Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Kredit - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Kredit

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Kredit < <


   Nemohla jsem si vybrat lépe. Všichni pracovníci autoškoly byli velice milý. Instruktor. Chudáček byl velice trpělivý a tolerantní. Kdybych mohla známým doporučit autoškolu, tak jedině Kredit. Za všechno jim moc děkuji
vloženo: 8. září 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Rozhodl jsem se rozšířit si řidičský průkaz v této autoškole, kdy mě zaujala hlavně cena kurzu (pozor, cena zkušebního komisaře není v ceně kurzu uvedena a člověk se u tomto dozví před poslední jízdou). Pokaždé jsem se potkal s majitelem Richardem Zemanem, který na první pohled působí neutrálně, ale z prvních slov a gest jeho neutrálnost mizí a nastupuje až arogantní vystupování, se kterým jsem naposledy setkal na střední škole za totáče, ve spojení učitel - žák. U mladých lidí je z jeho strany automatické tykání. Pan Zeman jako podnikatel rozhodně nerozlišuje, kdo je platící zákazník a trochu zneužívá toho, že ho člověk pro vykonání zkoušek "potřebuje". Hodně se ve výuce zaměřuje na samostudium a jeho zájem o vysvětlení "proč tomu tak je", je hodně mizivá. Pokaždé se odkazuje na "vyhlášku, kterou přeci žák má znát". Dle mého názoru není p. Zeman schopný kvalitně připravit "nováčka" na zkoušky a všem zájemcům se něco naučit raději doporučím si připlatit jinde.
------------------------------
:-) Přesně tak to dopadne, když socky hledají autoškolu (vlastně cokoliv) podle ceny a ne podle referencí...
vloženo: 11. dubna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Rozhodl jsem se rozšířit si řidičský průkaz v této autoškole, kdy mě zaujala hlavně cena kurzu (pozor, cena zkušebního komisaře není v ceně kurzu uvedena a člověk se u tomto dozví před poslední jízdou). Pokaždé jsem se potkal s majitelem Richardem Zemanem, který na první pohled působí neutrálně, ale z prvních slov a gest jeho neutrálnost mizí a nastupuje až arogantní vystupování, se kterým jsem naposledy setkal na střední škole za totáče, ve spojení učitel - žák. U mladých lidí je z jeho strany automatické tykání. Pan Zeman jako podnikatel rozhodně nerozlišuje, kdo je platící zákazník a trochu zneužívá toho, že ho člověk pro vykonání zkoušek "potřebuje". Hodně se ve výuce zaměřuje na samostudium a jeho zájem o vysvětlení "proč tomu tak je", je hodně mizivá. Pokaždé se odkazuje na "vyhlášku, kterou přeci žák má znát". Dle mého názoru není p. Zeman schopný kvalitně připravit "nováčka" na zkoušky a všem zájemcům se něco naučit raději doporučím si připlatit jinde.
vloženo: 10. dubna 2019
vložil: Lukáš,


   Dělal jsem Tváří se, že mají nízkou cenu, ale v ceně je pouze 6 jízd a 6 hodin teorie. Někomu to možná stačí, ale mně to rozhodně nestačilo. Dalších 5 jízd jsem si připlácel a 1 stála 600 Kč! Navíc mi ten instruktor říkal, že má volno pouze ráno a dopoledne. Stále chodím do školy, takže jsem většinou jezdil po nocích v 5:30. Nic moc. Nedoporučuji.
vloženo: 8. března 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Tady je tak negativních ale i zároveň trapných komentářů, vysvětlete mi proč zůstáváte v tak údajně hrozné autoškole do závěrečných zkoušek v dnešní svobodné době?! Jestli je učitel takový nebo makový tak brečet tady vy fňukny jak to bylo hrozný ukazuje jen Vaší neschopnost odejít a vše podtrhnete tím že se neumíte ani podepsat pod tu recenzi, na netu jste hrozný siláci ale odejít jinam to ne. Asi hrálo roli to jaký jste socky a na dražší autoškolu jste neměli tak se doma postavte před zrcadlo a do toho zrcadla můžete říct "vidím zoufalého blba". Hlavně ty anonymní recenze to je ubohost, příště se nebojte a podepiště se! p.Vlk
vloženo: 5. listopadu 2018
vložil: Vlk R., emailová adresa nezveřejněna


   Bohužel musím souhlasit. Pan zeman je čuně co se stará jen o peníze a o to jak zblbnout a dostat do postele žačky. Při mojich jízdách si zásadně četl noviny a bylo mu všechno fuk. Zato k holkám se choval hodně důvěrně a pokud jim mohu věřit, tak plácnutí od něj po noze nebo po zadku na první jízdě nebylo nic nenormálního. Pokud chcete nízkou cenu a jenom si dojít pro papír protože už řídit umíte, je to autoškola pro vás. Pokud ne, tak si raději připlaťte jinde. Jediná výjimka je pro holky kterým nevadí trochu důvěrností, peprných vtipů a různých návrhů. Pokud vám to nevadí, tak se přihlašte.
vloženo: 5. listopadu 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Jezdil jsem velkou motorku. Začátečníkům bych tuto autoškolu nedoporučil, ale kdo již má nějaké zkušenosti, se bát nemusí. Nevím jak se p. Zeman choval k ostatním, ale na mě byl v klidu. Zkoušky jsem dal na 1. pokus. Mohla by být lepší motorka, ale za ty peníze...
vloženo: 1. listopadu 2018
vložil: Tomáš K., emailová adresa nezveřejněna


   Příště si raději přečtu recenze, než někam vlezu.
Abych to shrnul. Autoškola Kredit je sice nejlevnější v Plzni, bohužel si ale zbytek doplatíte při závěrečné zkoušce.

Osobně jsem jezdil s p. Zemanem. Je to prostě chlap, kterého zajímají jen peníze. Přístup z žákům mizivý. Mluvit se s ním moc nedalo, jestliže tedy nejste mladá prsatá žákyně. Na všechny otázky mi bylo odpovězeno jedním slovem a to ještě takovým tonem, jako bych byl největší póvl. Co se týče jízd......katastrofa. Při každá chybě vám dá najevo, že jste absolutní debil. Díky tomu jsem na jízdy chodil akorát vystresovaný a modlil se, aby už to vše bylo za mnou. Teď bych rád shrnul závěrečné zkoušky. Nejsem žádný MOTO GP rider, přišlo mi ale, že bych měl být. Na úřadě jsou dva komisařové. Jeden je hodný a pohodový chlap, druhý je nervák co se neumí chovat.....lépe řečeno PRASE co se neumí chovat jménem Jindřich Steuer. Arogantní, hulvát co neumí nic jiného, než si léčit své mindráky při závěrečné zkoušce. Mimo jiné s p. Zemanem jsou velcí kamarádi, možná i proto nedostanete ŘP napoprvé, jelikož každá další jízda dělá 700Kč. Abych to shrnul, i přes tohle všechno mi autoškola KREDIT něco dala. Dala mi to, že dokážu během hodiny vytáhnout 10 cigaret na uklidnění, což bylo před závěrečnýma zkouškama nutnost. Tohle jsem opravdu dřív nedokázal. Možná budu znít jako nevděčník, ale děkovat autoškole za to nebudu. Bohužel to je vše, co jsem si během kurzu odnesl. Závěr tedy zní AUTOŠKOLU PRO KURZY NA MOTOCYKL NEDOPORUČUJI.
vloženo: 22. října 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvoval jsem jednu jízdu, další už raději ne. Připlatím si a půjdu tam, kde mě něco naučí. Tuto autoškolu rozhodně nedoporučuji !!!
vloženo: 16. května 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   radím jedině do autoskoly helus
vloženo: 21. dubna 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bohužel jsem koukal na cenu a ne na recenze, Zeman si opravdu myslí že je mistr světa a všechno zná nejlíp. Zásadně nedoporučuji.
vloženo: 24. února 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   neroporučuji chování instruktorapříjemné až do jízd arogantní a stresující , lituji toho že sem řešil cenu a ne recenze :( Ted hledám novou kde bude příjemný instruktor a ne pan Zeman co si myslí že je mistr světa. Jen mne stresoval. Je to už delší doba co jsem v autoškole byl. Ted si hledám novou , jen mě odradil a vystrašil řídit !
vloženo: 14. února 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola kredit v Plzni
Za mě velká spokojenost, příjemné chování k žákům, i přes to , ze jsem kvůli práci nechodila na teorii, tak jsem autoskolu zvládla a učila jsem se teorii z knížky.
vloženo: 19. listopadu 2017
vložil: Sofia Christidisová ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Připlatit si za lepší autoškolu je jediná rada, která tady pomůže. Pokud nejste od přírody řidič.


vloženo: 3. srpna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola mě zaujala nízkou cennou. S instruktorem jsem se vždy dokázala v pohodě domluvit na termínech. Při jízdách mi pomáhal a vysvětloval, jak mám jet a parkovat. Na zkoušky jsem pak byla dobře připravena :)

vloženo: 5. září 2016
vložil: Radka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola mě zaujala nízkou cennou. S instruktorem jsem se vždy dokázala v pohodě domluvit na termínech. Při jízdách mi pomáhal a vysvětloval, jak mám jet a parkovat. Na zkoušky jsem pak byla dobře připravena :)

vloženo: 5. září 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola mě zaujala nízkou cennou. S instruktorem jsem se vždy dokázala v pohodě domluvit na termínech. Při jízdách mi pomáhal a vysvětloval, jak mám jet a parkovat. Na zkoušky jsem pak byla dobře připravena :)

vloženo: 5. září 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola mě zaujala nízkou cennou. S instruktorem jsem se vždy dokázala v pohodě domluvit na termínech. Při jízdách mi pomáhal a vysvětloval, jak mám jet a parkovat. Na zkoušky jsem pak byla dobře připravena :)

Radka
vloženo: 5. září 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výhodou je nízká cena, dobrý stav aut a to, že se vám snaží učitel přizpůsobit termíny.
Co mě ale bohužel hodně vadilo byl arogantní přístup. Defakto žádné praktické rady do provozu, na co si třeba dávat pozor atd. Když v zimě napadl zrovna na pár dní sníh, reakce byla pouze: "Jeď pomalu." To se mi zdá špatný, čekal bych opravdu nějaký rady.
Samotná učebna je malá, nepohodlné židle a je v ní zima. Jinak na testy vás asi nějak připraví formou výuk (7x), učení je stejně na každém z vás. Z internetu se to může naučit každý sám a nevymlouvat se, že ho na to v autoškole nepřipravili.
Kdybych to měl shrnout, tak už bych sem znova nešel a raději si připlatil. Vadilo mi prostě to ticho ve voze, na jízdy jsem se většinou netěšil a už jen počítal, kolik jich ještě zbývá do konce. Díky bohu už to mám za sebou a ostatním přeji pevné nervy.
vloženo: 23. února 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktor si myslí, že je mistr světa. V učebně je takový zápach plísně, že takový nemáme ani ve sklepě, je to o zdraví tam vůbec chodit.Po zkušenostech si raději připlatím, hold cena není to hlavní.
vloženo: 12. listopadu 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu bych zásadně nedoporučila. Přístup učitele byl děsný. Po celou dobu se choval arogantně a téměř s ničím mi neporadil. Na zkoušky jsem se necítila vůbec připravená.
vloženo: 23. února 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já tuto autoškolu nemůžu hodnotit kladně...snad jediný kladný aspekt byla nízká cena a je pravda, že co se týče jízd, většinou se mi přizpůsobili. Přístup učitele byl ale hrozný, na cokoliv jsem se zeptala, dostala jsem odpověď "najdi si to v knížce". Vůbec jsme netrénovali parkování "že prý je lepší zaměřit se na křižovatky"...ale parkovat snad budu taky muset umět!!!! Když se mnou učitel mluvil, nikdy se mi nedíval do očí, od začátku mi tykal...prostě přístup hrůza!!! určitě bych nedoporučila!
vloženo: 11. května 2013
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já tuto autoškolu nemůžu hodnotit kladně...snad jediný kladný aspekt byla nízká cena a je pravda, že co se týče jízd, většinou se mi přizpůsobili. Přístup učitele byl ale hrozný, na cokoliv jsem se zeptala, dostala jsem odpověď "najdi si to v knížce". Vůbec jsme netrénovali parkování "že prý je lepší zaměřit se na křižovatky"...ale parkovat snad budu taky muset umět!!!! Když se mnou učitel mluvil, nikdy se mi nedíval do očí, od začátku mi tykal...prostě přístup hrůza!!! určitě bych nedoporučila!
vloženo: 11. května 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   já bych tuto autoškolu spíše nedoporučila, výhodou sice nízká cena, ale nelíbil se mi arogantní přístup pana instruktora, když jsem se na něco zeptala, většinou jsem dostala odpověď - protože to tak je...najdi si to v knížce atd. skoro jsme netrénovali parkování s tím, že je důležitější zaměřit se na křižovatky (to asi ano, ale parkovat je také třeba umět, ne?)
vloženo: 26. ledna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nevím, nic moc...nervní "učitelé"... ještě, že jsem kliďas, ale někteří moji spolužáci to dosti špatně psychicky nesli :-)))))) nicméně za tu cenu.. nekup to :D
vloženo: 22. února 2012
vložil: HOnzajs, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já jsem byla s autoškolou naprosto spokojená. Vždy mi vyšli vstříc. Na zkoušky jsem byla dobře připravená, instruktor mi vše dobře vysvětlil. Velkou výhodou je i nízká cena v porovnání s ostatními autoškolami v Plzni. Určitě tuto autoškolu doporučuji ;-)
vloženo: 14. dubna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   je to v klidu a hlavně to de rychle.... nejlevnější autoškola
vloženo: 28. června 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole se mi velmi líbilo, při teorii se nás snažili dobře připravit. Na jízdy jsem měla velmi milého pana instruktora, který se opravdu snažil mě naučit co nejvíc a i byl ochotný mi poradit s otázkami ohledně techniky. Na jízdy jsem se vždy těšila, protože v autě vládla příjemná atmosféra. Určitě bych tuto autoškolu doporučila ostatním. Jednak je cenově jedna z nejlevnějších v Plzni a přístup k žákům je velmi dobrý:)
vloženo: 26. června 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud si člověk chce udělat rychle papíry,bez příplatků a udělá si čas, je tato autoškola ta pravá.
vloženo: 17. února 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   super, vodič vítězí :o)
vloženo: 23. října 2008
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Kredit osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Kredit < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Kredit - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje