Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Fajn - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Fajn

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Fajn < <


   Kvalitní výuka a perfektní přístup, se vším jsem byla spokojená. Rozhodně doporučuji všem!
vloženo: 20. listopadu 2018
vložil: NG, emailová adresa nezveřejněna


   Na tomto místě bych chtěla pochválit a poděkovat Fajn autoškole za jejich vedení, individuální přístup, vstřícnost a především trpělivost. Všichni 3 instruktoři se snažili o trpělivé vedení a bezstresový přístup. Nemám ráda postavení žák - učitel, kdy jste za chybu pokáráni a mnohdy donuceni se stydět ještě následující měsíc. To se naštěstí nestalo, protože zde byl přístup velmi individuální, přátelský a partnerský. Jízdy jsme plánovali obvykle týden dopředu podle mých preferencí.

Chápu, že na základě jedné výpovědi a jedné zkušenosti z AŠ nelze říci, jestli je AŠ dobrá nebo špatná ale i přesto si říkám, že každý z nás s instruktory strávil určitý čas a dokáže zhodnotit, zda byl s jejich prací spokojen nebo ne. :)

Za mě asi nemám opravdu co bych vytkla, mohu jen chválit a doporučit. Díky celému týmu bylo to Fajn! DŠ.
vloženo: 4. listopadu 2018
vložil: Daniela Šnejdarová, emailová adresa nezveřejněna


   S autoškolou Fajn jsem byl moc spokojený. Martin je velmi trpělivý, vždy pomůže zapracovat na chybě, kterou děláte stále dokola. V plánování jízd je systém, takže týden dopředu už víte, jak budete mít jízdy. Můžu vřele doporučit. Filip
vloženo: 13. října 2018
vložil: Filip Večeřa, emailová adresa nezveřejněna


   Chtěla bych moc poděkovat Autoškole Fajn za skvělý výcvik! Instruktor Martin je opravdový profík a skvělý člověk! Vždycky mi všechno dokázal vysvětlit, byl trpělivý, nikdy na mě nezvýšil hlas, pokud se mi něco nepovedlo. V plánování jízd mi vycházel maximálně vstříc a pokud se stalo, že jsem se na jízdu nemohla dostavit, bez problému nabídl termín nový. Jsem moc ráda, že jsem si vybrala tuto autoškolu! Bylo to fajn! Ještě jednou děkuji všem instruktorům a hlavně Martinovi! Řidičák už mám v kapse tak se budeme potkávat na cestách! &#128578;
vloženo: 27. července 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z pozice matky žáka vaší autoškoly jsem byla velice mile překvapena pohodovým, profesionálním a empatickým přístupem.Musím říct, že to pánové děláte velmi dobře. Děkuji Kamila Petrová
vloženo: 17. prosince 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes som si konečne vyzdvihla vodičák a hneď som to využila a vyrazila na cesty :) Na túto autoškolu spomínam v dobrom. Jazdy boli v pohodičke a ak som aj mala občas trochu nervy, tak skôr z toho, či mi to už pôjde lepšie. Vždy som sa na ne tešila. S inštruktormi som nemala žiadny problém a čo som potrebovala vylepšiť, so mnou ochotne precvičovali a moje nejasnosti a otázky ochotne vysvetlili. Martin bol ochotný prispôsobiť časy jázd, tak aby mi to plne vyhovovalo a poradiť pri mojich zložitejších vybavovačkách, ktoré nastali skrz moje ne-české občianstvo. Jediné, čo mi trochu vadilo, že väčšinou žiaci na seba ihneď naväzovali a nebola tam žiadna časová rezerva, takže sa viackrát stalo, že sa jazda posúvala o 5 až 15 min na později. Každopádne autoškolu vrelo odporúčam. Skúšky som zvládla na 1.-krát.
vloženo: 9. října 2017
vložil: Kristína,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím opravdu pochválit Fajn Autoškolu. Pokud naučili řídit člověka, jako jsem já, nemusí se opravdu nikdo obávat. Z řízení jsem měla doslova strach. Ale oba instruktoři jsou velmi milí, vstřícní a zejména obrnění trpělivostí. Za mě nemám opravdu co bych vytkla, mohu jen chválit a doporučit :-)
vloženo: 19. června 2017
vložil: Lucia Jandová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Fajn autoškola byla ta nejlepší volba jakou jsem mohla kdy udělat. V 18 jsem dělala řidičák v jiné autoškole a byla to hrůza pokaždé jiný učitel stres. U Martina vše v pohodě žádný křik žádné zesměšňování všechno naprosto v pořádku. Příprava na 100% přístup přátelsky. Má to v sobe. Jezdila jsem jen s jedním učitelem a to bylo pro mě důležité. I teď po roce se pozdravíme. I to i něčem svědčí. Za mě dobrá volba. A cena?? Za to všechno co do toho dává víc než příznivá.
vloženo: 6. června 2017
vložil: Martina P.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud se chystáte začít s autoškolou, tak právě Fajn Autoškola je to správné místo. Není žádná věc, kterou bych mohla vytknout. Po celou dobu výcviku jsem se na jízdy velice těšila a to díky přátelské a pozitivní náladě, která pokaždé panovala. I když jsem stále opakovala ty samé chyby, tak se nikdy nestalo, aby někdo křičel, nebo zvýšil hlas. Taková trpělivost se jen tak nevidí. Každou jízdu jsem brala spíše jako zájmový kroužek, který byl stále zábavnější. Na písemnou i praktickou část jsem byla dostatečně připravena. Teoretické hodiny byly velice užitečné, jelikož jsme procházeli veškerou teorii, která se jak v praxi, tak i na závěrečných testech vyskytuje. Dalším pozitivem bylo vyzvednutí a následné dopravení na místo, o které jsem požádala, tudíž jsem nemusela cestovat přes celé město tam a zase zpět. Komunikace byla super, a pokud nastaly komplikace, tak jsem byla s předstihem upozorněna např. na zpoždění či přesun jízdy. Škoda, že už je těmto dnům konec, hned bych si to zopakovala znovu. Jestli si autoškolu chcete užít a nestresovat se, tak určitě jedině tady. Pokud bych měla udělit hvězdičky tak 12 z 5!!!
vloženo: 3. března 2017
vložil: Kateřina Mišáková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Fajn autoškolu mohu jen a jen doporučit.
Z řízení jsem vždy měla strach, proto jsem si řidičský průkaz nedělala v osmnácti letech, ale až teď, o šest let později, kdy jsem už neměla jinou možnost. Jsem velice ráda, že jsem si vybrala právě Fajn autoškolu. Nejsem z Olomouce, tudíž jsem se nemohla obrátit na zkušenosti a doporučení známých, tak jsem vybírala podle hodnocení a recenzí právě na tomto webu. Jsem velice ráda za to, že recenze nelhaly.
Martin je člověk na svém místě, je to velice schopný a kvalitní instruktor, ale především je to úžasný a pozitivní člověk, se kterým se nikdy nebudete nudit. Je klidný, milý a trpělivý, snaží se vždy časově vyhovět potřebám klienta, takže domluva ohledně jízd byla vždy bezproblémová. S Martinem jsem opravdu neměla strach sednout za volant. Pokud jsem udělala chybu, klidným hlasem mě na ni upozornil. Nikdy se nestalo, že by po mě zakřičel.
Takže za mě jednoznačně 5 hvězd, v tomto případě to snad ani nejde jinak :-)
vloženo: 22. října 2016
vložil: Jana B., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola fajn,je opravdu ta nejlepsi.Martin je perfektni ucitel,a uzasny clovek.Byl moc hodny,klidny,kdyz neco neslo mel nervy to opakovat stale dokola.Martin byl ma treti autoskola v Olomouci,prvni jsem vzdala kdyz jsem ani po seste neudelala jizdy,po deviti letech jsem se rozhodla delat autoskolu znova,ale zase spatny vyber,vadil mi ucitel,ktery me stresoval.Nasla jsem na netu Martu,a do tretice se to konecne povedlo,mam ridicak,dekuji bylo to fajn :-)
vloženo: 26. srpna 2016
vložil: Michaela S, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem si vybral na doporučení a svého výběru vůbec nelituji, jelikož instruktor Martin je profesionál po všech stranách a velice si ho vážím, vždy byl trpělivý a vše klidně vysvětlil několikrát než jsem pochopil :) Tudíž mohu doporučit vřele tuto autoškolu :)
vloženo: 2. května 2016
vložil: Jakub, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Při výběru autoškoly jsem šla na jistotu díky doporučení spolužáků a mohu jen potvrdit to nejlepší, co již zde bylo napsáno. První jízdy to se mnou nebylo lehké a já si nedovedu představit, že by vedle mě seděl někdo jiný než instruktor Martin, který mi dokázal s klidem stále dokola opakovat, co dělám špatně a když se mi náhodou něco povedlo, ještě mě pochválil. V průběhu výcviku jsem občas propadala skepsi a myslela jsem si, že se nikdy nenaučím dobře jezdit, ale nakonec jsem, k mému úžasu, zvládla závěrečné zkoušky hned napoprvé. Na hodiny, strávené v autoškole za volantem, jsem se vždy těšila a stejně radostně a s díky na ně budu vzpomínat.

vloženo: 17. dubna 2016
vložil: Hana Vychodilová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Fajn autoškola má velmi výmluvný název. Při výběru autoškoly jsem měla jeden hlavní požadavek, a to aby byl učitel trpělivý a klidný, a abych potom i v provozu mohla řídit bezpečně a zároveň v klidu. Po předchozích referencích byla Fajn autoškola jasná volba, myslím, že snad ani na Martina a jeho autoškolu nemůžou být negativní reakce. Určitě nemám žádný "přirozený talent" na řízení, spíše naopak, proto jsem ze začátku byla hodně nervózní a měla jsem z provozu strach. Ten ale brzy opadl díky instruktorovi, který je velice trpělivý, klidný (někdy neuvěřitelně :-)), pozitivní, zkušený, ochotný a flexibilní, navíc se smyslem pro humor, takže jsme se na jízdách nejednou zasmáli :-). Jako instruktor je to určitě člověk na svém místě. A jako člověk je to velký sympaťák. Troufám si říct, že lepší autoškolu nenajdete! :-) Díky Martine!
vloženo: 29. března 2016
vložil: Marie Kubečková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po předchozí negativní zkušenosti s jinou olomouckou autoškolou jsem vybírala velice pečlivě, kam nastoupím. Šla jsem po doporučeních a bylo mi slíbeno, že ve Fajn autoškole budu mít pohodového instruktora, který nikdy nezvýší hlas, nebude mě zesměšňovat, naučí mě dobře řídit a na jízdy se budu těšit. Vše se tak opravdu stalo, jezdilo se mi dobře, teď si v provozu věřím a z jízdy mám radost.
Díky Martine :)
vloženo: 21. března 2016
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Fajn autoškolu hodnotím velice pozitivně. Na rozdíl od jiných nepříjemných instruktorů, o kterých sem slyšel ze svého okolí je Martin velký sympaťák. Má znalosti, zkušenosti, trpělivost a hlavně je to velký kliďas! Nikdy nekřičí ale zároveň je přirozenou autoritou. Uvědomíte si co děláte špatně, opravdu Vás naučí řídit a to vše v příjemné atmosféře. Vyjde Vám vstříc úplně ve všem ať už máte jakýkoliv specifický problém. Naučí, pomůže, poradí a svým ledovým klidem uklidní. :-)
vloženo: 8. března 2016
vložil: Jiří Horký,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud stale nevite, ke ktere autoskole se prihlasit, nevahejte a bezte do Fajn. Martin je nejen skvely ucitel, ale i clovek. Jizdy jsem si mohla planovat, jak jsem chtela, vzdy mi vysel vstric.Kdyz mi to neslo, venoval se mi v plne mire, a kdyz uz jsem zacala jezdit trochu lip, mohli jsme si povidat temer o cemkoliv, je velmi zabavny a spolecensky. Dalsi vyhodou je dobra cena, ve ktere jsou zahrnuty i teorie, ktere kazda autoskola nema. Zkousky jsem dala napoprve. Na jednu stranu jsem rada, ale na druhou stranu mi to bude chybet. Byly to paradni dva mesice, ktere jsem si nesmirne uzila. Marto dekuju!!!
vloženo: 26. listopadu 2015
vložil: Tereza Dvorská, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jestli máte strach, rozhodně si vyberte Fajn autoškolu, protože instruktoři v ní vás ho zbaví. A jestli ho nemáte, tak neváhejte a také si dejte přihlášku do Fajn autoškoly! Zábava to bude už od samého začátku a komunikativní, sympatický instruktor vám padne do oka.
S jistotou mohu říct, že nelituji výběru, protože správný lidský přístup je to nejlepší, co vás může v autoškole potkat.

PS. Auta jsou báječná a jezdí skoro sama.
vloženo: 26. listopadu 2015
vložil: Adam Kolář ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Fajn skutečně dělá čest svému jménu. Výuka proběhla v přátelské atmosféře a bez stresu. Obdivuju trpělivost vyučujícího, který je opravdový profesionál. Jak při teorii, tak při jízdách se vám vždy plně věnuje. Díky němu jsem úspěšně složil zkoušky. Na autoškolu budu rád vzpomínat a vřele ji doporučovat. :-)
vloženo: 11. listopadu 2015
vložil: Petr Polák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Fajn skutečně dělá čest svému jménu. Výuka proběhla v přátelské atmosféře a bez stresu. Obdivuju trpělivost vyučujícího, který je opravdový profesionál. Jak při teorii, tak při jízdách se vám vždy plně věnuje. Díky němu jsem úspěšně složil zkoušky. Na autoškolu budu rád vzpomínat a vřele ji doporučovat. :-)

Petr Polák
vloženo: 11. listopadu 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velice ráda, že jsem si vybrala právě tuto autoškolu! :) Jízdy probíhaly bez sebemenšího stresu, maximum času opravdu jezdíte (z mého pohledu ideálním autem) a lektor má svatou trpělivost. Nikdy nezvýší hlas, chválí, když se vám něco povede a vše stokrát dokola trpělivě vysvětluje, pokud potřebujete. Jízdy jsou plánovány flexibilně dle vašich potřeb, stejně tak místo vyzvednutí. Teoreticky je probráno vše potřebné. Ve výsledku jsem se na každou hodinu moc těšila a nakonec i autoškolu úspěšně absolvovala :) Jedinou nevýhodou je, že to uteče rychleji, než byste chtěli :( :)
vloženo: 25. října 2015
vložil: Lenka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola!!!! Doporučuji... Milý, přátelský, flexibilní, ochotný a hlavně zkušený učitel. Pokud máte strach, že by na vás při jízdách křičel, nemáte se čeho bát. Pohodovějšího člověka snad ani neznám. Sama jsem byla párkrát při jízdách překvapená, kolik toho jeho nervy vydrží :D Skvěle mě připravil na zkoušky a to nejsem žádný řidič talentovaný od přírody, pokud vůbec něco takového existuje :) Takže pokud chcete dělat řidičák v Olomouci, tohle je číslo 1. Rozhodně doporučuji ;)
vloženo: 29. září 2015
vložil: Tereza Sedláčková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola!!! Určitě doporučuji. Tuto autoškolu vede milý, ochotný, přátelský, klidný, flexibilní a hlavně zkušený učitel. Pokud se bojíte, že by na vás při jízdě křičel nebo byl nepříjemný, nemáte se čeho bát, jelikož pohodovějšího člověka snad ani neznám. Sama jsem byla párkrát při jízdách překvapená, kolik toho jeho nervy vydrží :D Skvěle mě připravil na zkoušky a to nejsem žádný řidič talentovaný od přírody, jestli vůbec něco takového existuje :) Takže rozhodně doporučuji, pokud chcete dělat řidičák v Olomouci ;)
Tereza Sedláčková
vloženo: 29. září 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvela autoskola!! Velmi mily, klidny, pratelsky, ochotny, flexibilni, ale hlavne zkuseny a schopny ucitel dela tuto autoskolu nezapomenutelnou. Je to clovek na svem miste. Ocenuji energii a usili vlozenou do vyuky kazdeho jednotliveho zaka. Ve velmi nizke cene jsou obsazeny i hodiny teorie, ktere mi hodne pomohly!! Zkousky jsem udelal napoprve. DOPORUCUJI!!
vloženo: 19. srpna 2015
vložil: Jenda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybrala na základě osobního doporučení, a ač nevím, jaké by to bylo jinde, nikdy bych ji nevyměnila. Pokaždé jsem se těšila na další hodiny a bylo mi líto toho, že už pomalu končím. Jízda pouze s jedním skvělým instruktorem a v tom stejném autě byla vždy bez stresu, příjemně a s humorem strávený čas. Nezáleží na tom, jestli vám řízení jde nebo ne. Martin vždy umí vše vysvětlit tak abyste to pochopili a pochválit vás za cokoliv co uděláte dobře.
Teď, když už mám autoškolu úspěšně za sebou, bych do toho šla klidně znovu. Právě kvůli tomu co jsem díky Autoškole Fajn zažila.
vloženo: 4. srpna 2015
vložil: Kristýna,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S výběrem této autoškoly jsem byla plně spokojená a doporučuji ji. Instruktor Martin je vstřícný, ochotný, přátelský, flexibilní a zkušený instruktor. Nedočkáte se u něj žádného křičení a nadávek, naopak vám vše potřebné vysvětlí a odůvodní klidným hlasem a snaží se předat poznatky praktické do praxe. Předmětem jeho zájmu je především to, abyste si z výcviku odnesli co nejvíce. Termíny a časy jízd není problém domluvit, záleží na vašem časovém penzu, jak často to bude, jinak se Martin snaží, aby frekvence jízd byla co nejvíc v souladu jak s délkou kurzu, tak s vaší úrovní - začátečník/pokročilý. Důležité také je, že jeho výuka se odvíjí také od toho, že za volantem se toho nejvíce naučíte, tedy maximální možný čas řídíte a jezdíte, nikoliv postáváte u okraje a posloucháte teoretické přednášky co a jak dělat. :-)
Za sebe nemám nic, co bych hodnotila negativně, dle mých kritérií jsem plně spokojena. :-)

vloženo: 31. července 2015
vložil: Marie Kyselová ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vztřícnost,pohodové jednání,příjemná cena
vloženo: 17. června 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola, kterou si můžete vybrat, někoho potěší příznivá cena a ostatní naprosto klidný a trpělivý přístup instruktora. Vše ochotně vysvětlí a není problém se domluvit kdekoli v Olomouci o vyzvednutí na jízdy. Výborná autoškola, testy i jízdy jsem dala na poprvé, určitě DOPORUČUJI! :)
vloženo: 11. května 2015
vložil: Marie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jen DOPORUČIT ! Výborný instruktor, výborný přístup. Žádný stres, nikdy jsem neměl žádný problém. Vše ochotně vysvětlí a poradí. Pohodlné auto. Testy i jízdy jsem udělal na poprvé.
Tato autoškola je prostě FAJN a mohu ji vřele doporučit.
vloženo: 8. dubna 2015
vložil: Zdeněk , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Od autoškoly jsem měl tři požadavky - naučit se řídit, aby to moc nestálo a abych to měl rychle za sebou. Všechna tři přání byla splnena na jedničku, navíc jsem si ještě výborně popovídal s instruktorem, který byl neuvěřitelně klidný, vstřícný a trpělivý a všeobecně mě výborně připravil na zkoušky, které jsem díky němu zvládl hned napoprvé a bez větších problémů. Tuto autoškolu bych všem srdečně doporučil a rozhodně nelituji, že jsem si ji vybral, protože nevěřím, že bych našel nějakou lepší.
vloženo: 2. dubna 2015
vložil: Jan Breburda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Omlouváme se, že píšu v angličtině, ale je to mnohem jednodušší pro mě...
As everyone wrote here before, the instructor is teaching really GREAT! Unfortunately I didn't make the driving course with him, but I had with him extra driving lessons. The way he explains everything and the way he treats everyone is really great! Yelling and anger are NEVER part of the lesson... He explains things over and over again until you will understand it and he helps as much as he can that you will make the final exam. Cannot say a single bad thing about Autoškola Fajn!!! Thanks a lot! Esfir J.
vloženo: 16. března 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrá, učitel nejvíc v pohodě . Žádný blbec , ve všem mi vyhověl a nikdy nebyl odporný. Prostě nejvíc pohodá , díky Marťo.
vloženo: 25. února 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Fajn je prostě a jednoduše FAJN! :) Martin je vždycky v pohodě, klidný a vše rád vysvětlí... Velmi bych chtěl taky ocenit jeho individuální přístup. Na všem se s ním lze domluvit... Díky němu jsem teď úspěšně složil zkoušky a všem tuhle autoškolu vřele doporučuji!
vloženo: 14. února 2015
vložil: Vít Chromčák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu a hlavně instruktora mohu všem zájemcům doporučit.

Jakub Huška (29 let)
vloženo: 15. prosince 2014
vložil: Jakub Huška, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Taky můžu jen a jen doporučit!:)Opravdu všechno je Fajn, na jízdy jsem se těšila a bavily mě. Myslím, že v této autoškole to ani nejde jinak;)

vloženo: 8. prosince 2014
vložil: Janča W., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Znáte ty historky z autoškol o tom, jak instruktoři na žáky křičí, jsou sprostí a vysazují je z auta běhěm jízd? Tak nic takového v Autoškole Fajn nezažijete!!! Martin je skvělý instruktor. Všechno v klidu vysvětlí a i když uděláte stejnou chybu po sté, nikdy nezvýší hlas. Oceňuji, že se snaží maximálně vyjít vstříc v časech jízd. Nikdy taky nebyl problém říct si, jaká místa v Olomouci chci projet, abych si v nich byla aspoň trochu jistá. Na zkoušce mě potom naštestí žádná křižovatka nepřekvapila. Nemám opravdu jedinou věc, co bych mohla vytknout. Jízdy probíhají v přátelské atmosféře a já jsem se na ně proto vždycky těšila. Jsem ráda, že jsem dělala řidičák právě v této autoškole a kdo i po přečtení všech níže psaných referencí stále ještě váhá, tomu Autoškolu Fajn opravdu VŘELE DOPORUČUJU! :)
vloženo: 3. prosince 2014
vložil: Pavla,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   lip jsem si autoškolu vybrat nemohl... super instruktor.. umi dobre naucit ridit.. auto dobre ovladatelne.. maximalni spokojenost :) Dan Š.
vloženo: 30. listopadu 2014
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahoj, no musím říct, že jsem si ani nemyslela, že budu mít řidičák do dvou měsíců, protože jsem se na začátku hodně bála. Autoškolu fajn jsem si našla na internetu a ta mě díky jejímu hodnocení a ceně zaujala na první pohled. Věřte, že to co je v hodnocení je rozhodně pravda. Martin je velmi trpělivý, chápavý, vnímavý, klidný, upovídaný, prostě v pohodě instruktor s velmi příjemným smyslem pro humor, kterému se nejde nesmát. Se všemi si tyká a tak je celý kurz v přátelském vztahu což je opravdu velmi dobré, protože je hned veškerá komunikace přirozenější. Na samotné jízdy jsem se velmi těšila a musím říct, že mi teď snad i budou chybět. Martin vám vysvětlí, co děláte špatně klidně několikrát za sebou aniž by zvýšil hlas a naopak vás i velmi hezky pochválí, když uděláte něco dobře, i kdyby to měla být jediná věc za celou jízdu. Také se snaží co nejvíce přizpůsobit vysvětlování vašemu individuálnímu chápání což obdivuji. Jeho styl celkové výuky si myslím je velmi dobrý, prostě to s těma lidma fakt umí. Vyzvedne si vás snad kdekoliv a taky vás pak odveze. Testy moje celá skupina zvládla úplně bez problémů a i když pro mě osobně byly zkoušky z jízd velmi stresově náročné nezapomenu na Martinovu podporu. Rozhodně doporučuji. Hej a fakt byla při těch jízdách sranda a vždy bylo o čem si povídat :-). Na svůj čas strávený v autoškole budu vždy ráda vzpomínat. Troufám si říct, že je Martin profesionálem ve svém oboru.
Magda
vloženo: 16. listopadu 2014
vložil: Magda,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super individuální přístup.
Přátelský instruktor,který naučí i nemehla,jako jsem já řídit!¨
Osobně mohu jen DOPORUČIT!
DÍKY,Zuzka Kuchtová

vloženo: 12. listopadu 2014
vložil: Zuzka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Fajn jsem si vyrala na internetu,líbila se mi přijatelná cena a výborné reference.Odkládala jsem řidičák až do svých 39 let,protože jsem si myslela,že to nezvládnu.Nejsem technický typ a z řízení jsem měla hrůzu.Marin mě výborně připravil na testy,myslím,že všichni jeho žáci procházejí s plným počtem.Co se týká jízd,je velice přizpůsobivý,vyzvedne vás kde potřebujete v jakoukoliv dobu,dovede vás uklidnit a vše trpělivě vysvětlit,dobře odhadne přístup,jak na vás působit.Obdivuji jeho zachování klidu a schopnost neustále dokola vysvětlovat chyby a ocenuji pochvalu a uznání,kterou potřebují všichni žáci :).Tuto autoškolu doporučuji vřele.
Martina
vloženo: 11. listopadu 2014
vložil: Martina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   O autoškole Fajn jsem se dozvěděl přes internet.Vybral jsem ji kvůli nadprůměrnému hodnocení a příznivé ceně.Dnes,když jsem již úspěšně kurz absolvoval,bych se rád podělil o mou víc než kladnou zkušenost.Když tak zpětně přemýšlím,nenapadá mě co bych mohl vytknout.Autoškolu jsem odkládal až do svých sedmadvaceti let,jednak z nedostatku času a jednak kvůli mé chronické lenosti.Martin je velice sympatický člověk se kterým se dá dobře domluvit.Pokaždé mi kvůli mé pracovní vytíženosti vyšel vstříc,nikdy nebyl problém se domluvit na čase jízdy a mnohdy mě vyzvedával na různých místech,když jsem nestíhal.Celá výuka probíhala v příjemné,kamarádské atmosféře a Martinovu trpělivost jsem obdivoval,třeba v situacích,kdy jsem již poněkolikáté opakoval stejnou chybu,kterou mi pokaždé znovu klidně vysvětlil.Stres,co jsem znal z příhod mých kamarádů,když popisovali svoje zážitky z autoškoly se nekonal,dokonce jsem se na jízdy těšil a teď mi i chybí.Abych to shrnul,na autoškolu Fajn budu díky Martinovi rád vzpomínat a jsem rád že jsem si vybral zrovna ji.Budu ji dál doporučovat a doufám že se jí bude dařit a vychová ještě spoustu spokojených řidičů!
vloženo: 22. září 2014
vložil: Lukáš M., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejdříve jsem nevěděl vůbec do čeho jdu, protože jsem si autoškolu našel náhodně na internetu a tak jsem se bez rozmýšlení rozhodl, že jí zkusím. Byl jsem mile překvapen, protože instruktor Martin má trpělivost a přátelský přístup na hodinách teorie, stejně tomu bylo i na hodinách jízd. Cena je velmi přijatelná, když se podívám na ceník všech autoškol v Olomouci. Na jízdy jsem se vždy těšil, protože mě učení se řídit bavilo a vždy jsem si z hodiny odnesl nějakou užitečnou zkušenost. Na hodinách teorie se pročítají všechny důležité paragrafy, a proto u nás v kurzu neměl nikdo problém udělat testy. Navíc se dají domluvit termíny jízd a teorií podle vašeho času. Jízdy jsem udělal na podruhé a Martin se mnou hned po mé první nepovedené zkoušce projel všechna místa, kterým jsem nerozuměl. Celkově bych řekl, že jsem na závěrečné zkoušky byl dobře připraven po všech stránkách. Určitě na tuhle autoškolu budu v budoucnu vzpomínat nejen v provozu. A nerozhodným určitě doporučím. (y)
vloženo: 16. září 2014
vložil: Radovan Mičola,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velmi spokojená. Instruktor je velmi milý člověk, který nikdy nezvyšuje hlas a má svatou trpělivost. V autě vytváří příjemnou atmosféru, takže jsem se na jízdy vždycky těšila. Při plánování jízd se vždy snažil vyjít vstříc a přizpůsobit se. Dokázal intuitivně vycítit, co mi dělá za volantem největší problémy, a zaměřil se na ně. Jízdy probíhaly téměř výhradně v Olomouci a přesně na místech, kam se jezdí i při zkouškách, což je velké plus. Oceňuji taky velmi příznivou cenu pro studenty. Doporučuji všem!
vloženo: 24. srpna 2014
vložil: Marie Šmídová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jestli hledáte autoškolu, kde bude opravdu pohodový přístup a úsměvné hodiny, tak tato Fajn autoškola je přímo pro Vás. De facto to samé jsem chtěla já. Na doporučení skoro poloviny mé třídy, která si Marťu (instruktora) oblíbila jsem se rozhodla pro tuto autoškolu. Hned první hodinu (informativní) nám všem sdělil, že není tak starý, abychom mu nemohli všichni tykat. :)Po pár jízdách už ho člověk ani nebere, jako instruktora, ale jako kamaráda, který vás učí řídit. Skvěle si s ním i popovídáte a zasmějete se. Je to takový člověk, který na mě nikdy nezvýšil hlas ani o píď. Má také teorie, kde vám vysvětlí vše, co třeba nepochopíte. Nemusíte se tudíž bát, že v testech vyhoříte. Ve všem vám poradí. Naučíte se skvělé postupy, jak dobře zaparkovat. Pokud opravdu chcete kvalitní přístup je Fajn autoškola tou autoškolou, kterou hledáte. :) Navíc ke konci kursu si můžete vybrat i stanici s rádiem :D :)
vloženo: 8. července 2014
vložil: Eva O.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na kurzy budu moc ráda vzpomínat. Instruktor není žádný nervák, vše v klidu i několikrát vysvětlí a nikdy nezvýší hlas - takhle trpělivého člověka jsem dlouho nepotkala. Na všem se dalo krásně domluvit, když to bylo v jeho silách, vyšel nám vstříc. Pohodové jízdy, kdy jsem se naučila několik triků (třeba při parkování), mi vždycky zlepšily den a těšila jsem se na další jízdu. Teorii jsem se na testy nemusela učit, navíc jsme dostali zdarma cd se všemi testovými otázkami. S cenou jsem byla taky více než spokojená. Musím uznat, že se po kurzech nebojím vyjet do ulic, a nenajdu nic co bych vytkla. Rozhodně bych doporučila tuhle autoškolu, vše probíhá v pohodičce, perfektní příprava ke zkouškám, dá se skvěle pokecat a navíc si můžeme vybrat jakou stanici rádia chceme poslouchat :D :) Děkuju moc za všechno :)
vloženo: 21. května 2014
vložil: Linda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byl maximálně spokojen, byla mi doporučena spolužačkou, cena za kurzy byla nejnižší v okolí a taky jsem to měl blízko z domova na učebnu. Průběh kurzů byl naprosto bezproblémový, s lektorem se nám vždy podařilo domluvit na termín jízd/teorie, který vyhovoval všem. Během jízd se lektor ukázal jako stvořený pro toto povolání. Když mi to šlo, nebyl problém najít společné téma k rozhovoru, když mi to nešlo, nikdy nezvýšil hlas a v klidu mi vysvětlil co dělám špatně. Ke zkouškám jsem byl velice dobře připravený, věřil jsem si a složil jsem je bez větších potíží. Navíc jsem získal fajn kamaráda, se kterým kdykoli rád zajdu na pivo nebo si zahrát florbal. Nedokážu si představit, že bych si vybral lépe. Určitě volte tuto autoškolu.
vloženo: 18. května 2014
vložil: František Zeman, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu můžu jen doporučit. Pohodový, trpělivý instruktor, který vše skvěle vysvětlí (i když se na stejnou věc zeptáte snad 100x :-)) a nikdy nezvýší hlas (což byl při mých „povedených“ kouscích až nadlidský výkon :-)). Do téhle autoškoly nechodíte ve stresu, že na Vás bude zas někdo křičet, ale naopak se tu ještě zasmějete a těšíte se na další hodiny. Individuální domluva termínů, přátelská atmosféra, super vychytávky při parkování a výborná příprava na závěrečné zkoušky, které jsem díky projetí všech „nástrah“ Olomouce v průběhu jízd, úspěšně zvládla napoprvé. Neměnila bych, jsem ráda, že jsem natrefila právě na tuhle opravdu FAJN pohodovou autoškolu :-)
vloženo: 18. května 2014
vložil: Karolína,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla to paráda. Doporučuji všem.
vloženo: 3. dubna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mi doporučila kamarádka a já jsem naprosto spokojená. Pohodový a trpělivý instruktor, jízdy probíhají v klidu a bez stresu, takže ideální autoškola pro ty, co se jako já, bojí řídit. A i když udělám tu stejnou chybu několikrát po sobě, instruktor mi to v klidu znovu vysvětlí. Neměnila bych. Doporučuji všem. Věra
vloženo: 13. března 2014
vložil: Věra,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tahle autoškola neměla chybu, myslím si, že jsem si vybral dobře. Martin je opravdu sympatický, vtipný a příjemný člověk. Celá autoškola mi bude chybět, vždy jsem se do ní těšil a opravdu není co vytknout. Domlouvaní termínů, vysvětlování, zážitky na silnici :D. Všechno bylo opravdu fajn. Rád na to budu vzpomínat a rozhodně doporučuji. :)
vloženo: 18. února 2014
vložil: Roman Novotný,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem zcela nadšená! Tuhle autoškolu jsem si vybrala na základě dobrého hodnocení, a musím říct, že je ještě lepší, než se o ní píše:-). Pokud chcete pohodový, přátelský a flexibilní přístup, tak jí vřele doporučují. Martin je vtipný, každou jízdu jsem si užila a dobré jsem se pobavila. Je klidný – za to, co jsem v začátcích prováděla se spojkou, by slabší povahy zřejmě rovnou vraždili. Martin jen vysvětloval, kde dělám chybu, a byl neochvějně příjemný. Je velmi ochotný – není problém si domluvit jízdu kdykoliv, klidně v 7 večer nebo v polední pauze. Velmi dobré vysvětluje teorií, je vidět, že ví, o čem mluví. Na testy jsem se pak vůbec nemusela učit. Když jsem poslouchala historky kamarádů, jak absolvovali autoškolu, a instruktor je bil po rukách, vysazoval je z auta, popřípadě sprostě nadával, tak jsem si uvědomila, že prostě jsem dopadla nejlíp, jak jsem mohla. Já mám jen historky o tom, jak jsem dotáhla na hodinu teorii svého ovčáka, popřípadě vtipné zážitky z jízd:-). Dnes jsem udělala závěrečné zkoušky, a mám trochu nostalgii – na každou jízdu v téhle autoškole jsem se těšila. Martinův klidný hlas mi bude za volantem chybět.
vloženo: 7. února 2014
vložil: Marjana,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný instruktor při jízdách i teorii. I když člověk po 150-té zopakuje stejnou chybu nehrozí, že by instruktor zvýšil hlas nebo nedejbože člověku dupnul na brzdu. Žádný stres, ale pohoda. Perfektní příprava na závěrečnou zkoušku při jízdách. Všechny "chytáky" města jsem znal nazpamět a proto byla závěrečná zkouška bez problému. U této autoškoly se člověk na jízdy nebojí, ale těší.

vloženo: 2. ledna 2014
vložil: Rostislav Gec, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na jízdy jsem se těšila, přístup instruktora (Martina) byl pohodový a flexibilní a celkově mě autoškola moc bavila. Taky mi vyhovovalo, že Martin hned nabídl tykání. Jízdy probíhaly většinou v dobré náladě a byla jsem připravena na nejrůznější situace, což se vyplatilo u zkoušky, která proběhla naprosto parádně a v klidu. Myslím, že mi hlas Martina při dalším řízení bude ještě dlouho znít v uších, protože mi toho hodně předal a naučil. Autoškolu Fajn vřele doporučuju.
vloženo: 21. prosince 2013
vložil: Magdaléna Maléřová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc všem doporučuji. Velmi dobrá příprava ke zkouškám. Martin (instruktor)velmi příjemný, trpělivý, spolehlivý,sympatický. Prostě moc FAJN chlap. Všechno je dokonalé a nenapadá mě ani jedna stížnost, nebo snad nápad na zlepšení. Když nepůjdete do fajn autoškoly, udělate velkou chybu. Byla jsem maximálně spokojená. :) :) A dopuručila jsem to i svým známým. Též byli moc spokojeni. :)
vloženo: 13. prosince 2013
vložil: Tereza Vltavská, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu určitě doporučuji. Skvělá cena, instruktor, výuka a přístup k žákům :) Na zkoušky jsem byla skvěle připravená :) Byla jsem velmi překvapená, jak je instruktor ochotný vstávat na jízdy i brzo ráno jen aby vyhověl všem Vašim přáním a rozvrhu. Děkuji za všechno :)
Tereza M.
vloženo: 21. listopadu 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu určitě doporučuji. Skvělá cena, instruktor, výuka a přístup k žákům :) Na zkoušky jsem byla skvěle připravená :) Byla jsem velmi překvapená, jak je instruktor ochotný vstávat na jízdy i brzo ráno jen aby vyhověl všem Vašim přáním a rozvrhu. Děkuji za všechno :)
Tereza M.
vloženo: 21. listopadu 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu musím jen doporučit.. lituju, ze jsem nešla hned k tehle. předtím jsem byla u jiné u které mi to neslo jak oni chtely a nesnažily se mi pomoct, aby se mi dařilo. a ja ukončila kurz neuspěšně... ale u Fajn autoškoly to bylo pravý opak. skvěly učitel, jizdy bez nervu, pochopila jsem řízení jak ma byt. a zakončila uspesne dřív nez jsem doufala...kdo ma z řízení nervy a strach tak zde vás toho mily a hodny učitel zbaví..
vloženo: 5. listopadu 2013
vložil: Luca Š.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemám naprosto nic na co bych si mohla u této autoškoly stěžovat. Instruktor skvělý, žádné výčitky kvůli opakovaným chybám, závěrečná zkouška proběhla úplně v klidu i když jsem měla obavy. Projeli jsme úplně celé město, takže při zkouškové jízdě mě nic nepřekvapilo. Jak teoretické hodiny tak i jízdy mě bavily a těšila jsem se na ně. Na autoškolu budu vzpomínat určitě v dobrém.
vloženo: 6. října 2013
vložil: Alena, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, když jsem si vybírala autoškolu, tak jsem si říkala, hlavně tam musí být pohodový instruktor a tato autoškola mi moje přání splnila na výtečnou. Instruktor úžasný, klidný, všechno hezky vysvětlil, navíc jeho pomůcky na parkování se hodí a nikdy nebudu mít strach, že nezaparkuju. Projeli jsme komplet všechny místa, kam komisaři jezdí, takže při zkoušce nebyl žádný problém ji udělat na poprvé. Navíc cena autoškoly je skvělá. Tady rozhodně neplatí, že čím levnější, tím horší kvalita.
vloženo: 26. září 2013
vložil: Verča,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Prostě paráda:)
vloženo: 18. září 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím, že je zbytečné cokoliv říkat. Sama autoškola má vše v názvu! :) FAJN! Instruktor na pohodu! Výuka bez stresu, což pro mě bylo hlavní. Parádní cena autoškoly a kdykoliv jsem potřebovala něco vědět/dovysvětlit, nebyl problém. Proto i zvládnutí zkoušky bylo parádní.
(jen možná za začátku triko navíc s sebou :D)

vloženo: 4. září 2013
vložil: Zdislava,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělé podmínky, příjemný instruktor, který mi vždy vyšel vstříc a hodny strávené bez jakéhokoli stresu, nebo výčitek, že jsem něco udělal špatně, mi určitě hodně pomohlo. Díky tomu jsem bez větších problémů zvládla i závěrečnou zkoušku. A to za neuvěřitelně nízkou cenu. Mimo to jsem i ocenila, že se při výuce nestřídalo více instruktorů, jak to bývá u větších autoškol. Takže určitě všem doporučuji. ;)
vloženo: 31. července 2013
vložil: Alžběta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příjemný instruktor a bezstresové prostředí, co víc si v autoškole přát. Nejenže jsem se za celou výuku nemusel z ničeho stresovat a ničeho se bát, ale dokonce jsem se při výuce i dost zasmál a pobavil. Takže vřele doporučuju. Nemám, co bych vytkl. Během výuky mě výborně připravil jak na závěrečné jízdy, tak i na test, na který jsem se pak ani nemusel moc připravovat. Takže jenom pozitiva ;-)
vloženo: 26. června 2013
vložil: Petr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Fajn autoškolu mohu jen doporučit! A to všem i s jakýmikoliv obavami a nulovou znalostí,jakou jsem měla já! Žádné negativní zážitky o kterých jsem slyšela od kolegů.Skvělý přístup k žákům, trpělivost, přizpůsobivé plánování jízd, skvělá cena a v neposlední řadě příjemné a pohodové jízdy s fajn instruktorem :)
vloženo: 6. června 2013
vložil: Nikola, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvování autoškoly Fajn pro mě bylo zážitkem k nezaplacení. Příznivá cena kurzu rozhodně neznamenala horší kvalitu..ba naopak...byla bonusem k precisně vedenému kurzu. Instruktor byl klidný, usměvavý a tolerantní. Výklad na teoretických hodinách byl vždy srozumitelný. Největší dojem na mě udělaly jízdy, které pro mě nebyly stresující díky vstřícnému přístupu instruktora a jeho pomoci. Na kurz budu s úsměvem vzpomínat celý život, protože mi dal nejen spoustu skvělých zážitků, ale hlavně kvalitní základ pro řízení automobilu.
vloženo: 24. dubna 2013
vložil: Andrea Bartíková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Fajn jsem byla velice spokojená a určitě ji všem doporučuji! Na hodiny jízd i teorie jsem se vždycky těšila a odcházela jsem s dobrým pocitem, že jsem se něco nového naučila. Pan instruktor je velmi milý a neuvěřitelně klidný člověk, který vše trpělivě vysvětloval a každou i hloupou otázku zodpověděl :-) Jízdy probíhaly v pohodové atmosféře a celkově to bylo strašně fajn... Za všechno moc děkuji :-)
vloženo: 28. března 2013
vložil: Karolína,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Fajn osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Fajn < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Fajn - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje