Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Hanuš - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Hanuš

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Hanuš < <


   Skvělý přístup, ochotní učitelé vše na vzájemné domluvě, maximálně vyjdou žákovi vstříc.
Právě jsem udělala řidičák na autobus.Naprostá spokojenost.
vloženo: 3. května 2024
vložil: Jana Romová , emailová adresa nezveřejněna


   Naprosto s čistým svědomím mohu doporučit. Sice jsem autoškolu dělala podobnou dobu jako lékař studium kvůli neštěstí v rodině ale pochopení a empatie byla neskutečná. A jelikož už mi není 20 ani 25 ani ....&#129323; tak jsem se stres za volantem s pocitem že za volant nepatřím ani v uzavřeném areálu opravdu na hraně.
Takže pokud hledáte super Autoškolu s úžasnými instruktory tak jedině sem. Za mě pan Šesták a pokud s ním člověk opravdu mluví má pochopení a dokáže super postavit hodiny na míru. A věřte že jsem jeho výdrž a psychiku prověřila na 100%&#129763; a ten jeden šedý vlas má po našem kurzu. Jinak obě zkoušky na první pokus. Dnes mám jistotu a mám víru v sebe . Ještě jednou děkuji &#9786;&#65039;
vloženo: 19. dubna 2024
vložil: Ludmila ,


   Naprosto s čistým svědomím mohu doporučit. Sice jsem autoškolu dělala podobnou dobu jako lékař studium kvůli neštěstí v rodině ale pochopení a empatie byla neskutečná. A jelikož už mi není 20 ani 25 ani ....&amp;#129323; tak jsem se stres za volantem s pocitem že za volant nepatřím ani v uzavřeném areálu opravdu na hraně.
Takže pokud hledáte super Autoškolu s úžasnými instruktory tak jedině sem. Za mě pan Šesták a pokud s ním člověk opravdu mluví má pochopení a dokáže super postavit hodiny na míru. A věřte že jsem jeho výdrž a psychiku prověřila na 100%&amp;#129763; a ten jeden šedý vlas má po našem kurzu. Jinak obě zkoušky na první pokus. Dnes mám jistotu a mám víru v sebe . Ještě jednou děkuji &amp;#9786;&amp;#65039;
vloženo: 19. dubna 2024
vložil: Ludmila ,


   Nemyslim si, ze je fajn delat autoskolu pres 5 mesicu. Pan Sestak neustale rusi jizdy, dokonce i jednu hodinu pred. Pokud bychom to udelali my jako zaci, tak platime pokutu. Dával mi hodiny i kdyz jsem mela ve skole vyucovani a nezajimalo ho to. Kricel na me, pak me chvalil, strasne si protirecil, nikdy jsem nevedela co z toho mysli vazne. Neustale si pletl levou a pravou a pak mi nadaval ze spatne odbocuju. Porad mi mackal spojku nebo brzdu, jen aby mi mohl rict ze moc brzdim. Na spojce mi stal i kdyz na me kricel ze se mam rozjet, bohuzel to bez spojky neumim.
Nedavno jsem mela zkousky a pri parkovani se mi muj ucitel, ktery by me mel podporit abych to zvladla, tak se mi vysmal, smal se mi celou cestu a s panem komisarem resili jak by damy nikdy nemely ridit a parkovat uz vubec ne. Celou dobu me pak zesmesnovali.
Nikdy vic tuhle autoskolu, nedoporucuji!!!
vloženo: 17. dubna 2024
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Mým instruktorem byl Michal Šesták a byl jsem spokojen, také jsem si vyslechl nějaké pokárání či možná nějakou nadávku v moment kdy se mi něco nepovedlo a to samozřejmě nepomohlo mému sebevědomí abych se v tu chvíli uklidnit, ale to bylo jen výjimečně. Takže u mě převládá spokojenost se službami této autoškoly a i se samotným instruktorem, protože mě naučil vše potřebné a i v příjemné atmosféře.
vloženo: 8. dubna 2024
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Pan Učitel Renda Lipšer byl super naučil mě vše co k jízdě s vozidlem je potřeba i parkovat. Připravil mě i na závěrečnou zkoušku, kterou jsem absolvoval na poprvé. Tomáš Tetík
vloženo: 3. dubna 2024
vložil: Tomáš Tetík, emailová adresa nezveřejněna


   Učitel byl velmi náladový, někdy v autě sprostě křičel.
vloženo: 5. ledna 2024
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola mi způsobovala neustálý stres. Hodiny byly velmi nepříjemné a nejen z ticha v autě se mi dělalo špatně. Pan Hanuš mě v autě spíše děsil, než dodával sebevědomí. Na jízdy jsem se opravdu netěšila. Atmosféra byla velmi nepříjemná a bála jsem se cokoli udělat, aby na mě nebyl nepříjemný.
vloženo: 19. prosince 2023
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, ráda bych se Vámi podělit o svou zkušenost s autoškolou Tomáš Hanuš.
Sdílím sem svou osobní zkušenost, která snad pomůže někomu ve svém rozhodování.
Autoškolu jsem začala dělat v září 2020, a když pominul kovid a zavírání autoškol, tak i tak jsem jí dělala opravdu dlouho a to z důvodu, že jsem se musela hodně přemáhat, abych tam vůbec došla. Z jízd jsem odcházela naštvaná a mnohdy se slzami v očích.
Proč? Protože jsem si vyslechla tolik nadávek a mnohdy i sporstých. A to jen proto, že jsem neuměla řídit hned od první jízdy, protože jsem nechápala provoz tramvají, hned jak jsem poprvé vjela na silnici. Pan Hanuš totiž nevysvětluje, on jen kárá, za to co jsem udelala špatně.
Ačkoliv uvádí, že délka hodiny je 50 minut, moje nejdelší jízda trvala 45 minut, protože jsme 20 minut stali v koloně. Průměr byl 30 minut s častými zastávkami před lékárnou, obchodem a restaurací.
Bylo by určitě jednodušší změnit autoškolu, ale ne po všech stránkách, takže mi nezbývalo nic jiného než tuto autoškolu dodělat a mlčet do té doby, než skončí a já už se tam nebudu muset vrátit. Doufám, že má recenze pomůže Vám rozhodnutí.
Krásný den
vloženo: 28. března 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   v pořádku učitelé, naučení všeho potřebného a získání jistoty za volantem.
vloženo: 9. února 2022
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Hanuš osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Hanuš < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Hanuš - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje