Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Pavel Holba - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Pavel Holba

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Pavel Holba < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Učitelé jsou kvalitní a dokáží vysvětlit a i pro člověka nižších schopnosti veškeré situační problémy . Je velká škoda že takových kvalitních instruktorů není víc. Kedron
vloženo: 3. dubna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Holbu z Uherského Hradiště nedoporučuji. Dcera byla velmi nespolojená s přístupem p. Holb staršího, kdy ji hrubě urážel během jízdy. Velmi litujeme,že jsme si Vás vybrali.
vloženo: 24. března 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem hoodně spokojený. Velmi milý a hlavně klidný přístup. Z okolí se ke mně dostaly zprávy typu: je to nervák, řve, nadává. Za celou dobu výcviku na mě ani jednou nezvýšil hlas. Za mě 1* a mohu doporučit. Vybral jsem správně. Pane Holbo, děkuji. A.STaněk, A1.
vloženo: 21. srpna 2018
vložil: Antonín Staněk,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi příjemné a profesionální vedení
vloženo: 12. července 2018
vložil: František Černota,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Autoškolu jsem zvolil na doporučení kamarádů. Po odevzdání přihlašky sem asi za týden usedal za volant. Auto se dobře ovládalo a všecko tam šlape jak má..dost známých dělala autoškolu ve vyhrkané Fábii za cenu kolem 9000,-. Já s cenou 7500,- jsem jezdil na autoškolu v luxusním voze. Přístup instruktorů byl víc než vynikající. Dohoda na časech byla bezproblémová a vždy mi vyšli maximalně vstříc. Hlavní bylo, že byli strašně klidní. Kamarád co dělal autoškolu o něco dřív v Uherském Brodě tak říkal že po něm instruktor furt řval a za každou maličkost ho sjel a říkal, že ho aspoň naučil..naučit jde i v klidu a toho je tato autoškola příkladem. Lepší autoškolu asi nenajdete a i ze strany ceny je to určitě nejlepší volba.
vloženo: 23. února 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem si vybrala dobře, protože majitelé jsou vstřícní, pohodoví. Nezměnila bych asi nic. Vyhovovalo mi, že jsem teorie měla v místě bydliště. s autoškolou jsem byla spokojena. Jediné, co bych zlepšila je, aby žáci dělaly testy i s instruktorem v rámci výuky.
vloženo: 4. listopadu 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pohodová autoškola,dělala sem si u Autoškoly Holba řidičák na auto a motorku a musím říct že naprostá spokojenost.Jízdy probíhali v klidu a naprosto bez stresu.Pokud mi něco nešlo např.parkování tak mě to bylo pěkně vysvětlované a protrénované.Zkoušky proběhli na výtečnou.Holbovi děkuji moc
vloženo: 23. května 2014
vložil: Radka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola,líp sem si nemohla vybrat.Vše mi bylo skvěle vysvětleno a když sem něco nevěděla tak na mě hned nekřičeli ale vysvětlovali.Používali i nejnovější techniky k výuce.Můžu jedině doporučit
vloženo: 17. září 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola,líp sem si nemohla vybrat.Zkoušky na 1.Všem jenom doporučuji
vloženo: 23. května 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola,jenom můžu doporučit.Se vším mi vycházeli vstříct,vše mi dobře vysvětlili a při jízdách byla i sranda.Už se těším na další rozšíření skupin.Všem doporučuji
vloženo: 16. března 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Před měsícem jsem dokončila autoškolu.Musím říct že jsou oba učitelé na svém místě,skvěle mě připravili,jízdy dle domluvi a zahájení jízd na místě kde sem si řekla.Když mi něco nešlo tak hned na mě nekřičeli jak sem slyšels v jiných autoškolách,ale vše mi bylo v klidu a dobře vysvětleno.Takže ke zkouškám sem šla v klidu a připravená.Můžu jenom doporučit
vloženo: 19. prosince 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výhoda dvou automobilů, pravidelné jízdy 2x týdně
vloženo: 13. prosince 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes(12.8.2011) jsem úspěšně doknčil autoškolu a tím i zkoušky. Nikdy jsem neměl vůbec žádný problém, vždy jsem se mohl na všem domluvit. Holbovi jsou dosti příjemní a ochotní lidé. Opravdu tuhle autoškolu doporučuju ostatním. zkoušky jsem zvládl bez problému, ani jsem se nemusel moc učit, všechno jsem pochytil ať už na výuce nebo v autě. Když už jsem sem tam něco pokazil, nikdo na mě nezačal řvát, prostě jsem jel dál a v klidu mě bylo vysvětleno co a jak. Takže já jsem s Autoškolou holba maximálně spokojený a vřele ji doporučuju i ostatním.

Adam Pěcha
vloženo: 12. srpna 2011
vložil: Adam Pěcha,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Omlouvám se ale až na to že mladý Holba jede po ženách!!!Chtěl bych všechny chlapy na to upozornit!!!Mojí manželce posílal SMS jak se na ni těší a posílá jí pusinky!!!Celkem šok!!!Takže moje hodnocení je špatné,ale rodiče v pohodě.Kazí to mladý a nemá tam co dělat,doslechl jsem se že to není první případ!!!Tak si to přeberte a raději zvolte někoho jiného.Já se rozvádím!!!!!!!Děkuji!!!!
vloženo: 1. srpna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   goooood carschool...
vloženo: 29. července 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   můžu jenom doporučit,i když jsem autoškolu jenom obhajoval k vůli zadržení ŘP,takže se mnou neměly moc práce,jsem si jist,že i nové žáky připravý stejně kvalitně jako mě.
vloženo: 19. května 2010
vložil: Marek Matocha,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Učitelé jsou ochotní a hodně nás naučili.Vozový park je na úrovni, můžu vřele doporučit
vloženo: 10. května 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velmi spokojená a na hodiny jsem se velmi těšila. Byla s nimi velmi dobrá domluva na jízdách a byly strašně ochotní se vším pomoci.
vloženo: 29. prosince 2009
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Podle mě je tato autoškola hodně špatná, nenaučili mě v ní skoro nic (jako třeba k autu, tam něco říkali, ale když jsem dělal řidičák na moto, tak mně to moc platné nebylo).Nebýt stráneck http://e-testy.cz/, tak z teorie neumím skoro nic.A jízdy by mohly být taky lepší.Třeba pro toho, kdo nikdy nejezdil, tak nevím.Protože podle mě by to mělo být tak, že by se mělo jezdit v nějakém cvičišti a ne se jen párkrát rozjet a jet do provozu.Měla by se projít alespoň část vyhlášky a důležitá pravidla provozu a potom teprve jet naostro do provozu a ne bez jakýchkoliv znalostí, třeba po týdnu nástupu do autoškoly
vloženo: 11. listopadu 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bylo moc fajn k nim chodit, paní Holbová je moc příjemná a milá paní,což její manžel a syn jsou také i skvělí učitelé....pěkně se s nimi povídá a mě naučili vše,co jsem potřebovala i něco navíc:)) jsem moc ráda,že jsem byla u této autoškoly. Lucie Tymrová
vloženo: 30. srpna 2009
vložil: Lucie Tymrová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvela vyuka a prijemni ucitele:)
vloženo: 18. října 2008
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Pavel Holba osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Pavel Holba < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Pavel Holba - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje