Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Miluše Kratochvílová - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Miluše Kratochvílová

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Miluše Kratochvílová < <


   Je to nějaký pátek, co jsem zde dělal autoškolu. Ve všech ohledech to ale byla skvělá zkušenost, kterou si opakuji jako ref.řidič a tudíž mohu posoudit kvalitu i úroveň poskytovaných služeb. Paní Kratochvílová je prostě super, profesionál. A já ji budu vždy vděčný, protože mne připravila skvěle do provozu. Stačí jen (lidsky, slušně) komunikovat, pokud máte cokoliv... :) A věřte, že jsem byl velký trémista ...
vloženo: 23. května 2018
vložil: Garre, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nebyla to nejlepší volba, příště jinam.
vloženo: 16. ledna 2017
vložil: Pavel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   :) Super přístup,vynikající učitelé a nezapomenutelné zážitky :-)
vloženo: 10. srpna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Co se týče autoškoly samotné, nemám výhrady. Problém je spíš při zkouškách,ZK si hledají důvody, proč by měl daný žák neprospět. Když neudělá při zkoušce žádnou závažnou chybu, tak důvodem, že neprospěl, je pomalá jízda (velká opatrnost) v obci, míň než 49 km/hod. Za cca 13 hodin jízd v autoškole nemůže být při zkoušce nikdo profesionál, k tomu je potřeba dlouhodobá praxe.
vloženo: 21. října 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu 100% doporučit. Opravdu skvělý vstřícný přístup, neskutečná trpělivost, rodinné prostředí, na všem se dá v klidu domluvit, teorii skutečně "přednáší", na jízdách se snaží naučit maximum. Ke zkouškám připraví dokonale. Jak už tu někdo psal - až mi bylo líto, že už to skončilo. Příště bych nevolila jinak. A pan Formánek je jednička (s hvězdičkou).
vloženo: 16. října 2015
vložil: D.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,dovolte,abych se vyjádřil k hodnocení p.Hájka ze dne 7.1.2014.V autoškole pracuji 37 let a poznal jsem celou řadu zkušebních komisařů a to i arogantních, ale vyjádření p.Hájka mne překvapilo a pobouřilo.
Podle mne je p.komisař Koppa velice seriozní a férový.Jen bohužel pro nás autoškoly,dodržuje všechny předpisy a zákony,které jsou mnohdy takové, že naši práci spíše ztěžují.Já si velmi cením jeho jednání s lidmi,nikoho nestresuje,ale přitom si plní řádně své povinnosti.Ono možná také není ideální pustit hned každáho do dnešního provozu.
Co se týká autoškoly p.Kratochvílové,ke kvalitě práce se nemohu vyjadřovat,protože ji neznám,ale vím,že v minulosti se vždy snažili vytvořit příjemné a lidské prostředí pro všechny a vzpomenu i takovou "maličkost" že jako jediní dokázali k vánocům poslat blahopřání i konkurenčním autoškolám. A tak hezké jednání se v dnešní době málo vidí.
Váňa Jaroslav, Autoškola Prima Lipník n/B
autoskolaprima@seznam.cz
vloženo: 20. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji za lidský a individuální přístup ke každému žákovi.U Vás se opravdu naučí řídit každý a to navíc ve velmi příjemném prostředí.Děkuji a za sebe opravdu můžu jen doporučit.
vloženo: 14. února 2014
vložil: Petra V.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nikdy jsem nezažil tak zkorumpovanou autoškolu.Ze začátku to vypadalo že to proběhne bez problémů.
Blížili se závěrečné zkoušky.Na první závěrky nás tam bylo 5 lidí a už bylo dopředu rozhodnuto kdo bude vyhozen z jízd.Sám jsem již neprospěl plus další 3 lidi a jen jeden prošel z 5,aby to nebilo nápadné,že na tom vydělávají.Komisař je z Lipníka nad Bečvou pan Josef Koppa-arogantní a zkorumpovaný komisař.Včera jsem absolvoval opravné jízdy plus další lidé co vyletěli minule plus další co přišli si svůj vysněný řidičák udělat.Sraz byl stanoven na 9:30 před autoškolou pan komisař si dorazil,až 10:15.Kamarád jel opravnou jízdu jako první a byl jsem svědkem sotva než jsme vyjeli měl napsané na papíře N-neprospěl,aby toho nebilo málo tak jse domlouval s učitelem autoškoli jetli ho má pustit nebo ne.A on pokyvl hlavou že ne a vyslovil že mu do toho nebude kecat.Kamarád tam neuděl žádnou chybu,vím že komisař má vždycky pravdu,ale už se mi to přestává líbit,když tady v této autoškole někdo dělá jízdy na 8 a neúspěšně.Mne opět na podruhé vyrazil a řekl mi důvod že jsem zbrklí,ikdyž jsem žádnou chybu neudělal a za tým jsi budu stát.Protože v mem kurzu,který jsem absolvoval,tak nás tam bylo 8 a z této skupinky 8 lidí prošli jen 2.Opravná jízda stojí 700Kč.400Kč má dopravka a zbytek autoškola.
A takhle se domlouvají mezi sebou a ve finale Vám komisař řekne zaplatte si kondiční jízdy,které stojí 600Kš a stejnak Vám je to prt platný.
Proto Vás chci předem upozornit ppppppooooooooozzzzzzoooooooorrrrrrr na ně to jsem nezažil nikdy.Nedoporučuji.
vloženo: 7. ledna 2014
vložil: Alois Hájek,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Jako provozovatelka autoškoly s více jak 24 letou tradicí, kdy mezi úspěšnými absolventy se bohužel najdou i ti "ukřivdění", musím reagovat na příspěvek pana Hájka. Spolu se jmenovaným zkušebním komisařem zvažujeme podat na pana Hájka trestní oznámení za pomluvu.Nenecháme si kazit dobré jméno autoškoly nepodloženým vyjádřením!


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vždy výborná spolupráce. Absolvoval jsem zde všechny skupiny mimo Busu a nikdy sem neměl důvod si ztěžovat :-)
vloženo: 15. října 2012
vložil: Ivo Drexler, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice kladný přístup k žákům, velká trpělivost a vstřícnost. Byla jsem hodně spokojena, až mně bylo líto, že jsem už skončila :-)
vloženo: 22. srpna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu hodnotím kladně....Dalo se s nimi domluvit na jakémkoliv individuálním termínu pro studenty. Je velice spolehlivá a kvalitní
vloženo: 27. prosince 2011
vložil: Anna Štimplová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velice spokojena. Všichni zaměstnanci byli příjemní a milí. Zároveň mě dobře připravili ke zkouškám.
vloženo: 20. listopadu 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola je v pohode delal jsem tam ridicaky na b,c,c+e,ale na c+e me komisar pekne drtil prerovsti komisari jsou pekni chytraci a vseumelove.takze bacha.Na testy v pohode na jizde me dusil hodinu a pul ale nepodarilo se mu me potopit ale nedali mi jen techniku takze dosahl ceho chtel a o co mu slo uplne zrejme od zacatku asi jsem se mu nelibil a dodnes nemam odvahu tam znovu jit tak se to poradne naucte at nedopadnete jako ja
vloženo: 30. října 2011
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji, jsem nadmíru spokojená, žádný stres, ale pohoda, klídek. Skvělý přístup k žákům, velké poděkování paní instruktorce Havelkové za pevné nervy a trpělivost.


vloženo: 11. října 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem naprosto spokojená.:-)
vloženo: 4. srpna 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím, že kurzy byly velmi dobře vedeny. Akorát jsem si před zkouškama moc nevěřila.
vloženo: 28. května 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, skvělý přístup k žákům, na ničem se není problém domluvit, učitelé trpěliví a velmi zkušení - nejlepší byli pan Nedbalec, Kurpaš, Formánek. Mohu jen doporučit!
V této souvislosti se musím zmínit o přístupu zkušebního komisaře ing. Ležáka, naprosto postrádá profesionalitu v jednání a je vidět, jak mu "kulaté razítko" stouplo do hlavy. S takto arogantním člověkem se opravdu setkáte málokdy.
vloženo: 15. května 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě bych doporučila, výborní kvalifikovaní zkušení instruktoři, dobrá příprava na zkoušky. Nemám žádné výhrady.
vloženo: 8. února 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto super autoškola mužu vřele dopotučit,slušne jednani,domluvy,pohodovy učitele :-)na zkoušky sem byla maximalne pripravena ...doporučuji
vloženo: 3. listopadu 2010
vložil: Dominika,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tato autoskolu mužu jen doporučit,skvělí přístup a domluva.-)super vozovy park:-)nemam co vytknout.Na zkoušky sem byla připravena maximalne:-)
vloženo: 3. listopadu 2010
vložil: Dominika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem letos dělala řidičák na motorku sk.A21 a byla jsem nadmíru spokojená.Ochota všech učitelů,vstřícnost,pomoc a podpora při zkouškách a uplně všechno prostě super !!!
vloženo: 29. září 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příjemné prostředí,dobrý přístup a velká trpělivost vyučujících učitelů.Vřele doporučuji.
Bohuna
vloženo: 30. srpna 2010
vložil: Bohuna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je velice dobrá a všem ji dopooručuji. Perfektně připravý na závěrečné zkošky a naučí všemu potřebnému, co k dobrému řízení potřebujete. Takže kdo hledá, ať se v klidu obrátí na tuto autoškolu, nebude litovat.
vloženo: 28. července 2010
vložil: Kuba, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový dojem je výborný, tato autoškola předčila moje očekávání po všech stránkách.
vloženo: 25. února 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   průměrné
vloženo: 17. února 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pohodoví učitelé, jezdila jsem s panem Formánkem skoro všechny jízdy. Bohužel ngativní zkušenost s přerovskými komisaři,arogance nejvyšší, ale zkoušku jsem nakonec udělala.
vloženo: 8. února 2010
vložil: Vera, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super..:))
vloženo: 22. prosince 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Miluše Kratochvílová osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Miluše Kratochvílová < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Miluše Kratochvílová - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje