Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Flegel s.r.o. - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Flegel s.r.o.

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Flegel s.r.o. < <


   Přístup v autoškole byl skvělý. Paní ředitelka je velice milá a laskavá, vždy mi vyšla vstříc. Nebyl problém se na čemkoliv domluvit. Instruktor byl také velice ochotný a trpělivý, vše mi dokázal srozumitelně vysvětlit a odpovědět na jakýkoliv dotaz. Každá hodina řízení mi přinesla nové zkušenosti. Zázemí autoškoly je malé a útulné.

I přesto, že se mi výuka protáhla kvůli koronaviru a karanténě, všechny jízdy, včetně závěrečné proběhly úspěšně. V době, kdy jsme se nemohli vídat na jízdách a teoriích nám byl poskytnut výukový materiál.

Tuto autoškolu bezpochyby můžu jen doporučit, není nic, co bych vytkl, mám skvělou zkušenost.

Libor Čapek, absolvent autoškoly
vloženo: 30. července 2020
vložil: Libor Čapek,


   Autoškola Flegel v Hloubětíně je má srdcová záležitost. Paní ředitelka Straková je člověkem na svém místě, vždy vyjde žákům vstříc a komunikuje s nimi klidně po osmé večer. Žáky autoškoly z okolí dokonce ke zkouškám dovezla vlastním autem! Řidičák jsem udělala po dvou měsících, bez zbytečných průtahů a skrytých poplatků.
Rozhodně doporučuji také pana instruktora Filipa Sobotku, který je neskutečně trpělivý, nikdy nezvyšuje hlas, vše vysvětlí třeba 10x a zná odpověď na všechny všetečné otázky. &#9786;&#65039;

vloženo: 29. července 2020
vložil: Anna Kozáková, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Flegel v Hloubětíně jsem absolvovala na doporučení kamaráda. Je situovaná v blízkosti ČM a vede tam perfektní spojení MHD. Nemohu si dostatečně vynachválit úroveň autoškoly i jednotlivých vyučujících. Paní Straková (majitelka) je velmi vlídná a milá. Nebyl nikdy problém ji zastihnout osobně, emailem či telefonicky. Pokud máte nějaký dotaz nebo problém, neváhejte ji kontaktovat.
Teorie probíhají pravidelně jednou týdně a zaručují získání poznatků, které se vám hodí na silnici i u zkoušky.
Každý vyučující je trochu jiný i stylem výuky. Pro dámy nebo lidi se strachem za volantem doporučuji pana Frantíka. Pokud preferujete samostatnost doporučuji pana Marka..
V průběhu kurzu se plní online cvičné testy, které vás připraví na zkoušku.

vloženo: 27. července 2020
vložil: Eliška M., emailová adresa nezveřejněna


   Díky flexibilitě, kterou autoškola Flegel nabízí je možné absolvovat celý proces řádně a včas. Oceňuji pozitivní přístup paní majitelky a profesionální, smysl pro humor instruktura Filipa. Na zkoušku Vás přípraví nejen díky přednáškám, které se snaží odlehčit i vtípky, ale zároveň kvalitní průpravou jízd, které absolvujete v rámci výcviku. Jsem moc ráda, že jsem si vybrala autoškolu, která splnila veškerá má očekávání.
vloženo: 24. června 2020
vložil: Karolína Kantorová, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu mohu jen doporučit, skvělý přístup, vstřícnost a ochota. Neměla jsem jediný problém za celý výcvik, paní ředitelka i pan instruktor byli skvělí a ochotní na čemkoliv se dohodnout. Určitě doporučuji.
vloženo: 6. února 2020
vložil: Tereza Bártová, emailová adresa nezveřejněna


   S autoškolou Flegel jsem nesmírně spokojen. Splnila všechna moje očekávání. Díky ní jsem neměl žádný problém a to jak při testech, závěrečných jízdách ani později v provozu. Paní majitelka je velice vlídná, milá a vždy usměvavá. Pan instruktor Svoboda je až neuvěřitelně klidný člověk, který nikdy nezvedne hlas a i přes to dokáže skvěle naučit a vždy dbát o bezpečnost vozidla a provozu. Trasy byly zajímavé a podnětné, a když jsem chtěl jet jinudy, nebyl to problém.
Můžu ji každému jen doporučit.
Matěj Kotlaba
vloženo: 9. října 2019
vložil: Matěj Kotlaba,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Flegel vás při první návštěvě překvapí moderním vozovým parkem. Všechna vozidla jsou čistá a velmi dobře udržovaná. Vzhledem k tomu, že se autoškola nachází na velmi rušné křižovatce s tramvajovou tratí, můžete si být jistí, že si po dobu výuky v praxi vyzkoušíte všechny nástrahy městského provozu.
Hodnotit plošně všechny učitele v dané autoškole není možné, neboť jsem měl tu čest poznat jen jednoho, a tak se alespoň připojím do zde probíhající soutěže "můj učitel byl ten nejlepší!"
Jsem zastáncem tvrzení "náš zákazník - náš pán" Mnoho známých v autoškole zažilo řev a nadávky ze strany učitele. Moje zkušenost je naštěstí zcela opačná, bylo ke mě přistupováno s nejvyšší profesionalitou a respektem. Na hodiny autoškoly jsem se těšil a díky panu učiteli mě zcela opadl můj velký strach z řízení. Na čase a termínu hodin jsme se vždy pohodlně domluvili.
Mým kandidátem na nejlepšího učitele je tedy Míra Krajča. Chtěl bych ho doporučit každému, kdo vyhledává komunikativního, mladého a přátelského učitele. Jak teoretické tak praktické testy jsem díky němu zvládl na první pokus a také jsem získal mnoho cenných rad a zkušeností, které řidič v učebnici nenajde.
Do druhé části recenze je obvyklé psát negativa, mě ale opravdu žádná nepotkala, tudíž závěrem jen popřeji mnoho štěstí všem budoucím řidičům a řidičkám, kteří čtou tuto recenzi.
vloženo: 27. července 2019
vložil: Karel Novotný,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Flegel mohu jedině doporučit. Všichni jsou trpělivý a snaží se vám pomoci, jak jen to jde. Můj instruktor byl Marek Frantík a nemohl jsem být spokojenější. Naučil mě mnoho a především díky jeho radám v průběhu kurzu a radám paní Strakové jsem zkoušky složil napoprvé. Ke zkouškám jsem byl připraven jít již po třech měsících kurzu, v což jsem ani nedoufal k mým časovým možnostem. Myslím si, že každý, kdo tuto autoškolu zkusí nebude litovat. Cena mi vyhovovala a nemyslím si, že by s ní většina dalších měla problém. :)
vloženo: 18. června 2019
vložil: Patrik Priskin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Flegel doporučuji všema deseti, obzvlášť těm, kteří se stejně jako jsem to měl já, bojí toho, aby na ně instruktor křičel, byl nepříjemný nebo cokoliv dalšího. To u této autoškoly opravdu nehrozí. Jezdil jsem s instruktorem Markem Frantíkem a byl jsem maximálně spokojený! Byl VELMI trpělivý, opravdu se vyzná a dost mi pomohly i jeho rady jak ke zkoušce, tak do normálního života řidiče. Vždy mi vyšel i vstříc časově a tak jsem udělal autoškolu během kratší doby než jsem čekal. Na zkoušku jsem byl připravený a dal ji na první pokus. Dojížděl jsem na Hloubětín z druhé strany Prahy, ale ani v nejmenším toho nelituji a každému tuto autoškolu ještě jednou doporučuji.
Jáchym R.
vloženo: 17. dubna 2019
vložil: Jáchym Rykl,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Flegel s.r.o. mohu vřele doporučit všem, (tak jako mně byla doporučena) kteří si chtěji udělat řidičské oprávnění.

Já osobně sem byl velmi spokojen s přístupem všech pracovníků této autoškoly,s kterými sem přišel do styku,vždy,za jakýchkoliv okolností mi vyšli vstříc.

Celý výcvik,včetně některých hodin teorie a zdravovědy sem absolvoval s p. Duškem.
Je přátelský,trpělivý a naučí vás vše,co budete potřebovat,aby jste úspěšně zvládli dokončit řidičák,tak jako já.

Děkuji
S přáním mnoho úspěšných žáku a žadatelů
Kolínský Martin


vloženo: 23. ledna 2019
vložil: Kolínský Martin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu doporučuji opravdu všem. Před začátkem mého kurzu jsem se hrozně bála a nevěřila jsem, že bych já mohla být někdy dobrá řidička. Ale opravdu se potvrdilo, že naučí řídit každého. Paní učitelka byla milá, příjemná a ani jednou na mě nezvýšila hlas, i když jsem dělala chyby. Ve všem vám rádi pomůžou a vyhoví. Jsem neskutečně ráda, že jsem si vybrala právě tuto autoškolu
vloženo: 15. listopadu 2017
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu jednoznačně doporučit. Skvěly přístup k žákům, zkušený a velice přátelský instruktor, který mi vše ochotně a lidsky vysvětlil. Vždy mi všichni vyšli vstříc a se vším mile pomohli. Opravdu autoškola na jedničku.
vloženo: 10. listopadu 2017
vložil: Václav Urbanovič,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoskola je super. Doporucuji. Pristup je uzasny, pani ucitelka projemna, trpeliva a nauci. Vsichni jsou ochotni a kurzy nemaji zbytecne prutahy. Za me, spokojenost.
vloženo: 9. listopadu 2017
vložil: Lenka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Flégl mohu pouze doporučit.
Paní Straková je velmi vstřícná dáma se kterou se dá kdykoliv domluvit na termínech zkoušek,pan Vach je instruktor jízdy který naučí,vysvětlí a upozorní na všechny aspekty jízdy bez nějakého znervózňování žáka a pan Bureš který připravuje žáky na profesní průkaz zcela srozumitelným i záživným způsobem.Osobně jsem se zde cítil velice dobře.

Pavel Hradecký
vloženo: 9. listopadu 2017
vložil: Pavel Hradecký,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jenom doporučit,super jednání, milí lidé opravdu mohu doporučit každému.Hlavně děkuji paní Strakové a skvělému a trpělivému instruktorovi panu Svobodovi. Děkuji.David Z.
vloženo: 16. října 2017
vložil: David, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem maximálně spokojená nemohu jinak než jen doporučit všem.Velice milí lidé,ochotní,chápaví podpoří každého a dodají vám odvahu,sílu a elán.když je potřeba.O PRAVDU doporučuji všem.Ještě jednou moc a moc děkuji paní Jelínkové a paní Strakové a panu MOKOŠÍNOVI DĚKUJI VÁM ZA VŠECHNO Jsem moc ráda že jsem vás všechny poznala a těším se naviděnou ,zavolám paní Straková.Děkuji Burdychová Martina
vloženo: 16. října 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla nadmíru spokojená. Úžasná paní majitelka Straková a ještě lepší pro mě vybraná instruktorka pani Jelínková. Vstřícný přístup a vždy super domluva na termín jízdy. Moc děkuji &#9786;&#65039;
vloženo: 14. září 2017
vložil: Michaela Janová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou Flegel, s.r.o. jsem velmi spokojený, jak s paní instruktorkou, tak i s jednáním paní majitelky. Vše proběhlo tak, jak jsem si představoval. Všem doporučuji.
vloženo: 17. července 2017
vložil: Jakub Vlk,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsem se setkala se vstřícným a přátelským přístupem, měla jsem nejlepšího pana instruktora a hodiny teorie mě perfektně připravily na zkoušky, které jsem dala na poprvé. Autoškolu Flegel mohu jen a pouze doporučit :o)
vloženo: 5. června 2017
vložil: Kateřina T., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jedním slovem SUPER!
Autoškolu Flegel mi doporučila kamarádka a určitě nikdy nebudu litovat.
V autoškole se Vám věnují, vyslechnou si Vaše otázky, poradí Vám. Celkově Vás skvěle připraví.
Doporučuji!
vloženo: 3. června 2017
vložil: Pokorná, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu rozhodně chválím. Vše probíhalo přesně podle mých představ, učitelé i všechen personál byli velmi vstřícní a ochotní a nebyl nejmenší problém se dohodnout na dni i času jízdy. Líbilo se mi také zázemí, které působí velmi příjemně a uvolněně. Mám za sebou již druhý kurz (A1 a B) a v obou případech jsem byl nadšený. Zkoušky jsem zvládl bez jakékoliv komplikace.
vloženo: 6. dubna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola mi přišla skvělá, v autě jsem se cítila dobře a především bezpečně. Myslím si, že mě dobře připravili na mé pozdější působení na silnici.
vloženo: 6. dubna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi příjemná autoškola. Vše vysvětlí, naučí. Naprostá spokojenost.
vloženo: 4. listopadu 2014
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Teď už mám řidičák sk. A2 a B a dobře řidím sama. Ale musím řict že mi styská po autoškole, chybí mi moje učitele, vždy veselé a přátelští. Ja jsem se naučila nejen pravidlům a technice ovladáni vozidel, ale zaprvé odpovědnosti za svoje jednaní před ostatními účastníky provozu. A myslím si že to je ta hlavní věc. Autoškola pro mě nebyla jen &quot;kurzem&quot;, ale důležitou a milou dobou života. Proto bych chtěla srdečně poděkovát zaměstnancům autoškoly.
vloženo: 16. října 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsem byla celkově velmi spokojená. Nejlepší byl přístup instruktora ke mně, vždy se mi časově podřídil. Jezdila jsem často v centru, což se ukázalo jako dobrá zkouška, jelikož teď umím jezdit v pohodě i v centru Prahy. Věnoval se mi i v oblasti teorie a technických zkoušek. Zkoušky jsem udělala bez problémů. Doporučuji!
vloženo: 14. ledna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K této autoškole jsem přestoupil po ne příliš dobré zkušenosti s jinou autoškolou. Potěšilo mě, že mi pan instruktor neopakoval, že jezdím dobře, ale nalezl mé nedostatky, zaměřil se na ně a skutečně mě na zkoušku připravil (těžko na cvičišti, lehko na bojišti).

Též bylo příjemné, že se často snažil vyjít mi vstříc a s následujícím žákem mě přiblížit k místu, odkud jsem se snáz dostal domů.

Ze své zkušenosti mohu jedině doporučit.
vloženo: 30. listopadu 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K této autoškole jsem přestoupil po nedobré zkušenosti s jinou autoškolou. Potěšilo mě, že mi pan instruktor neopakoval, že jezdím dobře, ale nalezl mé nedostatky, zaměřil se na ně a skutečně mě na zkoušku připravil (těžko na cvičišti, lehko na bojišti).

Též bylo příjemné, že se často snažil vyjít mi vstříc a s následujícím žákem mě přiblížit k místu, odkud jsem se snáz dostal domů.

Ze své zkušenosti mohu jedině doporučit.
vloženo: 30. listopadu 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkově velmi vstřícní,vždy přizpůsobeno mým časovým potřebám,vozidla starší,ale jinak bez problému,výborná cena i komunikace.Doporučuji.
vloženo: 20. července 2012
vložil: Petr Pokorný, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Flegel s.r.o. osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Flegel s.r.o. < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Flegel s.r.o. - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje