Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Holý - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Holý

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Holý < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Holý přistupuje ke své práci velmi zodpovědně. Neustálé nám trpělivě vysvětloval co děláme dobře či špatně. Musím říci, že jsem díky němu připraven na ostrý provoz a vždy si vzpomenu v různých situacích na jeho slova. Přístup byl velmi profesionální (jízdy, teorie nebo příprava na zkoušky). Bylo vidět, že mu záleží na budoucích výstupech jeho žáků, tedy vychovat zodpovědné řidiče. Moc díky a přeji vše dobré. Honza Šesták
vloženo: 14. března 2019
vložil: Honza Šesták, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím uznat, že i když jsem byla žákyně hodně zbrklá a hektická, a každou jízdu jsem uděala něco úplně špatně, i tak jsem se na jízdy s panem ing. Holým st. vždy těšila. Pan učitel si na mě asi tak nějak zvyknul, věděl, že jízda se mnou mu může připravit horké chvilky, a snažil se jim vyvarovat. Jízdy bylo možno domluvit úplně bez problému. Když jsem začala tlačit, abych stihla nejližší termín zkoušky, a chtěla si za to připlatit, pan učitel neměl vůbec problém nasekat mi co nejvíce jízd v týdnu, ale peníze si ode mě nevzal! Vyšel mi vstříc i když jsem den před zkouškou přišla na poslední jízdu o hodinu dýl. Čehož jsem si opravdu cenila. Na teorii podlě mě dokázal žáky připravit výborně. Pokud člověk chodil, musel ty testy určitě dát. Na zkoušce pan Holý opravdu podrží. Fakt super autoškola, můžu jedině doporučit. Jediné co se mi zas tolik nelíbilo, byly dvě jhizdy s panem Holým ml... Jak jsem si zvykla na jeho tatínka, trochu jinej přistup (při první jízdě s panem Holým ml.) asi v sedmé lekci,mě vrátil ve výcviku tak o dvě lekce zpět. Pak jsem s nim jela ještě jednou a moc se mi nelíbilo, že mě nejdřív nechal chybu udělat, pak jsme zastavili, a chtěl po mě abych přemýšlela o tom, kde se jaká chyba stala. Jenže já jakožto člověk s minimální fotografickou pamětí, jsem si jen stěží dávala dohromady obrázek, jak vypadala předchozí dopravní situace, když jsem ji už neměla před očima...No ale jinak to byla má první a jediná autoškola, a řidičák jsem získala...Z jízd jsem sice prošla až na podruhé, ale za to mohla jen a jen moje nervozita. Takže ještě jednou Děkuju :-)
vloženo: 30. listopadu 2015
vložil: Tereza Janušková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu doporučit, málokdo by měl tak ocelové nervy a klidný přístup, aby mě dovedl k úspěšným závěrečným zkouškám. Co bych vyzdvihl je především fakt, jakým způsobem probíhají samotné jízdy, kdy pan Ing. Holý nejen učí,jak jezdit podle předpisů, ale zároveň i předává své obrovské řidičské zkušenosti z "reálného provozu". Drobný problém jsem měl pouze v občasném nepochopení chování auta, kdy jsem měl dojem, že by mohly být některé záležitosti dříve a více vysvětlené, než na ně člověk přijde v praxi - což mě znervózňovalo. Na druhou stranu si to tak snad lépe zapamatuji a nutno podotknout, že se jedná o můj osobní dojem, dojem člověka, kterému to při řízení nemyslí dvakrát rychle. Pokud to tedy mám shrnout - jestliže hledáte zkušeného a klidného instruktora, kterému budete důvěřovat a který s Vámi nebude jezdit jen podle příručky, ale dá Vám i něco navíc do motoristického života a pokud chcete mít pocit, že Vám na Vašem úspěchu záleží, i když občas "bubákuje", volte tuto autoškolu.

vloženo: 24. září 2015
vložil: Michal Peroutka, momiray@seznam.cz
vloženo: 24. září 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu hodnotím pozitivně. Přístup ke žákům byl chvalitebný ač někdy se mi zdál přehnaný, ale po skončení zkoušek a poprvé vyjetí do města sám a s vlastním autem (Škoda Felicia) jsem pochopil, že některé výkřiky Pana Holýho byly správně a poučující. Dělal jsem chyby, které se nesměly stávat takže teď uznávám, že zvýšení hlasu Pan Holý dělal správně. Hned jsem si to zapamatoval. Výuka na učebně byla super. Někdy byl vtipný a zasmáli jsme se. Zkoušku jsem prováděl 26.března v Kutné hoře z důvodu nedostupnosti komisaře v Kolíně. Ač jsem se u zkoušek klepal strachy a byl nervozní nakonec proběhly bez problémů a ted bych i tvrdil, že byly jednoduchý. Rozhodně doporučuji tuto Autoškolu.
vloženo: 12. července 2015
vložil: Marek Jansta,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bola jsem velice spojená jako z jízdami tak aj s přístupem.Na otázky jsem vždy dostala srozumitelnou odpověď a hodně mně naučili.Jediné co by jsem doplnila tak školu smyku jinak vše bylo v pořádku. 100% doporučuji
vloženo: 30. března 2015
vložil: Adriana Petružálková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velká spokojenost. Oba instruktoři byli i přes mé neustálé chyby vstřícní, trpěliví a pohodoví. Na zkoušku a především do provozu perfektně připravili a když jsem něco nechápala, vždy mi vše ochotně vysvětlili.
Jsem ráda, že jsem výcvik absolvovala právě zde. Určitě všem doporučuji.
vloženo: 10. února 2015
vložil: Helča,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Původně jsem měl vybranou úplně jinou autoškolu, ale zlákala mě naoko nižší cena než byla u konkurenční autoškoly. Pan Holý mladší si při hodině klidně zajede domů, nechá Vás dvacet minut čekat v autě a když se uráčí vrátit, tak je příjemnej jako šutr v botě. Možná se v ložnici potkal se sousedem. Měl by si uvědomit, že ten, kdo si zaplatil za výuku je žák, ne obráceně, a podle toho se chovat. Nebo si najít jinou práci. Jeho otec byl jako učitel v pohodě, při závěrečné jízdě podržel. Bohužel při následných čtyřech kondičních jízdách u jiné školy jsem se za volantem naučil víc. Navíc ty hodiny nebyly šizené a proběhly v klidu.
vloženo: 24. září 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Předně děkujeme panu Anonymu za udělené tři hvězdičky. Cena školného v naší autoškole vychází ze seriozního výpočtu, kdy si oproti konkurenci v regionu můžeme dovolit mít cenové zvýhodnění díky tomu, že používáme výhradně vlastní vozový park a nenajímáme externí učitele. Díky naší kvalitně odváděné práci jsme například za poslední čtyři závěrečné zkoušky z praktické jízdy skupiny B v regionu Kolín měli 13 úspěšných absolventů ze 14.
Bohužel ne každý dnes dokáže ocenit naši práci a ne každý se dokáže pod svůj příspěvek podepsat, natož říct „svůj problém“ člověku přímo do očí, když je to aktuální. Místo toho rádoby vtipně píše anonym, který hraničí s hloupou drzostí, až když má úspěšně po závěrečné zkoušce a dále si neuvědomí to, kdo ho na závěrečnou zkoušku opravdu připravil. Víme, že je naprosto nereálné se naučit za 4 výcvikové hodiny víc, než za dobu celého výcviku. Po boji je každý hrdina.

Josef Holý


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zklamání, velké zklamání. Rádoby nízkou cenu si vykompenzují tím, že vás donutí dokoupit "kondičky" čili na své si přijdou.
Jízda s mladým končí slovy chvály, naproti tomu jízda se starým končí jen výtkami. Nebo naopak. Jeden vás nechá podepsat jízdy na začátku hodiny, a druhý na konci. Za co vás jeden chválí, za totéž vás ten druhý kritizuje.
vloženo: 13. srpna 2014
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vezmete-li si výkladový slovník českého jazyka, bude určitě jako význam slova autoškola napsáno zeptejte se v Autoškole Holý! Od prvního dne až k závěrečné zkoušce je kurz řízení možné popsat pouze superlativy a i proto jsem tuto autoškolu doporučil nejednomu známému, kteří po absolvování kurzu sdíleli můj názor.
vloženo: 25. června 2013
vložil: Martin Procházka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla nadmíru spokojená. Na jízdy jsem se vždy těšila, díky milému přístupu. Vše mi vždy bylo vysvětleno co přesně mám dělat a když jsem něco udělala špatně, byla jsem na to upozorněna, abych se při další jízdě tomu vyvarovala. Jízdy jsme si vždy plánovali dopředu, tak jak jsem měla volno já a jak se mi to hodilo - ať už to bylo brzo ráno, nebo navečer.
Byla jsem ráda, že cenu kurzu můžu rozdělit do 3 splátek bez navýšení a byly do ní započteny materiály k učení.
Rozhodně tuto autoškolu doporučuji!
vloženo: 16. června 2013
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi mi záleží na vlastním chování lektora autoškoly - je to učitel a jde hlavně o to, aby dokázal vycítit, jak se má ke komu chovat. Přijde mi velmi zvláštní, že mi pan inženýr vykládal o tom, jak má ženská sedět u plotny, jak nepatří k vojákům a policistům apod. Je to podivný člověk s negativním vztahem k lidem. Kolikrát první půlhodinu téměř nemluvil, jen vytýkal. Chyběla mi u něj empatie a takt, ohled k druhým lidem. Jsme žáci, on je učitel - i když v autě - podle toho by se měl chovat. A ne vytvářet negativní atmosféru už tím, jak na Vás blbě kouká skrz okénko ještě před otevřením dveří. Sotva pozdraví, vy se bojíte... Já už nikdy, děkuji!!!
vloženo: 29. května 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Skromně děkuji slečně Lence Suchánkové za udělené dvě hvězdičky. Velmi nám záleží na tom, aby byli naši klienti spokojeni. Jak hodnotím jako učitel slečnu Lenku Suchánkovou coby žáka autoškoly? Dávám pět hvězdiček. Během výuky byla svědomitá a na řízení šikovná žadatelka o řidičské oprávnění. Byla bezkonfliktní, spíše povahově uzavřená. Autoškolu ukončila závěrečnou zkouškou 29.11.2012. Byla napoprvé úspěšná ze všech tří částí zkoušky bez sebemenších problémů. Proto také autoškola jí vyšla vstříc, aby zkouška proběhla bezprostředně po dosažení předepsaného věku.
Po zkoušce jsme se rozešli v dobrém. Podali jsme si ruku a ona mi poděkovala. Až sem je vše jak má být. Slečna Lenka Suchánková jistě neměla důvod si stěžovat na svého učitele.
20.12.2012 do naší autoškoly nastoupil její přítel MARTIN KULICH. Právě ten, který ji před tím doprovázel na jízdu. Asi mu nevadilo jak „blbě koukám skrz okénko ještě před otevřením dveří“ a jak jeho slečnu sotva pozdravím. Také mu slečna zřejmě zapomněla říct, že jsem „podivný člověk s negativním vztahem k lidem“, jak si vzpomněla po půl roce. Zřejmě silná slova, která použila slečna Lenka Suchánková, by jiného urazila. Já to však ustojím, protože vidím za oponu loutkového divadla MK.
Slečně Lence Suchánkové přeji mnoho kilometrů bez nehod. Neměla by zapomenout, kdo ji vedl při prvních řidičských krůčcích.

Ing. Josef Holý


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem si ŘO na A2 a B. První rozhořčení bylo, že nastala změna zákonu a změnily se podmínky k získání A2. Bohužel jsem nebyl informován o detailech této změny, tom nebyl informován.
Zaplatil jsem si plnohodnotný kurz na motocykl, dostal jsem pouze 4 výukové hodiny.
Doba jízdy na automobil je 75 minut čistého času, po té se cca. 10-15 minut probírají chyby, co jste udělal.
Po čase jsem se dozvěděl, že pokud se vám nepovede udělat při závěrečných zkouškách jízdy nebo testy tak plošně pan Holý nechá zaplatit 300 korun navíc. Z toho plyne, že za nepovedené testy místo 100 korun státu zaplatíte 400korun.
Při jízdách velice záleželo na atmosféře v autě, tato autoškola si velice zakládá na svých vozech, které jsou v perfektním stavu, proto lektor velmi lpí na dobré zacházení s vozidlem. Velmi špatně jezdilo, když jsem vstoupil do auta a z lektora čišela neuvěřitelně špatná nálada, taková jízda byla úplně ztracená, za každou maličkost mi dal výrazně najevo, kolikrát sem si obrazně připadal jak fackovací panák. Uznávám, že jsem určitě dělal spoustu chyb, ale autoŠKOLA je od toho abychom se naučili jezdit, ne aby na nás někdo celou jízdu řval.
Naopak musím pochválit to, že se vždycky lektor při jízdách věnoval okolnímu povozu a sledoval dopravní situaci.
Další pochvala je, že vás Holý při závěrečných zkouškách podrží.
Ke zkouškám jsem se cítil připraven pouze z testů a částečně z motocyklu, z automobilu jsem si byl jist, že vyletím. Nakonec se mi celá autoškola podařila na poprvé i přez velmi smíšené pocity.
Chápu, že je velmi těžké a nebezpečné sedět za volantem s někým kdo má odježděno jen pár hodin, ale někdy by to chtělo víc pochopení.
vloženo: 27. května 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Autor tohoto „druhého“ již značně upraveného hodnocení mé autoškoly se jmenuje MARTIN KULICH. „První“, původní, hodnocení, jehož byl stejný autor, zveřejněné asi po dobu čtyř týdnů, bylo vyměněno. Totiž svým brizantním obsahem, byť zde, na stránkách ne vždy seriozního obsahu, naplňovalo skutek trestného činu. Toto nynější hodnocení nahrazuje původní, když to, prý, mimořádně umožnil provozovatel těchto stránek.
Jsem si vědom, že Martin Kulich je ještě ve věku dospívání a hledá vlastní identitu v konfliktu s nejistotou ohledně své role mezi lidmi. Poznal jsem ho jako labilního introverta. V autoškole byl tichý, rezervovaný a pesimistický. Velmi těžce nesl neúspěchy v řízení automobilu i motocyklu. Navenek se jevil jako umírněný, ale uvnitř sebe všechno hluboce prožíval.
Jeho první neoprávněné rozhořčení bylo, že autoškola požaduje v souladu se zákonem doplňovací výuku a výcvik, při rozšíření řidičského oprávnění ze skupiny A1 na skupinu A2. Bohužel na jednu z jízd ani nepřišel, přestože motocykl i učitel čekal na domluveném místě.
Druhé rozhořčení cena kurzu? Aktuální a úplný ceník naší autoškoly pro každý kurz je vždy zveřejněný na našich internetových stránkách a během kurzu se nemění. Hodnota plnění a cena nikdy není v rozporu s dobrými mravy. MARTIN KULICH byl jako kompaciscent s průběhem kurz seznámen, včetně na slevy na školném a neměl žádné výhrady.
Jsem si vědom, že jako autoškola veřejně činná, musíme být schopni snášet vyšší míru kritiky než řadový občan. Ale pokud intrikující člověk sdělí o nás skutečnosti, které jsou nepravdivé a navádí k podobnému druhou osobu, je naším právem se proti pomluvě bránit. I my máme právo na to, aby byla zachována lidská důstojnost, osobní čest, dobrá pověst a chráněno naše jméno.
Vyzívám autora „prvního“, již staženého, hodnocení, Martina Kulicha, aby se ze svá slova omluvil. Pokud potřebuje celé znění „prvního“ hodnocení, tak dám k dispozici.

Ing. Josef Holý


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu u pana Holýho jsem udělala na auto s motorkou letos v dubnu na doporučení mé kamarádky.Trpělivost pana Holýho byla úctyhodná a na hodinách učebny byla i sranda.Celá autoškola proběhla v klidu,ale především kvalitně.Díky panu Holýmu mám skutečně jistotu v řízení,sám pan komisař mě pochválil.Autoškolu Holý doporučuju všem co se chtěj naučit řídit bez zbytečnýho stresu za opravdu dobrou cenu.Tímto bych chtěla zároveň autoškole poděkovat.
Petra
vloženo: 13. května 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu doporučuji.
Spokojený jsem byl s praktickou výukou - jízdy je možné naplánovat ve všední dny, víkendy i svátky, od rána až do večera.
Teoretická výuka se mi líbila méně, což může být tím, že jsem byl &quot;starší&quot; student - tedy už odvyklý didaktickému zpracování výuky podobajícímu se hodinám v základní škole. Nicméně, ne všechny hodiny výuky bylo nutné absolvovat a možnost studovat teorii sám byla dobrá (výukové materiály k dispozici).
Cena byla přiměřená - v ceně výukové materiály - informace na webových stránkách. Možnost zaplatit v několika částech.
Přístup k žákům : někomu může trvat déle, než si zvykne na humor a rázné vyjadřování pana Holého :) Přístup k žákům byl však vždy slušný a zodpovědný.
K závěrečné zkoušce jsem šel 2-3 měsíce po začátku výuky. Pokud se student této autoškoly bude zodpovědně připravovat, nebude mít u zkoušky žádný problém - bude dostatečně připraven.
vloženo: 10. ledna 2011
vložil: Kryštof,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přišlo mi že je to velmi rychlé,připravena jsem byla hlavně díky svému učení,jinak moc velká příprava na zkoušky nebyla.Jízdy byly taky velmi rychlé-myslím že 1,5 hod. to rozhodně nebylo.Spoustu věcí ,co se týče řízení, jsem se naučila od svého otce řidiče až po autoškole.
Ale přístup k lidem je velmi dobrý a ochota také.
vloženo: 15. července 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Úkolem žádné autoškoly (motoškoly) není udělat z absolventa vyježděného řidiče. Úkolem je, ho řádně připravit k samostatné a bezpečné jízdě v dnešním provozu včetně městského provozu (jízdní pruhy, světelné křižovatky atd.) a správnému ovládání vozidla. Jízdou při závěrečné zkoušce žák prokazuje před úřední osobou, zkušebním komisařem, svoji dosaženou úroveň ježdění. Pokud si dobře pamatujeme, s dotyčnou slečnou (T.S.) nebyl žádný problém.
Údaj 1,5 hod. při praktické jízdě je trochu úsměvný, protože dotyčná (T.S.) ani nezmiňuje kolikrát jela a na jakou skupinu si dělala ŘO.
Co se týče teorie, v našich silách a naším úkolem není se za někoho naučit několik stovek testových otázek nebo mu je vyplnit při zkušebním testu :)
Narozdíl od mnoha jiných autoškol u nás teoretická příprava (výuka výklad) pečlivě probíhá, ale bohužel také logicky nutná domácí příprava na teoretickou část zkoušky (testové otázky) někoho může bolet...



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Holý osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Holý < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Holý - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje