Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Kubátová - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Kubátová

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Kubátová < <


   Celkový kurz hodnotím velice kladně, a to hlavně z důvodu profesionálního přístupu paní Kubátové.

Jde vidět, že ví co dělá, a i když si dokážu představit pracovní vytíženost, pod kterou je, tak si opravdu vždy najde čas prodiskutovat problémy, či domluvit se individuálně s žákem.

Po dobu absolvování kurzu mě paní Kubátová vyučovala v klidu, a to i přes to že mých prvních pár jízd, bylo opravdu na pováženou.

Jízdy se jak by se dalo čekat konají v terénu, trasy jsou jak po "hlavních proudech" kudy jezdí většina řidičů, tak i mezi domy, kde si zase absolvent osvojí ovládání vozu, a hlavně parkování.

Co se týče samotného vozového parku, má autoškola Hana Kubátová k dispozici Toyotu Yaris, a to i s parkovací kamerou, kterou je možné použít i u závěrečných zkoušek, ostatně jsem ji taky použil a nelitoval jsem. Co se týče ovladatelnosti auta, po dobu ježdění jsem sám zhodnotil že je optimální pro začátečníky a to právě díky jednoduché manipulovatelnosti, poměrně malým rozměrem, a krátkou přední částí vozu.

Co se týče zázemí, teorie se konají ve vrchním patře kulturního domu ve FnO, kde jsou optimální podmínky pro výuku teoretické části autoškoly.

Samotný kurz jsem absolvoval a to za cenu 15 000 ,- Kč, ceny jdou ovšem v poslední době nahoru, i přesto, je cena stále o něco lepší než v okolních městech.

SHRNUTÍ:

U recenze jsem se poměrně rozepsal a tak uvedu i shrnutí:

Profesionální přístup, klid a flexibilita
Auto vhodné pro začátečníky
Optimální zázemí pro výuku teorie
Dobrá cena

Za mne skvělá volba pro zájemce o zdárné získání Řidičského oprávnění.

Jiří Čtvrtníček.
vloženo: 15. listopadu 2022
vložil: Jiří Čtvrtníček, emailová adresa nezveřejněna


   + Vstřícnost, příjemná atmosféra, profesionální přístup.

Přecházel jsem z jiné autoškoly na doporučení kamaráda a jsem za to vděčný :). Zkoušky jsem udělal na poprvé. Při jízdách jsem se necítil ve stresu jako v autoškole předchozí. Panovala přátelská atmosféra. Když jsem se potřeboval na něčem domluvit, tak nebyl nikdy problém. Kvalitní a profesionální přístup vyhrával :).
vloženo: 2. listopadu 2022
vložil: Adam, emailová adresa nezveřejněna


   Naprosto doporučuji, pokud se chcete těšit na každou jízdu a zvládnout zkoušky napoprvé levou zadní, vyberte si autoškolu paní Kubátové.
vloženo: 2. srpna 2022
vložil: David,


   Výborný přístup perfektní příprava, a to jak po stránce teoretické, tak i praktické, pokud chce člověk udělat řidičský průkaz levou zadní, tak autoškola paní Kubátové je jasnou volbou, které nebudete litovat.
vloženo: 28. července 2022
vložil: Zdeněk Langer,


   Paní Kubátová a její přístup k žákům je skvělý,
Člověk se s ní cítí opravdu uvolněně a celý výcvik je bez stresu a v naprosté pohodě.
Její přístup je profesionální a zároveň kamarádský člověk se tak těší na každou lekci.

Vřele doporučuji tuto autoškolu !
vloženo: 15. června 2022
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý individuální přístup, výuka probíhá klidně a bez stresu. Můžu jen doporučit.
vloženo: 11. srpna 2021
vložil: Matěj, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych vyzdvihnout velmi profesionální přístup paní Kubátové k žákům. V autě i při teoriích byla velmi příjemná, pohodová atmosféra. Veškeré dotazy a nejasnosti mi byly dobře vysvětleny, klidně i několikrát. Velké plus je také flexibilita. Je vidět, že jsou zde žáci opravdu prioritou.
Tato autoškola podle mě dokáže žáky kvalitně připravit na zkoušky a zvýšit tak šanci na jejich úspěšné dokončení.
Autoškolu doporučuji!
vloženo: 27. ledna 2021
vložil: Barbora, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Při výcviku na řidičský průkaz skupiny B jsem dostal všechno co jsem očekával.
Super přístup, kvalitní výcvik, domluva zde probíhala bez problémů.
Na nic si nemůžu stěžovat.
vloženo: 26. ledna 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá učitelka, se vším pomůže. Jde vidět ze to co děla ji baví a dává do toho všechno. Doporucuju všem, kdo neví kde jit tak k p. Kubatove. Cena, přístup, výuka vše skvěle. Snaží se naučit to nejlepší, je milá a s lidma to umí.
100% spokojenost.
vloženo: 23. října 2020
vložil: Ivana , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výuka velmi pěkně propracovaná a zaměřená na detaily. Zaměřena na současný náročný provoz na silnici. Bez toho se řízení za volantem opravdu neobejde. Jízdy odstupňované časově podle náročnosti. Autoškola byla pro mne v 55 letech náročnou zkouškou. Moc děkuji za podporu a vstřícnost a trpělivost.
vloženo: 26. června 2020
vložil: Kamila Ferfecká,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji všem, kteří váhají nad výběrem autoškoly. Přecházela jsem z jiné a mrzelo mě, že jsem si tuto nevybrala hned. Díky klidnému přístupu paní Kubátové jsem se necítila vystresovaná. Opravdu profesionální a zároveň přátelský přístup. Domluva vždy vstřícná, nikdy nebyl problém se na ničem domluvit.

Velmi dobrá zkušenost, a především kvalitní příprava na zkoušky, které jsem zvládla napoprvé.

Děkuji a budu s radostí jen doporučovat! :)
Aneta P.

vloženo: 13. září 2019
vložil: Aneta , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup k výuce i k žákům, milé vystupování. Díky klidné povaze paní Kubátové jsem se necítila vystresovaná, cokoli mi nebylo jasné, mi bylo ochotně vysvětleno nebo i názorně převedeno klidně několikrát dokola. Jízdy v novém autě, flexibilní rozvržení jízd, vždy se šlo dohodnout tak, aby mi to vyhovovalo časově.
Na zkoušky jsem byla díky paní Kubátové připravená skvěle a určitě můžu jen doporučit.
vloženo: 2. června 2019
vložil: Petra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná příprava, přátelský přístup.
Díky přístupu p. Kubátové jsem se necítila vystresovaná, milé jednání, vše vysvětleno v klidu.
Můžu jen doporučit.
vloženo: 24. května 2019
vložil: Nikola Kaňoková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná příprava na zkoušky, přátelský přístup. Jízdy vždy po domluvě, žádné zbytečné stresy. Učila mě p. Kubátová a přístup byl naprosto perfektní, člověk se těšil.
Doporučuji všem!
vloženo: 24. května 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola se mi moc líbila, na každou jízdu jsem se těšil. Na zkoušky jsem byl připraven nadstandardně, za což moc děkuji.
Všem doporučuji!
vloženo: 13. března 2019
vložil: Jiří ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvalitní příprava na zkoušky, přátelský přístup a prostředí.
Doporučuji všem svým známým :)
vloženo: 13. března 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola mě plně připravila ke zkouškám. Kominukace a celkový přístup byl velmi uspokojivý. Velice mě to bavilo a tuto autoškolu hodnotím kladně.
vloženo: 13. března 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup je velmi osobní, necítila jsem se při jízdě nervózní, a tak jsem se mohla soustředit na své chyby a co zlepšit. Na zkoušky jsem byla připravená dobře. Můžu doporučit
vloženo: 13. března 2019
vložil: Radka Gistingerová ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz probíhal příjemně, nebyla jsem ve stresu díky přístupu paní Kubátové.
vloženo: 13. března 2019
vložil: Nela Hoffmanova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup k žákům.
Vysoce odborné znalosti z oblasti teorie.
Praxe probíhá v novém voze což je velké +
Flexibilní, seriozní jednání . Jízdy vždy po dohodě.
Celkově hodnotím kladně.
vloženo: 13. března 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Kubátová osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Kubátová < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Kubátová - navigace


upozornit na chybné údaje