Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Krejča - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Krejča

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Krejča < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na zkoušky jsem byl výborně připravený. Díky.
vloženo: 11. dubna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bohužel musím souhlasit se všemi negativními zkušenostmi žáků autoškoly. Pan Krejča je velmi sprostý a arogantní nad kterého není a to je smutné :( Zvolil jsem raději konkurenci :)
vloženo: 4. října 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   No to jsem si nabehnul,v první řadě nastalo tykání ,pak to bylo za každou chybu at jdu do prdele,sama kurva,nic neumím ,všechno špatné atd. Nedoporučuji snad ani těm silným povaham. Pan krejca je spíš zralej do blázince než jako instruktor. Fakt hnus.samej stres,arogance,nadavky. Nedoporučuji!!!!!!
vloženo: 7. července 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   No asi se budu držet mnoho těchto bohužel negativních hodnocení na pana Krejču. Také jsem byl u něho dělat skupinu C a d no a jak myslíte že to dopadlo tykání na první řadě 60x za půl hodiny jsem slyšel na mou osobu slovo debile a bůh ví jak ještě No jen tím chci říct že to bylo ohromně stresující ať ti kteří to znáte jaké to je sedět v tom starém Iveco poprvé tak mi dáte za pravdu že to bez prášku na nervy prostě nejde ten učitel je prachobyčejný zmetek kterému když řeknete že si chcete změnit autoškolu kvůli jeho nevhodnému chování tak jako v mém případě udělal vše proto abych měl co největší prodlevu neodpovídal na zprávy ani na volání a pokud zdvihl telefon tak se vymlouval na to že má žáky před zkouškami a že nemá čas do konce týdne vědět což nebyla Ani v jednom případě pravda a nakonec celá aféra dopadlo tak že pan Krejča sedl po ránu do auta a jel jsi na mě stěžovat mému šéfovi do ČSAD Střední Čechy Díky němu jsem přišel o práci o které sním už od dětství a bohužel také o celou výplatu bůhvíproč třeba za mne zaplatí nájem a dá mému synovi najíst rozhodně nepatří do řad učitelů autoškol ať už pro výuku teoretickou či odbornou Měl by sednout do toho svého Iveca a rozjet se s ním z pastýřské stěny v Děčíně
vloženo: 21. února 2018
vložil: Nocomm, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   mohu posoudit pouze rozšíření na skupinu C,CE,popr.D.To je skutečně pouze pro silnější nátury.Zažijete zde automatické tykaní(samozřejmě pouze z jedné strany)a místo chápajícího pristupu,že s tim třeba jedete poprvé tak rovnou řvaní.Slova bež do pr..e,kup si sáně a sobí spřežení jsou na denním programu.Je to ponižující a strašně stresující.Jízd je pokud možno co nejmíň asi aby se ušetřilo.Ja osobně nedoporučuji.Ještě jedno bych chtěl dodat,nejsem žádný mladík něco mám za celý život naježděno a dělal jsem si rozšíření na autobus,ale takhle na mě nikdo za celý život nikdo neřval a neponížil.Jenom ještě jedna rada,pakliže si budete dělat rozšíření na autobus trvejte na instruktorovi na jízdy pana Stastneho.To je autobusak tělem i duší a i z vás toho autobusáka udělá protože chce ty svoje letité zkušenosti předat a umí to!!Ja jsem s ním bohužel mohl jet jen jednou.
vloženo: 5. prosince 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole sem dělal pouze papíry na 50ccm. Pán na teorii docela v pohodě chlapík ale na jízdy jsem dostal velmi nepříjemného pána. Za každou chybu sem dostal šlupku do hlavy že sem tak na dvě vteřiny nic neviděl. Bylo to velmi nebezpečné!! Nedoporučuji!
vloženo: 27. února 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Krejča je arogantní starý pán, kterého rozčílí jakákoli chyba v autoškole. Myslí si že je nejchytřejší a zná vše nejlépe. Podle mého názoru je to cholerik, který si myslí že každý řidič je debil. Vozový park, pokud chcete dělat skupinu C, tak větší vrak než jeho IVECO se snad řídit ani nedá.........,co se týká ostatních skupin tam je to v pohodě. Pán na techniku je v pohodě a rozumí tomu. Finanční podmínky jsou dobré, ale s panem Krejčou již nikdy. Raději si připlatit a být v klidu, než mít stres před každou jízdou jak vás zase poníží a jak vám bude tykat.
vloženo: 23. června 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   perfektní - doporučuji
vloženo: 11. června 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   pokud chcete získat papíry tak jste tu dobře.
Možná že nebudete dělat ani jízdy.
A když budete mít štěstí bude vás vyučovat podnapilý školitel.
vloženo: 15. října 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   velmi dobrá příprava pro budoucí řidiče nikoli držitele Ř.P.
vloženo: 23. srpna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   rychli,spolehlivi,dobre vybavena ucebna.P.Krejca mi vysel vstric vsem mim pozadavkum.
vloženo: 26. září 2009
vložil: pavel ferak,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Krejča osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Krejča < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Krejča - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje