Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Easy - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Easy

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Easy < <


   Opravdu tragédie.
VŘELE NEDOPORUČUJU!!

Ps. Raději si trochu připlaťte za kvalitnější autoškolu s kvalitními instruktory.
vloženo: 31. března 2021
vložil: Martin, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Ano prosím, momentálně máme i přesto, že nejsme zdaleka nejlevnější autoškolou, vyprodáno asi na půl roku dopředu, proto prosíme, pokud jste tragédi neschopní či neochotní se na silnici chovat slušně, či vám chybí nějaký jiný prvek sebereflexe, a potřebujete si to léčit na webu, navštivte konkurenci... :))) LOL.


   Dělal jsem si řidičák na velkou motorku (A) u pana Kobery. V rámci toho, že jsem na studiech v zahraničí, jsem kurz potřeboval dokončit relativně rychle a po prvotní domluvě bylo jasno. 17 sprna jsem začal výcvik, prošli jsme si základní ovládání motorky a pak už jsem se učil jezdit. Postupně jsme probrali cviky na cvičišti, pan Kobera vysvětlil techniku, předvedl a nechal čas to potrénovat. Dvě lekce před zkouškami mi ještě nešli osmičky, tak jsem řekl a znovu jsme si to prošli. Pan Kobera řekl na co si mám dávat pozor a eventuelně jsem tomu přišel na kloub. Stačilo si říct. V provozu jsem zažil i situaci, kdy sem udělal chybu, špatně jsem si najel do zatáčky a to jsem nesklidil žádnou chválu. Nicméně chyba byla na mé straně a bylo jasné, že pan Kobera chce, aby sme se to naučili a byli schopni si v provozu poradit. A to je fér. S 20 hodinami a dobrým výcvikem a přísným ale férovým intruktorem jsem pak zkoušky zvládl s relativním klidem a jen drobnými chybami napoprvé. A to vše do jednoho měsíce. Můžu doporučit!
vloženo: 11. září 2020
vložil: Vojtěch P, emailová adresa nezveřejněna


   v této autoškole jsem se naučil mnoho nového. Utřídil jsem si jak to funguje v provozu, a Pan učitel Kobera byl velice vstřícný a ochotný vše vysvětlil aby to žák v praxi využil. Kdybych znovu dělal řiďičské oprávnění ,nevybral bych jinak. Děkuju že jste byl velice ochotný a ve všech případech milí, ikdyž jsem vam občas dal asi zabrat. S pozdravem Petr Hruška :) .
vloženo: 29. srpna 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


    V úvodu bych ráda zmínila, že se jednalo o motoškolu, tedy výcvik na oprávnění &quot;A&quot;, bez jakekoli předchozí zkušenosti s motorkou.
Část první, welcome to hell!
Přivítal mě instruktor otázkou, zda-li jsem si stoprocentně jistá, že opravdu chci &quot;velkou motorku&quot; a proč si myslím, že na to mám? Chtělo se mi brečet a utéct, chtělo se mi řvát na instruktora a hanět jeho naduté ego, místo toho jsem suše odvětila, zda je on připraven ze mě udělat motorkářku. A peklo začalo...
Část druhá, drill And skills.
Nekompromisní přístup instruktora, kdy mi neodpustil mé stálé remcání, důvody, proč a jak, způsobil, že mě dokonale nejen připravil ke zkouškám, ale naučil mě ovládat motorku! Skutečně ovládat. Z jeho přístupu jsem cítila, že mu nejde jen o to, co nejdříve mě připravit na závěrečné zkoušky a vydělat peníze, ale on po mně vyžadoval opravdové zvládnutí stroje! Přiblížil se den D!
Část třetí, support!
Po celou dobu konání kurzu mě neskutečně štval svými, bohužel pravdivými, pravidly o řízení motorky, které jsem zužitkovala závěrečný den, kdy jsem si i při vyplňování testových otázek nebyla jistá odpovědí, ale vzpomněla si na jeho &quot;kecy&quot;, takže testová část za padesát! Jízdy, jak na hřišti, tak v provozu tím, že jsem ho měla za (vy víte, jak se to řekne slušně?), proběhly bez problémů a dnes jsem rozšířila rodinu. Rodinu motorkářů!
Epilog: rozhodně tuto školu nedoporučuji těm, kteří chtějí &quot;jen&quot; papíry, kteří chtějí rychle a zbrkle jezdit, naopak, kdo se chce na motorce skutečně naučit jezdit, a počítá s tím, že nabyté prvotní zkušenosti bude prohlubovat několikaletými zkušenostmi, pak vřele doporučuji, protože si uvědomuji: On nepotřeboval mě, já potřebovala jeho!
P.S.: nenechte se odradit zkušenostmi neschopných...

vloženo: 21. srpna 2020
vložil: Karolína,


   V autoškole jsem jen rozšiřoval ze skupiny A2 na A takže nemám moc co hodnotit, snad jen to, že je super tato možnost rozšíření a člověk co už jezdí ty 2 roky+ může víceméně rychleji a "levněji" rozšířit a nemusí celý kurz podstupovat znovu.
Jediné co bych asi vytkl, tak je vozový park motorek ty opravdu nejsou v žádném úchvatném stavu. A časté střídání motorek během výcviku také není příjemné . Nicméně jsem i během těch 2 jízd viděl dost pádů, takže se není čemu divit :-D a ano nových motorek je škoda, ale jedna slušná pro někoho v koho bude vložena větší důvěra by nebyla na škodu :-D ale to bude ve všech autoškolách obdobné :-D
Celkově nemám důvod autoškolu nedoporučit ba naopak. Recenze ať už +/- nemají moc smysl každý si musí udělat obrázek sám a nedá se na ně moc brát zřetel.
Panu Koberovi bych chtěl touto cestou poděkovat za rychlost a bezproblémovost výcviku.
vloženo: 20. srpna 2020
vložil: Michael Holinger ,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Motorky v motoškole mají řadu povrchových kosmetických vad, protože každý den jezdí od rána do večera a leží na zemi průměrně jednou denně. Padaji se stojanu, ve slalomu, v osmičce, výjimečně to někdo zahodí i na brzdách. Tomu se nedá zabránit a vpodstatě se tak pozná která motoškola se studenty driluje a překonává neúspěchy a která je jen na oko a má krásné leštěnky, kolem kterych se chodí po špičkách. Výhodou motorek, které už mají nějaký šrám je i to, že student vlastě nemůže udělat žádnou velkou škodu, maximálně ji odře trochu víc nebo zlomí páčku za stovku. Mechanicky jsou motorky bezvadné a pod dohledem dvorního mechanika, který je má na servisu několikrát do roka. Jenom je už nelakuje a plasty občas slepí ;) S jednou krásnou motorku pro studenty s důvěrou jsem už po letech zkušeností opatrný. Vždycky když do motoškoly přijde nový stroj tak ho nejvíc rozdrbe student s důverou, to je jistota :)) Hezký den a kolama dolů.


   Pubertu jsem strávil na fichtlu - pionýry, mustang. Velkou motorku jsem nikdy nesedlal. V motoškole Liberec, pod vedením Lukáše Kobery, mě naučili veškeré základy a ovládání velké motorky tak, že se mi podařilo udělat závěrečné zkoušky na první dobrou. Jsem rád, že jsem tímto výcvikem prošel, myslím si, že absolvování tohoto výcviku je znát oproti kolegům, kteří mají ŘP z dřívější doby a do teď nejezdili. Přístup L. Kobery ohledně termínů jízd byl výborný, žádné odkládání. Kdyby začátek kurzu nenarušil koronavirus a průběh kurzu dovolené, byl by ŘP hotov za 14 dní. Nyní je nutno se opravdu vý jezdit, složením zkoušek nic nekončí, úspěšný absolvent NENÍ rázem mistr. Tímto p. Lukáši Koberovy d&#279;kuji za výcvik a úspěšné složení zkoušek na velkou motorku.
vloženo: 19. srpna 2020
vložil: Petr,


   Skupina A. Celková délka výuky, delší. Přístup velice osobní a cílený na moje chybi. Velice spokojená, s cenou, přístupem a časem strávený na cvičiště.
vloženo: 13. srpna 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Mám ho…mám „ÁČKO na motorku“. Díky Lukáši Kobero!!! Tolik hlavní emoce ze včerejší opakované závěrečné zkoušky.
Když už jsem se na jaře letošního roku rozhodl udělat si „A“ na velkou motorku po mých dávných zkušenostech z ježdění na „fichtlu“ před 40 lety a jedné loňské sezony na skútru 125, řekl jsem si, že by kromě získání plastové kartičky „Řidičský průkaz“, bylo více než dobré naučit se na motorce taky jezdit. Proto jsem dlouho vybíral na webu, jakou autoškolu oslovím a nakonec jsem se rozhodl pro Lukáše Koberu. A možná by stačilo stručné a výstižné hodnocení – vybral jsem si dobře. Protože ale vím, že se teď v tuhle chvíli taky někdo zajímá, kde se naučit jezdit na motorce, trošku to rozvedu. Vybral jsem si dobře, protože se naplnilo všechno, co jsem očekával. Už samotné přihlášení do autoškoly proběhlo bez problémů, věcně a rychle. A z dalšího hledání společných termínů bylo znát, že se Lukáš Kobera snaží vyjít maximálně vstříc mým časovým možnostem. Hodně mi vyhovovalo, že Lukáš Kobera k mému výcviku přistoupil profesionálně a „dospěle“, vycítil, kdy ho potřebuji a kdy zase potřebuji pilovat sám a bez „druhých očí“…to fungovalo skvěle. Jízdy s ním po městě byly super, přestože mám 40 let řidičák na auto, tak jsem to opravdu potřeboval a při „závěrečkách“ bylo vše ok. Cvičák …. „Kdybych to byl býval věděl, tak bych býval nechodil“…musím říct, že to teda fakt sranda nebyla. Neuměl jsem dát motorku ani na stojan, po každé hodině mě bolela celá dlaň od spojky a pak ty figury – osmička, prudké brždění atd…Ale vlastně i přesto jsem se na hodiny těšil, už mě v životě nebaví učit se něco, co nebudu potřebovat a to tady rozhodně nebylo. Lukáš Kobera mi vždy jasně vysvětlil, co mám s motorkou dělat a když mi to prakticky ukázal, říkal jsem si, tak takhle to musím dát…nebo alespoň se trochu přiblížit. Zkrátím to – pár hodin jsem si dal navíc, ale to, že mi „figury“ postupně lezly pod kůži, za to stálo. Takže na konci mého hodnocení se vrátím na začátek – to že jsem držitelem „Áčka“, je velká zásluha Lukáše Kobery a vřele ho doporučujeme společně s kamarádem, který řidičák na rozdíl ode mě udělal napoprvé. A já si určitě ještě k Lukášovi Koberovi přijedu kondičně zajezdit do výcvikového areálu u arény.

vloženo: 13. srpna 2020
vložil: Jiří Miler,


   Reakce na dlouhou odpověď pana Kobery na recenzi z 12.8.:
Pane Kobero, vaše reakce je dosti hysterická a navíc máte potíže s matematikou. Měla jsem 3 pány, ne 5, dva z nich jste vůbec neviděl, neboť jste nebyl na cvičišti. S úsměvem jste to rozhodně neřešil, Napoprvé řevem a v druhých dvou případech zesměšněním. Páčky jsem si zaplatila. Hodin jsme neměli 13 ale celkem 20 (13 placených +3 zdarma, jak inzerujete) a 4 kondiční, které jsem platila hotově, aniž by se o nich objevil záznam v žákovské aplikaci a aniž bych dostala potvrzení. Rozhovor na Idnes, na který se odvoláváte, proběhl už před deseti lety, nikoliv loni, jak uvádíte, a nemyslím, že by jakkoliv souviselo s kvalitou výuky. Píšete, že jsem byla nemožná, na druhou stranu, že to teď bude v jiné autoškole brnačka. Postup ve výuce spočívá mimo jiné i v tom, že instruktor zkoumá, kde je chyba, a to v případě začátečníka všechny rutinní činnosti, včetně chybného úchopu řidítek, tolik k vysvětlení vámi zmiňovaných jinak rostlých prstů. V nové autoškole je instruktor klidný, vysvětlí raději všechny podrobnosti. Na svém hodnocení trvám, neboť mám možnost srovnání. Vaše reakce na negativní recenzi má také svou vypovídací hodnotu.
vloženo: 12. srpna 2020
vložil: Renata Lauerová, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Paní Lauerová, problém s hysterií máte vy, nikoli já, tak to ale na fórech obvykle bývá, je to taková kanalizace běžného života. Zlomeným páčkám jsme se spolu vždy zasmáli a dělali jsme si legraci, že se tentokrát povedlo bez pádu, a že akcie hliníkárny kupovat už nemusíte. Měl jsem pocit, že mluvím s rozumným člověkem, který bere svůj počáteční neúspěch s humorem. Pravda, jednou jsem lehce zvýšil hlas, když jste zatočila přímo do mě a šla na brzdu a na zem, přestože jsem na vás volal ať to neděláte...nevím, byl to třetí nebo druhý pád? Vaši nynější hysterii a otočku o 180 stupňů nechápu, ale užijte si ji. Já samozřejmě vím, kolik jsem do vás investoval času, o těch 13 hodinách, což je minimální rozsah výcviku, se píše v rozhovoru, která nebyl na Idnes před 10 lety, ale loni se dělal na téma výcviku motorkářů pro tištěnou MF DNES, zkuste si to dohledat. Autor Jana Pšeničková. Lži o tom, že jsem nebyl na cvičišti si nechte od cesty, to mě vážně dojímáte. Kde jsem asi byl? V kině nebo na koupališti?


   Skvělý individuální přístup instruktora, vždy ochotný a nápomocný žákům při zvládnutí ovládání motocyklu. Vždy mi dobře poradil. A rozhodně bych tuto autoškolu vřele každému doporučil. Vždy je co zlepšovat ale já jsem byl v teto autoskole vždy spokojen a to zejména profesionalitou a přístupem instruktora k výuce. M.Bartoš.
vloženo: 12. srpna 2020
vložil: Martin Bartoš ,


   Zakoupila jsem kurz na ŘP A. Nevyhovovalo mi, že úplní začátečníci (můj případ) jezdí na hodině ve skupině dalších dvou žáků, vlastně jsme po všechny hodiny byli na na hodině tři, takže instruktor rozděluje svoji pozornost mezi všechny. Stávalo se také, že instruktor odcházel ze cvičiště do své "kanceláře" nebo se při dozoru věnoval mobilu. Vadilo mi, že instruktor nevěnoval příliš pozornosti tomu, proč dělám chyby, prostě řekl, koukněte, dyť je to jednoduchý a nazdar. Není trpělivý ani příliš pedagogický typ. Kurz jsem prodlužovala (nejsem žádný talent) a na poslední hodině jsem se při střídání s žáky z předchozí hodiny dozvěděla, že z 5 žáků, co jsme se tam sešli, tři prodlužujeme. Cena kurzu je sice velice příznivá, ale ono se to pak vyrovná, díky kondičním jízdám, kde jsem se dělila o instruktorovu pozornost s dalšími dvěma žáky. Začínám kurz jinde, kde se instruktor věnuje na jízdách jednomu žákovi a okamžitě opravuje chyby. Měla jsem přestoupit daleko dřív, Easy je možná dobrá volba pro někoho, kdo má naježděno, ale pro začátečníky tam prostě není dobrý instruktor.
vloženo: 12. srpna 2020
vložil: Renata Lauerová, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Počet zlomených brzdových páček jsem přestal počítat po vašem pátém pádu. Přesto jsme packu vždy s úsměvem a v klidu vyměnili a jelo se dál. Propadal jsem tichému zoufalství, protože jste se skoro neposouvala a na mé rady reagovala že to nejde, protože např. máte jinak narostlé prsty a proto nemůžete brzdit tak jak jsem vysvětloval nebo nemůžete zatacet a u toho koukat do zatáčky... OK. Přesto jsem vás to naučil a zvládla jste už celé cviciste. Teď v té jiné autoškole máte zatraceně na čem stavět, už to bude brnkačka.
Na cvičišti mívám 2-3 studenty v různém stupni práce. Je to bezna praxe i v konkurencnich autoskolach v Liberci a nikdo s tim nema problem. Umime si to zorganizovat. Kdyby to byl 1 na 1 tak ridicak stihne udelat 1/3 lidí, zbytek by měl smůlu. Vyčítat mi, ze nevydržím 10 hodin nonstop sprintovat po na 50 stupňů rozpálené asfaltove ploše 150x70 m za studenty a občas se jdu ó hrůzo napít nebo na pár minut vychladit do stínu kanceláře kde je velkoplošne okno s prehledem na cviciste, nebo zvednu telefon aby me nekdo jiny podobne rozpoložený nepomluvil ze pro zmenu nekomunikuji, je ubohé. Ale samozřejmě že nějaká venkovska autoskola s cvičištěm 50×10 m na odpocivadle u silnice za vama asi sprintovat vydrží. Ale zase se asi nic nového nenaucite. Ale to je take ok, protoze ja jsem vas do provozu už připravil, vysloužil jsem si za to 0 hvezdicek. Že se nestydíte. Jinak doporucuji v MF Dnes loni rozhovor se mnou Jezdit na motorce není lidske právo, kde zhruba popisují mentální pochody lidí, kteří si zaplatí a očekávají že je učitel naučí mávnutím kouzelné hůlky za 13 hodin jezdit a že na to mají právo, si to zaplatili. Jinak tento koment píšu ze zkoušek 7 nových motorkářů... Takové zkoušky mám každý týden, od dubna do října. A že jste u me potkala pár lidí, kteří si prikoupili trénink navíc je skvělé. Potkala jste zodpovědně motorkáře, kteří se chtěli zlepšovat. ;) Moji práci mi nezkazíte. Těch rozumných je pořád většina. Rocne tak 100-150.


   Nastoupil jsem na výcvik A2. Motocykl byl v technicky mizerném stavu, ani nestartoval. Kobera ml. přijel o hodinu pozdě, bez omluvy. Aniž bych si stihl motorku osahat tak mě ihned poslal na krizové brždění, stejně jako mou známou která mu to bohužel nečekaně na mokru položila. Přístup lektora byl arogantní a nátlakový s cílem vymámit ze mě platbu za extra lekce. Kurz jsem dokončil jinde, prachy mi nevrátili.
vloženo: 5. srpna 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Stojí za to reagovat na tak očividně stupidní bláboly? Jasně, chodíme na lekce zásadně o hodinu později a žáci tam trpělivě čekají, motorky nestartují, ale přesto na nich na první hodině děláme na mokru krizové brždění. Proboha už to nehulte, tohle je fakt moc silný matroš :))


   Autoškolu p.Kobery doporučuju,super přístup,vše naučí,vysvětlí.Ke zkouškám(A) jsem šel maximálně připraven.Za mě opravdu SUPER !!
vloženo: 19. května 2020
vložil: Tomáš Malý,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Easy bych nedoporučil ani nepříteli. Na začátku léta jsem se přihlásil na výcvik A2 a začal chodit na teorii. Na motorku jsem se ale ten rok ani nedostal. Vzali si víc studentů, než byli schopni učit a tak mi nezbývalo než čekat na další sezonu, kdy jsem se musel doprošovat začátku výcviku. Hodiny se plánovali nahodile a nepravidelně, instruktoři se střídali a stejně jejich přístupy. Kromě Roberta šlo o partičku kondescentních pořvávajících strejdů, kteří mě nic moc nenaučili. Takže jsem odjezdil hodinovou dotaci, připlatil další hodiny a ke konci léta se mnou autoškola zase přestala komunikovat.

Vyhozené peníze, čas a zbytečná frustrace. Kamarádka měla s Easy podobnou zkušenost, takže asi nejde o náhodu.
vloženo: 23. září 2019
vložil: Tobiáš Hrabec,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Abychom to uvedli na pravou míru, vyhledal jsem vaši kartu. Autoskolu na motorku jste začal v září 2016, Liberec je horské město a sezóna tu v září obvykle končí. Výcvik v povinném rozsahu jste tedy absolvoval v květnu 2017. Pak je ve vaší kartě záznam, ze dále už nekomunikujete. Za 2 roky od vás nepřišel email, sms ani telefonát, žádný zájem o pokračování v tréningu. Vy jste přestal komunikovat a prostě jste se na to vykašlal a teď po 2 letech si tu cosi léčíte. Ti strejdové, které hulvátsky uvážíte, byli špičkoví motoinstruktoři, kteří mimo jiné učí v projektech Ucme se přežít a Pro bezpečný návrat. Doporučuji google. Pokud vás ani oni nic nenaučili, tak ten problém opravdu nebude jinde, než ve vás. Jen letos máme hotových cca 250 motorkářů. Těch co normálně komunikují, chtějí se učit, a neleci si mindrák na webu.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem si A a p. Kobera mě celou dobu skolí jak malého smrada. Dá se to učit i jinou formou, takovou řekl bych pratelstejsi.
vloženo: 9. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Tak když dospělý chlap, který nota bene má už léta řidičák na auto, nezná základní věci a ještě se dohaduje, že má pravdu on a ne instruktor, tak nevím, co čeká...? Pochvalu a proplacení po rameni? Nebo si instruktora platí pro to, aby ho připravil na zkoušku, která rozhodně není dávačka?


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Budu nyní mluvit za celou moji rodinu, bratra motorkáře a nyní absolvuje kurz na auto, mého otce, který dělal řidičák společně se mnou a mého přítele, který ten kurz nyní dělá taky, ale chci mluvit hlavně za sebe.
Nedokážu si představit mít jiného profesora, než pana Miloslava Koberu! Příjemný, usměvavý, pozorný člověk, které Vás naučí. Kdo chce a nebojí se zeptat, rád Vám vše vysvětlí a ukáže. První jízdy jsem se děsila jako čert kříže, ale zvládla jsem to bez jediného znervozneni právě díky přístupu autoškoláka. Auto je starší, dle nás všech je to lepší, než se učit v novém, které má všechny funkce pomocné. Když se Vám něco nepovedlo, nebo Vám to chcíplo na křižovatce, nikdo Vám nenadaval, nekřičel. Vše bylo v pohodě a někdy i se smíchem.
Můj bratr dělal autoškolu na silnější motorku, pana Lukáše si velmi chválil a jeho tvrdší přístup k výuce chápal - je to sebevražedná mašina a je vidět, že ty lidi opravdu učit CHCE.
Můj přítel kdysi autoškolu zkoušel v Liberci u konkurence, ale díky známým fintam na magistrátu neuspěl nikdy, nechal ji být. Doporučila jsem mu pana Koberu a už má za sebou první jízdy, pana Miloslava si vychvaluje.
Já chci šílené moc poděkovat za tuto autoškolu, nemohu si vynachválit. Mám najezdeno už desetitisíce kilometrů a znám předpisy, které mě řádně naučil. Tímto děkuji nejenom já, ale i rodina za krásný férový přístup.
vloženo: 23. ledna 2019
vložil: Nathalie Lukačovičová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně nedoporučuji, měnila jsem instruktory, stěžovala si,instruktoři se chovají, jako kdyby svou práci měli za trest, nebaví je to, uráží a ponižují. Nejsou klidní. Dobrá je pouze cena. Odešla jsem a našla si jinou autoškolu a tam uděla zkoušku napoprvé.
vloženo: 16. března 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je konec října a mně nezbývá než s hořkostí popřemýšlet, kde jinde zažádat o kurz na moto... V polovině června 2017 jsem uhradila zálohu 7.000,- v hotovosti do ruky provozovatele Autoškoly EASY, ..žádné potvrzeni, účet, nic...pak jsem čekala na instrukce, opět nic, po měsíci jsem musela pana Koberu urgovat a shánět ho, abych se vůbec dověděla, že jakési "objektivní skutečnosti" zatím nedovolily započít vlastní kurz. Po tomto čase se mi ozval nějaký externista, který údajně musí dojíždět až z Ústí a tudíž nemá dostatek času, není vhodná předpověď počasí a kdoví cosi ještě...Zkrátka podařilo se mi za to léto absolvovat celé 3 hodiny cvičení na parkovišti
u Hokejové haly. Víc se bohužel přes mojí snahu nezvládlo. Rozhodla jsem se tedy od smlouvy odstoupit a písemně jsem to oznámila Autoškole, s tím, že požaduji zálohu zpátky. Na to mi odpověděli někdy koncem září, že mi odečtou odučený čas (který mi je ale bez osvědčení k ničemu) a pŕípadný rozdíl mi pošlou na účet... Na ten mi koncem října z Autoškoly dorazilo 2.800,- Kč Toť v krátkosti výsledek mého snažení o získání řidičského oprávnění. Sami si můžete udělat svůj názor, ale pokud nechcete dopadnout jako já, Autoškole Easy a panu Koberovi se obloukem vyhněte... ušetříte si čas i peníze.
Dagmar Naimanová
vloženo: 29. října 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Nikoliv paní Naimanová, stále lžete jako když tiskne. Doklad o vaší platbě je dostupný v online systému pod vaším loginem a heslem (tato informace vám byla sdělena na 1. hodině), bylo možné si ho odtud kdykoliv vytisknout. Absolvovala jste teoretickou výuku, a pak jste měla naplánovaný výcvik na cvičišti, jakmile se uvolnila kapacita výcviku. Tam jste s kolegou (mimochodem motocyklovým instruktorem projektu Učme se přežít, takže rozhodnš žádným béčkem...) byla nikoliv 3, ale 4 hodiny z předepasných 13. Pak jste několikrát nepřišla na domluvený výcvik v odpoledních a podvečerních hodinách (kolega si opakovaně stěžoval, že je s vámi domluva prakticky nemožná a nelze se na vás spolehnout), domluvila jste se tedy se mnou, ale ani mně jste na hodinu nepřišla, přestože jsem vás i telefonicky a pomocí SMS urgoval, že na vás čekám na. Bez reakce. Poté o měsíc později jste tvrdila, že jste si žádnou hodinu neobjednala, následně jste popřela, že sem vás urgoval. Nicméně já historii SMS v telefonu mám. Opravdu vás nikdo nebude prosit, abyste chodila na výcvik, pokud to nechcete, žáků, kteří trénovat chtěli čekala v létě fronta, mohu vás uklidnit, tako jako každý rok máme za sebou jen v Liberci desítky úspěšně vycvičených motorkářů, většina dala zkoušky na první pokus. Byla vám vrácena nevyčerpaná část kurzovného do koruny přesně podle obchodních podmínek. O vystavení potvrzení o výcvkiku jste nežádala, pokud byste si požádaola, mohli jsme ho také vystavit. Takže lžete si klidně dál, ale myslím, že si zbytečně ošoupete klávesnici.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně bych tuto autoškolu nedoporucila. Vystridala jsem dva instruktory - Lukáše Tlolku a Leonida Bondarčuka. Při jízdách měli oplzlé poznámky, upozorňovali pouze na chyby a už od druhé jízdy jsem po jejich stylu výuky začínala řízení nesnášet a to jsem se na jízdy předtím těšila. Pan Bondarcuk mi neustále sahal na stehno a pokracoval přes mé upozornění,že mi to opravdu vadí. Nakonec jsem musela autoškolu změnit. U autoškoly easy jsem třikrát neudělala jízdy u nové autoškoly jsem je dala na poprvé.
vloženo: 29. září 2017
vložil: Andrea Kučerová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup autoškoly ke studentům je naprosto otřesný. Cena je sice příznivá, pokud nepočítáte extra peníze autoškole za přistavení auta při případném dalším pokusu jízd, ale za ty nervy to opravdu nestojí. S autoškolou jsem začala již na konci ledna, ale dokončila ji až v červnu. Pan instruktor nebyl nijak zvlášť ochotný se domluvit na termínech, při výuce na mě neustále křičel a srážel sebevědomí. Samozřejmě něco jiného by byla oprávněná kritika, ale jeho chování až hraničilo s šikanou. A potom, těsně před zkouškama, dal výpověď bez jakékoliv odezvy na moje zprávy. V tu chvíli jsem tedy nevěděla, jestli jsem přihlášená na zkoušky, kdy a kde ty zkoušky jsou, prostě absolutně bez informací.
Naštěstí situaci zachránil druhý pan instruktor, který byl ochotný a vstřícný na 100% a moje mínění o autoškole o krapet vylepšil.
Nicméně ani to nezmění můj názor v tom, že Autoškolu Easy nedoporučuji.
vloženo: 19. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem dostal jako dárek k vánocům :-) Kurz jsem začal 2.2.2017
Nyní jsem v půlce kurzu.. vřele doporučuji a nejlepší instruktor je p. Jánsky :-) Super!! A hlavně, příznivá cena
vloženo: 20. dubna 2017
vložil: Bohumil Roček,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za 12 dní to bude rok co dělám autoškolu u této autoškoly a to mám čas denně! Normálně to trvá tak 3 měsíce a s tím jsem i počítal ale bohužel. Ze 3 měsíců je už rok. K 1.zkoušce mi daly jiného instruktora i jiné auto nebo spíše "vrak auta" než s čím a kým jsem jezdil, ani nevím, jestli se to vůbec smí. Jinak zkoušky mi navíc zrušily už 2x , prý z technických důvodů !!! Myslím že jde jen o peníze, když neuděláte tak platíte navíc kondiční jízdy po 250 za 45 minut a ke zkoušce si připlatíte 300 za přistavení auta autoškoly. Podle slov mého instruktora je pan Kobera neschopen přihlásit své žáky na závěrečnou zkoušku a to i několikrát za sebou. Z tohoto důvodu se zkouška o pár týdnů protahuje. Jen pozor na zákonem danou lhůtu 18 měsíců do kdy je nutnost zkoušku zvládnout s výsledkem prospěl. Pak už máte smůlu a opakujete celý kurz od začátku.
vloženo: 26. února 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neuvěřitelně arogantní a nezákaznické chování. Tuto autoškolu jsem chtěl využít vzhledem k poměrně dobré zkušenosti s kurzem skupiny "B" v roce 2006. Situace se ale zřejmě rapidně změnila. První kontakt po letech jsem s nimi měl na konci září 2016, kdy jsem volal kvůli zájmu o kurz a zkoušku skupiny "A". Bylo mi řečeno, že kurzy již v roce 2016 probíhat nebudou a mám se ozvat příští rok. V pořádku. Zkoušel jsem proto volat po druhé v lednu, abych zjistil situaci a pan Kobera mi oznámil, že ještě brzy, mám to zkusit na začátku března. Nedalo mi a volal jsem dnes (konec února). Chtěl jsem vědět více informací a kdy mohu začít, protože jsme byli v kontaktu již řadu měsíců a na jaře chci už cestovat s "áčkem". Arogantním způsobem mi bylo sděleno, že pokud nemám přihlášku, tak nebudu mezi prvními i v souběhu s faktem, že jsem s autoškolou v kontaktu již od září. Na to mě ale pan Kobera v září, ani v dalších telefonátech neupozornil. Když jsem se ho zeptal, proč tomu tak je a zda si ze mně dělá legraci, tak mi řekl, že se o tomto nebudeme vůbec bavit, že mají internet a tam přihlášku. Když jsem se ho znovu ptal, proč mě na to neupozornil telefonicky a proč když o mně ví dopředu, tak se mnou nepočítá, následně položil telefon. Žijeme v socialismu, kdy byla jedna autoškola a nemusela mít zájem o své klienty? Doporučuji výrazně zapracovat na chování k zákazníkům a k lidem obecně. Váš přístup je ukázkový případ arogance a nezájmu o klienta.
vloženo: 21. února 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neuvěřitelně arogantní a nezákaznické chování. Tuto autoškolu jsem chtěl využít vzhledem k poměrně dobré zkušenosti s kurzem skupiny "B" v roce 2006. Situace se ale zřejmě rapidně změnila. První kontakt po letech jsem s nimi měl na konci září 2016, kdy jsem volal kvůli zájmu o kurz a zkoušku skupiny "A". Bylo mi řečeno, že kurzy již v roce 2016 probíhat nebudou a mám se ozvat příští rok. V pořádku. Zkoušel jsem proto volat po druhé v lednu, abych zjistil situaci a pan Kobera mi oznámil, že ještě brzy, mám to zkusit na začátku března. Nedalo mi a volal jsem dnes (konec února). Chtěl jsem vědět více informací a kdy mohu začít, protože jsme byli v kontaktu již řadu měsíců a na jaře chci už cestovat s "áčkem". Arogantním způsobem mi bylo sděleno, že pokud nemám přihlášku, tak nebudu mezi prvními i v souběhu s faktem, že jsem s autoškolou v kontaktu již od září. Na to mě ale pan Kobera v září, ani v dalších telefonátech neupozornil. Když jsem se ho zeptal, proč tomu tak je a zda si ze mně dělá legraci, tak mi řekl, že se o tomto nebudeme vůbec bavit, že mají internet a tam přihlášku. Když jsem se ho znovu ptal, proč mě na to neupozornil telefonicky a proč když o mně ví dopředu, tak se mnou nepočítá, následně položil telefon. Žijeme v socialismu, kdy byla jedna autoškola a nemusela mít zájem o své klienty? Doporučuji výrazně zapracovat na chování k zákazníkům a k lidem obecně. Váš přístup je ukázkový případ arogance a nezájmu o klienta.
vloženo: 21. února 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Katastrofa. Kurz jsem začal 10.3.2016, dnes je 20.7.2016 to je 4 měsíce a 10 dní a jsem sotva v polovině jízd. Teorie ušla, na tu si nemohu stěžovat ale ta praxe, to je hrůza. Přístup instruktora neslušný a hlavně ve stylu "tak si to tu odsedím a mám vyděláno" Nic vám při jízdě neřekne, občas skočí po volantu s tím, že vám řekl směr a za 2 minuty se omlouvá že ho vlastně neřekl. Ze 7 jízd co jsem měl, jsem měl jen 7x nutkání vystoupit z vozu a poslat instruktora do ...víte kam a jít domu. Bylo mi přistaveno vozidlo, konkrétně Fiat Panda, ze kterého nekapal, ale přímo tekl olej a vypadávaly směrová světla, co křižovatka to problém protože jste sice daly směrovky ale v zápětí se závadou vyply, no prostě hrůza. Jsem zvědav, jestli tento rok dokončím autoškolu, chtěl jsem jet na dovolenou vlastním vozem ale jak to tak vypadá, pojedu leda tak do ...... Pokud chcete řidičák v Liberci, nehlaste se do této autošoly.
vloženo: 19. července 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Katastrofa
vloženo: 19. července 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Pellentesque sapien. Fusce suscipit libero eget elit. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nullam faucibus mi quis velit. Duis ante orci, molestie vitae vehicula venenatis, tincidunt ac pede. Etiam commodo dui eget wisi. Aliquam erat volutpat. Nulla non arcu lacinia neque faucibus fringilla. Sed elit dui, pellentesque a, faucibus vel, interdum nec, diam. Etiam commodo dui eget wisi. Nullam eget nisl. Cras elementum. Nullam sapien sem, ornare ac, nonummy non, lobortis a enim. Nullam at arcu a est sollicitudin euismod. Integer vulputate sem a nibh rutrum consequat.
vloženo: 5. července 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,

píši sem s úmyslem popsat svou zkušenost. Mám zkušenost s pražskou pobočkou. Tuto autoškolu jsem ani nedodělala a přešla jsem jinam. Cca měsíc jsem se domáhala začátku jízd (všichni ostatní už jezdili. Bylo mi řečeno, že musím dodat ještě potvrzení od lékaře a až pak mohu jezdit (co jsem zjistila, v jiných a to i dražších školách takto předem potvrzení nepotřebují a stačí jej dodat do zkoušek). Tak jsem co nejrychleji vše dodala a to jsem ještě musela jet do jejich kanceláře 2x za den, protože pan Kobera si přihlášku, která je potřebná k zadání do jejich systému, odvezl do Liberce. Dále se objevil problém v jejich systému a vše se zastavilo už po několikáté u pana Kobery, kterému se nedalo třeba i 2 týdny dovolat a ani na smsky neodepisoval natož na maily. Rozhodla jsem se tedy pro změnu školy. Což také nebylo tak snadné. Žádala jsem vrácení hlavně potvrzení od lékaře. Chtěli po mně doplatek za teorii, což jsme nakonec vyřešili, protože jsem již platila zálohu 1000,-. Nakonec mi byly papíry vráceny, ale obnášelo to volání lidem. Instruktoři sice komunikují se studenty, ale pan Kobera již ne a na to, že nikdo bez jeho souhlasu nic nemůže udělat, je to dosti tristní. Každý tak tvrdí něco jiného a žák je z toho akorát zmatený a vyčerpaný.
Pro špatnou komunikaci a jednání s lidmi pana Kobery tuto autoškolu rozhodně nedoporučuji.
vloženo: 4. července 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bohuzial som v tejto autoškole řidičák robil a je to katastrofa ešte som nepocul o tom aby to trvalo pol roka ďalej to uz riesit nechcem ale bola to chyba
vloženo: 21. června 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bohuzial som v tejto autoškole řidičák robil a je to katastrofa ešte som nepocul o tom aby to trvalo pol roka ďalej to uz riesit nechcem ale bola to chyba
vloženo: 21. června 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ano.... omlouvám se..
1)Nejste- Ale asi ostatníautoškoly jsou, když to dělají standartně.....¨
2)Syn se od Vás vlastně nic nedozvěděl, protože se u vás prý dobře spí.....
3) Zde beru chybu na sebe... Překlepl jsem se. Záloha byla složena 9.7. Tj. začátkem července.
To se snad stihnout dá....
4)A vaše výmluvy, že se změnily podmínky..To bych plakal. Neexistuje změna obchodních podmínek, pokud se nedohodnou obě strany. Myslím, že to řeší obchodní zákoník... Jukněte do něj.
Nota-bene, když o těchto změnách už všichny autoškoly rok věěděly. Včetně Vás.
A za 5)už mne nebaví to s Vámi rozebírat. Syn je teď ve vynikajících rukách. A uklidním ostatní.. Vážně hysterii netrpím. Snad jen vy příliš vysokým nezdravým sebevědomím a neomaleností. Což mohu doložit. A i zkušenostmi jiných.


vloženo: 10. června 2016
vložil: Jiří Sobotka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
pro všechny, co chtějí absolvovat kurz v autoškole Eazy.
Přihlásil jsem svého syna na kurz A do této autoškoly loni z kraje léta.(záloha složena 9.9.2015) Krom toho, že nedostal žádný učební materiál, téměř veškerá teorie probíhala pouštěním instruktážního filmu. Na jízdy, ač jsem doufal, že už na podzim se trošku sveze, vůbec nedošlo.
Co se stalo k mému překvapení, když jsem včera 23.3.2016 volal panu Koberovi, jsem do teď nestačil zpracovat. Nejen, že mi neřekl nějaký přibližný termín, kdy kluk bude připravený ke zkouškám, ale ještě mi suverénně oznámil, že se změnily pravidla a kurz se mi o 2000,-Kč prodraží.
Při mém oponování, že kurz byl slíben ukončit na podzim a nejde-li tak, smluvní podmínky (to je v tuhle chvíli cena) se nemůžou volně měnit. Začal sáhodlouze vysvětlovat, že je to normální a že to dělají všichni. A buď si za zkoušky připlatíme, nebo zkrátka syn zkoušky neudělá. V překladu: Koupím auto na leasing. V půlce splátek mi ho o 50 tisíc zdraží a když je nedoplatím, tak mi ho seberou.....
Takže všechny co si chtějí začít s touto autoškolou varuji před praktikami pana Kobery... Jsou jiní a lepší. Aspoň tomu pevně věřím.
Sobotka

vloženo: 24. března 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Vážený pane Sobotko,
vaše pomluvy mě nenechávají klidným.

1. nejsme knihkupectví ani sociální půjčovna učebnic. Učební materiály v naší autoškole jsou k dispozici všem klientům zdarma na webu - estudovna, volitelně si může klient zakoupit učebnici v aktuální vydání v každém knihkupectví. Ročně tento systém vyhovuje cca pěti stovkám klientů.

2. vaše tvrzení o teorii formou filmů je bohapustná odporná lež, dokonce bych řekl možná žalovatelná, protože já si ZAKLÁDÁM na tom, že ve výuce PŘEDNÁŠÍM, pravda - na jedné přednášce pouštím 45 minutový film o zásadách řešení krizových situací - ale to je jediný film, který v mé autoškole klienti uvidí. Reference - opět stovky lidí ročně v Praze i v Liberci. Pokud vám to váš syn neřekl, tak tedy buď nehovoří pravdu a nebo se na teorii prostě vyflákl a nechodil na ni.

3. Hlásit se na motorku v září je POZDĚ. Pokud někdo začíná s výukou v době, kdy končí sezona, nemusí jíst mnoho vitaminů, aby pochopil, že to už nemusí stihnout. Já zdraví svoje nebo svých kolegů za něčí v říjnoých plískanicích narychlo spíchnutý řidičák nevyměním. Nikdo vám nikdy neslíbil ukončení výcviku na podzim 2015. Já totiž zásadně neslibuji žádné pevné termíny, protože nejsem věštec pokud jde o schopnosti žáka, a už vůbec neslibuji termíny u motorky na podzim.

4. Od 20. února 2016 se změnily podmínky. Loňská cena byla samozřejmě postavena na podmínky dnes už neplatného znění zákona. Nově bude výcvik a zkouška daleko náročnější, žák bude jezdit sám, za ním pojede druhé vozidlo s učitelem, totéž u zkoušek, tedy rostou náklady na provoz, zvyšuje se riziko a motocykly musí být lépe pojištěné a to jsem vám přes váš řev do telefonu vysvětloval. Asi marně.... POkud se vám to nelíbí, obraťte se na svého poslance.

Zcela v souladu s právním řádem máte právo s cenou nesouhlasit a od smlouvy odstoupit. Ani já však nejsem nucen posytovat služnu pod úrovní nákladů, jestliže tyto vzrostly nikoli mým zaviněním.

5. Jistě jsou jiní, určitě i lepší. Přeji vám mnoho štěstí. Vzhledem k tomu, že většina autoškol kvůli náročnosti nového zákona motovýcvik úplně zrušila, tak vám také přeji mnoho štěstí v jejich hledání. Moje práce je mi potěšením, a vzhledem k tomu, že je každoročně přetlak zájemců o motovýcvik, tak si mohu klienty v podstatě i vybírat. A tedy oznamuji vám, že nehodlám svůj čas marnit s hysterickými tatínky, kteří se baví šířením lží.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodl jsem se napsat, jak to chodí s autoškolami v tomto městě. Píši zde hlavně pro ty, co zvažují do jaké autoškoly se přihlásit, ale i pro ty co nemohou zkoušky udělat. Tohle není HATE na konkrétní libereckou autoškolu, drtivá většina autoškol Vás řídit naučí. Proto tuto zprávu píši na všechny liberecké autoškoly. Problém spočívá v libereckých komisařích. Jak už bylo psáno před lety v této zprávě.
http://liberecky.denik.cz/zpravy_region/na-jizdach-shori-skoro-vsichni-20110727.html
(Doporučuji přečíst komentáře pod článkem.) Od té doby se nic nezměnilo. Po absolvování kurzu v autoškole jdete na zkoušky, na kterých vás vyhodí za naprosté blbosti například zdržování provozu, znečišťování, atd. A zkoušky si opakujete a opakujete. Znal jsem jednoho řidiče z povolání, který řídil asi deset let a zkoušky musel udělat jinde. Jediná šance jak udělat zkoušku je jet první od magistrátu. Je takové nepsané pravidlo, že první co jede od magistrátu udělá. Zajímavé je, že tohle funguje u všech komisařů bez výjimky. Že by se snad dohodly? Druhá možnost jak udělat je pokud se komisař s někým baví a nevěnuje se svojí práci. To se však stává zřídka kdy.
Garantuji Vám ale, že komisaře poznáte již z dálky. Blondýna v kostýmku, bruneta oblečená v černém a běloch. Ten se asi chtěl stát lékařem, protože pořád chodí v bílém. Bílé boty, kalhoty i kožená bundička. Ten zkoušky dává jen hezkým holkám. O ostatních komisařích je škoda psát. Spojují je však prémie, které dostávají za vyhozené žáky. Jak všichni víme Liberec je nejzadluženější město v ČR (Mistrovství světa v lyžování), aby nějak umořily dluh vydělávají na lidech.
Vydělávají na tom i autoškoly. Za pučení vozidla a jízdy navíc. A tak nemají motivaci nic měnit. Slušné autoškoly o tomto mechanizmu vědí a na závěrečné zkoušky vozí žáky do jiných měst, nejčastěji do Turnova. Sem si i mnoho autoškol přesunulo sídlo. A většina neúspěšných žáků z Liberce sem chodí zkoušky dodělat. Přestup však také není nic pěkného. Tahle hydra se rozlezla i do nejbližších měst. Např. ve Frýdlantu se každého žadatele o přestup bojí přijmout, aby neměly problémy se zdejším komisařem.
A proč se o tom nemluví? Většina Liberečanů o tom ví a AŠ v Liberci nedělá. Ostatní to buď hodí za hlavu, nebo se s tím nechlubí. Kdo by se taky chlubil že udělá autoškolu na pátý a víc pokusů. Informace pochází z mých zkušeností a od bývalého instruktora z autoškoly. Vím, že stěžovat si jakémukoli úřadu nemá smysl, ale doufám, že to alespoň někomu otevře oči.

vloženo: 31. prosince 2015
vložil: Deon von Dux, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola easy je výborný poměr cena/kvalita. Byť kurz se může protáhnout kvůli návalu žáků.. Začal jsem autoškolu v polovině srpna, zkoušky úspěšně složil včera. Hned po přidělení instruktorky P. Sauri nastaly komplikace - odkládání hodin, leckdy na poslední chvíli, celkově neprofesionální přístup, nerozpatlával bych to tady, zkrátka přišla změna. Tu rychle zařídil pan Kobera (učí i teorie a působí jako fajn striktní chlápek, nic proti gustu). Dalším instruktorem mi byl pan Pavel Pazdera, kterého si nemůžu vynachválit. Bohaté zkušenosti, klidný, driluje, ví co učí a opravdu naučí. Díky němu jsem i po měsíci bez řízení dal závěrečné zkoušky napoprvé. Děkuju moc!
Celkově autoškolu určitě doporučuju, jistě se najdou lidé, kteří s paní Sauri mít problém nebudou, naopak by se mohli najít ti, kterým nebude vyhovovat pn Pazdera. Oba dva naučí, autoškola je kvalitní, ví co dělají.. Zkrátka, za ty peníze? Neber to...

Tadeáš Fořt


P.S. Autoškolu jsem dělal na pražské pobočce autoškoly easy
vloženo: 30. prosince 2015
vložil: Tadeáš Fořt,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jedinná EASY měla volno na A bez omezení ( dražší autoškoly v LBC měli plno).TAk jsem se přihlásil na neomezenou A a chápu, proč měli volno.Pan Kobera je sice na řízení motocyklu odborník, ale přístup k lidem má neskutečný.Takle psychicky vydeptat člověka během jízdy a totálně ho rozložit sem už dlouho nezažil, naposledy snad na vojně. Do autoškoly sem šel, abych se to naučil, zaplatil jsem za to.Neříkal jsem, že to umím a chtěl jsem se to naučit.Neumím si vubec představit,že bych u něj absolvoval jízdy jako totální začátečník.Standart jako jizdy z místa bydlistě či zaměstnání nečekejte. Mám naježděno přes 800tkm v autě, bez nehody, jezdím defenzivně.
Tuto autoškolu rozhorně nikomu nedoporučím. Až autoškolu absolvuji, rád se podepíši
vloženo: 27. července 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Přeji hezký den. Je hloupé si dopisovat na webech, ale jen pro uvedení věcí na pravou míru. Nejsme zrovna nejlevější autoškola a rozhodně nemáme volno, letos již motorkáře dokonce odmítám. Děkuji, že jste poznal, že o řízení motocyklu něco vím, a věřte mi, že se to snažím předat dál, tak, abyste přežil, protože kdo si neuvědomí, že motorka je sebevražedná zbraň, ten na ní umře. Pokud jde o deptání: neurážím, neřvu, netluču žáky :). Pokud Vás deptá, že po Vás jakožto po držiteli ŘP na auto chci po absolvování třetiny výcviku na motorce dávání předností, hlídání zrcátek, správné řazení do křižovatek a respektování dopravních značek, a že když to pohnojíte (tak jako to kvůli hloupým zlozvykům stabilně kazí skoro úplně všichni), tak vám to řeknu, tak prosímvás nejezděte raději na motorce, a nebo lépe, nejezděte vůbec. Motorkářů, kteří si mysleli, že jezdí "defenzivně", ale přitom prd věděli, proletí ročně komínem dost a dost. Ano, s motorkáři mluvím ostřeji, než se žáky v autě, kde si více hlídám dekorum a spisovnou mluvu. Ono se to mezi motorkáři snese. Motorkáři totiž nejsou slečinky. Tedy kromě slečen.

Standard jako jízdy z domova na motorce opravdu nečekejte. Ve výcviku se střídají 4 skupiny, to jsou v reálu 3 různé motorky. Proto první jízda začíná na cvičišti a další se musí střídat v garáži. Nikdy jsem nikomu v případě motorky nesliboval, že pro něj budu jezdit.

Podepsat se můžete, já nejsem mstivý a jestli myslíte, že poté začnu mlčet na nechám vás dělat chyby, tak se pletete.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nejhorsi autoskola v liberci, kobera je desnej *****
vloženo: 18. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší byl pan Bondarčuk... je klidný a připravil mě super. Tak jsem vše zvládla na poprvé.


vloženo: 29. července 2014
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly jsem se přihlásila hlavně kvůli příznivé ceně. Ani jsem nečekala, že bych mohla dostat tak skvělou instruktorku, jako je p. Soprová. Všem ji opravdu mohu doporučit. Je příjemná, milá a velmi trpělivá. Testy i zkoušku jsem díky ní zvládla napoprvé. Mockrát děkuji:-)
vloženo: 20. května 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem velice spokojena s veškerými službami autoškoly.milá instruktorka,která mě svou trpělivostí pomohla překonat strach,který jsem v sobě měla tolik let.díky ní jsem se ve svých 42letech stala řidičkou a za to jí patří můj veliký dík.
vloženo: 4. května 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsme byla velice spokojená,naučili mne zde vše potřebné a zkošky jsme bez problému udělala na první pokus. Mohu jen doporučit :)
vloženo: 2. května 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Řidičák jsem měl za necelé 4 měsíce, závěrečné zkoušky jsem udělal na poprvé. S autoškolou jsem spokojen a mohu pouze doporučit. Opravdu easy :)
vloženo: 6. března 2014
vložil: Jan Cícha, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ad. Termín zkoušek jsem si musela sama zjistit na magistrátě tam pomocí zkušebního komisaře zjistit,kde bude přistavená motorka k závěrečné jízdě.

Paní Žáková, mám archivovánu mailovou korespondenci, ve které jsem vám sdělil termíny zkoušek a vyzval vás k úhradě kurzovného. Na zkoušku jsem vás přihlásil proti zvyklostem i přesto, že jste měla z kurzovného uhrazeno jen 1000 Kč. Potvrdila jste mi, že kurozvné uhradíte, ale jak bylo u vás obvyklé, nestalo se tak. Ale přesto jsem vás z jakési slušnosti nechal na zkušebním seznamu. Jelikož ještě v den zkoušky nebylo kurozovné uhrazeno, domníval jsem se, že se zkoušky nezúčastníte. Byl jsem dosti překvapen, když jste se objevila na cvičišti mezi ostatními žáky. Nicméně jsem vám umožnil se zkoušky zúčastnit poté, kdy jste kurzovné v hotovosti na místě dorovnala.
vloženo: 27. listopadu 2013
vložil: Lukáš Kobera,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní Žáková prosím, kdybyste nelhala. Absolvovala jste rozšiřovací výcvik z osobního auta na motocykl, kde je počet teoretických hodin v povinné osnově silně redukován - a rozhodně jsem se na teorii viděli více než 2x, sedělo tam s vámi dost lidí, mimo jiné i jeden úředník z Ministerstva dopravy:). Přesto jste, pokud jste měla zájem, mohla zdarma chodit na libovolný počet hodin nad rámec povinností, jelikož ty jsou volně otevřené komukoli a to zdarma, konají se 1x týdně, a vy jste o nich věděla. Učitel v helmě vám na motorce nemůže vykládat každou maličkost, do toho je cvičiště, kde jste strávila řadu hodin. V provozu se cvičí samostatnost a rozhodování, učitel upozorňuje na chyby a dává krátké rychlé pokyny. Ano, mám v helmě handsfree, občas někajká klient volá, ale to vám snad nemůže na motocyklu vadit, jelikož můj hovor ani neslyšíte. Příprava na zkoušku nijaká? Paní Žáková, přestože jste nepatřila k nejšikovnějším, prospěla jste napoprvé, tak jako letos 90% motorkářů pod mým vedením. Objímala jste a dokonce políbila!! komisaře a mě jste děkovala. Váš komentář nechápu, vyšel jsem vám dokonce vstříc, protože jsem s vámi jezdil celý výcvik na dluh, a přestože jste stále slibovala doplacení kurzovného, na každé jízdě jste našla novou výmluvu, proč jste peníze nepřinesla - jedno jste zapomněla, pak vám dcera odvezla kreditku, pak to byla nějaká svatba atd. Nakonec jsem vás stále jako dlužnici předvedl ke zkoušce doufajíc, že mi tam konečně zaplatíte za práci, což se naštěstí stalo. Děkuji, ale nechápu, o co vám tímto lhaním jde.
vloženo: 27. listopadu 2013
vložil: Lukáš Kobera,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ze začátku se autoškola respektive pan učitel projevoval jako odborník.Po dvou hodinách teorie oznámil,že nám to stačí a máme se to doučit podle učebnic doma.Během jízd neustále hovořil přes hands free do telefonu a nikdy jsem neslyšela,teď udělejte to nebo ono,pokud nepočítám pokyny na jízdu vpravo,vlevo.Příprava na zkoušky nijaká pouze doporučení na přikoupení si dalších jízd.Termín zkoušek jsem si musela sama zjistit na magistrátě tam pomocí zkušebního komisaře zjistit,kde bude přistavená motorka k závěrečné jízdě.
Tuto autoškolu zcela jistě nedoporučuji.Jeví se jako levná,ale kvalita odpovídá ceně.
Lenka
vloženo: 20. listopadu 2013
vložil: Lenka Žáková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedoporučuji, kurz trvající dvakrát déle než je obvyklé, neochota, katastrofální přístup.
vloženo: 5. listopadu 2012
vložil: Síma, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nedoporucuji!!!!
vloženo: 6. září 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vesela parta :) učení pohoda ... učitele fajn.... Jsem velice spokojena DIKY MOC
vloženo: 16. srpna 2012
vložil: Regi :),


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový dojem bych hodnotila na výbornou . Vše proběhlo naprosto v pořádku . Celkový přistup lektorů byl profesionální. Na zkoušky jsem byla připravena dobře. Vše hodnotím na jedničku.
vloženo: 3. března 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola je celkem na dobré úrovni, a instruktoři jsou trpěliví a většinou klidní, vše je však na vzájemné úcte. Můj instruktor byl P. Lisý a jezdilo se mi s ním opravdu dobře, je klidný a je s ním sranda :) naopak jsem asi 2krát jel s panem Koberou a nechci říct že jsem byl nespokojený ale a ním si moc nepopovídáte... no a když je v autě ticho tak pak člověk znervózní, nebo alespoň v mém případě nemám rád v autě ticho. Autoškola je cenově z těch nižších a celkem rychle to budete mít za ssebou (2, max 3 měsíce) co víc si přát.
vloženo: 16. října 2011
vložil: Jakub K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato firma nabízí svým žákům kvalitní lektory s trpělivým přístupem a časovým přizpůsobením vašim potřebám.
vloženo: 19. května 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   skuseni instruktori ktery vas opravdu neco nauci prizniva cena opravdu sem byl nad miru spokojenej a taky timto zdravim sveho instruktora p.prchala kteremu za vse dekuji opravdu me toho hodne naucil
vloženo: 25. března 2010
vložil: antonin.l,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolaeasy mi vyhovovala...teorie v pohodě i pro hloupého pochopitelná....dobrý kolektiv a učitelé!!!jen bych zařadila do jízd více času na couvání,dvakrát za jízdy je málo,jinak bych jí doporučila všem..instruktoři jsou v poho..-))
i cennově přijatelné
vloženo: 22. února 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní Bartošová je fakt super. Ta mě naučila opravdu hodně. Jen díky ní jsem úspěšně zvládla závěrky. Jinak teorie nic moc. Hodně mi pomohla stránka www.mdcr.cz
vloženo: 8. února 2010
vložil: Mezeika,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Easy mě hodně naučila, hlavně p.Janeček. Když srovnám s autoškolou, kde jsem předtím získala řidičák na malou moto(125ccm), naučila jsem se toho daleko víc!!
vloženo: 1. února 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Měla jsem štěstí na instruktora, takže si na tuto AŠ nemůžu stěžovat :-)
vloženo: 29. ledna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   v pohode. doporucuji.
vloženo: 31. srpna 2009
vložil: Martin Kněžek,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Easy osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Easy < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Easy - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje