Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Jelínek - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Jelínek

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Jelínek < <


   Výborní instruktoři, jak pan majitel Jelínek, tak i ostatní.Na jízdy jsem se vždy těšila, skvělá a uvolněná atmosféra a kvalitní výcvik. Na zkoušku jsem byla řádně připravená, všem vřele doporučuji, za mě nejlepší autoškola s nejlepšími instruktory ve Vyškově.=)))
vloženo: 17. června 2021
vložil: Silvia ,


   Skvělá příprava, komunikace. Instruktor vyšel s časem vždy vstříc a vše bylo bez problému. Příprava na zkoušky perfektní. Moc doporučuji.
vloženo: 15. června 2021
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lákadlem je nižší cena ovšem tam se vykompenzuje skutečně odjetým časem. Paní istruktorka Pospíšilová chodí permanentně na každou hodinu o 10 minut pozdě + přestávky na cigaretu během jízdy. Celově jeji styl vyuky je nijaký jen tupě jedete a učíte se trasy nazpamět.
vloženo: 28. července 2018
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup, maximální tolerance, ať už při jízdách nebo teorii. Doporučuji
vloženo: 29. července 2014
vložil: Bára Pivodová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše proběho v pořádku. Mohu jen doporučit!
vloženo: 31. října 2011
vložil: Lukáš Chalabala,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   pozor,p.Jelínek ma tendence osahávat děvčata
vloženo: 28. října 2011
vložil: novak,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   upozornuji,že majitel nedodržuje zákonné podmínky jízd,skracuje jízdy,zajíma ho pouse finance
vloženo: 2. září 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tož pohoda, nikdo nekřičí a dá se dobře pokecat..
vloženo: 27. listopadu 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše úplně parádní,instruktoři domluva snimi perfektní tolerance a velká trpělivost prostě vše o.k.!!!!!!!!! :-)
vloženo: 21. listopadu 2009
vložil: Irena Jakubčíková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Teoretické hodiny i zapůjčené materiály byly dostatečné. Instruktor velmi trpělivý, schopný.
Celkový dojem z autoškoly vynikající. Rozhodně všem doporučuji.
vloženo: 4. října 2009
vložil: Barbora Nová, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Jelínek osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Jelínek < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Jelínek - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje