Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Drive Letňany - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Drive Letňany

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Drive Letňany < <


   Vynikající instruktor František Chytil, skvělý přístup k lidem i schopnost vyučovat a zachovat chladnou hlavu.

vloženo: 24. listopadu 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Vynikající instruktor František Chytil, skvělý přístup k lidem i schopnost vyučovat a zachovat chladnou hlavu.

Denis Javorský
vloženo: 24. listopadu 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   S Autoškolou Drive Letňany jsem maximálně spokojená. Velice vřelý, přátelský a profesionální přístup. Jezdit mě učil p. Chytil František, který byl velice přívětivý, trpělivý a na cokoli jsem se zeptala, tak mi vysvětlil. Autoškolu Drive Letňany mohu všem doporučit.
vloženo: 19. listopadu 2021
vložil: Vendula P.,


   S Autoškolou Drive Letňany jsem maximálně spokojená. Velice vřelý, přátelský a profesionální přístup. Jezdit mě učil p. Chytil František, který byl velice přívětivý, trpělivý a na cokoli jsem se zeptala, tak mi vysvětlil. Autoškolu Drive Letňany mohu všem doporučit.
vloženo: 19. listopadu 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Autoškolu Drive Letňany jsem si vybral na základě recenzí a její blízkosti z mého bydliště. Přístup byl velice profesionální, důsledný a přátelský. Systém výuky v této autoškole je dobře vymyšlený a vyžaduje od Vás průběžnou přípravu.

Jezdil jsem s panem učitelem Kořenským. Byl velice sympatický, trpělivý, svědomitý a uměl vše výborně vysvětlit a hlavně mi pomohl poprat se s nervozitou z řízení. Ta byla mojí největší brzdou. Pod dohledem pana učitele jsem ji překonal a zkoušky udělal napoprvé.

Autoškolu mohu s klidným svědomím doporučit všem budoucím řidičům.
vloženo: 9. listopadu 2021
vložil: Tomáš Liberda,


   Autoškolu Drive Letňany jsem si vybrala zejména kvůli lokaci a zkušenosti staršího bratra, který s ní byl také spokojen a hned napoprvé složil závěrečné zkoušky. Já jsem zkoušku jednou opakovala, jinak byla moje zkušenost stejná - poměr ceny a kvality, efektivní způsob ověřování teoretických znalostí, průběžná příprava na zkoušky a zejména vstřícnost ze strany paní Šulajové a mého učitele, pana Martínka. Pan Martínek byl od začátku trpělivý učitel, dbal na dobrou znalost předpisů v provozu a všechny nejasnosti vždy klidně vysvětlil. Celková úroveň autoškoly Drive Letňany je velmi vysoká a mohu ji jedině doporučit.
vloženo: 17. října 2021
vložil: Justyna Pařízková, emailová adresa nezveřejněna


   Úroveň výuky, organizace jízd i komunikace - vše na skvělé úrovni. Na závěrečnou zkoušku jsem šla okamžitě bez čekání, vše proběhlo hladce. Autoškolu Drive v Letňanech mohu doporučit:).
vloženo: 14. října 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškoly jsem se bála, jako čert kříže. Ale dospěla jsem do bodu, že jsem si potřebovala řidičák udělat a na Autuškolu Drive Letňany jsem četla hodně pozitivních hodnocení. Jsem ráda, že jsem dala na doporučení, protože lépe jsem se rozhodnout nemohla. Coby naprostý "zelenáč" za volantem jsem ocenila i možnost trenažeru, než sem sedla opravdu do reálného auta. Moc se mi líbilo, že jsem si mohla plánovat jízdy přes aplikaci autoškoly, vstup do online učebny, kde jsem si mohla dle libosti dokola pouštět výcviková videa apod. Kdykoliv jsem potřebovala cokoliv řešit s kanceláří autoškoly (nejčastěji s paní Šulajovou), nikdy nebyl problém a jednání bylo velmi přátelské a vstřícné. Velké díky patří i mé instruktorce Heleně Charvátové, která byla naprosto skvělá, vše krásně vysvětlila, zodpověděla případné dotazy a především se mnou měla svatou trpělivost i v momentech, kdy jsem měla tendenci zmatkovat :D . Opravdu hodně mi pomohla v přípravě na závěrečnou zkoušku. Takže ještě jednou velké díky za vše a přeji spoustu spokojených žáků.
vloženo: 30. září 2021
vložil: Petra Petrová,


   Autoškolu v Letňanech doporučuji.. Vybrala jsem si ji, že je v blízkosti mého bydliště.. Měla jsem dva učitele.. Na začátku mého kurzu mi byla přidělena lektorka Linda, naučila mě spoustu věcí, byla důsledná, hodná..
Mé první závěrečné zkoušky které jsem absolvovala tak se mi nepovedly jízdy..

Proto jsem pak měla opravný termín kde mi byl přidělen pan Martínek s ním jsem měla několik hodin jízd, nejdřív jsem se obávala jak to bude probíhat, ale hned na první hodině to opadlo a za mě musím říct, že je to skvělý učitel choval se hezky, byla s ním sranda a dost mě toho naučil :)
A za to bych mu chtěla strašně mooc poděkovat, protože díky němu jsem to na podruhé dala :)
vloženo: 24. září 2021
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu v Letňanech jsem zvolila kvůli blízkosti mého bydliště. Byl mi přidělen pan učitel F. Chytil, který byl komunikativní, milý, pozitivní, vždy mi poradil a pomohl. Na několik jízd jsem měla i pana Martínka, jelikož jsem s ním absolvovala mé závěrečné zkoušky. Opět moc milý, usměvavý pán, který se snažil mě připravit v místě konání zkoušek. Oba byli velmi trpělivý…
Autoškolu drive Letňany bych určitě doporučila všem, kteří se na řidičák chystají.

vloženo: 23. září 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Pan učitel František Chytil je moc bezva. Na zkoušky jsem od něj byla velmi dobře připravena. Určitě to chce poslouchat učitele.
Celkový přístup zaměstnanců autoškoly je perfektní. Vždy se vším ochotně poradí atd. Mohu směle doporučit.
vloženo: 23. září 2021
vložil: Zuzana,


   Autoškola byla dobrá pan učitel Frantíšek Chytil mě dobře připravil k jízdam a vše mi vysvětlil, kdy co mám dělat v různých situacích.
vloženo: 4. září 2021
vložil: Lazizbek Amrillaev ,


   Určitě bych doporučila i ostatním, neměla jsem problém se dohodnout s učitelem na hodinu. Já měla konkrétně Františka Chytila a nemohla jsem si na nic stěžovat-vzdy ochotný a trpělivý, i proto mě jízdy bavily. Jedinou nevýhodou byla poměrně dlouhá čekací doba na zkoušky, takže jsem si musela připlatit za hodinu jízdy navíc.

S pozdravem

Magdaléna Strnadová
vloženo: 17. června 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Dobry den, pan Chytil mel neuveritelnou trpelivost a vzdy vse hezky vysvetlil, bylo poznat, ze tomu perfektnr rozumi. Pana Chytila bych urcite doporucila

CP
vloženo: 11. června 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Drive Letňany mohu všem doporučit. Skvělý přístup pana instruktora Martínka mi pomohl zvládnout zkoušky hned na první pokus.Vždy mi bylo vysvětleno kde jsem udělala chybu. Jednoduše všem doporučuji!
vloženo: 10. června 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Autoskolu Drive jsem si vybral z duvodu blizke dostupnosti k memu bydlisti. Neabsoloval jsem cely kurz autoskoly, ale pouze kondicni jizdy, i tak jsem byl s jizdami spokojeny a splnily me ocekvani. Jako instruktor mi byl pridelen p. Chytil a nemohl jsem si jej vynachvalit. Prima pan, komunikativni, vzdy mi zodpovedel moje dotazy a pri jizdach mi pomohl vyresit problematicke situace :) Nyni uz samostatne brazdim prazskymi ulicemi. Jedine, co bych asi zmenil jsou jizdni bloky. Bylo by prima mit na jizdy vzdy 2 hodiny, za hodinu toho clovek moc nestihne. Autoskolu Drive mohu doporucit.

L. Tomek
vloženo: 9. června 2021
vložil: Libor Tomek,


   Byla jsem u pana Chytila. Byla jsem s jeho výukou spokojená. Vždy mi odpověděl na všechny mé dotazy, i když jich nebylo málo :). Myslím si, že mě ke zkouškám připravil dostatečně, byl se mnou trpělivý, když mi to ze začátku nešlo.
Jediné co bych vytknula k výuce, byl trenažér u prostředí kurzu, který mi přišel zbytečný a nemyslím si, že by byl užitečný. Ze začátku si myslím, že mi pomohl, ale ten další již ne.
Lucie Vopalecká
vloženo: 9. června 2021
vložil: Lucie Vopalecká , emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Drive Letňany mohu všem doporučit. Přístup učitelů na přednáškách byl velice milý. Skvělý přístup pana instruktora Františka Chytila mi pomohl zvládnout zkoušky hned na první pokus. Vždy na konci hodiny mi bylo vysvětleno kde jsem udělala chybu. Vstřícnost pana instruktora byla opravdu super. Jednoduše všem doporučuji!
vloženo: 9. června 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Moc se mi líbil přístup pana učitele F. Chytila. Na každou hodinu přišel příjemně naladěn a snažil se mi vždy vyjít vstříc. Líbila se mi jeho snaha projet se mnou co nejvíce okolních míst a snaha o přátelský přístup. Do autoškoly-do výuky s panem učitelem Chytilem jsem chodila moc ráda a byla to pro mě obrovská čest získat si jeho důvěru.
Všeobecně se mi v této autoškole líbilo. Vyzkoušela jsem si během výcviku 4 vozidla a 3 intruktory. V budoucnu tato zkušenost nebude k zahození.

vloženo: 9. června 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Průběh kurzu byl dle očekávání, přístup učitele k žákům velmi pozitivní a stejně tak přístup personálu. Rozhodně mohu doporučit, už jsem tak i učinil. Je to kvalitní autoškola a má rovný přístup ke všem. Pro mě to byla pozitivní životní zkušenost.
vloženo: 9. června 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoskolu Drive Letnany mohu s jistotu doporucit vsem budoucim zakum. Pratelsky pristup, rychla komunikace, a dobre vybaveni. Musim hlavne podekovat svemu uciteli p. Martinkovi; vsechno trpelive vysvetluje, a v aute jsem se vzdy citila dobre a sebejiste.
vloženo: 8. června 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   V autoškole drive mají profesionální přístup. Vybavení (počítače v učebnách, trenažér) i vozový park je moderní. Oceňuji aplikaci, kde je vše na jednom místě a dají se zde jednoduše plánovat jízdy a shlédnout výuková videa. Důraz je kladen na pravidelné testování. Díky tomu jsem zvládnul teoretickou zkoušku napoprvé bez problémů.
Mým instuktorem byl pan Josef Martínek. Dokáže věci vysvětlit od základu a zdůvodnit, proč je důležité dodržovat pravidla, která od vás vyžaduje.
vloženo: 7. června 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Tuto recenzi píši s ohledem na podstoupené kondiční jízdy - po delší dobu jsem neřídil a pro jistotu a bezpečí jsem si vybral tuto autoškolu jako průvodce, který by mě měl oprášit mé znalosti a opět se dostat do provozu.

S instruktorkou paní Charvátovou to bylo přesně co jsem potřeboval, přesné plánování, otevřená komunikace, přizpůsobení zaměření co jsem si přál procvičit.

Tuto autoškolu mohu s klidným svědomím opravdu doporučit, alespoň z hlediska podstoupení kondičních jízd, kterými jsem si zde prošel a posbíral velmi cenné rady a postřehy a připraven znovu vjet do běžného provozu

Ještě jednou děkuji za tyto služby a především paní Charvátové
vloženo: 2. června 2021
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


   Tuto autoškolu mohu jedině doporučit. Přístup, který jsem si ani nedovedl představit.
Hlavně bych chtěl vyzvednout pana učitele Josefa Martínka. Musím jen děkovat jeho znalostem, trpělivosti a empatii, kterou doopravdy vyzařuje. Hlavně díky němu jsem zvládl závěrečné zkoušky a budu mu vždy vděčná za vše co jsem se od něj naučil. Jestli se chcete naučit řídit, pan Martínek Vás to 100% naučí.
vloženo: 20. května 2021
vložil: Matěj Čechtický, emailová adresa nezveřejněna


   Tuto autoškolu mohu jenom doporučit. Nemám k ní žádná ale. Testy i jízdy jsem udělala napoprvé. Přístup k lidem byl profesionální i přátelský. S mým učitelem Josefem Martínkem se dalo v klidu i pokecat. Naučil a choval se tak, jak by člověk měl. Jsem nadšená.
vloženo: 20. května 2021
vložil: Dominika Kodlová, emailová adresa nezveřejněna


   Tuto autoškolu mohu jedině doporučit. Úžasný přístup všech lidí.
Musím hlavně poděkovat panu učiteli Josefu Martínkovi. Za jeho znalosti
a trpělivost. Díky němu jsem zvládla závěrečné zkoušky a budu mu vždy vděčná za vše co jsem se naučila.

Dita Havelková
vloženo: 7. května 2021
vložil: Dita Havelková, emailová adresa nezveřejněna


   Linda Jarošová je skvělá lektorka. Svojí výuku jsem zahájila v autoškole Drive-Vršovice, na jaře 2020. Od první hodiny jsem měla z výuky dobrý pocit. Přidělená lektorka Linda Jarošová začínala svojí kariéru učitelky v autoškole ve stejnou dobu, od začátku jsem jí vnímala jako skvělou osobnost, vždy byla velmi důsledná/pečlivá, upozorňovala mě na chyby a učila jak se jim vyhýbat a to vždy vstřícně a především s klidem a srozumitelně. Také plánování jízd probíhalo bez problémů, učitelka mi vycházela vstříc jak jen to šlo. Jako velký přínos vnímám i to, že lektorka vždy dbala na přípravu před jízdou týkající se E-testů, tudíž závěrečný test jsem splnila bez problémů na 50 bodů. Ve chvíli, kdy jsem byla připravená přihlásila mě na zkoušky v Neratovicích (v Praze bych čekala dlouho v důsledku korona-krize) na nejbližší termín a umožnila mi jízdy i neposlední chvíli o víkendu. Zkoušku jsem zvládla až na druhý pokus, v řádném termínu jsem neuspala v jízdě. Důvodem byla pouze má nervozita, prakticky i teoreticky jsem byla připravená. Druhý termín jsem dostala obratem a zkoušku z jízdy jsem složila úspěšně. Do autoškola Drive-Letňany jsem byla přeřazena těsně před zkouškou společně s mojí lektorkou, tudíž hodnotím velmi pozitivně, že vše proběhlo bez komplikací v této rychlosti, všichni v budově byli vstřícní a nápomocní, navíc mi bylo umožněno zaplatit poplatky ke zkoušce na původní pobočce ve Vršovicích, kde to mám blíž. Všem můžu doporučit tuto autoškolu a především lektorku Lindu Jarošovou.
vloženo: 6. května 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   S autoškolou jsem spokojena. Zkoušky jsem zvládla na poprvé, takže všechno v pořádku. :) Instruktoři byli hodní a vše dokázali v klidu a pečlivě vysvětlit. Prvotní strach z toho, že na mě bude někdo křičet, tedy naštěstí pominul :D Měla jsem možnost poznat dva instruktory, protože můj první instruktor v průběhu mého výcviku v autoškole končil (ne kvůli mě, nebojte :D). Dostala jsem tedy nového. Oba byli super a byla jsem s nimi spokojena, nicméně pro mě jako pro ženu to bylo z počátku trochu více stresující. Přece jen, každý instruktor si to dělá trošku po svém. V tomto případě bych do budoucna navrhovala, aby instruktor tedy nedostával už nové žáky, ale aby dokončil výcvik s těmi, co už má. Jinak jak jsem již zmiňovala, oba instruktoři byli moc fajn a byla jsem spokojená. Tak přeji hodně štěstí všem budoucím řidičům. :)
vloženo: 15. dubna 2021
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Drive Letňany jsem si zvolila na základě výborného hodnocení, ale úplně předčila veškerá očekávání. Doporučila bych ji bez váhání každému, koho znám. Už od zápisu, který probíhal s milou a ochotnou paní Šulajovou, až po celou dobu výcviku, kdy mi v každém bodu vyšli vstříc, jsem byla naprosto spokojená. Jako učitel mi byl přidělen pan Josef Martínek. Jeho trpělivost byla nekonečná a obdivuhodná. Vždy přišel s výbornou náladou a postaral se, abych se při výuce cítila klidně a jistě. Zkoušky jsem úspěšně absolvovala na první pokus a za to vděčím právě jemu. Děkuji a jednoznačně doporučuji.
vloženo: 14. dubna 2021
vložil: Karolína Z., emailová adresa nezveřejněna


   Tato autoškola mě nadchla. Ve svém věku jsem se bála vůbec začít, ale přístupem učitelů i vstřícné paní Šulajové strach pominul. Všem děkuji, hlavně panu Martínkovi a panu Chytilovi. Trpělivost, profesionalitu, kvalitní služby a lidský přístup, to vše jsem zde našla. Až budou dělat řidičák mé dcery, určitě to bude tady. Výborný systém, ve kterém se vyzná každý. Nemám co vytknout. Moc děkuji..
Jana Syrová
vloženo: 14. dubna 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Drive v Letňanech mohu doporučit! Super systém pro plánování jízd - vše propojené a uživatelský přívětivé. Naplánované jízdy lze stáhnout do kalendáře jedním klikem a není potřeba si vypisovat ručně. Komunikace skvělá, rychlá.
Jízdy bez problému i pozdě odpoledne/večer a přes víkend.

V době covidu e-learningy přehledné, fungující, pochopitelné a snadné ovládání.
Moc děkuji za výuku panu Martínkovi, vše bylo pochopitelné, vstřícné prostě super :)
vloženo: 13. dubna 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Chtěla bych moc poděkovat panu Marhounovi za jeho přátelský přístup a trpělivost, se kterou mě připravoval na zkoušky a na další mé jezdecké zkušenosti. Byla jsem velmi spokojena.
vloženo: 28. února 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Chtěla bych moc poděkovat panu Marhounovi za jeho přátelský přístup a trpělivost, se kterou mě připravoval na zkoušky a na další mé jezdecké zkušenosti. Byla jsem velmi spokojena.
vloženo: 28. února 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Chtěla bych touto cestou poděkovat slečně Charvátové za svatou trpělivost, se kterou mě připravovala na jízdy, učila točit volantem, udržet auto v těch bílých pruzích, vysvětlovala co je to křižovatka a že to svítící je vlastně semafor..
Autoškolu jsem nakonec z osobních důvodů přerušila a přešla jinam (prostě Pražská doprava a moje nervy chtěli čas) nicméně příprava byla perfektní. Zkoušky jsem udělala, byť jinde...
Ještě jednou díky sl. Charvátové a určitě vřele autoškolu doporučuji..
vloženo: 17. února 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   V autoškole jsem absolvovala kondiční jízdy. Celkový průběh kurzu proběhl bez jakýchkoliv problémů. Instruktor Pavel Marhoun je velmi vstřícný a nápomocný, umí pochválit a na chyby vždy upozorní s vysvětlením, aby se již neopakovaly.
Autoškolu v Letňanech bych jednoznačně doporučila ostatním, v současné době se zde učí řídit mé dvě dcery.
vloženo: 16. února 2021
vložil: Petra Slezáková, emailová adresa nezveřejněna


    Moc doporučuji. Skvělá autoškola, přátelský přístup a super příprava ke zkouškám. Dekuji P. Martinkovi za trpělivost a paradní vycvik.
vloženo: 12. února 2021
vložil: Helena, emailová adresa nezveřejněna


   Autoskolu jsem si vybrala na zaklade dobrych referenci. Moje ocekavani zcela naplnila.
Moc mily pristup od vsech v autoskole. Kladl se velky duraz na to, aby zaci byli plne pripraveni na praxi v provozu.
Osobne bych rada podekovala panu uciteli Martinkovi, ktery me velmi dobre pripravil na zkousky.
Natalie
vloženo: 23. ledna 2021
vložil: Natalie M, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola Drive Letňany je výborná! S tohle autoškolou jsem byla spokojená. Všichni jsou milí a profesionální. Celkova atmosféra zde je přátelská a velmi příjemná. Přístup k žákům a příprava ke zkouškám jsou kvalitní. Tady vás naučí vše, co budete potřebovat.
Jsem moc vděčná učitelům!
Autoškolu Drive Letňany mohu jen doporučit!
vloženo: 20. ledna 2021
vložil: Anastasia Vasciuc , emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Drive Letňany mohu jen doporučit. Přístup učitelů na přednáškách byl skvělý vše bylo vysvětleno, řečeno a když jsme náhodou něčemu nerozuměli bylo nám odpovězeno a vysvětleno. Také přístup samotné kanceláře autoškoly byl skvělý bez problému jsme vyřešili veškeré problémy v rámci studia. Jako poslední bych chtěl pochválit svého učitele praktických jízd pana Josefa Martínka díky kterému mám svůj řidičský průkaz a jsem úspěšným absolventem autoškoly drive Letňany. Ještě jednou díky celé autoškola drive Letňany a svému učiteli panu Martínkovi. Pro ty z vás kteří chtějí mít učitele který naučí vysvětlí tak mohu jen doporučit pana Josefa Martínka.
vloženo: 19. ledna 2021
vložil: Zdeněk Parma, emailová adresa nezveřejněna


    Byla pro mě radost učit se v této autoskole. Nejvíce vděčím panu učiteli J. Martinkovi má skvělý přístup, zlatou trpělivost vše pečlivě vysvětlí a na jízdy se těšíte.
vloženo: 19. ledna 2021
vložil: Nikola Zelinková , emailová adresa nezveřejněna


    Byla pro mě radost učit se v této autoskole. Nejvíce vděčím panu učiteli J. Martinkovi má skvělý přístup, zlatou trpělivost vše pečlivě vysvětlí a na jízdy se těšíte. Mockrát vám dekuji. Prostě jste nejlepší autoskola :-)
vloženo: 19. ledna 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Autoškola Drive Letňany som navštevovala moc rada , na každu Jazdu som sa moc tešila , super prístup , skvely inštruktor pán J. Martinek . Skúšky som spravila na prvý krát a to len vďaka nemu . Pečlivo a najme trpezlivo ma na nich pripravil :)
Každá hodina bola moc náučna a veselá hlavne žiaden stres ;)

Určite odporúčam :)

vloženo: 17. ledna 2021
vložil: Dejmková .R , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi přátelský přístup zaměstnanců. Moderní vozový park. Dobře připraví na zkoušky. Sice o trochu dražší, ale rozhodně se vyplatí.
vloženo: 12. října 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celková spokojenost. Zkoušky na první dobrou, díky parádnímu výcviku a super přístupu. Vozový park je úžasně vybaven. Mohu jen doporučit.
No a třeba příště na motorku, kdo ví...
vloženo: 6. října 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Drive Letňany, jsem byla velice spokojená a můžu jen doporučit. Jezdila jsem s p. Charvátovou velice milá, trpělivá, umí vše krásně vysvětli, na moje otázky jsem vždy dostala rozumnou odpověď a úžasně mě připravila na zkoušky.
Přístup v autoškole to samé, ochotný, rozumné odpovědi na dané otázky.
Kdybych jsem si rozmyslela že si chci dělat rozšíření řidičského průkazu, tak jedině v téhle autoškola.
Neříká je to dražší, ale za to přístup a tak k tomu odpovídá. Radši si zaplatím za kvalitní autoškolu víc než za míň a nebudu připravená na řízení v provozu, hlavně v Praze.
Jízdy probíhala jak na sídlišti, tak třeba i na dálnici, takže naučená jsem do začátku opravdu dobře a nebudu překvapená až někdy pojedu třeba po dálnici.
Takže neváhejte a jdete do téhle autoškoly, opravdu vám do začátku naučí dost a i na zkoušky budete připravený.
Kristýna Malá
vloženo: 3. října 2020
vložil: Kristýna Malá , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem byl velice dobře připraven na zkoušky
vloženo: 23. června 2020
vložil: Jakub Plechšmíd,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu doporučuji, dobrá příprava na teoretické i praktické zkoušky
vloženo: 20. května 2020
vložil: Štěpán Beran,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně doporučuji. Všichni jsou milí, vstřícní a usměvavý, panuje tu vždy pozitivní nálada. V kanceláři s Vámi vyřeší sebemenší problém týkající se autoškoly. Instruktoři na Vás nekřičí, vše vysvětlí a hlavně chápou, jak se cítíte poprvé za volantem. Za mě rozhodně patří dík mé instruktorce, která byla při jízdách naprosto super. Není co vytknout. Nejen že mi Autoškola Drive pomohla k získání řidičského průkazu, ale také jsem si odnesla skvělé vzpomínky, na které nejde zapomenout. S přihlédnutím ke zkušenostem lidí z jiných autoškol bych neměnila. Vybrala jsem správně. :)
vloženo: 14. února 2020
vložil: Denisa Babuliaková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za mne naprostá spokojenost ve všech směrech. Byla jsem úplný neřidič, proto jsem si vybrala jednodušší variantu na první řízení, automatickou převodovku, a neměnila bych. Dopravní značky zvládají i děti, ale ohlídat vše při jízdě jako řidič už nebylo tak jednoduché. Hodně mi pomohly před jízdami zkušební testy, čím více jich uděláte, tím lépe, i za cenu, že si občas nějaký doplatíte.A pokud mohu poraditi, tak zapisování si těch nepovedených i když zdánlivě jednoduchých není k zahození.
Jméno instruktora/ky uvádět nebudu, myslím že jsou všichni skvělí a příjemní, včetně paní Šulajové se vší tou organizací.. Pokud mohu doporučit - neustále poslouchejte instruktora/ku co k řízení a pohybu na silnicích (pozemních komunikacích) říká, a dělejte to. Hodně jsem se dozvěděla i na přednáškách a videích. Věřte, že to nejsou zbytečnosti. Doporučuji tuhle autoškolu každému, kdo přemýšlí o vlastním řidičáku. I já ji dostala na doporučení a byla to opravdu dobrá volba v porovnání s jinými autoškolami. Jasně že se dají sehnat i o něco levnější, ale já upřednostňuji kvalitu a přístup. a to se mi zde osvědčilo.
Takže ještě jednou opravdu děkuji svému instruktorovi za bezva školu.
Iveta Tůmová
vloženo: 11. února 2020
vložil: Iveta Tůmová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu bych všem bez váhání doporučila, myslím si, že lepší autoškolu bych si ani nemohla přát. Je zde opravdu přátelský a osobní přístup a dočkáte se velmi pečlivé teoretické přípravy (etesty, videa, přednášky...), stejně tak kvalitního praktického výcviku. Na teoretické i praktické zkoušky mě autoškola a specificky instruktor Jiří Neubauer moc dobře připravili. Skvělý přístup jsem však zaznamenala i u všech ostatních učitelů, stejně tak i u paní asistentky Jany Šulajové.
vloženo: 3. února 2020
vložil: N. Zoumpalova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Úžasná autoškola, skvělý přístup i příprava ke zkouškám! Moc doporučuji!
vloženo: 3. února 2020
vložil: Melita, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem začala v srpnu a zkoušky dělala až v lednu, jinak jsem byla s přístupem v kanceláři a hlavně paní Charvátovou velmi spokojená (trpělivá, vše umí vysvětlit). Rozhodně bych doporučila ostatním a pokud instruktor řekne, že si máte doplatit hodinu navíc, tak má k tomu své důvody a plně s tím souhlasím. Eliška Zemanová
vloženo: 23. ledna 2020
vložil: Eliška Z., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola! Kvalitní příprava na zkoušky, jak ty teoretické tak i praktické. Všichni zaměstnanci jsou velmi milý a přátelští, učitelé trpělivý a vše velmi dobře vysvětlují. Probráno vše, co budete v provozu potřebovat a jízdy absolvujete opravdu všude, od úzkých uliček, přes provoz po městě a centru až po silnici pro motorová vozidla.
Pokud hledáte kvalitní autoškolu, tak tahle(nebo i pobočka ve Vršovicích) je jasnou volbou.
vloženo: 21. ledna 2020
vložil: Tereza H.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velice spokojená a určitě nelituji, že jsem si ji vybrala. Díky tomu, že jsme byli nuceni dělat pravidelně testy, tak jsem k testovým zkouškám byla skvěle připravena. Na jízdy jsem měla pana Chytila, který byl velice milý. Nikdy nebyl nepříjemný, vše výborně vysvětloval a měl trpělivost. Ostatní učitelé, které měl člověk možnost potkat v autoškole byli také milí.

K.
vloženo: 20. ledna 2020
vložil: Kristýna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola jen ždíme peníze a nepustí žaka jen tak k závěrečným testům. Nutí vás přímo zaplatit další jízdy na víc ,,na rozježdění”.
Nejhorší přístup měl pan učitel Barborič. Pan učitel si vyleval své komplexy a jen řval na své žáky a hlavně žákyně. Byl sprostý a je schopný říct na plnou tlamu: ,, Pro vás je ti ztráta peněz, vy na to nemáte.”
Tahle autoškola mi dala víc špatného než dobrého a dovednosti s řízením naberete hlavně při praxi, tak to je asi všude. Mám řidičák už asi 3 měsíce a zjistila jsem podle lidi okolo sebe, že neumim poradně nic a musela jsem si nechat mnoho věci vysvětlit třeba od rodiny a známých.
Nevím jak jsou na tom jiné autoškoly, ale pokud nechcete jen solit peníze a nechcete aby vás někdo ponižoval při jízdách a chcete se hlavně něco naučit, tak bych tuhle autoškolu už vážně nevolila nikdy znova...

Tahle zkušenost je čistě jen moje a muže se lišit od ostatních, neříkám, ze se takhle chovají ke každému. Třeba budete mít štěstí a už je vše jinak.
vloženo: 1. ledna 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z počátku jsem měla obavy, jak spojit výcvik a pracovní dobu, avšak po příchodu do autoškoly, kdy mi velmi vstřícná asistentka Jana vysvětlila průběh výcviku a seznámila s časovou flexibilitou instruktorů a plánováním jízd,a bylo o obavy postaráno. Jako velké plus vnímám to, že každý žák má svého instruktora, který se mu věnuje po celou dobu výcviku a také, že každý instruktor má &quot;své auto&quot;, takže si nemusíte zvykat a učit se každou jízdu s jiným.

První jízda po absolvování trenažeru probíhala na cvičném místě, kde mě instruktor Petr seznámil s automobilem, se kterým jsem celý výcvik absolvovala.

Po dobu výcviku měl instruktor sakra trpělivost, velice si vážím jeho přístupu, péče a znalostí, které mi po dobu výcviku předával. Obdivuji jeho pohotovost a přesnost.

Pozornost také patří přednáškám, které autoškola pořádá. Přednášky byly zajímavé a přínosné. Autoškola má v zásobě i naučná videa, která je potřeba shlédnout.

Tuto autoškolu bych určitě doporučila dalším nový žákům, kteří chtějí mít dobrý základ, než vyrazí sami do ulic a nechtějí mít strach sednout si za volant s pocitem, že se vlastně nic nenaučili.

Děkuji za profesionální přístup.


vloženo: 11. listopadu 2019
vložil: Lenka ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybral na základě doporučení a rozhodně toho nelituji.
Už ze začátku jsem měl menší obavy z toho, jestli to při mém zaměstnání budu stíhat (tří-směnný provoz).
Ale už při první návštěvě autoškoly se mé obavy rozplynuli.
Protože při plánování jízd a výuky se mi maximálně snažili vyjít vstříc, za co jsem byl velice vděčný.
Pro úplného nováčka za volantem (jako jsem byl Já) oceňuji 3D trenažer, kde máte možnost si všechno pečlivě osahat a vyzkoušet dřív, než usedněte za volant do ostrého provozu.
Začít se učit jezdit a v Praze není vůbec žádná legrace, z čeho jsem měl docela strach, že to nezvládnu.
Ale měl jsem velice trpělivého a zkušeného instruktora - pana Jiřího Neubauera, se kterým se mi jezdilo víc něž dobře a zato mu patří obrovský DÍK.
Protože mě velmi dobře připravil na závěrečné zkoušky a jejich složení na "první dobrou" mluví za vše.
Ještě bych chtěl vyzdvihnout přístup a ochotu asistentky paní Jany Šulajové, je to jejich takový strážní anděl :-).
Takže za Mně osobně můžu tuto autoškolu Všem jen a jen doporučit.

Autoškole přeji hodně úspěchů a nových žáků a všem ostatním vela vela šťastných kilometrů bez nehody.

S pozdravem Martin z Prahy.

vloženo: 9. listopadu 2019
vložil: Martin D.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem na první jízdě sedla do auta, už jsem sice nějak tušila který pedál je který, ale tím to v podstatě končilo. Rozjet se byl pro mě úkol takřka nadlidský, a zatočit? To po mě přece nikdo nemohl chtít!

V mých začátcích byla spojka úhlavní nepřítel a hned po ní celý zbytek auta. Na provoz se v mém listu nepřátel ani nedostalo, protože jsem ho prostě nestíhala sledovat.
Ale i přes to se mnou autoškola měla trpělivost, a já jsem se časem začala prokousávat jak teorií tak praxí řízení auta. Někdy to šlo líp, někdy zas hůř a chvílemi jsem měla pocit, že můj učitel je možná moc přísný. Na druhou stranu, když se na to dívám s odstupem, bylo to tak akorát - přece jenom, auto je poměrně velké a nebezpečné a pravidla se prostě musí respektovat. Takže právě díky té troše přísnosti si uvědomuji, že svoje řidičské oprávnění v žádném případě nemůžu brát na lehkou váhu, protože přináší hlavně velkou zodpovědnost.

Celková atmosféra v autoškole, například na přednáškách byla nicméně velmi přátelská a příjemná a svým způsobem taková pečující :). Musím se přiznat, že opravdu nejsem příznivcem běhání po úřadech a tak obecně, a jsem vděčná, že tohle všechno za mě vyřešila autoškola a mě stačilo být ve správný čas na správném místě.

Co tu ale určitě chci zmínit je to, že stále víc a víc obdivuji obrovskou trpělivost učitelů v autoškole - zkuste si představit že (vy zkušený řidič) jedete v autě a řídí někdo, kdo absolutně nechápe co má dělat. Jenže volant má on - nezkušený, a vy ne. Sama nevím, jak bych se v takové situaci cítila. Vím jen to, že bych to nevydržela v takovém klidu, jako můj učitel.

V celkovém součtu tedy můžu autoškolu jen doporučit a já osobně budu na svůj výcvik vzpomínat v dobrém.

vloženo: 7. září 2019
vložil: Barbora Halamová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Muj zazitek v Autoskola Drive letnany byl skvelej aš na nějaký maličkosti. Naucila jsem se řídit s paní Helenou, moc ji doporučuji. Připomínku mám pouze k anglickému prekladu theorie pravidel která byla přeložena z německého originálu, kde chyběli některá česká pravidla. Jinak autoskola se starala hezky o žáky. :)
vloženo: 5. září 2019
vložil: Anna Kohn, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu kazdopadne doporucit tuto autoskolu. Je zde skvely kolektiv mezi uciteli!:)
Maji k Vam velice hodny, pratelsky a rozumny pristup!:)
Jsem velice rada, ze jsem si vybrala tuto autoskolu!
Diky teto autoskole bylo bez problemu dostat ridicsky prukaz:)
Diky moc!:))

vloženo: 5. září 2019
vložil: Gabriela Pavelkova ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu Všem můžu jen a jen doporučit. Prošla jsem dvěma autoškolami a vždy jsem to ukončila kvůli instruktorům a přístupu.Lidé,kteří pracují zde, jsou na svém místě.
Na prvním místě je to přátelský přístup a obrovská profesionalita. Velice mě potěšily hodiny teorie, které jsou vedeny tak, že Vám zaujmou a baví Vás, k dispozici jsou videa,které jsou obrovským přínosem a pomohou Vám k řešení komplikací a problémům na silnicích a také e-testy, které jsou neomezené a můžete je dělat v autoškole, doma i na cestách. Dovolím si říci,že pokud to vezmete opravdu vážně,budete velice dobře připraveni k závěrečným zkouškám.
Můj největší DÍK, patří slečně ing.Charvátové,která je nejen úžasný člověk,ale veliký profesionál.S velkou trpělivostí , kterou se mnou nikdy neztratila , mě dovedla až k úspěšně složené závěrečné zkoušce. Byla mi velkou oporou a ,, přítelem,,.Na jízdy s ní, jsem se vždy těšila. S velkou trpělivostí, Vás naučí nejenom řídit ale vše Vám vysvětlí tak, aby jste byli lepší řidiči než jsou ostatní. S ní rozhodně nešlápnete vedle.
Všichni z této autoškoly, mi budou moc chybět.

Přeji hodně úspěchů a ať se Vám daří!
Alena Novotná
vloženo: 8. července 2019
vložil: Alena Novotná, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu vřele doporučuji. Lidé, co zde pracují, jsou určitě na svém místě. Hlavně oceňuji přátelský přístup k žákům a profesionalitu. Hodiny pro teoretickou výuku máte neomezené, k dispozici jsou užitečná videa o provozu na pozemních komunikacích a také přípravné e-testy, které se dájí dělat jak v autoškole tak i doma. To všechno skvěle připraví k závěrečným zkouškám.
Velké děkuji panu Neubaurovi! Nikdy neztratil trpělivost a vždycky zachoval klidnou hlavu. Nebyl žádný problém se domluvit na určitém čase pro jízdy (brzo ráno, o víkendu nebo před zkouškou).
Také děkuji pani Šulajové za užitečné rady, ochotu a velkou podporu!
Přeju hodně úspěchů a ať se Vám daří!
vloženo: 24. května 2019
vložil: Katka S., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych doporučila úplně každému. Již od prvni návštěvy, kde jsem pouze odevzdávala přihlášku jsem věděla, že jsem si vybrala správně. . Slečna v kanceláři Jana Šulajová bylo od prvního vstupu do dveří velmi příjemná a přátelská. Veškeré mé dotazy, at byli sebehloupější, mi s úsměvem na tváři zodpověděla. Když nastal den mých prvních jízd, měla jsem strach jak to vše bude probíhat. Ale instruktor Jiří Neubauer měl nesmírné množství trpělivosti. I po stém vysvětlování, jak se mam správně rozjet, na mě nezvýšil hlas nebo nebyl naštvaný. Bral mě porad na nová a nová mista, kde jsem se toho mnoho naučila. Jsem mu vděčná za to, že jsem úspěšně zvládla zkoušky z autoškoly. Dokázal mě výborně připravit a je to opravdu vynikající instruktor, se krerým si v autě užijete i srandu.

Tuto autoškolu doporučuji opravdu každému. :-)
vloženo: 21. května 2019
vložil: Veronika V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Drive Letňany mě opravdu velmi příjemně překvapila. Především profesionálním přístupem, kvalitním a přátelským – místy až "rodinným" zázemím s vynikající a příjemnou atmosférou. Úžasný je naprosto profesionální přístup pana Sasky a Neubauera, kteří dokázaly, že v oboru jsou opravdovými profesionály, k tomu poctivě odježděné hodiny, spousta nových zkušeností, rad a doporučení. Získat řidičák s týmem pana Sasky je opravdu hračka bez jediného náznaku stresu. Děkuji a doporučuji všem, 100% spokojenost!
vloženo: 18. května 2019
vložil: Ondřej H., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výběr této autoškoly byla nejlepší volba, kterou jsem mohl učinit, po té, co před devíti lety ztroskotaly moje opakované pokusy o získání řidičského oprávnění na jiném místě. Myslel jsem si, že už se nikdy řídit nenaučím, ale trpělivý a přitom důsledný přístup lektorek jmenovitě p. Charvátové a p. Matějkové a také jejich neúnavné povzbuzování zaslouží pochvalu a poděkování. Obě dokonale zhodnotily moje přednosti a nedostatky a pomohly překonat obavy a strach z řízení, který byl ve mě hluboce zakořeněný. Ještě jednou děkuji a doporučuji všem...
vloženo: 2. května 2019
vložil: Vítek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Drive Letňany bola najlepšia voľba, akú som mohol urobiť. Aj napriek výberu EXPRESNÉHO kurzu ma dokázala dať p. Charvátová v krátkom čase do poriadku a pripraviť ma na skúšky.
Lepšieho inštruktora si nájsť nemôžete! :)
Na Fabii (bielej) sa jazdí pohodlne, odporúčam nezabúdať zapínať svetlá a cúvať so ZARADENOU spiatočkou ... :D
V office Vás ako žiaka Expresu uprednostňujú, takže máte jazdy naozaj takmer každý deň a výuku prednášok čo najrýchlejšie, ako sa len dá.
ODPORÚČAM!!! :) :) :)
TIP PRE ĽUDÍ ZO ZAHRANIČIA:
Cudzincom (Slovákom) odporúčam po absolvovaní skúšok pripraviť si všetky podklady, ktoré máte, aby ste na registri řidiču na Vyšehrade vedeli dokázať, že v Prahe žijete minimálne pol roka.
Ja osobne som musel preukázať nájomnú zmluvu za byt, faktúry za telefón, elektrinu, výpisy z bankových účtov, živnostenský list, potvrdenie o poistení vo VZP a platení odvodov aj pre sociálku. Na registri som bol trikrát (!), lebo stále niečo chýbalo, a aj to sa na záver tvárili, že im to nemusí stačiť.... Takže pevné nervy! :)
vloženo: 5. dubna 2019
vložil: Michal Maťašovský, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola ze začátku vypadala fajn, ale jsou tam učitelé, kteří nemají dost trpělivosti se žáky a dost je nervuji při jízdě.
Zkušenost to je zajímavá, ale přístup některých lidi by se mohl zlepšit.
vloženo: 2. dubna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvovala jsem zde kondiční jízdy, protože jsem asi 20 let neřídila. Měla jsem dost trému, ale oba lektoři měli se mnou trpělivost. Velmi oceňuji vstřícný přístup při plánování termínů jízd, oceňuji možnost jízd o víkendech. Autoškolu Drive mohu jen doporučit.
Lenka
vloženo: 25. ledna 2019
vložil: Lenka Moravová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji tuto autoškolu. Fantastický a osobní přístup všech učitelů i celého kolektivu!!! Pan Petr Saska( a nejen on) Vás skvělě připraví na závěrečné zkoušky. Naprostá spokojenost!!!
vloženo: 10. ledna 2019
vložil: Jarda S.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji tuto autoškolu. Osobní přístup všech učitelů i celého kolektivu... Pan Petr Saska Vás naučí a výborně připraví jak na testy, tak na závěrečné praktické zkoušky... Naprostá spokojenost!!!!!
vloženo: 10. ledna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kondiční jízdy byly super, určitě doporučuji. Skvělá lektorka, příjemný přístup.
vloženo: 9. ledna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsem byla velice spokojená. V příjemném a ochotném kolektivu mi vždy vyšli vstříc. A co je hlavní, že mě připravii na závěrečnou zkoušku na výbornou. Ještě jednou díky paní instruktorce Charvátové.
vloženo: 29. listopadu 2018
vložil: Adéla K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V Autoškole Drive Letňany jsem absolvovala kondiční jízdy. Všechny jízdy probíhaly v příjemné, přátelském duchu, který mi velmi pomohl odbourat počáteční strach, stres a obavy, které pramenily z předchozích negativních zkušeností z první autoškoly, díky kterým jsem téměř patnáct let odmítala řídit. rnJsem ráda, že od té doby se přístup učitelů změnil a cílem je neodradit od řízení, ale naopak najít jistotu a kladný vztah. rnRáda bych konkrétně poděkovala Markétě Matějkové, za její trpělivost, pozitivní a klidný přístup. Je člověkem na svém místě a pro ty, kteří mají strach, jako je já, je naprosto ideální. rnrn
vloženo: 7. listopadu 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Drive Letňany osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Drive Letňany < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Drive Letňany - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje