Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Havala - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Havala

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Havala < <


   Autoškolu mi doporučil kamarád. Pan Havala na teorii opravdu vysvětlí, občas zasrší vtipem a žákům to zůstane v hlavě i s probíranou látkou.
Instruktoři v autech také skvělý přístup, trpěliví, naučí Vás opravdu vše a pomůžou se vším, v čem si nevěříte.
Testy na 100%, jízdy na poprvé. Vřele doporučuji!
vloženo: 16. června 2019
vložil: Jakub, emailová adresa nezveřejněna


   Já osobně byla smutná jen z toho,že jsem ten řidičák udělala a musela odejít. Tato autoškola mě opravdu připravila na vše a přístup mě bavil a inspiroval abych neusnula na vavřínech. Kdo je citlivá povaha,to asi nezvládne ale všem ostatním dám dobrou radu do života. Na silnicích jsou agresivní řidiči,kteří se s Vámi nebudou bavit, takže začít s trochou ostrého přístupu v autoškole je podle mě NUTNOST. Slovák je TOP a pan Havala i ostatní byli nejlepší učitelé autoškoly jaké jsem si kdy mohla přát.
vloženo: 5. června 2019
vložil: Lucka,


   Doporučuji tuhle autoškolu. Dělal jsem zde rozšíření na skupinu BE. Pan Havala ml. mi předal zajimavé zkušenosti do budoucna a zároveň mě kvalitně a zábavně naučil ovládat přívěs. Samotný kurz netrval dlouho,bylo to rychle :)
vloženo: 19. prosince 2018
vložil: František,


   Skvělá Autoškola,vřele doporučuji všem.Naučí,vysvětlí.. :)
vloženo: 14. prosince 2018
vložil: Marta,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškolu vřele doporučuji všem, všichni jsou hodní, vstřícní, a profesionální :)Alena Pavlová

vloženo: 15. května 2018
vložil: Alena Pavlová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem vřele doporučuji.
vloženo: 28. dubna 2017
vložil: Jan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V Autoškole Havala v Olomouci jsme si s manželem dodělávali řidičský průkaz na motocykl. Spolupráce byla velmi příjemná a při tom profesionální. Můžu jen doporučit dalším zájemcům.
vloženo: 23. srpna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola mi ve všem vyšla vztříc, kurz probíhal velmi profesionálně a příprava byla naprosto v pořádku
vloženo: 11. dubna 2016
vložil: Jirka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedoporučuji. Nevyhovoval mi přístup pana Havaly, který na výuku chodí s minimálně 15-ti minutovým zpožděním (já si jako pracující svého času cením), bez omluvy namísto výuky Vám sdělí, jaký měl den (to zajímá jeho manželku, ne mne), s uvedením celých konkrétních jmen Vám povykládá, jaké žáky dnes měl a jak kdo řídil.
Dát za každé třetí slovo vulgarismus možná považuje za machrovinku, v mém případě tím ale oslnil pouze pár středoškoláků, kteří se kurzu účastnili se mnou, mě slovník dlaždiče vadil. Poté, co jsem byla svědkem situace, kdy ho jeho studentka přišla požádat o jiného instruktora, méně vulgárního, který by ji za jízdy při chybách neurážel a neponižoval, pan Havala zareagoval tak, že jí jiného instruktora nedá, a naschvál bude s ní jezdit jen on. Po odchodu slečny na její adresu zaznělo několik jadrných nadávek. Absence schopnosti řešit problémy asertivně, genderové předsudky (ženy jsou na ho*no řidičky a nikdy se nnaučí řídit, "Děcka, já vám pustím video, jak se baby snaží parkovat, to je prdel."), přehnaná a do extrému vyhnaná vulgarita projevu a vidina, že každý můj prohřešek coby studenta, bude nadále na jiných lekcích propírán. včetně celého mého jména, mě přesvědčily, že tuto autoškolu ukončím a půjdu jinam.
Udělala jsem moc dobře, ve Fajn autoškole jsem se pak měla jako v bavlnce, příjemný instruktor, vycházel mi vstříc kvůli směn, v autě vládla pohoda.
vloženo: 20. března 2016
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, skvělý učitelé a jízda ve skvělých autech. Naučí vás to tak dobře, že autoškolu dáte s přehledem na první pokus :)
vloženo: 6. prosince 2015
vložil: Radka Burešová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za me vyborny pristup a vzdy se mi snazili vyjit vstric.Moc dekuji za vse panu Havalovi.
vloženo: 27. října 2015
vložil: Veronika,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všechno bylo super. Doporučuji.
vloženo: 6. června 2015
vložil: Petr Žáček, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit. I pro ty co si nevěří je tahle autoškola to pravé
vloženo: 25. září 2014
vložil: David Šefl,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na AS pana Havaly doted vzpominam se slzami smichu v ocich. Na hodinach teorie neskutecna sranda a pritom i dulezite informace a zkusenosti. A co se tyce instruktoru-nemuzu rict jedine krive slovo. Vyborni, zkuseni ridici se super pristupem, kteri brilantne zvladli me zachvaty paniky az hysterie :-D. Jako bonus - nizka cena, ale komplexni sluzby. Mohu jen doporucit!
vloženo: 24. května 2014
vložil: Alena, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přestupoval jsem z jiné autoškoly v půlce kurzu a už po pár hodinách jsem litoval, že jsem tak neučinil dříve. Instruktoři vše dopodrobna vysvětlili, jezdilo se vždy v příjemné a klidné atmosféře. A na hodiny teorie s panem Havalou se člověk vyloženě těšil. Tato autoškola mě výborně připravila během 7mi jízd, protože v té předchozí jsem se nic nenaučil. Výsledek je napoprvé udělaný řidičák - doporučuji.
vloženo: 5. května 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   super autoškola. Určitě mě to naučili. Byla jsem moc spokojená a na zkoušky jsem byla určitě perfektně připravená díky ním.
vloženo: 6. listopadu 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   super autoškola. Určitě mě to naučili. Byla jsem moc spokojená a na zkoušky jsem byla určitě perfektně připravená díky ním.
vloženo: 6. listopadu 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Fajn instruktoři a při teorii sranda
vloženo: 12. září 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě doporučuji, nejlepší zkušenost :o)
vloženo: 25. července 2013
vložil: Adrianna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bezvadní a pohodoví instruktoři, díky kterým jsem zkoušku udělala hned napoprvé :-) Domluva bezproblémová, přístup přátelský, vřele doporučuji!
vloženo: 3. července 2013
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktoři v pohodě. Vždy když jsem něco nevěděl tak to během chvíle vysvětlili a danou situaci i projeli jestli to bylo možné. Komunikace ohledně jízd dobrá vždy jsem se domluvili bez problému a když bylo něco potřeba změnit tak to bylo také celkem rychle vyřešeno. A nejvíc co se mi líbilo bylo to že se teorie brala zábavnou formou a ne takovým způsobem, že přijdeme sedneme a on něco odříká a my jdeme zase domů, ale ukázali jsme si různá videa (samozřejmě k autoškole) prohodili pár vtipů, pobavili se o zážitcích z předešlých jízd.
vloženo: 11. února 2013
vložil: Honza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh kurzu hodnotím velice kladně! Na hodinách jsme se nenudili a vždy všechno bylo k věci.
Na zkoušky jsem šla zcela připravená a smířená s tím, že jestli se to nepovede svět se nezboří a budu mít další pokus, ale nakonec jsem vše zvládla na výbornou!
Vylepšila bych to aby se jezdilo jen s jedním instruktotem,protože každý mi říkal něco jinýho. Ale myslím, že je jinak vše v naprostém pořádku :-)
Tuhle autoškolu vřele doporučiji všem, kdo se chtějí naučit dobře řidít a nebát se po závěrečných zkoušách sednout za volant sami :-)
Myslím, že tahle autoškola v Olomouckém kraji nemá obdoby!
vloženo: 24. ledna 2013
vložil: Radka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, kamarádský a pohodovoý přístup. Nemůžu nic, než jen vřele doporučit :-))
vloženo: 1. ledna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po dnešních úspěšně zvládnutých závěrečných jízdách bych se chtěla podělit o celkové dojmy z této autoškoly. Výběr jsem dělala na základě referencí známých, kamarádů atd..hlavně tedy tak, že jakoukoliv autoškolu s negativní připomínkou jsem okamžitě vyřadila. Tahle zůstala a s velice pozitivními ohlasy-tato autoškola má prostě super pověst :) A musím říct že nezklamala, už jen můj úspěch je toho důkazem. Velice přátelský přístup, zábavné hodiny teorie a také lekce jednotlivých jízd. Trochu mi vadilo,že jsem vychytala takový čas zahájení, kdy nás bylo v kurzu strašně moc, a tak na mě ne vždy vyšel čas nebo den, který jsem původně chtěla. Na druhou stranu to bylo vykompenzováno velkou variabilitou výběru jak instruktora, tak vozidla. Opravdu zde naučí řídit, ovšem pravidla se musí každý naučit sám! Nalít do hlavy to nejde bez práce. Ale o tom to je.:-)
K závěrečným zkouškám jsem byla připravena skvěle, pár chyb z nepozornosti zavinila moje obrovská nervozita. Při zkouškách je potřeba mít patřičné sebevědomí. I tak ve mě tato zkušenost zanechala hluboké dojmy,myslím že jsem trochu ostřílenější, přece jenom jak říká pan Havala nadneseně- je to jeho "tanková škola".:D Doporučuji.
vloženo: 3. prosince 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po dnešních úspěšně zvládnutých závěrečných jízdách bych se chtěla podělit o celkové dojmy z této autoškoly. Výběr jsem dělala na základě referencí známých, kamarádů atd..hlavně tedy tak, že jakoukoliv autoškolu s negativní připomínkou jsem okamžitě vyřadila. Tahle zůstala a s velice pozitivními ohlasy-tato autoškola má prostě super pověst :) A musím říct že nezklamala, už jen můj úspěch je toho důkazem. Velice přátelský přístup, zábavné hodiny teorie a také lekce jednotlivých jízd. Trochu mi vadilo,že jsem vychytala takový čas zahájení, kdy nás bylo v kurzu strašně moc, a tak na mě ne vždy vyšel čas nebo den, který jsem původně chtěla. Na druhou stranu to bylo vykompenzováno velkou variabilitou výběru jak instruktora, tak vozidla. Opravdu zde naučí řídit, ovšem pravidla se musí každý naučit sám! Nalít do hlavy to nejde bez práce. Ale o tom to je.:-)
K závěrečným zkouškám jsem byla připravena skvěle, pár chyb z nepozornosti zavinila moje obrovská nervozita. Při zkouškách je potřeba mít patřičné sebevědomí. I tak ve mě tato zkušenost zanechala hluboké dojmy,myslím že jsem trochu ostřílenější, přece jenom jak říká pan Havala nadneseně- je to jeho "tanková škola".:D Doporučuji.
vloženo: 3. prosince 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh kurzů je dobře organizován a žákům se věnují s osobním přístupem.
Umí k záverečné zkoušce výborně připravit i na všechny alternativy při jízdě s komisařem.
Takto nějak mají vypadat i jiné atoškoly... a tak autoškolu ing. Havala doporučuji všem žadatelům o řidičské oprávnění, ale !pozor! &amp;quot;...testy se za Vás nenaučím, to se MUSÍTE naučit samy...&amp;quot; to říká pan Havala všem novým uchazečům :-)

V této autoškole jsme dělaly ŘP celá naše rodina i děti a všichni sme to zvládly napoprvé... :-))

vloženo: 22. listopadu 2012
vložil: Honza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dá se říct, že pan Havala je to sámé co dr.House...
Bylo to super a kdybych měl opakovat, tak už jenom kvůli té srandě bych šel sem.
vloženo: 16. října 2012
vložil: Jsem Nejlepší, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto kvalifikovaní instruktoři, kteří opravdu naučí! Přestoupila jsem k této škole od Autoškola Rosek, kde jsem opravdu nebyla spokojená a navíc až ve škole Havala jsem se teprve naučila!! Jsou k žákům vstřícní, a pro školení udělají maximum!!! žákům se věnuji nad 100% a doporučuji VŠEM KDO SE CHCE NAUČIT ŘÍDIT!!!
vloženo: 25. května 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Prostě super!Nevěřila jsem,že budu někdy řídit auto.V Autoškole Havala jsou super instruktoři a výborná výuka.Moc moc doporučuji.
vloženo: 9. května 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super!!!!!
vloženo: 18. února 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše naprosto nejlepší, příjemní instruktoři, nová auta.
vloženo: 21. ledna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškola hlavala je super naučil jsem se dost ot nich nejen v učebně i jizdama lekce kantoru super přistup k žakovi nejlepši na olomoucku mohu doporučit všem
vloženo: 11. prosince 2011
vložil: jiří palma,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rychlá, kvalitní, levná, příjmný personál
vloženo: 14. listopadu 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Havala je snad nejlepší autoškola v Olomouckém kraji, kde vás opravdu naučí řídit. Vřele doporučuji, díky Zdeno !!!
vloženo: 15. října 2011
vložil: Malota Jiří,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Prostě nelepší autoškola! =)
vloženo: 27. září 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S průběhem celého kurzu jsem byla velice spokojená! Díky autoškole Havala jsem se naučila bez problémů řídit a užila jsem si i plno srandy. Doporučuji!
vloženo: 2. srpna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit. Nebyl problém domluvit se na individuálním rozvržení jízd; výuka byla zajímavá, vtipná, ale hlavně praktická; obecně mi přišel přístup k "žákům" hodně fér.
vloženo: 9. února 2011
vložil: w4rr10r, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškola výborná, super instruktoři, kteří vás chtějí opravdu naučit řídit. Plno srandy, doporučuji všem!
vloženo: 7. února 2011
vložil: Eliška Skácelíková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vsem doporucuji z vlastnich zkusenosti!!!!
vloženo: 27. ledna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola v Olomouci, výborný přístup instruktorů, vstřícnost.. Jak už tady bylo jednou řečeno, kudy chodím, tudy doporučuji!!
vloženo: 21. prosince 2010
vložil: Jana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Prostě super autoškola a kudy chodím - tomu doporučuji. :-)
vloženo: 1. prosince 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu mohu jen doporucit. Bez vyhrad.
vloženo: 9. listopadu 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý kurz, přístup k žákům byl úžasný. Pan Havala je vtipný člověk, opravdu naučí teorii a nenudí (Plus má hodně příkladů z praxe). K dispozici je několik aut a hodně instruktorů, doporučuju ozkoušet si všechny, ale není problém domluvit se a jezdit jen v jednom autě pořád s tím samým instruktorem.
vloženo: 9. října 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu můžu vřele doporučit, velmi přátelský přístup, naučí, co člověk potřebuje k tomu aby byl dobrým řidičem a naučí to skvěle. Po absolvování téhle autoškoly můžu s jistotou říci, že mne naučila být dobrým řidičem, nepatřím mezi ty blbce na silnici a jsem za to rád. :-)
vloženo: 26. července 2010
vložil: Kubaz,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Těší mě, že jsem zvolila, mezi mnoha, právě tuto autoškolu. Přístup lektorů byl jedinečný a osobitý. Teorie se vtipným podáním učila sama! Pan Havala je velmi milý, vtipný a ctižádostivý člověk a může být pyšný na to, jakou autoškolu vytvořil! Mohu jedině doporučit všem potenciálním řidičům !!!*****
vloženo: 7. července 2010
vložil: Erika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   škola hrou, bavila mě, naučila mě co potřebuji. Nebojím se vyjet na silnici, dodržuji to co jsem se naučila a tím se cítím bezpečně. Kvalifikovaní lektoři, flexibilita ze strany autoškoly, nejnižší cena v Olomouci a hlavně skvělý přístup. Díky!
vloženo: 8. března 2010
vložil: Blanka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   bezvadná autoškola,naučila jsem se dobře jezdit,jízd jsem se nebála,teoretické hodiny nebyly nudné...určitě doporučuju:-) prostě nejlepší:-)
vloženo: 19. února 2010
vložil: Bára, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup k žákům.. Lepší autoškola není;) Naučí Vás hodně a hlavně pan Havala je nejlepší:D
vloženo: 12. února 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tato autoškola se mi velice líbí vůči dobrému přístupu učitelů k žákům
vloženo: 22. prosince 2009
vložil: Jan Hynek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naučí vás perfektně a určitě se nebudete nudit.Tuhle autoškolu rozhodně doporučuji :)
vloženo: 14. prosince 2009
vložil: Petr Vinkler,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně doporučuji tuto autoškolu.Skvělý přístup,lektoři byli super, spousta srandy.Se zkouškama sem neměl absolutní problém.Jediné co mi asi vadilo, že bylo přelidněno, ale to byl asi zrovna náročný termín(červenec,srpen).Hodnotím 5/5.
vloženo: 25. listopadu 2009
vložil: Jiří Hájek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla sem spokojená,naučili mě řídit,se zkouškama sem neměla problém,dobře a zapamatovatelně vysvětlovali učivo,byly tam instruktoři kteří dobře vysvětlovali a byly i tací ktěří vás nic nenaučili ale to je v každé autoškole.
vloženo: 18. listopadu 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to perfektní autoškola, s kvalitními instruktory. Nevěřila bych, že i z nudné a nezáživné teorie o motorech, olejích, převodovkách... se dá udělat sranda. Pokud se rozhodujete mezi touto autoškolou a nějakou jinou, určitě zvolte tuto. Stojí za to! A po skončení kurzu Vám bude dokonce i chybět!
V. Hansgutová
vloženo: 15. října 2009
vložil: Veronika Hansgutová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   takový lidičky jako jsou tady nikde jinde nepoznáte můžu jenom doporučit a když jsem to udělala já tak pro každýho to bude brkančka :)
vloženo: 27. května 2009
vložil: mesina5,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   takový lidičky jako jsou tady nikde jinde nepoznáte můžu jenom doporučit a když jsem to udělala já tak pro každýho to bude brkančka :)
vloženo: 27. května 2009
vložil: mesina5,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Havala osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Havala < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Havala - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje