Logo všechny-autoškoly.cz
 

HeleAutoškola - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Hele

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - HeleAutoškola < <


   Všetko skvelé :) Skvelý priateľský a rodinný prístup, skvelá atmosféra, skvelá nálada a hlavne skvelý tým autoškoly. Vďaka p. Helenke Havlíčkovej som sa naučila nemať za volantom stres a všetko si to užívať. Na výcvik som sa tešila a každá jazda bola zábava a nové dobrodružstvo :) Možem každému určite len odporúčať HELEAUTOŠKOLU a ak bude nejaká príležitosť, tak sa do autoškoly vrátim vždy rada a s dobrým pocitom.
LJ
vloženo: 27. září 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Dobrý den všem, Dneska jsem udělala skoušky, a ráda s vám podělím, měla skvělou učitelku, paní Věra Pourova, jsem cizinka a chovala ke mně úplně skvělé, právě že toho bala(zvláštnho chování)
Ale s ní jsem se cítila skvělé, je chapova, a citlivá, a při jízdach moc ne tlačila, a jenom opravoval chyby, díkůji moc, jste skvela
Děkuji ještě jednou Heleautoškola, jsem šťastná &#128159;&#128159;&#128159;&#128591;&#128591;&#128591;&#128591;&#128591;
vloženo: 22. září 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   V HeleAutoškole jsem se setkala s trpělivým, vstřícným a přátelským přístupem a kvalitní výukou. Doporučuji všem strašpytlíkům, kteří váhají, jestli se pustit do řidičáku.

Při jízdách jsem ocenila hlavně klid mojí instruktorky, paní učitelky Havlíčkové, a podporu od ní. Vždy vysvětlila, co mi nebylo jasné – aktuální dopravní situaci, věci z teorie, chyby a jak se jich příště vyvarovat. Zůstávala v klidu, i když mi něco stokrát vysvětlila a já tu samou chybu udělala i po sto první. Co mi nešlo, mohla jsem opakovaně zkoušet bez křiku či nervozity ze strany vyučující.
Velkou výhodou je poloha autoškoly. Klidné boční ulice Karlína pro první jízdy, brzké setkání s tramvajemi, pro pokročilejší žáky to není daleko na náročnější místa jako Senovážné náměstí, magistrála, Bulhar. Parkování a rozjezdy do kopce se pilují postupně během celého kurzu.
V hodinách teorie přednášející věnuje hodně prostoru zkušenostem z praxe a vychytávkám, které při čtení učebnice mohou žákům uniknout.
Paní učitelka při plánování jízd maximálně vycházela vstříc mým časovým možnostem. Mezi koncem kurzu a zkouškami jsem neměla žádný prostoj. Poslední jízdy byly naplánované tak, že na zkoušky jsem šla hned den po skončení kurzu.

Milá HeleAutoškolo, děkuji.

vloženo: 29. června 2018
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna


   V Heleautoškole jsem úpěšně dokončila výcvik 15/5/2018. Autoškolu si nemohu vynachválit - hlavně oceňuji přátelský a pohodový přístup, podporu a empatii se kterou se mnou bylo jednáno.
Měla jsem z řízení strach - odkládala jsem to několik let a bála se, že budu mít někoho kdo mi ježdění znepříjemní či mě znervózní ještě více než jsem byla. Opak byl ale pravdou - moje instruktorka byla naprosto perfektní a strachu i nerzozity mě velmi rychle zbavila zdravým přístupem a komunikací. Věřím, že komunikace je základ všeho - můžu potvrdit, že jsem po dobu studia neměla nejmenší problém cokoli domluvit, zařídit, zeptat se, poradit, a to jak přímo s vedením autoškoly, tak s instruktory. Paní majitelka (Helena Harvotová) je úžasná bytost, velmi vstřícná a laskavá! Byla mi velkou oporou u závěrečných zkoušek, ikdyž jsem nebyla přímo její student, a měla jsem strach, že nepojedu se svou instruktorkou, díky paní Heleně jsem se cítila skutečně velmi dobře!
Co se týče prostor autoškoly, ano výuková místost je skromná, ale je tam všechno, co je potřeba. Na stránkách autoškoly je navíc uvedeno, že hodiny teorie slouží především jako konzultační hodiny a je tedy s podivem, že se zde můžu dočíst kritiku na to, že tam chybí "potřebné" vybavení. Základní značky a dopravní fakta se přece učí už na dopravních hřištích ve školce a každý den se pohybujeme po ulicích - jsou tedy věci, které by nám měly být notoricky známé už než nastupujeme k výcviku. Nehledě na to, že autoškola poskytuje aktuální výukové podklady a každý by si měl tyto podklady prostudovat sám - je totiž logicky naprosto nereálné aby někdo stihl odučit kompletní dopravní pravidla a předpisy během hodin teorie daného kurzu - to prostě není možné a je tedy na každém studentovi jednotlivě, jak se teorii naučí. Naopak musím říct, že jsem byla velmi mile překvapena, když mi při každé návštěvě bylo nabídnuto něco pro chuť, čaj či káva nebo si jen ohřát ruce u topení ped jízdami (začínala jsem v zimě). Rovněž musím podotknout že umístění autoškoly je ideální - Karlín je klidná čtvrť, kde je možnost vyhnout se velkému provozu a zárověň to není daleko do centra, takže se dá velmi snadno jezdit podle možností každého studenta. Velkou výhodou je rovněž jízdní trenažér, kterým se praktická výuka začíná.
Co se týče ceny kurzu je naprosto adekvátní a odpovídající za služby, kterých se Vám dostane.

Jsem velmi ráda, že jsem si vybrala Heleautoškolu a mé velké díky patří všem členům týmu, se kterými jsem měla možnost se setkat a bylo mi potěšením.

Oceňuji trpělivost a laskavost s jakou jednáte a máte můj upřímný obdiv - několikrát jsem byla světkem situace, ve které bych rozhodně sama nezůstala tak klidná, trpělivá a vstřícná.

Heleautoškolu vřele doporučuji!
Kamila K.

vloženo: 21. května 2018
vložil: Kamila K., emailová adresa nezveřejněna


   Dlouhodobě žiji v Německu, kde jsem si chtěl udělat taky řidičák, ale když jsem se dozvěděl cenu, která je v přepočtu skoro 70.000,- Kč za skupinu B, tak jsem si to hned rozmyslel.
Autoškola mně vždy vyšla vstříc co se týče plánování jízd a to i o víkendech. Ještě jednou děkuji.

vloženo: 29. dubna 2018
vložil: Pavel, emailová adresa nezveřejněna


   autoškola mi duží již půl roku peníze ! Neustálé výmluvy, že peníze pošlou, nyní pro změnu raději už telefon ani nezvedají, rozhodl jsem se přestoupit do jiné autoškoly. Peníze už asi ani neuvidim. Zázemí špatné, banda slepic, co budou mlet o všem možném při výuce, jen ne o řízení.
vloženo: 26. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Děkuji moc za kvalitní přípravu, díky níž jsem řidičem :D Doporučuji všem, kteří očekávají kvalitní služby, individuální přístup, super cenu, a hlavně trpělivost a vstřícnost :)
vloženo: 17. února 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Jak čtu, stále nejsem jediná, kdo čeká na vrácení peněz, za nedodělaný kurz.
vloženo: 17. února 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Skvělá autoškola, byl jsem nadmíru spokojený. Když je někdo dřevák od přírody, tak mu nepomůže ani zázračná autoškola, asi tak k předešlým negativním příspěvkům.
vloženo: 17. prosince 2017
vložil: Tomáš P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Heleautoskola bola pre mna skvela skusenost.Ucitelka Helena Harvotova uci k klude a pohode,citila som sa uvolnenea zazila pri vyucbe aj vela srandy.Rozhodne tuto autoskolu vsetkym doporucujem.
vloženo: 16. prosince 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   : @anonym: Vám k tomu, abyste byl dobrý řidič, stačí jen umět kroutit volantem? Pak doufám, že se s vámi na silnici nikdy nepotkám :) Rozhodně není jedno, kdo a jak vás učí řídit. Mám srovnání, protože jsem výcvik v Hele ukončovala a přecházela jinam. Je velký rozdíl, když si to s vámi instruktor spíš jen tak odsedí a jeho jedinou motivací je vás “nějak” připravit na zkoušky, a když se vám instruktor opravdu věnuje, vysvětluje, učí vás číst provoz a dokázat si poradit i v nestandardních situacích.
---------------------------
:-) Věřte tomu, že kdyby jste mně znala, tak by jste jezdila radši se mnou, než samostatně sama se sebou a o potkání na silnici ani nemluvím...:-)
Každopádně si dovedu představit reakci autoškoly, když zbaví podprůměrného žáka s kterým byla velká dřina a nervy.
A místo něho nastoupí nadaný, nebo i průměrný žák a to za stejné peníze !!!


vloženo: 14. prosince 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   @anonym: Vám k tomu, abyste byl dobrý řidič, stačí jen umět kroutit volantem? Pak doufám, že se s vámi na silnici nikdy nepotkám :) Rozhodně není jedno, kdo a jak vás učí řídit. Mám srovnání, protože jsem výcvik v Hele ukončovala a přecházela jinam. Je velký rozdíl, když si to s vámi instruktor spíš jen tak odsedí a jeho jedinou motivací je vás “nějak” připravit na zkoušky, a když se vám instruktor opravdu věnuje, vysvětluje, učí vás číst provoz a dokázat si poradit i v nestandardních situacích.
vloženo: 14. prosince 2017
vložil: bývalá žačka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   @anonym: Máte pravdu, že jsou talentovaní a méně talentovaní žáci. Zrovna tak jsou dobří a horší učitelé a kvalitní a méně kvalitní (auto)školy. Platí to ostatně pro všechny obory, jsou dobré a špatné hotely nebo eshopy. S tím rozdílem, že špatný výběr autoškoly ovlivní váš život podstatně více než špatný výběr tyčového mixéru. Právě proto jsou stránky jako tyhle, kde si lidi můžou vyměňovat zkušenosti.
---------------------
Na to, aby se někdo naučil řídit nepotřebuje někdo špatnou, nebo dobrou autoškolu a papíry si dělá jen proto, protože už ho nebaví jezdit na černo a ve stresu. Taková je realita.
Nepleťte si učitele v autoškole s dejme tomu profesorem na VŠ, který musí být opravdu fundovaný, aby žák pochopil např. složitou rovnici.
To jak se řadí a kde je plyn, nebo brzda a k čemu je to velké kolo (volant) Vám vysvětlí i uklizečka z katedry...
Víte o tom, že jsou státy (např.USA) kde nemají žádné autoškoly a žák jde po samostudiu rovnou na zkoušky? Tam se asi na špatnou autoškolu vymlouvat nebudou :-)
vloženo: 14. prosince 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   @anonym: Máte pravdu, že jsou talentovaní a méně talentovaní žáci. Zrovna tak jsou dobří a horší učitelé a kvalitní a méně kvalitní (auto)školy. Platí to ostatně pro všechny obory, jsou dobré a špatné hotely nebo eshopy. S tím rozdílem, že špatný výběr autoškoly ovlivní váš život podstatně více než špatný výběr tyčového mixéru. Právě proto jsou stránky jako tyhle, kde si lidi můžou vyměňovat zkušenosti.
vloženo: 14. prosince 2017
vložil: bývalá žačka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Když se tady objevují cca dvě recenze měsíčně, a bohužel i pár negativních, co se stane? V řádu dnů přibude šest hystericky pozitivních reakcí a dokonce odpovědí (dost arogantních) na názory jiných. Rozumný člověk si asi udělá obrázek sám :) Heleautoškolo, chápu vaší snahu odsunout negativní komentáře co nejvíce dolů, ale tímhle si ten kredit ještě víc snižujete. Každému, kdo je ve fázi výběru autoškoly, bych doporučila zeptat se především kamarádů a známých a řídit se jejich zkušenostmi. Bohužel krásné řeči na webových stránkách o tom, jak má každý své tempo a jak aktivně pracují s vaším strachem z řízení, může být jen prázdný marketing.
-------------------------------
Autoškola není nic jiného, než škola a jako v normální škole jsou žáci nadaní, průměrní a podprůměrní. Nehledejte v tom žádnou vědu, nebo dokonce aroganci, ale realitu !
Průměrnému žákovi stačí, když si na rozdíl od nadaného žáka koupí doučování, aby školu úspěšně dokončil.
Podprůměrnému žákovi mnohdy nestačí ani doučování a bylo by lepší, aby se na to rovnou vykašlal a jezdil radši "sockou", než být nebezpečný pro sebe a ostatní účastníky silničního provozu.
Ale chápu, že na někoho se to svést musí...
vloženo: 14. prosince 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když se tady objevují cca dvě recenze měsíčně, a bohužel i pár negativních, co se stane? V řádu dnů přibude šest hystericky pozitivních reakcí a dokonce odpovědí (dost arogantních) na názory jiných. Rozumný člověk si asi udělá obrázek sám :) Heleautoškolo, chápu vaší snahu odsunout negativní komentáře co nejvíce dolů, ale tímhle si ten kredit ještě víc snižujete. Každému, kdo je ve fázi výběru autoškoly, bych doporučila zeptat se především kamarádů a známých a řídit se jejich zkušenostmi. Bohužel krásné řeči na webových stránkách o tom, jak má každý své tempo a jak aktivně pracují s vaším strachem z řízení, může být jen prázdný marketing.
vloženo: 13. prosince 2017
vložil: bývalá žačka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Recenzi píšu s odstupem času, 2 měsíce po absolvování autoškoly. Chtěla jsem si nechat rozležet myšlenky dojmy a napsat svůj názor bez zbytečných emocí. Tedy…kurz pro strašpytlíky jsem si neprozřetelně zakoupila na základě kladných recenzí přímo na webu autoškoly, tudíž bez její předchozí návštěvy. Doporučuji všem se jít do autoškoly nejdříve podívat. Prostředí pro hodiny teorie je dle mě naprosto nevhodné, malý stísněný prostor spojený s kanceláří, rozkládací zahradní židličky namačkané na sobě tak, že jsem často měla problém se tam vlézt. Archaické vybavení ,v době, kdy jsem na hodiny docházela, nebyly ani dopravní značky. No těch 6 lekcí to člověk nějak přežije… Pan učitel byla ale naprosto skvělý, sice se občas zapovídal, ale byl moc milý a dověděla jsem se od něj spoustu užitečných informací.

V autoškole jsem vystřídala 4 učitele a 3 auta. První učitel byl naprosto skvělý, velmi klidný, takže mě veškerý strach z řízení přešel. Bohužel tento učitel ve třetině mého výcviku z autoškoly odešel. Kvůli jeho odchodu a mé delší dovolené jsem si autoškolu nedobrovolně prodloužila o 2 měsíce a dělala jí celkem 6 měsíců.
Můj druhý učitel byl totální katastrofa. Přesný prototyp učitele, kterého jsem nechtěla nikdy potkat. Byl nepříjemný, měl jízlivé poznámky, dělal ze mě největšího hlupáka, zvyšoval hlas, automaticky mi tykal (a to mi už táhne na 30). Navíc s ním byla velmi špatná komunikace. Přihlašoval mě na termíny zkoušek, o kterých jsem nevěděla, nepřihlašoval na termíny, na které jsem chtěla jít. Tímto stylem jsem byla několikrát přihlášená X odhlášená a na zkoušky se dostala snad až na čtvrtý pokus. Prostě nervy v kýblu.

Pár hodin před ukončením kurzu už jsem to nezvládla a požádala paní Helenu o změnu učitele, nebo ukončení kurzu. Začaly se mnou jezdit obě Heleny a já byla rázem vyměněná. Stres a nervozita byly tatam, strany se mi už nepletly a řízení pro mě byla zase radost. Suma sumárum – Heleny jsou jako učitelky opravdu skvělé. Všichni s nimi ale jezdit nemohou, takže bych si raději vybrala jinou autoškolu a ušetřila si nervy a problémy. Co mě ještě mrzí je to, že jsem nebyla na dálnici a učila se parkovat na poslední hodině. Takže tyto dovednosti se musím doučit sama.
------------------------------
Cituji: "Co mě ještě mrzí je to, že jsem nebyla na dálnici a učila se parkovat na poslední hodině. Takže tyto dovednosti se musím doučit sama"

Povinnost jízdy po dálnici není pro autoškoly naštěstí stanovena žádným zákonem !!! Jak by to asi dělala autoškola někde z Horní Dolní, která má nejbližší dálnici 200 km ?!?
A parkovat jste se učila, až v poslední hodině ? To znamená, že jste všechny svoje předchozí jízdy ukončovala tím způsobem, že jste vyskakovala z jedoucího vozidla ?
vloženo: 11. prosince 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Recenzi píšu s odstupem času, 2 měsíce po absolvování autoškoly. Chtěla jsem si nechat rozležet myšlenky dojmy a napsat svůj názor bez zbytečných emocí. Tedy…kurz pro strašpytlíky jsem si neprozřetelně zakoupila na základě kladných recenzí přímo na webu autoškoly, tudíž bez její předchozí návštěvy. Doporučuji všem se jít do autoškoly nejdříve podívat. Prostředí pro hodiny teorie je dle mě naprosto nevhodné, malý stísněný prostor spojený s kanceláří, rozkládací zahradní židličky namačkané na sobě tak, že jsem často měla problém se tam vlézt. Archaické vybavení ,v době, kdy jsem na hodiny docházela, nebyly ani dopravní značky. No těch 6 lekcí to člověk nějak přežije… Pan učitel byla ale naprosto skvělý, sice se občas zapovídal, ale byl moc milý a dověděla jsem se od něj spoustu užitečných informací.

V autoškole jsem vystřídala 4 učitele a 3 auta. První učitel byl naprosto skvělý, velmi klidný, takže mě veškerý strach z řízení přešel. Bohužel tento učitel ve třetině mého výcviku z autoškoly odešel. Kvůli jeho odchodu a mé delší dovolené jsem si autoškolu nedobrovolně prodloužila o 2 měsíce a dělala jí celkem 6 měsíců.
Můj druhý učitel byl totální katastrofa. Přesný prototyp učitele, kterého jsem nechtěla nikdy potkat. Byl nepříjemný, měl jízlivé poznámky, dělal ze mě největšího hlupáka, zvyšoval hlas, automaticky mi tykal (a to mi už táhne na 30). Navíc s ním byla velmi špatná komunikace. Přihlašoval mě na termíny zkoušek, o kterých jsem nevěděla, nepřihlašoval na termíny, na které jsem chtěla jít. Tímto stylem jsem byla několikrát přihlášená X odhlášená a na zkoušky se dostala snad až na čtvrtý pokus. Prostě nervy v kýblu.

Pár hodin před ukončením kurzu už jsem to nezvládla a požádala paní Helenu o změnu učitele, nebo ukončení kurzu. Začaly se mnou jezdit obě Heleny a já byla rázem vyměněná. Stres a nervozita byly tatam, strany se mi už nepletly a řízení pro mě byla zase radost. Suma sumárum – Heleny jsou jako učitelky opravdu skvělé. Všichni s nimi ale jezdit nemohou, takže bych si raději vybrala jinou autoškolu a ušetřila si nervy a problémy. Co mě ještě mrzí je to, že jsem nebyla na dálnici a učila se parkovat na poslední hodině. Takže tyto dovednosti se musím doučit sama.

vloženo: 11. prosince 2017
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   HeleAutoškola pro mě byla nejlepší možnou volbou! Velmi oceňuji profesionalitu lektorů, především nejmilejší paní Harvotové, která se každému žákovi krásně věnuje a má ke každému individuální přístup. Cítila jsem se díky ní a jejímu týmu v naprostém bezpečí, nikdo na mě netlačil a nespěchal, zároveň byla výuka opravdu intenzivní a zajímavá! Děkuji celé HeleAutoškole za skvělé dva měsíce a určitě ji doporučím každému (už na mé doporučení přišli čtyři noví žáci, moji přátelé, a nemohou si HeleAutoškolu vynachválit!).

P.S. - Všem negativním komentářům upřímně a naprosto nerozumím. Dle mého názoru se jedná o štvavou kampaň některé z konkurenčních autoškol. Protože každý, kdo kdy byl v HeleAutoškole, musel pocítit tu přátelskou a rodinnou atmosfér, která tam panuje, a samozřejmě také vstřícnost a ochotu v přístupu k žákům. :)

S pozdravem,

Elizaveta
vloženo: 29. listopadu 2017
vložil: Elizaveta M., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Díky famoznímu přístupu mé "autoškolačky" Helenky jsem se už od první lekce cítil bezpečně a v těch nejlepších rukách. To vše vedlo k postupnému osvojení řidičkých schopností, které jsem byl schopen aplikovat při závěrečné jízdě s komisařem.

11 z 10, HeleAutoškolu bych doporučil úplně každému. Z vlastní zkušenosti mohu vyzdvyhnout kvality intenzvního kurzu, který je vhodný zejména pro studenty studujících v zahraničí.
vloženo: 27. listopadu 2017
vložil: Jan Šmerhovský,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Díky famoznímu přístupu mé "autoškolačky" Helenky jsem se už od první lekce cítil bezpečně a v těch nejlepších rukách. To vše vedlo k postupnému osvojení řidičkých schopností, které jsem byl schopen aplikovat při závěrečné jízdě s komisařem.

Aneb 10 z 10, HeleAutoškolu bych doporučil úplně každému. Zejména bych vyzdvihl intenzivní kurz a doporučil ho všem studentům studujícím v zahraničí.
vloženo: 27. listopadu 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V HeleAutoškole jsem absolvoval výcvik v létě 2014 a tak můžu s odstupem času říct, jakého ze mě upekli řidiče.

Ačkoli mám k autům blízko již od narození, z prvních chvil za volantem jsem byl vystresovaný už několik týdnů předem. Pan učitel mi vše srozumitelně vysvětlil a s trochou naslouchání jeho i auta jsem se napoprvé perfektně rozjel. Chvíli jsme se motali kolem bloku, já jsem si začal být jistý v rozjíždění se a v brzdění. Pak jsme se rozjeli po Karlíně, kde jsem se v praxi seznámil s předností z prava.

Protože si v HeleAutoškole zakládají na individuálním přístupu k žákům, probíhala moje výuka mílovými kroky. V průběhu druhé lekce jsme opouštěli Karlín a já se tak setkal s novými dopravními situacemi. Vše jsem poctivě vstřebával a za celou dobu výuky jsem se nedostal do svízelné situace. Pan učitel mě na jízdy připravil špičkově. Testy jsem zvládl na 100% a jízdy jsem absolvoval bez zaváhání. :)

Už je to přes tři roky co řídím a určitě jsem najel už více než 100tis km. Moje první kilometry s řidičským průkazem nebyly zmatené a dokonce ani nepříjemné. Na samostatné řízení jsem byl naučený už z autoškoly. Za celou dobu mé řidičské kariéry jsem nezpůsobil žádnou dopravní nehodu a ani jsem nikoho neohrozil.

Může se zdát, že jsem autoškolu tak hladce zvládl díky nějakým vrozeným řidičským dovednostem. Ale tak to určitě není. Několik mých kamarádů absolvovalo autoškolu jinde, kde nabízejí lepší ceny, ale výsledkem byly opakované zkoušky, spousta stresu a ztráta sebevědomí. Nyní jsou z nich stejně dobří řidiči jako jsem já, ale museli si k tomu dojít sami a jeden z nich dokonce převrátil auto na střechu při nedání přednosti v jízdě, krátce po absolvování kurzu u jiné autoškoly. Za veškeré moje řidičské dovednosti vděčím HeleAutoškole.
vloženo: 27. listopadu 2017
vložil: Pavel Kutina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, skvěle jsme se na všem dohodli a přizpůsobili se mi když jsem potřeboval. Učitelky byly vždy vstřícné a dobře podporovaly, nevyvíjely nátlak a na zkoušky skvěle připravily. Kurzy teorie byly při přínosné a hodně mi pomohly při přípravě na testy.
vloženo: 27. listopadu 2017
vložil: Prokop Sojka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedávno to byl rok co jsem se poprvé objevil ve dveřích v Heleautoškoly, ale jakmile jsem vešel dovnitř ihned jsem poznal, že jde o slušný a solidní kolektiv lidí, který se postará o to aby se váš sen o řidičském oprávnění splnil. Pokud někdo fumá nad tím kam jít do autoškoly, rozhodně a jedině doporučuji. Lokalita naprosto ideální pro naučení se předností a mnohem více. Děkuji jim moc za všchno a doufám, že se mi jednou podaří splatit jim jejich ochotu a laskavost, kterou pro mě, jakožto naprostého babrala, obětovali.
vloženo: 27. listopadu 2017
vložil: Kubajs, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já sě byla s autoškoloi nadmíru spokojena a to né jen proto že se mnou byli trpělivý :) autoškola mi poskytla vše co jsem potřebovala a pak už to bylo jen na mě. mužu urcite jen doporučit. už si skvele ridim 2,5 roku
vloženo: 27. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola vůbec, úžasný přístup, skvělá domluva a komunikace když je nějaký problém, tolerantní přístup a pro mě to nejhlavnější, nikdo na vás nekřičí, když uděláte chybu, nikdo vás nikam netlačí. Po složení zkoušek mi paní učitelky z autoškoly upřímně chybí a tak se za nimi často chodím podívat a popovídat si o tom, jak zvládam řízení a, co mi třeba dělá problém. Lidský přístup nadevše.
Doporučuji 1000000000%
vloženo: 27. listopadu 2017
vložil: Zuzana Kovaříková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Úžasný přátelský přístup, jízdy probíhají bez problémů. Nikdo na vás neřve, když se vám něco nepovede. Skvělé paní učitelky vždy vše vysvětlí. Autoškolu mohu s radostí doporučit.
vloženo: 27. listopadu 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Žiji v České republice léta, nikdy jsem se necítila tak obelhaná a nikdy jsem nezažila takové neprofesionální jednání, lhostejnost a nepoctivost vůči klientovi jako v této autoškole. Čekám na vrácení zbytku školného už pres tři měsíce. 30.07.17 jsem po jednom měsíci stornovala standardní výcvikový kurz. Přišla jsem to tehdy oznámit paní majitelce, p. Harvotové, zeptala se mě kam odcházím, když jsem ji otevřeně řekla do které autoškoly přestupuji, první komentář, že jejich autoškola taková není, že řidičské průkazy neprodávají. Co prosím ?? Přeptala jsem se ještě co tím myslí. Cítila jsem se uražená, vypadalo to na narážku, ze jsi chci řidičské oprávnění koupit. Nebo tím komentářem prostě chtěla udělat "dobrý" dojem na potenciální zájemce o výcvik, které čekali za mnou a vše slyšeli. Neřekla jsem nic, do konkurenčních bitev mi nic není. P. Harvotová mi dala na podepsání finanční vypořádání, že prý zbytek peněz je vrácen na můj účet. Jenomže, doposud není. Déle než 3 měsíce ji urguji, nic. Na maily neodpovídá, párkrát jsem se ji dovolala, omlouvá se, vymlouvá se a podle jediné a poslední mailové odpovědí (v říjnu) na moji upomínky, je nemocná a mám se u nich stavit a zrovna v době, kdy pracuji. Na moji odpověď a opětovnou žádost prostě mi vrátit peníze na účet, žádná reakce doposud. Doporučuji všem, kteří uvažují o přihlášení do této autoškoly - šetříte si nervy, nedůvěřujte a neplaťte nic dopředu, běžte se nejdřív podívat na hodinu teorie a na první jízdu a porovnejte to s nějakou jinou autoškolou a pokud budete spokojeni, až pak plaťte.
vloženo: 13. listopadu 2017
---------------------------
No to je slátanina nic neříkajících blábolů a pomluv, ale nic konkrétního proč jste se rozhodla odejít jsme se nedozvěděli... Zajímavé je, že si na těchto stránkách z 90% stěžují na autoškoly jen ženy. Čím to asi bude ?!? Když na to nemáte, tak jezděte radši "sockou", bude to bezpečnější, jak pro Vás, tak hlavně pro ostatní účastníky silničního provozu...

vloženo: 13. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Žiji v České republice léta, nikdy jsem se necítila tak obelhaná a nikdy jsem nezažila takové neprofesionální jednání, lhostejnost a nepoctivost vůči klientovi jako v této autoškole. Čekám na vrácení zbytku školného už pres tři měsíce. 30.07.17 jsem po jednom měsíci stornovala standardní výcvikový kurz. Přišla jsem to tehdy oznámit paní majitelce, p. Harvotové, zeptala se mě kam odcházím, když jsem ji otevřeně řekla do které autoškoly přestupuji, první komentář, že jejich autoškola taková není, že řidičské průkazy neprodávají. Co prosím ?? Přeptala jsem se ještě co tím myslí. Cítila jsem se uražená, vypadalo to na narážku, ze jsi chci řidičské oprávnění koupit. Nebo tím komentářem prostě chtěla udělat "dobrý" dojem na potenciální zájemce o výcvik, které čekali za mnou a vše slyšeli. Neřekla jsem nic, do konkurenčních bitev mi nic není. P. Harvotová mi dala na podepsání finanční vypořádání, že prý zbytek peněz je vrácen na můj účet. Jenomže, doposud není. Déle než 3 měsíce ji urguji, nic. Na maily neodpovídá, párkrát jsem se ji dovolala, omlouvá se, vymlouvá se a podle jediné a poslední mailové odpovědí (v říjnu) na moji upomínky, je nemocná a mám se u nich stavit a zrovna v době, kdy pracuji. Na moji odpověď a opětovnou žádost prostě mi vrátit peníze na účet, žádná reakce doposud. Doporučuji všem, kteří uvažují o přihlášení do této autoškoly - šetříte si nervy, nedůvěřujte a neplaťte nic dopředu, běžte se nejdřív podívat na hodinu teorie a na první jízdu a porovnejte to s nějakou jinou autoškolou a pokud budete spokojeni, až pak plaťte.
vloženo: 13. listopadu 2017
vložil: Jana Hiller, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   NEDOPORUCUJI! Zbytecene protahovani vycviku, velmi dlouho pauzy mezi lekcemi, neochota lektora jezdit casteji (i pri zaplaceni kratsiho kuzru). Lektor se nekdy ani nedostavil na hodinu! Zadala jsem o prevodku a vyuctovani - lekce, ktere byly zruseny vinou lektora ale nikdo nenahradi, jeste strhnout penize za ucebnici. Zaroven zatim nebyla navracena zbyvajici castka za kurz a to jiz trva opet vice, nez 3 tydny....Pani majitelka je mila jen dokud nezaplatite kurzovene. Pak uz ji vubec nezajimate.
vloženo: 13. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Učitelky jsou super, klidné a milé. Měla jsem paní Helenu  Havlíčkovou a byla naprosto skvělá, i když jsem dělala opravdu blbé a občas i nebezpečné chyby, ani jednou mě neseřvala nebo tak něco. Během kurzu jsem sice vyměnila 3 auta, ale to beru spíše pozitivně, díky tomu mám jistotu, že zvládnu ovládat benzin a naftu, nová a stará auta. Zkoušku jsem udělala na 1. pokus.  
vloženo: 4. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolutni zklamani a velmi, velmi neprofesionalni pristup. Mela jsem zaplacen drazsi kurz na dva mesice. Nyni po 8 mesicich mam za sebou ani ne polovinu hodin. U dvoumesicniho kurzu se predpokladaji lekce minimalne 2x tydne. Ovsem lektor na ne nikdy nemel cas - udajne by nemel cas na osatni zaky a v autoskole ho pretezovali. Nasledne mel rozbtite auto, tudiz nasledovala vice jak mesicni pauza ve vyuce. Po dalsich par hodinach lektor v autoskole skoncil. Trvalo opet vice nez mesic, nez jsem dostala noveho vyucujiciho - toho jsem musela urgovat nekolikrat, abych se s nim domluvila na vyuce. Bohuzel pokazde rekl, ze u sebe nema diar a ze se ozve zpatky. Nikdy se tak nestalo. Autoskolu delam jiz pri zamestnani a nemam tudiz cas ani energii se nekolikrat tydne doprosovat lektora, aby se ozval s tim, kdy ma cas. Po nekolika reklamacich se pani Harvotova (snad majitelka) omluvila a nabidla, ze lekce povede ona. Domluvila jsem s ni nekolik lekci, ovsem hned na prvni hodinu nedorazila!!!!Ze pry je nemocna a zapomnela. Rekla jsem si, ze jim dam jeste jednu sanci, dle domluvy jsem zaslala navrh casu na dalsi lekci sms, na kterou opet nikdo nereagoval. Po dalsi urgenci mi pani Harvortova sdelila, ze na sms odpovidala (opravdu zajimave, ze mi zadna sms nedorazila...vymluva jak ze zakladni skoly) a jeste se velmi podivovala co na jejim jednani povazuji za nekorekni. V soucasne dobe cekam na navrh nahrady z jejich strany a zvazuji dalsi kroky. Opravdu spatna zkusenost a udiv nad tim, jak je mozne ze lide s podobnym pristupme mohou vubec podnikat......
vloženo: 24. října 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    V této autoškole vás jezdit nenaučí. Mohou se přetrhnout do chvíle, než zaplatíte výcvik, pak už jste jim víceméně jedno. Jezdí se tu stylem: nastartuj a jeď. Instruktor mi skoro nic nevysvětlil, v autě si to spíš tzv. odseděl. Odjezdila jsem 28 hodin. Nikdy jsem nejela na víc než na stupeň 3, vždy jen město, parkování jsme ani nezkoušeli. Na zkoušku jsem se necítila, plánovala jsem si proto dokoupit doplňkový výcvik. Dost jsem ale pochybovala, že mi to zrovna v téhle autoškole bude k něčemu, proto jsem se nakonec rozhodla přejít jinam i za cenu, že budu řidičák dělat déle. V nové autoškole to bylo nebe a dudy, tam jsem po 7 hodinách měla pocit, že jsem se naučila asi tak 100x více než za předchozích 28 hodin. Heleautoškolu opravdu nedoporučuji a nedejte na hezké řeči na jejich webu o individuálním přístupu atd., je to jen marketing.
----------------------------------
Po absolvování dvou autoškol, by se snad naučil řídit i orangutan...Zapomněla jste napsat, že tu největší dřinu s Váma, jako s naprostým začátečníkem si odpracovala ta první autoškola. Ta druhá, už jen čerpala a dolaďovala to co Vás ta první naučila :-)
"Parkování jsme ani nezkoušeli" Takže Vy jste ukončovala každou svoji jízdu tím způsobem, že jste vyskočila z jedoucího vozidla ?!?

vloženo: 23. října 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole vás jezdit nenaučí. Mohou se přetrhnout do chvíle, než zaplatíte výcvik, pak už jste jim víceméně jedno. Jezdí se tu stylem: nastartuj a jeď. Instruktor mi skoro nic nevysvětlil, v autě si to spíš tzv. odseděl. Odjezdila jsem 28 hodin. Nikdy jsem nejela na víc než na stupeň 3, vždy jen město, parkování jsme ani nezkoušeli. Na zkoušku jsem se necítila, plánovala jsem si proto dokoupit doplňkový výcvik. Dost jsem ale pochybovala, že mi to zrovna v téhle autoškole bude k něčemu, proto jsem se nakonec rozhodla přejít jinam i za cenu, že budu řidičák dělat déle. V nové autoškole to bylo nebe a dudy, tam jsem po 7 hodinách měla pocit, že jsem se naučila asi tak 100x více než za předchozích 28 hodin. Heleautoškolu opravdu nedoporučuji a nedejte na hezké řeči na jejich webu o individuálním přístupu atd., je to jen marketing.
vloženo: 22. října 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
do autoškoly jsem se přihlásila loni v říjnu. Dělala jsem ji 7 měsíců (část doby byla moje chyba). Proč tak málo hvězdiček.
Při zápisu se ptají, jaký auto chcete, jestli lektora či lektorku, apod. Já měla požaavek benzín a ženu. Na první hodinu jsem dostala p.Harvotovou. To, že jsem měla hodinu s ještě jendou slečnou ok. Na další hodinu jsem měla nové auto. Na třetí hodinu jsem dorazila a bylo mi oznámeno, že s p. Harvotovou už nejezdím jen mi zapomněli zavolat. Dostala jsem nové auto (naftu a muže). Tento lektor za měsíc odjížděl na Nový Zéland. Tak mi dali třetího lektora a auto. To bylo 16let staré mitsubishi. Lektor byl začínající a rád si povídal. Takže lekce netrvala 1,5hod, ale asi hodinu. Kolem Velikonoc se mu auto porouchalo a měsíc jsem nejezdila. Když se měl vrátit, tak ho vyhodili. Dostala jsme cca 4 jízdy před koncem nové auto. Ač jsem říkala co chci vyzkoušet nebylo vyslyšeno. Za vyhozeného lektora jsem dostala myslím, 2 jízdy zdarma.
Během autoškoly jsem vůbec neparkovala podélně, nebyla na dálnici, nejela víc než 50. Většinu času jsem jezdila v Karlíně, Holešovicích a jednou na Žižkově. Na to, že jsem se učila řídit tak jsem měla 4 lektory a 5 aut. Rozhodně nejsem ani v nejmenším připravena do provozu.
vloženo: 19. října 2017
vložil: Míša, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po přečtení recenzí jsem neváhala a vybrala si právě tuhle autoškolu. Bohužel!!! Bylo to jedno veliké zklamání. S paní Helenou jsme si nesedly, přestože nepatřím k lidem s velkým sebevědomím, měla potřebu mi ho neustále snižovat. To vše od okamžiku, kdy jsem si dovolila nesouhlasit (např. s tvrzením, že jsem před kurzem už určitě řídila. Ano, řídila jsem, ale max. na kolotočových labutích tu výškou řadící páku). Tenhle okamžik (shodou okoností v křižovatce) byl shledán jako nejvhodnější místo pro použití aplikace, jaký je můj ascendent. Jelikož nevyšel dle očekávání, byl ručně přeurčen v hádavého Býka. Později jsem dostala jinou instruktorku, kde byl přístup k mé osobě značně milejší, avšak uměla jsem zoufale málo, na konci výcviku 3. stupeň jsem řadila jen v jednom jediném úseku,rozjezd do kopce jsem si zkusila jen na téměř rovině a jezdily jsme stále po Karlíně, max. Žižkově. Nakonec jsem zkusila jinou autoškolu a srovnání asi 100 a 1. Novější auto oproti autům v Hele je opravdu znát (nostalgie ohledně Súzinky je nepochopiltelná, opravdu už své odsloužila, je to dnes zbytečné trápení pro žáky, v dalším autě zaseknutá spojka, která ne a ne jít nahoru, takže se semtam nerozjedete..). Dále jsem projezdila snad celou Prahu, nějaké ty okresky a samozřejmě i dálnici (ano, i to jde stihnout, kdyže se chce!), no a nakonci s pocitem, že konečně umím, jsem složila zkoušky. Takže asi tak!
vloženo: 17. července 2017
vložil: Ajka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkem dobrá autoškola, vyučující veskrze v pohodě. Ten můj se sice více než mému řízení věnoval vlastním věcem, ale to nakonec nebylo na škodu. Hodiny teorie užitečné a dokonce i zábavné.
Výhrady bych měla dvě: výuka postupovala hodně pomalu, takže parkování jsme stihli sotva poslední hodinu, na větší silnici jsme se prakticky nedostali.
Druhý problém jsem měla s paní Helenou, která je v pohodě, když s ní člověk souhlasí, nebo když s vámi podepisuje přihlášku. V jiných případech se chovala hodně arogantně a musela si neustále dokazovat, že hlavní slovo má ona. Měla jsem s ní pár jízd a takovou "buzeraci" jsem nezažila.
vloženo: 22. května 2017
vložil: Lina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkové všechno je super. Mám jednu věc, ale ta se asi bude týkat i ostatních škol. Jednou vedle jedné vysoké školy viděla jsem nabídku od této autoškoly "frčíme po dálnici" jako doplňkový kurz a to mě pěkně naštvalo. Po jízdě s komisařem, byla jsem si jistá, že jsem připravená na "dospělý" život a budu řídit v pohodě. Což bylo víceméně pravda ve městě. Hned, co jsem vyjela na dálnici, stala se nehoda. A to kvůli tomu, že jsem vůbec nevěděla , že na dálnici je to jinak. Prostě ani slovem mi o tom nikdo neřekl. Na větších rychlostech auto je citlivější na otáčení volantu a tak jsem se hezky dostala ke smyku. Tím, že jsem nevěděla co dělat v takové situaci, začala jsem brzdit. Naštěstí, všichni zůstali živé. Na autě škoda 200 tisíc. Na mé paměti- nezapomenutelný zážitek a věčný strach. S velkým nadšením jsem šla do toho, teď se bojím aut a dálnic jako čert kříže. Toto mi tam prostě chybělo. Doufám že to nikoho neodradí, jen mějte na svědomí moje zkušenosti
vloženo: 5. února 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc děkuji všem v HeleAutoškole za skvělý přístup a podporu!!! Přicházela jsem se strachem a teď se na řízení těším a baví mě.
Prostě nejlepší autoškola v Praze :)!!!!
vloženo: 19. září 2016
vložil: Michaela,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, výborný přístup. Škoda, že to kazí zastaralý vozový park několika učitelu..lze si ale vybrat s kým chcete jezdit.
vloženo: 29. května 2016
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hele Autoškola je nejlepší autoškola v Praze. Přístup k žákům je velmi vstřícný - nebyl problém změnit datum a čas jízdy, vždy mi ve všem vyšli vstříc. Za celou dobu na mě nikdo nezvýšil hlas a nikdo na mě nekřičel - paní učitelka byla vždy absolutně klidná a plná humoru, což mě za volantem velmi uklidňovalo.. Rozhodně jsem v průběhu kurzu nepatřila mezi nejšikovnější a nejlepší řidiče, ale díky podpoře Hele Autoškoly jsem zkoušky zvládla na první pokus.
Hodně jsme se bála si udělat řidičský průkaz, ale v této autoškole mě mého strachu zbavili a řízení mě velmi baví :) Každému tuto autoškolu doporučuji.
vloženo: 27. dubna 2016
vložil: Kateřina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahoj všichni, pokud ještě stále váháte jakou autoškolu si můžete vybrat, tak doporučuji rozhodně tuhle. Již prvni dojem byl naprosto famozní!!! v neděli jsem zavolala že bych měla zájem a paní Helenka u mě doma byla asi tak za 3 hodiny s přihláškou :)Takže klobouk dolůů!!! intruktora mi vybírala i podle mého znamení což me prekvapilo a zaroven potěšilo...protože se trefila :) Zkoušky jsem udelala na první pokus takže i za přípravu na ně prostě jednička :) A to jsem zapomněla zmínit že jsem do školy nastoupila jako strašpytlík :D po trech hodinách byl strach a všechno pryč...mohla bych tu vypsat všechno za co vděčím Heleautoškole ale to by jsme tu byli ještě asi tak rok :) Takže tímto já moc děkuji a přeji mnoho dalších spokojených žáku jako jsem já s pozdravem Terka B.
vloženo: 22. března 2016
vložil: Tereza Bojarová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly jsem přecházela z jiné.Z počátku jsem se bála neboť jsem s řízením a s přístupem předchozí autoskoly nemela dobre zkusenosti.A v této autoskole?Meli skvelý,chapajici a lidsky pristup.Opravdu vřele doporučuji vsem, hlavne tem pro ktere je řízení skoro jako nocni můra.Tady vam pomohou se zbavit nejistoty z rizeni a budete mit pak za volantem skvely pocit.Moc a moc doporucuju,jsou proste SKVĚLÝ!!!!!!!
vloženo: 12. března 2016
vložil: Linda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Heleautoškolu mohu hodnotit pouze kladně. Velmi příjemný a přátelský přístup. Když máte jakýkoliv problém, pomohou vám ho vyřešit. Cenově je velmi přijatelná. Měla jsem též výborného učitele a byla jsem skvěle připravena na zkoušky. Tuto autoškolu mohu jenom doporučit. S nimi se nemusíte bát učit jezdit a stane se z vás skvělý řidič.

vloženo: 25. ledna 2016
vložil: Kateřina Frantová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Heleautoškola byla skvělá. Hodiny probíhaly v klidu, nebyla jediná, na kterou bych se vyloženě netěšila. Domluva fungovala skvěle. Hodiny jsem si stanovovala víceméně sama.Myslím, že není jediná věc, na kterou bych si měla stěžovat.
Ke zkouškám mě připravili skvěle. Celkový přístup byl velmi přátelský. Nešlo o to se "našprtat", ale pochopit a ovládnout.
vloženo: 8. ledna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   HeleAuta jsem potkával v Karlilně často a když moje známá hlásala jak dodělala autoškolu a jak byla super rozhodl jsem se, že ve 30ti si ty "papíry" teda taky udělám a že se naučím řídit nebo alespoň základy :). Od registrace proběhlo vše v rychlosti. Bylo mi jedno jestli nafta nebo benzín a tak jsem dostal chlapáka Járu a jeho Ludvu ( Ford ). Jára byl neuvěřitelně pohodový a veselý učitel, který mi vše parádně vysvětlil a že jsme se v autě i pěkně zasmáli. Nyní jsem držitelem řidičského průkazu a už mám bezpečně najeto 600Km a cítím se čím dál jistější a to právě díky HeleAutoškole :) Doporučuji všema 10ti!
vloženo: 25. října 2015
vložil: Daniel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě tuto autoškolu doporučuji!
Na začátku jsem začínala s autem, které mi moc nesedlo a rozjezdy mi dělaly problém.. Dokonce jsem přemýšlela to vzdát, ale nakonec jsme se dohodli s mojí úžasnou učitelkou Helenou Havlíčkovou na změně auta. A tím začla ta radostnější půlka mých jízd v autoškole. Cítila jsem se mnohem lépe a do autoškoly se opravdu těšila :)
Helena Havlíčková je opravdu skvělá učitelka a přesto, že to se mnou měla někdy těžké, tak nikdy nebyla špatně naladěná.
Na závěrečné zkoušky jsem vyrážela s tím, že si jistá absolutně nejsem, zda budu úspěšná. Ale nakonec testy dopadly na plný počet bodů a jízdy jsem úspěšně absolvovala napoprvé!:)
Nezbývá než poděkovat celému úžasnému týmu, který dělá tuto autoškolu takovou jaká je. Nikdy nebyl problém se na něčem domluvit. Všichni jsou totiž milý a ochotní :)
Jestli váháte jakou autoškolu zvolit, tak 100% doporučuji !
vloženo: 23. října 2015
vložil: Kristýna H.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Helena můžu vřele doporučit. Paní Vítkovská je výborný učitel, všechno vysvětlí (jednoduše tak aby to pochopil každý) a celkově dobře připraví na zkoušku. Přitom jsou hodiny v autoškole zábavné, takové příjemné odreagování, kde se pořádně nasmějete a skvěle si pokecáte. Další plus je, že se snaží vám vyjít vstříc s časy jednotlivých hodin, tak aby to pro vás bylo co nejpřijatelnější.
vloženo: 3. října 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý tým učitelů a trpělivý přístup:)
vloženo: 29. března 2015
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je tomu právě druhý den, co jsem v této autoškole úspěšně složila závěrečné zkoušky. Velmi ráda bych tuto autoškolu DOPORUČILA všem, kteří shánějí autoškolu, ve které se budou cítit jako doma. Po 4 tém neúspěšném pokusu v Autoškole Letná, jsem se rozhodla AŠ změnit. Jelikož už mne velmi tlačil čas (měla jsem poslední měsíc - do 6 měsíců od první zkoušky, musí být zkoušky úspěšně složeny), hledala jsem velmi pečlivě autoškolu, která by jednak měla výborné recenze, nebyla daleko od domova a hlavně by měla chuť a odvahu si mne na ten poslední měsíc vzít pod svá křídla a lepší výběr jsem rozhodně udělat nemohla. Obě paní Helenky, se kterými jsem jezdila, mají opravdu srdíčko na pravém místě. Jsou neuvěřitelně klidné a vše se snaží s rozvahou vysvětlit. Přestože jsem v této autoškola měla pouze 3 kondiční jízda a závěrečné zkoušky, přesvědčila jsem se, že do jiné AŠ už bych nikdy nešla. Zkoušky jsem složila bez jediného problému. Tímto bych velmi ráda poděkovala celé Heleautoškole, protože mi nejen zachránili "zadek", ale také pohladili dušičku po neúspěšných pokusech v AŠ Letná. Tuto autoškolu budu doporučovat úplně všude, protože lepší prostě není :)
vloženo: 18. března 2015
vložil: Dominika Dvořáčková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Heleautoškolu mi doporučila sestra, už rok řidička, která byla z přístupu víc než nadšená. Tak jsem se rozhodla přesvědčit osobně. Od první chvíle jsem cítila, že jsem na správném místě, dýchala na mě ze všech stran domácí atmosféra. Hlavně opravdu máte pocit, že patříte do party :-) Obrovské díky ode mne si zaslouží pan učitel Jarda Král za obrovskou trpělivost, lidský přístup, psychickou podporu a hlavně za to, že jsem nyní řidič. Navíc je vidět, že Vás to fakt baví. Každá jízda byla skvělá a plná humoru. A i když jsem se bála a klepala se jak ratlík, s Váma to byla hračka. Díky! :-) Měla jsem pouze jednoho učitele, ale věřím, že jsou všichni tak dobří, už jen jak u zkoušek všechny žáky podporujují. Pokud vybíráte autoškolu, už nehledejte, jste na správném místě, tohle je totiž TOP. Doporučím jí všude! Ještě jednou velké DÍKY
B. Krchňa od Rokytky ;-)

vloženo: 16. března 2015
vložil: Barbora Krchňáková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak už je to trochu déle, co jsem tady absolvovala kurz. Nicméně mi to hrozně moc dalo, a musím říct, že se mi docela stýská. Hodiny probíhaly naprosto v pohodě. Měla jsem velmi špatné zkušenosti z jiné autoškoly, a měla jsem už skoro psychický blok za volant zasednout. Tady mi moc pomohli, konkrétně paní Helenka Havlíčková, která mě naučila správně dýchat, mile si s vámi o všem povídá, zasmějete se s ní, a hlavně se opravdu naučíte. Autoškola z vás řidiče nedělá, ale pozitivní a klidný přístup z autoškoly jsem si osvojila i teď, co sama aktivně jezdím. Zkoušky jsem dala napoprvé, pan komisař si s paní instruktorkou povídal a atmosféra byla mnohem lepší, než jsem čekala. Nebojte se toho. Uvidíte, že to zvládnete :) a já ještě jednou děkuji HeleAutoškole :-).U zkoušek vám všichni psychicky pomáhají a jsou moc milí :-)
vloženo: 13. března 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ano, také jsem patřila k těm, kteří při představě, že mají sednou za volant měli smrt v očích. Ovšem jednoho krásného dne jsem si řekla a dost, je ti už 24, musíš překonat ten strach, vzchopit se a ty papíry si udělat. :D I přes veškerá doporučení svých známých jsem usedla k netu a hledala ke komu se vydat. A i přes to, že je v Praze tolik autoškol, vybráno bylo během 10 minut. A koho jsem našla...autoškolu "HeleAutoškola", která je pro mě ve všech ohledech absolutní jednička a kterou mohu všem jen DOPORUČIT! Jsou na skvělém místě - takže to centrum projedete křížem krážem :), úžasný lidský přístup - cítila jsem se tam jako doma, suprové autíčka, skvělí učitelé, sranda, pohoda. Čeho si ovšem nejvíce cením a kdo byl pro mě největším přínosem, byla paní Helenka Harvotová, která nejen že je VYNIKAJÍCÍ učitelka, je i úžasný člověk, který ve mně zanechal obrovský dojem plný radosti a štěstí. Tímto bych Vám Helenko chtěla ještě jednou poděkovat za to, že jste si mě vzala k sobě, za tu obrovskou podporu, kterou jste mi v těch posledních dnech poskytla a za to, že jste ze mě udělala řidičku. :) Dlouho jsem nikoho jako jste vy nepotkala a doufám, že z Vašeho optimismu budu vyžívat ještě měsíce :)....a pokud ne, tak se zastavím zase načerpat a ukázat se, jak "rostu".
Díky, TB. :-*
vloženo: 7. března 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Uplne perfektní autoškola :) Pred nástupem jsem nikdy neridila a hrozne se bála. Chodila jsem s nechutí na jizdy, ale odcházela s úsměvem na tváři, protoze učitel byl naprosto perfektní. Tak jsem se nasmála za ty naše jizdy jako snad nikdy. Mohu jedině doporučit :)
vloženo: 28. února 2015
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přidávám se k pozitivním hodnocením na tuto autoškolu, se kterou mám výborné zkušenosti. Odjakživa jsem v sobě měla blok a strach z řízení auta. Po jednom neúspěšném pokusu v jiné autoškole bylo vše ještě horší a já jsem byla rozhodnutá a smířená s tím, že nikdy auto řídit nebudu, že to prostě není pro mě. V Heleautoškole mě přesvědčili o opaku, takže moc děkuji a hlavně paní instruktorce Havlíčkové, která se mnou měla velkou trpělivost. Doporučuju všem :-)
vloženo: 21. února 2015
vložil: Jana M., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola podle mě patří mezi ty nejlepší. Předchozí autoškoly - netrpěliví učitelé a ne moc dobrý přístup k vystrašeným žákům. Tady jsem se setkala s velice milým přístupem, neskutečnou trpělivostí. Nezažila jsem nervozního učitele. Za celou dobu se mi nestalo, aby na me zvýšil hlas a nebo mi dal najevo, že jsem úplný mimoň. Každýmu, kdo má strach a nervy sednou za volant, můžu tuto autoškolu DOPORUČIT. Má učitelka Helena Marie Harvotová je příkladem učitele, který svou práci dělá s láskou a velkým pochopením pro strašpytlíky. Jana Kudrnová
vloženo: 29. října 2014
vložil: Jana Kudrnová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do Hele jsem se přihlásil po přečtení řady kladných hodnocení, které vyzdvihovali zéjmena trpělivý přístup k technicky nepříliš zdatným uchazečům. Jelikož jsem nikdy nebyl zcela zapálen do motorů, ale řídit jsem přesto chtěl, ale nevěřil jsem si v mnoha ohledech, že na to budu "prostě levej" tak se mi do autoškoly 2krát nechtělo. Nakonec jsem se tedy překonal a podrobil se výcviku.. :) Vzal si mě pod křídlo mladý učitel Marcel s kterým jsme brzy našli společnou řeč a který mi vše vklidu vysvětlil a po pár jízdách mě to začlo fakt bavit až do teď, kdy jsem úspěšně absolvoval zkoušky. Z Hele tedy odcházím moc spokojen a doporučuji všem kdo si moc nevěří a mají z toho přahnaný respekt.
vloženo: 13. října 2014
vložil: Jindra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Od obdržení řidičského průkazu uplynulo 17 let a já po šílených zkušenostech hledala autoškolu, která mě opravdu naučí řídit. Byl to můj poslední zoufalý pokus před přestřižením řidičáku a doživotním ježděním v MHD.
Dostala jsem se k panu Davidu Šírlovi a jemu paří můj velký dík!!!! Trpělivý, vše zodpoví, ani jednou mi nevynadal nebo nezvýšil hlas, a že jistě bylo za co :-) Ještě nemám vyhráno, ale můj panický strach z řízení se zmenšuje a věřím, že po ukončení kondičních jízd vyjedu sama :-)
Tímto díky moc a vřele tuto autoškolu a hlavně pana Šírla doporučuji!!!!
vloženo: 11. října 2014
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak lze stručně pár slovy popsat HeleAutoškolu? Kvalita, lidský přístup, ochota a legrace.
To jsou základní a první slova, která by mě při podobné otázce napadla, ale nelze úplně vše zjednodušit, tedy to pojmu trochu globálně od začátku.

Potřebu řidičského průkazu jsem dlouhý čas nepociťoval a neustále to odkládal až do svých 24 let, kdy se objevilo několik situací, ve kterých by se mi řidičský průkaz opravdu hodil. Po úvaze jsem tedy jako student začal pátrat, nejen s ohledem na finanční možnosti, ale hlavně na kvalitu po nejvhodnější autoškole. Zezačátku bylo velice složité si vybrat správnou (je jich opravdu hodně), ale nakonec jsem se orientoval podle pozitivních referencí a spokojených absolventů. S trochou rozvahy jsem se tedy přihlásil právě sem a ihned ze začátku jsem se setkal s velice příjemným přístupem jak na mé otázky, tak na další možnosti rozplánování budoucích jízd. Vše mi bylo dobře zodpovězeno a po čase jsem se s lehkou nervozitou vypravil na první teoretickou hodinu, která se nesla v poklidnějším tempu. Rozebírala se na ní jak teorie, tak praktické prvky řízení, různé případné chyby, na které si dávat pozor, ale i další užitečné rady :-)
O něco později mne čekala má první jízda, u které nervozita vystoupala do vskutku ohromných výšin... Naštěstí ale díky profesionálnímu přístupu mého učitele Davida, ze mě nervozita opadla. Vše bylo probíráno optimálním tempem, podrobně vysvětleno od A do Z a mnohokrát opakováno dokud se to v mé mysli nakonec neobjevilo samo.
Velice oceňuji klidnou a trpělivou povahu, jelikož jsem se zprvu obával nějaké negativní reakce, když mi to moc nepůjde ale naštěstí to bylo přesně naopak :-) Žádné zvyšování hlasu, zesměšňování nebo cokoliv podobného, ale trpělivost, logické vysvětlování, praktické příklady a opakování. Rozhodně to ale nebyl žádný nudný výklad, na každé jízdě byla nějaká legrace (jeho vlastní zkušenost, vtípek nebo jen příjemný rozhovor) a to se potom všechno učí úplně jinak :-)
Dlouho mi to trvalo, než se mi všechno propojilo dohromady, tak jak mělo a těch zákonem stanovených 28 hodin jízdy uteklo velice rychle. Určitě doporučuji si připlatit nějakou tu hodinu navíc, nebo si rovnou zvolit program PLUS... lépe se vám všechno vstřebá a aplikuje v praxi!

Nicméně nakonec se vše podařilo úspěšně, teoretická zkouška byla v pohodě a samotná testovací jízda s komisařem (u které se mi mimochodem trochu klepala pravá noha, byť zbytečně) také skončila úspěšně. Nervozita je asi největší faktor, který ve finále hodně ovlivňuje, ale nakonec mi pomohlo opakování si toho, že je to vlastně jen další jízda a když to nevyjde, nic hrozného se dít nebude (opravdu ne).

Za mě tedy naprostá spokojenost ve všech ohledech a kdybych opět stál před volbou správné autoškoly, vůbec bych nad tím nemusel přemýšlet, protože HeleAutoškola by byla první možnost. Všem ostatním, kteří se ještě nerozhodli jí mohu jedině doporučit ;-)

Ať to jde ;-)

vloženo: 3. října 2014
vložil: Tomáš V.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak lze stručně pár slovy popsat HeleAutoškolu? Kvalita, lidský přístup, ochota a legrace.
To jsou základní a první slova, která by mě při podobné otázce napadla, ale nelze úplně vše zjednodušit, tedy to pojmu trochu globálně od začátku.

Potřebu řidičského průkazu jsem dlouhý čas nepociťoval a neustále to odkládal až do svých 24 let, kdy se objevilo několik situací, ve kterých by se mi řidičský průkaz opravdu hodil. Po úvaze jsem tedy jako student začal pátrat, nejen s ohledem na finanční možnosti, ale hlavně na kvalitu po nejvhodnější autoškole. Zezačátku bylo velice složité si vybrat správnou (je jich opravdu hodně), ale nakonec jsem se orientoval podle pozitivních referencí a spokojených absolventů. S trochou rozvahy jsem se tedy přihlásil právě sem a ihned ze začátku jsem se setkal s velice příjemným přístupem jak na mé otázky, tak na další možnosti rozplánování budoucích jízd. Vše mi bylo dobře zodpovězeno a po čase jsem se s lehkou nervozitou vypravil na první teoretickou hodinu, která se nesla v poklidnějším tempu. Rozebírala se na ní jak teorie, tak praktické prvky řízení, různé případné chyby, na které si dávat pozor, ale i další užitečné rady :-)
O něco později mne čekala má první jízda, u které nervozita vystoupala do vskutku ohromných výšin... Naštěstí ale díky profesionálnímu přístupu mého učitele Davida, ze mě nervozita opadla. Vše bylo probíráno optimálním tempem, podrobně vysvětleno od A do Z a mnohokrát opakováno dokud se to v mé mysli nakonec neobjevilo samo.
Velice oceňuji klidnou a trpělivou povahu, jelikož jsem se zprvu obával nějaké negativní reakce, když mi to moc nepůjde ale naštěstí to bylo přesně naopak :-) Žádné zvyšování hlasu, zesměšňování nebo cokoliv podobného, ale trpělivost, logické vysvětlování, praktické příklady a opakování. Rozhodně to ale nebyl žádný nudný výklad, na každé jízdě byla nějaká legrace (jeho vlastní zkušenost, vtípek nebo jen příjemný rozhovor) a to se potom všechno učí úplně jinak :-)
Dlouho mi to trvalo, než se mi všechno propojilo dohromady, tak jak mělo a těch zákonem stanovených 28 hodin jízdy uteklo velice rychle. Určitě doporučuji si připlatit nějakou tu hodinu navíc, nebo si rovnou zvolit program PLUS... lépe se vám všechno vstřebá a aplikuje v praxi!

Nicméně nakonec se vše podařilo úspěšně, teoretická zkouška byla v pohodě a samotná testovací jízda s komisařem (u které se mi mimochodem trochu klepala pravá noha, byť zbytečně) také skončila úspěšně. Nervozita je asi největší faktor, který ve finále hodně ovlivňuje, ale nakonec mi pomohlo opakování si toho, že je to vlastně jen další jízda a když to nevyjde, nic hrozného se dít nebude (opravdu ne).

Za mě tedy naprostá spokojenost ve všech ohledech a kdybych opět stál před volbou správné autoškoly, vůbec bych nad tím nemusel přemýšlet, protože HeleAutoškola by byla první možnost. Všem ostatním, kteří se ještě nerozhodli jí mohu jedině doporučit ;-)

Ať to jde ;-)


Tomáš V.
vloženo: 3. října 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Už je to skoro měsíc, co jsem udělala zkoušky a to hned napoprvé. Do autoškoly jsem se přihlásila na konci ledna 2014, kdy mi bylo ještě 17. Měla jsem to štěstí, že jsem si mohla zkusit přístup hned 3 učitelů. Moje první jízda proběhla s Jardou Králem, který sršel optimismem a byl velmi vtipný. Ovšem poté si zlomil ruku a moje hodiny pokračovaly s Helenkou Havlíčkovou, které musím moc a moc poděkovat. Nejenže jsem se naučila dýchat a to i nezadržovat dech při zatáčení a na křižovatkách, ale i řídit. Myslím, že jízdy po Florenci podél tramvají mi pomohly, i když jsem se tam dost bála, alespoň mám praxi. Jednu hodinu jsem dokonce strávila s Helenkou Harvotovou. Moc dobře jsme si popovídaly a zajezdily. Nemám co dodat. Také teorie, kam jsem docházela každý týden byly skvělé, především díky tomu, že Jaroušek pro nás měl vždy připravenou nějakou historku, ze kterých se člověk stejně nakonec naučí nejvíce. A Jaruška? To je ten nejmilejší člověk na světě. Myslím, že Heleautoškola je jedna z nepříjemnějších a nejlepších (tátův kamarád, který taky zřizuje autoškolu, to nepřímo potvrdil :D kdo by samozřejmě chválil jinou autoškolu, že?) autoškol v Praze :)
vloženo: 22. června 2014
vložil: Karolína Jindráková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud hledáte nejlepší autoškolu, rozhodně DOPORUČUJI HELEAUTOŠKOLU!!!

V loňském roce jsem se bohužel dostala do rukou učitele z jiné autoškoly, který mi během dvou cvičných jízd dokázal udělat takový blok v hlavě, že jsem myslela, že do auta už v životě nesednu. Trvalo rok, než jsem se odhodlala znovu a začala hledat novou autoškolu. A jelikož jsem se nechtěla „spálit“podruhé, vybírala jsem opravdu pečlivě.
Po návštěvě v Heleautoškole a příjemném rozhovoru s majitelkou Helenkou Harvotovou jsem měla jasno a přihlásila se na kurz. Dnes vím, že to byla ta nejlepší volba.
Velké díky patří všem v autoškole za úžasný přístup, profesionalitu a pohodovou atmosféru, která po celou dobu panovala. Také díky za středeční hodiny teorie, které rozhodně doporučuji navštěvovat :)
No a především děkuji trpělivé učitelce Helence Havlíčkové, která to se mnou neměla vůbec jednouché ;)Během dvou měsíců mě provedla celým kurzem až k závěrečným zkouškám, které jsem udělala hned napoprvé. Helenka je úžasný člověk, který nejenom, že hodně naučí, ale také se postará o psychickou pohodu a připomene Vám, že je důležité dýchat – a to i v autě :)MOC DĚKUJU!!!




vloženo: 20. června 2014
vložil: Lucka B, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   HELEAUTOŠKOLA byla ta nejlepší volba, co jsem mohla udělat. Můžu všem jenom doporučit!
Hned při zápisu mi vybrali učitelku Helenku druhou, které bych i tímhle způsobem chtěla poděkovat za trpělivost a její přístup. A hlavně mně naučila řídit. Helenka je úžasná instruktorka a člověk. ne jenom ona, ale všichni v autoškole se ke mně chovali přátelsky. Opravdu jsem se cítila součástí HELErodiny a ne jenom další osobou, která se zapsala na kurz autoškoly.
Zkoušky jsem složila napoprvé, z čeho jsem měla obrovskou radost, ale pak jsem si uvědomila že už je konec, a zážitky (kterých bylo hodně) zůstanou jenom vzpomínkou. Už teď se mi stýská...
Také bych chtěla poděkovat majitelce, která mi pomáhala a psychicky podporovala při podání žádosti o ŘP. Když nemáte v ČR trvalý pobyt, je to opravdu tvrdý oříšek, ale společně jsme to zvládly. :)
HELEAUTOŠKOLU můžu doporučit všem, protože já jsem byla maximálně spokojená. Přístup a atmosféra která tam panuje předčila moje očekávání!
vloženo: 12. června 2014
vložil: Zuzka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do Heleautoškoly jsem přešla z jiné autoškoly v polovině kurzu, protože jsem nebyla spokojená s přístupem instruktora. Z řízení jsem vždycky měla opravdu velký respekt (až strach) - úspěšně jsem je odkládala několik let - a v minulé autoškole mi bývalo zle už několik hodin před jízdou. V Heleautoškole jsem jezdila s Marcelem, který na mě za celou dobu nikdy nezvýšil hlas, takže po nějakém čase jsem se začala na jízdy i těšit. Jízdy začínaly a končily vždy včas (žádné zkracování). Z teorie jsem (kvůli rozvrhu ve škole) absolvovala pouze část zdravovědy, která se bere docela vážně a neřeší se jen videem. Heleautoškolu můžu doporučit, především těm, kterým se do řízení moc nechce nebo z něj mají obavy. Je to skvělé prostředí, kde se učit řídit. Dneska jsem složila zkoušky a skoro se mi nechtělo pryč:-)
vloženo: 23. května 2014
vložil: Ivana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem moc ráda, že jsem se rozhodla udělat si řidičák právě v Heleautoškole. I když jsem se ze začátku do auta příliš nehrnula, velmi brzo mě to přešlo a na jízdy jsem se vždy moc těšila. Samozřejmě hlavně kvůli tomu, že jsem vedle sebe měla skvělého pana učitele!
Jarda má můj největší obdiv za svou trpělivost. Ta tedy rozhodně nepatří mezi mé silné stránky. S naprostým klidem, trpělivě opakoval některé věci snad stokrát, třeba když jsem se nemohla značnou dobu skamarádit například s pravým zrcátkem nebo se spojkou, hlavně při mých „parádních“ rozjezdech (chudák Dušan to s námi žáky nemá lehké). Rozhodující byl pocit podpory a bezpečí, který při jízdách panoval. Jardovi jsem naprosto důvěřovala a to bylo zásadní pro to, abych se v autě nebála a řízení si zvládla i užít. Každý kdo ho zná, ví, že je nezapomenutelný a jedinečný zvláště svým smyslem pro humor. Díky tomu se člověk při jízdě rozhodně nenudí a panuje vždy dobrá nálada.
Poděkování samozřejmě patří i ostatním instruktorům, kteří se starali o velmi příjemnou atmosféru zvláště při čekání na zkoušky i při následném nezbytném papírování. Už se nemůžu dočkat, až si za týden vyzvednu řidičák a s pocitem, že jsem se v autoškole něco naučila, vyrazím do ulic. Na autoškolu budu vždy moc ráda vzpomínat, považuju ji za jeden z nejlepších zážitků v mém životě. Měla jsem toho nejlepšího pana učitele, jakého jsem si kdy mohla přát. Ještě jednou moc děkuju!

vloženo: 11. května 2014
vložil: Barbora Lejsková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím, že by bylo škoda, kdybych já, jakožto mimořádně raritní student jízdy autem nenapsala pro Heleautoškolu hodnocení.
Kontakt jsem získala zcela náhodou, dostal se mi do ruky buletin, jen tak mi ho někdo podal na ulici ... A v tu chvíli mě ani ve snu nenapadlo, co všechno bude následovat. Můj řidičský průkaz z roku 1991 ležel pěkně doma v zásuvce, neřídila jsem od závěrečné zkoušky nikdy (bylo mi tenkrát 19 let), pouze jedna jediná jízda za Prahou, kterou nelze započítat :D Cukání naučit se znovu řídit jsem měla mnohokrát, nicméně jsem se v Praze bez auta dobře obešla a tak ten rozhodující impuls stále nepřicházel. Pak se stalo, že můj otec vážně onemocněl s nohou a rok a půl nemohl řídit, auto stálo nevyužité v garáži. Jiný řidič v rodině není a tak vypomáhal rodičům kamarád a já jen smutnila a trochu se i styděla), že nemůžu pomoci já (hlavně nákupy, odvoz k lékaři atd.) Další motivací mi pak byl i můj přítel, pro kterého je řízení naprostá samozřejmost a i když mi to nikdy nedal najevo, určitě ho vždycky trošku mrzelo, že já řídit neumím. (Učit mě to bohužel nemohl... ale to už v Heleautoškole všechno vědí :D ) Zkrátka konečně to ve mně všechno uzrálo a loni na podzim přišel den, kdy jsem vyrazila do pražského Karlína a v kanceláři Heleautoškoly (mimochodem moc útulná) jsem si domluvila pořádný balík kondičních jízd...
Ne že by mi to úplně nešlo, můj učitel Marcel mě vlastně téměř pořád chválil :D a já mu stále dokola oponovala, že to jistě má v popisu v práce :D Projezdila jsem celou zimu a kámen úrazu přišel na jaře, kdy mi všichni, jak v autoškole, tak i lidé v mém okolí, začali vnucovat myšlenku, že bez vlastního auta, se nikdy nerozjezdím... Ach, ach...měli pravdu, věděla jsem to, ale dlouho jsem si neuměla představit, že by se něco takového uskutečnilo. Já si půjdu koupit své vlastní auto?! No to nikdy!!! Jenže slovo dalo slovo a majitelka autoškoly Helenka Harvotová mě přivedla na úžasnou myšlenku! Můj učitel Marcel shodou okolností zrovna prodával autíčko Sviště :D ,ve kterém jsem jezdila své kondičky. A Helenka mě tak zpracovala, že jsem Sviště odkoupila! Sama jsem tomu dlouho nevěřila :D Teď už mám autíčko skoro 2 měsíce, pomalu ale jistě začínám jezdit sama a ačkoliv je to pro mě stále těžké, nevzdávám to a jezdím a jezdím... Bojím se nehody možná více než jiní začátečníci a nebo možná stejně.. těžko říct, hodně lidí svůj strach nepřizná, jiní se cítí jako machři od začátku.. Pro mě je důležité, že jsem ZAČALA!!! a hodlám pokračovat. Stále jsem s učiteli v kontaktu, čekají nás ještě nějaké společné jízdy, již v mém !!! autě, i psychická podpora od Helenky je obrovská .. Moc moc děkuji... Vám všem!!! Jste vstřícní, milí, ochotní, trpěliví !!! Všude Vás budu chválit a doporučovat!!! Ještě jednou díky. Vaše Silvie :)
vloženo: 23. dubna 2014
vložil: Silvie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Proč zrovna HeleAutoškola? No protože je nejlepší!!!
Jsem cizinka, která nikdy v životě nebyla za volantem, a proto jsem se docela bála toho, že špatná volba autoškoly mě může navždy od řízení auta odradit.
Slyšela jsem hodně historek o tom, že se v autoškolách občas křičí a nikoho nezajímá jestli třeba máte strach nebo jestli nejste zrovna technický typ (a navíc žena =)))
Tak jsem hledala něco pro mě, a popravdě řečeno, na Helenky jsem narazila čistě náhodně: kamarádka, která taky hledala autoškolu, uviděla jedno z aut Helenek, na kterém byla napsana webová adresa.
Tak jsme navštívily tyto stránky, přečetly jsme si recenze a bylo rozhodnuto! Teď si myslím, že to byla stejně bezvadná volba, jako když jsem se rozhodla přestěhovat z Ruska do ČR.

Když jsem se šla zapsat do autoškoly, čekala na mě neuvěřitelně milá a ochotná Jaruška, která mi všechno vysvětlila, ukázala a udělala ten nejpříjemnější první dojem =))
Měla jsem na vybranou: buď Jarda a nebo Marcel v roli mého učitele. Zvolila jsem si Jardu a jeho Pažouta Dušana, a zase to byla ta nejlepší volba ze všech možných. I když kamarádka, která jezdila s Marcelem je taky úplně nadšená a stejně jako já úspěšně udělala zkoušky napoprvé!

Ani nevíte nakolik jsem byla zvědavá na svoji první hodinu a na první seznámení se svým učitelem ;) A stojí za to říct, že ta první hodina překonala všechna očekávání! Domu jsem se vrátila šťastná a celý den jsem vyprávěla o tom, co všechno mi pověděl Jarda a jaký byl úžasný a vtipný. Byla jsem strašně natěšená na příští hodinu a byla jsem si jistá, že se tady naučím řídit.

Pár slov o Jardovi, kterému jsem vděčna natolik, že to prostě ani nejde popsat. Je to vždycky milý a usměvavý muž, který Vás dokáže rozesmát i když zrovna máte za pět minut zkoušku a umíráte strachy. Vždycky má dobrou náladu a je trpělivý (až moc bych řekla). Je schopen vysvětlit úplně všechno a s nim se cítíte v bezpečí! Okamžitě pozná jak jste na tom dneska, a podle toho zvolí kam pojedete. Je ochotný pomoct a podpořit, ale zároveň dbá na Vaší samostatnost za volantem a opravdu Vás připravuje na to, s čím se na silnici budete potkávat každý den. Zbavil mě jakéhokoliv strachu z řízení. S nim jsem si hodiny jízdy užila na 100% a byly natolik pohodové, srandové a příjemné, že na ně nikdy nezapomenu a budou mi hrozně chybět.
Jarda má rád svoje autíčko Dušana, kterému, chudákovi, každý z žáku způsobuje spoustu nepíijemností, ale Jarda i přes to měl pochopení a nikdy na mě nebyl zlý (vůbec si nedokážu představit, že by na někoho mohl být zlý nebo protivný).
Zkoušky jsem zvládla napoprvé a to jedině díky svému zlatému učiteli! Je nejlepší a občas si říkám, že bych s úspěšným uděláním zkoušek mohla počkat, abych měla další hodinu jízdy s Jarou a Dušanem =) Kluci, bude se mi stýskat!!! Mám Vás hrozně ráda!

Na hodiny teorie jsem chodila pravidelně a myslím si, že mi to taky hodně pomůže v budoucnu. Přednáší je velmi zkušený a veselý pan Jaroslav, který nám vždycky odpovídal na otázky (a i na ty občas hloupé) a snažil se nám vysvětlit všechno tak, abychom tomu co nejlip porozuměli. Povidal nám o svých zkušenostěch a o ruzných situacích, jimž budeme muset někdy čelit, a za to jsem mu taky vděčná.
V malém, rodinném bych řekla zázemí, hodiny teorie probíhaly každou středu a vždycky jsem si mohla odnést domu spoustu nových znalostí a vždycky jsem měla dobrou náladu. Protože ta do HeleAutoškoly prostě patří!

Obrovský dík patří paní majitelce Heleně, ta je boží =))) Je to maminka v té krásné rodině Helenek)) Je vždycky k dispozici, je ochotná vyjít vstříc a má tak úžasný tým a tak skvělou autoškolu…Báječná majitelka báječné autoškoly)

DĚKUJU, nemohla jsem si přát nic lepšího a budou mi chybět ty nezapomenutelné chvíle u Vás… Vím, že jsem v autoškole vždycky vítaná a jistě vím, že se tam budu s radostí vracet.

Helenky vřele doporučuju každému a věřím, že všichni budou spokojení jako jsem já!
Nemá cenu přemýšlet, jsou the best!
Miluju Vás, Helenky
vloženo: 21. března 2014
vložil: Máša Konysheva,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, příjemné zázemí, pohodový přístup.
vloženo: 15. března 2014
vložil: Lenka Koubová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem mile překvapena, Heleautoskolu doporučuji a určite bude tuto autoškolu návštěvat muj syn. Strach z auta jsem v teto autoškole překonala, hlavně díky klidnému přístupu a pochopení.
vloženo: 28. února 2014
vložil: Eva Slerkova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   O Heleautoškole jsem se poprvé dozvěděla z časopisu Cosmopolitan. Už je to nějaký ten pátek, kdy se tam objevil rozhovor s majitelkou Helenkou Harvotovou. V té době jsem neměla žádnou potřebu udělat si řidičák, až letos v létě jsem změnila názor a rozhodla se do nějaké té autoškoly přihlásit. V paměti mi zůstal právě onen rozhovor v Cosmopolitanu, a tak jsem se po žádné jiné autoškole ani nesháněla. (Popravdě, nejvíc mi utkvěl v hlavě detail, jak paní Harvotová pouští s nervními žáky bubliny). A to rozhodlo.

Po návštěvě webových stránek jsem vůbec nezaváhala a rovnou se přihlásila do kurzu pro blondýny, protože to bylo přesně to, co jsem chtěla - něco jiného, než nabízejí ostatní autoškoly.

Celý kurz probíhal skvěle, nezažila jsem jediný nepříjemný zážitek. Můj největší dík rozhodně patří mému učiteli - sice jsem si na začátku říkala - jen ne učitele! Protože muži jsou obecně nesnesitelní a nemají žádnou trpělivost :) ale znovu jsem se přesvědčila, že předsudkům není dobré věřit. Pan učitel Jarda Král je neuvěřitelně hodný a trpělivý a myslím, že jsme si během jízd užili i nějakou tu legraci :)

Mohla bych ještě psát další superlativa, ale to by pak nikoho nebavilo číst - takže, DOPORUČUJI HELEAUTOŠKOLU.

Budu moc ráda vzpomínat!
vloženo: 29. listopadu 2013
vložil: Eva Kouřímová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Také se přidávám se svým hodnocením. :) Helenky mě naučily řídit, i když jsem měla velký psychický blok a to prožitou autonehodu jako spolujezdec. Strašně jsem se bála řídit, bylo mi 27 - připadala jsem si na to hrozně stará :), navíc byl leden, všude sníh, brzy tma... ale šla jsem do toho. A bylo to prostě super. Jako terapie na všechny ty mé imaginární strachy. Tuto autoškolu upřímně doporučuji všem, ale hlavně těm, co maj nervy v kýblu - budou se divit, s jak velkým úsměvem se dá jezdit po Praze s "elkem" nad hlavou. Helenkám ještě dodatečně děkuji, pomohly, ani neví jak moc. ;-)
Jitka Batoušková, batouskova@seznam.cz
vloženo: 21. listopadu 2013
vložil: Jitka Batoušková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   HELEAUTOŠKOLU vřele DOPORUČUJI všem_věřím, že každý bude tak nadšený jako já!! Byla to nepochybně ta nejlepší volba, jakou jsem mohla udělat. Kdybych si měla znovu vybrat, neváhala bych ani vteřinu a opět bych zvolila Heleautoškolu_byla jsem maximálně spokojená! :)
Díky své vstřícnosti, lidskému a neuvěřitelně přátelskému, ale zároveň profesionálnímu přístupu, patří 100% mezi ty nejlepší autoškoly vůbec (zdaleka ne jen v Praze)!!
V Heleautoškola můžete vždy očekávat naprosto bezproblémovou domluvu, časovou flexibilitu na jízdy i individuální teorii, poctivou výuku, až nevídanou ochotu, trpělivost a nadstandardní pozornost, se kterou se učitelé věnují žákům.
Paní Helenka je naprosto báječná a stále pozitivní ženská, která je vždy komukoli k dispozici, ať už se jedná o radu či objednání originálního magnetického Zetka dle Vašeho přání. (VIP program)
Avšak to největší SPECIAL poděkování patří panu učiteli Jardovi a jeho Peugeotkovi Dušanovi!! :) Hned po několika prvních jízdách mě zbavil jakéhokoli strachu z řízení či hustého provozu na Pražských silnicích.. Jízdy se pro mě staly obrovskou zábavou a pokaždé jsem se na ně moc těšila! Všechny hodiny probíhaly v naprostém klidu a pohodě, nikdy jsem se od pana učitele nedočkala sebemenšího zvýšení hlasu, stresu či nervozity..ani v nejmenším!! Pokaždé na mě čekal milý, usměvavý a dobře naladěný učitel, který umí vše vysvětlit naprosto srozumitelně s ochotou a maximální trpělivostí! JAROUŠKU, DĚKUJI ZA NEZAPOMENUTELNÉ CHVÍLE ZA VOLANTEM, KTERÉ MI DO DALŠÍCH NAJETÝCH KM DALY STRAŠNĚ MOC!! :)
Závěrečné zkoušky jsem udělala na poprvé, a za naprosto úžasnou podporu před zkouškami i při jejich průběhu patří mé velké díky opět NEJLEPŠÍMU učiteli JARDOVI a také paní Helence!!
S Hele jsem si autoškolu maximálně užila a nikdy na ni nezapomenu_OBROVSKÉ DÍKY VŠEM!!

vloženo: 21. listopadu 2013
vložil: Eliška Houšková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na Helenky jsem narazila čistě náhodou, když jsem byla totálné vynervovaná ze své původní autoškoly Autospektrum ze Želivského. Okamžitě, mile a neskutečně profesionálně jsem byla přijata a bylo mi krásně vysvětleno, jak jednoduché je změnit autoškolu. Neváhala jsem ani chvilku a bylo to nejlepší rozhodnutí za poslední měsíce. Autoškolu jsem dělala od dubna, u Helenek jsem byla během svou měsíců hotová.
Paní učitelka Helenka dvojka je neskutečná, jsou profesionální a přitom přátelské, Helenka majitelka je zlatíčko, Jaruška je královna celé administrativy a Jaroušek super vtipálek který hodil do placu při nervozitě u zkoušek nespočet vtipů pro uvolnění atmosféry. Jsou skvělí skvělí a já je miluju, při zkouškách nás všechny neuvěřitelně podrželi a podpořili. Rozumní, pokaždé mi bylo vycházeno vstříc, hodiny nikdy nebyly zkracovány ba naopak, bylo mi věnováno maximum času a péče.
Děkuju a maximálně doporučuju!!
vloženo: 16. listopadu 2013
vložil: Markéta Němečková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do HeleAutoškoly som zatelefonovala plná sklamania a nezdarov z inej autoškoly. Vodičský preukaz som nutne potrebovala, a tak som hľadala doslova záchranu - novú autoškolu, kde by som zažila prístup, ktorý by mi pomohol prekonať všetky bariéry strachu, neistoty a pocitov vlastnej nešikovnosti až antitalentu. Pani Helenka Harvotová ma v telefóne trpezlivo vypočula a pozvala, aby som sa k nim prišla pozrieť. Osobná návšteva spojená s možnosťou pozrieť si hodinu teórie predčila moje očakávania. Pani Helenka mi pomohla s potrebným "papierovaním" ohľadne prestupu a v pošte mi onedlho pristál mail: Vitajte v našej autoškole! Je to možno maličkosť, ale sú chvíle, keď takéto maličkosti majú obrovskú váhu. Bol to doslova nový štart! Kombinácia absolútnej profesionality a dokonalého individuálneho prístupu mi umožnili nadobudnúť v tejto autoškole všetky potrebné až nadštandardné vedomosti a zručnosti, s ktorými sa teraz - dva mesiace po úspešnej záverečnej skúške a zároveň po mesiaci a pol vlastného samostatného šoférovania - cítim za volantom príjemne, bezpečne a pripravená zvládnuť každú situáciu na ceste. Tejto autoškole na žiakoch a na ich budúcom bezpečnom šoférovaní naozaj záleží! Ak potrebujete vodičský preukaz, ako som ho potrebovala ja, alebo ak po ňom "len" túžite, vyberte si HeleAutoškolu. Nesklame vás. Naučíte sa skvele šoférovať a ešte vám ostanú príjemné spomienky na úžasných ľudí, ktorí v tejto autoškole učia. Pretože učia tak, ako by sa to v autoškole malo robiť. Hele, i touto cestou - ďakujem!
vloženo: 30. října 2013
vložil: Miriam Kubíčková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole se mi líbilo moc, trošku jsem se bála na začátku, aby učitel nebyl vztekloun , ale paní Havlíčková je bezvadná učitelka. Už první hodinu jsem se naučila rozjíždět a zastavovat a jednochý mi přišlo i řazení. Celkově mi řízení šlo, a to jsem si myslela, že jsem technický antitalent. Jen ty pravidla..... moc mě nebavilo se učit na etestech... ale pak jsem se do toho díky paní učitelce pustila a testy jsem zvládla. Hustá byla zdravověda. Jízdy v autoškole mě hodně bavily. Zkoušky jsem čekala težší než byly.
Každopádně všem díky Daniela
vloženo: 23. srpna 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole se mi líbilo moc, trošku jsem se bála na začátku, aby učitel nebyl vztekloun , ale paní Havlíčková je bezvadná učitelka. Už první hodinu jsem se naučila rozjíždět a zastavovat a jednochý mi přišlo i řazení. Celkově mi řízení šlo, a to jsem si myslela, že jsem technický antitalent. Jen ty pravidla..... moc mě nebavilo se učit na etestech... ale pak jsem se do toho díky paní učitelce pustila a testy jsem zvládla. Hustá byla zdravověda. Jízdy v autoškole mě hodně bavily. Zkoušky jsem čekala težší než byly.
Každopádně všem díky Daniela
vloženo: 23. srpna 2013
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K Heleautoškole jsem se dostala náhodou a za tu náhodu jsem opravdu šťastná. První seznámení s office bohyní Haničkou bylo usměvavé a stejně tak hodina teorie s panem Jaroslavem a tak jsem na svou první jízdu nešla ani trochu nervózní. Helenka Havlíčková semnou měla naprosto přirozenou trpělivost a všechny jízdy s ní byly příjemným zpestřením mého týdne a vždycky jsem se těšila, až si zase zajezdím. Všechno mi vysvětlovala s klidem a pochopením pro moje nervy, protože jsem si v ježdění vůbec nevěřila. Teď se vždycky těším, až si zase sednu za volant, což je pro mě velká životní změna názoru. Jezdila jsem i s Helenkou Harvotou, a Jardou a můžu jen konstatovat, že to bylo stejně fajn a při ježdění byla i legrace, žádné nervy a stres, i když jsem jezdila s jiným lektorem. Zázemí autoškoly je sice malé, ale o to víc domácí a všechny hodiny teorie tak dostaly i typickou pohodovou atmosféru. Závěrem chci jen dodat, že Heleautoškola je plná pohodových lidí, co vás chtějí naučit dobře řídit a být zodpovědným řidičem na silnici a vědí jak na to. Jedině doporučuji :-). Přeji spoustu naježděných kilometrů bez nehod.

Víťa
vloženo: 19. srpna 2013
vložil: Slávka G.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Před měsícem jsem složila zkoušky v HeleAutoškole a tento týden mi vydali řidičák..
Já nemám slov, HeleAutoškola mě opravdu překvapila vstřícností,nápadamy ,rodinným zázemím, učitelky Helenky jsou bezva, jezdila jsem v průběhu autoškoly s oběma a je to úplně super a pan učitel Jára je veselá kopa, u zkoušek nás pořád zoresmával až jsme se ani nemohli bát.
Je mi 51 let a řidičák jsem nikdy nechtěla, letos na jaře měl manžel úraz a já musela do autoškoly. Měsíc jsem hledala na internetu a autoškolu, která by byla přizpůsobená na míru. Bála jsem se hlavně toho, že jsem stará a nebudu šikovná. Nakonec jsem se vydala osobně obejít čtyři vybrané autoškoly. Hele byla druhá v pořadí. když jsem přišla, promluvila s paní Harvotovou, nikam jinam už jsem nešla.
Vybrala jsem si program PLUS, je tam 40 jízd místo 28, chtěla jsem mít jistotu, že budu mít dost času se vše naučit.
První jízdy byly úplně pomaloučký, jen jsme jezdily dokola a učily se zastavovat a rozjíždět a točit a nejezdit do obrubníku...Byla jsem překvapená, že mi to celkem šlo, ale ta spojka...že Helenko, ta mi nešla...pani učitelka tak dlouho vysvětlovala až jsem jednoho dne jela úplně sama, a pak do města a na dálnici a parkovat a mimo město. Musím říct, že mě to i bavilo.
Zkoušky teorii jsem zvládla na plný počet a jízdu dobře, jen jsem jednou nepodřadila před zatáčkou a chcíplo mi to a jednou jsem nedala blinkr, ale pan komisař říkal, že jsem jela hezky.
Hele rozhodně doporučuji všem, už tu jezdí moje kolegyně.
vloženo: 27. července 2013
vložil: Jitka Doležalová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem v této autoškole složila úspěsně závěrečné zkoušky a musím říct, že to je opravdu výborná autoškola s lidským přístupem. Paní učitelka Helena je opravdu správná ženská, která ví co dělá a opravdu Vás dokáže připravit na zkoušky. I přesto, že děláte hlouposti a máte pocit, že jste uplne neschopná paní učitelka si s tím poradí. Paní majitelka je taky opravdu skvělá. Pan učitel Jarda dokáže navodit skvělou atmosféru před všema zkouškama, takže z Vás tréma opadne a vy předvedete co Vás v této skvělé autoškole naučili. HeleAutoškolu mohu jen a jen doporučit! Už se těším na silnici :) Markéta
vloženo: 16. července 2013
vložil: Markéta Trefná, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvovala jsem u HELE AUTOŠKOLA kondiční jízdy A VŘELE DOPORUČUJI! Zbavila jsem se strachu sednout za volant. Nešlo jen o vybavení si teorie a osvěžení techniky, ale Helenka to se mnou vzala hlavně po lidské stránce. Takže kdo si není jistý sednout po XX letech za volant, běžte do HELEAUTOŠKOLA.
vloženo: 14. července 2013
vložil: Z. Polášková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lepší autoškolu jsem si pro získání řidičského průkazu ani nemohla přát a proto jí rozhodně doporučuji všem, kteří se chtějí naučit dobře řídit a své peníze dobře investovat. Velice profesionální, ale zároveň přátelský přístup, flexibilita a snaha maximálně vyhovět každému žákovi to je v Heleautoškole na prvním místě. Už jen široká nabídka programů dokazuje, že v této škole přemýšlí nad každým potencionálním žákem, co by pro něho bylo vhodné. V této škole se nikdo nemusí ničeho bát a pokud má strach z řízení nebo jiné pochyby, tak v této škole ho dobře naučí a dovedou k úspěšnému dosažení řidičského průkazu. Nikdo na Vás rozhodně nebude křičet. Naopak Vám bude vždy poskytnuto vřelé a milé chování od všech učitelů.
Jezdila jsem s paní Helenkou Harvortovou Citroenem Evelína a ikdyž jsem se rozhodla naučit se řídit trochu později a měla jsem strach z řízení, tak jsem se již po první hodině na každou jízdu moc těšila! Vyhovovalo mi, že jsem mohla na jízdy docházet o víkendu nebo večer, což mi umožnilo chodit do zaměstnání a zároveň si v klidu chodit do autoškoly. Hodina teorie jednou týdně byla fajn a doporučuji jí nevynechávat!
Pokud se tedy právě rozhodujete o autoškole tak neváhejte a zajděte do Heleutoškoly!
Po milém přivítání a dobré kávě budete vědět, že jste na správném místě! :-) a to jste si ještě nesedli do auta! ;-)
vloženo: 10. července 2013
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Heleautoškolu opravdu doporučuji. Všichni jsou strašně milí a hlavně nikdo na žáky opravdu neřve, neponižuje, všichni všechno s klidem vysvětlí. Učitelé mají opravdu svatou trpělivost a laskavost, i když musejí mít nervy ze železa. Já jsem z řízení auta měla doslova fobii, už když jsem si sedla za volant, tak mě vždy pohltil strach a já byla úplně mimo. Jsem ráda, že jsem strach překonala, Heleautoškola mi v tom moc pomohla. Hodiny byly dokonce příjemné a fajn, čemu bych nikdy nevěřila. Paní Helenka pracuje hodně se strachem, pan Jarda je zase úžasný v tom, jak těžké dopravní situace a křižovatky nadlehčí a nepřipustí u žáka paniku. Nikdy bych tomu nevěřila, že i v stresových situacích se člověk může smát a být v pohodě. Tato autoškola je jedinečná pro strašpytlíky a lidi, co si moc nevěří. Majda S.
vloženo: 18. června 2013
vložil: Majda S.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   aaa
vloženo: 14. června 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   HeleAutoškolu můžu jen pochválit! Přístup k žákům je proklientský, přizpůsobivý, chápající, trpělivý, nekritizující, podporující a motivující. Oceňuji, že si lektoři uvědomují, jaký cítí žáci za volantem stres i strach ze všech těch čudlíků, páček, zrcátek, pedálů, aut, cyklistů a chodců a umějí s emocemi i tělesnými pochody pracovat! Když žák zapomene při průjezdu křižovatkou dýchat, rádi mu to připomenou. Jen jednou se stalo, že jsem se ve smluvený čas nedočkal lektorky (kvůli nemoci a dopravní zácpě), což mi vynahradili extra lekcí zdarma! V HeleAutoškole jsou velmi solidní, ochotní a dbají na spokojenost svých žáků. Hodiny teorie s panem Jaroslavem byly super :) Pan Jarda je vtipný, všechno rád vysvětlí, reaguje na aktuální potřeby žáků a navrch přidá nějakou veselou historku z cest. Velmi užitečná hodina teorie proběhla na parkovišti, kde nám ukázal vnitřnosti svého auta a vše podrobně objasnil - nebojte se ho na cokoliv zeptat a říct si o to, co potřebujete vědět a vidět! Na své si přijdou i milovníci čtyřnožců! V HeleAutoškole často natrefíte na přítulného antistresového černosrstého chlupáče Gordyho, který vám může být hlavně v den zkoušky největší oporou a canisterapií ;) A to všechno za super cenu! Stačí si jen vybrat ten správný kurz na http://heleautoskola.cz/
vloženo: 26. května 2013
vložil: Jirka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vždycky jsem se bála sednout do auta, okamžik kdy začnu autoškolu jsem odkládala co nejdéle to šlo. Vlastní hloupostí jsem začala jinde, takže jsem měla asi jednu z nejdražších autoškol vůbec. Tímto NEdoporučuji autoškolu Zdeňka Pražáka v Trojické ulici!!! Celkem jsem strávila autoškolou půl roku a utratila bezmála 15 tisíc, s tím že mi pan Pražák ještě dluží zbytek. Naštěstí HeleAutoškola totálně předčila moje očekávání! Okamžitě byl vidět propastný rozdíl. V HeleAutoškole mě velice mile přijali, vyřídila jsem přestupku, dohodli jsme se bez problému na nižší ceně, protože jsem měla už něco odježděno. Hodiny se téměř nerušily, a když, tak mi to bylo oznámeno včas a bylo mi nabídnuto hned několik náhradních termínů. Podle potřeby jsem mohla jezdit večer, o víkendech, brzo ráno...
Jezdila jsem s paní Harvotovou, která je neskonale trpělivá, zábavná a milá, opravdu se snaží člověka něco naučit, pochopit, proč něco nejde, vysvětlit si to. Snažila se opravdu jít k jádru problému a trénovat to, kde dělám nejvíce chyb a čeho se nejvíce obávám. Jednu hodinu jsem měla krizovou, nešlo mi to, už jsem byla naštvaná, pak jsem se i rozbrečela a poprvé (a naposled) ukončovala jízdu paní Harvotová. Byla jsem přesvědčená, že se to nikdy nenaučím, že jsem neschopná, že se na to vykašlu. Uklidňovala mě, pomohla mi to překonat, dala mi na vybranou, jestli chci pokračovat nebo ne. Nechala jsem si to projít hlavou a hned další jízda byla jednou z nejlepších!
Později jsem jezdila (díky mně více vyhovujícímu autu) ještě s panem učitelem Járou, ten je taky fajn, vysvětlí, nezlobí se, neřve, všechno v klidu. Rozhodně tady nečekejte nějaké řvaní, ponižování a podobně, o kterých v souvislostech s autoškolou slýchám. Naopak, v autě i mimo něj byla vždycky pohoda.
Každou středu byla hodina teorie, ale já se učila doma a testy jsem udělala napoprvé na 100%. Zkoušku z jízdy jsem dělala nadvakrát, v obou případech byla podpora ze všech stran maximální. Nakonec jsem to teda dala, ještě přemýšlím o kondičkách, kde jinde než tu :)

vloženo: 17. května 2013
vložil: jana,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   šla jsem do Heleautoškoly, protože tu dělala řidičák moje mladší ségra od školy jako student, byla spokojená. Tak jsem sebrala odvahu a šla jsem taky.
Protože jsem byla přesvědčená, že rozhodně nikdy řídit nedokážu a bála jsem se, že někoho zabiju, odkládala jsem to až do 27let.
Vybrala jsem si program pro Strašpytlíky, že to bude víc v klidu..
Já jsem byla naprosto unešená, ještě před první jízdou jsme si s lektorkou sedly v autoškole ke kávě(výborné)a všechno jsme probraly, proč se bojim a tak...pak jsme jezdily v Karlíně v malým provozu a trénovaly do zblbnutí rozjezdy a zastavování. obdivuju lektorku za trpělivost se mnou, jsem fakt levá, tedy bejvala jsem.
Když jsme se učily na konci kurzu parkovat, byla jsem úplně v pohodě, ani při jízdě po dálnici jsem se nebála...
Zkoušky byly v pohodě, pan komisař mě překvapil, vypadal jako morous, ale nebyl. Dvakrát mi to chcíplo, ale jinak prý dobrý. V testu 49bodů.
Těšim se na řízení a Heleautoškolu rozhodně doporučuju. Jana
vloženo: 9. května 2013
vložil: Jana Novotná,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Řídit jsem se učil v pokročilejším věku. Protože jsem byl jako mladší u nehody, bylo pro mně auto obecně problém, natožtak se naučit řídit. Donutily mně až pracovní povinnosti.

Kurz byl bezvadný, učitelka Helena byla trpělivá, empatická a rychle mi pomohla dřívější strachy překonat. Auta bezporuchová, jednotlivé jízdy bez křiku a emocí, na zkoušky jsem se cítil připravený a taky, že jsem je zvládnul :-)
vloženo: 3. prosince 2012
vložil: Lukáš Pítra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Obecné:
Autoškola Hele? Nejlepší autoškola v Praze. Výuka probíhá jedenkrát týdně v době od 18:00 do 19:30. Látku přednáší velice zkušený pan učitel, který látku dostatečně vysvětlí doplňuje i o příběhy ze života (co vše nás může na silnici potkat, jak reagovat atd)
Zázemí:
Zázemí autoškoly je menší, hezky barevně vymalované, řekl bych taková rodinná atmosféra, kde není nouze i o vtípky...
Vozový park:
Suzuki Ignis a Citroen Picasso, auta nekuřácká, jezdil jsem i v Ignisu i v Picassu,obojí perfektní.
Učitelky:¨
Jezdil jsem s paní Havlíčkovou, patří ji velký dík za naučení řízení, vysvětluje stále dokola, má velkou trpělivost. To samé i paní Harvotová která je také velice příjemná. Jízdy zde probíhají v pohodě, klídku, bez křiku a jakéhokoliv ponižování a znervózňování (v hodně autoškolách se děje a věřte že vám to řízení tak znepříjemní, že budete mít strach poté usednout za volant sami)
Shrnutí:
Výborná autoškola, skládám své díky celému týmu, učitelkám za naučení řízení a kdybych měl autoškolu absolvovat znovu jdu opět do HELE.
vloženo: 3. prosince 2012
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tahle autoškola mně naprosto nadchla,samozřejmě v jiné jsem nebyla,ale tady bylo vše v pohodě.Paní instruktorky,(obě Heleny) jsou super.Mají skvělý přístup ke své práci i k lidem.Bude mi 33 let,autoškolu jsem dodělala před 2 měsíci.Když jsem tam šla poprvé víc jsem se bála než těšila,ale hned po druhé hodině jsem se přestala bát a na hodiny chodila s radostí.Zkoušky jsem udělala na poprvé,takže mohu doporučit všem.Nadstavbou je přátelské prostředí a pohodová atmosféra a spousta dobré nálady.Tímto chci poděkovat celému týmu.
K.Ant.
vloženo: 27. listopadu 2012
vložil: Kateřina Antošová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   odvahu jit do autoskoly jsem sbírala celých 10 let.Strach z me neschopnosti rozjet auto, byl obrovsky.Až jednou,je to tri mesíce zpátky jsem dostala doporučení na Heleautoskolu.Neskutečně milý přístup obou Helenek a pochopeni pro lidske chyby me dostalo az ke zkouškám.Helči mě jezdenim tak nadchly, že jsem si ihned musela pořídit starou plechovku Elizabeth a jezdit. Dekuju jim za to a v žadnem připade nelituju tech promarnenych 10 let sbirani odvahy...stalo to za TO. Martina Tatana Pfeiferová
vloženo: 7. října 2012
vložil: Martina Tatana Pfeiferová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem začala dělat v 36 letech. Bohužel jsem nešla hned sem, ale do jiné autoškoly, kde na mě křičel nervozní instrutor. V půlce jsem se rozhodla že přejdu a udělala jsem dobřE. V autoškole Hele je neuvěřitelně přátelská atmosféra, milé jednání, zbaví vás stresu a mají opravdu SVATOU trpělivost.
Chci poděkovat celému teamu - Helence, Helence, Hanicce, ale take Jarouskovi za jeho nezapomenutelne hodiny teorie :). Lidi budu Vas doporučovat dál! Protože jste NEJLEPŠÍ
vloženo: 18. září 2012
vložil: Klára,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi sem se bála udělat si řidičák.. Z okolí sem slyšela, jak jsou někteří instruktoři nepříjemní, křičí na studenty apod. V HeleAutoškole se mi to opravu nestalo! Obě instruktorky Heleny jsou milé, vstřícné a šikovné! Naučily mě řídit, parkovat, a mohla jsem si říct, co bych chtěla potrénovat (např. parkování v centru). Závěrečné zkoušky jsem udělala na poprvé, a při jejich průběhu se mi dostalo naprosto úžasné podpory. Heleny se snaží, abyste se při zkouškách cítili dobře a v pohodě.

HeleAutoškolu doporučuji vřele všem! Je nejlepší! :)
vloženo: 6. září 2012
vložil: Hana Hladká,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem vybíral poměrně dlouho (přece jenom chlap dělající řidičák ve 33 letech je trochu "divný") a nakonec jsem skončil u Hele. Výsledek? Absolutní spokojenost. Málokdy jsem natolik spokojený, abych bezestrachu doporučil služby kohokoliv svým známým. Tady s klidným srdcem udělám výjimku a mohu říct, že když bude kdokoliv ze známých chtít řidičák, vím, kam ho poslat.

Obě instruktorky Heleny jsou příjemné, vtipné ale co hlavně - mají chuť naučit opravdu řídit. Snaží se, vysvětlují, opakují (někdy snad i do nekonečna) a přitom zůstávají v klidu a nad věcí.

Za mě by to všechno bylo tak na 12 bodů z 10 :)
vloženo: 1. srpna 2012
vložil: Robert,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já jsem se učila u paní Havlíčkové na malém autě suzuki. bylo to fajn, Měla jsem měsíční kurz, bylo to náročnější na učení, ale zase jízdy hodně často po sobě, což mi vyhovovalo. Zkoušky jsem měla na první pokus a komisař byl dobrej. Paní instruktorka je trpělivá a vtipná žena, učí se tam teorie ve skupině i jen pro jednoho, to bylo dobrý, hodně mi to dalo. Naučila jsem se i parkovat. Spolužáci říkali, že se to neučili nikde kde byli a ještě měli vzteklý učitele, tady opravdu nejsou. Já hodnotím ,že jsou nejlepší. Alena
vloženo: 12. července 2012
vložil: Alena,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem čerstvý absolvent Heleautoškoly a moc děkuju za to jak se mi pani Harvotová věnovala. Byl jsem v pohodě.Všechno mi dokola vysvětlovala, hlavně mi nešla spojka a díky jejímu klidu jsem to zvládl. Teorii mají jednoduše vykládanou. A v průběhu zkoušek jsme měli všichni takovou podporu, jako bychom byli doma. Udělal jsem na poprvé a ted se nemůžu dočkat az mi vydají řidičák. Naprosto doporučuju!!!
vloženo: 30. března 2012
vložil: Adam Hájek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Atoskolu bych doporucil kazdemu kdo ma strach z rizeni, zde se naucite v klidu a bez stresu
vloženo: 22. listopadu 2011
vložil: Stanislav Máša,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu bezvadné pani učitelky, které povzbudí, pochválí, ale i pokárají, když je to potřeba:o). Dělala jsem autoškolu ve 36 letech, protože jsem se bála sednout za volant. Autoškolu jsem zvládla za 2 měsíce a aktivně jezdím. To je myslím, ta nejlepší reference!
vloženo: 16. listopadu 2011
vložil: Lucka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jsem naprosto spokojena , byla jsem v kurzu 2 měsíce a paní učitelka se mi věnovala vždy s trpělivostí a dobře naladěná. teorie byla srozumitelně vysvětlená a jízdy na citroenu v klidu. měla jsem velký strach se přihlásit, dostala jsem na Hele kontakt od kamarádky co tu jezdila kondičky. Po první hodině v autě jsem se přestala bát a do autoškoly se těšila. Díky moc.
vloženo: 24. července 2011
vložil: Macourková,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Hele osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - HeleAutoškola < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


HeleAutoškola - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje