Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Kubátová - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Kubátová

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Kubátová < <


   Skvělý individuální přístup, výuka probíhá klidně a bez stresu. Můžu jen doporučit.
vloženo: 11. srpna 2021
vložil: Matěj, emailová adresa nezveřejněna


   Chtěla bych vyzdvihnout velmi profesionální přístup paní Kubátové k žákům. V autě i při teoriích byla velmi příjemná, pohodová atmosféra. Veškeré dotazy a nejasnosti mi byly dobře vysvětleny, klidně i několikrát. Velké plus je také flexibilita. Je vidět, že jsou zde žáci opravdu prioritou.
Tato autoškola podle mě dokáže žáky kvalitně připravit na zkoušky a zvýšit tak šanci na jejich úspěšné dokončení.
Autoškolu doporučuji!
vloženo: 27. ledna 2021
vložil: Barbora, emailová adresa nezveřejněna


   Při výcviku na řidičský průkaz skupiny B jsem dostal všechno co jsem očekával.
Super přístup, kvalitní výcvik, domluva zde probíhala bez problémů.
Na nic si nemůžu stěžovat.
vloženo: 26. ledna 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Skvělá učitelka, se vším pomůže. Jde vidět ze to co děla ji baví a dává do toho všechno. Doporucuju všem, kdo neví kde jit tak k p. Kubatove. Cena, přístup, výuka vše skvěle. Snaží se naučit to nejlepší, je milá a s lidma to umí.
100% spokojenost.
vloženo: 23. října 2020
vložil: Ivana , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výuka velmi pěkně propracovaná a zaměřená na detaily. Zaměřena na současný náročný provoz na silnici. Bez toho se řízení za volantem opravdu neobejde. Jízdy odstupňované časově podle náročnosti. Autoškola byla pro mne v 55 letech náročnou zkouškou. Moc děkuji za podporu a vstřícnost a trpělivost.
vloženo: 26. června 2020
vložil: Kamila Ferfecká,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji všem, kteří váhají nad výběrem autoškoly. Přecházela jsem z jiné a mrzelo mě, že jsem si tuto nevybrala hned. Díky klidnému přístupu paní Kubátové jsem se necítila vystresovaná. Opravdu profesionální a zároveň přátelský přístup. Domluva vždy vstřícná, nikdy nebyl problém se na ničem domluvit.

Velmi dobrá zkušenost, a především kvalitní příprava na zkoušky, které jsem zvládla napoprvé.

Děkuji a budu s radostí jen doporučovat! :)
Aneta P.

vloženo: 13. září 2019
vložil: Aneta , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup k výuce i k žákům, milé vystupování. Díky klidné povaze paní Kubátové jsem se necítila vystresovaná, cokoli mi nebylo jasné, mi bylo ochotně vysvětleno nebo i názorně převedeno klidně několikrát dokola. Jízdy v novém autě, flexibilní rozvržení jízd, vždy se šlo dohodnout tak, aby mi to vyhovovalo časově.
Na zkoušky jsem byla díky paní Kubátové připravená skvěle a určitě můžu jen doporučit.
vloženo: 2. června 2019
vložil: Petra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná příprava, přátelský přístup.
Díky přístupu p. Kubátové jsem se necítila vystresovaná, milé jednání, vše vysvětleno v klidu.
Můžu jen doporučit.
vloženo: 24. května 2019
vložil: Nikola Kaňoková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná příprava na zkoušky, přátelský přístup. Jízdy vždy po domluvě, žádné zbytečné stresy. Učila mě p. Kubátová a přístup byl naprosto perfektní, člověk se těšil.
Doporučuji všem!
vloženo: 24. května 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola se mi moc líbila, na každou jízdu jsem se těšil. Na zkoušky jsem byl připraven nadstandardně, za což moc děkuji.
Všem doporučuji!
vloženo: 13. března 2019
vložil: Jiří ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvalitní příprava na zkoušky, přátelský přístup a prostředí.
Doporučuji všem svým známým :)
vloženo: 13. března 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola mě plně připravila ke zkouškám. Kominukace a celkový přístup byl velmi uspokojivý. Velice mě to bavilo a tuto autoškolu hodnotím kladně.
vloženo: 13. března 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup je velmi osobní, necítila jsem se při jízdě nervózní, a tak jsem se mohla soustředit na své chyby a co zlepšit. Na zkoušky jsem byla připravená dobře. Můžu doporučit
vloženo: 13. března 2019
vložil: Radka Gistingerová ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz probíhal příjemně, nebyla jsem ve stresu díky přístupu paní Kubátové.
vloženo: 13. března 2019
vložil: Nela Hoffmanova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup k žákům.
Vysoce odborné znalosti z oblasti teorie.
Praxe probíhá v novém voze což je velké +
Flexibilní, seriozní jednání . Jízdy vždy po dohodě.
Celkově hodnotím kladně.
vloženo: 13. března 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Kubátová osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Kubátová < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Kubátová - navigace


upozornit na chybné údaje