Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Krejčí - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Krejčí

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Krejčí < <


   Absolvovala jsem autoškolu zde a byla jsem velmi spokojená. Pohoda, klid a všechno jasně vysvětleno i na příkladech. Zkoušku jsem dala na poprvé díky učiteli a přístupu.
JohANKA
vloženo: 5. června 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nikdy jsem se nesetkala s tak otřesným přístupem. Jízdy probíhají tak, že pokud na ně náhodou, ale opravdu obrovskou náhodou p.O.Krejčí nezapomene (když si kvůli jízdám vezmete volno a čekáte tam jako idiot, to se stalo asi 6x mimochodem, nebo se alespoň nevymlouvá, že si nevzal cedulku autoškoly, papíry atd. Nebo náhodou zvedne telefon, když jste byli domluveni, že máte zavolat a po týdnu volání nic...tak na Vás bude čekat 7 až 15 minutová jízda (abych mu nekřivdila) a tradá domů s půlkou dne v pytli... nikdy víc
vloženo: 21. března 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice dobrá Autoškola P.Krejčí příjemná domluva na termínech a jízdy s nim také super :) Pokud se rozhodujete mezi autoškolami určite bych vybral tuto :) stojí to za to
vloženo: 4. ledna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoskole Krejci, primo s p. Krejcim jsem absolovala ridicsky kurz na velkou motorku. Nemuzu si cely proces vynachvalit. Vzdy jsme se v pohode dohodli na terminu jizd, ale za co jsem byla nejvice vdecna, byl pristup k vyuce. Jedna z nejdulezitejsich veci je, aby se zak citil klidny a nemel z ucitele nervy. Uplne v pohode a systematicky me pripravil nejen na testy, ale i na preziti na silnici.
A jeste jedna dulezita vec: V okoli teto autoskoly (Holesovice) se naucite jezdit po vsech moznych silnicich a zonach. Je to tu velice bohate na vsechny mozne situace, znacky, tramvaje a pod. Ridicak na auto jsem delala pred mnoha lety jinde, ale tohle byla fakt nejlepsi volba. Vsechny testy jsem udelala na prvni dobrou, takze muzu p. Krejcimu jen podekovat a doporucit vsem dalsim uchazecum o ridicak, jak na auto, tak predevsim z me zkusenosti na motorku.Diky!!!
vloženo: 8. prosince 2011
vložil: Pavla R. Leyland,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych rád každému doporučil. Je tam velmi dobrý přístup k žákům. Celý program autoškoly Vás připraví na závěrečné zkoušky bez problému ať už se jedná o Osobní automobil nebo o motorku a další vozidla.

DOPORUČUJI
vloženo: 20. září 2010
vložil: Jakub Mikolášek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych každému doporučoval. Dělal jsem si zde oprávnění na skupinu C i E a s výukou jsem byl nadevše spokojen. Jedná se o velmi kvalitní autoškolu ať už z hlediska dobré výuky, tak ceny.
vloženo: 10. července 2010
vložil: Jan Hladík,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   domnívám se,že úroveň výuky a příprava na složení zkoušek je na dobré úrovni,z učitele na žáky přechází klid při testech a i později při jízdách se zkušebním komisařem.Případné dotazy je ochoten vysvětlit několikrát a zkušební provádění testů přispívá ke zdárnému složení zkoušky.Myslím si,že vozový park je dostatečný aprůběžná modernizace ještě zkvalitní výuku.
vloženo: 21. ledna 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Spokojenost po všech stránkách. Instruktoři příjemní při jízdách i na učebně. Člověk se nesmí cítit býti stresovanový. Myslím, že jsem byl dobře připraven na testy(domácí příprava se ale fakt vyplácí) i na jízdy. Tuto autoškolu bych zcela určitě doporučil.
vloženo: 11. ledna 2010
vložil: Martin Simandl, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Krejčí osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Krejčí < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Krejčí - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje