Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Petr Kříž Flegel, s.r.o. - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Petr Kříž Flegel, s.r.o.

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Petr Kříž Flegel, s.r.o. < <


   Tuto autoškolu mohu jen a jen doporučit. Vše bylo jasné a bez jakéhokoliv problému. Můj výcvik vedl pan Jiří Dušek, který je POKLAD :) Absolutně pohodový, spolehlivý a profesionální. Výcvik jsem si užila a je mi vlastně líto, že to skončilo, nutno podotknout, že úspěšně :) Za což vděčím této skvělé autoškole a hlavně panu Duškovi, kterému tímto velice děkuji :)
Hnátková B.
vloženo: 20. května 2019
vložil: Barbora Hnátková, emailová adresa nezveřejněna


   kurz jsem díky flexibilitě instruktorů absolvoval za necelé dva týdny včetně zápisu a závěrečných zkoušek. Instruktor byl vlídný, nikdy zbytečně naštvaný, člověk se může vždy zeptat. Výuka formou dvouhodinovek, organizačně tedy jednodušší, více prostoru na samotnou jízdu. Cena 9600 si myslím solidní. Kříž a Flegel můžu doporučit všem začínajícím řidičům, kteří si nejsou jisti výběrem autoškoly.
vloženo: 15. května 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   S autoskolou jsem byl nad ramec spokojen a to od recepce az po vyucujici. Prijemny pristup a velice odborna priprava. Nutno podotknout, ze jak testy i jizdy jsem zvladl na 1.vni pokus. Diky panu ing.Jiřímu Duškovi jeho příprav&#234;, vstřícnosti ohledn&#234; času a super komunikaci. Za me tato autoskola 10/10 .. Děkuji Vám Rostík Krupka
vloženo: 29. dubna 2019
vložil: Rostislav Krupka,


   Před nástupem do autoškoly jsem se nejvíce obávala křičících a nadávajících instruktorů, se kterými má většina mých známých zkušenosti. Strach ale zmizel poté, co jsem na jízdy dostala pana Duška. Nekřičel ani nenadával, i když jsem třeba udělala kravinu. V klidu vysvětlil všechno, na co jsem se během jízd ptala, stejně tak na hodinách teorie a zdravovědy. Poslední jízdu jsem jela s panem Bohatým, který před zkouškou vysvětlil vše potřebné a se kterým jsem taky zkoušku na poprvé udělala. Nebyl zde ani žádný problém v plánování jízd. Díky příjemnému přístupu všech, které jsem v této autoškole měla možnost potkat, jsem ji již doporučila všem kamarádům, kteří nad výběrem ještě tápají. Super :)
vloženo: 7. dubna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Kurzem mě provedl p. Dušek a p. Bohatý. Oba dva jsou zkušení lektoři s řadou zkušeností. Nikdo na mě nekřičel, když jsem něco pokazila, což není vždy samozřejmostí. Myslí, že i díky přístupu a projíždění složitějších dopravních situací, mi kurz zde dal více než jsem předpokládala.
vloženo: 2. dubna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Dobrý den všem, autoškolou mě provedl pan Smejkal, ochotný, dochvilný, spolehlivý a velice zkušený učitel s dlouholetou praxí v oboru. Výuka praktických jízd probíhala s pozitivní náladou a trpělivostí. Pan učitel mě důkladně připravil na nástrahy provozu, všechny druhy parkování, nájezd a též výjezd ze silnice pro motorová vozidla, rozjezd v kopci, atd. Za skvělou teoretickou přípravu vděčím panu Duškovi, který podrobně vysvětlil základy teorie a zdravovědy.
Závěrečné testy i jízdy proběhly na první dobrou.
Paní sekretářka mě taktéž potěšila vstřícným přístupem a ochotou se vším poradit.
S autoškolou jsem byl spokojen a můžu vřele doporučit.
vloženo: 16. března 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Super autoškole, doporučuji. Měla jsem par kondičních jízd po autoškole Holesovice s p.Duškem a p.Bohatym. Naučili mne víc než ve škole za 28 jizd. P.Dušek je moc dobrý lektor.
vloženo: 5. února 2019
vložil: Marianna ,


   Tuto autoškolu mohu jedině doporučit! Měla jsem výborného instruktora pana Duška, který mi vždy pořádně vysvětlil co a jak správně dělat a skvěle mě připravil nejen na zkoušky, ale i na snad jakoukoli situaci, která může na silnici vzniknout. Vycvik mě zároveň velmi bavil a užila jsem si ho. Velmi oceňuji i profesionální přístup ke všem administrativním věcem. Skvělá zkušenost! Doporučuji.
vloženo: 24. ledna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Tuto Autoškolu můžu doporučit všemi deseti. Znáte ten panický strach ze zubařů? Tak přesně tenhle strach jsem mela já z autoškoly. Ujal se mně pán Dušek a bylo po strachu. Vše s klidem vysvětlil,poradil,žádné zvyšování hlasu.Při jakékoli chybě z mé strany mně v klidu napomenul,vysvětlil kde jsem udělala chybu a jeli jsme dál.Taky musím pochválit jeho vysvětlování na teorii a zdravovědě.Perfektně mně připravil na zkoušky,které jsem zvládla na 1.pokus. Stejně tak musím pochválit milý přístup pana Bohatého,který mi vždy vykouzlil úsměv na tváři a paní v kanceláři,která mi ve všem poradila. Děkuji všem.
vloženo: 12. prosince 2018
vložil: Lucia Buchtová,


   Tuto autoškolu mohu jednoznačně doporučit. Jezdil jsem s panem Duškem, který mě skvěle připravil jak na teoretické testy tak praktické jízdy a díky tomu jsem obě zvládl bez problémů na první pokus. Časově flexibilní a přátelský přístup. Ještě jednou díky!
vloženo: 27. listopadu 2018
vložil: David B., emailová adresa nezveřejněna


   Tuto autoškolu bych rozhodně ostatním doporučil. Skvělý přístup lektora ing. Jiřího Duška, v klidu a s rozvahou mě naučil řídit s klidnou hlavou. Vždy jsme se ve všem v pohodě domluvili a na autoškolu vzpomínám rád.
Doporučuji :-)
vloženo: 14. listopadu 2018
vložil: Vladimír Lukeš,


   S autoškolou jsem byla velice spokojena. Jezdila jsem s panem Duškem, jeho přístup byl skvělý, vše ochotně vysvětlil a dobře připravil na zkoušky. S termíny jízd nebyl žádný problém. Autoškolu velmi doporučuji.
vloženo: 30. září 2018
vložil: Kateřina Sasínová,


   Jsem maximálně spokojený se službami autoškoly. Absolvoval jsem rychlokurz na skup. B a nemám nic co bych mohl vytknout. Vstřícný přístup instruktorů Ing. Jiřího Duška a Ladislava Bohatého. Ačkoliv jsem měl rychlokurz, který je náročný na čas jak instruktorů tak studenta z hlediska časové flexibility. Nestalo se že by mi byl určen termín, který by mi nevyhovoval nebo narušoval mé zaměstnání. Za mě osobně tuto autoškolu rozhodně doporučuji a když si budu chtít rozšířit ŘP o další skupiny vím kam přesně zajdu. :)
vloženo: 26. července 2018
vložil: Jaroslav Mareš,


   Celkovy prubeh kurzu byl vyborny , nemuzu si na nic stezovat ba naopak , z jizd a vubec rizeni auta jsem mela strasnou hruzu , ale po prvnich jizdach kdy ucitele maximalne klidni mili vse vysvetlili byli trpelivy nemuzu doporucit jinak nez tuhle autoskolu
vloženo: 30. května 2018
vložil: Andrea, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh kurzu je super učitele jsou hodní a vstřícný a ohleduplný tuhle autoškolu bych mohl vřele doporučit všem
vloženo: 21. května 2018
vložil: Adam Böhm, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná kvalita přípravy a jizd k získání ŘP.sk. D pod vedením pana učitele Bureše.
vloženo: 18. května 2018
vložil: Tomáš Horn,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu jedině doporučit. Jsou zde velmi hodní a vstřícní učitelé, se kterými je radost jezdit. Jezdila jsem s p. Duškem, který byl velmi hodný, všechno mi vysvětlil a hlavně všechno probíhalo v klidu a bez stresu. Poslední jízdy jsem odjela s p. Bohatým, který je velmi trpělivý a ochotný, velmi mi pomohl. Tuto autoškolu doporučuji a doporučím všem. Ještě jednou děkuji za ochotu p. Duška a p. Bohatého! :)
Anna F.
vloženo: 11. května 2018
vložil: Anna F, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný profesionální přístup, učitelé (jezdil jsem s panem Duškem a panem Bohatým) strašně fajn a v pohodě, neřvou, ale naopak vám ještě po chybě poradí. Díky jejich ochotě a snaze jsem udělal jak testy, tak jízdy na poprvé. Domluva hodin byla je rychlá a taková, aby vám to co nejvíce vyhovovala. Rozhodně tuto autoškolu doporučuji.
vloženo: 16. dubna 2018
vložil: Jakub Opolský,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Petr Kříž Flegel mi byla doporučena přáteli, kteří jsou již úspěšní absolventi. S autoškolou od přihlášení po závěrečné zkoušky nebyl žádný problém v komunikaci a veškeré otázky z mé strany mi zodpověděli bez problému. Všechny jízdy jsem absolvoval s učitelem Jiřím Duškem, který je klidný(nenaštve se a nezačne na vás křičet i když uděláte chybu, což je velký +) a během jízd mi věnoval 100% své pozornosti. Domluva jízd proběhla vždy bezproblémově a když jsem daný termín nemohl, tak se to prostě vymyslelo jinak. Jízdy jsem si užíval a prakticky jsem byl připraven na vše, co by mě u zkoušky mohlo potkat. Velký bonus je také to, že poslední jízdy z balíčku vám naplánují v nejbližší době před zkouškou čili člověk nezůstane bez jízdní praxe dlouho a nemusí si přikupovat kondiční jízdy. Zkouška následně proběhla bez problémů hned napoprvé ( což je možná i škoda, pač mě to s panem Duškem vážně bavilo :) ). Tuto autoškolu rozhodně mohu doporučit všem, kdo váhají a nebo mají strach. Já osobně si tuto autoškolu nemohu vynachválit a jsem rád, že jsem na rady přátel dal.
vloženo: 26. března 2018
vložil: Petr K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi příjemný přístup instruktora. Kvalitní proškolení o bezpečnosti řízení a samostatnosti na silnici. Autoškolu mohu vřele všem doporučit.
Tereza H.
vloženo: 21. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu doporučit. S plánováním jízd a uspořádáním časového harmonogramu nikdy nebyl problém, lektor se přizpůsobil mým časovým možnostem. Jezdila jsem kondiční jízdy u učitele Jiřího Duška a oceňuji jeho pozitivní přístup a kvalitní výuku. Doporučuji! :)
vloženo: 27. září 2017
vložil: Katka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Potřebovala jsem kondiční jízdy, po letech jsem si koupila nové auto. Kondiční jízdy v této autoškole mi daly mnoho, jak jízdy, tak praktické rady
vloženo: 16. března 2017
vložil: Jana Honzálková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Petr Kříž Flegel je tou nejlepší autoškolou, kterou jsem mohla absolvovat. Vstřícné jednání, skvělá komunikace :) největší radost mám z toho, že jsem měla tu čest mít výcvik s Panem Bohatým ( velké P protože je to mistr na svém místě) :) Vše mi vysvětlil, se vším mi pomohl a hlavně děkuji za trpělivost, kterou se mnou měl. Vždy když bylo potřeba tak semnou vše projednal. Když viděl, že mi něco nejde okamžitě mi pomohl. Do této autoškoly jsem jezdila moc ráda a budu na ni vzpomínat jen v dobrém :) Také nesmím zapomenout i na paní sekretářku, která byla moc milá a vstřícná :) Určitě tuto autoškolu doporučuji a doporučím všem, kteří si budou chtít udělat řidičský průkaz. Ještě jednou moc děkuji Pane Bohatý ! :) Fatima Murati
vloženo: 15. ledna 2017
vložil: Fatima Murati,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu určitě nedoporučuji. Jízdy jsem měla s panem Jiřím Hájkem mladším, který má dost nervní povahu, není trpělivý, hned zvyšuje hlas - autoškolu jsem měla spojenou s velkým stresem a na jízdy jsem jezdila úplně vynervovaná. Běžně si během jízd vyřizoval svoje osobní i pracovní telefonáty a to i na prvních hodinách kdy jsem potřebovala jeho plnou pozornost... Několikrát zrušil jízdy na poslední chvíli. Nevysvětlil mi vůbec základní principy řazení, parkování jsme se učili jen podélné, do poslední jízdy mi pomáhal ze spojkou i když jsem mu řekla ať to nedělá, protože se nenaučím rozjíždět sama, mezi jízdami jsem měla velké prodlevy, učitel mi nezvedal třeba týden telefon když jsem si chtěla domluvit další termín jízd,po vyjetí 24 jízd jsem čekala 6 týdnů na volný termín zkoušky s tím že musí nejdřív odjezdit motorky,protože končí sezona... Nakonec jsem z této autoškoly přešla do jiné autoškoly, kde se ukázalo že řízení nemám absolutně zvládnuté (a není to mojí neschopností, protože v nové autoškole mě nakonec perfektně připravily na zkoušky které jsem dala na poprvé) a mohla jsem tudíž posoudit kvalitu výuky a musím říct že autoškola Kříž je absolutně neprofesionální a neseriozní firma. Jediné co můžu kladně hodnotit jsou hodiny teorie ...
vloženo: 21. ledna 2016
vložil: Martina Chwistková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Uplatné jednání, staré vozy, staří neinformovaní instruktoři, jízda na p9 pouze. Něco navíc nečekejte, pouze strohé základy

Místní nedoporučují.


vloženo: 6. května 2015
vložil: GOTOHELLREAL,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem maximálně spokojená, můj pan učitel byl sympaťák se smyslem pro humor, vždy mé chyby dokázal rozumně vysvětlit a postupně mi pomohl, že dnes drandím jako ďas! :-) Takže mohu jen poděkovat za velkou trpělivost, kterou se mnou měl! :-)
vloženo: 6. listopadu 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   na vsechno zbytecne cekani
vloženo: 17. září 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola - individuální přístup, ceny, domluva, styl výuky, prostě "all inclusive" :-D ...Láďa Bohatej je trošku občas bublavej bručoun, ale napohodu :-) Vřele doporučuji
vloženo: 28. července 2014
vložil: Jenda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, autoškolu PKF bych opravdu všem doporučila. Absolvovala jsem zde kondiční jízdy a byla jsem moc spokojená s profesionálním přístupem a vždy příjemným a klidným přístupem instruktora (pan Hofmann). Ještě jednou děkuji, Olga H.
vloženo: 30. července 2012
vložil: Olga H., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele tuto autoškolu doporučuji všem, jak začátečníkům tak i lidem, co si rozšiřují ŘP. Velmi příjemní učitelé a hlavně cenová dostupnost :))..
vloženo: 28. června 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Milý a přátelští instruktoři. Jízdy dle dohody a volného času studenta. Určitě bych si vybral tuto autoškolu pro rozšíření řidičské skupiny. Prostě bezva a můžu jen doporučit.
vloženo: 15. května 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Flegel jsem byla naprosto spokojená a lidi, kteří zde pracují své profesi maximálně rozumí, vyjdou vám vstříc a hlavně naučí.
Autoškolu doporučuji!

vloženo: 2. srpna 2011
vložil: Michaela Ulrichová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ???
vloženo: 30. července 2010
vložil: Kuthan@volny.cz,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvaliktní instruktor, kretý mě všechno naučil a vycházel mi vstříc :) dala jsem to na první pokus! a vůbec se nebojim v provozu a nic mi nedělá problém! takže vřele doporučuju!
vloženo: 16. června 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu vřele doporučuju všem. Měla jsem vstřícného učitele; hodiny teorie zde nejsou povinné (což jsem ocenila, neb mi přijdou zbytečné, stejně se to každý musí naučit sám), ale v případě zájmu je možné je navštívit; autoškola má trenažér a podle toho, co jsem slyšela od ostatních, je poměrně kvalitní.
vloženo: 24. května 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   měla jsem výborného instruktora, všechno mi vysvětlil a naučil, byla jsem tam moc spokojená :))))

vloženo: 11. dubna 2010
vložil: Triskova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Řídit mě maučili dobře :D, měla jsem skvělého učitele, s kterým byla i zábava. Ohledně jízd mi vycházel vstříc, když bylo potřeba odvezl mě před školu, občas i domů :D. Zkoušky jsem dala na 1. pokus ... Doporučuji všem
vloženo: 10. prosince 2009
vložil: Pekařová Markéta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Řídit mě maučili dobře :D, měla jsem skvělého učitele, s kterým byla i zábava. Ohledně jízd mi vycházel vstříc, když bylo potřeba odvezl mě před školu, občas i domů :D. Zkoušky jsem dala na 1. pokus ... Doporučuji všem
vloženo: 10. prosince 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Petr Kříž Flegel, s.r.o. osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Petr Kříž Flegel, s.r.o. < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Petr Kříž Flegel, s.r.o. - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje