Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Karen Tylová - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Karen Tylová

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Karen Tylová < <


   Paní Tylová opakovaně zvyšuje hlas a svého klienta dovádí ke stresu. Takové chování není profesionální. Přehnaná cena za kurz neodpovídá nízké kvalitě autoškoly. Nedoporučuji!!!
vloženo: 2. srpna 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu jsem nebyl spokojený. Hlavně s paní lektorkou. Nakonec dělám autoškolu jinde.
vloženo: 3. března 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní Tylová je skvělá, milá, chápavá. Všechno s Vámi dělá postupně tak, aby Vám to dávalo smysl. S paní Tylovou to jde víceméně samo. Jedna z věcí, kterou tato autoškola vyniká je, že kromě toho aby Vás naučili řídit tak aby jste udělali zkoušky, učí Vás řídit tak, aby jste v budoucnu byli dobří a bezpeční řidiči. S paní Tylovou jsem dělala snad úplně všechno, co je v rámci řízení možné. Naučila mě jak jed na letiště a jak se tam orientovat, kdybych tam v budoucnu někoho vezla či vyzvedávala, vzala mě do automyčky; nedokážu si vybavit něco co jsme nedělaly/neprobíraly, nebo něco, v čem bych si byla nejistá. Nejezdily jsme pořád jednu a tu samou trasu, ale paní Tylová mě brala úplně všude, abych si nikde nebyla nejistá a cvičila se mnou všechno v čem jsem měla nedostatky. Už mám po zkouškách, a jezdím velmi ráda. Jezdit se nebojím, což je u spousty z mých přátel z jiných autoškol velmi časté. Pokud jste již obdrželi řidičský průkaz ale bojíte se jezdit, nebo máte v rámci řízení nějaké nedostatky, Autoškola Karen Tylová nabízí i kondiční jízdy při kterých si sami řeknete co Vám nejde, čeho se bojíte a co chcete trénovat. Velmi vám autoškolu Karen Tylové doporučuji.
vloženo: 19. října 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní Tylová je skvělá, milá, chápavá. Všechno s Vámi dělá postupně tak, aby Vám to dávalo smysl. S paní Tylovou to jde víceméně samo. Jedna z věcí, kterou tato autoškola vyniká je, že kromě toho aby Vás naučili řídit tak aby jste udělali zkoušky, učí Vás řídit tak, aby jste v budoucnu byli dobří a bezpeční řidiči. S paní Tylovou jsem dělala snad úplně všechno, co je v rámci řízení možné. Naučila mě jak jed na letiště a jak se tam orientovat, kdybych tam v budoucnu někoho vezla či vyzvedávala, vzala mě do automyčky; nedokážu si vybavit něco co jsme nedělaly/neprobíraly, nebo něco, v čem bych si byla nejistá. Nejezdily jsme pořád jednu a tu samou trasu, ale paní Tylová mě brala úplně všude, abych si nikde nebyla nejistá a cvičila se mnou všechno v čem jsem měla nedostatky. Už mám po zkouškách, a jezdím velmi ráda. Jezdit se nebojím, což je u spousty z mých přátel z jiných autoškol velmi časté. Pokud jste již obdrželi řidičský průkaz ale bojíte se jezdit, nebo máte v rámci řízení nějaké nedostatky, Autoškola Karen Tylová nabízí i kondiční jízdy při kterých si sami řeknete co Vám nejde, čeho se bojíte a co chcete trénovat. Velmi vám autoškolu Karen Tylové doporučuji.
vloženo: 19. října 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zkušenost s touto autoškolou byla otřesná. Po uhrazení kurzovneho trvalo cca měsíc než se začalo něco dít. Vubec neproběhla výuka teorie, chování učitele, se kterým jsem jezdila, bylo velmi hrubé a nepřiměřené. Jízdy probíhaly s přestávkami cca 10-14 dní, takže se pak člověk cítil v autě tak, jako kdyby tam seděl poprvé. Mluvila jsem o tom přímo s paní Týlovou, prosila jsem jí, zda by nešla zvýšit frekvence jízd. Řekla mi, že takové rozestupy jsou naprosto v pořádku. Vzhledem k okolnostem jsem se cca po 5-6 hodinách rozhodla vycvik ukončit a začít v jiné autoškole. Trvalo přibližně 2 měsíce než mi autoškola vrátila zbytek kurzovneho. V nové autoškole jsem měla výcvik hotovy cca za 2 a půl měsíce. Během jízd mě nikdo nenazýval husou ani na mě nekřičel, kurz byl o 3000,- levnější. Zkoušky z teorie i jízd napoprvé.
vloženo: 3. července 2020
vložil: Petra Prokopová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup a skvělá trpělivost!!!
vloženo: 19. září 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ...
vloženo: 12. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Podepsal jsem smlouvu s Autoškola Tylova pro autoškoly v angličtině (jak inzeroval na svém portálu). Instruktor (Michal) neposkytl lekce teorie, neposkytla materiály v anglické a jeho mluvený angličtina je velmi špatná, byl hrubý ke mně a stále trvá na tom bych si měl koupit více hodin navzdory dělá jen pět lekcí tak daleko. Také, během cvičných jízd odmítl odpovědět na mé otázky o jízdě namísto žádat právní otázky o tom, jak by mohl začít své vlastní podnikání.
vloženo: 2. února 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemám na řízení talent, to rozhodně ne, ale přístup téhle autoškoly mi způsobil obavy z řízení na dalších 7 let. Neustále jsem poslouchala, jak řídím hrozně a kolik je se mnou práce, instruktor naprosto neměl nervy na někoho vyděšeného a nebral v potaz, že s každou jeho rozladěnou výtkou se zvyšuje moje nervozita a zhoršují moje řidičské schopnosti. Prakticky vždycky, když jsem z toho auta vylezla, šla jsem domů v pláči. Pak jsem začala jezdit přímo s Karen Tylovou a bylo to rozhodně o dost lepší, ale taky občas ztratila trpělivost. Řidičák jsem udělala na třetí pokus a za kondiční jízdy po absolvování základního kurzu jsem dala ještě jednou tolik co za základní kurzovné. Ale ten pán, co učí v angličtině a francouzštině, je fajn a pohodář. (Roky 2007/2008)
vloženo: 4. srpna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh kurzu jsem absolvovala přímo s paní Karen Tylovou. Na čem jsme se dohodly, to platilo. Termíny, individuální studium, zkušební testy v učebně. Všechno proběhlo nad očekávání.

Na zkoušky jsem se cítila být výborně připravena. Na testy téměř dokonale, protože paní Karen Tylová umí vše dobře vysvětlit.

Autoškolu všem doporučuji. Řidičský průkaz jsem si dělala až ve svých 28 letech a opravdu jsem měla obavy. Výuka paní Karen byla vynikající. Musím přiznat, že je přísná, ale naučí vše dokonale a pro nervózní žáky má pochopení a dokáže je namotivovat.
vloženo: 3. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   
Velmi dobrá autoškola
vloženo: 14. prosince 2014
vložil: Marie,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou paní Tylové jsem byla naprosto spokojená. Profesionální a lidský přístup paní majitelky mě provázel celým kursem. Chápu, že je dnes velká konkurence na trhu a dost závistivců. Setkávám se s tím u svého podnikání. Negativní hodnocení musí být naprosto smyšlená a zcestná. NAPROSTO DOPORUČUJI VŠEM :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vloženo: 1. října 2012
vložil: karolína D., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktoři měli práci v autoškole jako boční přivýdělek, takže měli celkem málo volného času na výuku.. kurz jsem dělala ve finále asi 5 měsíců.
vloženo: 23. února 2011
vložil: Monika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola funguje dobře, plní svůj účel. Měla bych asi jen dvě výtky. Ta první se týká změny vozu, ve kterém student po kurzu dělá zkoušku. Je mi jasné, že si nedělám řidičák pro jeden typ vozu, ale mělo by být automatické, že si student zkusí jet ve voze, které bude pravděpodobně na zkoušce. Jezdila jsem celou dobu ve stařičké Felicii a na zkoušku jsem jela v Toyotě Yaris. To je, myslím, dost velký rozdíl. nechápu, proč jsem poslední jízdy nejela v Yarisu, který bývá u zkoušky častější.
Druhá výtka se týká nedostatečně přísného přístupu některých učitelů. Jak je možné, že student jede bez pásu, neví, že se při rozjezdu do svahu používá ruční brzda, na červené stojí na spojce apod.
vloženo: 18. listopadu 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Karen Tylová osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Karen Tylová < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Karen Tylová - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje