Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Dvoran - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Dvoran

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Dvoran < <


   Přístup, jak pana Dvorana na teoriích, tak i pana Sikory při jízdách, byl naprosto 100%. Oba mě skvěle připravili na zkoušku, kterou jsem zvládla na poprvé. Nebylo to semnou úplně jednoduché, proto děkuji za trpělivost a péči. Můžu jen doporučit&#128522;
vloženo: 3. listopadu 2021
vložil: Natálie,


   S autoškolou Dvoran jsem byla nadmíru spokojená, profesionálně vedený kurz a skvělá příprava na závěrečné zkoušky, mohu jen doporučit!
vloženo: 24. října 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   S autoškolou Dvoran jsem byla velice spokojená. Připravili mě na ježdění ve velkém provozu, díky tomu že jsme jezdili i do Frýdku-Místku... Naučili mě jak reagovat za volantem, což je velmi důležité. Na hodinách teorie jsme probírali vše dopodrobna a připravovali jsme se na písemné testy. Učitelů se u mě vystřídalo více a všichni byli velice příjemní a trpěliví. Autoškolu Dvoran můžu na 100% jen a jen doporučit.
vloženo: 22. října 2021
vložil: Veronika Vaňková , emailová adresa nezveřejněna


   V autoškole Dvoran jsem absolvovala jak několik lekcí teorie tak i jízdy a byla jsem nadmíru spokojená. Teorii jsme dopodrobna probrali a vysvětlili si situace, do kterých se za volantem dostaneme a jak je řešit. Během jízd jsem se potkala s několik instruktory z toho všichni byli naprosto chápaví a ochotní mi vysvětlit každou situaci. Hlavně jízdy jsem si užila, jednak protože se v této autoškole jezdí i do Frýdku, což vás připraví na větší provoz a pak kvůli přátelskému přístupu instruktorů. Nebyl ani problém domluvit si jízdu navíc, abych byla na zkoušku opravdu připravená. Závěrečný test i jízdu jsem díky skvělé přípravě ze strany lektorů udělala na poprvé. Děkuji za předání rad, zkušeností a trpělivost! Určitě doporučuju každému, kdo chce kvalitní výuku bez zbytečného stresu.
vloženo: 24. září 2021
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna


   Děkuji panu Dvoranovi a panu Sikorovi za péči a trpělivost, díky kterým jsem kurz zvládl v pohodě. ! Děkuji a doporučuji všem &#128664;
vloženo: 10. května 2021
vložil: Martin, emailová adresa nezveřejněna


   Jsem naprosto spokojená s touto autoškolu. Ať už se jedná o osobitý přístup, kdykoliv jsem cokoliv potřebovala, vždy se mi snažili maximálně vyhovět a pomoci. Jízdy byli super. Musím říct, že jsem se naučila jezdit nejen bezmyšlenkovitě a strojově, ale přemýšlet nad tím co dělám a proč to dělám. Hlavně díky kvalitním instruktorů, kteří vědí co dělají a proč to dělají. I když byli někdy tvrdší, tak občas je to potřeba. Přece jen na těch cestách nejsme sami. To si budu pamatovat celý život. Moc děkuji a na autoškolu pana Dvorana budu pět jen ódy na spokojenost. Čili vřele doporučuji.
vloženo: 19. dubna 2021
vložil: Veronika,


   Opravdu strašný přístup ze strany pana Dvorana. Nezvedal mi telefony, ovšem penízky vzal hned! Musel jsem přestoupit jinam, NEDOPORUČUJI NIKOMU, KDO CHCE UMĚT ŘÍDIT!
vloženo: 20. února 2021
vložil: Anička Bilska, emailová adresa nezveřejněna


   Zdravím, nebudu se zde podepisovat, neboť v autoškole ještě jsem a nechci poslední hodiny prožít šikanu. Chtěla bych jen říct, že s kvalitou šli velice nízko! Absolutní neochota a nezájem.. Pan Dvoran úsměvy do chvíle než nezaplatíte.. Poté jste jen člověk co ho zdržuje..U závěrečných jízd jen vezme peníze a jde pryč. Nijak vás nepodpoří nic.. Šílenost! Nestačila jsem se divit opravdu.. Strašně mě to mrzí, protože si autoškolu platím sama :( a vyhodit jen tak tolik peněz není nic příjemného..No snad to co nejrychleji vyřeším.. Nejsem jediná a proto dam vědět ostatním a také se zde vyjádří..OPRAVDU NEDOPORUČUJI !!
vloženo: 20. února 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole mě opravdu hodně posunuli dál. Přišla jsem zde, když už jsem měla celý základní výcvik za sebou a musím říct, že to, jak jsem přišla je nesrovnatelné s tím, jak jsem z této autoškoly odešla. Vždycky mi vyšli vstříc a díky skvělým učitelům jsem se na jízdy opravdu těšila. Všem mohu jen doporučit :)
vloženo: 18. února 2020
vložil: Eliška Křístková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Dvoran jsem byl velice spokojený. Přístup vyučujících byl vstřícný a přátelský. Hodiny jak jízd, tak teorie byly velmi kvalitní a dobře mě na zkoušku připravily. Určitě doporučuji!
vloženo: 19. prosince 2019
vložil: David Uher, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola. Přecházela jsem z jiné a mrzelo mě, že jsem si p. Dvorana nevybrala hned. Skvělá příprava, velmi trpěliví a milí učitelé. Děkuji a budu jen doporučovat!
vloženo: 8. června 2019
vložil: S. Urbančíková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nerozhodovala jsem se dlouho mezi výběrem autoškoly. Pro Pana Dvorana jsem se rozhodla, protože jsem na něj slyšela jen samou chválu, moji známí, kamarádi přecházeli z Frýdku k Panu Dvoranovi a nemohli si vynachválit. Sice to dojíždění z Frýdku do Frýdlantu bylo celkem náročné, ale stálo to za to. Zkoušky jsem zvládla obojí napoprvé. Pan Dvoran byl velmi ohleduplný k mým požadavkům, když sem nemohla jezdit. Byla sem velmi spokojená a Autoškolu Pana Dvorana můžu doporučit všemi deseti. :)
vloženo: 7. března 2019
vložil: Nela Chovancová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola i jízdy byla senzační... Teorie byla opravdu super vše se probíralo tak aby to pochopil opravdu každý :-) jízdy byly super bez nervů bez zvyěeného hlasu vždy jsem sedala do auta s nadšením že se něco nového naučim... Obdivovala jsem ten klid v aute i když jsem zmatkovala tak můj učitel mě vždy podržel a uklidnil... Zkoušky probíhaji že má každy úsměv na tváři, což je úplně super hned vás to jinak naladí... Za mě je Autoškola Jaroslav Dvoran opravdu TOP :-):-) Děkuji moc. M.Vargová
vloženo: 12. listopadu 2017
vložil: M.Vargová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravíčko :) ješte jednou vam chci poděkovat za vaši autoškolu ,, Díky vám jsem lecos pochytil a nebyt vas tak tedkom bych nedokazal pomalu ani řidit , Protože jsem nastoupil na firmu a dostal jsem 6 metroveho boxera a byl by to celku zahul se s tym vubec rozjet nebyt vaší autoškoly &#128512;
vloženo: 10. listopadu 2016
vložil: Martin,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hodnotím tuhle autoškolu jako nejlepší ve Frýdlantě nad Ostravicí.. Než jsem si vybral trvalo to cca 2měsíce, nebyl jsem jako ostatní že jsem viděl super velkou reklamu a hned jsem skočil.. Přečet jsem si recenze, vybíral jsem od ostatních skušenosti s tímhle učitelem apod.. Co bych chtěl teda říct? Že jsem si prostě vybral nejlíp jak jsem mohl, přátelský přístup, skvělé auto, skvělá vyůka atd atd... Zvládnul jsem školu na první pokus a to jen díky Jardovi!! Rozhodně doporučuji!! Nedejte na velké reklamy ostatních autoškol!!
vloženo: 30. července 2014
vložil: Jakub. Z,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přestoupila jsem k p. Dvoranovi z jiné Frydlantské autoškoly( všude se prezentují jako nejlepší, ale nebudu je tady jmenovat) a opravdu musím říct, že je to velká změna. Naučil mě podřazovat, pracovat se spojkou, zrcátky, parkovat všemi způsoby a celkově se citím bezpečně za volantem. Výuka dobrá, jízdy pravidelně po domluvě nebyl problém a má skvělého seatka, jezdí se v něm skvěle. Dobře mě připravil ke zkouškám, které jsem dala na poprvé. Pokud můžu, tak vřele doporučuji. Ps. nedejte jako já na velké reklamy a pak jsem toho litovala. Hodně štěstí při výběru budoucí autoškoly. Kdyby někdo chtěl poradit nebo více poznatku z jízd klidně napište na můj email Betty93@seznam.cz . Ahoj
vloženo: 12. prosince 2012
vložil: Betty, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jízdy byly vždycky fajn, kdo preferuje pohodovou výuku, doporučuju.
vloženo: 9. dubna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nikdy tuto autoškolu nikomu nedoporučím. Pan Dvoran je absolutně neprofesionální ve své oblasti!
vloženo: 21. února 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Dvoran osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Dvoran < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Dvoran - navigace


upozornit na chybné údaje