Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola King - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly King

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola King < <


   V autoškole King jsem si domluvila kondiční jízdy, protože jsem od získání řidičského průkazu neřídila a bála jsem se do provozu. Lektor, pan Petr Souček, byl při řízení velice trpělivý a podporující. Již 90 minut jízdy mě připravilo do samostatného provozu vlastním automobilem, děkuji.
vloženo: 13. května 2019
vložil: Klára , emailová adresa nezveřejněna


   Moje zkušenost s touto autoškolou je negativní. Teoretická výuka byla ještě celkem dobrá, ale praktická byla dost chaotická. Jízda měla trvat 45 minut, lektorka se často opozdila a celková doba jízdy byla sotva půlhodina. Potom zjistila, že se blíží konečný počet jízd, kdy nic pořádně nenaučila a závěr byl, že se žádné závěrečné zkoušky ani konat nemohou, čili vyhozených 12000. Co mohla naučit ve 30 minutách jízdy? Do centra se nedalo kvůli zácpám a také kvůli její neschopnosti. Neustále měla strach, aby se nic nestalo na autě a strach o sebe. To je zkušenost s autoškolou King.
vloženo: 12. prosince 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Autoškolu King nehodnotím dobře. Lidský přístup zde pro mne znamenal: "Dej peníze a zmiz". Naprostá absence profesionality ve výuce.
vloženo: 18. září 2018
vložil: Shennad, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola King mne byla doporučena, konkrétně jeden z lektorů, který ale na mne nevyšel. Po absolvování povinných jízd si myslím, že pro někoho může být 28 jízd až dost, pro dalšího zoufale málo, zvláště, když do autoškoly přijde někdo, kdo seděl v autě jenom jako spolucestující. Pro takové uchazeče by měli být vyčleněni lektoři se zkušeností učit a s cílem naučit. Konkrétně více důvěřovat žákům a pokud jim to nejde hned, znova se k některému úkonu vrátit, například jednou zaparkovat s instrukcí je pro někoho málo. Měl by následovat po instruktáži praktický úkon, který by si zkusil žák a potom mu vytknout, co udělal špatně, či pochválit za dobrý výkon. Podle mé zkušenosti si myslím,že výhodu v této autoškole má jednoznačně uchazeč, který již má zkušenosti s řízením. Nemohu ani doporučit tuto autoškolu a ani zavrhnout, protože nemám zkušenosti s jinou formou výuky.
logostrom@centrum.cz
vloženo: 5. září 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Setkala jsem se s vstřícným a současně profesionálním přístupem od lektorů i pana majitele. Je pravda, že jsou jedni z nejdražších, ale kvalita opravdu odpovídá. Zkoušky jsem zvládla lehce. Oceňuju službu, kdy jsem ihned dostala materiály k výuce a přístup na e-learning. Můj lektor na jízdy, pan Souček, byl trpělivý a zároveň důsledný. Jsem ráda, že jsem získala řidičský průkaz u Autoškoly King. Věřím, že jsem dobře připravená na dopravní provoz. Díky !
vloženo: 19. června 2018
vložil: Kristýna,


   Nikdy vic!
vloženo: 11. června 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přestoupila jsem z jiné autoškoly a hned od začátku mi došlo, že jsem na správném místě. Autoškola má skvělou přátelskou atmosféru, váží si svých žáků a měla jsem štěstí na sympatickou, neuvěřitelně tolerantní lektorku. Stres jsem měla jen při závěrečné zkoušce, což je pochopitelné - jinak pro mě byl čas strávený v autoškole KING prakticky zábava.
vloženo: 19. dubna 2018
vložil: Michaela Melicharová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Šla jsem do autoškoly s tím že mam hrůzu sedět v aute i jako spolujezdec. Chytla jsem zřejmě lektora s "ostrejsim přístupem" který zde v recenzích byl zminovan a me naopak skvěle vyhovoval. Potřebovala jsem někoho kdo mě dokáže poradne nakopnout a nedovolí aby jsem zamrzla na místě a neustále me posouval kupředu, kdyz jsem byla vystresovana dokázal me uklidnit a dodat sebevedomi. Za me naprostá spokojenost jak s autoskolou tak i s lektorem.
vloženo: 12. října 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Asi takhle - jedná se určitě o kvalitní autoškolu, přesto vřele doporučuju (a to zejména citlivějším jedincům) zajímat se předem o to, jakého instruktora budete mít, co od něj můžete čekat a jaký má styl výuky. Já tohle před zahájením jízd bohužel neřešil, protože jsem (vzhledem k pozitivním recenzím na tuto AŠ) věřil, že to není potřeba. Bohužel jsem měl nakonec přiděleného instruktora, jehož poněkud ostřejší styl výuky mi moc nesednul a z jízd se tak stalo trochu trápení (tím nechci říct, že by to byl úplně špatný instruktor, někomu naopak může tento styl sednout, zkrátka "sto lidí, sto chutí".) Naštěstí pan majitel této AŠ se zachoval světově, instruktor mi byl vyměněn a zbytek jízd byl už v pohodě. Takže jak říkám - kvalitní autoškola, ale obezřetnost je i tak na místě...
vloženo: 12. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu King muzu vrele doporucit. Instruktori maji trpelivost a opravdu lidsky pristup a nauci Vas ridit.
Nejlepsi autoskola v Praze
vloženo: 9. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsem chytnul učitele, který mi zkraje přišel dobrý, ale časem vznikla nějaká taková antipatie, přestože mi něco naučil, ke konci víc škodil, než pomáhal. Dobré je, že šéf autoškoly stojí za zákazníkem a učitele mi vyměnil. Je s ním domluva, personál zvládá a na autoškole mu velmi záleží. Prostě si člověk nesmí nechat všechno líbit ode všech (samozřejmě to neznamená být totálně arogantní). Vzhledem k tomu, že mám s čím srovnávat můžu autoškolu, minimálně na řidičák B s klidným svědomím doporučit. Neříkám, že by to nemohlo být i lepší, ale vzhledem k výběru v ČR kdyby byly všechny autoškoly aspoň jako Autoškola King bylo by to o něčem jiném. Ceny lehce nadprůměrné, ale žádná tragédie, žádná zlodějna.. Prostě King ano, ale v případě větších nedostatků jít za vedením a říct svoje. Tady si ještě zákazníka váží.
Personál se chová většinou profesionálně, pokud si je sami nepustíte zbytečně k tělu. Občas jim taky cukaj nervy, ale většinou ještě v rámci tolerance (až na toho jednoho, kterého nebudu jmenovat) Přístup většinou dobrý, snaží se vysvětlovat. Úroveň vozového parku je velmi dobrá, místy výborná až na 1 vyjímku modrá fábie.. V učebně je klimatizace, teorie je vysvětlována a kreslena na tabuli, což považuju za super, otázky jsou zodpovídány.. Co se týká četnosti jízd, když to srovnávám s jinými zkušenostmi z autoškol od lidí z mého okolí, já měl kliku a v Kingu se mnou jezdili často (min 1x týdně, někdy i 2x), málokdy byl týden prodleva.
vloženo: 13. července 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsem absolvovala asi 6 kondičních jízd v automatu. Paní instruktorka Pavlína je super zkušená řidička, profesionální, milá, vtipná, zároveň řízení nebere na lehkou váhu a je dostatečně důrazná a důsledná. Když byla potřeba trochu drilu, šly jsme do toho a pěkně jsem si mohla všechno zopakovat. Každou mojí otázku zodopověděla, nebo nakresila situaci na papír a vyysvětlila. Díky, hodně jsem se toho naučila a skočila potom hned do svého auta!
vloženo: 30. července 2015
vložil: Zuzana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto profesionální přístup. Řidičák jsem měla od roku 2007, nikdy jsem po autoškole nejezdila. Po 10ti kondičních jízdách jezdím každý den a je to super!

A.
vloženo: 26. července 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola King je pro mě nejlepší autoškola.
Po dřívější špatné zkušeností s jinou autoškolou se tato opravdu drží hesla: autoškola s lidským přístupem, nekřičíme učíme.
Všem kdo chtějí dělat řidičák v klidu vřele doporučuji.
Spokojená absolventka Jana :-)
vloženo: 8. července 2015
vložil: Jana P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola KING má slogan "u nás nekřičíme,u nás učíme. Úrověň výuky vynikající. Jak nejdůležitější předpisy, křižovatky, silniční značky, a to v učebně s výkladem instruktorky autoškoly. Tamtéž školení, poskytnutí první pomoci. Jízdy pod vedením vynikajícího instruktora, v autě ŠKODA Rapid. Ústní zkoušky probíhají mino autoškolu na spec. pracovišti v učebně asi s 15 PC. Jízda se zkuš. komisařem od místa sídla autoškoly. Po přihlášení dostal každý žák zdarma učebnici s disketou. "Autoškola pohodlně." Zkušební testy v PC mi hodně pomohly, zapamatovat si jak křižovatky tak ostatní silniční a techn. předpisy. Zkouška na PC nebyl problém.
vloženo: 5. června 2015
vložil: Novák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kdybych mela nekomu doporucit kde si udelat ridicak,byla by to rozhodne tato autoskola. Pro me to byla jedinecna volba. Skvely pristup ze strany autoskoly,trpelivy a zkuseny instruktor. Kdyz jsem neco nevedela poradil mi a vse vysvetlil. Celkove jsem mela ze vseho dobry pocit.
vloženo: 1. května 2015
vložil: Lucka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   úžasná škola
vloženo: 2. března 2015
vložil: Lucie Ladrová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu bych nikomu nedoporučil. Předražené a šíleně přeceňované. Žádný lidský přístup zde neprobíhá, učitelé jsou často velmi arogantní. Celkově možná autoškola dělá dobrý dojem, ale všechny důležité "maličkosti" jsou zde hrozné.
vloženo: 25. července 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji tuto autoškolu.
vloženo: 2. června 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této Autoškole jsem uspěšně absolvoval skupinu C a následně rozšíření C+E. Vše bez problému.Mohu doporučit.
vloženo: 16. května 2014
vložil: Ondřej Majer, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Heslo autoškoly "Autoškola s lidským přístupem" perfektně sedí. Po špatné zkušenosti z jiné autoškoly jsem dlouho vybírala, kde si udělám další skupinu. A vybrala jsem nejlépe, jak jsem mohla :-). Instruktoři skvělí, dá se s nimi dohodnout podle potřeby, naprosto pohodoví, nemají zapotřebí na někoho zvyšovat hlas a být nepříjemní. Pokud se stane chybička, všechno v klidu vysvětlí, ukáží.
Pan majitel je člověk, který opravdu dbá na to, aby autoškola fungovala skvěle, bez jediné chybičky. Vřele doporučuji všem :-)

vloženo: 23. října 2013
vložil: Lenka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V Autoškole King Vás naučí řídit bez křičení a s ochotou.
Díky výuce teorie dvakrát týdně, skvěle vysvětlené první pomoci.Pokud budete mít jakékoliv otázky, dostanete na ně odpověď.
A instruktor při jízdách mi vše vysvětlil a po každé jízdě mi řekl, co bych ještě měla zlepšit, na co si dát pozor.
Dlouho jsem se rozhodovala jakou autoškolu vybrat a nakonec jsem se rozhodla správně a šla bych dělat řidičák klidně znovu (o=
vloženo: 23. ledna 2013
vložil: Eliška N., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu autoškola v pohodě .super přístup i jednání instruktoru. Nikdo na vás neřve a neponižuje. Doporučuju všem
vloženo: 3. září 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   rychle, dobre, draze
vloženo: 28. července 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola King je profesionální, instruktoři mají velmi dobrý přístup, partnerský :-)
vloženo: 25. dubna 2011
vložil: Zuzana Siváková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem rád, že jsem si vybral zrovna tuhle autoškolu. Skvělý kolektiv, výborné zázemí a elitní instruktoři, kteří rádi ve všem vyhoví. Stav vozového parku je také špičkový. Pokud jde o mě, nezbývá mi nic jiného, než Vám tuto autoškolu všele doporučit.
vloženo: 11. ledna 2011
vložil: Kryštof Chvojka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na této autoškole musím pochválit hlavně perfektní přednášenou teorii a dále skvělou domluvu s lektorem při kondičních jízdách.
Byla jsem velice mile překvapena a kdybych to věděla dříve, tak už jezdím určitě hodně dlouho.
V.Novotná
vloženo: 11. ledna 2011
vložil: V.Novotná, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   -
vloženo: 19. prosince 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji všem budoucím řidičům! Ať už budete spolupracovat s kýmkoliv, vždy budete spokojeni. =)
vloženo: 15. července 2010
vložil: Veronika Dolejší, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou King osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola King < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola King - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje