Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Karel Etflaiš - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Karel Etflaiš

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Karel Etflaiš < <


   Pan učitel má lidský přístup, vše vysvětlí jak má, má velkou trpělivost. Za mě nejlepší autoškola. Velmi doporučuji.
vloženo: 21. ledna 2023
vložil: Růžena Doležalová , emailová adresa nezveřejněna


   V autoškole pana Etflaiše jsem byla naprosto spokojená. Pan Etflaiš i jeho kolega pan Šorma mají neuvěřitelnou trpělivost a lidský přístup. Jejich výuka je srozumitelná a časově se vám přizpůsobí. Oba jsou moc hodní a určitě to s nimi zvládne každý. Jsem jim oboum moc vděčná, za tak vlídný přístup. Lepší autoškolu jsem nemohla zvolit. Jednoznačně doporučuji.
vloženo: 12. října 2022
vložil: Lucie Samková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem úspěšně absolvovala pod vedením instruktora pana Šormy, kolegy pana Etflaiše. Jsem velmi spokojená a zároveň vděčná za trpělivý a vlídný přístup pana Šormy, který mě poctivě připravil ke zkouškám. Všem mohu vřele doporučit.
vloženo: 20. srpna 2021
vložil: Veronika , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   u pana Etflaiše jsme dělali řidičák celá rodina, pan Etflaiš má skvělý přístup k lidem, je ohleduplný na úplné začátečníky, přizpůsobí se časově, není problém jet tam kam chcete abyste se cestu naučili! Jízdy s panem Etflaišem byly super, vše vysvětlil a měl při jízdách trpělivost. Skvělá autoškola se skvělým instruktorem!
vloženo: 16. března 2020
vložil: Kristýna Salonová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit! Přestupovala jsem z autoškoly do autoškoly a tato se mi opravdu ověřila.
vloženo: 4. května 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pana Etflaiše mohu jenom doporučit. Při jízdách dbá na každý detail, vše srozumitelně vysvětlí a pečlivě připraví na zkoušky. Přizpůsobí se Vašemu času a z hodin odcházíte plní informací. Na zkoušky Vás pustí s čistým svědomím. U mě zvládnuté na poprvé a teď si jít jen pro řidičák!! :) Spokojenost nadevše....
vloženo: 11. července 2015
vložil: spokojený řidič, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chcete jít do autoškoly? Zvolte pana Etflaiše. Přizpůsobí se Vašemu času, kvalitám. Ke zkouškám Vás pustí na 100% připravené. Vše velmi dobře vysvětlí.Testy zvládnete na poprvé.
vloženo: 8. července 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jednoznačně doporučuju! Naprosto bez problému :)
vloženo: 29. září 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Etflaiš je sice tvrdý, ale velmi důsledný. Teorii nadrdí opravdu velmi dobře. Při jízdách dbá na každý detail a jezdit opravdu naučí bezpečně.. Lepší autoškolu jsem si opravdu nemohl vybrat.
vloženo: 14. listopadu 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super cena kurzu, teorii i praxi naučí, indivviduální přístup k časovým dispozicím žáků. Když jsem si rozšiřoval ŘP na A18 tak jsem šel do týdne k závěrečkám. S autoškolou sem byl maximálně spokojen.
vloženo: 10. září 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola byla super. Perfektní a férový přístup ke studentům. Můžu vřele doporučit.
vloženo: 1. prosince 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, super cena a kvalitní vozový park. Osobní přístup neměl chybu a rychlost přímo raketová, za měsíc jsem bezproblémů zvládl řidičský průkaz na dvě skupiny.
vloženo: 13. listopadu 2010
vložil: Michal Pešek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejsem už věkově z nejmladších :-) a tak jsem opravdu pečlivě hledala a našla.Skvělá autoškola se skvělým majitelem-instruktorem v jedné osobě. Pohodový přístup s naprosto svatou trpělivostí a humorem.Žádné nervy,žádný křik, žádný stres prostě nádhera.Takže opravdu doporučuji.
vloženo: 29. října 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych vřele doporučila, přístup lektorů velmi přívětivý, při jízdách na vás nikdo neřve ani není nerudný (toto bohužel nemůže říct mnoho mých známých kteří dělali autoškolu jinde).

K připravenosti lektorů nemám žádné připomínky, zdravotní příprava vedená velmi poutavě.

Díky psaní zkušebních testů a prověřování znalostí při teorii a samozřejmě výuce doma z výukového cd,které jsem dostala spolu s upomínkovými předměty již při nástupu do autoškoly, jsem byla dobře připravena ke zkouškám.

vloženo: 4. dubna 2010
vložil: Kateřina Bramborová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   śpatné vedení kurzů, nedostatečná připravenost lektora na výuku,mimo zdravotní přípravu, špatná informovanost a komunikace s personálem, nedostatečné využití praktického výcviku- zbytečné přestávky při jízdách
vloženo: 8. března 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola se mi delala skvěle až na par problému z komunikací na jízdy,ale byl jsem asi jedinej
vloženo: 1. září 2009
vložil: David,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola byla rychlá a bezproblémová. Cena podle mě super. S auty se mi jezdilo dobře, většina instruktorů mi byla sympatická. Řidičský průkaz jsem udělala na první pokus, ovšem k tomu je potřeba i vlastní příprava učení :)
vloženo: 29. srpna 2009
vložil: Kristýna Ullrichová,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Karel Etflaiš osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Karel Etflaiš < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Karel Etflaiš - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje