Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Kříž - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Kříž

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Kříž < <


    Na to, že autoškola patří spíše k těm dražším, úroveň výuky tomu naprosto neodpovídá. Učitel navrhuje termíny jízd především v dopoledních/poledních hodinách, což pro SŠ studenty není možné. Od ledna do konce května zatím jen polovina jízd, zdá se, že kurz bude celoroční. Jízdy tedy cca jednou až dvakrát měsíčně. Poslední jízda 1. dubna, myslím, že výběr této autoškoly byl aprílový vtip. Návrh další jízdy až za tři týdny, takže super, snad to do zimy stihneme, nebo se aspoň naučím jezdit ve sněhu. Naprosto tuto autoškolu nedoporučuju. Pan učitel je nervák a vůbec nemá trpělivost, no ještě aby, když po měsíčních intervalech se žák provozu bojí.
23. května 2019 (12:50)
-------------------------------
Takže tomu Vašemu blábolu dáme trochu logického uvažování:
90% žáků, co navštěvují AŠ jsou studenti SŠ. Nelukrativnější čas jízd pro tyto žáky je mezi 14 až 17 hodinou a to se projedou jen DVA žáci, když budou jezdit každý dvě vyučovací hodiny.
Od Po-PA se projede v tento čas JEN 10 žáků, jak nemůže AŠ plánovat i dopoledních hodinách, když má v kurzu 30-50 žáků ?!? V SO a NE zase nejezdí proto, že nechtějí AŠ platit víkendový příplatek, ale sami se pak nechtěně v autě pochlubí, jakou si sehnali skvělou brigádu a ten víkendový příplatek jim tam platí :-)
Je zajímavé, jak si mamánci stěžují, že nemůžou dopoledne jezdit a přitom je kolikrát potkáváme dopoledne zapékat za školou a mají plno zameškaných hodin. Ale tady si budou hrát na strašně uvědomělé a zodpovědné studenty :-) :-)
vloženo: 24. května 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Na to, že autoškola patří spíše k těm dražším, úroveň výuky tomu naprosto neodpovídá. Učitel navrhuje termíny jízd především v dopoledních/poledních hodinách, což pro SŠ studenty není možné. Od ledna do konce května zatím jen polovina jízd, zdá se, že kurz bude celoroční. Jízdy tedy cca jednou až dvakrát měsíčně. Poslední jízda 1. dubna, myslím, že výběr této autoškoly byl aprílový vtip. Návrh další jízdy až za tři týdny, takže super, snad to do zimy stihneme, nebo se aspoň naučím jezdit ve sněhu. Naprosto tuto autoškolu nedoporučuju. Pan učitel je nervák a vůbec nemá trpělivost, no ještě aby, když po měsíčních intervalech se žák provozu bojí.
vloženo: 23. května 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Na to, že jsou jedni z nejdražších, tak úroveň tomu vůbec neodpovídá, instruktor je protivný a arogantní frajírek. V žádném případě bych nedoporučil.
vloženo: 15. května 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Dne 14.2.2019 asi ve 14 hodin jsem se při odbočování zařadil za vozidlo autoškoly Kříž. Jel jsem trpělivě a s ohledem na žáka autoškoly celou dobu za tímto vozidlem rychlostí cca 15 km/h, všiml jsem si že instruktor během jízdy neustále divoce rozhazuje rukama. Vozidlo vjelo na konci ulice do křižovatky tvaru T a zastavilo se aniž by dalo znamení o změně směru jízdy, takže jsem nevěděl na jakou stranu odbočuje. Po nějaké době, kdy se vozidlo nepohnulo z místa přestože mělo volný výjezd z křižovatky, jsem lehce ťukl do klaksonu abych na sebe upozornil neboť jsem si nebyl jist zda o vozidle za sebou řidič či instruktor autoškoly vědí. Okamžitě se na mě vyřítil instruktor, začal nepříčetně řvát "vidíš to!, vidíš to!" a ukazovat na nápis Autoškola. Odpověděl jsem že vidím ale že kvůli tomu snad nemusí zbytečně blokovat provoz v křižovatce. Na to on na mě opět jen řval "si idiot!" a že tady "učí" a za neustálého řvaní a sprostého nadávání nasedl do vozidla autoškoly které pak hned opustilo křižovatku a odjelo. Instruktor autoškoly by měl takovéto běžné a banální situace řešit v klidu a s nadhledem a hlavně by měl jít svým chováním příkladem pro žáky se kterými vykonává výcvik a ne se chovat jako agresivní psychopat který místo za volant nebo do učebny patří spíš do ústavu pro choromyslné.
vloženo: 19. února 2019
vložil: Šofér, sofer@gmail.com

--------------------------------------
Pane šofér, koukám že jste nenaučil ani psa chodit u nohy a nesprávnou iniciativu pak aplikujete na učitele autoškoly. Ať už je učitel v autoškole jakýkoliv, Vám nepřísluší toto hodnotit - hodnotí to žáci a už před tím to zhodnotil psycholog dřív než učitel šel do výcviku pro učitele. Tímto je Vaše starost lichá, ale co je DŮLEŽITÉ ABY JSTE SÁM DODRŽOVAL ZÁKON!!! Vytrubovat autoškolu méně či více mi přijde nehoráznost, Vaše povinnost je prostě poslušně čekat. Každý den učitel se žákem zažívá opakované vytrubování ze strany "šoférů", dnes už i ohrožování při nedání přednosti, vybrždování není vyjímkou a mnoho dalšího. Když už dojde k vytlačení vozidla autoškoly řidičkou s dítětem v autosedačce tak je něco špatně a není to učitel autoškoly! Až někdy budete stát za vozidlem autoškoly, představte si že je tam vaše 18náctileté vyplašené dítě a jestli by jste se zachoval stejně. Pane ˇšofére" hlavně Vy sám jděte místo psaní recenzí příkladem a chovejte se nejen jak ukládá zákon ale vneste do toho i morální pochopení a ohleduplný přístup. A jinak si udělejte kurz učitele autoškoly at si to zkusíte sám a vidíte, otázkou bude jak dlouho tu šikanu ze strany šoférů budete snášet. Kvapil Tomáš
vloženo: 20. února 2019
vložil: Kvapil Tomáš,


   Dne 14.2.2019 asi ve 14 hodin jsem se při odbočování zařadil za vozidlo autoškoly Kříž. Jel jsem trpělivě a s ohledem na žáka autoškoly celou dobu za tímto vozidlem rychlostí cca 15 km/h, všiml jsem si že instruktor během jízdy neustále divoce rozhazuje rukama. Vozidlo vjelo na konci ulice do křižovatky tvaru T a zastavilo se aniž by dalo znamení o změně směru jízdy, takže jsem nevěděl na jakou stranu odbočuje. Po nějaké době, kdy se vozidlo nepohnulo z místa přestože mělo volný výjezd z křižovatky, jsem lehce ťukl do klaksonu abych na sebe upozornil neboť jsem si nebyl jist zda o vozidle za sebou řidič či instruktor autoškoly vědí. Okamžitě se na mě vyřítil instruktor, začal nepříčetně řvát "vidíš to!, vidíš to!" a ukazovat na nápis Autoškola. Odpověděl jsem že vidím ale že kvůli tomu snad nemusí zbytečně blokovat provoz v křižovatce. Na to on na mě opět jen řval "si idiot!" a že tady "učí" a za neustálého řvaní a sprostého nadávání nasedl do vozidla autoškoly které pak hned opustilo křižovatku a odjelo. Instruktor autoškoly by měl takovéto běžné a banální situace řešit v klidu a s nadhledem a hlavně by měl jít svým chováním příkladem pro žáky se kterými vykonává výcvik a ne se chovat jako agresivní psychopat který místo za volant nebo do učebny patří spíš do ústavu pro choromyslné.
vloženo: 19. února 2019
vložil: Šofér,


   Autoškola je vedená mladým ne zrovna organizovaným pánem. Instruktoři s ním mají pořád nějaká nedorozumění ohledně peněz na benzín a ohledně oprav auta. Já sama jsem 3x (!!!) jezdila v autě s polámanou spojkou. Zaseklý pedál jsem musela i několikrát zvedat rukou, když jsem vyjížděla třeba z křižovatky. Můj instruktor byl podivný. Místo normálního navigování pořád jen tiše říkal "můžete doleva/ nebo kamkoliv prostě"... po asi 2 měsících mi začal dělat narážky a komplimenty (bylo mi sakra 18) a po nějaké době mi dokonce začal dávat ruku na koleno a nechával ji tam velmi dlouho, dokonce mi to vadilo pohodlně dosáhnout na řadící páku! Často se taky zastavoval na všelijakých parkovištích a místech a třeba 15 minut mluvil... a to jsem si už platila kondiční jízdy sama. Tak jsem se ho začala kvůli všemu tomu šahání bát a tak jsem ho mezi neúspěšné zvládnutými zkouškami kontaktovala co nejméně, protože mi stejně nabízel jízdy buď v 7 ráno nebo 8 večer, a to mi věřte, že v 8 večer s takovým chlapem holka sama v autě jezdit nechce.
Školu rozhodně nedoporučuji... je tam snad jen jeden fajn instruktor a ten odchází do důchodu.
vloženo: 28. srpna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto nedoporučuji, po přijetí k výcviku mi byl přidělen p.Sehák, který měl podle mého zájem o to, abych zkoušky neudělal a záměrně prodlužoval výcvik (5 měsíců) po dalším měsíci, kdy jsem se dožadoval zkoušek mi bylo neustále odpovídáno, že na zkoušky nejsou termíny a že musím čekat. Zajímavé je že jiné autoškoly dostávají termíny několikrát do měsíce a nemají jediný problém s tím, poslat žáka na zkoušky. Pan Kříž arogantní bez zájmu o žáka, pouze peníze. Autoškola Kříž má zřejmě špatné vztahy s magistrátem z dřívějška, podle toho co mi bylo řečeno od člověka z asociace autoškol.
Pro výcvik mi byla vyčleněna pouze jedna hodina týdně!! a některé týdny vůbec, z důvodu vytíženosti p Seháka, který jezdí s autobusem.
Jak již někdo psal, obejít tento ústav.
vloženo: 20. srpna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Řidičák už mám deset let. Výcvik a zkoušku jsem absolvoval ve spolku ÚAMK ve Střešovicích, odzkoušel mě tehdy sympatický komisař Michal Bašus, dnes dělá v autoškole Flegel. Před nástupem do nového zaměstnání jsem se zkrátka potřeboval rozjezdit (auto nemám), bude to mimo Prahu a v menším provozu. Každopádně musím říct, že autoškola Kříž na mě udělala velice solidní dojem, konkrétně jsem jezdil v Praze na Andělu se samotným panem Václavem Křížem. Je trpělivý, dokáže popíchnout a vše v klidu vysvětlí -
opravdu profík, co autoškolu nebere jako koníčka, ale jako skutečnou profesi. Určitě doporučuju jít přímo k němu. Jak je to tam u ostatních instruktorů, nevím. Škoda, že už jedu z Prahy pryč - ještě bych si určitě nějaké kondičky dal. Alespoň teď díky panu Křížovi vím, v čem se dále potrénovat a mohu ho s klidným svědomím doporučit. :-)
vloženo: 3. září 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Kříž jsem nyní úspěšně udělal řidičák skupiny B (auto). Celá výuka začíná nejprve teorií, kterou vede pan Drechsler. Z počátku se mi zdálo vše v pořádku ale když jsem byl asi na 6. hodině výuka se začala opakovat, takto to bohužel bylo po celou dobu konání mého kurzu. Celkem se tam dokonala omílala asi 4 témata, takže přínos prakticky nulový.Také mě dost překvapilo, že na hodiny žáci nemusí vůbec chodit, protože vždy když jsem tam byl potkával jsem na hodinách úplně jiné lidi - pan Drechsler to neřešil.

Nyní však k praktické výuce, tam mi byl přidělen pan "učitel" Pruner. Když jsem poprvé usedl za volant a zdůrazňuji POPRVÉ v životě, ihned jsme vyjeli do provozu. To by jsem ještě chápal, ale když se pan "učitel" divil že neumím řídit to už mi přišlo trochu přež čáru.
Když jsem si ovládání vozu trochu osvojil pan Pruner se se mnou prakticky nebavil jen říkal kam mám jet.
Asi nejhorší však byla jeho reakce na chybu, když jsem něco pokazil jeho odpověď na všechno byla - "No to tě musí u zkoušek vyhodit" nebo "U zkoušek poletíš" takto mě stresoval po celou dobu výuky, snad jen ještě doplním že úkony jako parkování podélné, příčné, rozjezdy do kopce jsme trénovali vždy jen JEDNOU a samozřejmě doplněné hláškou "No to tě vyhodí".

Myslím si, že to byl hlavně důvod proč jsem závěrečné zkoušky z jízdy splnil až na počtvrté, byl jsem v takovém stresu, že zkoušky neudělám, že jsem dělal naprosto triviální chyby které by jsem v normáníl stavu nikdy neudělal.

A nakonec poslední poznámka - před cca 2 roky jsem u té samé autoškoly dělal řidičák na motocykl tam jsem dostal učitele Cafourka a nyní promiňte mi ten výraz to byl jen a pouze starý nervák, který vám mlátil do přilby, sprostě nadával, a někdy zcela nepředvídatelně trhal za řidítka. To jsou ale již dva roky nevím jestli tam ten člověk stále pracuje.

Vojtěch P.
vloženo: 11. března 2016
vložil: Vojtěch,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Testy jsem zvládl bez obtíží, jízdy ještě lepší ale a přístupem jednoho z instruktorů pro jízdu na motorce jsem nebyl spokojen. Arogantní chování a jednání se mnou naprosto nepřipustné
vloženo: 17. prosince 2015
vložil: Martin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Kříž jsem si vybrala především kvůli dobré dostupnosti (Anděl). Umístění autoškoly je výhodné i proto to, že člověk hned řídí v nějakém provozu a ne na prázdných silničkách, což je výborná škola.

Autoškola Kříž poskytuje i teoretickou výuku- v učebně se přednáší několik základních témat týkající se všeobecně silničního provozu. Jedna přednáška trvá 1,5 hodiny a probíhají několik dní v týdnu od 18h. Pro mne byly přednášky přínosné.

Měla jsem výborného učitele pana Víta, který byl místy přísný, ale bylo to v mém zájmu. Pan Vít žáky na zkouškách velmi podporuje.

Autoškolu Kříž bych rozhodně doporučila.
vloženo: 26. listopadu 2015
vložil: Kristina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Kříž jsem si vybrala především kvůli dobré dostupnosti (Anděl). Umístění autoškoly je výhodné i proto to, že člověk hned řídí v nějakém provozu a ne na prázdných silničkách, což je výborná škola.

Autoškola Kříž poskytuje i teoretickou výuku- v učebně se přednáší několik základních témat týkající se všeobecně silničního provozu. Jedna přednáška trvá 1,5 hodiny a probíhají několik dní v týdnu od 18h. Pro mne byly přednášky přínosné.

Měla jsem výborného učitele pana Víta, který byl místy přísný, ale bylo to v mém zájmu. Pan Vít žáky na zkouškách velmi podporuje.

Autoškolu Kříž bych rozhodně doporučila.
vloženo: 26. listopadu 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Kříž se mi zdála jako velice dobrou možností jak se skvěle a rychle naučit řídit a získat řidičské oprávnění typu B, bohužel jsem se nemálo zklamal.

Bohužel jsem měl to štěstí a ihned na první hodině jsem započal s panem učitelem Vítem, který očividně měl problém s tím, že jsem cizinec nebo nevím co se odehrálo neboť ihned jak nasednul do auta na mně řval a byl velice nepříjemný poté, když jsem mu oznámil, že po 10 minutách jízdy s ním doopravdy s ním už jezdit nikdy nechci mi řekl, že jsem arogantní a urážel mne s tím, že jsem velice egoistický po jeho neprofesionálním přístupu.

V autoškole jsem poté problém vyřešil osobně s panem Křížem, který mne poté zařadil k paní učitelce Marii, která je doopravdy perfektní učitel, který se doopravdy snaží se svými studenty vycházet uklidňovat je a vše ostatní.

Celkové hodnocení je na průměru neboť to jak se pan Vít vyjadřoval a přistupoval ve mně nechalo velice negativní myšlení o této škole. Pokud zde chcete být tak definitivně s paní učitelkou Marii neboť ta vás perfektně připraví a vše co potřebujete s ní vyřešíte bez problému.
vloženo: 19. února 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravim. Jsem drzitelem ridicaku skupiny B a potřeboval jsem si udělal ja motorku. Vybiral jsem autoškolu ktera bude dostupna v centru a hlavně cenove. Po doporučení kamaráda jsem sel tedy sem. Prvni dojem nebyl nic extra. Tuctova autoskola. Byl jsem osloven p.Bouckem ktery mi vse rekl a vysvětli. Slozil jsem zálohu a dostal jsem za učitele p.Veseleho. Pan Vesely je pohodar ktery opravdu naučí. Zacinali jsme na strahovskem parkovišti a postupem casu uz jsem drandil v plnem prazskem provozu. Pan Vesely pripravuje na vsechy pripady co se muzou na silnici stat. Nicmene jsem se bal testu a jizd ale testy jsem dal na 100% a jizdy napoprvé. Komisar byl zkuseny a docela pohodar. Takze nezbyva mi nic jineho nez jen tuto skolu doporucit.
vloženo: 5. července 2014
vložil: Roman Eret,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nechala jsem se nalákat na opravdu pěkné webové stránky i s testy. I prostředí učebny bylo příjemné. Jenže - jako všechno - je to o lidech!! Dostala jsem totiž "trpělivého" externího učitele Bomberoviče.... Celá výuka byla pro mě jeden jediný obrovský stres díky přístupu tohoto učitele, který mi jen nadával, případně šikanoval dotazy "Co to tam bylo?" "Co vidíte?" a ani slovo na vysvětlenou. Čistého času jízd byla tak polovina. Takže jsem prodlužovala... Až u zkoušek jsem se setkala s ostatními učiteli - to byl balzám na poničené nervy žáků...! Dobří učitelé tam existují! Jen je najít.
vloženo: 17. května 2014
vložil: Lída, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola má skvělé umístění, ze začátku jsme jezdili sídliště a pak centrum, takže ideální pro všechny, kteří se skutečně chtějí naučit řádně jezdit.
Velice doporučuji p. Mouchu, vše v klidu naučil, vysvětlil, super pohodička, příjemná atmosféra při jízdách. Takže ideální.
Zkoušky jsme všichni (u Mouchy) udělali hned napoprvé. Vřele všem doporučuji:)
vloženo: 11. března 2014
vložil: Pet, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Špatný přístup, tahání peněz, nic nenaučí
vloženo: 2. prosince 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,

ráda bych napsala recenzi na tuto Autoškolu.

Po přihlášení mi byl přidělen učitel Moucha. Nikomu nedoporučuji! Velmi pasivní přístup k žákům. Natahování hodin a ve výsledku vás pustí ke zkouškám i s tím, že nic nenaučil. Podle mě je zde záměr, aby žák školu neudělal. Z jeho strany určitě. V autě se pouze vozí s žákem a při zkoušce ovlivňuje pedály. Když se ho člověk zeptá na chyby, tak pomalu nic neřekne. Uměla jsem pouze jeden druh parkování, nejezdila jsem nikde na dálnici, neučil řadit do kopce, nedokázal naučit pomalu nic. Přešla jsem k jiné autoškole, kde se celkový přístup naprosto otočil. Nový učitel byl překvapen nedostatky a ihned mě je začal učit. V naprostém klidu, pohodě mi dokázal vysvětlit úplně všechno. Díky učiteli č.2 umím řídit.
Celkový pohled na autoškolu je takový, že co jsem absolvovala teorii, tak proti té nic nemám. Nemohu soudit ostatní učitele na které jsem slyšela spíše pozitivní ohlasy. Akorát nevěřím tomu, že když dá někdo zkoušu u učitele Mouchy, tak je schopný vjet na silnici. Bude mít velké problémy řídit a bude si muset stejně zaplatit kondiční jízdy někde jinde. Celkově autoškolu nehodnotím, ale pokud se pro ni někdo rozhoduje doporučuji se k panu učiteli vůbec nehlásit. Stálo mě to nervy, peníze a čas!!
vloženo: 2. prosince 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný instruktor jízd p.Sehák, dostatek termínů na teorii, vstřícnost na recepci,příjemní a zkušení lektoři teor. výuky, dobrý, byť starší trenažer, nelituji svého rozhodnutí, stálo to za to.....
vloženo: 22. dubna 2012
vložil: Lomička, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Podvodnici! Akorat tahaji penize, a maji zajem v tom, aby žak neprospel! Nejspiš v tom jedou i komisaři! S usměvem berou vaši penize, nic jiného je nezajma !!! Nechcete li být okradení, obejděte tento ustáv stranou!
vloženo: 16. prosince 2011
vložil: Solntsev Ivan,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Prohlašuji, že to co ten člověk napsal je pomluva. Člověk tohoto jména nikdy nebyl naším žákem.
Petr Manda


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Během kurzů sem si zlomil malíček na ruce a nemohl jsem dojezdit poslední hodinu na motorce, atak stačilo pouze požádat a oni mi vyšli vtříct a poslední hodinu jsem dojezdil až po měsíci. Teoretické hodiny jsou sice velmi obsáhlé ale podané ''po lopatě'' takže to pochopí i kdejaká lopata =))
vloženo: 21. listopadu 2011
vložil: Matěj Bartsch, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Už když jsem poprvé přišla do autoškoly, dýchla na mě pohoda. První jízdy jsem si domluvila ihned s přítomným instruktorem. Odvezl mě na parkoviště a tam jsme trénovali rozjezdy. Když jsem byla dostatečně připravená, jeli jsme do provozu. Nejdřív do odlehlejších ulic a taky do serpentýn, aby se dobře natrénoval průjezd zatáčkou. Instruktor byl příjemný, ale dokázal slovu dát váhu, když to bylo potřeba. Pořád mě upozorňoval na to, abych se učila i teorii na testy. Chodila jsem i na hodiny teorie do autoškoly- výuka. Údržbu jsem nedělala, protože jsme si dělala řidičák na skůtra do 50 ccm. Teorii i praktické jízdy jsem měla skvěle zvládnuté. Měla jsem neplánované zkoušky, pak ovšem přišel problém s nedostatkem zkouškových komisařů. Zkoušky se mi tudíž odsunuly. Po dvou týdnech jsem dostala echo, že komisaře sehnali a že mám za týden zkoušky. Potom, co mi dal můj instruktor jízdu navíc a zdarma, jsem zmákla zkoušky bez problému a už si vesele jezdím. Vlastně nemám co vytknout. Možná jen trochu horší zázemí, jen jeden záchod apod, ale to je u kanceláře v centru zcela pochopitelné. Komunikace probíhala telefonicky a taky bez problému.
Autoškolu Kříž doporučuji každému!
vloženo: 10. července 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   naprosto priserne, uz emailova komunikace byla na urovni primitivu, na dotaz zda je mozne absolvovat rychlokurz mi bylo zodpovezeno cituji "co je to rychlokurz???" a bez podpisu!!! neskutecne toto, instruktor byl pote neprijemny, jizdy se jezdili ve dvou, otresne, nedoporucuji ani kdyby to byla ta posledni autoskola v praze
vloženo: 24. března 2011
vložil: Ivan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě doporučuju, měla jsem super instruktorku, zkoušky probíhají naprosto v pohodě a opravdu se mi líbila skvělá spolupráce, vycházení vstříc apod.)
vloženo: 9. prosince 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice se mi líbil přístup ke studentům, slušné jednání, trpělivost instruktorů.
vloženo: 7. prosince 2009
vložil: Tomáš Novák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem s touto autoškolou spokojená.Instruktor super .Doporučuji
vloženo: 11. listopadu 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Kříž osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Kříž < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Kříž - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje