Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Fišer - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Fišer

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Fišer < <


   Autoskola Fiser je proste genialni. Uceni v ucebne pomoci videonahravek, pomucek na ucebne, ale take Vam rekne pan Fiser, na co si dat na silnicich pozor, jak u nas ta i v Evrope, kterou procestoval vsema prostredky. Jizdy suprove. Kdyz neco nejde, tak proste to zkousime dokud to nepujde a ne jinde, ze na Vas rvou a nadavaj. Priprava na testy vyborna, kdyz je nejaka chyba v testu, tak ji vysvetli. Za me na Melniku TOP autoskola.
vloženo: 18. září 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji. Fanda Fišer uměl vše vysvětlit a naučit.
vloženo: 12. srpna 2020
vložil: Stefi, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu velmi profesionální přístup, ochota, vstřícnost a velmi dobrá příprava před zkouškami. Mohu opravdu jen doporučit.
vloženo: 10. listopadu 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi vstřícný přístup. Poradí, pochválí, mají přehled, dokáží se věnovat každému tak, jak potřebuje. Perfektní domluva na jízdách, umí připravit na zkoušku, při zkouškách dokážou uklidnit, prostě bych asi nedokázal najít nějaké mínus. Mohu jen vřele doporučit.
vloženo: 12. září 2019
vložil: Adolf, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše bych hodnotila kladně.Po autoškole zvládám vše.
vloženo: 9. dubna 2019
vložil: Marie M., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola a to především díky Fandovi, se kterým sem měla jízdy a jeho přístup je prostě skvělý. Přátelský, milý! Jen tak dál.. doporučuji
vloženo: 1. března 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý přístup k žákům,snaží se vše vysvětlit po lopatě.Vzhledem k věku to pro mě bylo dost těžké,ale zvládla jsem to na poprvé i s pochvalou.V autoškole super,ale jízdy jsem chtěla vzdát,podle učitele nebylo nic dobře.Pak jsem pochopila proč to dělal,připravil mě na závěrečky úplně skvěle.Mohu doporučit.Ještě jednou díky panu Fišerovi a hlavně panu Techlovskému,moc mi se vším pomohl.Šályová Jarka
vloženo: 6. února 2017
vložil: Jarka Šályová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoskolu vsem doporucuji. Profesionalni pristup, vse je cloveku vysvetleno. Co se tyce testu, nic neni dano nahode. K zaverecnym zkouskam Vas nepusti drive, nez si budou napsorsto jisti, ze to udelate. Jsem rada, ze jsem ji absolvovala prave zde.
vloženo: 6. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše mi bylo vysvětleno abych to pochopila. Za celou dobu jsem neotevřela knížku. A testy i jízdy jsem zvládla :-) za ty prachy to stojí :-)
vloženo: 25. května 2015
vložil: Mencová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem bych auškolu Fišer doporučila, skvělý přístup k žákům, vysoce kvalifikovaní učitelé a komisaři.Rychlé a přitom kvylitní absolvování autoškoly včetně závěrečných zkoušek. Příznivé ceny.
vloženo: 1. dubna 2015
vložil: Dagmar Thunova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem moc ráda, že jsem šla právě k Fišerovi. Hodně jsem se tam naučila, i když jsem použila auto už před autoškolou. Jezdila sem s Vlastikem Koblížkem, sice toho měl hodně ale na jízdách jsme se domluvili. Klidně bych si to i zopakovala :D
Jedině doporučuji! :)
vloženo: 8. prosince 2014
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vstřícný a profesionální přístup, perfektní příprava na praktickou i teoretickou část zkoušky. Tuto autoškolu mohu v každém ohledu jen doporučit a její služby rozhodně ještě v budoucnu rád využiji.
vloženo: 8. října 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřelý a velice profesionální přístup. Skvělá přprava k praktické i teoretické části zkoušky, tuto autoškolu mohu po všech stránkách jen doporučit a její služby ještě v budoucnu rozhodně vyzžiji.
vloženo: 8. října 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh v autoškole hodnotím kladně.Byla jsem nadmíru spokojená s výkladem vyhlášky p.Fišera i s instruktorem jízd p.Tomkem.Vřele tuto autoškolu doporučuji.Touto cestou bych jim chtěla ještě jednou poděkovat.Monika Š. 16.5.2012
vloženo: 16. května 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Fišer je opravdu skvělá, mě osobně se velmi líbila jak výuka tak chování učitelů, kteří Vám vše vysvětlili pokud jste něco nepochopili. Tuto autoškolu vřele doporučuji.
vloženo: 30. listopadu 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, byl jsem s ní nadmíru spokojený
vloženo: 19. května 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole to bylo velmi příjemné. Učitelé byli ochotní a trpělivý. Jsem ráda, že jsem do této autoškoly šla. Pokud bych si měla vybrat znova, zvolila bych tuto autoškolu.
vloženo: 4. května 2010
vložil: Bětka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem žáčkem v autoškole, mohu všem jen doporučit. Pán Fišer je velice milý člověk, ochotně vevšem poradí, vše vysvětlí a hlavně to dokáže podat, tak skvěle, že opadá strach a nervozita, skterou věčina přichází. Moc děkuji PANE. Renata
vloženo: 13. dubna 2010
vložil: Renata, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Fišer osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Fišer < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Fišer - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje