Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola KT - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly KT

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola KT < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvovala jsem kurz B přímo s panem Trojnou a nemám jakékoli výhrady nebo negativní zkušenosti. Přístup je ke každému žákovi individuální, není tedy žádný problém se dohodnout na rozložení jízd a není ani problém se dohodnout na splátkovém kalendáři, pokud žák, není úplně při penězích. Atmosféra na jízdách je příjemná a absolutně bez stresu. Nikdy na mě nebyl zvýšen hlas, ani mi nikdy nebylo vynadáno. Krizové situace se řeší s klidem a rozvahou. Můžu stoprocentně všem doporučit. :)
vloženo: 12. října 2017
vložil: Karolina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvovala jsem kurz B přímo s panem Trojnou a nemám jakékoli výhrady nebo negativní zkušenosti. Přístup je ke každému žákovi individuální, není tedy žádný problém se dohodnout na rozložení jízd a není ani problém se dohodnout na splátkovém kalendáři, pokud žák, není úplně při penězích. Atmosféra na jízdách je příjemná a absolutně bez stresu. Nikdy na mě nebyl zvýšen hlas, ani mi nikdy nebylo vynadáno. Krizové situace se řeší s klidem a rozvahou. Můžu stoprocentně všem doporučit. :)
vloženo: 12. října 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pro všechno,co chtějí mít autoškolu co nejrychleji za sebou, není jiná volba. Povinné teorie jsou pouze dvě a poté je to na každém z vás, zda-li budete chtít absolvovat další. Jízdy jsem měl 1h30min, čili "dvouhodinovky". To znamená že k závěrečkám jsem se dostal již za měsíc a něco. Pokud jste ale nikdy nesáhli na volant, doporučoval bych spíše DP autoškolu, kde vám 3h vykládají jak nastupovat do auta (vtip). Za mně OK
vloženo: 27. února 2016
vložil: David, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moje zkušenosti s autoškolou, na rozpacích., Řidičský půkaz jsem měl na motorku. Teoretické hodiny pouze dvakrát - a to značky a křižovatky, ostatní jsme se měli naučit doma. Při hodinách jízdy na mě nikdo nekřičel, nenadával, ale také mě nikdo neřekl nic. k jízdám. Jedině už řídíš motorku tak to je skoro stejný. Hodiny také netrvaly 45 min, nikdy jsem neviděl průkazku a podepisoval prázdný řádek.Mladý p.Trojna to se mnou vyválčil tak rychle, že jsem za tři neděle šel ke zkoušce. Ta ovšem nedopadla, protože jsem nezacouval tak jak to policista chtěl, nikdo mě to však neučil jak to správně má být.Jinak všechno OK, a v pohodě
vloženo: 5. prosince 2012
vložil: J.Pipek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   -Dobrá autoškola ,musíte však mít štěstí ma instruktora. Začala jsem výcvik s majitelemp.Trojnou, potom s p.Nevěčným,stále jsem se od nich nedozvěděla co mám a jak dělat aby mě auto poslouchalo, a navíc všechno se naučte a to máte znát atd.Už jsem to chtěla vzdát,protože se žádný pokrok nerýsoval.Nakonec mě přeřadili k p. Slusarčukovi, který se mnou zača znovu od 1 hod. vše řádně vysvěštlil, postupovali jsme hezky systematicky a výsledek, zvládla jsem nejsen jízdy a i teorii a to díky poslednímu jmenovanému instruktorovi/ úžassně klidnému, znalému věci, ktefý mě automobilovéjo analfabeta nauči. řídit-L- Taichmanová
vloženo: 24. října 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na této autoškole se mi líbí, že je malá a poskytuje tak individuální přístup a dobré zázemí.
Pan instruktor je klidný a trpělivý a vše vysvětlí. Myslím, že se v této autoškole dá naučit bezpečně, dobře a v klidu řídit! Všem doporučuji!
vloženo: 13. dubna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola mě hodně naučila, je fakt že profesionálním řidičem se stanu až tehdy, když budu v silničním provozu prakticky denně =). Tuto autoškolu vřele a s chladnou hlavou doporučuji, i co se týče peněžní záležitosti i s přístupem přísedícího instruktora.
vloženo: 1. dubna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   celkem v klidu a v pohodě jsem absolvovala výcvik v této autoškole. doporučuji!!
vloženo: 25. března 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou KT osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola KT < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola KT - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje