Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Helus - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Helus

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Helus < <


   Jsem velice ráda, že jsem zde mohla absolvovat kurz.Skvělý přístup, perfektní domluva, profesionalita, naprostá spokojenost. Lidský přístup, těšit se na jízdu, žádný strach, velká podpora o vyučujících. Velké díky všem a především panu Tomášovi za neuvěřitelnou trpělivost .Vynikají instruktor, profesionál na svém místě.Dekuji za vše. Již teď se těším na řidičák a první vyjížďku na motorce.
Jana Jirova
vloženo: 13. srpna 2021
vložil: Jana Jirová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu bych rozhodně doporučil (ale nechodil jsem jinam, takže nemám možnost srovnání). Dělal jsem řidičák na B2.

Výhodou autoškoly je spousta učitelů. Já jsem jel celkem se čtyřmi a každý mě naučil něco jiného, vyzkoušel jsem si více vozidel, prostě výhoda. V druhé polovině se mě ujal jeden z učitelů a ten mě i připravil na zkoušky a učil jsem se i tím autem, s kterým jsem šel na zkoušku.

Díky tomu, že jsem si domlouval jízdy hodně brzo ráno (od 6 hodin), tak jsem mnohokrát zajížděl na benzínku nebo i na myčku. Někdo by mohl namítat, že to jen zdržuje od jízdy, ale já jsem se tím naučil manévrovat s autem v malé rychlosti v "komplikovaném" prostředí.

Co se týče konkrétních učitelů, tak všichni byli dobří. Nejvíce zkušeností mám s panem Zemanem, kterého můžu rozhodně doporučit. Ale spousta studentů na něj nadávala. Nevim, asi každému vyhovuje jiný přístup. Proto je v autoškole více učitelů a klidně můžete jezdit s tím, kdo vám vyhovuje.

Vytkl bych asi jen zdravotní výuku. Viděli jsme jen hodinový film z roku 2004 a to je vše. Postupy ve videu byly navíc velmi zastaralé a v některých případech bych podle videa zraněnému spíše ublížil než pomohl.

Jinak běžná výuka teorie byla dostatečná, prostor na otázky. Zkrátka dobrý. Škola dá základ, ale všechny pravidla a zákony se potom musí člověk naučit doma sám, to je snad všem jasné.

Zpočátku mě trochu zarazilo poměrně chaotické domluvení jízd a zkoušek přes SMS s panem Helusem. Ale jakmile si člověk zvykne, tak je to super. Například jednou se uvolnil termín na jízdu, tak jsem dostal SMS v neděli v 22 hodin, jestli bych nechtěl jet.
Když je člověk časově flexibilní, tak je díky tomuhle způsobu domlouvání těch 28 hodin možno odjezdit velmi rychle. Já jsem udělal zkoušky po 2,5 měsíci po přihlášení a to jsem musel asi 2 týdny čekat jen na volný termín na magistrátu. Samozřejmě je možnost si to plánovat i méně intenzivně a popřípadě si dokoupit další jízdy.

Finančně srovnatelné s konkurencí. Já jsem opravné zkoušky dělat nemusel, ale škola nabízí první opravnou zkoušku zdarma (samozřejmě se přesto platí poplatek magistrátu)
vloženo: 24. prosince 2019
vložil: Šimon,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozšiřoval jsem si řidičák na motorku z A2 na A. Nevím, v jakém postavení byly hvězdy, ale jeden den jsem si podal přihlášku, týž den jezdil na cvičáku a druhý den jsem vykonal zkoušku (v současné době se při rozšíření z A2 na A jedná "jen" o tzv. doplňkovou zkoušku, kde děláte ty "opičárny" na cvičáku a když je zvládnete, jedete do provozu, písemné testy se nedělají). Pan Helus se mnou perfektně komunikoval, instruktorka taky v poho, motorka v poho, vše více než v pořádku.

Pozn. Tento formulář po mě chce vyplnit hodnocení vozového parku a ostatní vybavení. Protože ostatní vybavení neznám a znám pouze jednu jejich motorku, dávám střední hodnocení.
vloženo: 23. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   rychle jednani,cena super,pristup a uceni bez slov
doporucim vsem

vloženo: 12. listopadu 2018
vložil: Ionut ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit! Osobně mohu doporučit p. instruktora Zemana. Od začátku ve voze jedině s ním. Velmi klidný pán. Vše vysvětlí a v žádné situaci vás nestresuje! Prostě někdo koho si přejete. Teoretická i praktická čás vás dokonale připraví na ZZ. Lépe jsem si nemohl vybrat!
vloženo: 2. srpna 2018
vložil: Milan Sládek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem začala navštěvovat na základě doporučení, a nelituji. Na začátku se střídají auta i instruktoři, ale nebojte se toho - v polovině kurzu si můžete vybrat, s jakým autem chcete jít k závěrečným zkouškám (rozhodně mi to nepřišlo jako mínus, v případě, že se s vaším autem na poslední chvíli něco stane, pořád budete znát i ostatní auta). Střídání instruktorů mi taktéž nevadilo, od každého jsem si odnesla něco nového a užitečného, a všichni se k žákům chovají velmi slušně.
Celkově jsem spokojená a cítila jsem se dobře připravená.
vloženo: 26. dubna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím dát prostě plný počet, nemohu jinak. V autoškole Helus jsem si dělal v červnu/2016 řidičské oprávnění na motocykl A, tedy bez omezení. Musím ocenit vždy jasnou domluvu, skvělý a trpělivý přístup pana Heluse, který "studenta" perfektně připravil na zkoušky a hlavně také naučil techniku jízdy na motocyklu. Proto nebyl při zkouškách problém vše udělat na první dobrou, hlavně techniku zvládnutí motocyklu mezi kužely. Vřele všem doporučuji, kdo chtějí dělat řidičák na motocykl a neví, na koho se obrátit.
vloženo: 4. srpna 2016
vložil: Lukáš Hlávka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Šla bych hned znova, bavilo mě to.
vloženo: 21. března 2016
vložil: Adri, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bezvadný přístup instruktorů. Kdykoli jsem potřebovala upravit čas jízd, vždy mi bylo vyhověno. Jednání na rovinu, perfektní příprava ke zkouškám. Pan Helus je člověk na svém místě ;-)
vloženo: 18. března 2016
vložil: Levorová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vďaka inštruktorom s autoškoly Helus,som skúšky urobila na prvý pokus. Veľmi dobrý prístup,všetko prebehlo bez problémov.Každá jazda bola plná dobrej nálady a bez stresu. Určite možem túto autoškolu doporučit. ||Už teraz mi to všetko tak nejak chýba..Veľké ďakujem celému týmu autoškoly Helus
vloženo: 9. prosince 2015
vložil: Marianna,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktoři na vás nekřicí, ale jen vás citlivě napomenou a tím jsem si vše lépe zapamatoval... Myslím, že je výhodou, když je autoškola v centru Plzně, protože se od začátku tak nějak učíte jezdit ve městě se spoustou aut a s tramvajemi. S kontrolorem na zkouškách mě díky tomu skoro nic nezaskočilo. ;)
vloženo: 10. července 2015
vložil: Lubomír Kugel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Helus je naprosto úžasná autoškola ať říká kdo chce co chce. Auta skvělý i když v době mé účasti pár studentů bouralo, tak jsme to zvládli v pohodě. Skvělý přístup, tedy alespoň ke mě a mému příteli. Na zkoušky písemný se musíte naučit sami a na jízdy vás připraví dobře. Instruktor ví, kdo to dá a kdo ne už když jdete na zkoušky, není to autoškolou, ale lidma.
vloženo: 2. června 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S výběrem této autoškoly jsem nešlápla vedle. Všechno bylo super, hlavně pohodoví instruktoři se smyslem pro humor. Nejvíc děkuju Rosťovi, který měl se mnou nejvíc práce a musel mít sakra trpělivost :-D ale i ostatním instruktorům a panu Helusovi, který byl vždycky vstřícný při domlouvání jízd :-) Doporučuju!
vloženo: 7. března 2015
vložil: Adela V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mi doporučili známí. Výborné vedení, organizace a příprava na závěrečné zkoušky - písemné, ale hlavně na jízdy - instruktoři jsou vážně trpěliví a pohotoví ;D. Vše probíhalo podle plánu. Zkoušku jsem díky této autoškole dala napoprvé. Nemohla jsem si vybrat lépe a proto doporučuji dále! ;)
vloženo: 1. října 2014
vložil: Terez ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola je výborně dostupná, za super cenu a ještě výborní instruktoři k tomu. Dostala jsem se k ní přes doporučení a doporučuji ji i já dál. Instruktoři jsou klidní, vše vysvětlí, člověka nestresují, snaží se vyjít vstříc, o zkoušek nepotopí. Prostě výborná autoškola!! :)
vloženo: 29. září 2014
vložil: Anna,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Helus jsem byla velmi spokojená. Všichni instruktoři byli velmi milí a hlavně kliďasové, kteří člověka nevystresují :) Dobrá cena, dostupnost a pozitivní hodnocení mých spolužáků bylo důvodem, proč jsem si vybrala zrovna tuto autoškolu, a rozhodně nelituji :)
vloženo: 15. června 2014
vložil: Pavla Papazianová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla velice spokojena. Profesionální výuka jak praktická tak teoretická, skvělá příprava na zkoušky, nízká cena všem doporučuji.
vloženo: 20. září 2013
vložil: Jana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně doporučuji !! Zkoušky jsem sice udělala az napodruhé,ale to jen kvůli své vlastní nervozitě.Cca polovina jízd je mimo město,kde získáte jistotu za volantem a druha polovina je už ve městě,kde s vami instruktoři projedou všechny možné trasy,na které byste mohli při zkouškách narazit. Instruktoři jsou všichni příjemní a zodpoví všechny případné dotazy.Lepe jsem si vybrat nemohla,dokonce se mi bude po hodinách strávených v aute stýskat.
vloženo: 13. září 2013
vložil: M.Spilková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím, s autoškolou jsem byl velice spokojen, výborný a příjemný přístup k žákům.
Jízdy probíhají s poloviny jízd v místech kde se pak jezdí s komisařem, byl jsem za to velice rád, byl jsem pak dobře připraven na zkoušky;-) V autoškole jsem dělal řidičák na skupiny A, B, B+E a v ničem si nemohu stěžovat, mohu opravdu jen a jen DOPORUČIT ;-)
vloženo: 8. září 2013
vložil: Ondřej, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě doporučuji. Vše funguje jak má. Učitelé se sice střídají, ale když nechcete, tak Vám pan Helus vyjde vstříc a můžete jezdit jen s jedním instruktor a dokonce si můžete vybrat i auto. Vůbec v tom nebyl žádný problém. A zkoušky jsem dělal na poprvé... Moc děkuji za vše
vloženo: 6. září 2013
vložil: Míra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Helus zásadně nedoporučuji. Čeká na vás cca 8 instruktorů, které prostřídáte skoro všechny a nic vás nenaučí. K aroganci většiny učitelů se ani nevyjadřuji..Auta věčně polorozbitá, do opravy se nedávají. Největší vtip je potom v tom, že s těmito auty děláte závěrečné zkoušky. K závěrečným zkouškým absolutně nepřipraví, jezdí se schválně ty samé trasy, které jsou vám stejně k ničemu, protože u zk je neupotřebíte. Rozhodně nedoporučuji!
vloženo: 4. září 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná příprava na zkoušky, pohodoví instruktoři, skvěle vyhoví při plánování jízd - opravdu díky, řízení je pro mě radost a ne stres :) Vřele doporučuji!
vloženo: 25. října 2012
vložil: Tomáš Benda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá příprava na zkoušky, pohodoví instruktoři, člověk je v klidu, bez stresu, perfektně vyhoví při plánování jízd. Opravdu doporučuji! (Tomáš Benda)
vloženo: 25. října 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nejlepší autoškola s nejlepšíma "učitelema.. :)
vloženo: 15. října 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V Autoškole Helus jsem strávila přibližně 3 měsíce....všichni byli velice pohodoví, vstřícní např. k domlouvání jízd apod. =) Určitě bych měla poděkovat a doporučit svého učitele pana Peška, který se mnou musel mít velikou trpělivost a nakonec mě úšpěšně dovedl ke zkouškám s hrdostí =)
Konkurence je veliká, ale určitě byste neprohloupili ani nelitovali toho, že byste absolvovali tuto autoškolu =)
Terka V. =)
vloženo: 21. června 2012
vložil: Terka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Právě nedávno jsem dodělala autoškolu sice až na třetí pokus (jízdy), ale Autoškolu Helus bych doporučila každému. Strašně se mi moc líbilo, jak všichni byli moc hodní a trpěliví a taky cena :))a domluvit si jízdy odpoledne nebyl problém. Pan Helus vystupoval profesionálně a v pohodě. A už se mi normálně po ní moc stýská. :)
Janina
vloženo: 12. května 2012
vložil: Jana Vanžurová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu nelze jinak než doporučit. Naprostá vtřícnost při plánování jízd, profesionální přístup a super cena.
vloženo: 12. dubna 2012
vložil: Jirka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola....báječně připraví na testy ;) ..vřele doporučuji
vloženo: 11. dubna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Helus je skvělá autoškola,kterou doporučím dál.Zvlášť skvělého učitele pana Peška,který pro mě byl jako druhý táta a bezkterého bych neudělala autoškolu ani omylem.Takže vřele doporučuji autoškolu všem ostatním.
vloženo: 14. března 2012
vložil: Anička P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu musím jen vychválit, všichni instruktoři perfektní, milí, hodní. Nikdo nekřičí, nenadává. Učí přístupem, že řízení musí bavit a ne stresovat.
Ze začátku se auta a instruktoři na jízdách střídají (aby každý vyzkoušel různá auta), v pozdější fázi výcviku si každý mohl vybrat s kým a jakým autem chtěl jezdit (tedy to je spojeno, každý instruktor měl "svoje" auto), momentálně mají myslím 4 auta.
Jízdy byly možné od ráno do večera (22 hodin) i o víkendech.
Jsem ráda, že jsem si je vybrala, na zkoušky mě připravili perfektně, takže mají moje díky za trpělivost, kterou se mnou měli a díky které mám řidičák na první pokus:)
vloženo: 16. září 2011
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola jakou jsem si mohla vybrat :) všichni strašně moc super ! všichni milý, přátelští a tak to má být :) takže všem vřele doporučuju
vloženo: 22. července 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem velmi spokojená. Je pravda, že se neustále neplánovaně střídala auta, což začátečníkovi není příjemné, ale do budoucna je to rozhodně plus. Jízdy se mi často kumulovaly do větších chumlů, což je fajn, když se člověk trochu rozřídí, na druhou stranu neřídit témeř 14 dní v kuse na sebedůvěře moc nepřidá. Takže + i -, jak se to vezme....
vloženo: 23. dubna 2011
vložil: Lucie,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   dělal jsem zde osobák, zkoušku udělal, ale je to trochu rychlý, taková rychlokvaška.., chtěl jsem jezdit více...
vloženo: 18. února 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
mohl jste výcvik dělat klidně i déle. Jízdy bychom rozplánovali na více dní. Max. doba kurzu je 18 měsíců.
Jen upozorňuji: Celkem jízd je 28 vyučovacích hodin pro všechny kurzy. V případě, že se Vám zdálo jízd málo, tak jste mohl požádat o další jízdy nad stanovený počet.
S pozdravem
Vladimír Helus


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vynikající přístup učitelů k žákům,jsem pracovně vytížen,tak i dobrá domluva jízd(i v pozdních večerních hodinách).Instruktoři velmi příjemní při jízdách,vše vysvětlí v klidu.Poloha i cena autoškoly perfektní.Vřele doporučuji.
vloženo: 30. ledna 2011
vložil: Mirek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příprava ke zkouškám v pohodě. Žádná přeslazenost. Prostě na vás nikdo nekřičí. Tak to má být. Doporučovalo mi autoškolu hodně lidí a jsem rád, že jsem si ji vybral.
vloženo: 22. prosince 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Helus mi doporučovalo mnoho známých a já ji určitě budu doporučovat dále. Nemám si opravdu na co stěžovat. Všechno proběhlo v naprosté pořádku.
vloženo: 10. prosince 2010
vložil: Klára, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola jakou jsem si mohla vybrat.Jak tu někdo píše,tak nikdo tam není nikterak přeslazený.Stale je to lepší než aby na Vás někdo řval.Takže DOPORUČUJI a to na 100% :-)
vloženo: 6. prosince 2010
vložil: Zdeňka Boudová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   zkoušku jsem sice udělala na poprvé, ale některé přístupy jsou přeslazené, nedoporučuji jezdit s p. Helusem,,, jinak dobrý....
vloženo: 17. listopadu 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji, přístup je přátelský, naprosto v klidu, takže pro mladé nezkušené žáčky nikterak nestresující.
vloženo: 31. prosince 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem spokojená s výukou. Učitelé v pohodě, můžete se svézt v několika autech... Zkoušky jsem udělala na první pokus... Vřele autoškolu doporučuji.
Míša
vloženo: 28. října 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem moc ráda,že jsem si vybrala zrovna tuhle autoškolu.Všichni jsou moc milý,vyšli mi vstříc v jízdách,vzhledem k tomu,že jsem neustále v práci,snažili se mi rozplánovat jízdy,tak aby mi to dobře vycházelo....Na nic si nemohu stěžovat....nikdo na vás nekřičí,vše probíhá v klidu....myslím,že nejsem jediná s tímto názorem....
SUPER!!!
Lucka
vloženo: 23. října 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Helus osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Helus < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Helus - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje