Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Drive Letňany - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Drive Letňany

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Drive Letňany < <


   Když jsem na první jízdě sedla do auta, už jsem sice nějak tušila který pedál je který, ale tím to v podstatě končilo. Rozjet se byl pro mě úkol takřka nadlidský, a zatočit? To po mě přece nikdo nemohl chtít!

V mých začátcích byla spojka úhlavní nepřítel a hned po ní celý zbytek auta. Na provoz se v mém listu nepřátel ani nedostalo, protože jsem ho prostě nestíhala sledovat.
Ale i přes to se mnou autoškola měla trpělivost, a já jsem se časem začala prokousávat jak teorií tak praxí řízení auta. Někdy to šlo líp, někdy zas hůř a chvílemi jsem měla pocit, že můj učitel je možná moc přísný. Na druhou stranu, když se na to dívám s odstupem, bylo to tak akorát - přece jenom, auto je poměrně velké a nebezpečné a pravidla se prostě musí respektovat. Takže právě díky té troše přísnosti si uvědomuji, že svoje řidičské oprávnění v žádném případě nemůžu brát na lehkou váhu, protože přináší hlavně velkou zodpovědnost.

Celková atmosféra v autoškole, například na přednáškách byla nicméně velmi přátelská a příjemná a svým způsobem taková pečující :). Musím se přiznat, že opravdu nejsem příznivcem běhání po úřadech a tak obecně, a jsem vděčná, že tohle všechno za mě vyřešila autoškola a mě stačilo být ve správný čas na správném místě.

Co tu ale určitě chci zmínit je to, že stále víc a víc obdivuji obrovskou trpělivost učitelů v autoškole - zkuste si představit že (vy zkušený řidič) jedete v autě a řídí někdo, kdo absolutně nechápe co má dělat. Jenže volant má on - nezkušený, a vy ne. Sama nevím, jak bych se v takové situaci cítila. Vím jen to, že bych to nevydržela v takovém klidu, jako můj učitel.

V celkovém součtu tedy můžu autoškolu jen doporučit a já osobně budu na svůj výcvik vzpomínat v dobrém.

vloženo: 7. září 2019
vložil: Barbora Halamová,


   Muj zazitek v Autoskola Drive letnany byl skvelej aš na nějaký maličkosti. Naucila jsem se řídit s paní Helenou, moc ji doporučuji. Připomínku mám pouze k anglickému prekladu theorie pravidel která byla přeložena z německého originálu, kde chyběli některá česká pravidla. Jinak autoskola se starala hezky o žáky. :)
vloženo: 5. září 2019
vložil: Anna Kohn, emailová adresa nezveřejněna


   Mohu kazdopadne doporucit tuto autoskolu. Je zde skvely kolektiv mezi uciteli!:)
Maji k Vam velice hodny, pratelsky a rozumny pristup!:)
Jsem velice rada, ze jsem si vybrala tuto autoskolu!
Diky teto autoskole bylo bez problemu dostat ridicsky prukaz:)
Diky moc!:))

vloženo: 5. září 2019
vložil: Gabriela Pavelkova ,


   Tuto autoškolu Všem můžu jen a jen doporučit. Prošla jsem dvěma autoškolami a vždy jsem to ukončila kvůli instruktorům a přístupu.Lidé,kteří pracují zde, jsou na svém místě.
Na prvním místě je to přátelský přístup a obrovská profesionalita. Velice mě potěšily hodiny teorie, které jsou vedeny tak, že Vám zaujmou a baví Vás, k dispozici jsou videa,které jsou obrovským přínosem a pomohou Vám k řešení komplikací a problémům na silnicích a také e-testy, které jsou neomezené a můžete je dělat v autoškole, doma i na cestách. Dovolím si říci,že pokud to vezmete opravdu vážně,budete velice dobře připraveni k závěrečným zkouškám.
Můj největší DÍK, patří slečně ing.Charvátové,která je nejen úžasný člověk,ale veliký profesionál.S velkou trpělivostí , kterou se mnou nikdy neztratila , mě dovedla až k úspěšně složené závěrečné zkoušce. Byla mi velkou oporou a ,, přítelem,,.Na jízdy s ní, jsem se vždy těšila. S velkou trpělivostí, Vás naučí nejenom řídit ale vše Vám vysvětlí tak, aby jste byli lepší řidiči než jsou ostatní. S ní rozhodně nešlápnete vedle.
Všichni z této autoškoly, mi budou moc chybět.

Přeji hodně úspěchů a ať se Vám daří!
Alena Novotná
vloženo: 8. července 2019
vložil: Alena Novotná, emailová adresa nezveřejněna


   Tuto autoškolu vřele doporučuji. Lidé, co zde pracují, jsou určitě na svém místě. Hlavně oceňuji přátelský přístup k žákům a profesionalitu. Hodiny pro teoretickou výuku máte neomezené, k dispozici jsou užitečná videa o provozu na pozemních komunikacích a také přípravné e-testy, které se dájí dělat jak v autoškole tak i doma. To všechno skvěle připraví k závěrečným zkouškám.
Velké děkuji panu Neubaurovi! Nikdy neztratil trpělivost a vždycky zachoval klidnou hlavu. Nebyl žádný problém se domluvit na určitém čase pro jízdy (brzo ráno, o víkendu nebo před zkouškou).
Také děkuji pani Šulajové za užitečné rady, ochotu a velkou podporu!
Přeju hodně úspěchů a ať se Vám daří!
vloženo: 24. května 2019
vložil: Katka S., emailová adresa nezveřejněna


   Tuto autoškolu bych doporučila úplně každému. Již od prvni návštěvy, kde jsem pouze odevzdávala přihlášku jsem věděla, že jsem si vybrala správně. . Slečna v kanceláři Jana Šulajová bylo od prvního vstupu do dveří velmi příjemná a přátelská. Veškeré mé dotazy, at byli sebehloupější, mi s úsměvem na tváři zodpověděla. Když nastal den mých prvních jízd, měla jsem strach jak to vše bude probíhat. Ale instruktor Jiří Neubauer měl nesmírné množství trpělivosti. I po stém vysvětlování, jak se mam správně rozjet, na mě nezvýšil hlas nebo nebyl naštvaný. Bral mě porad na nová a nová mista, kde jsem se toho mnoho naučila. Jsem mu vděčná za to, že jsem úspěšně zvládla zkoušky z autoškoly. Dokázal mě výborně připravit a je to opravdu vynikající instruktor, se krerým si v autě užijete i srandu.

Tuto autoškolu doporučuji opravdu každému. :-)
vloženo: 21. května 2019
vložil: Veronika V., emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola Drive Letňany mě opravdu velmi příjemně překvapila. Především profesionálním přístupem, kvalitním a přátelským – místy až "rodinným" zázemím s vynikající a příjemnou atmosférou. Úžasný je naprosto profesionální přístup pana Sasky a Neubauera, kteří dokázaly, že v oboru jsou opravdovými profesionály, k tomu poctivě odježděné hodiny, spousta nových zkušeností, rad a doporučení. Získat řidičák s týmem pana Sasky je opravdu hračka bez jediného náznaku stresu. Děkuji a doporučuji všem, 100% spokojenost!
vloženo: 18. května 2019
vložil: Ondřej H., emailová adresa nezveřejněna


   Výběr této autoškoly byla nejlepší volba, kterou jsem mohl učinit, po té, co před devíti lety ztroskotaly moje opakované pokusy o získání řidičského oprávnění na jiném místě. Myslel jsem si, že už se nikdy řídit nenaučím, ale trpělivý a přitom důsledný přístup lektorek jmenovitě p. Charvátové a p. Matějkové a také jejich neúnavné povzbuzování zaslouží pochvalu a poděkování. Obě dokonale zhodnotily moje přednosti a nedostatky a pomohly překonat obavy a strach z řízení, který byl ve mě hluboce zakořeněný. Ještě jednou děkuji a doporučuji všem...
vloženo: 2. května 2019
vložil: Vítek,


   Autoškola Drive Letňany bola najlepšia voľba, akú som mohol urobiť. Aj napriek výberu EXPRESNÉHO kurzu ma dokázala dať p. Charvátová v krátkom čase do poriadku a pripraviť ma na skúšky.
Lepšieho inštruktora si nájsť nemôžete! :)
Na Fabii (bielej) sa jazdí pohodlne, odporúčam nezabúdať zapínať svetlá a cúvať so ZARADENOU spiatočkou ... :D
V office Vás ako žiaka Expresu uprednostňujú, takže máte jazdy naozaj takmer každý deň a výuku prednášok čo najrýchlejšie, ako sa len dá.
ODPORÚČAM!!! :) :) :)
TIP PRE ĽUDÍ ZO ZAHRANIČIA:
Cudzincom (Slovákom) odporúčam po absolvovaní skúšok pripraviť si všetky podklady, ktoré máte, aby ste na registri řidiču na Vyšehrade vedeli dokázať, že v Prahe žijete minimálne pol roka.
Ja osobne som musel preukázať nájomnú zmluvu za byt, faktúry za telefón, elektrinu, výpisy z bankových účtov, živnostenský list, potvrdenie o poistení vo VZP a platení odvodov aj pre sociálku. Na registri som bol trikrát (!), lebo stále niečo chýbalo, a aj to sa na záver tvárili, že im to nemusí stačiť.... Takže pevné nervy! :)
vloženo: 5. dubna 2019
vložil: Michal Maťašovský, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola ze začátku vypadala fajn, ale jsou tam učitelé, kteří nemají dost trpělivosti se žáky a dost je nervuji při jízdě.
Zkušenost to je zajímavá, ale přístup některých lidi by se mohl zlepšit.
vloženo: 2. dubna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Absolvovala jsem zde kondiční jízdy, protože jsem asi 20 let neřídila. Měla jsem dost trému, ale oba lektoři měli se mnou trpělivost. Velmi oceňuji vstřícný přístup při plánování termínů jízd, oceňuji možnost jízd o víkendech. Autoškolu Drive mohu jen doporučit.
Lenka
vloženo: 25. ledna 2019
vložil: Lenka Moravová, emailová adresa nezveřejněna


   Vřele doporučuji tuto autoškolu. Fantastický a osobní přístup všech učitelů i celého kolektivu!!! Pan Petr Saska( a nejen on) Vás skvělě připraví na závěrečné zkoušky. Naprostá spokojenost!!!
vloženo: 10. ledna 2019
vložil: Jarda S.,


   Vřele doporučuji tuto autoškolu. Osobní přístup všech učitelů i celého kolektivu... Pan Petr Saska Vás naučí a výborně připraví jak na testy, tak na závěrečné praktické zkoušky... Naprostá spokojenost!!!!!
vloženo: 10. ledna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Kondiční jízdy byly super, určitě doporučuji. Skvělá lektorka, příjemný přístup.
vloženo: 9. ledna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   V autoškole jsem byla velice spokojená. V příjemném a ochotném kolektivu mi vždy vyšli vstříc. A co je hlavní, že mě připravii na závěrečnou zkoušku na výbornou. Ještě jednou díky paní instruktorce Charvátové.
vloženo: 29. listopadu 2018
vložil: Adéla K., emailová adresa nezveřejněna


   V Autoškole Drive Letňany jsem absolvovala kondiční jízdy. Všechny jízdy probíhaly v příjemné, přátelském duchu, který mi velmi pomohl odbourat počáteční strach, stres a obavy, které pramenily z předchozích negativních zkušeností z první autoškoly, díky kterým jsem téměř patnáct let odmítala řídit. rnJsem ráda, že od té doby se přístup učitelů změnil a cílem je neodradit od řízení, ale naopak najít jistotu a kladný vztah. rnRáda bych konkrétně poděkovala Markétě Matějkové, za její trpělivost, pozitivní a klidný přístup. Je člověkem na svém místě a pro ty, kteří mají strach, jako je já, je naprosto ideální. rnrn
vloženo: 7. listopadu 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Drive Letňany osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Drive Letňany < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Drive Letňany - navigace


upozornit na chybné údaje