Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola KETTY - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly KETTY

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola KETTY < <


   Tuto autoskolu mohu jenom doporucit ve 27 letech jsem se odhodlala a podala prihlasku a rozhodne nelituji pani kettnerova energicka,sympaticka,mila zena ktera hodne nauci :) urcite se neni ceho bat kdyz jsem to dala ja zvladne to kazdy :D timto dnem jsem uspesne slozila zaverecky diky pani kettnerove ktere jeste jednou dekuju :)!
vloženo: 18. ledna 2023
vložil: Michaela,


   Doba kurzu trvala déle, než měla, ale spokojenost s učením řízení vozidla a příprava na zkoušky. :)
vloženo: 5. září 2022
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Dnešním dnem 17.8.22 úspěšně odjetá praktická zkouška . Dlouho jsme se do autoškoly jako takové dokopával ( v 25 letech ) , než jsem v sobě našel jiskru do toho s chutí jít a jsem maximálně spokojený, že jsme si vybral právě Autoškolu KETTY . Teoretické přípravy s Paní Kettnerovou byly vždy energetické plné odbornosti s osobními zkušenostmi a silničními perlami z terénu místy odlehčené humorem . Kdo skutečně chce se něco dozvědět či naučit a nasává řečené informace jako houba , je z teoretických hodin připravený na praktické jízdy , které jsou profesionální a naučné s předáváním osobních zkušeností . Děkuji Paní Kettnerové a Panu Ovsíkovi za předání všeho potřebného pro zvládání silničních situací ať už v divokém provozu Prahy nebo mimo ní .
Autoškolu KETTY s radostí doporučuji a přeji mnoho dalších spokojených žáků .
vloženo: 17. srpna 2022
vložil: Martin Anichobr,


   Nejlepší autoškola v které jsem byla.Autoškola Ketty je moje třetí autoškola a dokonce i dokončena s úspěchem.Přístup vyučující klidný, žádné řvaní ale jenom pozitivní přístup.Na cokoliv se člověk chtěl zeptat i když to byla maličkost, tak vždy dostal skvělou radu, nebo i pomůcku k testům.Doporučuji všem co se bojí řídit!Já jsem vděčná za všechny skvělé rady a skvělý přístup pro lidi, kteří se báli sednout za volant.Děkuji mnohokrát, že existuje tato skvělá žena &#129392;
vloženo: 17. května 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím, hodím sem jedno hodnocení a doporučení na tuto autoškolu. Dnešním dnem, jsem složil zkoušku z autoškoly a mám to za splněné, ale to jen díky této skvělé autoškole, která mě na to perfektně připravila. Paní Kettnerová je velmi přátelská a usměvavá, sice občas zvýší hlas, ale bez toho by to nešlo a za to jí patří také velký dík. Člověk jako já, který věší hlavu za každou chybou se nemusí bát jít sem, protože paní Kettnerová Vás dokáže uklidnit a naučit řídit vozidlo tak, jak se má.
Jednoznačně doporučuji!!!
vloženo: 1. února 2021
vložil: Tomáš P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální a lidský přístup k žákům, velice vstřícné a trpělivé jednání. Naprostá spokojenost s výukou a výcvikem. Mohu jen doporučit všem, kteří se chystají vstoupit do řad řidičů. Čerstvá majitelka řidičského oprávnění Netolická Helena
vloženo: 18. ledna 2021
vložil: Helena Netolická, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ocenuji vstricny, individualni pristup, pratelske prostredi a v neposledni rade prakticke zkusenosti a tipy pro ridicskou praxi. Take ocenuji statecnost a pevne nervy pani Kettnerove, protoze moje jizdy musely byt zazitek :D
Dekuji
Milan
vloženo: 14. října 2020
vložil: Milan, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní Kettnerová je výborná učitelka autoškoly. Na každou lekci jsem se těšil a výborně mě připravila na závěrečné testy a jízdy.
vloženo: 22. července 2020
vložil: David vais,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu nemůžu nedoporučit. Paní Kettnerová nabízí opravdu přátelský a flexibilní přístup. Jízdy si můžete kdykoliv změnit tak, aby se vám to hodilo. Při jízdách vždy panovala klidná a přátelská atmosféra, každou chybu a otázku vysvětlí. Na zkoušky jsem byl perfektně připraven.
vloženo: 11. června 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem si začala dělat až v 50-ti letech. K paní Kettnerové jsem přešla od jiné autoškoly, ve které pro mojí věkovou kategorii neměli pochopení a trpělivost. Pravým opakem je autoškola Ketty, kde jsem se setkala s velmi pozitivním přístupem a věk tady v žádném případě není problém. Moc děkuji paní Kettnerové za trpělivost, leckdy to se mnou nebylo jednoduché a považuji ji za skvělou lektorku, která velmi dobře dokáže vše vysvětlit a naučit. I když já sama jsem už ani nevěřila že zvládnu závěrečnou zkoušku z jízdy, vždy mě povzbudila, znovu trpělivě vše vysvětlila a i když ne napoprvé, nakonec jsem zkoušku zvládla. Rozhodně ji všem doporučuji. Je milá, lidská se smyslem pro humor. Samozřejmě je i přísná, bez toho by to nešlo. Ještě jednou velké díky.
Gábina, Čáslav

vloženo: 12. května 2020
vložil: Gabriela Volejníková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní Kettnerová je milá, vstřícná a nemá problémy domluvit si jízdy na jakýkoliv den. Velmi oceňuji její upřímnost, ochotu vysvětlit každou chybu a jízdy po více městech, kde jsem dostal možnost vyzkoušet si pravidla provozu a různé typy křižovatek na vlastní kůži. Na cestách nebyla nuda: ,,Jedeme s Ketty na výlet", ,,Teda, vy jste pilot", ,,Hm.. Na dvojku se špatně rozjíždí" byla slova která nejen pobavila, ale také pomohla se srovnat, uklidnit a pokračovat v jízdě. I na závěrečnou zkoušku jsem byl dokonale připraven. Ptáte se jestli bych autoškolu KETTY doporučil? No samozřejmě, ani není třeba přemýšlet.

S vděkem a láskou budu vzpomínat.
Filip
vloženo: 8. března 2020
vložil: Filip Hodboď, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ketty mohu jen doporučit. Paní Kettnerová je skvělá instruktorka. Vše mi vždy vysvětlila, ukázala a hlavně mě vše naučila, např. couvání na zrcátka mi nedělá žádný problém. Jízdy jsem si mohla přizpůsobit podle sebe (mohla jsem jezdit od rána až do pozdního odpoledne). Velkou výhodou pro mě bylo, že jsem mohla mít jízdy i o víkendu (v sobotu i neděli). Zároveň jsem si zkusila jezdit v benzínovém i dieselovém autě, což byl pro mě velký plus do budoucna. Jelikož bydlím u Čáslavi, myslela jsem si, že jízdy budu mít jen tam. Ale bylo pro mě příjemné překvapení, že jsem s Ketty jela i do Kutné Hory, Kolína, Pardubic a i do Prahy. Díky tomu jsem získala mnohem více zkušeností a poznala mnohem více křižovatek se semafory, tramvajemi apod.

Na tuto autoškolu budu vždycky s úsměvem a láskou vzpomínat!

Adéla


vloženo: 5. března 2020
vložil: Adéla,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ve svých 50ti letech jsem se rozhodla udělat si "papíry", ocenila jsem, že paní Kettnerová je trpělivá, klidná, dokáže vyladit časově harmonogram, tak, aby žákům vyšla vstříc. Pokud je změna, dá vědět včas. To, co řekne, platí.
Řídit mě naučila, v čem jsem si nebyla jistá, to se mnou znovu zopakovala. Jsem ráda, že mi kamarádka doporučila tuto autoškolu. Ráda bych ji doporučila i ostatním. Ještě jednou děkuji. Martina
vloženo: 10. prosince 2019
vložil: Martina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dlouho jsem váhala, jakou autoškolu zvolit. Nakonec jsem se rozhodla pro Autoškolu KETTY, za kterou jsem velice ráda. Přístup k žákům se nedá ohodnotit jinak než skvěle! :)
vloženo: 6. listopadu 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ketty jsem si vybral vlastně náhodou. Projížděl jsem na internetu všechny autoškoly a nakonec vybral tuto, protože pro mě byla nejblíž.
Nakonec jsem však opravdu rád, že mě náhoda přivedla zrovna sem. Jezdil jsem s paní Kettnerovou v jejím Opelu Mokka. Je to pěkné nové auto a jezdí se s ním opravdu dobře. Paní Kettnerová je velice dobrá instruktorka. Je vidět, že řízení bere vážně a že tomu rozumí. Dokáže být i přísná, ale to někdy není vůbec na škodu. Člověka to alespoň nutí se zlepšovat. Rozhodně je férová a velice trpělivá. Po celou dobu kurzu jsem měl pocit, že si také opravdu přeje, abych řidičský průkaz měl co nejdříve bez problémů a dalších kondičních jízd. A tak to má být. Myslím, že ani já ani ona jsme nečekali, že udělám závěrečné jízdy napoprvé. Nakonec se mi to však povedlo. Teoretická příprava i příprava na silnici byla velice dobrá. Určitě všem známým v okolí tuto autoškolu doporučím.
vloženo: 23. května 2019
vložil: Martin Bosák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem velmi spokojen. Doporučila mi ji moje kamarádka a vůbec nelituji své volby. Jízdy jsem měl na autě Opel Mokka s paní Kettnerovou, ke které nemám žádné připomínky. Je trpělivá, slušná a s citem pro humor. Velmi srozumitelně mi všechno vysvětlovala a během jízd jsem se cítil komfortně. Také její hodiny teorie pro mě byly velmi užitečné.
Byl jsem nervózní (jako před každou zkouškou), ale neměl jsem pocit, že bychom něco neprobrali nebo nevyzkoušeli, takže jsem byl na zkoušku připraven, za což paní Kettnerové velmi vděčím a tuto autoškolu doporučuji!
vloženo: 15. února 2019
vložil: Ayk, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Ketty doporučuji všem, kdo se chce naučit dobře řídit. Tomu, kdo chce dozvědět spoustu užitečných informaci ob autě (a podívat se i pod kapotu) a o chovaní na silnici během samotných jízd a hodin teoretické výuky. Tomu, kdo nechce během cvičných jízd jezdit stejnou cestu, ale chce zkusit zajíždění na benzínku, na parkoviště a další zajímavá (a komplikována pro žáka autoškoly) místa a jízdu po dálnici/silnici pro motorová vozidla. Stoji za to využit mnohaletých zkušenosti instruktorky paní Kettnerové a &quot;užit si&quot; některých pražských skvostu jako, například, ulic Zárybská a Ctěnická pro nácvik přednosti zprava. A to všechno na moderním autě Opel Mokka.

Autoškola Ketty má motto &quot;S individuální péči&quot; - a nejsou to jen slova. Přistup paní Kettnerové není &quot;jen&quot; lidsky, ale skoro mateřský. Není problém se domluvit na termínech jízd a/nebo míst nástupu/výstupu. Když to jde, i na termínech zkoušek (občas - i když to nejde, což byl můj případ). V případe nečekaných výpadku výuky paní Kettnerova využívá pomoci stejně schopných kolegů.

Paní Kettnerové moc děkuji za všechno a přeji spoustu hodných žáku (a zkušebních komisařů). A pro případné zájemce o výuku autoškolu Ketty ještě jednou vřele doporučuji.
vloženo: 18. prosince 2018
vložil: Nina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou paní Kettnerové jsem byla nadmíru spokojená!
Milý a přijemný přístup pro mě hraje vékou roli a moje očekávání byla až nadmíru splněna.

Vřele doporučuji protože i já sama bych si tuto autoškolu vybrala bez váhání znovu! &#128521;
vloženo: 18. prosince 2018
vložil: Pavlína, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly paní Kettnerové jsem se přihlásil po doporučení mými spolužáky. Dodnes toho nelituji. Paní Kettnerova mě naučila spoustu věcem .. jízda po dálnici, naučila mě zachovat klidnou hlavu v rušném a velmi hustém provozu a i díky absolvování jejího kurzu si myslím, že mám od všeho o něco více, než mí kamarádi, kteří si prošli jinou autoškolou. V této autoškole máte obrovské možnosti výuky, ať už jde o výlet do rušného centra Prahy a nebo jen o jízdu po dálnici. Navíc je paní Kettnerová skvělý člověk, dokáže vás pochválit, nabudit a občas i donutit přemýšlet nad vlastními chybami. Rozhodně autoškolu doporučuji!
vloženo: 17. prosince 2018
vložil: Filip Kožený, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím říci, že mi hodiny strávené v autoškole budou chybět. Paní Kettnerová je úžasnou učitelkou s obrovskými zkušenostmi, která žáka pohodlně a v klidu dovede nejen ke zkouškám, ale hlavně jej připraví na hustý pražský provoz. Výuka je klidná a trpělivá, ale zároveň velmi přínosná, často je při ní i legrace. Tato úžasná lektorka zná každého studenta osobně a výuku v autě aplikuje přesně na míru žákovi, snadno se přizpůsobuje časovým i dojezdovým možnostem žáků a snaží se jim vyjít maximálně vstříc.
Právě díky tomu jsem se do autoškoly brzy začal těšit. Jízdy byly plné humoru a pohody mě vytáhly do nejrůznějších koutů Prahy a jejího okolí a připravily mě snad na všechno co na silnici může člověk potkat (včetně zajíždění do drivu u McDonaldu).
Myslím že nebudu sám když řeknu, že na příjemné začátky mého řízení, vedené milou, moudrou a charismatickou osobnostní paní Kettrnerové jsou pro mě nezapomenutelným životním zážitkem.
Díky za vše.
Lukáš
vloženo: 10. října 2018
vložil: Lukáš Bílý, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní instruktorka je velmi příjemný a veselý člověk, navíc jsou lekce vedeny pod jejím dohledem naprosto profesionálně a precizně připraví budoucí řidiče na těžké začátky na silnici. Autoskolu jsem absolvovala v o trochu pozdějším věku, nežli je běžné a o to více jsem ocenila nejenom milý přístup, ale taktéž přístup individualni. Překážkou rozhodně nebyly ani mateřské povinnosti, s paní Kettnerovou jsme se vždy domluvily a našly společně řešení. Rozhodně AUTOSKOLU KETTY vřele doporučuji :-)
vloženo: 2. října 2018
vložil: Věra Pelcová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu můžu autoškolu Ketty jen doporučit. Samozřejmě, asi jako každý, jsem měla panickou hrůzu z řízení, navíc jsem si nedokázala ani představit, že bych jezdila s instruktorem, který je nervozní a nevrlý. Ale to vás jednoznačně u paní Kettnerové nečeká. Její osobitý přístup a trpělivost mě provázela po celý kurz. Nehledě na to, že jsem si mohla lekce časově jakkoli upravovat, ve všem mi paní Kettnerová vyhověla.
Paní Kettnerové se podařilo nemožné, naučila mě parkovat a už tento fakt z ní dělá nejlepší lektorku autoškoly. Na závěrečné testy a jízdy mě připravila naprosto stoprocentně.
Po jejích hodinách se nebojím vyjet ani do víru velkoměsta.
vloženo: 22. dubna 2018
vložil: L. Mezeiová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškoly jsem se velice bál. Dnes již vím, že úplně zbytečně. Už po první jízdě ze mě většina stresu spadla. Paní Kettnerová mi vše vysvětlila a odpověděla na všechny otázky, které mě popřípadě napadly. I přes můj nabitý program jsme se dokázali dohodnout na dalších jízdách. Doporučuji i hodiny teorie, kdy se dozvíte o základních pravidlech na silnici, značkách a první pomoci. Tuto autoškolu doporučuji všem. Za své peníze se naučíte krásně ovládat vozidlo a stejně jako já zjistíte, že to není až taková věda. To vše s lidským přístupem. Tímto Vám, paní Kettnerová, ještě jednou děkuji.
vloženo: 1. dubna 2018
vložil: Daniel Pitoňák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěl bych říci, že jsem čerstvě absolvoval závěrečné zkoušky a hned na poprvé a bez nějakých problémů. Paní Kettnerová je velice dobrá instruktorka, všechno Vás naučí a připraví Vás na závěrečné zkoušky velice precizně a díky ní jsem poznal, že řízení je hračka a díky ní jsem s klidem mohl absolvovat autoškolu bez nějakých obtíží a jsem velice rád, že jsem mohl právě u paní Kettnerové si udělat řidičský průkaz. Co se týče vozového parku, tak jsem jezdil s novým automobilem a byl jsem velice spokojený s komfortem a studijní zázemí na teorii bylo také velice dobré. Rozhodně bych Vám všem chtěl autoškolu Ketty doporučit a rozhodně tím nic nezkazíte ba naopak budete odcházet stejně spokojený jako já, neboť s jejím přístupem, kdy jsme se kdykoliv domluvili na jízdách a pořád jsem naléhal, tak vždycky byla natolik ochotná a našla ten nejbližší termín a mohl jsem to dodělat co nejrychleji to šlo. Mockrát Vám Ketty děkuji za všechno a rád byl jsem rád Vaším žákem.
vloženo: 20. ledna 2018
vložil: Michal Holec, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   díky recenzi jsem se přihlásila do autoškoly ketty nelituji výborný přístup paní kettnerová je profesionál at je vám 18 nebo 50 let neváhejte a přihlaste se tímto vám mocděkuji za trpělivost a výbornou přípravu k závěrečným zkouškám ještě jednou moc děkuji šimonová ladislava
vloženo: 24. května 2017
vložil: Šimonová Ladislava, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly jsem šla přímo k paní Kettnerové na doporučení kamarádů a byla jsem moc spokojená. Paní Kettnerová umí člověka uklidnit, to sem hlavně potřebovala. A má vstřícný přístup, když někdo neruší hodinu na poslední chvíli tak nic není problém :)
Jezdili jsme celou Prahu, pak se zaměřili hlavně na to, co mi při ježdění nešlo a tak sem jízdy nakonec krásně zvládla. Takže určitě mohu doporučit.
vloženo: 13. dubna 2017
vložil: Kačka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly KETTY jsem prišla na doporučeni kamaradek,ktere se tam učily.Byly moc nadšene,tak jsem se rozhodla že to skusim take.Vubec toho ne lituji!Pani Kettnerova je skvěla jak z profesionalne tak i z lidske strany!je velice přijemna a vstřicna.vyuka probihala v přatelskem duchu!ne byl žadny problem naplanovat vyuku podle mych možnosti.Jezdily jsme krasnym modernym autičkem OPEL MOKKA!DOPORUČUJI!!!!!!!!!!!!!
vloženo: 12. dubna 2017
vložil: Iryna Nadra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velmi spokojený, že jsem se přihlásil do autoškoly paní Kettnerové, líbil se mi její přístup, po první jízdě kterou jsem jezdil opravdu vystresovaný si se mnou promluvila o tom, že se není čeho bát, že to zvládneme a od toho aby jsme nebourali je tam ona, že se to vše naučíme. Po rozhovoru s ní jsem pak z jízd měl naprosto jiný pocit, bavilo mě jezdit, sice ze začátku než se to člověk naučí a dostane se do toho to bylo těžké, ale po pár teoriích, ve kterých nám paní Kettnerová vysvětlila křižovatky, značky a předpisy, se mi jezdilo opravdu dobře. Chtěl bych paní Kettnerové poděkovat za její ochotu a rád bych vám doporučil autoškolu KETTY.
vloženo: 31. března 2017
vložil: Jan Knittich, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly jsem se přihlásil společně se svým kamarádem a musím říct, že to pro nás oba byla skvělá volba. Závěrečné testy i jízdy jsem splnil na první pokus, i když si myslím, že můj výkon nebyl zrovna optimální. Během výcviku v provozu, i při hodinách teorie byla paní Kettnerová velice příjemná, hodná, trpělivá, snad ani jednou na mě nazvýšila hlas, nikdy jsem se jí nebál na něco zeptat a pokud to šlo, tak mi vždy vyšla vstříc co se týče času jízd. Takže pokud váháte s výběrem autoškoly pro skupinu B, tak neváhejte a přihlašte se do autoškoly KETTY. Mohu vám ji jen doporučit, opravdu nebudete litovat.
vloženo: 22. března 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velká spokojenost s touto autoškolou. Nemám jedinou negativní zkušenost z jízd nebo lekcí teorie. Z hodin jízd jsem byl velice spokojený a i když jsem se před začátkem autoškoly bál v průběhu jsem neměl důvod, protože přístup byl velice spojehlivý a i když si myslím, že jsem dost kazil, tak jsem úspěšně splnil testy i jídzy na první pokus. Za celou dobu na mě nebyl zvýšen hlas, myslím že to ani paní Kettnerová neumí :)
vloženo: 25. září 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velká spokojenost s touto autoškolou. Nemám jedinou negativní zkušenost z jízd nebo lekcí teorie. Z hodin jízd jsem byl velice spokojený a i když jsem se před začátkem autoškoly bál v průběhu jsem neměl důvod, protože přístup byl velice spojehlivý a i když si myslím, že jsem dost kazil, tak jsem úspěšně splnil testy i jídzy na první pokus. Za celou dobu na mě nebyl zvýšen hlas, myslím že to ani paní Kettnerová neumí :)
vloženo: 25. září 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly paní Kettnerové jsem se přihlásila na doporučení své kamarádky a volby jsem nikdy nelitovala. Měla jsem z toho velké obavy, ale řidičský průkaz jsem zvládla napoprvé.. :) Kdybych měla znovu absolvovat kurz autoškoly, bez přemýšlení bych zvolila autoškolu KETTY. :) Paní Kettnerová mi vždy a ve všem vyšla vstříc, byla hodná, trpělivá a vše dokázala s klidem vysvětlit.

Takže při výběru autoškoly NEVÁHEJTE a jděte jedině do KETTY! určitě nebudete litovat :)

PS: Paní Kettnerová, moc děkuji za vaší trpělivost a za fajn zkušenost, která společnými silami vedla k úspěšnému zakončení autoškoly :)
A vaší autoškole přeji mnoho dalších spokojených žáků, jako jsem byla i já :)
S přátelským pozdravem Andrea Bohuňková z Golčova Jeníkova :)
vloženo: 28. srpna 2015
vložil: Andrea ......,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   gdg
vloženo: 28. srpna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly paní Kettnerové jsem se přihlásila na doporučení své kamarádky a volby jsem nikdy nelitovala. Měla jsem z toho velké obavy, ale řidičský průkaz jsem zvládla napoprvé.. :) Kdybych měla znovu absolvovat kurz autoškoly, bez přemýšlení bych zvolila autoškolu KETTY. Paní Kettnerová mi vždy a ve všem vyšla vstříc, byla hodná, trpělivá a vše dokázala s klidem vysvětlit.

Takže při výběru autoškoly NEVÁHEJTE a jděte jedině do KETTY! :) určitě nebudete litovat :)


PS: Paní Kettnerová, moc děkuji za vaší trpělivost a za fajn zkušenost, která společnými silami vedla k úspěšnému zakončení autoškoly :)
A vaší autoškole přeji mnoho dalších spokojených žáků, jako jsem byla i já.. :)
S přátelským pozdravem Andrea Bohuňková z Golčova Jeníkova :)
vloženo: 28. srpna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou KETTY osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola KETTY < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola KETTY - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje