Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Ille - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Ille

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Ille < <


   Nejlepší autoškola na Jihu Čech!
Výborný vozový park, zázemí a super instruktoři.
Doporučuji! &#128077;
vloženo: 22. února 2021
vložil: Lucie,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola na Jihu čech za mě ;) Doporučuji všem! Parádní přístup prostě nádhera
vloženo: 10. října 2019
vložil: Matěj Malý,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem velmi spokojená! Velmi dobrý přístup k žákům. Učitelé i vozový park na jedničku! Doporučuji všem!
vloženo: 22. srpna 2019
vložil: Martina , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   
Kurz probíhal suprově učitele velmi milý a ochotný poradit a leccos vysvětlit! To se dneska už moc nevidí takže za mě mohu jen a jen doporučit.
vloženo: 12. června 2019
vložil: Lukas , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Takže.. do Autoškoly Ille jsem dojižděl celkem z pěkný dalky.. za svuj celej proces v Ille jsem měl 3 učitele. Jen jeden z nich, Starý pan Ille mě něco málo naučil. Pak přišly zkoušky na ktery jsem se učil sám. A pak na jízdy.. no poprvy jsem to neudělal. Při finální jízdě jsem se dozvěděl hodně nových věcí. takže jsem čekal pak dalších 20 dní, než jsem mohl dělat reparát. když jsem to konečně dal. Tak autoškola ille dala poslední hřebíček do rakve. Řekla si o pěkný peníze. Přes 10 000 korun za to nic co jsem se naučil. Ve měste ktery mám o něco blíž, bych zaplatil jen 8 500 a veřim že bych i něco uměl. takže tohle je můj názor na Autoškolu Ille.
vloženo: 17. října 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola ILLE byla asi ta nejlepší. Mají celkem nové auta. rádi nám vyšli vstříc, ohledně školy, jak by nám to vyhovovalo. teorie, byli super, říkali nám svoje zkušenosti a případy, co se kdy stalo. Když jsme měli jízdy rádi nám vše vysvětlovali. na testy jsme byli plně připravený :) párkrát jsme si dělili testy přímo v autoškole a špatné odpovědi nám rádi vysvětlili. negativní bylo teda jenom u mě, že mě moc nenaučili se rozjíždět do strmého kopce :) ale ted je to celkem hračka. tuto autoškolu všem doporučuji :)
vloženo: 22. července 2016
vložil: Lucka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu vřele doporučit. Velice se dbá na praktickou část, ale zanedbána není ani ta teoretická, která je prostě také zapotřebí. Velké množství dopravních situací bylo vykládáno na základě vlastních zkušeností, což je také velice důležité (nebylo to jen bezhlavé předčítání zákonů a pravidel). Za dobrý považuji i vozový park, jelikož jsme měli možnost jezdit v podstatě nejnovějším golfu, který měl ty nejnovější funkce. Asi jediné, co bych vytknul, jsou častá čekání na lektory, kteří si v průběhu jízd často chodili nakupovat apod. Na druhou stranu se jim nelze divit, jelikož trávit v autě celý den, to není zrovna zdravé, a proto lze tyto "prohřešky" přehlédnout.
vloženo: 8. dubna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, tuto autoškolu mohu hodnotit jen pozitivně. Za svůj život sní mám již třetí zkušenost, díky tomu, že jsem měl, malý motocykl,
poté motorku a ted jsem si dělal papíry na auto.
A vždy jsem byl naprosto spokojen, jak s provaděnou výukou, tak s učiteli, kterých jsem zažil několik. Takže vřele doporučuji všem. S pozdravem M. Benda

vloženo: 23. listopadu 2015
vložil: M.Benda,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na autoškolu vzpomínám moc ráda. Celkově ji hodnotím na výbornou a všem doporučuji. Skvělý přístup instruktorů, teoretická část, kde se toho hodně naučíte a zároveň se zasmějete:-) Jízdy byly také prima. Na zkoušky vás také dobře připraví. Samozřejmě se musíte trochu učit:-) Nemám jedinou negativní zkušenost! Doporučuji!
vloženo: 11. prosince 2014
vložil: Nikola Kolářová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Delal jsem ridicak C E a naprosta spokojenost fer jednani dobra cena muzu jen doporucit :)
vloženo: 27. července 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem doporučuju!!
vloženo: 2. června 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   kvalita
vloženo: 29. ledna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Byla jsem hrozně spokojena s přístupem,všichni jsou tam skvělý,hrozně hodný a výborně jsem díky nim byla připravena na závěrěčné zkoušky.Mohu jedině doporučit!!!Jsem ráda a moc jim děkuji,za úspěšné dokončení......Kdo se chystá udělat si řidičák-vřele doporučuji tuto autoškolu.
vloženo: 10. března 2011
vložil: Alena Fáčová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Byla jsem hrozně spokojena s přístupem,všichni jsou tam skvělý,hrozně hodný a výborně jsem díky nim byla připravena na závěrěčné zkoušky.Mohu jedině doporučit!!!Jsem ráda a moc jim děkuji,za úspěšné dokončení......Kdo se chystá udělat si řidičák-vřele doporučuji tuto autoškolu.
vloženo: 10. března 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní kolektiv učitelů,přístup jednání:-)Jízdy i učení.Závěrečky samozdřejmě s nervozitou-ale jistě by nás nepustili kdyby si nebyli jisti že to neuděláme.Mohu všem vřele doporučit.Všem tímto ještě jednou děkuji.Zdeňka Sedlo
vloženo: 20. ledna 2011
vložil: Zdeňka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tak s kurzem autoškoly jsem byl velmi spokojen učitelé byly skvělý správný přístup k vyuce prostě skvělý, na zkoušky jsem byl sice vyklepanej ale zase dobře připraven takže jedině chválím... :-) D.V.
vloženo: 5. června 2010
vložil: Daniel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý výklad vše jsem dobře pochopila a snáze se mi učilo.Maximální věnování zákovi cítila jsem se na zkoušky dobře připravena.Myslím si že pokud by učitelé mněli pocit že ty zkoušky nezvládnete tak vás hned na první termín nepustí a maximálně se vám věnují dokud nepochopíte například křižovatky.
vloženo: 18. ledna 2010
vložil: Hana Machová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S kurzem v autoškole jsem byla maximálně spokojená.Ochota a ohleduplnost učitelu byla skvělá.Určitě můžu hodnotit jako skvělou autoškolu.Jana T.
vloženo: 12. září 2009
vložil: Jana,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Ille osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Ille < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Ille - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje