Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Koňák - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Koňák

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Koňák < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velice spokojen s průběhem celého kurzu! Jak Radek tak pan Novák jsou dobří instruktoři, jsem rád , že jsem mohl jezdit právě u této autoškoly. Příprava na závěrečné zkoušky výborná vše dopodrobna vysvětleno. Díky moc, byli to dobré časy. Všem DOPORUČUJI
vloženo: 25. července 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím všem doporučit autoškolu Koňák, protože sama jsem nikdy auto neřídila a zkoušky jsem dala celé na poprvé, bez jakých koliv problémů. Cena neodpovídá kvalitě, protože Kvalita je o hodně vyšší.
Vytvoření takovýchto skvělých podmínek jsem zatím nikde nezažila.
Doporučuji nejen pro řidiče, které jsou již zkušené,ale hlavně pro řidiče, které ve svém životě neseděli za volantem! :-)
vloženo: 5. března 2013
vložil: Iveta Krpatová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji!
vloženo: 28. srpna 2012
vložil: ZdravkaNBK - Kubka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozšiřoval jsem si řidičský průkaz ze skupiny B o skupinu A21.
Zkoušky jsem udělal napoprvé a jsem velice spokojen jak za cenu kurzu tak za bezvadný přístup.
Radek výborný učitel, vřele doporučuji.
Přátelský, získal jsem i sebejistotu na motocyklu, vše co bylo potřeba vysvětlil a hl. i něco přidal ze svých zkušeností.
Díky.
vloženo: 12. července 2012
vložil: Petr Vojtek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice dobrá autoškola,velmi dobrý přístup k žákům,na zkoužky chodí každý žák velice dobře připraven.
vloženo: 8. července 2012
vložil: Sára Bíšková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, skvělý lidé.
Průběh kurzu velice klidný a bez stresu, tak jak to má být.
Díky Radku.

vloženo: 25. června 2012
vložil: Roman Mareček, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Slibovali klidný a pohodový přístup,
což také dodrželi. Díky nim se mi podařilo získat odvahu a úspěšně absolvovat přípravu i závěrečné zkoušky i v mém pokročilejším věku 46 let.
vloženo: 23. června 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, skvělý přístup, dobrá příprava i cena. Mé hodnocení- DOPORUČUJI!!!!

Petr

vloženo: 9. března 2011
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Koňák můžu vřele doporučit všem, co se na silnice teprve chystají, nebo už si rozšiřují řidičák. Dostanete výborné výukové CD, na kterém se teorii naučíte hravě a pomocí her,nechybí ani videa, komentáře, přehled testových otázek, apod. Zkoušku jsem absolvovala napodruhé, protože mi o 1 bod unikly "Pravidla silničního provozu", opravila jsem si je ovšem na 50 bodů(100%), takže mrzutost rychle zmizela.Jízdy i techniku jsem zvládla na poprvé. Pokud mohu doporučit, určitě si vyžádejte pana Malíka jako svého instruktora, naučila jsem se s ním opravdu výborně, jízdy probíhaly v klidu, vytvořil mi při jízdě příjemné přátelské prostředí, nebyl důvod k nervozitě. Jízdy s ním mě velice bavily a moc jsem se na ně těšila. Jediné, co mě trošku zklamalo na této autoškole byla ze začátku přísnost od pana Koňáka, ale ono je to na studenty asi potřeba. Autoškola je výborně vybavená, vozidla jsou úplně super, neměla jsem s nimi nikdy žádný problém a teorie byla vysvětlená perfektně. Určitě bych tuto autoškolu doporučila hlavně ženskému pohlaví, nemáte se čeho bát. Na závěr bych chtěla ještě moc poděkovat panu Malíkovi za to, jakou měl na mě trpělivost a že mě naučil se nebát svých chyb a za perfektní lekce řízení. Jinak ostatním žadatelům přeji hodně štěstí u zkoušek a výhodou u autoškoly Koňák je také to, že zkoušku můžete vykonávat ve dvou městech. Hodně šťastně najetých kilometrů všem :-)
vloženo: 1. září 2010
vložil: Barbora P.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem absolvovala s absolutní spokojeností. Přestože nejsem technický typ, vše mi bylo v klidu vysvětleno a ukázáno. Domluvené termíny platily, učitelé naprosto v pohodě a ochotní řešit každý problém. Na přípravu ke zkouškám mi velmi pomohlo výukové CD, které dostává každý žák. Testové otázky jsem si v klidu mohla projít a vyzkoušet. Zkoušky jsem absolvovala napoprvé a všem v této autoškole děkuji. Mohu jen vřele doporučit. Katka
vloženo: 26. srpna 2010
vložil: Katka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem absolvovala s absolutní spokojeností. Přestože nejsem technický typ, vše mi bylo v klidu vysvětleno a ukázáno. Domluvené termíny platily, učitelé naprosto v pohodě a ochotní řešit každý problém. Na přípravu ke zkouškám mi velmi pomohlo výukové CD, které dostává každý žák. Testové otázky jsem si v klidu mohla projít a vyzkoušet. Zkoušky jsem absolvovala napoprvé a všem v této autoškole děkuji. Mohu jen vřele doporučit. Katka
vloženo: 26. srpna 2010
vložil: Katka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bylo to ok, jen ty letňáky.
vloženo: 8. dubna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím, že jsem si ani lépe vybrat nemohl. Přístup instruktorů skvělý bez nervů bez křiku, všecho Vám vklidu vysvětlí. Vřele !!!!DOPORUČUJI!!!!
vloženo: 11. února 2010
vložil: Vít Šandera,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tato autoškola je perfektní, moc se mi líbil osobitý přístup a ochota. Zde se člověk nemá čeho bát...zcela doporučuji :)
vloženo: 17. prosince 2009
vložil: Tereza Hradecká, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškolu jsem absolovovala dobře moc mi to nešlo ale učitelé jsou prima a moc hodní a trpělivý ke zkouškám jsem byla dobře připravena udělala jsem je na první pokus takže bych tuto autoškolu doporučila i ostatním
vloženo: 10. září 2009
vložil: petra rasochová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   super, spokojenost.

honza
vloženo: 9. května 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Koňák osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Koňák < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Koňák - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje