Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Irča - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Irča

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Irča < <


   S výukou jak teoretickou tak praktickou jsem velmi spokojena, přístup učitelů TOP, měla jsem tu možnost mít hodiny se všemi kantory. Každý má svůj styl ale v závěru jsou stejné a přístup je úžasný. Na prvním místě jsou žáci a jejich dotazy a samozřejmě vysvětlení praktické jízdy.

S Autoskolou IRČA jsem byla velmi spokojena a jsem rada ze jsem si vybrala zrovna tuhle, skvělé základy a hlavně strašně fajn lidé. Vřele doporučuji.
vloženo: 2. května 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   K autoškole Irča jsem se dostala přes kamarády a jejich doporučení. Po vlastní zkušenosti doporučuji i já!
Zkušenost jsem měla jak s paní Růžičkovou, tak s paní Slovákovou, a to jen tu pozitivní. Obě dvě jsou velké sympaťandy, co skvěle naučí jízdu v provozu a perfektní strategii k parkování. Pan Růžička naopak výborně vysvětlí teorii,kterou obohatí o své zkušenosti, a jistě perfektně naučí žáky jezdit na motorce.
Hlavně žádný strach! Se mnou to taky vypadalo velmi bídně, ale zkoušky jsem, s překvapením všech, dala na poprvé díky skvělé přípravě :)
vloženo: 23. ledna 2021
vložil: Simona, emailová adresa nezveřejněna


   Byl jsem velmi spokojen , umí dobře připravit na zkoušky hodiny kurzů taky velmi dobré úplně úžasné vše bylo tak jak jsme se domluvily prostě paráda děkuji že jsem si splnil můj sen a mám ho moc děkuji tetě Ireně za to že mě dokázala přinutit se učit a dokázala že jsme si mohl udělat ŘP , úžasná autoškola nemůžu nic říct ani špatné slovo děkuji ještě jednou a doporučuji všem běžte k ním jsou boží s pozdravem Dominik z ONV
vloženo: 27. listopadu 2020
vložil: Dominik Pecha, emailová adresa nezveřejněna


   S autoškolou jsem byl opravdu nadmíru spokojen. Všichni lektoři velmi příjemní, tolerantní, trpělivý... jednoduše řečeno, vždy jsem se tam těšil. Za zmínku také určitě stojí velmi osobní přístup. Super byl také vozový park, auta zde ,,odpovídala roku 2020" :). Na zkoušky jsem byl připraven perfektně. Narozdíl od některých kamarádů, kteří řidičák dělali u jiných autoškol, se nebojím po úspěšném splnění kurzu sednout za volant. Můžu jen a jen doporučit!!!!!
vloženo: 8. srpna 2020
vložil: Michael Blaha, emailová adresa nezveřejněna


   K Irči jsem přišla po negativní zkušenosti s nejmenovanou autoškolou v UH, Irča mi pomohla překonat strach a stres z řízení, který jsem si vytvořila po předchozí negativní zkušenosti. Nikdy nezvýšila hlas, vždy vše v klidu vysvětlila, ukázala. Největší plus za mě byl ten přístup, Irča je zlatý člověk.
vloženo: 12. června 2020
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem, kteří vybíráte právě motoškolu, fakt doporučuji. Pája se kterým jsem mívala jízdy je profik s kamarádským přístupem a člověk s neskutečnou trpělivostí. Za vaši blbost na silnici vás NESEŘVE, jako třeba jinde a pak se třepete, že nevíte, jak se startuje. Naopak kromě teorie a toho, "jak řídit motorku" vám dá rady, které jsou pak v provozu k nezaplacení. Navíc, já jsem malá a s motorkou jsem ze začátku fakt bojovala a hodně pomoci a mnoho dobrých rad mě krom Páji dala i Domča, mimojiné velká motorkářka. Prostě máte pocit, ano, jsou tu pro mně. A moc za to děkuji:-)
Martina
vloženo: 21. září 2019
vložil: Martina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Irča jsem byl nadmíru spokojen, po předchozí negativní zkušenosti u jiné nejmenované autoškoly jsem zde úspěšně dokončil kurz B přímo s paní instruktorkou Irčou, o dva roky později jsem si s jejím manželem odškrtl i políčko A2. V obou případech průběh výuky doprovázel přátelský a profesionální přístup, který zajistil, že jsem se na každé jízdy těšil. Podle individuální potřeby se šlo také skvěle domluvit na harmonogramu jízd. Výborná příprava na zkoušky i do samotného řízení jako takového :-)
vloženo: 13. června 2019
vložil: Adam Kocourek ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S kurzem jsem byla moc spokojená, paní učitelky jsou moc milé a rády se vším pomůžou. Vychazely mému časovému harmonogramu vstříc, což bylo pro mě prioritou číslo jedna.
vloženo: 21. prosince 2018
vložil: Caroline,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Též se musím připojit ke kladným hodnotícím. Musím říci, že Autoškola Irča byla nejlepší možná volba. Na jednu stranu jsem se na řízení auta moc těšila, na stranu druhou jsem se bála. Paní instruktorky mě ale strachu úplně zbavily. Nemám co vytknout, prostě pecka. Kdo chce přátelské prostředí a kvalitní autoškolu, tak vřele doporučuji.
vloženo: 5. května 2018
vložil: Kačka S. , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem můžu doporučit. Přátelští, profesionální a plní vědomostí, ohledně jízdy na všech jimi ovládanými dopravními prostředky, to jsou instruktoři v autoškole Irča. Jde vidět, že je tahle práce baví a naplňuje. Vysoká úroveň vozového parku, především motorek. Také příprava na závěrečné jízdy a zkoušky velmi kvalitní. Velmi kladná zkušenost a jak už jsem psal, můžu jen doporučit.
vloženo: 18. dubna 2018
vložil: Igor F., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jen a jen doporučit.
Přístup velmi kladný, jak ze strany Irči, tak Pavla a bez pochyby i Dominiky. Ochota opravdu ukázková a časová flexibilita na jedničku k ohledu například studujícím a pracujícím lidem.


vloženo: 16. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi pohodový a přátelský přístup k žákům. Jezdila jsem nejvíce s Domčou, která byla suprová, ale občas i s Irčou a Pájou. Všichni 3 jsou skvělí, každý mě naučil něco nového. Perfektní příprava na závěrečné testy a jízdu. Tuto autoškolu velmi doporučuju, byla jsem nadmíru spokojená :)
vloženo: 9. dubna 2018
vložil: Nikola, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vyuka probihala v klidu, do dnes na pani Irču v dobrem vzpominam, diky ni umim ridit. Umi cloveku pomoci, je pozitivni, takze se pak neboji do provozu.
vloženo: 7. dubna 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bál jsem se sednout za volant, ale nakonec, díky paním instruktorkám, se pro mě stala autoškola skvělým zážitkem, na který rád vzpomínám.
Profesionální a vztřícný přístup. Osobně můžu jen doporučit.
vloženo: 6. dubna 2018
vložil: Jiří Kocůrek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Irča můžu vřele doporučit. Měla jsem tu čest jezdit s oběma instruktorkami a byla jsem více než spokojená. Musím ocenit především trpělivost (zejména při parkování) a ani jednu jízdu jsem se nesetkala s tím, že by na mě některá z instruktorek křičela. K závěrečným zkouškám jsem byla skvěle připravená a velmi kladně hodnotím přátelský a milý přístup! :-)
vloženo: 6. dubna 2018
vložil: Michaela, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vstřícný přístup, ochota odpovědět na dotazy. Velký talent na řízení zrovna nejsem, i tak jsem testy zvládla na první pokus. Za to vděčím pevným nervům Irči i její dceři Emmě. Za volantem často vystřídal stres i smích.
vloženo: 6. dubna 2018
vložil: Klára Herudková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ze zacatku jsem mela z rizeni strach, ale teto autoskole jsem nesmirne vdecna, za to, ze me tohoto strachu zbavila, perfektne pripravila na zaverecne zkousky a ze mlada pani instruktorka se mnou mela tolik trpelivosti a za celou dobu na me ani jednou nekricela (docela se divim :D). Vyukove materialy k teoreticke casti byly perfektni, vyukove videa propracovane. Nemuzu si absolutne na nic stezovat a tuto autoskolu muzu jenom doporucit! :)
vloženo: 6. dubna 2018
vložil: Natálie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem ráda,že jsem po dlouhém uvažování zvolila zrovna tuhle autoškolu na doporučení mého přítele. Díky za naučení všeho a hlavně za bezva přístup v hodinách. Střídala jsem učitelky dvě a každá mě naučila něco jiného. Na začátku jsem bojovala a jak rikala domča ´ty válčíš´:-D a potom to bylo proste super. Naši jsou velmi rádi, jak po dvou mesicích ridim a pujcuji mi auto bez strachu. Díky cele autoskole a já doporucuji vsude dál. Katka B.
vloženo: 6. dubna 2018
vložil: Kateřina B.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový dojem z autoškoly hodnotím známkou 4-. Paní Irena při jízdách telefonovala, slečnou dcerou jsem ztrácela drahocenné minuty, když každých 15 minut chtěla vozit na záchod. Při prvních teoretických zkouškách mi nepřipomněli, abych si vzala občanku a pěkně mi vynadali za to, že jsem si ji nevzala, takže jsem musela jít dělat testy napodruhé, nacož mi slečna dcera přišla "pogratulovat" k 50 bodům, jak neumím rozjezdy, že jí odvařím spojku a zničím auto, prostě mě úplně vystresovala a když jsem se jí jednou v autě rozbrečela, svým namyšleným hláskem mi vytkla, že se jí za 2,5 roku nikdo v autě nerozbrečel, to samé paní Irena, která mi to hlasitě také vyčetla. Jízdy jsem napoprvé neudělala jejich chybou, protože mě dostatečně nepřipravili na všechny situace. Sám komisař mi řekl, že to má chyba nebyla. Paní Irena si neodpustila její obvyklé vybírání peněz za ranní jízdu před zkouškama. Té jde hlavně o peníze. Doplatila jsem na to tak, že jsem zbytečně zaplatila 400,- a jízdy šla dělat napodruhé, ty jsem teda neudělala mou chybou. Napotřetí to vyšlo. Špatně vybraná autoškola a hlavně špatné zkušenosti. Nedoporučuji.
vloženo: 6. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem rizšíření na E a D . Rychlost a příjemné vystupování. Žádné stresy a sranda.
vloženo: 23. ledna 2018
vložil: Petr Špaček,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto spokojená, jak s paní Irčou tak s paní Domčou. Žádný křik , pohoda při jízdách a když jsem něco provedla tak znova,znova,znova dokud jsem neprojela úsek dobře. S autama jsem taktéž spokojená a zkoušky na poprvé, takže jedině doporučuji
vloženo: 28. září 2017
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za prvé říkají si jak male děti Irča Pája. Už to se mě nelíbilo ale budiž. Irena to je fakt... pořad jen řvala, telefonovala a sama neumí jezdit. prostě děs. Ta mladá to je asi dcera jel jsem s ní jednou to děs ta už vůbec neví , která bije. Dokáže udělat kolaps na každé křižovatce i když bych ju normálně projel, začala mávat rukama a šlapat mě na pedáli. Pak jsem chtěl jít dělat, tam i motorku ale nakonec jsem si to rozmyslel. Auto stačilo. když jsem viděl motorky, že pořád mají dvojí ovládání a jezdil bych jen na staré vraně tak jsem šel jinde. A cičiště na motorky , tak to je taky děs malé hrbaté. tuto autoškolu vůbec nedoporučuji. Jarda
vloženo: 19. září 2017
vložil: Jarda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice spatna instructor ka. Neumi ucit zaky
vloženo: 12. května 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola Irca si nabere strasne moc studentu, kteri malo jezdi, takze ridicak dlouho trva... kamaradka, ktera zacala delat ridicak pozdej ho mela driv jak ja... neprizpusobiva... ma z toho kseft, tak si nabere hodne studentu, kteri pak trpi... rika to hodne lidi... timto tuhle autoskolu nedoporucuju, radsi autoskola Lukáš Pavlů
vloženo: 16. února 2017
vložil: Kristyna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola Irca si nabere strasne moc studentu, kteri malo jezdi, takze ridicak dlouho trva... kamaradka, ktera zacala delat ridicak pozdej ho mela driv jak ja... neprizpusobiva... ma z toho kseft, tak si nabere hodne studentu, kteri pak trpi... rika to hodne lidi... timto tuhle autoskolu nedoporucuju, radsi autoskola Lukáš Pavlů
vloženo: 16. února 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz jsem absolvovala v autoškole Irča částečně s panem Pájou, ale více jízd s Irčou. Pan Pája byl velmi laskavý a mnoho mne naučil. Vypadá sice jako Ivan z Mrazíka, ale je i tak hodný. Zato paní Irča při jízdě jen telefonuje a dívá se na sebe do zrcátka a hlavně všechny pomlouvá. Kdyby nebylo Páji zkoušky jsem neudělala. Děkuji mu za to. Terka
vloženo: 31. srpna 2016
vložil: Terka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jezdila jsem pár jízd s Pájou a pár s Irčou. Nesrovnatelné. Pája se mi věnoval, vše vysvětlil, vypadá sice trochu jako Ivánek z Mrazíka, ale je i tak hodný. Irča buď telefonovala, nebo se dívala pořád na sebe do zpětného zrcátka a pomlouvala ostatní autoškoly. Pokud mohu doporučit a chcete do této autoškoly jít, jezděte jen s Pájou. Terka
vloženo: 31. srpna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola, výborní lektoři a skvělá příprava na zkoušky :)
vloženo: 8. ledna 2016
vložil: David, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný přístup k žákům,profesní znalosti na vysoké úrovni.Doporučuji.
vloženo: 22. září 2015
vložil: Josef Jurča,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rychlost, spolehlivos, super ceny! Prostě bezva autoškola, vřele doporučuji !!!
vloženo: 20. srpna 2015
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejsem zrovna typ, který by měl vlohy k technickým a praktickým věcem, ale autoškola Irča mě provedla celým kurzem bez stresu a naprosto v pohodě. Kdykoliv jsem něco nepochopila, mohla jsem se zeptat a nepřipadat si jako idiot. Naopak. Oba lektoři jsou kliďasové a umí vše perfektně naučit. :) :)
vloženo: 5. ledna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Irča je naprosto pohodová.
vloženo: 26. prosince 2014
vložil: Peter Bartoš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup k žakům suprovni bez jakých koliv probelmu
vloženo: 5. srpna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše probíhalo v klidu a v příjemné atmosféře, na zkoušky mě připravili na jedničku! Tuto autoškolu bych doporučil všem.

Prostě tady popište autoškolu vlastními slovy :)
vloženo: 10. dubna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem ráda, že jsem nedělala řidičák na moto jinde a lituju toho, že jsem u Irči nedělala i řidičák na auto. Naučit 158 cm vysokou, 45 kg vážící liliputánku na "velké" motorce, z které dosáhne sotva na špičky a neví k čemu která páčka vůbec je, musí stát hodně trpělivosti a nervů, ale všechny jízdy probíhaly s humorem a jediný kdo nadával jsem byla já sama sobě :D Díky povzbuzujícímu přístupu se vše bez problémů zvládlo a teď už jen čekám až se aspoň na chvilku ještě umoudří počasí a pojedu se seznámit se svou mašinou ;-)
vloženo: 29. října 2012
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Irča i Pája jsou velice trpěliví:Pněkdy to bylo o nervy, ale nakonec vše dobře dopadlo:))navíc si super pokecáte:D:))můžu jen vřele doporučit:))není se čeho bát:)
vloženo: 16. října 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola mi byla doporučena rodinou a byla jsem nanejvýš spokojena. Přístup obou učitelů byl velmi přátelský, dalo by se říct, že rodinný. Jízdy nebyly jen poučné ale i zábavné. Také mi poskytli všechny materiály pro studium.
Jsou výborní vřele všem doporučuju. :)
vloženo: 27. září 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem si vybíral velice pečlivě, nemám rád křik a zpočátku jsem se trochu obával, ale vybral jsem dobře a na hodiny jsem se těšil, protože jsme se mockrát spolu nasmáli, jak s Irčou tak s Pavlem, profesionální přístup, auta nejnovější modely, a jakmile bude hezky, budu navazovat na motorku a už se nemůžu dočkat!
vloženo: 4. března 2012
vložil: Marek Jakšík, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Parádní autoškola:) Líbilo se mi tam...někdy byla při jízdách i sranda :D připravená jsem byla celkem dost..kdybych si měla vybrat znovu,neměnila bych:)
vloženo: 29. prosince 2011
vložil: Dominika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsem se cítila dobře. Paní učitelka měla zájem mě naučit co nejvíc. Setkala jsem se s téměř mateřským přístupem. :)
vloženo: 24. listopadu 2011
vložil: Klára Opravilová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu bych doporučila, protože mají vřelý a přátelský přístup! Do autoškoly jsem chodila bez jakého-koli stresu a na každou jízdu jsem se těšila. Nic než doporučení tady psát nemusím :-)
vloženo: 19. července 2011
vložil: Katka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   super instruktorka,vše super naučeno i vysvětleno,,,POHODOVA ATMOSFERA

VŠEM DOPORUČUJI
vloženo: 21. srpna 2010
vložil: simona vlachynska, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   bylo to super. Jak jsem tam šla na první jízdu , hrozně jsem se bála,že po mě bude ječet a já někoho přejedu. Naštěstí nikdo po nikom neječel a mnohdy jsme se i dost nasmály. :-D Ještě jsem se bála jak to udělám se školou(končím totiž pokaždé jindy a málokdy to vím týden předem)ale i to se skvěle vyřešilo tak aby to vyhovovalo obou stranám ...
Na závěrečné zkoušky jsem byla připravena vážně moc dobře,obzvlášť na jízdní(Irča vše pořádně popsala proč to tak je a na co si mám dávat pozor)

No prostě si vážně nemůžu stěžovat a myslím , že mě velice dobře připravila a teď už jen doufám že nikoho nepřejedu ... :D
vloženo: 11. srpna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní přístup,dobře připraven,jsou to profíci na svém místě,dobrá domluva,prostě s úsměvem do autoškoly.................

UPOZORNĚNÍ: Toto hodnocení bylo dle poznatků administrátorů webu VSECHNY-AUTOSKOLY.cz s největší pravděpodobností vloženo samotným provozovatelem této autoškoly nebo na základě jeho podnětu.

vloženo: 23. ledna 2010
vložil: Dan Čapčuch, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chodim do autoskoly k Irči som spokojna uz som sa hodne naucila aj ked niekedy robim chyby ale da sa¨.Vzdy ma moja lektorka upozorni ked nieco urobim zle.Je to super skola.Naozaj doporucujem
vloženo: 14. října 2009
vložil: Lubka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tady není co vytknout, vřele doporučuji!!!!
vloženo: 4. října 2009
vložil: Jurásek Dominik,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Irča osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Irča < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Irča - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje