Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Hodač - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Hodač

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Hodač < <


   Pan Hodač je velice klidný a ochotný instruktor &#128578;I když jsem občas zmatkovala tak vždy zachoval klid.Vse mi velice důkladně a srozumitelně vysvětlil.Za mne mužů jen a jen vřele doporučit.
vloženo: 21. května 2019
vložil: Kristýna Bičišťová,


   Když jsem se koukal na recenze autoškoly, tak mi bylo hned jasné do jaké autoškoly se přihlásím. Všechna mé očekávání se naplnila, můžu vřele doporučit. Pan Hodač je velmi hodný a klidný instruktor, který Vám vše vysvětlí dost srozumitelně. Tak kdo hledá nejlepšího v oboru tak jste na správném místě :)
vloženo: 9. května 2019
vložil: Roman Žák,


   Autoškolu Hodač doporučuji, nemám co bych vytkla, nenapadá mě nic co by se dalo zlepšit a tímto děkuji oběma pánům za přátelský přístup,panu Hodačovi také za trpělivost a přeji pevné nervy...
vloženo: 9. května 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Hodač doporučuji, nemám co bych vytkla, nenapadá mě nic co by se dalo zlepšit a tímto děkuji oběma pánům za přátelský přístup,panu Hodačovi také za trpělivost a přeji pevné nervy...
vloženo: 9. května 2019
vložil: Hana Havlíčková,


   Ač už ne úplně mladém věku, jsem se nechala ukecat ať jsi jdu udělat papíry a jediné co jsem věděla na 100%ze chci k Vám. Všichni vás chválili a měli pravdu.
Moc děkuji za super přístup, ochotu a vynikající vysvětlování, protože já jsem v tomhle hrozná &#128514; jste ti nejlepší!!!
vloženo: 9. května 2019
vložil: Kateřina K,


   Zdravím všechny co si vybíráte atoškolu myslím si že jste klikli na správnou stránku. Tuto autoškolu bych doporučila každému , mě přinesla hodně zkušenosti, a hlavně řidičák , pan Hodač je moc trpělivý laskavý a hlavně hodný učitel , dokáže vás povzbudit poradit a zaverečky zvládnete levou zadní , za mě můžu jen doporučit , rada budu na tuto autoškolu vzpomínat &#10084;
vloženo: 9. května 2019
vložil: LucieK,


   Z osobní zkušenosti mohu tuto autoškolu všem doporučit. Pan Holan na hodinách teorie rád zodpoví každý dotaz a pan Hodač je opravdu klidný a trpělý učitel, vše dokaže srozumitelně vysvětlit. Za jejich přípravu ke zkouškám jim patří velké dík.
vloženo: 3. května 2019
vložil: Jitka, emailová adresa nezveřejněna


   Pan Hodač má velmi skvělí přístup ke svým žákům, pan Holan na výuce vše do detailu vysvětlil super autoškola kterou bych si rád prošel zase.
Za takový výcvik ta cena je nízká každou jízdu jsem si užil a jsem velmi rád že jsem zvolil tuto školu mockrát děkuji.
vloženo: 29. dubna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Čtyřlístek :-)

Dobrou autoškolu hledáš?
Bojíš se, že na to nemáš?
Já ti tu pár rad dám,
ať nemusíš hledat dál.

V jiných školách je to kříž,
těžko se to naučíš.
Spojka, brzda, plyn,
tohle už teď vím.
I ty se to naučíš,
když se z mých rad poučíš.

Dobrý postřeh, pevné nervy,
tohle všechno Hody má.
Jen tu šaltpáku tolik nervi,
je to taká rutina.

Spojku pouštěj pomalu,
však máš na to času dost.
Chybek bude pomálu,
předveď svojí šikovnost.

Pan Holan to tak dobře učí,
u testu tě nic nezaskočí.
Všechno podrobně rozebere,
žák pak 50 bodů bere.

Teď už nejsi školy hledač,
je tu autoškola HODAČ!!

Sourozenci V &amp; V
vloženo: 3. dubna 2019
vložil: Kateřina Voříšková, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola Hodač vřele doporučuji.Pan Hodač vše hezky vysvětlí,naučí a je trpělivý.Lepší autoškola v okolí Benátek n.Jizerou neni.Doporučuji všem
vloženo: 30. března 2019
vložil: Veronika,


   Za mě mohu jedině doporučit.
Pan Hodač tak i pan Holan jsou příjemní lidé a profíci&#128578; pan Hodač je velmi klidní a trpělivý, opravdu skvělý učitel. Jsem ráda, že jsem si vybrala právě tuto autoškolu.


vloženo: 28. března 2019
vložil: Daniela Puchrová , emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Hodač,
velmi doporučuji. Pan Hodač je k žákům velmi trpělivý, zbytečně nestresuje a velmi dobře se s ním komunikuje. Jeho přístup k žákům a k celkové výuce, je dokonalý. Dále oceňuji možnost domluvit si praktické jízdy i o víkendech a na předem domluvených místech. O teoretickou část výuky se stará pan Holan, který dokáže problém vysvětlit, aby se ho žák později vyvaroval. Z kurzu jsem si odnesl spoustu výborných rad a zkušeností do budoucna. V Milovicích a okolí jsem si rozhodně nemohl zvolit lepší autoškolu.

vloženo: 2. února 2019
vložil: Roman Mlynárik,


   Skvělá autoškola, parádní zpusob výuky, perfektně připraví na zkoušku. Pan Hodač je velice trpělivý a zkušenný učitel a celý jeho tým zrovna tak. Vřele doporučuji!
vloženo: 31. ledna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Na hodiny kurzu jsem chodil rád, protože probíhaly klidně a byly vytvořeny výborné podmínky. Proto nemám žádné připomínky ke zlepšení. Určitě doporučuji všem nastávajícím zájemcům o řidičský průkaz Autoškola Hodač.
vloženo: 31. ledna 2019
vložil: Svoboda Lukáš , emailová adresa nezveřejněna


   Tuto autoškolu mi doporučil kamarád, který u pana Hodače absolvoval kurz. Dala jsem tedy na něj a přihlásila se. Nikdy v životě jsem neřídila a měla z toho docela strach. Jenom díky panu Hodačovi jsem se strachu zbavila a zkoušky udělala na první pokus. Pan Hodač je opravdu skvělý učitel. Vše vysvětlí klidně i několikrát, poradí a je velmi trpělivý. Ke studentům je přátelský a má opravdu profesionální přístup. Nemohu nic jiného než doporučit, až si budete vybírat autoškolu, jedině k panu Hodačovi!
vloženo: 31. ledna 2019
vložil: Andrea Koulová , emailová adresa nezveřejněna


   Hodnocení autoškoly je na 1.Individuální přístup, lidský přístup, pochopení, klidné vysvětlování. Klidně i pět krát dokola tu samou věc a pořád v klidu.Vybrala jsem dobře.Díky doporučení kamarádky. Vše je naprosto skvělé a pan Hodač je úžasný člověk. Jen bych zavedla že zákona více hodin výuky praxe a dražší řidičák.&#128513; Za tu dřinu si zaslouží víc.Co si budeme povídat je to hodně namahavá práce ve všech směrech.I víkendová bohužel což je opravdu náročné.Snad to jednou zákon schválí a přitvrdí i pro žadatele o řidičský průkaz s psychologickým testem.Aby bylo na silnici bezpečněji. Mnoho šťastných kilometrů všem a mockrát děkuji za vše. &#128522;Ráda vzpomínám jste fajn. &#128522; Kamila

vloženo: 15. ledna 2019
vložil: Kamila, emailová adresa nezveřejněna


   Přitelkyně i ja jsme absolvovaly autoškolu pana Hodače , musim hodnoťit jednině kladně , klidný profesionální přistup vše probíhalo s naprostou spokojeností neni si naci stežovat ani vytknou na všem co sme si domluvily platilo , co se tyče vysvětleni i na potřeti pan hodač zachoval klid a vždy ochotne vysvětlil , moc mu s přitelkyní děkujeme oba dva sme zkoušky udělaly na poprvé &#128077;&#128077;, autoškolu určitě doporučuju
vloženo: 15. ledna 2019
vložil: Pavel Rošek,


   Nemůžu jinak, než ohodnotit velice kladně. Díky této autoškole jsem se zbavila strachu z řízení a to jen díky skvělému přístupu pana Hodače. Je velice hodný a milý ke studentům. Vše skvěle vysvětlí a naučí. Takže tuto autoškolu můžu vřele všem doporučit. Kristýna Mixánová.
vloženo: 15. ledna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Začal jsem jako úplný začátečník a bál jsem se první jízdy. Pan Hodač mě vzal na odlehlé místo a vysvětlil mi co je třeba. Průběh celého kurzu probíhal v přátelském duchu a každou hodinou jsem se něco naučil. Dle mého názoru je kvalita této školy nadprůměrná. S výcvikem jsem neměl žádné problémy.
vloženo: 15. ledna 2019
vložil: Vít Valter,


   Naprosto spokojená :-) do autoškoly sem šla že strachem ale pak se ukázalo že můžu být úplně v klidu :-) určitě budu doporučovat i dále. Pak Hodač naprosto klidný a hodný člověk se vším pomůže a vše vysvětlí za mě 100% spokojenost
vloženo: 3. prosince 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


    I já, nemohu jinak, než s ostatními hodnoceními souhlasit. Autoškolu jsem si vybírala také z větší části dle recenzí, když slýchám hodnocení z ostatních, nemohla jsem si vybrat lépe. Pan Hodač byl vždy milý, vstřícný, flexibilní, trpělivý a vše s klidem vysvětlil, i víckrát :). Snažil se toho předat co nejvíce, co se bezpečného provozu na českých silnicích týče. Výcvikové vozidlo vždy skvěle připraveno. Hodiny teorie od pana Holana také nebyly k zahození. Za mě tedy maximální spokojenost a vřele doporučuji. :)
vloženo: 24. listopadu 2018
vložil: Karolína, emailová adresa nezveřejněna


   O autoškole pana Hodače jsem se dozvěděl přes známého, který mi řekl až podezřele dobré reference. :-) Ovšem musím potvrdit, že pan Hodač opravdu dostál své pověsti.Výuka probíhala v pohodové atmosféře a celkově pan Hodač na mě působil neuvěřitelně klidným a přátelským dojmem. Tuto autoškolu mohu pouze doporučit! :-) Roman Vosecký
vloženo: 30. října 2018
vložil: Roman Vosecký, emailová adresa nezveřejněna


   Do autoškoly Hodač jsem přestoupila z Prahy a bylo to skvělé rozhodnutí!rnChtěla bych poděkovat panu Hodačovi za umožněný přestup,ale také za trpělivost a milost při jízdách.rnKdybych si měla znovu vybrat,do jaké AŠ půjdu,rozhodně bych šla do Autoškoly Hodač bez váhání. rn
vloženo: 30. října 2018
vložil: Kateřina Fadrhoncová,


   Autoskolu hodac vřele doporučuji super domluva skvěle jednání nemohla jsem si vybrat lépe moc dekuji &#128578;&#128578;
vloženo: 12. října 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Autoškolu vřele doporučuji, nemám nic, co bych vytkla. Doporučuji i těm, kdo se k řidičskému průkazu, podobně jako já, odhodlávali déle;) Já sama si ji vybrala na základě bezpočtu kladných referencí a rozhodně je sama svou zkušeností potvrzuji. Pan Hodač je velmi trpělivý, při výuce skutečně poctivý, vše potřebné vysvětlí. Určitě doporučuji!
vloženo: 13. srpna 2018
vložil: Veronika Plevová,


   Do autoškoly pana Hodače jsem šla na doporučení několika mých přátel, kteří si ji moc chválili, tudíž rozhodování jsem měla jednoduché. Musím říct, že i já jsem byla velice spokojená. Po celou dobu výcviku nebyl jediný problém, s panem Hodačem se skvěle komunikuje, je velice vstřícný a jeho přístup je profesionální, má se všemi trpělivost, což pro mě bylo směrodatné. S autem se jezdilo skvěle, vše šlo zlehka a bude se mi ještě stýskat :)

vloženo: 10. srpna 2018
vložil: Aneta Zimová, emailová adresa nezveřejněna


   Do autoškoly Hodač jsem se přihlásil především díky úžasným referencím a musím potvrdit, že to tak vážně je. Pan Hodač ke všem přistupuje s maximální profesionalitou a zároveň vi, kdy může se žáky zahájit debatu a zpříjemní tak cestu jak sobě tak z mého pohledu i žákovi. Vysvětlí každou věc, kterou žák udělal špatně bez emocí a zároveň tak, že si to každý zapamatuje, aby příště stejnou chybu neudělal.
Rozhodně doporučuji
Filip Burian
vloženo: 2. srpna 2018
vložil: Filip Burian, emailová adresa nezveřejněna


   Jsem velmi ráda, že jsem dala na rady ostatních, co u pana Hodače autoškolu absolvovali. Přátelský a profesionální přístup, i zkoušky jsem díky přístupu pana Hodače udělala napoprvé :) opravdu doporučuji
vloženo: 28. července 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Konečně jsem se rozhodl udělat si papíry na auto a po mnohých doporučeních jsem se rozhodl právě pro autoškolu pana Hodače, a rozhodně nebudu nikdy litovat. Závěrečnou zkoušku jsem složil hned na poprvé a to právě díky němu a panu Holanovi kteří mne na ní skvěle připravili. Vstřícný přístup bez žádného stresování, dělal každou další a další jízdu ne nervy drásající přípravou, ale fajn projíždkou, při které se člověk, naučil jak jezdit tak i zároveň se dobře pobavil.
Rozhodně mohu tuto autoškolu doporučit každému do si chce udělat řidičák, a hlavně i tomu kdo je třeba takový nervák jako já, protože ten klidný přístup k žákům dělá vážně hodně.
vloženo: 21. června 2018
vložil: Petr Šťastný,


   Nad výběrem autoškoly jsem nemusela vůbec uvažovat, měla jsem jasnou volbu. Autoškolu absolvoval před pár lety i můj bracha a p.Hodače si vychvaloval. A já se k němu přidávám, p.Hodač je velice klidný, vstřícný, všechno v klidu vysvětlí bez jakéhokoliv řvaní nebo nadavaní a další plus je že si s ním i super pokecáte je velice sympatický.
Teorie s p.Holanem je taky na velice dobré úrovni, sice p. Holanovi je občas hůř rozumět, ale jinak na vše odpoví a vše vysvětlí.
Za mě nejlepší autoškola v celém okolí!! :)
vloženo: 21. června 2018
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


   Autoskola Hodač je úžasná ne ze vás naučí řídit takového instruktora jsem si představovala klidného vysvětli vám to klidně tisíckrát. Má hlavně se všemi trpělivost a snaží se opravdu aby to všichni dokončili nemůžu noc jiného než jen chválit
vloženo: 13. června 2018
vložil: Kristýna , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes autoškola udělaná na první pokus do 2 měsíců. Díky autoskole Hodač. Zvolil jsem ji na doporučení dlouhých recenzi a spokojenosti lidi. A nelituji toho. Pan Hodač velmi trpělivý,vstřícny, vtipný a skvělý instruktor,dokáže rychle naučit a vysvětlit,a rychle udělat autoškolu, žádný stres nebo trapné ticho. Pan Holan velmi příjemný, ochotný pomoct s teorii. Chtěl bych jim velmi rád poděkovat. Jenom zkráceně, Autoškola Hodač: rychlost, připravenost, přesnost, záleží jenom o váš čas, čím dřív tím líp pro instruktora a pro studenta
vloženo: 22. května 2018
vložil: Eduard Sachonenko ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pána Hodače jsem si vybrala po dlouhych úvahách na základě recenzí a musím říct, že toho rozhodně nelituji. Auto jsem se řídit ze začátku bála, byla jsem ráda, ze jsem auto udržela na silnici, strach jsem měla i z řazení. Celý čas u řízení mi pán Hodač všechno v klidu vysvětloval, nerozčiloval se, byl moc pŕíjemný, ako člověk charismatický a inteligentní nejen jako učitel, ale i jako člověk. Při jízdach sme si zkusili, taky jízdu v několika městech, mimo město a dálnici.Pán Holan je taky skvělý učitel,u teorie zodpovídal na každou otázku jasně a tak, aby ste si ji i pamatoval, co hodně učitelu bohužel nedokáže.Rozhodně jsou oba skvělí učitelé. Nakonec jsem zkoušky dala na první krát,co je hlavně i zásluhou instruktora a je moc hezké,když se z výsledku netěšíte sám, ale i váš učitel.Takže já osobně mohu tuhle autoškolu poporučit a moc děkuji, že jsem se mohla učit řídit tady. :)
vloženo: 3. května 2018
vložil: Mária Lešková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Hodač velmi doporučuji. Pan Hodač je k žákům velmi laskavý a trpělivý, zbytečně nestresuje a velmi dobře se s ním komunikuje. Dále oceňuji možnost domluvit si praktické jízdy i o víkendech a na předem domluvených místech. O teoretickou část výuky se stará pan Holan, který problematice opravdu dobře rozumně a velmi hezky dokáže problém vysvětlit, aby se ho žáci později vyvarovali. V Lysé nad Labem, Milovicích a okolí jsem si rozhodně nemohla zvolit lépe.
vloženo: 3. května 2018
vložil: Vlasáková Kateřina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velmi rada ze jsem dala na doporučení kamarádů a určitě muzu tuto autoskolu doporučit také. Velmi milý přístup a vždy mi bylo časově vyhověno a nikdy nebyl žádný problém. Za mě naprosto skvělá autoskola!
vloženo: 3. května 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji!
K dnešnímu dni jsem na 1. pokus složila závěrečnou zkoušku. Díky možnosti docházení na teoretické hodiny, kde se vyučující p.Holan věnuje individuálně všem studentům i já, jakožto osoba, které bylo řízení úplně cizí jsem mohla začít postupně rozumět provozu. Čemu jsem v knize nerozuměla, na to jsem se mohla zeptat. Co se týče jízd, jsem nadmíru spokojená. Pan Hodač mě naučil vše co umím, šlo to v klidu, bez potíží, nervozity. Když se něco nepovedlo, zaměřili jsme se na chybu a pokračovali dál, nikdo se na mě nezlobil. Když jsem potřebovala zrušit termín jízd, nebo přesunout, vždy jsme se domluvili. Na závěr, pokud se rozhodujete kam jít, opravdu doporučuji AŠ pana Hodače.
vloženo: 17. dubna 2018
vložil: Karin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc doporučuji. Díky panu Hodačovi jsem vždy zapomněla na všechen stres a měl se mnou obrovskou trpělivost. Jsem moc ráda že jsem si vybrala tuto autoškolu. Doopravdy můžu doporučit. Pan Hodač mi bude po těch všech úžasných jízdách chybět &#10084; Andrea
vloženo: 16. března 2018
vložil: Andrea Novohradská, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji. Pan Hodač je jako instruktor velmi trpělivý a milý. Také velmi flexibilní. Jsem velmi ráda,že jsem dala na rady ostatních a vybrala si pro získání řidičského průkazu právě tuto autoškolu. Vždy jsem se řídit bála a pan Hodač na mě působil klidným dojmem,že jsem vždy na strach zapomněla.
vloženo: 12. února 2018
vložil: Iveta Oliveriusová , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super příprava
vloženo: 30. ledna 2018
vložil: Kateřina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola&#128522; líp jsem si vybrat nemohla.
vloženo: 19. prosince 2017
vložil: Simona Goralová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S výběrem autoškoly jsem byla nadmíru spokojená. Profesionální přístup p. Hodače - klidný, nekřičí, trpělivý. Během jízdy vše vysvětluje a vždy rád zodpoví všechny otázky. Veliká spokojenost. Určitě doporučuji. :)
vloženo: 7. prosince 2017
vložil: Kubínová Aneta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S výběrem rozhodně nelituji!! Pan Hodač je skvělý instruktor a jak tu již bylo zmíněno je hodně trpělivý, vysvětlí všechno co je potřeba, je sním sranda a taky si troufám říct, že mi bude chybět. Doporučila bych všem, kteří se rozhodují nad výběrem autoškoly, nebudete litovat!
vloženo: 6. prosince 2017
vložil: Simona Lerchová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Hodač jsem naprosto spokojený , obzvláště pan s panem Hodačem . Jako instruktor se chová jako naprostý profesionál , nikdy nekřičí , nespěchá atd..
Jízdy jsem si vždy užil , hlavně jsem se s p.Hodačem vždy skvěle pobavil .
Ještě jednou naprostá spokojenost , takže vřele doporučuji.
Dokonce si troufnu říct , že mi bude i chybět
vloženo: 19. října 2017
vložil: Richard Pelc , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S panem Hodačem jsem byl nadmíru spokojen , už po první jízdě jsem věděl , že jsem si vybral skvěle .
Vždy na jízdách jsem se skvěle bavil s p.Hodačem , akorát mi to teď bude asi chybět .
Ještě jednou vřele doporučuji.
Richard Pelc
vloženo: 19. října 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je naprosto skvělá. Pan Hodač je úžasný a velice sympatický člověk. Je trpělivý a ochotný. Na jeho přístupu k práci je vidět, že ho práce baví. Připravil mě na závěrečné zkoušky jak nejlépe to šlo a nevidím ve výuce žádné nedostatky. Všem moc doporučuji.
vloženo: 5. října 2017
vložil: Hankeová M., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Také se musím připojit a tuto autoškolu nehodnotit jinak než pozitivně. Přístup pana Hodače je určitě profesionální, byl velmi trpělivý a vstřícný, všechno dokázal skvěle vysvětlit, nemohu si na nic stěžovat. Teorie s panem Holanem byla také bezproblémová, a mohu tedy autoškolu jen a jen doporučit, lépe jsem si vybrat nemohla. :)
vloženo: 2. října 2017
vložil: Lucie Suchopárková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem se svoji volbou autoškoly nadmíru spokojená. Pan Hodač u všech jízd postupoval přesně tak, jak bylo potřeba. Na nikoho příliš nespěchá a uvědomuje si, že řízení je třeba se naučit a neočekává, ze na první jízdě budete jezdit perfektně. Vyhovovalo mi na této autoskole úplně vše. Jsem nadmíru spokojena.
vloženo: 15. září 2017
vložil: Laura Krejčová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemůžu jinak než volit pozitivni slova o panu Hodacovi. Přístup ke studentům je přátelský. Je velmi trpělivý, vše klidně vysvětlí, zopakuje, žáky nestresuje. Velmi dobre se s nim povida :) On i pan Holan, který vyučuje teorie, jsou odborníci ve svém oboru a léta práce a zkušenosti jsou na nich znát. Každému bych autoskolu Hodac doporučila a sama jsem velmi rada, ze jsem zvolila právě ji!
vloženo: 15. září 2017
vložil: Sarka E., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    I já se přidávám k naprosto spokojeným "studentům" této autoškoly. Skvělí,profesionální přístup pana Hodače, který má se všemi velkou trpělivost, pan Holan je též naprostý profesionalista ve svém oboru teoretické výuky. Musím pochválit i udržovanost a hlavně čistotu vozidla. Z mé zkušenosti, rozhodně výběrem této autoškoly neprohloupíte. Jak pan Hodač tak pan Holan sou vždy velice ochotný a vstřícní. Tuto autoškolu doporučuji všema deseti
&#128522;
vloženo: 15. září 2017
vložil: Tereza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemůžu jinak než-li plně doporučit. Pan Hodač je jako instruktor velmi trpělivý na nic zbytečně nespěchá a rozhodně nestresuje, což asi každý nováček ocení. Stejně tak musím vychválit i komunikaci a celkový přístup, jednoduše, alespoň za mě, není co vytknout. Stejně tak musím vychválit i pana Holana, který se stará o teoretickou část výuky. Navštěvoval jsem teorii pravidelně a nikdy se mi nestalo, že by někdo nedokázal vysvětlení od pana Holana pochopit. Navíc je znát, že pan Holan má opravdu vše v malíku, ale to už si určitě ověříte každý sám.. :)
vloženo: 7. září 2017
vložil: Pavel Horák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem moc ráda, že jsem dělala autoškolu u pana Hodače. Lepší autoskolu budete opravdu hledat jen těžce :)
Přihlásila jsem se na doporučení kamarádky, která si přístup moc pochvalovala. Od první jízdy jsem se těšila na každou další. Pan Hodač je úžasný učitel a člověk. Velmi oceňuji jeho trpělivost a přátelský přístup.Hodiny s ním příjemně utikaly, vše podrobně vysvětleno, komunikace na jedničku, při plánování hodin není problém se domluvit, vždy se snaží vyjít vstříc. Je vidět, že pan Hodač má svou práci rád a odvádí ji velmi kvalitně. Já ještě jednou za všechno děkuji a budu moc ráda vzpomínat! :)
vloženo: 1. září 2017
vložil: Dominika , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Ó této autoškole jsem se dozvěděla skrze mé kamarády a nejbližší, nyní se přidávám k nim a tuto autoškolu mohu jedině dále doporučit. Pan Hodač je velmi trpělivý a dobrý učitel, proto rozhodně nelituji výběru právě této autoškoly! :)
vloženo: 31. srpna 2017
vložil: Novotná Dominka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak už zde spousta jiných uvádí i já se připojím k vynikajícímu ohodnocení. Do autoškoly k p. Hodačovi jsem šla skrze doporučení kamaráda a dnes vím, že bych udělala chybu kdybych se přihlásila jinam. Pan Hodač je jako učitel jízdy vstřícný, klidný a velice trpělivý dokázal mi že svému řemeslu naprosto rozumí a je člověkem na svém místě. Stejně tak i pan Holan z teoretických výuk je člověk který dokáže vysvětlit vše čemu nerozumíte a každou situaci probrat do detailů.
Dále musím zmínit časovou flexibilitu na vysoké úrovni a dokonalou volbu vozidla pro výuku jenž bylo vždy čisté a ze kterého vyzařovala starostlivost pečujícího majitele. Autoškolu doporučuji všemi deseti, opravdu se jedná o jednu z nejlepších autoškol které u nás existují.
vloženo: 31. srpna 2017
vložil: Veronika Kuthanová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Hodač a pan Holan jsou skvělí učitelé,trpěliví,umějí vše dobře vysvětlit a hlavně naučí. Myslím,že na zkoušku jsem byla připravená maximálně. Tímto jim děkuji. Autoškolu určitě doporučuji.
vloženo: 23. srpna 2017
vložil: Lenka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Hodač a pan Holan jsou skvělí učitelé,trpěliví,umějí vše dobře vysvětlit a hlavně naučí. Myslím,že na zkoušku jsem byla připravená maximálně. Tímto jim děkuji. Autoškolu určitě doporučuji.
vloženo: 23. srpna 2017
vložil: Lenka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Souhlasím se všemi předchozími názory. Nenašla jsem jedinou věc, kterou bych vytkla. Autoškola se dá zvládnout rychle, většinou to záleží jen na vašem času, protože pan Hodač jezdí takřka od rána do večera sedm dní v týdnu. Když srovnám celkový průběh mých lekcí v autoškole Hodač se zkušenostmi z okolních autoškol, které mi vypráví kamarádi, tak své volby určitě nelituji. Žádný křik, stres, trapné chvíle nebo nedostatečná výuka. Z kurzu jsem si odnesla spoustu výborných rad a zkušeností do budoucna.Všem zájemcům vřele doporučuji!
vloženo: 19. srpna 2017
vložil: Petra Nejedlá , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly jsem se přihlásila,protože už deset let mám fobii v autě a myslela jsem si,ze se toho strachu nikdy nezbavim,ale to jsem se šeredně spletla.Pan Hodac me toho strachu zbavil.Je to velice milý a zkušený instruktor a hlavně trpělivý.Vše vám mile rád vysvětlí a třeba i stokrát zopakuje a perfektně připraví ke zkouškám.Za me jsem si lepší autoskolu nemohla vybrat a proto ještě jednou velké díky.A co se týče hodin teorie s panem Holanem,ty jsou taky velice zajímavé.Takže kdo váha s výběrem autoškoly,tak už nemusíte.Tahle je nejlepší.Ještě jednou moc děkuji Lucka Pojslova
vloženo: 18. srpna 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Hodač je velmi vstřícný, bere své řemeslo vážně a snaží se studenty co nejlépe připravit, ne jen odříkat základy, vzít peníze a pustit je k závěrečné zkoušce. Vozidlo má vždy čisté, ve skvělém technickém stavu a i model vozidla je perfektní pro výuku. Dále jsem ocenil klidnost p. Hodače při jízdách a občasných chybách, což jen prohlubuje pohodu a radost z nových poznatků a dovedností nabytých při výuce. Teoretická příprava je též na dobré úrovni, ačkoliv občas není vyučujícímu rozumět a během výuky se neprobere moc testových otázek, ale ty probrané jsou opravdu užitečné pro provoz na silnici. Jestli bude pan Hodač v oboru až budu mít vlastní děti, s výběrem nebudu váhat.
vloženo: 31. července 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Hodač je velmi dobrý učitel, trpělivý a spolehlivý. Vždy vám vyjde vstříc a ohledně jízd se s ním dá vždy domluvit. Na jakoukoliv otázku vám odpoví a všechno vysvětlí. Jizdy s ním jsou skvělé, netlačí na vás, můžete si s ním povídat ale i se soustředit na jízdu takže všechen stres z vás spadne. Na jízdy mě připravil velice dobře. Tuto autoškolu vřele doporučuji !!!!!
vloženo: 29. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem doporucuji!!!
Velká spokojenost.
Na jízdách pohoda , p.Hodač je velmi přátelský a pomůže co to jen jde! Vždy poradí .
vloženo: 21. června 2017
vložil: Monika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Hodač je skvělým člověkem, který své práci věnuje velké úsilí, tím je jeho vyučování velmi poučné a srozumitelné. Na zkoušku mě připravil během 2 a půl měsíců a závěrečnými testy jsem prošel, aspoň podle mě, bez problémů. Myslím, že na tom jestli člověk bude chtít jezdit ve svém budoucím životě, hodně záleží na vyučujícím v autoškole, proto chci poděkovat panu Hodačovi, protože JÁ rozhodně jezdit budu. Děkuji
vloženo: 1. června 2017
vložil: Tomáš Kučera, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Hodač jsem nabyla výhradně pozitivní zkušenost. Hodiny jízd byly pro mě přínosem, probíhaly v klidu a se zájmem p. Hodače připravit žáka na závěrečné zkoušky a taktéž na řízení v každodenním provozu.
Jsem ráda za výběr této autoškoly :-)
Kozlíková Nikola
vloženo: 1. června 2017
vložil: Kozlíková Nikola,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Hodač jsem nabyla výhradně pozitivní zkušenost. Hodiny jízd byly pro mě přínosem, probíhaly v klidu a se zájmem p. Hodače připravit žáka na závěrečné zkoušky a taktéž na řízení v každodenním provozu.
Jsem ráda za výběr této autoškoly :-)
Kozlíková Nikola
vloženo: 1. června 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Hodače mohu jen doporučit. Do autoškoly jsem se odhodlávala 10 let. Z řízení jsem měla strach, ale po první absolvované jízdě s panem Hodačem jsem se na další jzdy vždy těšila. Pan Hodač je opravdu profesionál, je klidný, trpělivý, vtipný, hovořit se s ním dá snad na každé téma a velice rychle dokáže vyhodnotit slabá místa žáka a následně i přizpůsobit výcik. Naprostá flexibilita, co se týče termínů jízdy, o víkendu i ve večerních hodinách. Velmi jsem také ocenila jízdu po dálnici a ve větším městě - semafory, kruhové objezdy, úzké uličky… Závěrečné zkoušky jsem díky kvalitní výuce - jak teorie, tak jízd, absolvovala s poměrně velkým klidem.
Panu Hodačovi bych tímto velice ráda za vše poděkovala. Jízdy s ním byly přímo parádní :-) A také auto bylo vždy voňavé a čisté :-)
vloženo: 14. května 2017
vložil: Veronika Eisebith, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem mužů jen vřele doporučit úžasný přístup a skvělá spolupráce vše na 100%. Děkuji
vloženo: 20. dubna 2017
vložil: Martina Genigova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou mám jen dobré zkušenosti a není nic, co bych změnila. Jakmile jsem udělala chybu, pan Hodač mi vše v klidu vysvětlil. Kdykoliv jsem se mohla na cokoliv zeptat. Také byl vždy ochotný se dohodnout tak, aby mi den i čas výuky vyhovoval. Začáteční nervozita rychle zmizela a já se na jízdy těšila. Určitě tuhle autoškolu doporučuji všem, kteří se chystají do nějaké jít. Opravdu nemám co vytknout a byla jsem se vším spokojená.
vloženo: 18. dubna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně doporučuji,celý kurz jsem stihl poměrně rychle a nikdy nebyl žádný problém. Pan Hodač i jeho kolegové jsou milí a nikdy nemají problém vám poradit nebo pomoci a cesty autem byly vždy příjemné. Ještě jednou doporučuji.
vloženo: 18. dubna 2017
vložil: Matyáš Pokorný, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu vřele doporučuji. Pan Hodač je vstřícný a trpělivý. Vše umí vysvětlit, dává věci do souvislostí. Umí zodpovědět každý dotaz.
Domluvit se na jízdách není problém, jezdí i o víkendu, od rána do večera, vyzvedne Vás doma. Kurz se tedy dá zvládnout poměrně rychle, pokud spěcháte.
Navíc má pan Hodač smysl pro humor, ale také je taktní. Pokud si budete chtít za jízdy povídat, je dobrým společníkem, pokud se chcete jen soustředit, nenutí Vás do hovoru a jen nechá hrát rádio.
Člověk se o hodinách cítí bezpečně a jeho profesionální přístup rychle přemůže Vaši nejistotu či nervozitu.
11/10
vloženo: 22. března 2017
vložil: Tereza Sloupová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejde jinak než doporučit. Pan Hodač je opravdu velice trpělivý, šikovný a vstřícný - a to jsou přesně ty vlastnosti, které by dobrý instruktor měl mít. Kdykoliv jsem s něčím měla problém, trénovalo se, dokud nebyla dovednost zvládnutá. Vyberte si tuto autoškolu a nešlápnete vedle.
vloženo: 14. března 2017
vložil: Damaris Kopecká, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem spokojená pán Hodač,je velice vstřícný a trpělivý učitel tuto autoškolu můžu doporučit... Děkuji
vloženo: 21. února 2017
vložil: Edita,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučila bych všem. Na začatku jsem se bála asi tak, jako každý kdo nikdy neřídil. Ale po první jízde s p. Hodačem jsem se bát přestala. Nečekala jsem, že bude někdo tak ochotný a trpělivý. Kdykoliv jsem nečemu nerozumněla, hned mi to bylo vysvětleno. Není věc, na kterou bych si stěžovala. Doporučila bych p. Hodače rozhodně každému.
vloženo: 6. února 2017
vložil: Nikola Machová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím říct,že jsem velmi spokojená s touto autoškolou. Lepší jsem si nemohla vybrat. Velké dík patří panu Hodačovi,který je velmi vstřícný a vždycky dokáže poradit a podržet u zkouškách! Nic bych na autoškole neměnila,protože není nic, co by se mi nelíbilo. Ještě jednou moc děkuji,že jsem mohla absolvovat autoškolu s vámi! :))
vloženo: 19. prosince 2016
vložil: Nikola Kropáčková , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Maximalni spokojeni autoskola hodac? Neljepsi siroko daleko
vloženo: 19. prosince 2016
vložil: Tomas V, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Muj neuveritelny strach z rizeni auta byl po par jizdach smazan neuveritelnou trpelivosti pana Hodace. Uzasna ochota pri planovani jizd. Kdo se chce v klidu naucit bezpecne ridit tak tato autoskola je ta spravna volba. Dekuji pane Hodac,pomohl jste mi prekonat nejvetsi blok a az pojedu poprve sama za sebe urcite si vzpomenu jak jste me to vyborne naucil &#128522;
vloženo: 15. listopadu 2016
vložil: Lenka Holznerova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto perfektní volba pro autoškolu.
Věřím, že její spolehlivosti a hlavně přístupu k uchazečům nemůže žádná jiná konkurovat.
Učitel vždy vycházel vstříc co se týče plánování cvičných jízd, a byl velmi ochotný odpovídat na otázky a radit mi při různých situacích.
Klidně bych si zde autoškolu ještě jednou zopakoval.
vloženo: 8. listopadu 2016
vložil: Matěj Petrášek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lépe jsem si vybrat nemohla :) vše mi bylo srozumitelně vysvětleno a neustále jsme se smáli. Výuka probíhala v přátelském kolektivu. Úspěšně jsem autoškolu Hodač ukončila a za to jim posílám velké DÍKY.
vloženo: 17. října 2016
vložil: Michaela, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Hodač nemá v okolí konkurenci.
Při všech jízdách od začátku do konce jsem cítil pocit bezpečí, nemohu si stěžovat. Oproti jiným autoškolám je Autoškola Hodač cenově výhodnější. Byl jsem dokonale připraven na testy. Všem, kteří zvažují jakou autoškolu zvolit, mohu vřele doporučit právě Autoškola Hodač. :)
vloženo: 17. října 2016
vložil: Patrik Kavala,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi trpělivý a milý instruktor
Na jízdy jsem se vždy těšila

vloženo: 21. září 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hledáte-li:

- vstřícný a přátelský přístup při výuce a jízdách (a to i s jejich plánovaním)
- trpělivého a klidného lektora, který s Vámi bude trénovat krizové situace do té doby, než si v nich budete 100% jistí
- autoškolu, ve které vás naučí řídit bezpečně a kvalitně a zbaví vás strachu z českých silnic
...pak toto je ta pravá volba!

Hodnocení pěti hvězdiček plně nevystihuje mé pocity po absolvování kurzu, ale více tu bohužel není nabízeno:) Přeji mnoho spokojených studentů a
děkuji za takový přístup, který není všude tak samozřejmý jako u Vás!
vloženo: 12. září 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola pana Hodace je bezkonkurencni. Vse mi bylo srozumitelne a s vtipem vysvetleno. Nemam nic, co bych vytkla, snad jen to, ze vycvik prilis rychle utekl, protoze jsem se na kazdou lekci moc tesila. Autoskolu Hodac muzu vsem urcite doporucit. Naucila jsem se spoustu veci, ktere mne pripravili nejen na zaverecne jizdy, ale i na cely zivot. Jizdy na dalnici a ve velkem meste se semafory apod. samozremosti&#128522;. Verte, ze lepsi autoskolu siroko daleko nenajdete&#128521;
vloženo: 8. září 2016
vložil: Simona Procházková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Patřím do té skupiny lidí, která se sice z chyb poučí, ale až na poněkolikáté. Pan Hodač je ale velmi trpělivý, je ochoten vám všechno znovu a v klidu zopakovat, dokud to nebudete dělat správně, a vždy vám vyjde vstříc. Celkově můžu Autoškolu Hodač směle doporučit každému, i pokud jste (jako já) volant před autoškolou téměř vůbec nedrželi v ruce.
vloženo: 31. srpna 2016
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím přiznat, ze tato autoskola me opravdu překvapila. Uz jednou jsem autoškolu absolvovala, ale v jiném městě, a musím říct, ze tato je o 100% lepší. Pan Hodač ma se studenty velkou trpělivost a vše v pohode a s klidem vysvětli, i když je to po několikáté. S autem se mi take jezdilo skvěle, at uz se to týká spojky, brzdy nebo snadného řazeni. Jediné co, tak jsem se necítila při podélném parkování, ale to si uz musí člověk natrenovat sám. Celkový průběh kurzů hodnotím velmi kladně a mohu jedině doporučit. Za mě naprostá jednička, co se tyče autoskol v okolí :)).
vloženo: 23. srpna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Hodač byla úžasná zkušenost. Naučila jsem se řídit a pan Hodač byl vždy milý, vstřícný a nikdy nekřičel, vše vysvětlil a v plánování dalších jízd mi vyšel vždy vstříc. Docela se mi po jízdách s ním stýská :-)
vloženo: 9. srpna 2016
vložil: Karolína, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně doporučuji, skvělý přístup a výuka, pan Hodač vždy vyjde vstříc a pokud jsem něco nevěděla vše mi bylo skvěle vysvětleno. Jsem ráda že jsem si vybrala tuto autoškolu!
vloženo: 1. srpna 2016
vložil: Daniela B, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoskolou hodac sem byla moc spokojena.Pan Holan a Hodac tvori bajecny tym. Pan Hodac je vyborny ,profesionalni,trpelivy ucitel,vse v klidu vysvetli a vzdy poradi.Tuto autoskolu muzu jen doporucit
vloženo: 25. června 2016
vložil: Zuzka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ochota, vstřícnost, klidný přistup k řešení dopravních situací a vysvětlení s racionálním odůvodnění
vloženo: 19. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Hodač jsem byla velmi spokojena. Super přistup a ochota všech. Všem vřele doporučuji!!!!
vloženo: 6. června 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lepsi autoskolu sem si nemohl vybrat.jednim slovem SUPER.
vloženo: 17. května 2016
vložil: Václav.V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou Hodač mám skvělé zkušenosti. Výuka je kvalitní, pan Hodač se mě snažil naučit vše potřebné, co třeba jiné autoškoly nedělají. Moc se mi líbil přátelský přístup (při dohadování termínů jízd i při samotných jízdách). Autoškolu všem vřele doporučuji.
vloženo: 5. května 2016
vložil: Veronika M., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší Autoškola !
Můžu jen doporučit.
Kvalitní výuka a úžasný přístup.
Když jsem přišla na 1. Hodinu uměla jsem pouze nastartovat, všechno mi bylo vysvětleno a po skončení výuky jsem mohla rovnou na silnici.
Pokud jsem něco nevěděla vše mi bylo skvěle vysvětleno.
100% spokojenost.
Po zakončení jste přípraveni na nástrahy běžného života na silnici.
Jsem velmi ráda, že jsem si vybrala tuto autoškolu a nikdy nebudu litovat !
Pokud chcete řidičák tak jedině Autoškola Hodač :)
Žádnou lepší autoškolu nenajdete !
vloženo: 8. dubna 2016
vložil: Kristýna Kuřátková ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na to že jsem málem přejel pár lidí tak mi bylo s klidem všechno vysvětleno a ukázano, což se jen tak nevidí. Velmi se mi líbila atmosféra během jízd , cítíl jsem se velmi přijemně a hlavně jsem vždy odcházel o něco moudřejši :-) Nedokážu si představit lepši autoškolu a lepšicho učitele. Kdo nemá řidičák je povinen se přihlasit pravě v teto škole ;-)
vloženo: 25. února 2016
vložil: Potop Igor, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Hodač můžu stoprocentně doporučit všem, kdo se chce opravdu naučit dobře řídit a přitom nemít strach z toho, že na Vás někdo bude křičet,když se vám něco nepovede, například parkování. Vstřícnost a laskavost pana Hodače určitě musím též zmínit, kdykoliv sem mohl jízdy přesunout a nebyl problém, hodiny teorie kolegy Holana byly též super. Autoškola Hodač je nejlepší v celém okolí, za mě maximální spokojenost.
vloženo: 1. února 2016
vložil: Haken Vojtěch , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele všem doporučuji, přátelský, ale nutno dodat i velmi profesionální přístup. Trpělivost a ochota vše pečlivě vysvětlit, či zopakovat.
vloženo: 22. ledna 2016
vložil: Jakub Čáp ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Hodač je prostě perfektní, doporučuji všem! Skvělý přístup k žákům, žádný stres, nervy nebo křik. Pan Hodač je sympaťák a celou autoškolu jsem si užila.
vloženo: 22. ledna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přátelský přístup p. Hodače, tak i kolegy, který učí teorii. Nejlepší výběr, tuto autoškolu můžu jenom doporučit. Stojí i za dojíždění. Vstřícnost p. Hodače a trpělivost je nenahraditelná. Všechno v klidu vysvětlí a jde mu opravdu o to, aby vše dopadlo jak má.
vloženo: 19. prosince 2015
vložil: Ondřej Plocica, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Maximálně doporučuji Autoškolu Hodač. Pan Hodač je perfektní, přátelský instruktor, maximálně profesionální a díky jeho perfektnímu přístupu jsem udělal řidičák napoprvé.
vloženo: 9. prosince 2015
vložil: František Imrich, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu můžu doporučit. Pan Hodač je skvělý, klidný a trpělivý instruktor. Všechno v klidu vysvětlí a poradí, když je potřeba. Teorie byla také v pohodě a myslím, že na testy jsem šla připravená. Doporučení na tuto autoškolu jsem měla od kamarádů, kteří byli taky moc spokojeni. Rozhodně tuto autoškolu doporučuji. :)
vloženo: 7. prosince 2015
vložil: Bára M., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vstřícnost,profesionalita, lidský přístup, vřele všem doporučuji
vloženo: 24. listopadu 2015
vložil: Schleiss Radek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Hodač jsem byl nadmíru spokojen. Pan Hodač je příjemný, vždy klidný a vstřícný instruktor kterého chcete na své jízdy. Vřele doporučuji!
vloženo: 23. listopadu 2015
vložil: Vojtěch Pleva, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Hodač všem vřele doporučuji. V domlouvání jízd nebyl sebemenší problém (je možné jezdit i víkendy), pan Hodač byl vždy vstřícný a především trpělivý. Oceňuji individuální a milý přístup ke všem žákům, na každou jízdu jsem se těšila a vím, že jsem nemohla vybrat lépe.
Myslím si, že velkou výhodou je i možnost vyzkoušet si jízdu na dálnici, což spousta autoškol nenabízí. Za mě určitě plný počet bodů a pokud chcete vzpomínat na autoškolu v dobrém, tak jedině u pana Hodače:-)
vloženo: 23. listopadu 2015
vložil: Iva Petrusová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Hodač jsem byla nadmíru spokojená. Pan Hodač je opravdový profesionál. Jízdy s ním byly vždy pohodové, termíny jsme domlouvali bez jakýchkoliv potíží. Všem, kdo v Lysé nad Labem nebo okolí shání nějakou dobrou a spolehlivou autoškolu, vřele doporučuji autoškolu pana Hodače.
vloženo: 14. listopadu 2015
vložil: Lenka Strnadová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dle mého názoru se jedná o nejlepší autoškolu v Lysé nad Labem a okolí. Pan Hodač je skutečný profesionál na svém místě - zejména oceňuji jeho trpělivost, individuální přístup a milé a vstřícné jednání za všech okolností. Stanovení termínů jízd probíhalo absolutně bez problémů, vždy po vzájemné dohodě. Zvláště bych chtěla vyzdvihnout to, že vás pan Hodač naučí nejen jezdit v běžném provozu, ale k závěrečné zkoušce vás připraví skutečně na 100%, takže se vám při jízdě se zkušebním komisařem nemůže stát, že nastane situace, kterou byste neznali z předchozí výuky a neuměli ji vyřešit. S autoškolou Hodač jsem byla absolutně spokojená, jednoznačně doporučuji!
vloženo: 13. listopadu 2015
vložil: Hanka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S panem Hodačem a panem Holanem jsem byl opravdu spokojen.
Lekce byly parádní, a když se mi to nehodilo, vyšel vstříc a nebyly žádné problémy.
Výuka, ať už teoretická, či praktická byla vždy bezproblémová.
Jsem moc rád, že jsem absolvoval autoškolu právě zde.
Mohu jen doporučit
vloženo: 5. listopadu 2015
vložil: Andrej Tichý,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Hodac je super chlap. Byl jsem clovek ktery nikdy neridil auto a tak trochu tzv. "kopito" p.Hodac mel se mnou uzasnou trpelivost a naucil me vsemu uplne skvele, klidne vysvetloval, vse jsem pochopil... proste lidsky pristup. Jako instruktor (po me zkusenosti, protoze jsem si delal rozsireni a setkal jsem se zcela jinym pristupem) nema obdoby. Jako osobnost... co rici, je to dobry muz na svem miste. Preji mu mnoho dalsich uspechu do zivota.
Shrnuti: za malo penez, hodne muziky.... lidem kteri hledaji v okoli autoskolu si kdykoliv dovolim tvrdit, ze tato nema konkurenci...
vloženo: 3. listopadu 2015
vložil: Josef, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celý kurz hodnotím velmi pozitivně. Nikdy jsem se nesetkala s tím, že by na mne pan Hodač byť jen zvýšil hlas. S panem Holanem tvoří opravdu výborný a profesionální tým, s individuálním přístupem k žákům. Nyní za sebe s odstupem času mohu říct, že mne nejen skvěle připravili na závěrečné zkoušky, ale i na samostatnou a bezpečnou jízdu v běžném provozu. Autoškolu Hodač mohu jen vřele doporučit!
vloženo: 22. října 2015
vložil: Anička, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kontakt na autoškolu Hodač jsem získala díky recenzím už dnešních ridicu.Opravdu musím potvrdit, že jsem byla velmi spokojená. Pan Hodač je skvělý učitel! Ne jen, ze vám vše v klidu vysvetli a poradi z vlastnich zkusenosti, ale bude pro vás zároveň i psychickou podporou nejen u zkoušek. Tuto autoškolu bych zcela jistě doporučila budoucím začínajícím ridicum!
vloženo: 1. října 2015
vložil: Nikola Hausmannova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem se koukal na recenze autoškoly, tak mi bylo hned jasné do jaké autoškoly se přihlásím. Všechna mé očekávání se naplnila, můžu vřele doporučit. Pan Hodač je velmi hodný a klidný instruktor, který Vám vše vysvětlí dost srozumitelně.
vloženo: 22. září 2015
vložil: Ladislav K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu určitě doporučuji.Pan Hodač je skvělej instruktor a vše vysvětlí v klidu.Na nic jsem dlouho nečekal a autoškola proběhla rychle :) Na požádáni bere pan Hodač i na dalnici což je určitě dobré si vyzkoušet a co vím tak právě toto moc autoškol v okolí nedělá.Byl jsem moc spokojen a jen doporučuji.
vloženo: 28. srpna 2015
vložil: Vojta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Při výběru autoškoly jsem se rozhodovala do které jít. Často jsem slýchávala, že lektor na žáka autoškoly je nepříjemný a řve. Můžu potvrdit, že to P. Hodač rozhodně není. Před první jízdou jsem se bála, že bude velmi těžké se to naučit, ale pan Hodač mě vyvedl z omylu. Je to opravdu výborný učitel a milý člověk.Tuto autoškolu jsem úspěšně ukončila na poprvé. Všem DOPORUČUJI!! :)
vloženo: 27. srpna 2015
vložil: Věrka , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu Hodac mohu vřele doporučit. Přístup pana Hodače hodnotím na vybornou. Má trpělivost, je spolehlivý a ochotny. Bílý Citroen je skvěle ovladatelný a po dobu mého kurzu se nenaskytla jediná chyba ať ze strany pana Hodače či zmíněného automobilu.
vloženo: 25. srpna 2015
vložil: Marek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, Mohu jen doporučit. Skvělý přístup pana Hodače, má trpělivost, dokáže vše vysvětlit. Nemohla sem si lepe vybrat :) . Pokud vám jde i o to se cítit při jízdách dobre tak tato autoškola je správná.
vloženo: 13. srpna 2015
vložil: Kristýna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S výběrem autoškoly jsem docela dlouho váhala. Nakonec to byla právě autoškola Hodač, která vyhrála. :) a do teď jsem za tento výběr ráda. Pan Hodač je neskutečně pozitivní a usměvavý člověk,který Vám ani na chvíli neumožní myšlenky na strach z autoškoly. Dále jsem si velice vážila jeho trpělivosti, kterou se mnou měl. Závěrečné zkoušky jsem udělala hned napoprvé a vděčím za to právě jemu! :) Kdybych měla do autoškoly někdy znova, neváhám ve výběru! :)
vloženo: 7. srpna 2015
vložil: Sabina P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoskolu jsem dostala jako darek od svého přítele zezacatku jsem mela hrozny strach ale postupne pri kazde jizde jsem se uz nebala hlavne pristup lektora pana Hodace byl opravdu moc skveli hodne vas naučí a cokoliv jsem nevedela rad vysvetlil na zaverecne zkousky me pripravil velmi skvele no co dodat na zaver tato autoskola je vynikajici moho jen doporucit
vloženo: 26. června 2015
vložil: Hana Henysova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lépe jsem si opravdu vybrat nemohla. Kdybych měla dělat autoškolu znova, opět bych si vybrala pana Hodače. Je to klidný a trpělivý člověk a vše vysvětlí. Výcvik probíhal v naprosté pohodě a bez stresu :-) Za sebe mohu jen doporučit
vloženo: 9. června 2015
vložil: Jana O., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu můžu jen doporučit, se svým výcvikem jsem byl naprosto spokojený. To jak mi dokázal P.Hodač vše vysvětlit bylo naprosto skvěle .Jsem rád že jsem si vybral tuto autoškolu a neměnil bych.
vloženo: 2. června 2015
vložil: Miroslav M.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jedním slovem výborná autoškola, jsem opravdu ráda, že jsem zvolila p. Hodače. Jeho přístup je naprosto profesionální a zároveň milý. Nestane se, že by na Vás někdy byl nepříjemný. Vše umí vysvětlit tak dokonale, že i člověk, který nikdy v autě neseděl najednou pochopí o čem to je...:-))
vloženo: 27. května 2015
vložil: Katka K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu doporučuju, dekuji za ochotu a terpelivost ,individualni také profesionalni pristup k zakum.Perfektni autoskola!
vloženo: 18. května 2015
vložil: Anna , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dlouho jsem vybíral autoškolu. A mohu říct že jsem si vybral tu nejlepší. Autoškola Hodač,je to nejlepší co si zák muže přát. Zkoušky jsem udělal na plnej počet bodů.A na poprvé. Všem co hledají kvalitní autoškolu,kde vás hodně naučí. Vřele doporučuji. Já jsem byl na 100% spokojen.

vloženo: 17. dubna 2015
vložil: Milan , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem více než spokojena, nemohu si stěžovat, závěrečné jízdy i test jsem udělala hned na poprvé, tudíž myslím, že jsem byla i dobře připravena. Přístup pana Hodače byl příjemný a mezi učením byly i zábavné chvilky. Jsem ráda, že jsem se mohla učit zrovna v této autoškole :)
vloženo: 9. dubna 2015
vložil: Vňuková Veronika , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pana Hodače bych všem doporučila, milý a profsionální přístup. U výběru autoskoly jsem často slyšela, že na žáka lektor řve když žák udělá chybu - toto se Vám u p.Hodače nestane. Na jizdy jsem se vždy těšila a nikdy se mi nestalo, že by p.Hodač byl nepříjemný nebo naštvaný. Na zkoušky Vás perfektně připraví ikdyž jste předtím nikdy neřídili a když neco nepochopíte tak Vám to klidně i nakreslí. :D 100% spokojenost
vloženo: 2. dubna 2015
vložil: Niki, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi profesionální přístup lektora, který je příjemný a milý ke svým studentům, dokáže velice rychle odhadnout, co danému studentovi dělá problém a má výbornou schopnost vysvětlovat, tak aby to student co nejrychleji pochopil.


vloženo: 30. března 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na zkoušky jsem byla připravena velice dobře, pan Hodač je velice milý a trpělivý, nejlepší autoškola.
vloženo: 23. března 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu můžu hodnotit jedině pozitivně. Profesionální přístup, maximální vstřícnost a trpělivost majitele autoškoly-pana Hodače. Pokud se rozhodujete pro autoškolu v okrese Nymburk, za mě můžu jedině doporučit!!! Jitka K.
vloženo: 20. března 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový pocit s autoskoly mám dobrý .Pan Hodač jako instruktor velmi klidný a vstřícný což mi hodně pomohlo.všem můžu jen vřele doporučit tuto autoskolu.
P.Nastoupil
vloženo: 5. března 2015
vložil: Patrik,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový pocit s autoskoly
vloženo: 5. března 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový pocit s autoskoly
vloženo: 5. března 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Hodáč jsem byla velmi spokojená.Velmi dobrý přístup k lidem, žádná nervozita.. Autoškolu všem určitě doporučuji.
vloženo: 11. ledna 2015
vložil: Navrátilová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velice spokojena s autoškolou.
Na zkoušku vás dobře připraví.
Instruktor je perfektní a vše Vám vysvětlí...Není nic, co bych zlepšila.
Určitě tuto autoškolu všem doporučuji.
vloženo: 10. ledna 2015
vložil: Dominika Mrázková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvalitní výuka, milý instruktor, mohu všem vřele doporučit, maximální spokojenost!
vloženo: 16. prosince 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškoly jsem se hodně bála. Ale. Po první hodině autoškoly s panem Hodačem jsem se do autoškoly už jenom těšila.
Pan učitel je milý hodný trpělivý a veselý člověk.
Všem bych jedine doporučila tuhle autoskolu !.
Byla jsem velice spokokena a moc dekuji za vše co jste mě v autoskole naučil.
Jana Hrebickova
vloženo: 30. listopadu 2014
vložil: Jana hrebíckova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   AŠ Hodač je výborná autoškola. Profesionálně a hlavně úspěšně Vás připraví pro získání řidičského oprávnění. Na hodinách teorie jsou dotazy zodpovězeny srozumitelně, pan Hodač je milý, vstřícný a klidný člověk. Nervozitu za volantem s Vámi odbourá výborně a vše potřebné vysvětlí. Velice oceňuji individuální přístup k žákům. Za mě dávám jasnou 1. Mohu všem jen doporučit!
vloženo: 14. listopadu 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   AŠ Hodač je výborná autoškola. Profesionálně a hlavně úspěšně Vás připraví pro získání řidičského oprávnění. Na hodinách teorie jsou dotazy zodpovězeny srozumitelně, pan Hodač je milý, vstřícný a klidný člověk. Nervozitu za volantem s Vámi odbourá výborně a vše potřebné vysvětlí. Velice oceňuji individuální přístup k žákům. Za mě dávám jasnou 1. Mohu všem jen doporučit!
vloženo: 14. listopadu 2014
vložil: Katka Š., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velmi spokojená s touto autoškolou, vřele doporučuji
vloženo: 1. listopadu 2014
vložil: Martina Hochmalová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu všem vřele doporučuji... Pan Hodač je ochotný,milý a hlavně trpělivý. Já byla moc spokojená.
vloženo: 23. října 2014
vložil: Michala Cizlerová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu všem vřele doporučuji... Pan Hodač je ochotný,milý a hlavně trpělivý. Já byla moc spokojená.
Michala
vloženo: 23. října 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu můžu všem vřele doporučit. Byla jsem nadmíru spokojená! Pan Hodač je trpělivý, vše pečlivě vysvětlí. Opravdu skvělý a profesionální přístup.
vloženo: 22. října 2014
vložil: Andrea Mazurková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Upřímně, co mi nejde, na to kašlu a nemám náladu to dotáhnout do konce, ale s panem Hodačem to šlo (dokonce i parkování pozadu).

Každopádně skvělá autoskola, instruktor trpělivý a klidny, skvely přístup.

Doporučuji!!
vloženo: 15. října 2014
vložil: Lukáš F., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Hodač mě připravila na mnohé situace, které se mohou objevit na silnicích a přitom i naučila teorii.
Oceňuji vlídný přístup k žákům i cenové výhody pro studenty aj. S lektorem, p. Hodačem, byla příjemná a flexibilní domluva, co se týče hodin výcviku. Kdybych si měla znovu vybrat autoškolu, tak by to byla právě tato.
vloženo: 9. října 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola mě moc bavila, pan Hodač byl při jízdách trpělivý a shovívavý. Vždy mi vyšel vstříc při plánování jízd i když jsem je potřebovala den předem zrušit. Moc mu za všechno děkuji. Všem doporučuji, lepší autoškolu nenajdete :-)
vloženo: 9. října 2014
vložil: Barča Pešková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem tuto autoškolu doporučuji. Pan Hodač je milý, ochotný a velmi trpělivý. Eva
vloženo: 8. října 2014
vložil: Eva O., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Hodač vřele doporučuji. Instruktor pan František Hodač je velmi ochotný, milý a vstřícný. Profesionální a zodpovědný přístup.
vloženo: 2. října 2014
vložil: Gabriela Novotná, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem mohu autoškolu Hodač doporučit.
vloženo: 10. září 2014
vložil: Tereza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Hodač je skvělá, protože pan Hodač je velice trpěliví a věřte se mnou trpělivosti nebylo nazbyt. kdykoliv bylo něco nejastné, tak mi to vysvětlil. Tato autoškola je bezvadná, jak po stránce vyučovací, tak praktický. Mohu jen doporučit.
vloženo: 28. srpna 2014
vložil: Míša Otrub.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Až budu hledat autoškolu pro rozšíření svých řidičských možností, určitě zamířím do AŠ Hodač. Proč?
Pan F. Hodač je velice příjemný člověk, se kterým se žák velice rychle zbaví nervozity za volantem.
O hodinách teorií je každý dotaz ze strany žáků vítán a velmi srozumitelně objasněn.
Osobně jsem byla s AŠ velmi spokojena, řidičské oprávnění sk. B jsem zde získala bez problémů a zbytečného stresu. Všem vřele doporučuji.
L.Otavová
vloženo: 19. srpna 2014
vložil: Lucie Otavová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Hodač je skvělý, klidný, trpělivý. Na jízdy jsem se vždy těšila a nebyla jsem nervózní. Teorie také OK, na zkoušky jsem byla připravena výborně. Rozhodně všem doporučuji!!!
vloženo: 9. dubna 2014
vložil: Eva,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola, nejlepší a trpělivý instruktor. Krásná cena. Byla jsem velice spokojená a mohla bych jen a jen doporučit. Opravdu nejlepší!!!!

vloženo: 10. prosince 2013
vložil: Lenka Bernardová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola, nejlepší instruktor, báječná cena. Byla jsem nejvíc spokojená. Mohu jen a jen doporučit. Báječné
vloženo: 10. prosince 2013
vložil: Lenka Bernardová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Hodač bych určitě všem doporučila. Pan učitel mě svou trpělivostí a klidem zbavil mojí až panické hrůzy z řízení vozidla a perfektně mě dokázal připravit na zkoušky. Takže od včera jsem držitelem řidičského průkazu, děkuju moc.
vloženo: 20. listopadu 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   všem doporučuji..Pan Hodač je velmi laskavý a chápavý, když sem šla na první jízdy byla jsem hrozně nervozní ale nespěchal na mě a vše v klidu vysvětlil.jsem velmi spokojena a všem dále moc doporučuji
vloženo: 9. října 2013
vložil: Denisa Isabella Štajerová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem úspěšně udělala ŘP. Obrovitánskou zásluhu na tom měl pan Hodač. Já jakožto nervózní člověk , jsem měla strach z jakékoliv chybičky při jízdách. Pan Hodač na mě ani jednou nezvýšil hlas a vysvětlil mi v klidu a srozumitelně, kde nebo v čem jsem chybu udělala. Jeho vystupování bylo příjemné a trpělivé.Ve výcvikovém voze se jezdilo krásně, opravdu komfort , čistota, atd. Tuto autoškolu můžu jen a jen doporučit všem známým a i vám tady . Jana Hamáčková
vloženo: 5. září 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola v okolí!!! Naprosto profesionální a bezkonkurenční. Po hororové zkušenosti s jednou autoškolou v Praze jsem už ztrácela naději, že se někdy naučím řídit.Do kurzu k panu Hodačovi jsem nastupovala plná nedůvěry a strachu.Ten ze mě téměř okamžitě spadl.První úžasná věc byla teoretická konzultace s panem Holanem.Ten jeho zápal pro věc byl pro mě nakažlivý, a hned po první hodině jsem se poctivě učila.:)Nakonec jsem byla na písemnou část zkoušky 100% připravená:)Ani nedokážu popsat ten nádherný pocit,když se vám při zkoušce objeví na monitoru 100% výsledek.:)Z jízd jsem měla doslova panickou hrůzu, ale už po první jízdě ze mě nervozita začala opadat.Není jediný důvod se stresovat a bát.Pan Hodač je člověk na svém místě.Má lidský a férový přístup, a čeho si vážím nejvíc - umí pochválit - a samozřejmě, když je třeba,i důrazně upozornit na chyby."Citrónek" C3 je úžasné autíčko,ve kterém se jezdí jedna báseň. Vřele všem, kteří se rozhodují, kterou autoškolu vybrat, autoškolu Hodač doporučuji.
vloženo: 19. července 2013
vložil: Pavlína Petkanova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Spolupráce s panem Hodačem byla více než výborná, díky jeho profesionálnímu a přesto ''kamarádskému'' přístupu jsem úspěšně absolvovala ZZ z autoškoly.
A nyní po měsíci ježdění se nebojím jet do velkých měst. Vřele doporučuji tuto autoškolu!

http://www.autoskolahodac.cz/

vloženo: 2. června 2013
vložil: Eliška, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to super autoškola neni co vytknout, super učitel jizd. Skvělé auto. Akorat učitel na teorii by mohl mluvit více nahlas. Jinak všem doporučuji. Cenově také super. Mráz
vloženo: 26. dubna 2013
vložil: Lukáš Mráz,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem začal dělat ve 40 letech.Měl jsem obavy jak zvládnu učení a vůbec to se vrátit do " školy ". Veškeré obavy v této autoškole se ukázaly jako zbytečné. Pan Hodač, který mně učil jízdu je profesionál s velmi osobním a vstřícným přístupem. Jako podnikatel toto cením. V dnešní době to není samozřejmostí. Autoškolu doporučuji a opravdu mně nenapadá jakákoliv výhrada a proto se rád podepíši i s kontaktem pro případné dotazy.
Vladislav Šplíchal tel:604286169
vloženo: 10. dubna 2013
vložil: Vladislav Šplíchal,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vyborny)

Co se Vám na autoškole líbilo a co byste naopak zlepšili?
Doporučili byste autoškolu ostatním? ano))

Prostě tady popište autoškolu vlastními slovy :)
vloženo: 12. března 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše je v pořádku:-)
vloženo: 18. října 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem díky p. Hodačovy složil zkoušky na ŘP a je to jen a jen jeho zásluha (a také p. Holana který vede teoretickou výuku).
Vše mě bylo vždy výborně a do detailu vysvětleno, pokud jsem udělal nějakou chybu tak mě bez stresu a v klidu opět vysvětlil co a jak bylo špatně.
Pokud se chcete opravdu dobře naučit řídit a to v klidu a bez stresu tak je tato autoškola naprosto ideální volba a všem doporučuji.
vloženo: 1. října 2012
vložil: Jiří Bartoň,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice mě potěšil klidný a bezproblémový přístup pana Hodače, vše dokáže vysvětlit, nerozčiluje se, při jízdách nemáte pocit nebezpečí. Akorát pan Holan se při teorii občas opakuje :-)
vloženo: 5. září 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Hodač je velmi příjemný a sympatický učitel autoškoly, s jeho výukou jsem byla spokojena. Pokud zvolíte tuto autoškolu, určitě neuděláte chybu. Rozhodně doporučuji.
vloženo: 5. srpna 2012
vložil: Lenka Kühnová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Hodač je velmi sympatický a příjemný učitel autoškoly, 100% se mi věnoval. Pokud se rozhodnete pro tuto autoškolu, určitě neuděláte chybu. Rozhodně doporučuji.
vloženo: 5. srpna 2012
vložil: Lenka Kühnová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jestli se nemužete rozhodnou,kterou autoškoku vybrat..už nic nehledejte,máte vybráno! :-) Pan Hodač je opravdu zkušený, klidný, příjemý instruktor. Všechno vždy dobře vysvětlil a bezvadně připravil ke zkouškám...Určitě jeho autoškolu doporučuji! Byla jsem nadmíru spokojená..jako všichni ostatní :-) Bára Krýdová
vloženo: 20. července 2012
vložil: Bára Krýdová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   100% spokojenost,
vloženo: 19. července 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem moc spokojená. Vřele doporučuji :) Karolina
vloženo: 14. května 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jeto proste perfektni - neni co dodat.
vloženo: 16. dubna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu můžu pouze jen doporučit...nemám co vytknout.Myslím,že v okolí Milovic atd. je to nejlepší autoškola
vloženo: 10. dubna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jízdy s panem Hodačem byly vždy pohodové, a když se objevil nějaký problém, vše se řešilo v klidu bez jakéhokoli stresu. Velmi k tomu pomáhal i vřelý přístup instruktora, který byl důležitou součástí výuky. Rozhodně doporučuji autoškolu pana Hodače všem, kteří se chtějí perfektně naučit řídit.
vloženo: 15. února 2012
vložil: Leoš Soustružník,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hodnoceni 100 Procentí nema tato Autoškola konkurenci byla jsem maximalně spokojena se vším ,jak z viukou teorye,tak jzd.Mněla jsem obrovsky strach a diky Pa.Hodačovi dnes už jezdim sama a nebjim se a nemam strch.Jsem rada že jsem se mohla s takovim člověkem pa.Hodačem setkat.Pokud by všichnini jezdili jak nas to naučil on tak tak je na světě mnohem lepe.Všem doporučuji-.Přeji vam mnoho novich žaku.Ještě jednou moc děkuji,z pozdravem Kovařikova v.st.lysá.
vloženo: 8. února 2012
vložil: kovařiková věra,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Průběh výcviku v autoškole s p. Hodačem probíhal přesně tak, jak by člověk od dobré autoškoly očekával. Ba dokonce jsem byla mile překvapena, jak se lze bez nervů a strachu naučit řídit. Díky trpělivému vysvětlování a odbornému vedení pro mne již po velmi krátké době nebyl žádný problém zvládat i složitější situace v běžném provozu. Po absolvování celého výcviku s p. Hodačem jsem poté úspěšně zvládla všechny části závěrečné zkoušky bez sebemenších problémů a ihned po získání řidičského průkazu jsem se začala bez strachu vydávat do běžného provozu již sama. Můžu říci, že lépe jsem si autoškolu vybrat nemohla a tak ji s klidným srdcem mohu doporučit naprosto každému. Pan Hodač je totiž skvělý nejen jako instruktor, ale i člověk, který i v těch napjatějších situacích dokázal pobavit a hlavně i do dalších jízd povzbudit . A i za to mu tímto děkuji.

vloženo: 6. února 2012
vložil: E. Bubeníková,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Hodač osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Hodač < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Hodač - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje