Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Horčička - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Horčička

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Horčička < <


   Do autoškoly jsem se těšila, bohužel jsem byla velice zklamaná z neosobního přístupu, vypadá to, ze Vašemu instruktorovi je jedno zda řidičák uděláte nebo ne. Komisaři mají až nelidský přístup. Pozitivní je, že se člověk naučí řídit v provozu, ale ten stres a jednání mi za to opravdu nestál. Komisař Vás nenechá udělat jízdy na první pokus, před jízdou Vás schválně vystresuje. Měla jsem i zaplacené v rámci kurzu dvě jízdy s vozidlem s automatickou převodovkou, ani toho jsem se nedočkala. Nedoručuji.
vloženo: 4. května 2021
vložil: Eliška,


   Skvělá autoškola :-) Jelikož nejsem žádný dřevák a něco mě naučil i táta a vlastně i jeho kdysi dávno zase můj děda, tak závěrečky jsem dal na poprvé a to za pouhé 2 měsíce !!!
Ještě jednou děkuji a budu doporučovat.

vloženo: 12. července 2020
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


   Nemohu hodnotit výsledky za celý kurz, ale hned na úvod mě šokoval přístup autoškoly, při jízdách adeptů. Klučina, který NIKDY za volantem neseděl, s řízením vozidla neměl žádné zkušenosti , byl posazen za volant a vyjel do ostrého provozu. Toto může udělat pouze blázen.
Já, když jsem si pořizoval řidičák na auto, tak po absolvování teorie, následoval trenažér, abych zjistil jak moc se musí točit volantem, kde jsou jaké pedály, jak řadit a další seznámení s pozicí řidiče. Dále následovaly jízdy v automobilu na neveřejném prostranství, abych si natrénoval reálné ovládání vozidla - rozjezd, zastavení, přeřazení, couvání, otáčení volantem, atd.
Teprve potom , když jsem uměl ovládat vozidlo, jsem vyjel do ostrého silničního provozu.
Autoškolu Horčička , jsem vybral pro pochvalný obsah na webových stránkách, ale kdybych věděl, že výuka probíhá tímto způsobem, zvolil bych jinou autoškolu.
I když je kurz na samém začátku, je pro mě velkým zklamáním.
Dcera bude dělat řidičák zcela určitě u jiné autoškoly.
vloženo: 11. července 2020
vložil: Petr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Poslední dobou se hodně zhoršila a když nepříjde instruktor na zkoušky tak to docela naštve + vyhodíte peníze zbytečně.
vloženo: 20. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na jízdy jsem chodila ráda a v dobré náladě až poté, co omarodil můj první učitel.. Potom mi byl přiřazen druhý, díky kterému jsem byla v pohodě a bez stresu. Individuální plánování jízd nemělo chybu, přizpůsobí se dle Vašich plánů i příprava na teorii je na vysoké úrovni. Takže autoškolu Horčička s učitelem, kterého jsem měla já (protože vždy záleží na lidech) vřele doporučuji..
vloženo: 3. ledna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ---
vloženo: 23. července 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dozvěděla jsem se určitě něco navíc než jen to jak řídit motorku. Kladně hodnotím osobní přístup pana Chadraby u kterého je vidět, že práce ho opravdu baví a že ji dělá srdíčkem. Jsem docela stresák ale zkoušky jsem zvládla na výbornou, domácí příprava pomocí testů byla super. Můžu vřele doporučit. Pan Zajíček - maximální profesionál.
vloženo: 28. srpna 2012
vložil: Jarka Šplíchalová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi dobrá autoškola je sice trochu dražší ale zaplacené peníze se vám vrátí pomocí toho že většina lidí to udělá na první pokus nebo na druhý.A nemusejí vyhazovat peníze za další opravné pokusi. Já jsem sní velice spokojená
vloženo: 6. května 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bez komentáře jedna z nejlepších autoškol co se týče přístupu k žákům, k celkovému stylu učení jak jízdy tak vysvětlení teorie, sestaveí časové haronogramu s každým zvlášť což je super, že nemusíte nikoho vozit nebo být nervozní z toho, že někdo sedí za Vámi a pozoruje Vás. Bezpochyby prvotřídní
vloženo: 10. listopadu 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   CElkový průběh výuky byl dobrý. Na zkoušky jsem byl více než připraven. Sice je tato autoškola dražší než ostatní ale vynaložé peníze navíc se opravdu vyplatí a budete opravdu spokojeni. Autoškola Vás zaregistruje na www.etesty.cz a po celou dobu kurzu Vás kontroluje jestli doma trénujete teorii. Tato autoškola se opravdu vyplatí.
Vřele doporučuji všem.
vloženo: 27. července 2011
vložil: Petr Jirouš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemám co dodat.
vloženo: 28. prosince 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   supr přístup,vřele doporučuji,velmi profesionální uroven,bezva škola
vloženo: 18. května 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S profesionálním přístupem a flexibilitou autoškoly Horčička jsm byl velice spokojen.
Vřele doporučuji šem.
vloženo: 7. října 2009
vložil: Pavel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   super
vloženo: 12. srpna 2009
vložil: jméno nezveřejněno,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Horčička osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Horčička < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Horčička - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje