Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Hercok - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Hercok

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Hercok < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neochotný a nervozní učitel. Nejhorší zkušenost. Zvyšováním hlasu, ponižováním nedocílíte doporučení ostatním.

ROZHODNĚ NEDOPORUČIJI! Pan Hercok by si měl především udělat pořádek ve svých zaměstnancích a ne si psát sám sobě pozitivní recenze na internetu. :)


vloženo: 22. srpna 2019
vložil: Martina Nováková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dneska jsem potkal vozidlo Autoskoly Hercok na stare Podebradske smerem do Prahy. Ridic mne predjizdel minamalne 130km/h, telefon v ruce, pres plnou caru a jeste pred horizontem!!! opravdu chcete aby nekdo takovy ucil vase deti??
vloženo: 9. listopadu 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nic vic než super, výborný,skvělí a neni si víc co přát. Super cena, instuktor výborný a teorie super. Hodny trpělivý a maj pochopení
vloženo: 6. listopadu 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nevim kde mam zacit, ale delal jsem zkousky asi v r. 2007 a musim rict, ze takovy stres jsem jeste nezazil bylo to spatny. Instruktor byl asi tancoš, mel jsem ho snad na kazdejch jizdach a ten chlap byl opravdu k nicemu. Byl netrpelivej rozciloval se a furt na me rval. Kdyz clovek ma jizdy a uci se, tak to nemuze jit hned. Vysvetlovani ho moc nebavilo jen rvani mu slo. Takze cim vic na me rval tim vic mi to neslo. Ale musim rict, ze jsem jel asi dvakrat se dvema jinyma instruktorama a ty byli naprosto v pohode. A hned ty jizdy byli lepsi. Tamten zamindrakovanej hnup je k nicemu. Takze shrnuti. Krom toho namachrovanyho vola to docela slo. Ale spis bych doporucil cvancaru.
vloženo: 8. července 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vážená autoškolo dovoluji se připojit že pokud se nezbavíte toho že přístup učitele tak to rovnou zabalte mate malou uspešnost u zkoušek a hlavně špatného učitele
vloženo: 23. dubna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan instruktor je šatní člověk jen stále křičí a nadává a uráží nic dobrého na vás nevidí a o zkouškách ani nemluvím .Pan majitel se vás ani nezastane a jen vás urážejí nic jiného hlavně pan myslela jsem co se o autoškole povídá že to není pravda ale bohužel já tuto autoškolu nedoporučuji
vloženo: 23. dubna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Málo lidi projde u závěreček zhruba 10 procent.Můj dojem je takový,že mají takový nastavený systém ,že z toho dobře žijí.Prostě a jednoduše nenecháme udělat řidičák oni nám to zaplatí v opravkách dobrý pro autoškolu. Někdy levná autoškola se nevyplatí , protože jim to doplatíte na opravkách mají to dobře vymyšlené a nemůžou na ně.Klidně tohle vymažte budete to mít jinde!!!!!!!
vloženo: 30. listopadu 2015
vložil: Petr Lipník,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup k žákům je sice výborný, ale s úspěšností u závěrečných zkoušek už to tak slavné není.
Několik studentů mi potvrdilo, že komisař je od závěrečné jízdy vyhodil bez relevantního důvodu. Jiní studenti si stěžovali na nedostatečné procvičení zacouvání/parkování nebo jim nepřišlo úplně košér, že komisař jim neřekl s dostatečným předstihem o změně jízdy, což zvyšovalo jejich stres.
vloženo: 9. června 2014
vložil: Kateřina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvely pristup k zakum, flexibilita v domluvani terminu jizd, skvely instrukter - trpelivy, klidny, a vysmaty. Naucy Vas skutecne dobre jezdit autem, a co vic, nauci radit si s ruznymi nebezpecnymi a nestandardnimi sytuaciemi na silnici. Neni to proste pomale jezdeni na uspech u skousek, je to opravdova skola rizeni a chovani se na silnicich. Doporucuji kazdemu, fakt vyborna autoskola!
vloženo: 24. února 2014
vložil: Anis,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvely pristup k zakum, flexibilita v domluvani terminu jizd, skvely instrukter - trpelivy, klidny, a vysmaty. Naucy Vas skutecne dobre jezdit autem, a co vic, nauci radit si s ruznymi nebezpecnymi a nestandardnimi sytuaciemi na silnici. Neni to proste pomale jezdeni na uspech u skousek, je to opravdova skola rizeni a chovani se na silnicich. Doporucuji kazdemu, fakt vyborna autoskola!
vloženo: 24. února 2014
vložil: Anis,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělé! :)

vloženo: 6. května 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ráda bych všem tuto autoškolu jednoznačně DOPORUČILA!!!!! Výcvik jsem absolvovala ve vysokém stupni těhotenství a zcela v pohodě.
Pan Hercok je odborník se vstřícným přístupem,
všechno vysvětlí, vyhoví a nic pro něj není problém,prostě pohodář. Jízdy jsem si mohla domluvit naprosto dle svých potřeb. Velké díky pak patří mému instruktorovi panu Tanczošovi.
Je to profesionál, který nic neodpustí a každou chybu vytkne, což je u výcviku řidičů jistě potřeba, ale učiní tak lidsky a v klidu. Mimo
jiné mi pomohl i s otázkami týkající se techniky
a díky němu jsem ji hravě zvládla. Je to opět člověk na svém místě. Na zkoušky jsem byla připravená dobře, vše klaplo na první pokus.
Vozový park - luxusní!!! Zázemí autoškoly moc pěkné a cena? Přátelé, bezkonkurenční!!! A služby za tyto peníze naprosto excelentní... Neumím si představit, že by pro mě někdo udělal více a tak ještě jednou díky moc Vám všem za všechno :-)
vloženo: 26. dubna 2012
vložil: Lenka Čánská,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsem byla spokojená, za skvělou cenu skvělé služby. Nyní se chystám na rekondiční zkoušky a obrátím se opět na ně. Doporučuji!
vloženo: 25. ledna 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ano doporucuji tuto autoskolu je vyhodna jak cenove tak pristup instruktoru a i pane Hercoka a tez i inspektora Iveta Reis
vloženo: 30. srpna 2011
vložil: Iveta,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem získal všechny řidičáky, které mám. B, C, i C+E. Přístup, všech je profesionální, ale i přátelský. Auta, v super stavu. Lepší autoškolu si nedovedu představit.
vloženo: 29. května 2011
vložil: Milan Stankievicz,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Minulý týden jsem získala řidičské oprávnění skupiny B právě v této autoškole a protože jsem byla velmi spokojená, chtěla bych touto cestou poděkovat celému týmu učitelů a hlavně panu Hercokovi, za jejich profesionální přístup k výuce. Vozidla Škoda Fabia II jsou úplně nová a perfektně se s nimi jezdí. Podle toho co jsem slýchávala od spolužáků o jiných autoškolách, jsem ráda, že jsem si vybrala právě tuto - mohu všem vřele DOPORUČIT - jsou fakt nejlepší !!!!! Petra :-)
vloženo: 21. dubna 2011
vložil: Petra Maříková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na autoškolu Hercok nemohu říci špátné slovo.Přístup od učitele,přes sekretářky a panem Hercokem konče.Jejich přístum a jednání bylo na kvalitní úrovni.Pan Hercok je seriozní a na rovinu jednající člověk.Auta jsou téměř nová a ve vzorném stavu.Na zkoušky jsem byl připraven velice dobře a zvládl jsem je na poprvé.Mohu vřele doporučit.
vloženo: 3. ledna 2011
vložil: PEPA, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vycvik byl super, auta uplne nova a ucitele perfektni. Pan Hercok je velice seriozni a velkorysy clovek, ktery vi co dela. S autoskolou jsem byl velice spokojen, zkousky jsem dle ocekavani udelal hnedka na poprve! Fakt doporucuji, budete spokojeni, jako jsem byl ja!!!!!! Honza
vloženo: 16. září 2010
vložil: Jan Kotek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výuku mohu hodnotit pouze kladně, během kurzu jsem se nesetkal s ničím negativním, a ačkoli jsem se jízdy autem ze začátku velice bál, tak to ze mě velmi rychle opadlo, paráda.
vloženo: 1. září 2010
vložil: Milan H.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moje hodnocení je velice positivní.Mohu pochválit čistá a poměrně nová výuková auta,ochotu při domluvě termínu jízd,jsem časově velmi vytížený a nebyl problém domluvit jízdy kdykoli.Dále bych podtrhl nízkou cenu celého kurzu a kvalitu výuky,kdykoli mi nebylo něco jasné,nebyl problem s vysvětlením.Myslím,že ke zkouškám jsem šel opravdu dobře připraven.Libor
vloženo: 30. srpna 2010
vložil: Libor, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou mám jen pozitivní zkušenosti, pan Tancoš mi také nepřipadá jako "vidlák" a na pana Hercoka nemohu říct křivé slovo. Veškerý personál autoškoly mi vždy vyšel vstříc a s jakýmkoli problémem mi pomohli a profesionálně poradili. Nemám s touto autoškolou žádnou špatnou zkušenost a mohu ji jen doporučit. Hanka
vloženo: 23. srpna 2010
vložil: Hanka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím nesouhlasit. Přístup pana Tanczoše mi nepřišel nikterak hrubý nebo ,,vidlácký", vše mi vysvětlil a na tom, že si udržuje pouze pracovní vztah a neleze studentům do zadku nevidím nic špatného. Takhle to chodí ve všech seriozních podnicích a pokud je člověk dospělý nejen věkem, ale i duchem, myslím, že mu nebude vadit, že se nemá kde chytit mámě za sukni a přistupuje se k němu profesionálně. Jaké máte osobní problémy s panem Hercokem nevím, ale ani ten mi nepřišel, jak píšete jako ,,frajer za každou cenu". Občas udělal nějaký vtípek, ale rozhodně se nad nás nikdy nepovyšoval a vše nám bez problému vysvětlil a zodpověděl. Dokonce se každou hodinu sám nabízel, že nám zodpoví naše nejasnosti na které jsme narazili. Co se týče aut, nemám žádné připomínky, jsou v dobrém stavu, čísté. Nevím co dodat, nemám zkušenosti s ostatními autoškolami, ale tuto můžu bez problémů doporučit.

vloženo: 17. srpna 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z instruktoru (Tancoš) jsem neměl dobrý pocit, cokoliv jsem pokazil komentoval alespon 20min. To žákovi nedodá moc klidu, je pak nervozní a nemuže se soustředit NEMYSLÍTE !!!! Jeho chování se dá přirovnat k VIDLÁKOVI, takhle se , ale nechoval jen ke mě, ale i k dalším, co jsem tak slyšel. ten člověk nemá žadnou trpělivost, at si uvědomí, že on je vyučující a má tak i přistupovat !!!!

To že jsem to udělal rozhodně nebyla jeho zásluha.

Ale arogance nebyla cizí ani ostatním (Hercok)asi někdo musí dát najevo, že je frajer za každých okolností.

VŘELE KAŽDÉMU NEDOPORUČUJI TUTO AUTOŠKOLU !!!!!!!
vloženo: 22. května 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Hercok osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Hercok < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Hercok - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje