Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Herc - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Herc

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Herc < <


   Prostě nejlepší autoškola v okolí.
vloženo: 23. června 2022
vložil: David, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný přístup i vzájemná domluva a vstřícnost, mohu jen doporučit!!!
vloženo: 12. prosince 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mirda je nejlepší.Byla jsem s ním moc spokojená.Vřele doporučuji.Ted u něj dělá autoškolu i syn a nemůže si ho vynachválit.Je prostě nejlepší!!! Ilona Čurdová
vloženo: 7. září 2011
vložil: Ilona Čurdová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mirečka můžu jen všem doporučit, je s ním sranda, nepovyšuje se, má velké zkušenosti. Jeho služby můžu jen doporučit!! Hned bych se tam zase vrátila :)
vloženo: 12. února 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu bych určitě doporučila dalším. Vše bylo v pohodě, zábavné hodiny, ukázky. Dobré jízdy a navigace učitele. Pan Herc byl hodnej, milej a pomáhal nám. :-)
vloženo: 16. prosince 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak v Třebíči tahle autoškola nemá konkurenci, Mirek jezí léta se záchrankou, takže lepšího instruktora (autoškolu) v regionu nemůžete najít a závěrečná rozlučka je něco na co člověk nezapomíná...
vloženo: 21. dubna 2010
vložil: Jirka Jar., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jestli se chcete opravdu stát profesionálním řidičem tak jedině u Mirečka Herce :)))
vloženo: 13. prosince 2009
vložil: Deeeeeení,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   co pak nas mily hejcik!!!
vloženo: 17. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mireček mě toho hodně naučil, ale občas míval i své nálady ;), které pak napravil jeho parťák pan Bouda. Děkuji za kurz a i závěrečnou rozlučku ;)
vloženo: 6. září 2009
vložil: Hana Jankůjová, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Herc osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Herc < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Herc - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje