Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Driver - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Driver

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Driver < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu nikomu nedoporučuji!!!
Všechny jízdy byly ve stresovém prostředí, neprofesionální chování, vždy jsem se ho bála, aby mi něco neudělal a na to nikdy nezapomenu.
Pan Hýsek je velmi nepříjemný a má jen urážlivé poznámky.
Sice je tato autoskola levnější, ale poté chce jen po žácích dokupování jízd, aby se mu to pak vyrovnalo.
Do této autoškoly nikdy nechodte!!
vloženo: 3. srpna 2018
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hnus Smradlavé malé auto. Učitel smrděl jak pes, při každé jízdě. Nic nenaučí, Bodejť bývalí lampasák nefachčenko. Nikdy k takovému nechoďte.
vloženo: 5. září 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autickem i panem Hyskem jsem byla velmi spokojená, je pozorny,vi co dela a hodne me naucil. Je velmi peclivy,upozornuje na vše co k rizeni potrebuji. Na zkousky jsem byla dobre pripravena a vedela jsem, ze to zvladnu :) velke plus je take cena takze vrele doporučuji

vloženo: 25. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hned při prvním kontaktu s panem Hýskem jsem věděl že se budu na každou jízdu těšit a také jsem věděl že to s ním bude v pohodě a opravdu mě něco naučí, jeho přístup alespoň ke mě byl velmi profesionální zkoušku jsem dnes udělal a za to vděčím jen a jenom díky panu Hýskovi. Takže ještě jenou pane Hýsek bylo to super a přeji hodně dobrých žáků. Určitě doporučuji všem.
vloženo: 12. června 2015
vložil: Jaromír Rebeta,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální přístup, vyhoví všem požadavkům.Přispůsobí čas jízd i teorie potřebám.Bezkonkurenční cena.DOPORUČUJI VŠEM.F.B.

vloženo: 11. června 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální přístup, vyhoví všem požadavkům.Přispůsobí čas jízd i teorie potřebám.Bezkonkurenční cena.DOPORUČUJI VŠEM.F.B.

vloženo: 11. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výuka ve velmi dobře vybavené učebně pomocí výukových programů.Výcvik v řízení velmi kvalitní, instruktor trpělivý a trvá na správném provádění všech úkonů. DOPORUČUJI.
vloženo: 10. června 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Už bych si ji po druhé nezvolila. Nespokojenost s instruktorem.. Vždy jsem před jízdou byla ve stresu..





vloženo: 10. srpna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pana Hýska vůbec nedoporučuji. Neustále kritizuje zvýšeným hlasem i ty nejmenší chyby během jízdy a jízda s ním v autě je jeden velký stres.
vloženo: 10. dubna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to zmrd nejradši bych mu ocelovou trubkou otevřel lebku... ale na štěstí jsem od něj odešel

vloženo: 19. listopadu 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neprofesionální přístup. Jízda ve stresovém prostředí, které pan Hýsek svými narážkami a poznámkami velmi rychle vytvoří.
vloženo: 18. listopadu 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pana Hyska nikomu nedoporucuji
vloženo: 12. srpna 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Auto nebo smrtící zbraň?V zimě sjeté zimní gumy nebo i když jsou pneu dobré tak letní hrůza děs něco ubrzdit třeba u přechodu měl by si tento člověk vzít příklad a jít třeba i když by do blbého Tesca na zimní gumy,které jsou za pár kaček udělal by daleko lepší než jezdit na letním vzorku.Jinak stav auta na zadní sedačku bych nevlezl(a) jelikož nejsou opěrky hlav hrozí velké zranění při nárazu proč tam asi Škodovka dává ty opěrky aby je p.Hýsek vyndaval?Asi půjdu demontovat opěrky hlav by mě zajímalo co policie ČR by na to řekla nebo na Technické :) ,ale naučil(a) jsem se jezdit bez toho tak proč je nevyndat - ne svedu to na Hýska :)
NEDOPORUČUJI!!!
vloženo: 26. ledna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz super, individuální přístup ke každému studentovi, na zkoušku jsem byl připraven na výbornou.
vloženo: 22. listopadu 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše rychle vyžízené, skvělý přístup instruktora, skvělý cena.
vloženo: 12. října 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Driver osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Driver < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Driver - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje