Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Dvoran - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Dvoran

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Dvoran < <


   Skvělá autoškola. Přecházela jsem z jiné a mrzelo mě, že jsem si p. Dvorana nevybrala hned. Skvělá příprava, velmi trpěliví a milí učitelé. Děkuji a budu jen doporučovat!
vloženo: 8. června 2019
vložil: S. Urbančíková, emailová adresa nezveřejněna


   Nerozhodovala jsem se dlouho mezi výběrem autoškoly. Pro Pana Dvorana jsem se rozhodla, protože jsem na něj slyšela jen samou chválu, moji známí, kamarádi přecházeli z Frýdku k Panu Dvoranovi a nemohli si vynachválit. Sice to dojíždění z Frýdku do Frýdlantu bylo celkem náročné, ale stálo to za to. Zkoušky jsem zvládla obojí napoprvé. Pan Dvoran byl velmi ohleduplný k mým požadavkům, když sem nemohla jezdit. Byla sem velmi spokojená a Autoškolu Pana Dvorana můžu doporučit všemi deseti. :)
vloženo: 7. března 2019
vložil: Nela Chovancová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola i jízdy byla senzační... Teorie byla opravdu super vše se probíralo tak aby to pochopil opravdu každý :-) jízdy byly super bez nervů bez zvyěeného hlasu vždy jsem sedala do auta s nadšením že se něco nového naučim... Obdivovala jsem ten klid v aute i když jsem zmatkovala tak můj učitel mě vždy podržel a uklidnil... Zkoušky probíhaji že má každy úsměv na tváři, což je úplně super hned vás to jinak naladí... Za mě je Autoškola Jaroslav Dvoran opravdu TOP :-):-) Děkuji moc. M.Vargová
vloženo: 12. listopadu 2017
vložil: M.Vargová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravíčko :) ješte jednou vam chci poděkovat za vaši autoškolu ,, Díky vám jsem lecos pochytil a nebyt vas tak tedkom bych nedokazal pomalu ani řidit , Protože jsem nastoupil na firmu a dostal jsem 6 metroveho boxera a byl by to celku zahul se s tym vubec rozjet nebyt vaší autoškoly &#128512;
vloženo: 10. listopadu 2016
vložil: Martin,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hodnotím tuhle autoškolu jako nejlepší ve Frýdlantě nad Ostravicí.. Než jsem si vybral trvalo to cca 2měsíce, nebyl jsem jako ostatní že jsem viděl super velkou reklamu a hned jsem skočil.. Přečet jsem si recenze, vybíral jsem od ostatních skušenosti s tímhle učitelem apod.. Co bych chtěl teda říct? Že jsem si prostě vybral nejlíp jak jsem mohl, přátelský přístup, skvělé auto, skvělá vyůka atd atd... Zvládnul jsem školu na první pokus a to jen díky Jardovi!! Rozhodně doporučuji!! Nedejte na velké reklamy ostatních autoškol!!
vloženo: 30. července 2014
vložil: Jakub. Z,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přestoupila jsem k p. Dvoranovi z jiné Frydlantské autoškoly( všude se prezentují jako nejlepší, ale nebudu je tady jmenovat) a opravdu musím říct, že je to velká změna. Naučil mě podřazovat, pracovat se spojkou, zrcátky, parkovat všemi způsoby a celkově se citím bezpečně za volantem. Výuka dobrá, jízdy pravidelně po domluvě nebyl problém a má skvělého seatka, jezdí se v něm skvěle. Dobře mě připravil ke zkouškám, které jsem dala na poprvé. Pokud můžu, tak vřele doporučuji. Ps. nedejte jako já na velké reklamy a pak jsem toho litovala. Hodně štěstí při výběru budoucí autoškoly. Kdyby někdo chtěl poradit nebo více poznatku z jízd klidně napište na můj email Betty93@seznam.cz . Ahoj
vloženo: 12. prosince 2012
vložil: Betty, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jízdy byly vždycky fajn, kdo preferuje pohodovou výuku, doporučuju.
vloženo: 9. dubna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nikdy tuto autoškolu nikomu nedoporučím. Pan Dvoran je absolutně neprofesionální ve své oblasti!
vloženo: 21. února 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Dvoran osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Dvoran < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Dvoran - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje