Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Krátký - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Krátký

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Krátký < <


   Tuto autoškolu bych mohl určitě jen doporučit. Instruktor mě lidským přístupem řádně připravil na zkoušky a následně do provozu. Rovněž byl velice příjemný a uměl jednoduše zodpovědět veškeré mé dotazy. Nikdy jsem neměl problém se domluvit na termínu jízd. Hodiny teorie byly poučné a dobře vysvětlené.
vloženo: 10. října 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   I had driving lessons in English with George. I was very happy with his style of teaching - there was never any pressure, anger, impatience or anything like that. He was always very relaxed, reassuring, and encouraging. I would definitely recommend.
vloženo: 7. října 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Přeestoupila jsem sem z vykradené autoškoly Student a to právě kvůli Georgi Sarichevovi, s kterým jsem drandila ulicemi Prahy už v již dnes neexistující autoškole.
Je to moc milej člověk s slušivou kšiltovkou a smyslem pro humor, který mě toho spoustu naučil. Všechno vysvětluje v klidu a když je potřeba i několikrát. Když nás čekala složitá situace a byla možnost zastavit, vystoupili jsme a ukázal mi jak to projet a proč. Strávili jsme spolu hodně času a vždycky si na něj při řízení vzpomenu.
Takže jestli hledáte někoho, u koho nebudete končit jízdu s brekem, ale s novejma vědomostma a dobrým zážitkem, tak berte jednoznačně George. ;)
vloženo: 22. srpna 2019
vložil: Tereza Škárková, emailová adresa nezveřejněna


   Driving instructor George was great. Cared about actually teaching driving not just passing the test!

Driving school lectures were too fast for me but I am not a native Czech.
vloženo: 14. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Do autoškoly Krátký jsem nastoupila po krachu autoškoly Student a byla to pro mě záchrana. Vše se vyřídilo velmi rychle a brzy po nástupu jsem už měla domluvené jízdy, vždy alespoň jednu týdně.
Můj instruktor George byl klidný, věcný, vždy mi vše dokázal vysvětlit, jízdy s ním mě bavily a u mě 10/10 hvězdiček. :)
vloženo: 14. srpna 2019
vložil: Aneta Švabová, emailová adresa nezveřejněna


   Po více jak 20 letech od obdržení ŘP jsem se odhodlala konečně na kondiční jízdy doslova roztřesená. Díky přístupu p. Tomáše Zelinky doufám, že opětovně sednu aktivně za volat. Ještě jednou moc děkuji za vstřícnost a hlavně za bezbřehou trpělivost, vím o čem mluvím. A rovněž děkuji za jeho přípravu mojí dcery ke zkoušce po přestupu z jiné autoškoly. Jana Č
vloženo: 23. května 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Touto cestou chci strašně moc poděkovat Tomášovi a panu Krátkému za skvělou spolupráci, ochotu a podporu, jsem ráda, že jsem potkala tak báječné lidi, děkuji z celého srdce a hlavně všem doporučuji ...
vloženo: 28. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Krátký bych všem doporučila, skvělý přístup učitelů a na Prahu slušná cena. Jezdila jsem s panem Geislerem, který mi vše vysvětlil a měl ohromnou trpělivost s mým brzděním - takže jsem pod jeho vedením zvládla testy na 100%.
vloženo: 31. května 2017
vložil: Ivana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ještě před rokem jsem o řidičáku vůbec neuvažovala, představa řídit auto mě děsila, nakonec mě pár lidí přesvědčilo ať to zkusím. Vybrala jsem si tuto autoškolu - www stránky mě zaujaly a mám ji blízko. Z řízení jsem měla dost strach, nevěřila jsem moc tomu, že se to naučím. Ale nějak se to povedlo a dokonce mě to začlo bavit.:) Měla jsem paní instruktorku Pivrncovou - naučí, vysvětlí, pomůže a podpoří.
Autoškolou jsem přošla dost rychle, super domluva na termíny a výuky jsou v zábavné formě. Co víc dodat, prostě jsem moc spokojená. Děkuji! Šárka :)

vloženo: 17. května 2017
vložil: Šárka Plašilová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hurá! Mám ho! Řiďičák!
S Autoškolou Krátký jsem byla maximálně spokojená. Trpělivost instruktora pana Zelinky je bezbřehá. Naučil řídit i mě, takže kolik hvězdiček mám ještě dát?
Díky moc. Zuzana.
vloženo: 23. dubna 2017
vložil: Zuzana,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Co se týče úrovně výuky můžu hodnotit pouze pozitivně, celá výuka probíhala v rušném pražském provozu, čímž mě připravila na spoustu stresových situací, které jsem následně zažila v provozu naostro. Instruktorka Katka naprosto báječná, vždy vyšla vstříc mým časovým možnostem, byla velmi trpělivá a pozitivně naladěná, zkoušky zvládnuty na první pokus, mohu jen vřele doporučit :-)
vloženo: 16. dubna 2017
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Se službami autoškoly Krátký jsem byla velmi spokojená. Absolvovala jsem kondiční jízdy. Dlouho jsem neřídila. Naprosto profesionální přístup mne velmi potěšil, velice rychle se mi díky tomu podařilo se znovu nebát sednout za volant. Trpělivě se mnou vše zopakovali. Každá jízda do minuty využita. Autoškolu Krátký moc doporučuji všem, kdo se po delší pauze obávají hustého provozu a křižovatek.
vloženo: 13. dubna 2017
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Krátký mě naučila řídit. Nejsem žádná talentovaná osoba, spíš dost velká nešika, takže měli pěkně těžký úkol. Přístup skvělý, vždy byli ochotní pomoci. Vzhledem k tomu, že jsem byla zvyklá na dopravu v malém městě (Kutné Hoře), tak zpočátku to bylo náročnější jak pro instruktorku, tak pro mě. Všechno překonáno a já řídím! :-)
Nesouhlasím s recenzí anonymního uživatele níže, velké díky patří instruktorce Kateřině Pivrncové, která zvýšila hlas, jen tehdy, když hrozila vážná dopravní situace – zaplať pánbůh za to, někdo z nás dvou ten pud sebezáchovy mít musel. :-) Byla důsledná a díky ní jsem připravená na rušný pražský provoz :-)
vloženo: 13. dubna 2017
vložil: Lucie Kosová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hrozná autoškola, učitelé jsou ******** co si nevidí do pusy. Řvou na Vás pokud se Vám něco nepovede a neberou v potaz, že zezačátku neumíte hned perfektně řídit...

Navíc v roce 2011 nastala kauza zatýkání komisařů v Praze za přijímání úplatků a na řidičák se čekalo i přes půl roku, tedy kdo ví, jestli tato firma v machinacích také nefigurovala....

Tuto autoškolu rozhodně nedoporučuji, budete dlouho čekat na řidičák a ještě k tomu v ní jednáte většinou pouze a jenom s ********.
vloženo: 10. dubna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lepší autoškolu jsem si nemohla přát. Výborný přístup lektora, skvělá domluva, rychlé absolvování. Opravdu doporučuji, žádný stres ani obavy.
vloženo: 9. ledna 2017
vložil: Boučková E., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Věděl jsem že to bude hustý a pěkně těžký když jsem si vybral autoškolu v centru města, ale nelitoval jsem ani sekundu. Naprosto dokonale vás připraví i na největší "prasárny" co můžete v hustém provozu v centru Prahy zažít, stejně jako na dálnici, okresky, městské okruhy.. Zkrátka vyzkoušíte si naprosto všechno co řízení auta obnáší a hodiny jsou promyšleně připravené aby to s vámi pan instruktor postupně prošel všechno.

Tímto bych rád vychválil pana instruktora Tomáše Geislera, jeho trpělivost je neuvěřitelná, všechno výborně vysvětlil a naučil a ani jednou za celou dobu při tom nezvýšil hlas. Za všechno mluví hlavně to že jsem pod jeho vedením dal zkoušky napoprvý.

Fakt se nevyplatí na autoškole šetřit a radši do toho jít "za plnou", protože v levnějších autoškolách vás to ani zdaleka takhle luxusně nenaučí.
vloženo: 14. června 2016
vložil: David, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Již je to rok, co jsem zde absolvoval autoskolu, mel jsem nejlepšího instruktora Tomáše Zelinku, příjemný, vtipný a trpělivý. Doporučuji
vloženo: 18. května 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Krátký jsem se učil řídit osobní auto úplně od nuly (nevěděl jsem naprosto nic, ani který pedal je na co). Uvítal jsem systematický a trpělivý přístup instruktora pana Vomely (18 let zkušeností je znát).

Trasy zvolené pro jízdy mě dobře připravily na rušný pražský provoz v lokalitách, kde se často pohybuji (Vinohrady, Vršovice, Strašnice). Velmi mi pomohly komentáře instruktora, kterými mě upozorňoval i na na drobné chyby, které hrají roli při zkušební jízdě.
Zároveň jsme projížděli trasy cíleně, abych se zlepšil ve zvládání složitých křižovatek, provozu kolem tram. tratí apod. Díky pečlivě voleným trasám jízd jsem tak znal provoz v místech, kudy se pak jela i jízda zkušební.

Test jsem udělal na 100 procent, zkušební jízdu napodruhé.
vloženo: 2. dubna 2015
vložil: Libor Engelthaler, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nebyl problém se domluvit, dobrá dostupnost
vloženo: 15. ledna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lot of smarts in that ponstig!
vloženo: 6. prosince 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bezproblémová autoškola, kde naučí řídit každého :) Půl roku jsem jezdila s panem Zelinkou a můžu ho jen vychválit! Od kamarádek jsem slýchávala, že na ně jejich instruktoři v jiných autoškolách řvali, protože něco pokazily...NIKDY se vám to tady nestane, vše bylo vyřešeno v klidu, přístup: "a teď mi řekněte, co jste tam udělala špatně a jak jste to měla udělat" vás donutí se zamyslet nad svou chybou, uvědomit si ji, a příště ji neudělat. Autoškola je situovaná na velmi frekventovaném místě, to mě možná nejvíc naučilo nebát se provozu v centru. Každá jízda je pečlivě promyšlená, naučíte se všelijak parkovat, nebát se jet 130km/h na dálnici, rozjíždění do kopce je pro vás hračka. Dostala jsem spoustu užitečných rad před zkouškami, na nepochopené testové otázky jsem se nebála zeptat, vše mi bylo v klidu vysvětleno. Poslední hodiny jsem si sama řekla, v čem si nejsem jista a co bych si chtěla ještě procvičit, opět vše ochotně vysvětleno (případně i nakresleno v autě na koleni) - test: 100%, jízdy na první pokus. Moje první jízda s řidičákem byla dlouhá čtyři hodiny a můj ledový klid za volantem, bezprostřední reakce, zvládání složitých křižovatek, pozitivně překvapilo celou rodinu :) Jestli hledáte kvalitní autoškolu s profesionálním přístupem, kde se zasmějete, nikdo na vás nebude řvát, tak volte rozhodně Autoškolu Krátký!
Děkuji,
Aneta
vloženo: 15. listopadu 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do téhle autoškoly jsem začala chodit díky kamarádce a jsem strašně ráda, že jsem to udělala. Chtěla bych veřejně vyzdvihnout pana instruktora Tomáše Zelinku, který, troufám si říct, mě fakt naučil řídit. Samozřejmě to bude chtít jezdit a jezdit, abych se do toho fakt dostala, ale to, co se mnou dokázal, je fakt chváli hodné. myslím, že dokáže naučit řídit i člověka, který si myslí, že řídit nikdy umět nebude, protože to prostě neni nic pro něj. Sama si vzpomínám na cca 10. hodinu, na jejímž konci jsem se rozbrečela s tím, že to asi fakt neni nic pro mě. Pan Zelinka mi řekl, že je to přece něco, co jsem předtim nikdy nedělala a že nemůžu očekávat, že po 5.sednutí za volant ze mě bude řidič. Je to skvělej chlap nejen jako instruktor, ale i jako člověk, díky kterýmu nebudete během jízd nervózní a fakt se pobavíte. Smysl pro humor ŽÁDNÝMU chlapovi v týhle autoškole rozhodně nechybí, takže ačkoli já mohu jako instruktora posoudit pouze právě Tomáše Zelinku, tak jsem si jistá, že ostatní jsou stejně skvělí instruktoři, jako je on :) jestli si vybíráte autoškolu na základě peněz, které stojí, s prominutím-serte na to. čím levnější, tím podezřelejší. Tato autoškola ABSOLUTNĚ odpovídá svou kvalitou té ceně a můžu vám zaručit, že máte 100% šanci po 28.hodině uspět u zkoušek. Mám kolem sebe spoustu lidí(vč.mé segry, která udělala jízdy na třetí pokus, a to je z ní dnes už fakt dobrá řidička), kteří zvolili autoškolu levnější (cca 7000) a nakonec je to vyšlo dráž plus je prostě instruktoři určitě nenaučili to, co naučí tady. jo a ještě jsem zapomněla dodat dost důlěžitou věc, protože často čtu a slýchám, jaký jsou instruktoři cholerici. TRPĚLIVOST P. ZELINKY JE SVATÁ!!!! ale to byste mě někdy museli vidět, abyste pochopili...:D takže, kdo se bojí tohodle, tady fakt nemusíte :)
Takže ještě jednou- velké DÍKY! :)
vloženo: 30. srpna 2014
vložil: Kristýna Jiroušková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jo a ještě jsem zapomněla dodat dost důlěžitou věc, protože často čtu a slýchám, jaký jsou instruktoři cholerici. TRPĚLIVOST P. ZELINKY JE SVATÁ!!!! ale to byste mě někdy museli vidět, abyste pochopili...:D takže, kdo se bojí tohodle, tady fakt nemusíte :)
vloženo: 30. srpna 2014
vložil: Kristýna Jiroušková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Krátký jsem zvolila na doporučení a nemohla jsem si vybrat lépe. Obrovskou výhodou je její umístění v centru města, jakkoli se to zprvu zdálo děsivé. Pravidelně probíhají hodiny teorie, případně je zde také možnost přijít na individuální konzultaci. Největší zásluhu na mé spokojenost má ale pan instruktor Zelinka, který je opravdu skvělý učitel, který přesně ví, co dělá a když říká, že naučí řídit každého, tak vůbec nepřehání :). Jízdy měly logiku, procvičování jednotlivých úkonů probíhalo po celé Praze, takže jsem se dostala na řadu míst a do spousty situací - včetně např. tankování, podzemních garáží a dálnice. Pan Zelinka má obrovskou trpělivost a smysl pro humor, díky kterému si spoustu pravidel a pouček mnohem lépe pamatuji. Veškerá jeho snaha nesměřovala k tomu dostat zaplaceno, ani k absolvování zkoušek, ale k tomu, abych byla dobrý řidič. Takového přístupu si velmi vážím, protože je bohužel vzácný a věřím, že to je to hlavní, co člověk může od autoškoly chtít. Děkuji za vše! Zkoušky jsem dala napoprvé a zda a jak budu řídit už je teď jen na mně, přípravu jsem dostala skvělou a autoškolu Krátký mohu všem jen doporučit.
vloženo: 31. července 2014
vložil: Petra K, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Klady:
Jednání na rovinu s úctou
Spolehlivost
Kvalita a vstřícnost
vloženo: 21. července 2014
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Krátký je podle mého názoru jedna z nejlepších. Cenově naprosto odpovídá službám, které mi byly poskytnuty, naučila jsem se vše, co jsem potřebovala a již rok řídím bez strachu a bez nehod. Jezdila jsem u pana Zelinky, kterého doporučuji především pro jeho trpělivost a humor za každé situace. Zkoušku jsem udělala na poprvé a i kdybych neudělala, o všech rizikách jsem věděla od začátku- stačí se zajímat a třeba se i zeptat. Jestli jsem si něčím jistá, tak že autoškola Krátký se rozhodně nesnaží vylákat ze žáků peníze navíc.
vloženo: 14. června 2014
vložil: Jana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Krátký je podle mého názoru jedna z nejlepších. Cenově naprosto odpovídá službám, které mi byly poskytnuty, naučila jsem se vše, co jsem potřebovala a již rok řídím bez strachu a bez nehod. Jezdila jsem u pana Zelinky, kterého doporučuji především pro jeho trpělivost a humor za každé situace. Zkoušku jsem udělala na poprvé a i kdybych neudělala, o všech rizikách jsem věděla od začátku- stačí se zajímat a třeba se i zeptat. Jestli jsem si něčím jistá, tak že autoškola Krátký se rozhodně nesnaží vylákat ze žáků peníze navíc. Jana
vloženo: 14. června 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole podávají polovičaté informace. Všichni se tváří, že zkouška se dá opakovat do aleluja, a nikdo vám neřekne, že za šest měsíců od první neúspěšné vám celá autoškola propadne a pokud chcete řidičák, musíte si celý kurz platit znovu. A že to není zrovna malá částka.
Takhle jsem neměla peníze na to, abych si zaplatila další opravnou zkoušku plus hodiny, které jsem ještě před ní chtěla absolvovat. A tak jsem to vysvětlila pánovi, se kterým jsem jezdila, a odložila to na neurčito. I přestože do propadnutí celého kurzu zbývaly asi dva měsíce, ani slůvkem mě neupozornil na fakt, že doba, po kterou mohu zkoušku opakovat, je vůbec nějak omezená a že mi již brzy propadne. Nevím, jestli to byla holá nevědomost učitele nebo tah, jak vymámit od žáka autoškoly další peníze za zaplacení dalšího kurzu, každopádně s touto autoškolou jsem skončila a mrzí mě, že jsem do ní nalila tolik peněz za nic.
vloženo: 13. listopadu 2013
vložil: Anežka , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělala jsem si řidičák na sk. B. Jezdila jsem s p. Zelinkou a musím ho doporučit - má svatou trpělivost, smysl pro humor a všechno vysvětlil tak, že jsem to pochopila i já :)
Myslím si, že ke zkoušce připravuje opravdu dobře a zodpovědně. Šly jsme od něj 3 a všechny jsme udělaly :)


vloženo: 25. září 2013
vložil: Jana , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Krátký velmi doporučuji.Pan instruktor Kořan (jiného posoudit nemohu) byl báječný, tolerantní, trpělivý.Jízdy byly zcela individuální, v závislosti pouze na domluvě mezi studentem a instruktorem. Teorii v autoškole jsem bohužel z časových možností neabsolvovala, nicméně mě to nijak neznevýhodnilo, jelikož potřebné informace jsem získala od mého instruktora během jízd. Po absolvování 28 jízd se cítím na to, že jsem schopná auto řídit a poznám dopravní značky, nicméně do provozu na Jižní spojce se zatím nechystám. Jsem ráda, že je autoškola v centru Prahy, tudíž nemám takový strach (už jen respekt)z tramvají a jednosměrných úzkých uliček.
Jsem ráda, že je autoškola za mnou a zvládla jsem ji, budu na ni vždy v dobrém vzpomínat. Jsem ráda, že moje volba padla právě na Autoškolu Krátký.
vloženo: 10. června 2013
vložil: Eva, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola. Dělal jsem papíry na auto i silnou motorku a vše probíhalo naprosto bez problémů. Instruktoři ochotní, milí a klidní.
K testům a jízdám jsem byl velice dobře připraven a jízdu s komisařem jsem si už jen užíval:)
Vřele mohu tuto školu doporučit.
vloženo: 31. července 2012
vložil: Jan Kovač,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem si vybrala na doporučení a také, protože je výborně přístupná. Hned po přihlášení jsem jezdila v normálním provozu a to bez přípravy na trenažéru, znalostí teorie či jakýchkoliv zkušeností. Instruktor mi srozumitelně vysvětlil ovládání vozidla a po dobu všech jízd byl klidný, milý a ochotně cokoliv vysvětlil. Nejprve jsem jezdila na odlehlejších místech a nakonec po rušné Praze, pro kterou je asi tato autoškola nejvhodnější (myslím ale, že když umíte jezdit v hektické Praze, tak to zvládnete kdekoliv). Ze začátku jsem byla v autě nervózní a bála se provozu. Potom jsem se ale na jízdy těšila a když přišly zkoušky, auto jsem ovládala bez problému a v klidu. Samozřejmě vše díky výbornému instruktorovi! Koná se zde také výuka teorie jednou týdně, na kterou je docházka dobrovolná. I po úspěšných zkouškách se vám nebude chtít odejít... Určitě doporučuji!
vloženo: 11. října 2011
vložil: Šárka P.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Není třeba rozepisovat, jak moc jsem byla s touto autoškolou spokojená. Dostala jsem nejlepšího instuktora, který měl pevné nervy a obdivovala jsem ho, že se na mě někdy nezačal vztekat. On však stále v klidu a vše mi vysvětlil. Všechno jsem si vyzkoušela, dostala jsem se i na dálnici, natankovala...naučila se provozu ve městě. Někteří lidé si stěžují na to, že nemají trenažér první hodiny. Já musim říct, že první hodinu vyjet byl sice šok, ale alespoň mi trenažer nezabral hodiny z těch (již tak poměrně málo) 28 x 45min hodin a mohla jsem si vše vyzkoušet v praxi. Jedním slovem: DĚKUJI! A všem doporučuji.
vloženo: 11. října 2011
vložil: Kateřina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokaždé jsem se na jízdy těšil a nikdy se mi nechtělo skončit. Cítím se být zcela připraven na hustý pražský provoz. Doporučuji!
vloženo: 23. června 2011
vložil: jonas, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsou všichni lektoři velice příjemní, vstřícní, a ochotni s číkmkoliv pomoct. Cítila jsem se zde jako mezi přáteli. Na kurz jsem se pokaždé moc těšila. Nemám, co bych vytkla.
vloženo: 23. května 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych doporučila pouze těm kteří budou jezdit spíše po městě.
vloženo: 18. srpna 2010
vložil: Pavlína, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super to bylo,konečně už nemusím jezdit sockou!!!
vloženo: 25. června 2010
vložil: Eliška,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup instruktorů k žákům - dobrý.
Jízdy v centru města - dostačující.
Jízdy mimo město - žádné.
Připravenost na závěrečné zkoušky z teorie - pouze samouk, ze strany instruktorů výuka minimální.
Celkový dojem průměrný.
vloženo: 4. listopadu 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola má dobré a trpělivé lektory.Cena výcviku je přiměřená a skládání zkoušek je čestné.Dobrá příprava na provoz ve městě,zcela nedostatečná mimo město.Přesto bych si tuto autoškolu vybral znovu.
vloženo: 19. října 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Krátký osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Krátký < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Krátký - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje