Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Anna Krešlová - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Anna Krešlová

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Anna Krešlová < <


   Jsem velmi rád, že jsem absolvoval kurz v této autoškole. Byl jsem na prvních dvou hodinách teorie s panem Hanušem,pak díky tomu že jsem je nestíhal, tak jsem se zákony a teorii učil jen z knihy, ale všem hodiny teorie s panem Hanušem doporučuji. Paní Krešlová je velmi hodná, milá a chová se k člověku lidsky a dokáže se vždy vcítit do jeho situace. Jako velký stresář jsem měl z kurzu trošku obavy, ale po první jízdě jsem věděl, že nemám mít z čeho strach. Za celý kurz jsem udělal pár chybiček, ale i při těchto situacích byla paní Krešlová stále v klidu a ani nezvyšovala hlas, což mě dost uklidňovalo. Na každou jízdu jsem se moc těšil, protože i když jsem se například špatně vyspal, tak mě paní Krešlová její pozitivní náladou povzbudila a vše bylo super. Připraví Vás k závěrečné zkoušce a i k tomu, aby jste byli v budoucnu dobrými řidiči. Doporučuji si pár týdnu před závěrečnou zkouškou zakoupit knihu Autoškola 2019, kde naleznete všechny potřebné věci k tomu, aby jste složili teoretickou závěrečnou zkoušku. Co se týče závěrečné jízdy, tak vás p.Krešlová na vše připraví, projede s Vámi každou část Liberce několikrát. Jsem moc rád za tuto zkušenost a všem doporučuji.
vloženo: 18. července 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Paní Krešlová má svůj vlastní styl výuky, vše vysvětlí, při jízdách je klidná. Velmi si cením její vstřícnosti při plánování jízd. Zkoušky se mi sice na první pokus nepovedly, ale to bylo mnou a mou zbytečnou nervozitou. Před druhými zkouškami si všechno se mnou projela, abych byla při jízdách klidnější. Zkrátka výcvik vám přizpůsobí na tělo. A pan Hanuš byl výborný učitel teorie!
vloženo: 10. května 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Vše bylo úplně super.pečliv&#279; přípravý &#128077;
vloženo: 12. března 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Jak paní Krešlová, tak pan Hanuš jsou oba perfektní instruktoři. Pan Hanuš na teoretických hodinách uměl zaujmout a paní Krešlová na jízdách vše vysvětlila. Je to nesmírně klidná ženská, což mi vyhovovalo. Pokud váháte, nemusíte, autoškola Krešlová vás nezklame.
vloženo: 31. ledna 2019
vložil: Alena Rejnartová,


   Tato autoškola vás spolehlivě připraví na zkoušky. Paní Krešlová s vámi projíždí i ty nejsložitější křižovatky několikrát, takže u zkoušek jste na vše připraveni. Autoškola nabízí i hodiny teorie, na které jsem nechodila, nemůžu tedy posoudit jejich úroveň. Na teoretický test jsem se učila přes aplikaci. Paní Krešlová učí stylem "hození do vody," cože nemusí vyhovovat každému. Jediné, co bych vytkla je, že předtím než si domluvíte první jízdu, musíte přijít na první dvě úvodní hodiny teorie, na kterých se ani nic nenaučíte, takže bych ocenila, kdyby se první jízda domlouvala online nebo telefonicky. Jinak je paní Krešlová skutečně profesionální. Při jízdách jsem se necítila nijak zvlášť vystresovaně. Nelituji, že jsem si vybrala právě tuto autoškolu. Zkoušky jsem udělala napoprvé, čemuž sama doteď nevěřím.
vloženo: 28. ledna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodl jsem se napsat, jak to chodí s autoškolami v tomto městě. Píši zde hlavně pro ty, co zvažují do jaké autoškoly se přihlásit, ale i pro ty co nemohou zkoušky udělat. Tohle není HATE na konkrétní libereckou autoškolu, drtivá většina autoškol Vás řídit naučí. Proto tuto zprávu píši na všechny liberecké autoškoly. Problém spočívá v libereckých komisařích. Jak už bylo psáno před lety v této zprávě.
http://liberecky.denik.cz/zpravy_region/na-jizdach-shori-skoro-vsichni-20110727.html
(Doporučuji přečíst komentáře pod článkem.) Od té doby se nic nezměnilo. Po absolvování kurzu v autoškole jdete na zkoušky, na kterých vás vyhodí za naprosté blbosti například zdržování provozu, znečišťování, atd. A zkoušky si opakujete a opakujete. Znal jsem jednoho řidiče z povolání, který řídil asi deset let a zkoušky musel udělat jinde. Jediná šance jak udělat zkoušku je jet první od magistrátu. Je takové nepsané pravidlo, že první co jede od magistrátu udělá. Zajímavé je, že tohle funguje u všech komisařů bez výjimky. Že by se snad dohodly? Druhá možnost jak udělat je pokud se komisař s někým baví a nevěnuje se svojí práci. To se však stává zřídka kdy.
Garantuji Vám ale, že komisaře poznáte již z dálky. Blondýna v kostýmku, bruneta oblečená v černém a běloch. Ten se asi chtěl stát lékařem, protože pořád chodí v bílém. Bílé boty, kalhoty i kožená bundička. Ten zkoušky dává jen hezkým holkám. O ostatních komisařích je škoda psát. Spojují je však prémie, které dostávají za vyhozené žáky. Jak všichni víme Liberec je nejzadluženější město v ČR (Mistrovství světa v lyžování), aby nějak umořily dluh vydělávají na lidech.
Vydělávají na tom i autoškoly. Za pučení vozidla a jízdy navíc. A tak nemají motivaci nic měnit. Slušné autoškoly o tomto mechanizmu vědí a na závěrečné zkoušky vozí žáky do jiných měst, nejčastěji do Turnova. Sem si i mnoho autoškol přesunulo sídlo. A většina neúspěšných žáků z Liberce sem chodí zkoušky dodělat. Přestup však také není nic pěkného. Tahle hydra se rozlezla i do nejbližších měst. Např. ve Frýdlantu se každého žadatele o přestup bojí přijmout, aby neměly problémy se zdejším komisařem.
A proč se o tom nemluví? Většina Liberečanů o tom ví a AŠ v Liberci nedělá. Ostatní to buď hodí za hlavu, nebo se s tím nechlubí. Kdo by se taky chlubil že udělá autoškolu na pátý a víc pokusů. Informace pochází z mých zkušeností a od bývalého instruktora z autoškoly. Vím, že stěžovat si jakémukoli úřadu nemá smysl, ale doufám, že to alespoň někomu otevře oči.

vloženo: 31. prosince 2015
vložil: Deon von dux, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Teorie super.Jízda hrůza Pi.Krešlová nemá zájem žáky učit byla by rači kgiby žák přišel a vše uměl. Nemá vůbec trpělivost z žakama co neumějí. A při zkoušce píše chybu žáka na lístek a hlásí ji hned komisarovi.No hrůza.
vloženo: 31. prosince 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Teoretické hodiny velmi přínosné, p. Hanuš je perfektni přednášející a umístění zaujmout. Mnoho informací získaných na hodinách se mi hodilo jak u testu, tak v praxi.
PÍ. Kreslova je svá, ale kolik let už si drží svou pověst. Za me naprosto super přístup, a jak jsem tu četla komentáře, že vás nechat udělat chybu a potom az řekne, co bylo spatne. Ale sakra, jak se to chcete naučit, když si to nezkusíte? Samozřejme ne vse se musí zkusit - s rozumem ;). Já jsem před autoškolou za volantem nikdy nesedela, a zvládla jsem testy - záleží na otázkách a o tom jak se to kdo naučí. Jízdy bez problémů a to jsem taky zmatkar jako Kazda ženska. Připravila jsem se doma a na jízdách a nebyl problém to zvládnout. Nakonec ta radost jak pi.Křeslove, tak moje byla k nezaplacení :). Záleží na lidech a na jejich tvrdohlavosti. Nakonec si vždycky můžeme říci, není mi prijemne když se mnou takto mluvíte a je vyreseno. Hauk! Za me palec nahoru!!
vloženo: 4. listopadu 2015
vložil: Kateřina Římková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Teoretické hodiny byly užitečné, pan Hanuš byl milý a vtipný, vždy dokázal navodit dobrou atmosféru i v pozdně odpoledních hodinách. Krom ukázek značek, vysvětlení pravidel provozu atd. měl i hezky připravené (vyfocené) komplikované či jinak zákeřné křižovatky v Liberci, na které si máme dávat pozor.
Jízdy s p. Krešlovou nebyly zrovna výborné, její přístup i chování mi občas vadily. Raději bych ocenila včasné upozornění na chybu než její tiché čekání &amp;quot;než bude pozdě&amp;quot; a např. následné couvání a dlouhé vysvětlování proč to bylo špatně, nebo její občasné hysterické projevy, které mě občas vylekaly.
I přes to všechno mě dokázali připravit dobře a se zkouškami nebyl problém.
Musím ocenit, že s jízdami se podřizovalo téměř výhradně žákům, tzn. žádné jízdy místo školy apod. Vyzvednutí na daném místě, občas odvezení domů nebo alespoň dovezení do centra.
Jízdy provádí buď p. Krešlová nebo p. Hanuš, každý žák má přiděleného jednoho z nich na celou dobu autoškoly. To samé platí o autech, které je vždy stejné a podle mě pro začátečníka v celku vhodné pro vůbec první hodiny strávené v autě.
Ještě drobnost, při závěrečných jízdách se snažila mi radit nenápadným poklepáváním prstu o svou nohu, např. když bylo vhodné přeřadit nebo když jsem zapomněla blinkr, což sem ocenila, jelikož při té nervozitě se to člověku občas stane a nemá to s celkovými schopnostmi moc co dělat.
vloženo: 14. července 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem autoškolu po druhé. A u Paní Krešlové vše v naprostém pořádku.
Výborné přednášky v učebně spojené s projektorem, Pan Hanuš výborný učitel.
Děkuji Paní Krešlové za úspěšné dokončení :)
Vřele všem doporučuji.
Nikdo na Vás neřve, neuráží a zda-li máte stres tak Vás ho zbaví.
vloženo: 5. března 2014
vložil: michal, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jedině doporučit. Paní Krešlová je profesionálka, velice trpělivá. A celkově, nebojím se říct že je to jedna z nejlepších autoškol v Libereckém kraji.
vloženo: 28. listopadu 2013
vložil: Dušan, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla moc spokojená. Paní Krešlová je naprosto skvělá. Měla jsem dost velký strach sednout si do auta, ale ona mě svým přístupem tohoto strachu rychle zbavila. Nekřičí, neuráží, na jakoukoli chybu Vás okamžitě upozorní. Jedná s Vámi naprosto lidským způsobem, je neuvěřitelně klidná (já bych si za své chyby někdy nafackovala). Jakmile nebylo něco jasné, nebyl problém se zeptat a situaci si rozebrat. Jízdy jsou přizpůsobeny Vašim časovým možnostem, dostanete se opravdu do všech možných dopravních situací. Naučit se teorii je spíše na Vás samotných, přednášky pod vedením pana Hanuše jsou skvěle podané - ne nějaké nudné vykládání předpisů, ale zkušenosti z praxe, rady, fotky... Na některé jeho hlášky nikdy nezapomenu :). Takže shrnuto: Autoškolu Krešlová vřele doporučuji, jsou tu úžasní lidé s osobním přístupem a rozhodně nebudete litovat. Paní Krešlové patří můj obrovský dík za všechno, budu na autoškolu vzpomínat jen v dobrém.
vloženo: 20. listopadu 2013
vložil: R.K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super spolupráce a nasazení instruktorky
vloženo: 7. srpna 2013
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jezdil jsem s panem Hanusem a nemohu nic vytknout. Super clovek, paradni autoskola.
vloženo: 23. července 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S pí. Krešlovou jsem byla nadmíru spokojená. Vše výborně vysvětlila, prakticky ukázala a znovu a znovu opakovala, co nebylo jasné. I během jízd jsem se stále mohla ptát. Co nebylo jasné jsme projely i třeba třikrát - znovu a znovu, až jsme si situaci vysvětlily. Vše probíhalo bez křičení, urážení, pí. Krešlová naopak vždy ve špatný den povzbuzovala, před zkouškami vše opakovala. Měla jsem pocit, že vše prožívá se mnou. Je opravdu úžasná. Navíc nebyl problém si domluvit jízdy, pí. Krešlová maximálně vycházela vstříc.Teorie probíhala ve škole U školy pod vedením pí. Krešlové a p. Hanuše. Vše bylo perfektně připravené a vysvětlené, včetně nafocených obrázků.
Mohu jen doporučit. Pomohli mi splnit si dlouholetý sen o vlastním řidičáku.
vloženo: 10. dubna 2013
vložil: Vendulka Flecknová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrej kurz mohu doporučit velmi dobra spoluprace komunikace
vloženo: 12. prosince 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den...vřele doporučuji tuto autoskolu,p.Krešlova je báječná ženská,skvěle se sní dá komunikovat,naučí a je s ní sranda..:-)Jinak zaverecky sem měla v Jilemnici s p.Štrauchem (snad píšu dobře) a pohoda je to velice příjemný pán a dal mi to!!:-) tak to je assi vše a budoucím žákům přeji úspěšné zaverecky a žádné stresy :-D
vloženo: 9. září 2012
vložil: Dana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já jsem byla absolutně spokojená, přístup byl výborný, teorie i praxe podaná na 1. Paní Krešlová i pan Hanuš jsou milí a ochotní všechno vysvětlit. Rozhodně doporučuji!!!
vloženo: 31. srpna 2012
vložil: Kamila, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mé doporučení nečekejte
vloženo: 7. července 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola je super, všechno mě naučili a vysvětlili. jezdit se dá přímo buď s p. Krešlovou nebo s panem Hanušem. Ten vede hlavně teorii, ale i jezdí. Každý má svoje auto, obě to jsou Fabie - jedna stará, druhá nová (model).Jediné co shledávám že mi chybí jsou zkušenosti ohledně parkování. JInak jezdím v pořádku už od Vánoc. A co se týče zábavy s p. Krešlovou - tolik smíchu v autě jsem od té doby ještě nezažila. Je velice příjemná a zábavná. A umí naučit! (a z mých složených závěreček měla snad ještě větší radost než já :D)
vloženo: 23. května 2011
vložil: Veronika,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Supr přístup k jízdám i k lekcím teorie.Pohodová atmosféra.Zkoušky bez problému.
Mohu jen doporučit !
vloženo: 4. října 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou p.Krešlové jsem byla maximálně spokojená,je to opravdu profesionál na svém místě,je lidská umí vše vysvětlit a u zkoušek je prostě super-vše prožívá s Vámi!Výuka v učebně je prostě k nezaplacení a vysvětlení učiva je opravdu velice kvalitní a profesionální!Tuto autoškolu doporučuji všem,co mají zájem se OPRAVDU naučit vše!Já moc a moc děkuji celému kolektivu a hlavně samotné p.Krešlové!!
vloženo: 8. června 2010
vložil: Iwetta Nová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   u této autoškoly sem byla velice spokojená, dalo se domluvit kdy budou jízdy v pohodě a hlavně ten strach co sem měla toho mě zbavili a ted už mám řidičák..super...
vloženo: 25. prosince 2009
vložil: Bukajová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K p. Krešlové jsem přestoupila z jiné AŠ. Ve všem mi vyšla vstříc, poradila a klidným přístupem mě zbavila strachu z řízení, který jsem po předcházející zkušenosti měla. Mohu jen doporučit a ještě jednou jí poděkovat, protože závěrečné zkoušky jsem (napoprvé) úspěšně udělala jen a jen díky ní.
vloženo: 17. prosince 2009
vložil: Kocourková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou p.Krešlové jsem byla moc spokojená. Příprava na zkoušky byla velice kvalitní a jízdy byly super.Její přístup byl uklidňující. Můžu vřele doporučit - SUPER AUTOŠKOLA

vloženo: 4. prosince 2009
vložil: Romana Duchoslavová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Podle mého názoru jsou k žákům perfektní a paní Krešlová drží palce i při testech což mě hodně pomohlo.Připravená jsem byla na 1. Moc doporučuji
vloženo: 6. listopadu 2009
vložil: Iveta Čiháčková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola.
vloženo: 8. září 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Anna Krešlová osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Anna Krešlová < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Anna Krešlová - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje