Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Foltyn - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Foltyn

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Foltyn < <


   Celou autoškolu hodnotím velmi pozitivně. Autoškola vychází ve všem vstříc a není problém se na čemkoliv domluvit. Na lekcích, na jízdách, placení. Má dobré zázemí a učitele. Z lekcí jde poznat, že jim skutečně záleží na tom, abyste vše pochopili a bylo vám vše jasné.
vloženo: 20. července 2019
vložil: Radim U.,


   Autoškolu Foltyn Bohumín jsem si vybrala po doporučení mých známých. Jsem ráda, že jsem je poslechla. Paní učitelka úžasná, pouští videa, vše vysvětlí, doplní příklady z praxe. Pan učitel výcviku nikdy nekritizuje, nekřičí, při jízdě průběžně vysvětluje, aby člověk neudělal stejnou chybu. Za mě TOP přístup, vřele doporučuji všem, kdo uvažuje o řidičském průkazu. Gabka
vloženo: 8. května 2019
vložil: Gabriela Grežďová,


   Autoškolu jsem si vybral na základě doporučení přítelkyně, která též zde autoškolu dělala. Přístup obou lektorů byl na profesionální úrovni. V hodinách se člověk naučí vše potřebné a při jízdách jsem se naučil dobře řídit, ale též jsem se i pobavil. Hodiny ani jízdy nejsou vůbec nějak nudné. Vřele všem doporučuji autoškolu Foltýn. Budete v dobrých rukách.
vloženo: 14. března 2019
vložil: Jakub Sládek , emailová adresa nezveřejněna


   Této autoškole se opravdu nedá nic vytknout. Jak je tady již v nejednom hodnocení zmíněno, teorie s paní Kašparovou rozhodně nebyly tím, co si člověk pod pojmem &quot;teorie&quot; vybaví. Nešlo o žádné monotónní předčítání silničního zákona, ale vše bylo názorně ukázáno ve videu a následně paní Kašparovou dovysvětleno. Nechyběly ani vlastní příběhy z praxe.
I jízdy s panem Brzobohatým byly skvělé. Má vážně zlaté nervy. Nikdy mi za žádnou chybu nevynadal, naopak mi vždy pomohl, abych ji už neopakovala. Na každé další jízdy jsem se opravdu těšila.
Jsem si jistá, že jsem si svou autoškolu nemohla zvolit lépe.
vloženo: 8. února 2019
vložil: Markéta, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Foltyn mohu jen doporučit.

Teoretické lekce s paní Kašparovou nebyly nikdy přílišně monotónní, střídalo se video a následné objasnění paní Kašparovou. Paní Kašparová umí vše výborně vysvětlit, veškerou látku jsme nakonec všichni pochopili. Její zkušenosti z praxe, které s námi sdílela, mi nyní pomáhají vesele si řídit na silnicích aniž by mě něco zaskočilo :) .

Jízdy s panem Kašparem utekly jako voda. Všechno ohledně řízení auta mi parádně vysvětlil a nemusel jsem se ho na nic bát zeptat. Pro mé chyby měl pochopení, místo nadávání na ně mi je pomohl opravit. Díky občasným vtípkům byla v autě sranda a řízení mě tak bavilo. Na termínech jízd jsme se pokaždé jednoduše dohodli, vždy mi vyšel vstříc i s místem začátku a konce jízdy.

V autoškole Foltyn v Bohumíně se setkáte s přátelským, milým, lidským přístupem. Jak na zkoušky, tak i do praxe budete výborně připraveni. Po úspěšných zkouškách ji mohu jedině vřele doporučit :) .
vloženo: 28. listopadu 2018
vložil: Vojtěch Čepelák, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Foltýn mi doporučila kamarádka a já ji za to moc děkuji. Mám zkušenost také s jinou autoškolou, takže s čistým svědomím můžu tuto autoškolu hodnotit. Pan instruktor je velmi vstřícný, milý, klidný a umí začínajícího řidiče povzbudit. I když jsem u autoškoly absolvovala jen pár jízd, můžu tuto autoškolu jen doporučit.
vloženo: 16. října 2018
vložil: Kristina, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola mi byla doporučena kolegyní a kolegou z práce a rád ji budu doporučovat dále. Lepší řidičský kurz jsem snad nemohl ani absolvovat. Teorie s paní Kašparovou byla velice profesionální, záživná a zábavná. Chtěl bych poděkovat panu Kašparovi za velkou trpělivost a hlavně za jeho humornou a lidskou formu výcviku, kdy si člověk skoro ani neuvědomí, že je v autoškole. Ještě jednou moc děkuji a přeji mnoho spokojených absolventů autoškoly jako jsem po úspěšném dokončení kurzu já.
vloženo: 18. září 2018
vložil: Petr Š., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu určitě budu doporučovat ostatním, když někdo nebude vědět. Na teoriích jsem se dozvěděla vše, co jsem potřebovala a přístup paní Kašparové byl velmi milý a vstřícný. K jízdám-vše stručné a humor pana Kašpara mi zjednodušil každou jízdu. Děkuji, že jsem mohla být žákyní této autoškoly..A pokud někdo neví, tak mu mužů na 110% doporučit Autoškoly Foltyn
vloženo: 4. července 2018
vložil: Simona, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mi doporučila kamarádka a já můžu jen vřele doporučit dále. Pan učitel Kašpar byl velice trpělivý a ochotný. Lekce s paní Kašparovou byly zase velmi naučné a zábavné. Jsem maximálně spokojená. Moc jim tímto děkuji za vše co mě naučili.
vloženo: 20. února 2018
vložil: Adéla, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Foltyn jsem byla nadmíru spokojená. Chtěla bych poděkovat manželům Kašparovým, za jejich přístup k žákům, který byl velmi profesionální a kvalitní. Jízdy probíhaly vždy v pohodě a bez stresu, mnohokrát jsem se i zasmála. Tuto autoškolu mohu všem jenom doporučit.
vloženo: 18. ledna 2018
vložil: Petra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S přístupem autoškoly jsem byla maximálně spokojená. Určitě doporučuji všem. Výuka s pani Kašparovou byla perfektní, hodně dobře naučí. ,a také chci poděkovat panu učiteli Kašparovi, který Vás v každé situaci,podpoří a pomůže. Autoškolu Foltýn doporučuji všem... :-)
vloženo: 24. prosince 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Slušné chování ke klientům.Profesionální přístup.Autoškola prostě nemá chybu a vřele doporučuji všem.
vloženo: 15. listopadu 2017
vložil: Ladislav,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Foltyn v Bohumíně vřele doporučuji! Mám pouze pozitivní zkušenosti. Oceňuji lidský a profesionální přístup instruktorů, zejména pana Kašpara, což je člověk na pravém místě. Trpělivě vše vysvětlil, jízdy probíhaly bez stresu a vždy člověku vyšel vstříc. Mohu porovnat zkušenosti s dvěma různými autoškolami, je pravdou, že kvalitní výuka, vstřícný a milý přístup a především zájem naučit studenta pořádně řídit, jak by se očekávalo, není samozřejmostí. Chtěla bych velice poděkovat za možnost svou výuku ukončit pod vedením pana Kašpara, kdy jsem se za pár lekcí toho naučila více než v předešlé autoškole.
vloženo: 11. září 2017
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu nelze jinak než chválit. Manželé Kašparovi mi pokaždé vyšli vstříc a vše dokázali perfektně vysvětlit. Co se teorie týče, u paní Kašparové nikdy nebyl problém cokoliv zopakovat, podrobně vysvětlit, a to včetně zapracovaných vlastních praktických zkušeností ze života řidiče. Což jsem uvítala, neboť si to člověk alespoň dobře zapamatuje. Kurz autoškoly jsem dva roky odkládala, protože jsem se bála (po zkušenostech rodinných příslušníků s nepříjemnými vyučujícími v jiných autoškolách), ale zjistila jsem, že naprosto zbytečně. Pan Kašpar je velice trpělivý, zodpovědný a umí učit. Tímto chci ještě jednou oběma moc poděkovat.
vloženo: 5. září 2017
vložil: Alžběta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Foltýn mi doporučovali všichni mí známí a určitě jsem udělala velmi dobře, že jsem šla právě zde. Velice příjemné, až rodinné prostředí autoškoly, kde se s Vámi snaží i seznámit a neberou Vás jen jako další číslo. Hodiny teorie velmi příjemné, vše vysvětleno. Praktické jízdy s panem Kašparem byly taktéž příjemné, pan učitel je velmi trpělivý. Tuto autoškolu vřele doporučuji.
vloženo: 1. září 2017
vložil: Zuzka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěl bych poděkovat Paní Kašpárové za skvělou pestře efektivní výuku plnou historek a skvělých videi, dále bych chtěl poděkovat Panu Brzobohatemu za skvělou výuku řízení automobilu.. a za pevné nervy.. :D jak jsem nikdy jezdit neuměl tak jsem se to rychle naučil....
vloženo: 30. srpna 2017
vložil: Miroslav Polák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych tímto jestě jednou moc poděkovat manželům Kašparovým za skvělou přípravu do života řidiče. Paní Kašparová byla vždy ochotná vysvětlit daný problém i vícekrát, vždy na nás byla milá a učivo jsem od ní pochopila perfektně. Pan Kašpar je velice vstřícný a hlavně trpělivý člověk. Kéž by takový byl každý z učitlů v autoškolách, hned by se žákům lépe jezdilo. Zkoušky jsme díky těmto dvěma skvělým lidem zvládly napoprvé všechny z kurzu. Budu na tyto dva měsíce vzpomínat moc ráda. Až je mi líto, že to všechno tak rychle uteklo. Autoškolu doporučuji všemi deseti. Nemohla jsem si vybrat lépe. :)
vloženo: 21. března 2017
vložil: Kláruš N.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu vřele doporučuji všem co se chtějí stát řidiči. Co se týče teorie s paní Kašparovou není co vytknout. Příjemné vystupování,ochota,vstřícnost a skvělá příprava k jízdám. No a co se týče jízd s panem Kašparem(skvělý instruktor)absolutní spokojenost.Vše skvěle vysvětlí je velice trpělivý příjemný a jízdy s ním jsou perfektní. Tímto chci moc poděkovat za skvělou přípravu a užasný start do role řidiče. Až mě mrzí že už to končí. Kdyby to šlo udělím milion hvězdiček. Ješte jednou děkuji. Byrtusová Karolína
vloženo: 20. prosince 2016
vložil: Byrtusová Karolína,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu určitě doporučíme, pokud se nás někdo zeptá kam. Velmi příjemné vystupování učitelů, u teorie jsme se dozvěděly vše, co jsme potřebovaly, plus skutečné příhody ze silnic. U jízd se není čeho bát, pan Kašpar má opravdu velkou trpělivost a také je vám vše pořádně vysvětleno. Navíc díky jeho smyslu pro humoru zapomenete, že jste vlastně ve škole. Dělujeme za vše, a ať se vám daří! Simona B., Markéta Cz.
vloženo: 14. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S přístupem autoškoly jsem byla maximálně spokojená. Určitě doporučuji všem, kteří hledají pohodový přístup. Na všem se dá domluvit, nikdy jsem nezažila negativní reakce, ani při výuce teorie, ani při praktických jízdách. Naopak oceňuji bezmeznou trpělivost pana učitele :-D
Za mě hodnocení 1*****
vloženo: 26. října 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S přístupem autoškoly jsem byla maximálně spokojená. Určitě doporučuji všem, kteří hledají pohodový přístup. Na všem se dá domluvit, nikdy jsem nezažila negativní reakce, ani při výuce teorie, ani při praktických jízdách. Naopak oceňuji bezmeznou trpělivost pana učitele :-D
Za mě hodnocení 1*****
vloženo: 26. října 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   
Absolvování autoškoly jsem dlouho odkládala, jelikož jsem se velmi bála nepříjemných lidí, prostředí a zkrátka jsem měla strach.Musím, ale říct, že hned po 1. hodině jsem naprosto změnila názor a veškerý strach ze mě opadl. Teorie s paní Kašparovou byla zábavná, prokládaná různými zážitky a historkama. Jizdy s panem Kašparem byly taktéž výborné, pan Kašpar byl vtipný, ochotný, rád všechno vysvětlil a měl obrovskou trpělivost! K jízdám připravil perfektně a i přes mou velkou nervozitu jsem po nasednutí do auta věděla, že mne může zaskočit opravdu jen máloco. Moc jsem si autoškolu užila( a až je mi skoro líto, že už to skončilo :D :D). Takže za mě 10 z 10 a autoškolu FOLTYN budu doporučovat všude kam přijdu, protože si to moc zaslouží ! :)
vloženo: 13. října 2016
vložil: Terka V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě bych Autoškolu Foltýn doporučila všem nastávajícím řidičům:-)!
Maximální spokojenost. Hodiny teorie, o kterých jsem si myslela že budou nudné, byli s paní Kašparovou naučné a zábavné.
Tak samo jízdy s panem Kašparem(skvělý instruktor). Naučí, zasmějete se a hlavně pomůže, všechno vysvětlí, výjde vstříc a na závěrečné jízdy i na jízdy v osobním životě skvěle připraví!
Nemůžu nic víc než opravdu moc poděkovat. :-)
Kdyby to šlo dám určitě více než 5 hvězdiček. :-)

vloženo: 18. března 2016
vložil: Radka G.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola příjemné vycházení s žáky výborné prostředí nemam co vytknout snad jen Fabie pana Brzobohateho mela už chudak holčina odsloužené svoje , ted již Pan Brzobohaty autičko vyměnil tudiž niní se nedá nic vytknout !

mala rada na závěr , neposlouchejte hned každeho a tam je špatny komisař a tam je blbe auto nemužete počitat stim že sednete a všechno pujde hned ;)
vloženo: 15. února 2016
vložil: Jiří, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji všem autoškolu Foltýn..Byla jsem maximálně spokojená..Skvělý přístup pí.Kašparové,která umí naučit a pán Kašpar super učitel se smyslem pro humor a velkou trpělivostí..Na každou hodinu jsem se vždy těšila..Všem ještě jednou moc děkuji a přeji mnoho úspěchu..
vloženo: 27. ledna 2016
vložil: Martinková Jana,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji všem autoškolu Foltýn..Byla jsem maximálně spokojená..Skvělý přístup pí.Kašparové,která umí naučit a pán Kašpar super učitel se smyslem pro humor a velkou trpělivostí..Na každou hodinu jsem se vždy těšila..Všem ještě jednou moc děkuji a přeji mnoho úspěchu.. Martinková Jana janamartinkova1505@seznam.cz
vloženo: 27. ledna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ve čtvrtek 17.12.2015 jsem úspěšně udělala závěrečné zkoušky na 100%. Na hodinách paní Kašparové jsem se cítila velmi dobře. Její výuka je na profesionální úrovni. Móóóc děkuji.
S učitelem panem Brzobohatým jsem jezdila ráda a na jízdy s ním jsem se těšila. Hodně mě naučil.
Při každé jízdě si vždy vzpomenu na jeho dobré rady. Je to člověk na pravém místě, se kterým jsme se hodně nasmáli. Móóóc děkuji.
Všem doporučuji tuto autoškolu.
Do nového roku přeji autoškole Foltýn hodně štěstí a pevné nervy.
Sedláčková Naďa
vloženo: 20. prosince 2015
vložil: Sedláčková Naďa,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla opravdu velmi spokojená, není jediná věc, kterou bych vytkla. Férové jednání, na všem se dalo vždy naprosto bez problémů domluvit, vše mi vždy bylo srozumitelně vysvětleno. Mohu jedině doporučit!
vloženo: 5. listopadu 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rád bych tuto autoškolu všem doporučil. Samozřejmě nemám možnost porovnat s jinými autoškolami, ale z mého doslechu si můžu názor udělat. Cvičné jízdy s panem Kašparem byly velice kvalitní a zábavné. Vše dokázal vysvětlit, dát rady do praxe a hlavně kdykoliv objasnil případné nedostatky. Hodiny teorie byly také dost poutavé a důležité k závěrečným zkouškám. Celou autoškolu bych hodnotil velice pozitivně a vřele všem doporučuji. :)
vloženo: 16. října 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kdybych mohla výše udělit víc než 5* rozhodně bych jich více udělila. Absolvování téhle autoškoly mi hrozně moc dalo. Na každou jízdu jsem se maximálně těšila a to především proto, že pan Kašpar je hrozně vtipný a dokáže nadlehčit každou situaci. Má opravdu bezmeznou trpělivost a pochopení pro začátečníky. Dokáže kvalitně poradit a naučit jak ovládat vozidlo. Nikdy není hrubý ani netečný. Paní Kašparová dokáže perfektně vysvětlit teorii, kterou navíc vždy proloží příkladem z praxe. Tito dva jsou podle mne opravdoví profesionálové. A jejich kurzy 100% doporučuji!

vloženo: 25. září 2015
vložil: Tereza Chrobáková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem doporučuji tuto autoškolu! Z jedné autoškoly jsem doslova utekla a v autoškole Foltýn byli tak hodní, že mě v průběhu probíhajícího kurzu vzali mezi sebe :). Najednou nic nebyl problém. Paní Kašparová dokáže zábavně podat a naučit i tak nezáživné téma, jako jsou zákony. Pan Kašpar má nervy z ocele a dobrý smysl pro humor. Konečně jsem neměla strach z další jízdy, ale naopak jsem se těšila. Zkoušky jsem udělala na první pokus, bez větších problémů. Děkuji za vše,a všem tuto autoškolu DOPORUČUJI! :) Veronika R., z Řeky :D
vloženo: 1. května 2015
vložil: Veronika,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nasprostá spokojenost, p. Kašparová naučí, vysvětlí, popíše a odpoví. Zároveň učitel Kašpar velmi pohodový člověk, trpělivý. Doporučuju!
vloženo: 27. listopadu 2014
vložil: Kateřina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu nemůžu nic než jen vynachválit a doporučit úplně každému. Neexistuje nic, co bych mohla vytknout. Na teoretických hodinách s paní Kašparovou se nejen naučíte zákon, ale dozvíte se i spoustu užitečných rad do praxe. A co se týče jízd, tak pan Kašpar je skvělý instruktor. Během výcviku Vám vše vysvětlí a také Vás upozorní, na co si dávat pozor, jak u zkoušky, tak i v praxi.
Odhodlávala jsem se 4 roky, než jsem do autoškoly šla a jsem ráda, že jsem si vybrala zrovna tuto :). Zažila jsem tam spoustu legrace a taky jsem se toho hodně naučila.
vloženo: 23. listopadu 2014
vložil: Veronika Balcárková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ve škole jsem se cítila velmi příjemně.
P. Kašparová je skvělá, jen díky ní jsem zvládla závěrečný test na 100%
Učitelé jízd jsou také skvělý, naučí, vysvětlí, pobaví... nejednou jsem se nasmáli:)
Opravdu doporučuji, zkoušky jsem dala úspěšně na poprvé i když jsem jinak totální nemeehlo :)
Korduliaková Majka
vloženo: 8. listopadu 2014
vložil: Korduliaková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím říct, že Autoškola Foltýn je opravdu zodpovědná autoškola. Výuka teorie s p. Kašparovou nebyly jen dvě hodiny nudy (i když ten zákon sám o sobě "nudný" je, ale je dobré ho znát) , ale vždy předala nějakou zajímavou informaci navíc nebo jí zajímavě podala. Praktický výcvik s p. učitelem Brzobohatým byl také dobrý. Dokázal vždy poradit a hlavně úspěšně připravit na zkoušky, které jsem absolvoval s kladným výsledkem. Určitě doporučuji.
vloženo: 7. listopadu 2014
vložil: Ondřej Adamčík, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola FOLTYN je autoškola, ktErá opravdu připraví řidiče na reálné dopravní situace. Je ůžasné vidět vztah učitele k &quot;žákovi&quot;, kdy učitel má opravdový zájem něco ze svých znalostí předat. Z osobních zkušeností s p. Kašparem a pí. Kašparovou jsem načerpal opravu hodně. Nebylo to jen strohé, systematické učení - mučení, ale při každám výkladu, či jízdě předali něco navíc, něco ze sebe. Práci berou opravdu Zodpovědně a mají zájem o to, aby na naše silnice vyjeli opravdu připravení, vyškolení a odpovědní řidiči.
Děkuji DAVE L.
vloženo: 8. října 2014
vložil: DAVE L., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jste skvělí Váš přístup suprovní.Můžu jenom doporučit:-)
vloženo: 4. července 2014
vložil: Adam.B, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velmi spokojena s touto autoškolou a s mojim učitelem panem Brzobohaty a pani Kašparovou proste všem za dobře připravenou jizdu a vyuku mooooooc děkuji .Mějte se hezky naschledanou Blanka :-)
vloženo: 3. června 2014
vložil: BLanka Pafčugova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly mě přihlasila kamaradka mam 5Oroku nevěřila bych že to zvladnu ale diky přistupu vyučujicich jsem autoškolu zdarně ukončila chtěla bych touto cestou poděkovat a všem tuto autoškolu doporučit Marta Bohumin 7.5.2014
vloženo: 7. května 2014
vložil: Marta Duchkova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Foltýn je sen každého uchazeče o ŘP. Učitelé Vás perfektně připraví k zařazení do běžného provozu. Vše je vysvětlováno srozumitelně a s citem ke studentovi. Tuto autoškolu jsem s úspěchem absolvovala a opravdu ji mohu vřele doporučit všem zájemncům o ŘP. Tímto chci poděkovat Manželům Kašparovým za opravdu dobře vykonanou práci :) Kateřina. K.
vloženo: 23. ledna 2014
vložil: Kateřina Klimasová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jen doporučit. Perfektní přístup ke studentům.
vloženo: 15. ledna 2014
vložil: Kateřina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoskolu bych rada doporucila...Ucitele na me meli vzdy cas a nevadilo jim kdyz jsem se ptala...netvarili se na me jak na debila.pan ucitel Kašpar byl uplne uzasny,vzdy mel dobrou naladu.
preji jim jen uspech a at se dari....LUCKA V.
vloženo: 2. prosince 2013
vložil: lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výuka v autoškole rychlá a postačující,zkušenost výuka jízd nedostačující,palec dolů.Vtom by se měli zlepšit-přístup.Příště bych šel jinam.
vloženo: 28. září 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Zase ten samý autor, stejné bláboly a opět bez podpisu. Už se ani na to nechce reagovat, ale protože bezdůvodně poškozujete naše dobré jméno budu žádat administrátora o zjištění Vaší IP adresy a pak podniknu další kroky.
Pavel Kašpar - autoškola Foltyn


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Abych pravdu řekl ani proti autoškole nic nemám ale mají tam komisaře který jenom ždíme z lidí prachy protože k vuli banalitám aby člověk nedostal řidičák a pořád platil dookola to není normální nejraději bych je žaloval a ještě o tom popřemýšlím jestli bych to neměl udělat.

vloženo: 20. září 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
"Vážený" anonyme. Tyto stránky slouží k hodnocení práce a kvality autoškol a nikoli zkušebních komisařů. Pokud máte výhrady a to možná i oprávněné (pokud se nepodepíšete nemohu posoudit)k vyhodnocení Vaší zkušební jízdy tak to proberte se mnou a já pokud jste byl poškozen to mohu řešit přímo s nadřízeným zkušebního komisaře. Případně se na něho obraťte rovnou. Mimochodem zkušební komisař není náš, ale pro všechny autoškoly v městě ho deleguje příslušný odbor dopravy. Pokud však chcete někoho žalovat, nechápu z textu koho, tak je to samozřejmě Vaše právo.
Pavel Kašpar - autoškola Foltyn


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly jsem přišel trochu rozčarován. Plno známých si na autoškolu Foltýn stěžovalo. Jak jsem ovšem zjistil během výcviku naprosto neoprávněně. Přístup autoškoly byl profesionální
a lidský. Nikdy mě nenechali na holičkách a na zkoušky mě připravili výborně. Nemohu si stěžovat a vřele doporučuji.
vloženo: 19. září 2013
vložil: Vojtěch Pustowka, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Ahoj Vojto,
Při úvodních dvou větách tvého hodnocení jsem vlastně nechápal proč jsi k nám při tvé inteligenci do autoškoly nastoupil pokud jsi měl tak špatné reference od "plno" známých. Z mých zkušeností k nám přichází noví žadatelé o ŘO hlavně na doporučení a vůbec nerozumím tomu proč by si na nás měl někdo stěžovat.
V každém případě jsem rád že jsi byl u nás spokojen a změnil si názor.
Pavel Kašpar - autoškola Foltyn


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobry den!Dovolil bych si rict par slov o teto autoskole!Z me strany bych chtel velmi podekovat pani Jolance a panu Pavlovi Kasparovi za ich dokonaly pristup,trpelivost,odhodlani,a dobrosrdecnost!Byli jste obadva super!Doporucoval bych tuhle autoskolu vsem!!Dekuju jeste jednou za vse,preju hodne stesti!S pozdravem
vloženo: 12. června 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   No prostě v pohodě! Naučili mě vše potřebné a proto jsem uspěl hned na poprvé a jsem spokojen.
vloženo: 8. června 2013
vložil: Marcel Bartosch,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pozadal jsem o rychlokurz, to znamena jizdy kazdy den + ucebna, bylo mi vyhoveno, ridicak jsem dostal po mesici uceni, u zkousek jsem ztratil 2 body jen svoji blbosti. Velmi dobre pripraveni na zkousky a jeste lepsi predani zkusenosti na silnici.
vloženo: 15. května 2013
vložil: Vit Gadurek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvalitní, upřimný a osobní přístup ke všem.
Školu doporučuji.
vloženo: 13. prosince 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborně vybavené zázemí pro výuku teorie a příjemný přístup při každé hodině.Co se jízd týče,můžu jen poděkovat za trpělivost pana učitele,který Vás v každé situaci,podpoří a pomůže.Cena je více než příznivá..:)Takže ještě jednou děkuji a Všem případným uchazečům o kurz můžu jen doporučit.
Eva P.
vloženo: 14. října 2012
vložil: Eva Poláková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborně vybavené zázemí pro výuku teorie a příjemný přístup při každé hodině.Co se jízd týče,můžu jen poděkovat za trpělivost pana učitele,který Vás v každé situaci,podpoří a pomůže.Cena je více než příznivá..:)Takže ještě jednou děkuji a Všem případným uchazečům o kurz můžu jen doporučit.
Eva P.
vloženo: 14. října 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborně připraví na závěrečné zkoušky, úžasní,trpělivé učitelé všm vřele doporučuji!!!!!
vloženo: 30. srpna 2012
vložil: Jana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pohodoví lidé, přátelská atmosféra, skvělý přístup, lépe si vybrat nemůžete. Obrovská spokojenost. Doporučuji:-)
vloženo: 16. srpna 2012
vložil: Zuzka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup všech, pan učitel při jízdách vše vysvětlí a pomůže správně naučit. Vřele doporučuji:-)Nemůžu nic než uctivě poděkovat:) Děkuji.
vloženo: 14. srpna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu maximální spokojenost:)skvělý přístup lektorů, nekonečná trpělivost:)přátelská atmosféra...a výsledek? napoprvé zkoušky, to už mluví zavše, takže vřele doporučuji ;)
vloženo: 10. července 2012
vložil: Guňková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   super , žadná šmelina , poctivě váš připraví :)
vloženo: 20. června 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S teorii a praxi jsem byl hodně spokojen.Přístup paní Kašparové je na profesionální úrovní,vše ráda a ochotně vysvětlí.S instruktorem panem Brzobohatým jsem byl velice spokojen,je trpělivý a ochotný vše vysvětlit.Tuto autoškolu mohu jen doporučit.Děkuji Vladimír K.
vloženo: 11. června 2012
vložil: Vladimír K.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Včera sa mi podarilo úspešne absolvovať autoškolu a možem povedať že je to vďaka učiteľom v autoškole, či na teorii alebo na jazdách. Trpezlivosť a ochota bola na prvom mieste. Moc im ďakujem.
vloženo: 15. února 2012
vložil: M,.D.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Foltyn můžeme všem vřele doporučit.Profi přístup paní Kašparové- při teoretické výuce a trpělivost a zkušenosti pana Kašpara při jízdách nám moc pomohly ke zdárnému dokončení a úspěšnému zvládnutí obou zkoušek.Už téměř rok jezdíme bez nehody, podle předpisů a za to jsme jim moc vděční.Zuzka a Danek-Bohumín.
vloženo: 16. ledna 2012
vložil: Dan a Zuzka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Včera jsem úspěšně dokončil autoškolu a to díky profesionálnímu přístupu jak paní učitelky na teorii, tak pana instruktora. Byl jsem opravdu velmi spokojený a tuto autoškolu mohu všem doporučit!
Roman
vloženo: 23. prosince 2011
vložil: Roman, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Líbila se mi učebna, ve které jsme pracovali, vždy snaha učitelů, aby bylo vyvětráno a abychom jsme se cítili dobře. Snaha vše vysvětlit, aby jsme se toho co nejvíce naučili a hlavně tomu porozumněli. Výborní instruktoři, zejména pan Brzobohatý, kterého jsem měla na jízdy. Všechny zkoušky jsem zdárně ukončila napoprvé, hodně mě to bavilo. Musím říci, že na tuto autoškolu vzpomínám jen v dobrém :-)
vloženo: 1. prosince 2011
vložil: Marie Míčková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hezký den,Autoškola Foltýn je úplně nejlepší!Pan učitel Brzobohatý je úžasný a naprosto super!!!Trpělivý a opravdu naučí!Stejně tak paní Kašparová vede výuku teorie opravdu skvěle!Tuto autoškolu hodnotím jen samými jedničkami!!!Jsou opravdu úžasní!!!Martina K.
vloženo: 12. července 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Také se přidávám k pozitivnímu hodnocení této autoškoly. Velmi profesionální přístup ;) S pozdravem Monika B.
vloženo: 12. prosince 2010
vložil: Monika Břusková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je opravdu skvělá,cítila jsem se dobře jak na teorii s p.Kašparovou,která dokáže vše krásně vysvětlit,je to velice milá a příjemná paní,a tak stejně i na jízdách s p.učitelem Kašparem,který je taktéž velice příjemný a trpělivý a opravdu dokáže naučit.Takže pokud sníte o řidičáku,tak neváhejte navštívit tuto autoškolu určitě budete spokojeni tak jako já.s pozdravem Monika:-)
vloženo: 16. září 2010
vložil: Monika Cásková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Táto autoškola určítě patří mezi ty ,které berou svou prácí vážně.Přednosti je zde důsledně propracovaná teorie v návaznosti s praktickou výukou a klidní,vyrovnaní a velmi trpěliví vyučující.Doporučují všem a hodnotím výbornou!!
vloženo: 5. prosince 2009
vložil: Ula, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu hodnotím jako výbornou, jejich kurzy jsou dobře propracované a rozdělené. Také jsem se cítila dobře připravena, ale měla jsem strach a kdo by neměl, že? Líbilo se mi to, že dokážou naučit. A určitě bych tuto autoškolu doporučila ostatním, a také jsem to udělala.
vloženo: 17. září 2009
vložil: Lucie,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Foltyn osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Foltyn < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Foltyn - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje