Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Havlík - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Havlík

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Havlík < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Havlík mohu doporučit. Řidičský průkaz jsem si dělala letos v lednu. V listopadu můj věk dosáhl padesátky, takže to pro mě nebylo vůbec jednoduché a myslím si že ani pro pana Suchého, který byl mým učitelem. První jízdy?,SUPER, Další jízdy, to bylo jako na houpačce, jednou dobrý po druhé špatný a tak to bylo až do konce. Doma jsem zkoušela jezdit po louce ve stařičkém Favoritu a říkala jsem si, že mě ten učitel nic nenaučil a začala být zoufalá. Poslední tři jízdy před zkouškami, jsem panu Suchému říkala, že přeci musí vidět, že jízdy nemohu udělat a on mi na to odpověděl, proč? Vždyť jezdíte od začátku celkem dobře, jenom si musíte dávat pozor na blinkry, koukat do zrcátek a včas řadit, ale jinak to jde, kdybych si nebyl jist, že to nezvládnete, tak bych vás ke zkouškám nepustil....to mě dost uklidnilo a druhý den,,,světe div se !!!! řidičák byl doma....Dnes jezdím téměř každý den, stále ještě pod dohledem, ale myslím, že je to každý den lepší a lepší...Chtěla bych tímto moc poděkovat panu Suchému za vstřícný přístup a dobrou přípravu na zkoušky...
vloženo: 31. května 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu pana Havlika moc doporucuji.Vstricne jednani.Pan Suchy je super ucitel na jizdy,diky nemu jsem ridicak udelala.Takze moc dekuji za trpelivost a vsem doporucuji:))
vloženo: 30. května 2019
vložil: Líba Šefčíkovà, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla velmi spokojená. Pan Suchý byl při jízdách trpělivý a domluva ohledně termínů byla bezproblémová. Teoretická i praktická příprava na zkoušky byla více než dostačující. Autoškolu doporučuji.
vloženo: 22. května 2019
vložil: Lucie Dedková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoskolu rozhodne nedoporucuju. Krati jizdy, po ujeti 15km pocitaji 45min.jizdy. 15 km jsem ujela po rovine po 15 min... Nekdy driv, jezdila jsem predevsim mimo mesto rychlosti okolo 80km /hod. Pan Suchy byl mozna v roce 2010 trpelivy, v roce 2018 za zpochybneni, ze takto ma autoskola pocitat jizdy,zacal me urazet a kdyz jsem odmitla jizdu podepsat s tim, ze jsem toto reklamovala u majitele autoskoly, triskl do palubni desky a vyhodil me z auta. Z teto autoskoly jsem prestoupila do jine, se kterou jsem byla moc spokojena a ridicak bez problemu udelala...paradoxne tedy z jedne autoskoly mam osypky a z druhe pocit, ze takto to ma fungovat.
vloženo: 11. prosince 2018
vložil: Jitka B. , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji všem,co chtějí absolvovat autoškolu-tak jedině pana Havlíka.
Bezkonkurenčně nejlepší autoškola ve Stříbře!
Pan Suchý má železné nervy a za jízdy se mnou by měl mít svatozář.Je to zlatý človíček.
Díky Vám ,,páni učitelé,,za trpělivost,vstřícnost a kvalitní přípravu bez ponižování a urážení.
Děkuji moc,moc...Jiřina Šeflová
jirinavrhavec@centrum.cz
vloženo: 31. května 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji všem,co chtějí absolvovat autoškolu-tak jedině pana Havlíka.
Bezkonkurenčně nejlepší autoškola ve Stříbře!
Pan Suchý má železné nervy a za jízdy se mnou by měl mít svatozář.Je to zlatý človíček.
Díky Vám ,,páni učitelé,,za trpělivost,vstřícnost a kvalitní přípravu bez ponižování a urážení.
Děkuji moc,moc...Jiřina Šeflová
jirinavrhavec@centrum.cz
vloženo: 31. května 2013
vložil: Jiřina Š.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celá autoškola Havlík je výborná, ať jde o teoretickou výuku vedenou panem Havlíkem kde se skvěle připravíte na testy nebo o praktické jízdy s panem Suchým který je přijemný a hlavně má nervy ze železa. Nestalo se mě že by na mě nadával nebo urážel. Idealní autoškola pro každého kdo se chce naučit na zkoušky a přitom celou autoškolu přežít bez ponižování a urážení.

Všem doporučuju.
vloženo: 29. září 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Suchý má opravdu nervy ze železa a je moc hodnej i pan Havlík kdyby to šlo šla bych tam znovu moc se mi tam líbilo nikdo něřve ani neschazuje sebevědomí.Všem vřele doporučuji opravdu moc hodný jsou a určitě mluvím za naší celou skupinu která teďka nedávno složila závěrečky a těšíme se kdy je uvidíme a popvídáme si s nima obouma :-) nebojte se dáte to u nich umí připravit vás :-) Monika
vloženo: 28. dubna 2012
vložil: Monika ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   všem jen doporucuju vynykajici pristup a pan Suchy ma nervy ze zeleza vybornej ucitel a byla i sranda
vloženo: 27. března 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu bych všem rozhodně doporučila, skvělý přístup jak pana Havlíka tak hlavně pana Suchého při jízdách. Nestalo se mi, že by na mě za celý kurz někdo křičel. Děkuji oběma!
vloženo: 14. dubna 2011
vložil: Šárka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem doporučuji.
vloženo: 6. října 2010
vložil: Nikola , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych moc poděkovat za profesionální a hlavně lidský přístup panu Havlíkovi.Všem co chtějí absolvovat autoškolu vřele doporučuji pana Havlíka.Panu Suchému chci poděkovat za jeho trpělivost a pevné nervy.Největší díky.

Irena Sidková
vloženo: 30. května 2010
vložil: Irena Sidková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto bezkonkurenčně nejlepší autoškola ve Stříbře... Vyjdou vám vstříc naprosto se vším . Pan Suchý je skvělý učitel i člověk! Naučil mě řídit i přes můj strach a občasné " špatné jízdní dny " Jsem mu neskutečně vděčná za všechno !! Budou mi chybět jízdy s ním... Děkuju moc a doporučuju určitě každému. D. Šťastná
vloženo: 30. května 2010
vložil: Dagmar Šťastná,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Trpělivost a kvalitní příprava za každého počasí .
Připravena jsem byla dobře
Doporučila bych tuto školu všem žadatelům

Prostě tady popište autoškolu vlastními slovy :)Výuka je šitá na míru .Odnaučil mně bát se auta ,plných silnic a zmatku na nich a přitom řídit vozidlo bezpečně za každého počasí .Musím připomenout že je mi 52 let. Díky pane Havlík
vloženo: 21. ledna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Havlík osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Havlík < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Havlík - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje