Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Irena Hnátová - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Irena Hnátová

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Irena Hnátová < <


   Stylová autoškola, až se mi z ní nechtělo odcházet. Nic víc už asi není třeba.
vloženo: 17. července 2019
vložil: Matěj Nechutný , emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu jsem prolezl díky kolektivu a hlavně díky milé instruktorce. Nebyly to žádný muka, docela jsem si všechny jízdy užíval :)
vloženo: 1. dubna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Autoškola úžasná, skvělý přístup, spousta zábavy, nemohl jsem vybrat jinak. Vřele doporučuji všem.
vloženo: 14. března 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Jsem ráda, že jsem si vybrala právě tuto autoškolu. Skvělý, hlavně přátelský přístup. Za ten jsem opravdu vděčná. Domluva jízd také perfektní - mám zkušenosti jen a jen dobré. Vyučující se snaží všem vyhovět tak, jak se to každému hodí nejvíce.
Myslím, že víc slov už není třeba. Stoprocentně doporučuji! :)
vloženo: 23. ledna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Jsem ráda, že jsem si vybrala právě tuto autoškolu. Skvělý, hlavně přátelský přístup. Za ten jsem opravdu vděčná. Domluva jízd také perfektní - mám zkušenosti jen a jen dobré. Vyučující se snaží všem vyhovět tak, jak se to každému hodí nejvíce.
Myslím, že víc slov už není třeba. Stoprocentně doporučuji! :)
vloženo: 23. ledna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   V autoškole je skvělý kamarádský až rodinný přístup. Jsem ráda, že jsem si vybrala právě Vás a už mám vše úspěšně za sebou. Mohu jen doporučit.
vloženo: 10. ledna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Nejlepší autoškola na světě. Skvělá instruktorka Romana Poljanska. Skvělá příprava ke zkouškám. Skvělá domluva jízd a všeho okolo. Autoškolu budu vždy a každému doporučovat. Eva Košťálova
vloženo: 30. října 2018
vložil: Eva Košťálova , emailová adresa nezveřejněna


   To je ta nejlepší autoškola, jakou jsem si kdy mohla vybrat, vřele doporučuji :) Všichni v autoškole velmi přátelští s osobním a férovým přístupem. Vždy vyjdou vstříc. Všechno skvěle naučené a vysvětlené. Na zkoušky jsem byla z jízd i teorií výborně připravená, povedly se mi na první pokus. Cena je výborná, kvalita také. Po této autoškole se mi bude opravdu stýskat.
vloženo: 30. října 2018
vložil: Evelína Fenclová, emailová adresa nezveřejněna


   Za mě nejlepší autoškola v kraji, co se týče přístupu a výuky :)
vloženo: 4. října 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Skvělá autoškola, skvělý přístup k žákům na zkoušky byla výborná příprava a domlouvání jízd bylo skvělé a bez problémů.
vloženo: 4. října 2018
vložil: Richard Vojtěch, emailová adresa nezveřejněna


   V autoškole jsem absolvovala kondiční jízdy. S paní Poljanskou se mi jezdilo velice dobře, byla velmi příjemná a nebyl nikdy problém se s ní domluvit. Uvedenou autoškolu mohu všem rozhodně doporučit.
vloženo: 3. října 2018
vložil: Renata Pašková, emailová adresa nezveřejněna


   V autoškole jsem absolvovala kondiční jízdy. S průběhem jsem byla velice spokojená, paní Poljanská byla velmi příjemná a ochotně se mi věnovala. Uvedenou autoškolu mohu každému doporučit.
vloženo: 30. září 2018
vložil: Renata Pašková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K této autoškole nemám slov, takový laskavý přístup k žákům ohledně domlouvání jízd mě velmi potěšilo. Jízdy byly záživné a pro mě nezapomenutelné. Jestli někdo máte obavy, že se nenaučíte řídit auto, tak tady Vás rychle přesvědčí v opak.
Takže mohu s klidem všem tuto autoškolu DOPORUČIT!
vloženo: 9. srpna 2018
vložil: Nikol ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit! Maximální spokojenost se vším.
vloženo: 6. srpna 2018
vložil: Michal, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně mohu s čistým svědomím tuto autoškolu všem vřele doporučit. Naprosto skvělý, profesionální a i přátelský přístup. Nervózní být určitě nemusíte, vše Vám bude skvěle a názorně vysvětleno a na zkoušky budete skvěle připraveni. Ještě jednou moc děkuji za cenné rady a zkušenosti, které jisto jistě využiju v praxi. Ráda na Vás budu vzpomínat. Děkuju. :)
vloženo: 31. května 2018
vložil: Jitka Wöllnerová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, nejlepší co jsem si mohla vybrat :) Celou dobu kurzu byl velmi dobrý přístup k žákům,vše nám bylo srozumitelně vysvětleno, jak teorie,tak jízda v autě. Velmi hodná, přátelská a hlavně ochotná vyučující. Na teoriích a hlavně v autě jsme se s ní mnohokrát zasmáli.Na závěrečné zkoušky jsem byla dostatečně připravená a udělala jsem je na první pokus.
Byla jsem nadmíru spokojená a doporučuji ji všem
vloženo: 29. května 2018
vložil: Barbora Holubová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola! Přátelská a ochotná instruktorka, plánování jízd bylo bezproblémové. Na zkoušky jsem byl dobře připraven. :)
vloženo: 26. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto nejlepší autoškola, proto hodnotím plným počtem hvězdiček. Skvělý přístup, úžasná paní učitelka. Výcvik (jak na teorii nebo při jízdě v autě) jsem si moc užila. Všechno bez problémů. Závěrečné zkoušky jsem udělala na první pokus. Byly to krásné dva měsíce, budu na to ráda vzpomínat! :)
vloženo: 19. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za mě nejlepší autoškola, do které se dá v součastnosti přihlásit. Výborný přátelský přístup, dobrý vozový park i pohodlné domlouvání jízd. Hodnocení píší až po několika měsících intenzivního řízení a musím přiznat, že mě tato autoškola naučila opravdu všechno potřebné a školitelé mě upozornili i na věci, které se zkrátka hodí. Nidky jsem zde neměl žádný problém. Pokud váháte, do jaké autoškoly se přihlásit, tak Vám tuto mohu jen doporučit.
vloženo: 14. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší příbehy v autě co jsem kdy mohl vyslechnout
vloženo: 13. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím si, že je to nejlepší autoškola na kterou jsem mohl narazit. Hned po první návštěvě autoškoly mi bylo jasné, že je to skvělá a profesionální autoškola. Výborný přístup ze strany autoškoly, velice příznivá cena a skvělý vozový park. Tuto autoškolu vřele doporučuji. Jestli jste do této chvíle váhaly jakou autoškolu zvolit, máte po starostech, lepší autoškolu nenajdete.
vloženo: 10. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pro tuto autoškolu jsem se rozhodla díky doporučení od přátel.
Absolutně férový a kamarádský přístup od vyučující. Za celý kurz jsem nezažila žádnou stresovou situaci, vše jsme vždy řešili v klidu a s legrací :)
Nejdříve jsem byla proti tomu dělat autoškolu, nakonec jsem ale opravdu ráda, že sem měla možnost se to naučit a to úplně bez nervů.
Mohu jednoznačně doporučit!!

vloženo: 9. února 2018
vložil: Šidlovská Šárka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit! Po celou dobu kurzu jsem byla naprosto spokojená, jak s teorií s Romanou Poljanskou tak i s jízdou s Panem Petrem Hnátem, který mě vše naučil, popřípadě vysvětlil a pomohl mi k dnešnímu úspěšnému dokončení závěrečných zkoušek.Pokud bych znovu dělala Autoškolu, tak jedině u Vás! Děkuji :)
vloženo: 5. prosince 2017
vložil: Jitka Šafrová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kdyby šlo hodnotit na deset hvězd, dal bych 11. Troufnu si říct, že období mezi vstupem do autoškoly a závěrečnými zkouškami bylo zatím jako moje jedno z nejlepších v mém životě. Perfektní přístup instruktorky a vyhovění za každých okolností. Perfektní je i vybavení aut. Domluva je možná i na dni ohledně teorie. Autoškolu určitě doporučuji nejen těm nejmladším věkovým kategoriím!
vloženo: 5. prosince 2017
vložil: Lukáš Baloun,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto bez výhrad doporučuji tuto autoškolu. Má instruktorka Romana Poljanská byla vždy příjemná, velice ochotná a flexibilní. Když mi bylo cokoliv nejasné, se vším mi pomohla. Teorie probíhali v moc hezkém prostředí. Vše zde bylo vysvětleno tak, aby to každý pochopil. Plánování jízd bylo také skvělé, protože se vždy snažilo vyhovět mému času i místu, kde sem chtěla jízdu začínat a končit. Při jízdách na mě instruktorka byla milá, a když jsem udělala nějakou chybu, vždy mi bylo hned vysvětleno, co jsem udělala špatně a jak to napravit. Ke zkouškám jsem šla dobře připravená a udělala je na první pokus. Kdybych měla autoškolu opakovat, jinou bych v žádném případě nehledala.
vloženo: 17. listopadu 2017
vložil: Karolína Motyčková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem udělala zkoušky a mám z toho dobrý pocit, zvládla jsem to jen díky ochotné instruktorce Romaně Poljanské. Která měla semnou trpělivost a dotáhla to semnou do konce a za to jí moc děkuji, když znova autoškola tak jedině u nich . Domka
vloženo: 16. listopadu 2017
vložil: Domka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jen doporučit! Po celou dobu, co jsem zde byla, se ke mně moje instruktorka Romana Poljanská chovala velice příjemně. Jízdy i teorie probíhaly bez zbytečného stresu. S domlouváním jízd jsem byla velice spokojená a to hlavně díky velké flexibilitě instruktorky. Když se při jízdě stalo, že jsem něčemu nerozuměla, hned mi bylo vše a včas vysvětleno. Podkud bych se měla ještě někdy do autoškoly vrátit, byla by tato autoškola pro mě jasnou volbou.
vloženo: 7. listopadu 2017
vložil: Pavlína Glazerová , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem udělal zkoušky a mám jen pozitivní zkušenosti.Super přístup,plánování jízd ať už o prázdninách nebo ve školním roce vždy kdy se mi to hodilo .Pokud bych si měl dělat další ř.o. ,tak určitě zase tady &#128578;Mockrát Dekuju
vloženo: 31. října 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě všem doporučuji - byl jsem maximálně spokojený...prostě nejlepší autoškola a nejlepší instruktorka, která je velmi ochotná a se vším vám pomůže!!! Už teď se mi po autoškole stýská :)

vloženo: 30. října 2017
vložil: Honza V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě všem doporučuji - byl jsem maximálně spokojený...prostě nejlepší autoškola a nejlepší instruktorka, která je velmi ochotná a se vším vám pomůže!!! Už teď se mi po autoškole stýská :)
Honza V.
vloženo: 30. října 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola jakou jsem si mohla přát!! Skvělý přístup a domluva. Když člověk potřebuje je možné vyzvednutí v místě bydliště a nebo i odvoz domů což mi přijde hrozně fajn. Upřímně měla jsem strach jaké budou jízdy a bála jsem se zbytečně, ikdyž jsem byla nervózní a nedařilo se mi, moje skvělá instruktorka mi vždy dokázala zvednout sebevědomí a hodit mě do pohody. Během jízd vše bylo v klidu a jasně vysvětleno, navíc byla opravdu zábava si jen tak povídat a přitom se i učit něčemu novému. Příprava na zkoušky; nemám co vytknout, cokoliv jsem potřebovala, třeba i popřípadě jízdu navíc žádný problém, maximální spokojenost. Tuhle autoškolu mi doporučilo spoustu lidí a já můžu udělat jedině to samé.
vloženo: 13. října 2017
vložil: Anet 14, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, vřele doporučuji.Úžasný kolektiv, vstřícní a obětaví instruktoři, zejména Romana Poljanská. :D
vloženo: 3. října 2017
vložil: Matěj , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V teto autoskole to bylo bezva. Instruktori byli super a mily obvzlast s romanou to bylo skvely hodne jsem se toho naucil a dost jsme se i nasmaly a to k tomu myslim i patri ne jen cucet ven z auta ale taky si to trochu uzit a zazit nakou srandu. Auto se kterym jsem jezdil bylo taktez super ani se mi ho nepadarilo nastesti odrit coz by byla velka skoda. Teorie byly taky zabava a dost me toho naucily. Za sebe muzu rict - jsem velmi spokojen a rad za rok prijdu svuj ridicak rozsirit. Jarda jaryn piskule ze hvozda
vloženo: 19. září 2017
vložil: Jarda jaryn piskule hvozdo,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší
vloženo: 26. srpna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup a ochota.Instruktorka Romana nám vždy vyšla vstříc a pomahala nám, za to ji moc děkuju. Autoškolu můžu jen doporučit
Marek Piškule
vloženo: 24. srpna 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola pod sluncem. Takový super přístup a ochotu moc nikde nevidíte. Instruktorka Romana Poljanska nas naučila, že řízení auta není taková věda a nikdy v nás nepochybovala "snad" :)Autoškolu můžu jen doporučit
vloženo: 24. srpna 2017
vložil: Barbora Zelenkova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu nemůžu hodnotit jinak než 1***** všechno bylo naprosto perfektní, osobní přistup, vstřícnost a ochotu, která se nevidí všude. Paní instruktorka mi se vším pomohla a vše vysvětlila. Zkoušky jsem dnes úspěšně udělal a jsem připravenej na své první kilometry.
vloženo: 24. srpna 2017
vložil: Jan Hanzlíček, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji, slečna instruktorka je velice příjemná, zábavná a ochotná. S planovanim jízd nebyl nikdy problém, vždy vyhověla.
vloženo: 24. srpna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po pravdě jsem se do autoškoly strašně bála. Pak ale přišla Romča, ktera nás ujistila, že vše bude v pohodě a není se čeho bát a měla pravdu. Nejlepší přístup k žákům a i k výuce. Nebyl nejmenší problém domluvit si den, čas a ani misto jízd, stejně tak jako místo, kde potřebujete jízdu ukončit. Co se týče hodin teorie tak to byla jedna velka pohoda a zabava. Na zkoušky jdete z teto autoškoly maximalně připraveni. Mohu jen doporučovat....:)
vloženo: 23. srpna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jako uchazečka z Plzně jsem velice ráda za volbu této autoškoly! Mohla jsem vybírat mezi mnoha autoškolami, ale tohle rozhodne nebyl krok vedle. Všude budu jen doporučoval! Příprava na zkoušky nejlepší možná, příjemný přístup a to i ve dnech kdy jsem myslela, že to opravdu nejde. V případě potřeby ochota dohodnout si jízdy navíc a to bez problémů a zadarmo.
Takže závěr je takový, že už do jiné autoškoly ani jít nechci a všechny další skupiny, jenž budu chtít dělat, půjdu jedině sem!!
A Romaně Poljanské moc děkuji za trpělivost, zábavu a zkušenosti do řidičského života :)
vloženo: 10. srpna 2017
vložil: Kateřina Kočí , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tohle je rozhodně ta nejlepší autoškola, jakou si můžete vybrat. Kurzy probíhají v krásném domácím prostředí, jízdy si domluvíte tak, aby Vám to vyhovovalo. Při jízdách se povozíte v luxusním autíčku. Paní instruktorka Romana Poljanská je naprosto úžasná. Dokáže vše dokonale vysvětlit a zachovat klid i v krizových situacích. Věnovala mi spoustu času navíc, jen abych nakonec u zkoušek prospěla, což pro Vás nikde jinde zadarmo neudělají. Je zkrátka znát, že jí její práce baví a Vás to bude bavit taky :o).
Děkuji za skvělou zkušenost a přeji mnoho dalších úspěšných žadatelů :o*
vloženo: 6. srpna 2017
vložil: Michaela Kaučinská, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnešním dnem jsem úspěšně dokončil kurz pod dohledem paní instruktorky Romany Poljanské, která mi ukázala, že řízení není až tak velká věda. Obdivuji paní instruktorku, že měla trpělivost, a vždy smýšlela pozitivně a s nadhledem. Atmosféra jak v autě při jízdě, tak i na výuce teorie byla velice klidná a pohodová, žádné napětí a stres. Hned po první jízdě s Romčou v autě mi bylo jasné, že si budeme rozumět. Netrvalo dlouho, a po pár jízdách mi ani nepřišlo, že vedle mě sedí paní instruktorka, ale spíš kamarádka, kterou znám už nějaký pátek.
Autoškola Irena Hnátová pro mě byla výhra, poznal jsem nové lidi a skvělou paní instruktorku, a jelikož nemůžu víc, dávám 5 hvězd.
Moc děkuji za krásně prožité a zábavné 2 měsíce výuky.
vloženo: 3. srpna 2017
vložil: Jan Andörfer ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych touto cestou poděkovat všem z Autoškoly. Zejména své úžasné učitelce Romaně Poljanské. Jednotlivé jízdy probíhaly v příjemné atmosféře, nikdy jsem tam nedocházela s nechutí nebo strachem. Kdykoli jsem měla dotaz, dostala jsem odpověď. Také ohledně časového rozvrhu jsme se vždy bez problémů domluvily. U zkoušek nám byla skvělou oporou. Jsem moc ráda, že jsem ji poznala. Teorie také neměly chybu. S čistým svědomím mohu Autoškolu doporučit ostatním, kteří se třeba ještě rozmýšlejí.Za mě rozhodně palec nahoru a velké DÍKY!
vloženo: 3. srpna 2017
vložil: Anna Hanzová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola vůbec! Především díky asi té nejlepší učitelce pod sluncem. Naučí a po celou dobu máte dojem že jedete s člověkem kterého znáte leta, žádná zamindrákovaná učitelka. I její obětavost nezná mezí. Tímto bych i rád poděkoval za skvělé dva měsíce a super zkušenost.
vloženo: 3. srpna 2017
vložil: Martin,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší Autoškola pod sluncem.
Instruktorka je nejochotnější ženská
Mohu jen doporučit,přístup-domluva-spolupráce-rychlost!
&#10084;
vloženo: 20. července 2017
vložil: Josef Dubský, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu všem doporučit. Byla jsem velice spokojená. Milá, přátelská, klidná a neuvěřitelně trpělivá instruktorka paní Romana Poljanská opravdu hodně naučí. Na jízdy jsem se vždycky moc těšila a na teorie také. Není nic, co bych mohla vytknout.
Lenka
vloženo: 23. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mám úspěšně za sebou. :) Příjemná atmosféra při teoriích i při jízdách. Domlouvání jízd tak, aby Vám to vyhovovalo. Klidné, srozumitelné vysvětlování v autě.
Jsem ráda, že jsem mohla jezdit s Romčou v autě, přátelský přístup, nechybí sranda. ;) Skvělé zážitky a vzpomínky, děkuju :)
vloženo: 31. května 2017
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoskolu mohu jen doporučit . Romana poljanska je skvělá učitelka všechno vysvětli, je hodna milá, komunikativní . Myslím si ze naučí hodně. Jsem rada ze jsem volila tuhle autoskolu. Mohu všem jen doporučit :)
vloženo: 9. května 2017
vložil: Nikola Knizova ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola a hlavně nejlepšejší instruktorka v kraji, která může být. Pokud jste začátečník (začátečnice) nebo klidně i profík, tak ROMANA POLJANSKECH je nejlepší volba. Všechno vysvětlí a hlavně dokáže naučit, což někteří instruktoři nedokážou. Díky Romaně jsem dnes prošel závěrečkami, protože to se mnou vydržela, i když vím, že to se mnou bylo těžké.
Děkuju za krásné 2 měsíce a posílám pac pusu :-* :-)
vloženo: 13. března 2017
vložil: Radim Pešek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu můžu jen doporučit, není co bych vytkl. Přístup k žákům je profesionální. Dnes jsem úspěsně absolvoval závěrečné zkoušky i díky Romaně, která mě na ně perfektně připravila. Moc ďěkuji, pac a pusu :-)
vloženo: 13. března 2017
vložil: Michal Nový,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem absolvoval závěrečné zkoušky které jsem dal bez problemu. Moji instruktorkou byla Romana Poljanska, je velice trpeliva a zkušená, vše vysvětlí a naučí. Vždy přijela přesně na smluvené místo kde mi jízdy začínaly. Vždy se s ní domluvíte. Ukázková ochota k žákům. Není nic co by jsem vytknul. Mohu vřele doporučit! Nejlepší autoškola v plzeňském kraji.
vloženo: 28. února 2017
vložil: Jakub Hubka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu všem doporučit i těm co mají strach usednout poprvé za volant =D. Mojí instruktorkou byla Paní Romana Polijanská a byla trpělivá i když jsem dělala četné chyby, ale vše mi bylo vysvětleno a uspěla u zkoušek.
Děkuji za ochotu a trpělivost
Přeji mnoho úspěchů a mnoho nových žáků
vloženo: 24. ledna 2017
vložil: Dana Fryčková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Lepší autoškolu si podle mě nelze vybrat.
Tady vás něco opravdu naučí, navíc s milým a přátelským přístupem. Při prvních jízdách jsou obrněni trpělivostí. Nikdo na vás neřve, nebo dokonce neschazuje, jako jsem to slyšela z vyprávění o jiných např. Plzeňských AŠ. Vše vám v klidu vysvětlí tak, aby jste to pochopili a uměli užít v praxi. Časově se snaží přizpůsobit a vyjít maximálně vstříc.

Byla sem naprosto spokojená, není nic, co by se dalo vytknout.
100% doporučuji!
vloženo: 23. prosince 2016
vložil: Ivča,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoskolou jsem byl velice spokojen. Kamaradsky a přátelský přístup. Vždy bylo vse řádně vysvětleno.
Atmosféra pri teorii i praxi byla vzdy příjemná a pohodová. Tuto autoškolu mohu jen a jen doporučit. Mojí instruktorkou byla Romana Poljanska - timto ji ještě jednou dekuji za úspěšnou přípravu na složení zkoušky :-)
vloženo: 15. prosince 2016
vložil: Jaroslav Zappe,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kdyz jsem oprve vesla do učebny autoskoly, všimla jsem si rodinného zázemí, kde se teorie odehrává. Při teorii nám Romana vše srozumitelne vysvetlila a názorně ukazala na videu. Při jízdách jsme si hodne povídali a smáli se. Bylo to opravdu příjemné prostředí. Dekuju za připraveni ke zkouškám a za ti ze mohu mít ridicak. Tuto autoskolu bych rada doporučila ostatním.
vloženo: 25. listopadu 2016
vložil: Aneta V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velice spokojena s touto autoškolou. Přístup mojí instruktorky Romany Poljanske byl velmi dobrý, přívětivý, byla semnou trpělivá a na závěrečné zkoušky mě připravila tak skvěle, že jsem je na první pokus s klidem udělala. Za mě můžu tuto autoškolu určitě doporučit.

vloženo: 24. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na teoriích i při jízdách jsem byl velmi spokojený. Instruktorkou mi byla paní Romana Poljanská. Vše co jsem potřeboval na úspěšné dokončení závěrečných zkoušek mi bylo srozumitelně vysvětleno. Když mi něco nebylo jasné, tak se stačilo zeptat a Romča mi to objasnila. Velmi se mi líbila ochota, rodinná atmosféra při teoriích, trpělivost při jízdách a vstřícnost při domlouvání na konkrétních časech jízd. Autoškolu Irena Hnátová doporučuji všem zájemcům, kteří by se chtěli naučit řídit a získat řidičský průkaz. :-)
vloženo: 24. listopadu 2016
vložil: Jiří Šmíd,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejspíš bezkonkurenčně nejlepší autoškola v Plzni a okolí. Profesionalita a ochota učitelů je výborná. Všichni se chovaj přatelsky a nejsou to žádní namyšlenci. Lepší krok do světa řidičů jsem udělat nemohl . Děkuji :)
vloženo: 26. září 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, vše nám bylo vysvětleno jak na hodinách teorie, tak poté i při praktické výuce. Během kurzu byla vždy příjemná atmosféra a na všem se dalo domluvit. Byla jsem zde moc spokojená, děkuji Romče za vše, co nás naučila a tuto autoškolu mohu všem jen doporučit.
vloženo: 21. září 2016
vložil: Ivana Eretová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně nejlepší autoškola, kterou jsem si mohla vybrat!:-) pohodova atmosféra při jizdach, největší sranda, kamarádský přístup a hlavně i skvělá podpora :-) Romce tedy moc dekuju za výborný zkusenosti v řízeni a tuhle autoskolu můžu jen a jen doporucit!:-)
vloženo: 20. září 2016
vložil: M. Lavickova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Irena Hnátová je skvělá. Instruktorkou mi byla Romana Poljanská, která je velmi hodná a trpělivá. Autoškolu můžu jen doporučit.
vloženo: 29. srpna 2016
vložil: Eliška Jáglová , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Irena Hnátová je skvělá. Instruktorkou mi byla Romana Poljanská, která je velmi hodná a trpělivá. Autoškolu můžu jen doporučit. Eliška Jáglová
vloženo: 29. srpna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Spokojenost. Instruktorkou mi byla paní Polanská, která připraví na zkoušky a navíc je moc příjemná. Autoškolu moc doporučuji.
vloženo: 16. srpna 2016
vložil: Nikola Šabacká, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemám co vytknout. Paní Polanská je perfektní instruktorka, vysvětlila vše co bylo potřeba, dokonale připravila a naučila mi jak se pohybovat na silnici. Mohu všem jedině doporučit!
T. Kratochvíl
vloženo: 7. července 2016
vložil: T. Kratochvíl, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu doporučuji, byla jsem velmi spokojená.
vloženo: 7. června 2016
vložil: Nikola Š., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola mě dokázala naučit ovládat vozidlo bez sebemenších problémů a co se ceny týče, jen málo kde byste mohli hledat levnější kurzy. Co se týče přístupu k žákům, nemám vůbec co vytknout...
vloženo: 19. dubna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu dobrá autoškola. Výborná cena, dobrý přístup k žákům. Vsem vřele doporučuji.
vloženo: 19. dubna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu doporučuji všem kdo si neví rady a chtějí pomoct s výběrem . Skvělý přístup, hodný lidi. Pan Hnát je výborný instruktor, naučí co je potřeba, poradí , pomůže. Skvěle Vás připraví na závěrečné zkoušky. Byla jsem nadmíru spokojená . Je to sice už 10 let, ale vždycky si na na něj ráda vzpomenu . Pane Hnát děkuji . Králová roz. Kučerová
vloženo: 16. dubna 2016
vložil: Pavla Králová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U paní Polanské jsem absolvovala kondiční jízdy (20 let po získání řidičského oprávnění jsem nejezdila). Byla jsem maximálně spokojená jak s poskytnutými informacemi a radami, tak i s osobním přístupem paní Polanské. Snažila se mě povzbudit a dodat mi patřičnou sebedůvěru k řízení. Tuto autoškolu a především lektorku paní Polanskou mohu všem doporučit.
vloženo: 14. dubna 2016
vložil: Renata Pašková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup k žákům, doporučuji každému.
vloženo: 2. dubna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Výborná autoškola , vřele doporučuji..
vloženo: 16. března 2016
vložil: Radek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola mě velmi dobře připravila k závěrečným zkouškám. Ohleduplnost a ochota této autoškoly je na prvním místě. Byla jsem s autoškolou velmi spokojená. Se vším jsem byla seznámena a jsem vděčná za nové poznatky a za výuku řízení vozidla.
vloženo: 15. března 2016
vložil: Kateřina Píšová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Není naprosto nic, co by se dalo této autoškole vytknout. Přístup instruktorů je velice milý, přátelský a vstřícný! Nikdy nebyl problém se na něčem domluvit! A celý kolektiv působí velice příjemně! Na zkoušku půjdete připraveni a s dobrým pocitem. Tuto autoškolu by jsem doporučil opravdu všem, co ještě váhají s výběrem.
Nebudete litovat!!
vloženo: 3. března 2016
vložil: Jan Korsa,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I když opožděně, tak přeci jen bych chtěl moc poděkovat autoškole Krašovice za úžasnou atmosféru, přípravu na budoucí ježdění a hlavně za tu naši přátelskou atmosféru, kterou si v jiné autoškole nemáte šanci prožít. Pokaždé, když jsem nasedl do auta, tak jsem to bral jako odreagování od náročného dne ve škole, samozřejmě jak už zde mnozí popsali je skvělé, že se můžete odvést až před svůj domov. Děkuji za řidičský průkaz a za zkušenosti do řízení a celkově do života.


vloženo: 15. prosince 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I když opožděně, tak přeci jen bych chtěl moc poděkovat autoškole Krašovice za úžasnou atmosféru, přípravu na budoucí ježdění a hlavně za tu naši přátelskou atmosféru, kterou si v jiné autoškole nemáte šanci prožít. Pokaždé, když jsem nasedl do auta, tak jsem to bral jako odreagování od náročného dne ve škole, samozřejmě jak už zde mnozí popsali je skvělé, že se můžete odvést až před svůj domov. Děkuji za řidičský průkaz a za zkušenosti do řízení a celkově do života.


vloženo: 15. prosince 2015
vložil: Martin a David P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I když opožděně, tak přeci jen bych chtěl moc poděkovat autoškole Krašovice za úžasnou atmosféru, přípravu na budoucí ježdění a hlavně za tu naši přátelskou atmosféru, kterou si v jiné autoškole nemáte šanci prožít. Pokaždé, když jsem nasedl do auta, tak jsem to bral jako odreagování od náročného dne ve škole, samozřejmě jak už zde mnozí popsali je skvělé, že se můžete odvést až před svůj domov. Děkuji za řidičský průkaz a za zkušenosti do řízení a celkově do života.


vloženo: 15. prosince 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I když opožděně, tak přeci jen bych chtěl moc poděkovat autoškole Krašovice za úžasnou atmosféru, přípravu na budoucí ježdění a hlavně za tu naši přátelskou atmosféru, kterou si v jiné autoškole nemáte šanci prožít. Pokaždé, když jsem nasedl do auta, tak jsem to bral jako odreagování od náročného dne ve škole, samozřejmě jak už zde mnozí popsali je skvělé, že se můžete odvést až před svůj domov. Děkuji za řidičský průkaz a za zkušenosti do řízení a celkově do života.

Martin a David P.
vloženo: 15. prosince 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice děkuji za skvělou přípravu na řidičský průkaz . Profesionální přístup , legrace při jízdách , odvoz na teorie a zpět domů , časté jízdy , hrozně hodný instruktoři , na teoriích se spousty věcí dovíte a hlavně si je odnesete domů !!a mnoho dalšího ... Prostě nic nemůžu vytknout , jelikož Autoškola Krašovice prostě umí ;) .. Doporučuji tuhle autoškolu všem , kteří vybírají v Plzenském kraji .. lepší totiž asi nenajdete .. :-)
vloženo: 30. listopadu 2015
vložil: Filip Taubr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Tuhle autoškolu bych chtěla doporučit všem. Příjemní instruktoři a velmi dobrá domluva , byla sem maximálně spokojená . Nebudete litovat když tam půjdete.
vloženo: 18. listopadu 2015
vložil: Barbora Stupková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh kurzu hodnotím velmi kladně. Na závěrečné zkoužky jsem byla dobře připravena, na spolupráci ze strany instruktorů si myslím není co vytknout, skvělá domluva i přístup. Určitě doporučuji &#9786;
vloženo: 3. listopadu 2015
vložil: Adéla Jílková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Asi jako každý jsem měla před prvním usednutím za volant obavy. Po pár jízdách to přešlo a autoškola do které jsem se zpočátku nehrnula, se rázem stala zábavou. Když chytnete učitele,který vám vše s klidem vysvětlí a klidným slovem řekne chyby,tak vám to dodá potřebnou sebejistotu za volantem. Autoškolu všem DOPORUČUJI a Romče přeji spoustu najetých kilometrů a pevné nervy s novými zájemci!
vloženo: 3. listopadu 2015
vložil: Adéla Srpová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu bych chtěla doporučit všem. Příjemní instruktoři a velmi dobrá domluva. Byla jsem velmi spokojená. Chtěla bych velmi poděkovat za dobrou domluvu a výuku. Všem doporučuji,rozhodně bych neváhala,přihlašte se ,určitě nebudete litovat.
vloženo: 21. října 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud někdo hledá autoškolu s příjemnými instruktory a dobrou domluvou o čase ,doporučuji autoškolu Irena Hnátová. Nemohu si vůbec na nic stěžovat,byla jsem s autoškolou nadmíru spokojena. Řekla bych ,že hlavní je domluva a příjemný instruktor v autě. Jezdila jsem s Romčou a jsem jí velmi vděčná za to,že mi vždy vyhověla a měla se mnou vždy trpělivost. Takže pokud hledáte nejlepší autoškolu ,neváhejte a přihlašte se tam :-).
vloženo: 21. října 2015
vložil: Kateřina Hanzlíčková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Sice již v červenci jsem úspěšně ukončila kurz v této autoškole, kde jsem si dělala řidičský průkaz na skupinu A, ale byla jsem velmi spokojená, skvělý přístup instruktora p. Hnáta, který byl velmi trpělivý a ochotný při domluvě jízd téměř na kdykoliv. S ním jsem se při jízdě vůbec nebála a hlavně byla legrace. Užívala jsem si každou jízdu. Všem bych chtěla tuto autoškolu doporučit!
vloženo: 14. října 2015
vložil: Jitka Vanišová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ze škály 0 až 10 dávám 100 je to nejlepší autoškola:D

vloženo: 13. října 2015
vložil: David Mařík, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nebudu psát slohovky proste je to nejlepší autoškola kdo by tvrdil něco jiného tak lže. Byl jsem spokojený a proto na stupnici od nuly do deseti bodů dávám 100. Moc děkuji David
vloženo: 13. října 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsme uspesne dokoncil ridicske opravneni skupiny B. Navstevoval jsem autoskolu v Krasovicich, Autoskola Irena Hnatova, s autoskolou jsem byl velmi spokojen. Pristup instruktoru je pratelsky a mily, na teoriich se pousti poucna videa, ze kterych si vse snadno zapamatujete, s odvozem na teorie nikdy nebyl problem, prijedou si pro vas vsude, jizdy jsou velmi casto a tak mate velkou pravdepodobnost uspet u zaverecnych zkousek.
S autoskolou jsem byl velmi spokojen a nemam ji co vytknout.
vloženo: 25. srpna 2015
vložil: Tomáš Hanzlicek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Žádala jsem o řidičské oprávnění skupiny B. Autoškola má velmi výhodnou cenu oproti ostatním, přístup instruktorů je skvělý, nebudete se s nimi nudit, nemusíte řešit dopravu na teorie, jezdí se pro vás všude, jezdíte prakticky pořád a řidíčské oprávnění ukončíte velmi brzy. Velká šance úspěchu u závěrečných zkoušek, imstruktoři vás velmi dobře připraví a danou obec s vámi mnohokrát projedou.
Autoškola Irena Hnátová je opravdu velmi skvělá a já jsem s ní byla moc spokojená.

vloženo: 21. srpna 2015
vložil: Ilona Vlčková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá komunikace a domluva, dobrá příprava na zkoušky. Rozhodně doporučuji! :)
vloženo: 18. srpna 2015
vložil: Linda Zusková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I já jsem v téhle autoškole úspěšně složila závěrečné zkoušky, takže pokud by se mě někdo zeptal, kam do autoškoly, určitě doporučím tuhle! Přátelští instruktoři, sranda při jízdách i na teorii. Nikdy s ničím nebyl problém, se vším vám vyhoví, co se týče toho, kde vás nabrat na jízdy, nebo s časem a klidně vás přivezou i na teorie. Nemusíte mít strach se na něco zeptat, pokud vám něco nejde, vše vám je vysvětleno. Zkoušek se nemusíte bát, protože jste skvěle připraveni! :) Takže pokud někoho váhá, tak rozhodně sem, nebudete litovat! :)
vloženo: 21. června 2015
vložil: Kristýna Pešíková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I já jsem navštěvovala tuhle autoškolu a úspěšně složila zkoušky a pokud by se mi někdo zeptal, kam do autoškoly, určitě doporučím tuhle! Velmi přátelští instruktoři, nikdy s ničím nebyl problém, při domluvě na jízdy vám se vším vyhoví, naberou vás kdekoliv, nebo vás přivezou i na teorii. Nemusíte mít strach se na něco zeptat, pokud vám něco nejde, vše je vysvětleno. Zkoušek se nemusíte bát, protože jste skvěle připraveni! :) Takže pokud někdo váhá, tak určitě sem! :)

Kristýna P.
vloženo: 21. června 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes úspěšně ukončen kurz právě v této skvělé autoškole. Myslím, že lepší volbu jsem udělat nemohla :). Skvělý a profesionální přístup instruktorů. Možný svoz i z větší dálky na hodiny teorie, ochota domluvy hodin jízd téměř na kdykoliv. Během jízdy jsem se nidky nebála se na cokoliv zeptat a ani chyb jsem se bát nemusela. Pan Hnát velice trpělivý a vstřícný člověk. Velká výhoda, že od začátku až do konce jezdíte jen s jendím instruktorem a tak si krásně zvyknete a víte přesně co můžete očekávat. Cena super. Pokud se někdy rozhodnu dělat další řidičský průkaz určitě půjdu znovu sem :) Hodně štěstí do budoucna
vloženo: 26. května 2015
vložil: Lada R, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu v Krašovicích mohu doporučit. Nebyl žádný problém domluvit se na jízdy a ani na zkoušky. U mě za jedna. Lenka

vloženo: 13. května 2015
vložil: Lenka voithova , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Irena Hnátová jsem navštívil již podruhé potom, co jsem udělal řidičák na skupinu A1. Tentokrát jsem si šel zažádat o řidičský průkaz skupiny B. Proč jsem se vrátil? Autoškola má profesionální instruktory, kteří Vás jednak výborně naučí, jednak se s nimi nebudete nudit. Legrací se zde opravdu nešetří - škola hrou! Díky tomu má tato autoškola výborný ohlas mezi svými žáky, kteří sem rádi chodí a po získání řidičského oprávnění ještě dlouho vzpomínají...

Jako hlavní přednosti bych zmínil:
- profesionalita
- skvělá cena
- perfektní domluva a spolupráce s žáky
- možnost vyzvedávat žáky v podstatě kdekoli a díky tomu nemuset zajišťovat dopravu (například na teorie)
- milý a přátelský přístup
- garance výborné přípravy na zkoušky a budoucí řízení
- legrace a mnoho dalšího...

Těším se na další spolupráci. Také bych rád pozdravoval Romču. Jsi nejlepší a ještě jednou za vše děkuji! :-)
vloženo: 5. května 2015
vložil: Lukáš P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem mohu jenom doporučit!!! Skvělá autoškola, úžasní učitelé, prostě vše na jedničku. Na jedničku s hvězdičkou!!! :-) Pokud vybíráte, neváhejte a hned do Krašovic. Pokud nejste z okolí vyzvednou vás kdekoliv. Při jízdách vás vezmou všude po okolí. Tak šup šup :-)
vloženo: 7. dubna 2015
vložil: Adéla, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola v plzeňským kraji!:)
Hodní, mílí, přátelští instruktoři.. Je s nima zábava, nejenom při jízdách, ale také na hodinách teorie se člověk nenudí:)
Cena krásná.. Při jízdách se nejezdi jen v okolí Krašovi, ale také po Plzni a Plzeň-Jih. Na teorie si pro vás sami přijedou a odvezou, na jízdy také:)
Moc doporučuji!!!
vloženo: 30. března 2015
vložil: Darina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola v plzeňským kraji!:)
Hodní, mílí, přátelští instruktoři.. Je s nima zábava, nejenom při jízdách, ale také na hodinách teorie se člověk nenudí:)
Cena krásná.. Při jízdách se nejezdi jen v okolí Krašovi, ale také po Plzni a Plzeň-Jih. Na teorie si pro vás sami přijedou a odvezou, na jízdy také:)
Moc doporučuji!!! Darina
vloženo: 30. března 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolutní spokojenost! Naučíte se zde vše, co na silnicích budete potřebovat. Instruktoři jsou skvělí lidé, se kterými během svých jízd nebo hodin teorie zažijete spoustu zábavy a se kterými půjdete na zkoušky, až když budete opravdu skvěle připraveni. Nenapadá mě nic, co by mi během kurzu vadilo, vždy jsem si jízdy užil a získal spoustu zkušeností. Až budu v budoucnu plánovat další kategorii, rozhodně si vyberu tuto Krašovickou autoškolu.
vloženo: 30. března 2015
vložil: Lukáš Jindra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Atoškolu v Krašovicích by jsem doporučil všem.
Výuka probíhá v přátelské atmosféře a srandu se tady nešetří. Není žádný problém domluvit si čas a den kdy se vám jízdy hodí, stejně jako s místem.
Opravdu není nic co by se dalo vytknout.
Na závěrečné zkoušky půjdete připraveni a s dobrým pocitem, že vše umíte a znáte,
není problém zajet na misto, kde se závěrečné zkoušky budou konat.
Nemůžete si vybrat líp než AUTOŠKOLU V KRAŠOVICÍCH.
PS: Romča to prostě umi.. ;)
vloženo: 5. března 2015
vložil: Dominik ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice děkuji za vstřícný přístup a dobrou přípravu k získání řidičského oprávnění.Všem mohu jen a jen doporučit!!!!!!
vloženo: 24. února 2015
vložil: Andrea Ďurišová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velice spokojena, dokonce mi bude i chybět. Jízd jsem se vůbec nemusela bát, naopak jsem se na ně vždy těšila, jelikož atmosféra při jízdách byla vždy příjemná. Instruktorka paní Poljanská se mi vždy věnovala a vždy mi vyšla vstříc. Na zkoušky mě svědomitě připravila. Super autoškola, určitě doporučuji!!!
vloženo: 23. února 2015
vložil: Kačka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou paní Hnátové jsem byl velmi spokojen. Nejvíce bych asi ocenil osobní a milý přístup obou inspektorů (p. Hnáta a pí. Poljanské), kteří se snažili vyhovět našim individuálním potřebám, ať už se jednalo o praktické jízdy či probírané učivo. Velmi mi vyhovovali hodiny teorie o sobotním dopoledni. Během společných hodin v autě panovala mezi studenty a instruktorem velmi přátelská nálada, na zkoušky jsem odcházel s vědomím, že jsem dobře připraven jak po stránce teoretické tak praktické. Na hodiny strávené zde budu rád vzpomínat :)
vloženo: 30. prosince 2014
vložil: george,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu vřele doporučuji,jsem naprosto spokojená.Velmi přátelské prostředí,profesionální přístup.
vloženo: 11. prosince 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole v Krašovicích se mi líbilo. Kdybych šla znova do autoškoly tak jdu zase tam. Doporučuju všem. :-)
vloženo: 30. listopadu 2014
vložil: Eva Novotná, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu v Krašovicích bych doporučil všem co váhají :) každou sobotu jsou teorie kde vždy vládne přátelská atmosféra :) Dokonce se mi po ní bude i stýskat :) vždy jsem se na jízdy těšil :) už jen kvůli tomu že se vůbec před a během jízdy nemusíte stresovat a to jen kvůli přátelským lidem protože všichni se k sobě chovají jako kamarádi :) Autoškola v Krašovicích vás na závěrečné testy a jízdy určitě připraví tak jak má :) DOPORUČUJI !!!
vloženo: 21. listopadu 2014
vložil: Vašek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu v Krašovicích bych doporučil všem co váhají :) každou sobotu jsou teorie kde vždy vládne přátelská atmosféra :) Dokonce se mi po ní bude i stýskat :) vždy jsem se na jízdy těšil :) už jen kvůli tomu že se vůbec před a během jízdy nemusíte stresovat a to jen kvůli přátelským lidem protože všichni se k sobě chovají jako kamarádi :) Autoškola v Krašovicích vás na závěrečné testy a jízdy určitě připraví tak jak má :) DOPORUČUJI !!!
vloženo: 21. listopadu 2014
vložil: Václav,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu múžu jen a jen doporučit. Naprosto bezproblémové jízdy, žádný nátlak. Domluvy na jízdy taky v pořáku, vždycky mi vyšli vstříc. Když jsem udělala chybu, byla mi vysvětlana v klidu bez nějakého zvyšování hlasu. Můžu jen doporučit !!!! .)
vloženo: 20. listopadu 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tato autoškola je suprová doporučuju všem..:)
vloženo: 30. října 2014
vložil: Kajerová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla velmi spokojena. Na teorii mě naučili vše co potřebuji vědět a to samé mohu říct i o jízdách, při kterých vždy panovala přátelská atmosféra. Velmi spokojená jsem byla ohledně domluvy jízd když jsem si měla možnost domluvit čas a místo jak mi to vyhovuje a to samé ohledně vysazení po jízdě. Tuto autoškolu nemohu nic jiného než doporučit. Dobře Vás připraví na zkoušky a i na běžné řízení po nich :).
vloženo: 29. září 2014
vložil: Dominika Šafrová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Autoškolu v Krašovicích by jsem doporučil všem co ještě váhají s výběrem.
Výuka probíhá v přátelské atmosféře a není žádný problém domluvit si čas a den kdy se vám jízdy hodí, stejně jako s místem.
Opravdu není nic co by se dalo vytknout. A na společné ježdění budu vždycky vzpomínat v dobrém.
Na závěrečné zkoušky půjdete připraveni a s dobrým pocitem.
Nemůžete si vybrat líp. :)
vloženo: 21. srpna 2014
vložil: Jarda Korsa,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych rozhodně doporučila všem. Bude se mi až stýskat po jízdách, teoriích a přátelském přístupu. Jízdy se co nejvíce přizpůsobují (včetně místa náběru a vysazení) žákům. Teorie probíhají každou sobotu od 9 hodin v Krašovicích kam vás, ale po domluvě rádi dopraví. Dle mě je tato autoškola super. Závěrečné testy jsem udělala na 100% a jízdy na poprvé sice s velkým štěstím, ale přece :). Výhodou je už jen to, že se s komisařem nejezdí v Plzni ale v Kralovicích.
vloženo: 5. srpna 2014
vložil: Hrdinová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   lepší autoškolu jsem si vybrat nemohla! Nikdy nebyl problém se na čemkoliv domluvit ač se to týkalo čehokoliv od termínů a dob jízd po místo "náběru" a "výsadku". Neskutečně vstřícný a přátelský přístup a skvělý kolektiv lidí!Na zkoušky vás připraví výborně! Díky a budu doporučovat dál :)
vloženo: 2. srpna 2014
vložil: Tereza Marková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji na 100% procent, přístup k učivu a samotné jízdě úplně super! Spokojenost největší :) Prostě autoškola jak má být :)
vloženo: 20. července 2014
vložil: Kateřina Hůgrová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pohoda a ochota :) neznám lepší místo
vloženo: 15. července 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   100% doporučuji, vynikající přátelský přístup, úžasná domluva,rády vždy vyhoví, nikdy bych neměnila, jsem maximálně spokojela, návštěva autoškoly byla vždy fajn, zábavná a poučná:)Děkuji a dále budu doporučovat:)!
vloženo: 15. května 2014
vložil: Verča H., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše naprosto super, můžu jen doporučit :-) !!! Lidský přístup, zde Vás bude řízení bavit.
vloženo: 15. května 2014
vložil: Nikola, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup a domluva. Dělal jsem autoškolu na B, C, C+E a profesák - naprostá spokojenost se vším. Všude chválím a doporučuju...
vloženo: 15. května 2014
vložil: Zdeněk,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jednoznačně nejlepší autoškola, co jsem si mohla vybrat! Skvělá dohoda, bezproblémový, férový až kamarádský přístup, který mě zbavil jakýchkoli obav a zajistil mi bezvadný průběh celého kurzu. Mohu jenom doporučit!
vloženo: 15. května 2014
vložil: Barbora Víchová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemám co dodat byl jsem víc než spokojen. Užasný autoškolaci. Doporučuji tuto autoškolu všem.
vloženo: 15. května 2014
vložil: Lukáš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   100% Doporučuji,Super atmosféra,Perfektní domluva na jízdy,Velká trpělivost z Žaky,Super atmosféra.
vloženo: 26. března 2014
vložil: Michal Bulin,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příjemná atmosféra, super přístup k žákům. Časová flexibilita při domluvě jízd. Výborná příprava na zkoušky!
vloženo: 28. února 2014
vložil: Lucka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji. Oni vědí co mají ty svoje ,,žáky" učit. Jsou to profíci. Dávám jim palec nahoru.
vloženo: 28. února 2014
vložil: Jirka Půtojc, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celá výuka probíhala v přátelské atmosféře. Na zkoušky jsem byl dobře připraven. Tuto autoškolu bych na základě vlastní zkušenosti rozhodně doporučil. 100% Kvalita.
vloženo: 22. října 2013
vložil: Jiří Petrásek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola , vřele doporučuji......
vloženo: 27. března 2012
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole se mi velice líbilo. Přístup k žákům byl výborný. Všichni se k nám chovali přátelsky neplatilo tam že oni jsou učitelé a my žáci. Byli naši kamarádi, kteří nás vše učili!... Na zkoušky jsem byla připravena výborně. Vřele doporučuji!
vloženo: 19. října 2011
vložil: Alena Radová,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Irena Hnátová osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Irena Hnátová < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Irena Hnátová - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje