopalecká , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Drive Letňany mohu všem doporučit. Přístup učitelů na přednáškách byl velice milý. Skvělý přístup pana instruktora Františka Chytila mi pomohl zvládnout zkoušky hned na první pokus. Vždy na konci hodiny mi bylo vysvětleno kde jsem udělala chybu. Vstřícnost pana instruktora byla opravdu super. Jednoduše všem doporučuji!
vloženo: 9. června 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc se mi líbil přístup pana učitele F. Chytila. Na každou hodinu přišel příjemně naladěn a snažil se mi vždy vyjít vstříc. Líbila se mi jeho snaha projet se mnou co nejvíce okolních míst a snaha o přátelský přístup. Do autoškoly-do výuky s panem učitelem Chytilem jsem chodila moc ráda a byla to pro mě obrovská čest získat si jeho důvěru.
Všeobecně se mi v této autoškole líbilo. Vyzkoušela jsem si během výcviku 4 vozidla a 3 intruktory. V budoucnu tato zkušenost nebude k zahození.

vloženo: 9. června 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Průběh kurzu byl dle očekávání, přístup učitele k žákům velmi pozitivní a stejně tak přístup personálu. Rozhodně mohu doporučit, už jsem tak i učinil. Je to kvalitní autoškola a má rovný přístup ke všem. Pro mě to byla pozitivní životní zkušenost.
vloženo: 9. června 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu Drive Letnany mohu s jistotu doporucit vsem budoucim zakum. Pratelsky pristup, rychla komunikace, a dobre vybaveni. Musim hlavne podekovat svemu uciteli p. Martinkovi; vsechno trpelive vysvetluje, a v aute jsem se vzdy citila dobre a sebejiste.
vloženo: 8. června 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole drive mají profesionální přístup. Vybavení (počítače v učebnách, trenažér) i vozový park je moderní. Oceňuji aplikaci, kde je vše na jednom místě a dají se zde jednoduše plánovat jízdy a shlédnout výuková videa. Důraz je kladen na pravidelné testování. Díky tomu jsem zvládnul teoretickou zkoušku napoprvé bez problémů.
Mým instuktorem byl pan Josef Martínek. Dokáže věci vysvětlit od základu a zdůvodnit, proč je důležité dodržovat pravidla, která od vás vyžaduje.
vloženo: 7. června 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto recenzi píši s ohledem na podstoupené kondiční jízdy - po delší dobu jsem neřídil a pro jistotu a bezpečí jsem si vybral tuto autoškolu jako průvodce, který by mě měl oprášit mé znalosti a opět se dostat do provozu.

S instruktorkou paní Charvátovou to bylo přesně co jsem potřeboval, přesné plánování, otevřená komunikace, přizpůsobení zaměření co jsem si přál procvičit.

Tuto autoškolu mohu s klidným svědomím opravdu doporučit, alespoň z hlediska podstoupení kondičních jízd, kterými jsem si zde prošel a posbíral velmi cenné rady a postřehy a připraven znovu vjet do běžného provozu

Ještě jednou děkuji za tyto služby a především paní Charvátové
vloženo: 2. června 2021
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jedině doporučit. Přístup, který jsem si ani nedovedl představit.
Hlavně bych chtěl vyzvednout pana učitele Josefa Martínka. Musím jen děkovat jeho znalostem, trpělivosti a empatii, kterou doopravdy vyzařuje. Hlavně díky němu jsem zvládl závěrečné zkoušky a budu mu vždy vděčná za vše co jsem se od něj naučil. Jestli se chcete naučit řídit, pan Martínek Vás to 100% naučí.
vloženo: 20. května 2021
vložil: Matěj Čechtický, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jenom doporučit. Nemám k ní žádná ale. Testy i jízdy jsem udělala napoprvé. Přístup k lidem byl profesionální i přátelský. S mým učitelem Josefem Martínkem se dalo v klidu i pokecat. Naučil a choval se tak, jak by člověk měl. Jsem nadšená.
vloženo: 20. května 2021
vložil: Dominika Kodlová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jedině doporučit. Úžasný přístup všech lidí.
Musím hlavně poděkovat panu učiteli Josefu Martínkovi. Za jeho znalosti
a trpělivost. Díky němu jsem zvládla závěrečné zkoušky a budu mu vždy vděčná za vše co jsem se naučila.

Dita Havelková
vloženo: 7. května 2021
vložil: Dita Havelková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Linda Jarošová je skvělá lektorka. Svojí výuku jsem zahájila v autoškole Drive-Vršovice, na jaře 2020. Od první hodiny jsem měla z výuky dobrý pocit. Přidělená lektorka Linda Jarošová začínala svojí kariéru učitelky v autoškole ve stejnou dobu, od začátku jsem jí vnímala jako skvělou osobnost, vždy byla velmi důsledná/pečlivá, upozorňovala mě na chyby a učila jak se jim vyhýbat a to vždy vstřícně a především s klidem a srozumitelně. Také plánování jízd probíhalo bez problémů, učitelka mi vycházela vstříc jak jen to šlo. Jako velký přínos vnímám i to, že lektorka vždy dbala na přípravu před jízdou týkající se E-testů, tudíž závěrečný test jsem splnila bez problémů na 50 bodů. Ve chvíli, kdy jsem byla připravená přihlásila mě na zkoušky v Neratovicích (v Praze bych čekala dlouho v důsledku korona-krize) na nejbližší termín a umožnila mi jízdy i neposlední chvíli o víkendu. Zkoušku jsem zvládla až na druhý pokus, v řádném termínu jsem neuspala v jízdě. Důvodem byla pouze má nervozita, prakticky i teoreticky jsem byla připravená. Druhý termín jsem dostala obratem a zkoušku z jízdy jsem složila úspěšně. Do autoškola Drive-Letňany jsem byla přeřazena těsně před zkouškou společně s mojí lektorkou, tudíž hodnotím velmi pozitivně, že vše proběhlo bez komplikací v této rychlosti, všichni v budově byli vstřícní a nápomocní, navíc mi bylo umožněno zaplatit poplatky ke zkoušce na původní pobočce ve Vršovicích, kde to mám blíž. Všem můžu doporučit tuto autoškolu a především lektorku Lindu Jarošovou.
vloženo: 7. května 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem spokojena. Zkoušky jsem zvládla na poprvé, takže všechno v pořádku. :) Instruktoři byli hodní a vše dokázali v klidu a pečlivě vysvětlit. Prvotní strach z toho, že na mě bude někdo křičet, tedy naštěstí pominul :D Měla jsem možnost poznat dva instruktory, protože můj první instruktor v průběhu mého výcviku v autoškole končil (ne kvůli mě, nebojte :D). Dostala jsem tedy nového. Oba byli super a byla jsem s nimi spokojena, nicméně pro mě jako pro ženu to bylo z počátku trochu více stresující. Přece jen, každý instruktor si to dělá trošku po svém. V tomto případě bych do budoucna navrhovala, aby instruktor tedy nedostával už nové žáky, ale aby dokončil výcvik s těmi, co už má. Jinak jak jsem již zmiňovala, oba instruktoři byli moc fajn a byla jsem spokojená. Tak přeji hodně štěstí všem budoucím řidičům. :)
vloženo: 15. dubna 2021
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Drive Letňany jsem si zvolila na základě výborného hodnocení, ale úplně předčila veškerá očekávání. Doporučila bych ji bez váhání každému, koho znám. Už od zápisu, který probíhal s milou a ochotnou paní Šulajovou, až po celou dobu výcviku, kdy mi v každém bodu vyšli vstříc, jsem byla naprosto spokojená. Jako učitel mi byl přidělen pan Josef Martínek. Jeho trpělivost byla nekonečná a obdivuhodná. Vždy přišel s výbornou náladou a postaral se, abych se při výuce cítila klidně a jistě. Zkoušky jsem úspěšně absolvovala na první pokus a za to vděčím právě jemu. Děkuji a jednoznačně doporučuji.
vloženo: 14. dubna 2021
vložil: Karolína Z., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola mě nadchla. Ve svém věku jsem se bála vůbec začít, ale přístupem učitelů i vstřícné paní Šulajové strach pominul. Všem děkuji, hlavně panu Martínkovi a panu Chytilovi. Trpělivost, profesionalitu, kvalitní služby a lidský přístup, to vše jsem zde našla. Až budou dělat řidičák mé dcery, určitě to bude tady. Výborný systém, ve kterém se vyzná každý. Nemám co vytknout. Moc děkuji..
Jana Syrová
vloženo: 14. dubna 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Drive v Letňanech mohu doporučit! Super systém pro plánování jízd - vše propojené a uživatelský přívětivé. Naplánované jízdy lze stáhnout do kalendáře jedním klikem a není potřeba si vypisovat ručně. Komunikace skvělá, rychlá.
Jízdy bez problému i pozdě odpoledne/večer a přes víkend.

V době covidu e-learningy přehledné, fungující, pochopitelné a snadné ovládání.
Moc děkuji za výuku panu Martínkovi, vše bylo pochopitelné, vstřícné prostě super :)
vloženo: 13. dubna 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych moc poděkovat panu Marhounovi za jeho přátelský přístup a trpělivost, se kterou mě připravoval na zkoušky a na další mé jezdecké zkušenosti. Byla jsem velmi spokojena.
vloženo: 28. února 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych moc poděkovat panu Marhounovi za jeho přátelský přístup a trpělivost, se kterou mě připravoval na zkoušky a na další mé jezdecké zkušenosti. Byla jsem velmi spokojena.
vloženo: 28. února 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych touto cestou poděkovat slečně Charvátové za svatou trpělivost, se kterou mě připravovala na jízdy, učila točit volantem, udržet auto v těch bílých pruzích, vysvětlovala co je to křižovatka a že to svítící je vlastně semafor..
Autoškolu jsem nakonec z osobních důvodů přerušila a přešla jinam (prostě Pražská doprava a moje nervy chtěli čas) nicméně příprava byla perfektní. Zkoušky jsem udělala, byť jinde...
Ještě jednou díky sl. Charvátové a určitě vřele autoškolu doporučuji..
vloženo: 17. února 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsem absolvovala kondiční jízdy. Celkový průběh kurzu proběhl bez jakýchkoliv problémů. Instruktor Pavel Marhoun je velmi vstřícný a nápomocný, umí pochválit a na chyby vždy upozorní s vysvětlením, aby se již neopakovaly.
Autoškolu v Letňanech bych jednoznačně doporučila ostatním, v současné době se zde učí řídit mé dvě dcery.
vloženo: 16. února 2021
vložil: Petra Slezáková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Moc doporučuji. Skvělá autoškola, přátelský přístup a super příprava ke zkouškám. Dekuji P. Martinkovi za trpělivost a paradní vycvik.
vloženo: 12. února 2021
vložil: Helena, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu jsem si vybrala na zaklade dobrych referenci. Moje ocekavani zcela naplnila.
Moc mily pristup od vsech v autoskole. Kladl se velky duraz na to, aby zaci byli plne pripraveni na praxi v provozu.
Osobne bych rada podekovala panu uciteli Martinkovi, ktery me velmi dobre pripravil na zkousky.
Natalie
vloženo: 23. ledna 2021
vložil: Natalie M, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Drive Letňany je výborná! S tohle autoškolou jsem byla spokojená. Všichni jsou milí a profesionální. Celkova atmosféra zde je přátelská a velmi příjemná. Přístup k žákům a příprava ke zkouškám jsou kvalitní. Tady vás naučí vše, co budete potřebovat.
Jsem moc vděčná učitelům!
Autoškolu Drive Letňany mohu jen doporučit!
vloženo: 20. ledna 2021
vložil: Anastasia Vasciuc , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Drive Letňany mohu jen doporučit. Přístup učitelů na přednáškách byl skvělý vše bylo vysvětleno, řečeno a když jsme náhodou něčemu nerozuměli bylo nám odpovězeno a vysvětleno. Také přístup samotné kanceláře autoškoly byl skvělý bez problému jsme vyřešili veškeré problémy v rámci studia. Jako poslední bych chtěl pochválit svého učitele praktických jízd pana Josefa Martínka díky kterému mám svůj řidičský průkaz a jsem úspěšným absolventem autoškoly drive Letňany. Ještě jednou díky celé autoškola drive Letňany a svému učiteli panu Martínkovi. Pro ty z vás kteří chtějí mít učitele který naučí vysvětlí tak mohu jen doporučit pana Josefa Martínka.
vloženo: 19. ledna 2021
vložil: Zdeněk Parma, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Byla pro mě radost učit se v této autoskole. Nejvíce vděčím panu učiteli J. Martinkovi má skvělý přístup, zlatou trpělivost vše pečlivě vysvětlí a na jízdy se těšíte.
vloženo: 19. ledna 2021
vložil: Nikola Zelinková , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Byla pro mě radost učit se v této autoskole. Nejvíce vděčím panu učiteli J. Martinkovi má skvělý přístup, zlatou trpělivost vše pečlivě vysvětlí a na jízdy se těšíte. Mockrát vám dekuji. Prostě jste nejlepší autoskola :-)
vloženo: 19. ledna 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Drive Letňany som navštevovala moc rada , na každu Jazdu som sa moc tešila , super prístup , skvely inštruktor pán J. Martinek . Skúšky som spravila na prvý krát a to len vďaka nemu . Pečlivo a najme trpezlivo ma na nich pripravil :)
Každá hodina bola moc náučna a veselá hlavne žiaden stres ;)

Určite odporúčam :)

vloženo: 17. ledna 2021
vložil: Dejmková .R , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi přátelský přístup zaměstnanců. Moderní vozový park. Dobře připraví na zkoušky. Sice o trochu dražší, ale rozhodně se vyplatí.
vloženo: 12. října 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celková spokojenost. Zkoušky na první dobrou, díky parádnímu výcviku a super přístupu. Vozový park je úžasně vybaven. Mohu jen doporučit.
No a třeba příště na motorku, kdo ví...
vloženo: 6. října 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Drive Letňany, jsem byla velice spokojená a můžu jen doporučit. Jezdila jsem s p. Charvátovou velice milá, trpělivá, umí vše krásně vysvětli, na moje otázky jsem vždy dostala rozumnou odpověď a úžasně mě připravila na zkoušky.
Přístup v autoškole to samé, ochotný, rozumné odpovědi na dané otázky.
Kdybych jsem si rozmyslela že si chci dělat rozšíření řidičského průkazu, tak jedině v téhle autoškola.
Neříká je to dražší, ale za to přístup a tak k tomu odpovídá. Radši si zaplatím za kvalitní autoškolu víc než za míň a nebudu připravená na řízení v provozu, hlavně v Praze.
Jízdy probíhala jak na sídlišti, tak třeba i na dálnici, takže naučená jsem do začátku opravdu dobře a nebudu překvapená až někdy pojedu třeba po dálnici.
Takže neváhejte a jdete do téhle autoškoly, opravdu vám do začátku naučí dost a i na zkoušky budete připravený.
Kristýna Malá
vloženo: 3. října 2020
vložil: Kristýna Malá , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem byl velice dobře připraven na zkoušky
vloženo: 23. června 2020
vložil: Jakub Plechšmíd,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu doporučuji, dobrá příprava na teoretické i praktické zkoušky
vloženo: 20. května 2020
vložil: Štěpán Beran,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně doporučuji. Všichni jsou milí, vstřícní a usměvavý, panuje tu vždy pozitivní nálada. V kanceláři s Vámi vyřeší sebemenší problém týkající se autoškoly. Instruktoři na Vás nekřičí, vše vysvětlí a hlavně chápou, jak se cítíte poprvé za volantem. Za mě rozhodně patří dík mé instruktorce, která byla při jízdách naprosto super. Není co vytknout. Nejen že mi Autoškola Drive pomohla k získání řidičského průkazu, ale také jsem si odnesla skvělé vzpomínky, na které nejde zapomenout. S přihlédnutím ke zkušenostem lidí z jiných autoškol bych neměnila. Vybrala jsem správně. :)
vloženo: 14. února 2020
vložil: Denisa Babuliaková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za mne naprostá spokojenost ve všech směrech. Byla jsem úplný neřidič, proto jsem si vybrala jednodušší variantu na první řízení, automatickou převodovku, a neměnila bych. Dopravní značky zvládají i děti, ale ohlídat vše při jízdě jako řidič už nebylo tak jednoduché. Hodně mi pomohly před jízdami zkušební testy, čím více jich uděláte, tím lépe, i za cenu, že si občas nějaký doplatíte.A pokud mohu poraditi, tak zapisování si těch nepovedených i když zdánlivě jednoduchých není k zahození.
Jméno instruktora/ky uvádět nebudu, myslím že jsou všichni skvělí a příjemní, včetně paní Šulajové se vší tou organizací.. Pokud mohu doporučit - neustále poslouchejte instruktora/ku co k řízení a pohybu na silnicích (pozemních komunikacích) říká, a dělejte to. Hodně jsem se dozvěděla i na přednáškách a videích. Věřte, že to nejsou zbytečnosti. Doporučuji tuhle autoškolu každému, kdo přemýšlí o vlastním řidičáku. I já ji dostala na doporučení a byla to opravdu dobrá volba v porovnání s jinými autoškolami. Jasně že se dají sehnat i o něco levnější, ale já upřednostňuji kvalitu a přístup. a to se mi zde osvědčilo.
Takže ještě jednou opravdu děkuji svému instruktorovi za bezva školu.
Iveta Tůmová
vloženo: 11. února 2020
vložil: Iveta Tůmová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu bych všem bez váhání doporučila, myslím si, že lepší autoškolu bych si ani nemohla přát. Je zde opravdu přátelský a osobní přístup a dočkáte se velmi pečlivé teoretické přípravy (etesty, videa, přednášky...), stejně tak kvalitního praktického výcviku. Na teoretické i praktické zkoušky mě autoškola a specificky instruktor Jiří Neubauer moc dobře připravili. Skvělý přístup jsem však zaznamenala i u všech ostatních učitelů, stejně tak i u paní asistentky Jany Šulajové.
vloženo: 3. února 2020
vložil: N. Zoumpalova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Úžasná autoškola, skvělý přístup i příprava ke zkouškám! Moc doporučuji!
vloženo: 3. února 2020
vložil: Melita, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem začala v srpnu a zkoušky dělala až v lednu, jinak jsem byla s přístupem v kanceláři a hlavně paní Charvátovou velmi spokojená (trpělivá, vše umí vysvětlit). Rozhodně bych doporučila ostatním a pokud instruktor řekne, že si máte doplatit hodinu navíc, tak má k tomu své důvody a plně s tím souhlasím. Eliška Zemanová
vloženo: 23. ledna 2020
vložil: Eliška Z., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola! Kvalitní příprava na zkoušky, jak ty teoretické tak i praktické. Všichni zaměstnanci jsou velmi milý a přátelští, učitelé trpělivý a vše velmi dobře vysvětlují. Probráno vše, co budete v provozu potřebovat a jízdy absolvujete opravdu všude, od úzkých uliček, přes provoz po městě a centru až po silnici pro motorová vozidla.
Pokud hledáte kvalitní autoškolu, tak tahle(nebo i pobočka ve Vršovicích) je jasnou volbou.
vloženo: 21. ledna 2020
vložil: Tereza H.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velice spokojená a určitě nelituji, že jsem si ji vybrala. Díky tomu, že jsme byli nuceni dělat pravidelně testy, tak jsem k testovým zkouškám byla skvěle připravena. Na jízdy jsem měla pana Chytila, který byl velice milý. Nikdy nebyl nepříjemný, vše výborně vysvětloval a měl trpělivost. Ostatní učitelé, které měl člověk možnost potkat v autoškole byli také milí.

K.
vloženo: 20. ledna 2020
vložil: Kristýna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola jen ždíme peníze a nepustí žaka jen tak k závěrečným testům. Nutí vás přímo zaplatit další jízdy na víc ,,na rozježdění”.
Nejhorší přístup měl pan učitel Barborič. Pan učitel si vyleval své komplexy a jen řval na své žáky a hlavně žákyně. Byl sprostý a je schopný říct na plnou tlamu: ,, Pro vás je ti ztráta peněz, vy na to nemáte.”
Tahle autoškola mi dala víc špatného než dobrého a dovednosti s řízením naberete hlavně při praxi, tak to je asi všude. Mám řidičák už asi 3 měsíce a zjistila jsem podle lidi okolo sebe, že neumim poradně nic a musela jsem si nechat mnoho věci vysvětlit třeba od rodiny a známých.
Nevím jak jsou na tom jiné autoškoly, ale pokud nechcete jen solit peníze a nechcete aby vás někdo ponižoval při jízdách a chcete se hlavně něco naučit, tak bych tuhle autoškolu už vážně nevolila nikdy znova...

Tahle zkušenost je čistě jen moje a muže se lišit od ostatních, neříkám, ze se takhle chovají ke každému. Třeba budete mít štěstí a už je vše jinak.
vloženo: 1. ledna 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z počátku jsem měla obavy, jak spojit výcvik a pracovní dobu, avšak po příchodu do autoškoly, kdy mi velmi vstřícná asistentka Jana vysvětlila průběh výcviku a seznámila s časovou flexibilitou instruktorů a plánováním jízd,a bylo o obavy postaráno. Jako velké plus vnímám to, že každý žák má svého instruktora, který se mu věnuje po celou dobu výcviku a také, že každý instruktor má &quot;své auto&quot;, takže si nemusíte zvykat a učit se každou jízdu s jiným.

První jízda po absolvování trenažeru probíhala na cvičném místě, kde mě instruktor Petr seznámil s automobilem, se kterým jsem celý výcvik absolvovala.

Po dobu výcviku měl instruktor sakra trpělivost, velice si vážím jeho přístupu, péče a znalostí, které mi po dobu výcviku předával. Obdivuji jeho pohotovost a přesnost.

Pozornost také patří přednáškám, které autoškola pořádá. Přednášky byly zajímavé a přínosné. Autoškola má v zásobě i naučná videa, která je potřeba shlédnout.

Tuto autoškolu bych určitě doporučila dalším nový žákům, kteří chtějí mít dobrý základ, než vyrazí sami do ulic a nechtějí mít strach sednout si za volant s pocitem, že se vlastně nic nenaučili.

Děkuji za profesionální přístup.


vloženo: 11. listopadu 2019
vložil: Lenka ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybral na základě doporučení a rozhodně toho nelituji.
Už ze začátku jsem měl menší obavy z toho, jestli to při mém zaměstnání budu stíhat (tří-směnný provoz).
Ale už při první návštěvě autoškoly se mé obavy rozplynuli.
Protože při plánování jízd a výuky se mi maximálně snažili vyjít vstříc, za co jsem byl velice vděčný.
Pro úplného nováčka za volantem (jako jsem byl Já) oceňuji 3D trenažer, kde máte možnost si všechno pečlivě osahat a vyzkoušet dřív, než usedněte za volant do ostrého provozu.
Začít se učit jezdit a v Praze není vůbec žádná legrace, z čeho jsem měl docela strach, že to nezvládnu.
Ale měl jsem velice trpělivého a zkušeného instruktora - pana Jiřího Neubauera, se kterým se mi jezdilo víc něž dobře a zato mu patří obrovský DÍK.
Protože mě velmi dobře připravil na závěrečné zkoušky a jejich složení na "první dobrou" mluví za vše.
Ještě bych chtěl vyzdvihnout přístup a ochotu asistentky paní Jany Šulajové, je to jejich takový strážní anděl :-).
Takže za Mně osobně můžu tuto autoškolu Všem jen a jen doporučit.

Autoškole přeji hodně úspěchů a nových žáků a všem ostatním vela vela šťastných kilometrů bez nehody.

S pozdravem Martin z Prahy.

vloženo: 9. listopadu 2019
vložil: Martin D.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem na první jízdě sedla do auta, už jsem sice nějak tušila který pedál je který, ale tím to v podstatě končilo. Rozjet se byl pro mě úkol takřka nadlidský, a zatočit? To po mě přece nikdo nemohl chtít!

V mých začátcích byla spojka úhlavní nepřítel a hned po ní celý zbytek auta. Na provoz se v mém listu nepřátel ani nedostalo, protože jsem ho prostě nestíhala sledovat.
Ale i přes to se mnou autoškola měla trpělivost, a já jsem se časem začala prokousávat jak teorií tak praxí řízení auta. Někdy to šlo líp, někdy zas hůř a chvílemi jsem měla pocit, že můj učitel je možná moc přísný. Na druhou stranu, když se na to dívám s odstupem, bylo to tak akorát - přece jenom, auto je poměrně velké a nebezpečné a pravidla se prostě musí respektovat. Takže právě díky té troše přísnosti si uvědomuji, že svoje řidičské oprávnění v žádném případě nemůžu brát na lehkou váhu, protože přináší hlavně velkou zodpovědnost.

Celková atmosféra v autoškole, například na přednáškách byla nicméně velmi přátelská a příjemná a svým způsobem taková pečující :). Musím se přiznat, že opravdu nejsem příznivcem běhání po úřadech a tak obecně, a jsem vděčná, že tohle všechno za mě vyřešila autoškola a mě stačilo být ve správný čas na správném místě.

Co tu ale určitě chci zmínit je to, že stále víc a víc obdivuji obrovskou trpělivost učitelů v autoškole - zkuste si představit že (vy zkušený řidič) jedete v autě a řídí někdo, kdo absolutně nechápe co má dělat. Jenže volant má on - nezkušený, a vy ne. Sama nevím, jak bych se v takové situaci cítila. Vím jen to, že bych to nevydržela v takovém klidu, jako můj učitel.

V celkovém součtu tedy můžu autoškolu jen doporučit a já osobně budu na svůj výcvik vzpomínat v dobrém.

vloženo: 7. září 2019
vložil: Barbora Halamová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Muj zazitek v Autoskola Drive letnany byl skvelej aš na nějaký maličkosti. Naucila jsem se řídit s paní Helenou, moc ji doporučuji. Připomínku mám pouze k anglickému prekladu theorie pravidel která byla přeložena z německého originálu, kde chyběli některá česká pravidla. Jinak autoskola se starala hezky o žáky. :)
vloženo: 5. září 2019
vložil: Anna Kohn, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu kazdopadne doporucit tuto autoskolu. Je zde skvely kolektiv mezi uciteli!:)
Maji k Vam velice hodny, pratelsky a rozumny pristup!:)
Jsem velice rada, ze jsem si vybrala tuto autoskolu!
Diky teto autoskole bylo bez problemu dostat ridicsky prukaz:)
Diky moc!:))

vloženo: 5. září 2019
vložil: Gabriela Pavelkova ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu Všem můžu jen a jen doporučit. Prošla jsem dvěma autoškolami a vždy jsem to ukončila kvůli instruktorům a přístupu.Lidé,kteří pracují zde, jsou na svém místě.
Na prvním místě je to přátelský přístup a obrovská profesionalita. Velice mě potěšily hodiny teorie, které jsou vedeny tak, že Vám zaujmou a baví Vás, k dispozici jsou videa,které jsou obrovským přínosem a pomohou Vám k řešení komplikací a problémům na silnicích a také e-testy, které jsou neomezené a můžete je dělat v autoškole, doma i na cestách. Dovolím si říci,že pokud to vezmete opravdu vážně,budete velice dobře připraveni k závěrečným zkouškám.
Můj největší DÍK, patří slečně ing.Charvátové,která je nejen úžasný člověk,ale veliký profesionál.S velkou trpělivostí , kterou se mnou nikdy neztratila , mě dovedla až k úspěšně složené závěrečné zkoušce. Byla mi velkou oporou a ,, přítelem,,.Na jízdy s ní, jsem se vždy těšila. S velkou trpělivostí, Vás naučí nejenom řídit ale vše Vám vysvětlí tak, aby jste byli lepší řidiči než jsou ostatní. S ní rozhodně nešlápnete vedle.
Všichni z této autoškoly, mi budou moc chybět.

Přeji hodně úspěchů a ať se Vám daří!
Alena Novotná
vloženo: 8. července 2019
vložil: Alena Novotná, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu vřele doporučuji. Lidé, co zde pracují, jsou určitě na svém místě. Hlavně oceňuji přátelský přístup k žákům a profesionalitu. Hodiny pro teoretickou výuku máte neomezené, k dispozici jsou užitečná videa o provozu na pozemních komunikacích a také přípravné e-testy, které se dájí dělat jak v autoškole tak i doma. To všechno skvěle připraví k závěrečným zkouškám.
Velké děkuji panu Neubaurovi! Nikdy neztratil trpělivost a vždycky zachoval klidnou hlavu. Nebyl žádný problém se domluvit na určitém čase pro jízdy (brzo ráno, o víkendu nebo před zkouškou).
Také děkuji pani Šulajové za užitečné rady, ochotu a velkou podporu!
Přeju hodně úspěchů a ať se Vám daří!
vloženo: 24. května 2019
vložil: Katka S., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych doporučila úplně každému. Již od prvni návštěvy, kde jsem pouze odevzdávala přihlášku jsem věděla, že jsem si vybrala správně. . Slečna v kanceláři Jana Šulajová bylo od prvního vstupu do dveří velmi příjemná a přátelská. Veškeré mé dotazy, at byli sebehloupější, mi s úsměvem na tváři zodpověděla. Když nastal den mých prvních jízd, měla jsem strach jak to vše bude probíhat. Ale instruktor Jiří Neubauer měl nesmírné množství trpělivosti. I po stém vysvětlování, jak se mam správně rozjet, na mě nezvýšil hlas nebo nebyl naštvaný. Bral mě porad na nová a nová mista, kde jsem se toho mnoho naučila. Jsem mu vděčná za to, že jsem úspěšně zvládla zkoušky z autoškoly. Dokázal mě výborně připravit a je to opravdu vynikající instruktor, se krerým si v autě užijete i srandu.

Tuto autoškolu doporučuji opravdu každému. :-)
vloženo: 21. května 2019
vložil: Veronika V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Drive Letňany mě opravdu velmi příjemně překvapila. Především profesionálním přístupem, kvalitním a přátelským – místy až "rodinným" zázemím s vynikající a příjemnou atmosférou. Úžasný je naprosto profesionální přístup pana Sasky a Neubauera, kteří dokázaly, že v oboru jsou opravdovými profesionály, k tomu poctivě odježděné hodiny, spousta nových zkušeností, rad a doporučení. Získat řidičák s týmem pana Sasky je opravdu hračka bez jediného náznaku stresu. Děkuji a doporučuji všem, 100% spokojenost!
vloženo: 18. května 2019
vložil: Ondřej H., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výběr této autoškoly byla nejlepší volba, kterou jsem mohl učinit, po té, co před devíti lety ztroskotaly moje opakované pokusy o získání řidičského oprávnění na jiném místě. Myslel jsem si, že už se nikdy řídit nenaučím, ale trpělivý a přitom důsledný přístup lektorek jmenovitě p. Charvátové a p. Matějkové a také jejich neúnavné povzbuzování zaslouží pochvalu a poděkování. Obě dokonale zhodnotily moje přednosti a nedostatky a pomohly překonat obavy a strach z řízení, který byl ve mě hluboce zakořeněný. Ještě jednou děkuji a doporučuji všem...
vloženo: 2. května 2019
vložil: Vítek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Drive Letňany bola najlepšia voľba, akú som mohol urobiť. Aj napriek výberu EXPRESNÉHO kurzu ma dokázala dať p. Charvátová v krátkom čase do poriadku a pripraviť ma na skúšky.
Lepšieho inštruktora si nájsť nemôžete! :)
Na Fabii (bielej) sa jazdí pohodlne, odporúčam nezabúdať zapínať svetlá a cúvať so ZARADENOU spiatočkou ... :D
V office Vás ako žiaka Expresu uprednostňujú, takže máte jazdy naozaj takmer každý deň a výuku prednášok čo najrýchlejšie, ako sa len dá.
ODPORÚČAM!!! :) :) :)
TIP PRE ĽUDÍ ZO ZAHRANIČIA:
Cudzincom (Slovákom) odporúčam po absolvovaní skúšok pripraviť si všetky podklady, ktoré máte, aby ste na registri řidiču na Vyšehrade vedeli dokázať, že v Prahe žijete minimálne pol roka.
Ja osobne som musel preukázať nájomnú zmluvu za byt, faktúry za telefón, elektrinu, výpisy z bankových účtov, živnostenský list, potvrdenie o poistení vo VZP a platení odvodov aj pre sociálku. Na registri som bol trikrát (!), lebo stále niečo chýbalo, a aj to sa na záver tvárili, že im to nemusí stačiť.... Takže pevné nervy! :)
vloženo: 5. dubna 2019
vložil: Michal Maťašovský, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola ze začátku vypadala fajn, ale jsou tam učitelé, kteří nemají dost trpělivosti se žáky a dost je nervuji při jízdě.
Zkušenost to je zajímavá, ale přístup některých lidi by se mohl zlepšit.
vloženo: 2. dubna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvovala jsem zde kondiční jízdy, protože jsem asi 20 let neřídila. Měla jsem dost trému, ale oba lektoři měli se mnou trpělivost. Velmi oceňuji vstřícný přístup při plánování termínů jízd, oceňuji možnost jízd o víkendech. Autoškolu Drive mohu jen doporučit.
Lenka
vloženo: 25. ledna 2019
vložil: Lenka Moravová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji tuto autoškolu. Fantastický a osobní přístup všech učitelů i celého kolektivu!!! Pan Petr Saska( a nejen on) Vás skvělě připraví na závěrečné zkoušky. Naprostá spokojenost!!!
vloženo: 10. ledna 2019
vložil: Jarda S.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji tuto autoškolu. Osobní přístup všech učitelů i celého kolektivu... Pan Petr Saska Vás naučí a výborně připraví jak na testy, tak na závěrečné praktické zkoušky... Naprostá spokojenost!!!!!
vloženo: 10. ledna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kondiční jízdy byly super, určitě doporučuji. Skvělá lektorka, příjemný přístup.
vloženo: 9. ledna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsem byla velice spokojená. V příjemném a ochotném kolektivu mi vždy vyšli vstříc. A co je hlavní, že mě připravii na závěrečnou zkoušku na výbornou. Ještě jednou díky paní instruktorce Charvátové.
vloženo: 29. listopadu 2018
vložil: Adéla K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V Autoškole Drive Letňany jsem absolvovala kondiční jízdy. Všechny jízdy probíhaly v příjemné, přátelském duchu, který mi velmi pomohl odbourat počáteční strach, stres a obavy, které pramenily z předchozích negativních zkušeností z první autoškoly, díky kterým jsem téměř patnáct let odmítala řídit. rnJsem ráda, že od té doby se přístup učitelů změnil a cílem je neodradit od řízení, ale naopak najít jistotu a kladný vztah. rnRáda bych konkrétně poděkovala Markétě Matějkové, za její trpělivost, pozitivní a klidný přístup. Je člověkem na svém místě a pro ty, kteří mají strach, jako je já, je naprosto ideální. rnrn
vloženo: 7. listopadu 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Drive Letňany osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Drive Letňany < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Drive Letňany - navigace


upozornit na chybné údaje