Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Kudýnek - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Kudýnek

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Kudýnek < <


   Jsem velmi ráda že jsem si vybrala zrovna tuto autoškolu. Pan Kudýnek po celou dobu byl velmi milý, vždy jsme se při jízdách nasmáli. Mne se nejvíce líbilo že 1. jízdy nebyli hned na silnicích ale v parčíku kde se trénovalo a vše mi v klidu vysvětlil. V plánování jízd mi vždy vyšel vstříc tak jak jsem mohla. Na závěrečné zkoušky sem byla dobře připravená a nyní vlastním řidičák. Jestli hledáte autoškolu a nevíte jakou autoškola Kudýnek je nejlepší.
vloženo: 9. prosince 2019
vložil: Kristýna, emailová adresa nezveřejněna


   Atoškolu kudýnek vřele doporučuji.
Nestal se pro mne jen skvělým učitelem, ale i člověkem, kterého ráda opět uvidím. V této autoškole vždy vládla příjemná atmosféra. Každá hodina proběhla zábavnou formou, aniž by byla ztracena důležitost a hodnota.
Super lidský přistup.
A tímto vám, pane Kudýnku moc děkuji za ochotu a trpělivost :)

Kristýna Striová
vloženo: 24. října 2019
vložil: Kristýna Striová, emailová adresa nezveřejněna


   Na jízdách se dalo vždy domluvit, vždy příjemná atmosféra. Oba instruktoři jsou v pohodě, hodní, sympatičtí, prohodí nějaký vtípek,vše vysvětlí :)
Nemohla jsem si vybrat líp!
vloženo: 24. října 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu jsem si nemohl vybrat lépe. Jezdit s nejtrpělivějším učitelem autoškoly mě bavilo.
vloženo: 24. října 2019
vložil: Jiří ,


   Autoškolu jsem si nemohl vybrat lépe. Jezdit s nejtrpělivějším učitelem autoškoly mě bavilo.
vloženo: 24. října 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Všichni kdo chcete udělat autoškolu bez stresu a ještě se pobavit tak určitě ji dělejte u pana Kudýnka.
Všechno s klidem a humorem vysvětlí,skvělá domluva a je to prostě pohodář. :)
vloženo: 24. října 2019
vložil: Pavel.An, emailová adresa nezveřejněna


   Pan Kudýnek je velmi příjemný a sympatický, lze se s ním domluvit na jízdě téměř kdykoliv, vše vysvětlí stručně a jasně. Nejlepší autoškola v okolí. :)
vloženo: 1. září 2019
vložil: Markéta, emailová adresa nezveřejněna


   Vřele doporučuji všem!! Perfektní přístup instruktorů ke studentům, trpělivost, humor, skvěle vysvětlená teorie, jízdy také na jedničku... autoškola Kudýnek má prostě vše, na co si vzpomenete!!
vloženo: 6. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Nejlepší Autoškola.
vloženo: 3. května 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   nemohl jsem zvolit lépe, měl jsem strach ale už při první jízdě bylo stresu konec. Příprava na závěrečné zkoušky byla super, vše vysvětleno i s humorem.
vloženo: 17. ledna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Oba instruktoři jsou velmi pohodový, na jízdě se vždy i zasmějete. Mají skvělý systém, se kterým
s Vámi projedou všechny možná zákoutí, aby vás nemohlo na zkouškách nic překvapit. Lepší autoškolu si vybrat nemůžete!
vloženo: 22. prosince 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu Kudynek jsem si nemohla vybrat lepe. Protoze jsou slusni, vse vam v klidu vysvetli a jeste pri jizdach byla sranda. Takze, kdyz nebudete vedet, kterou autoskolu si vybrat, tak urcite tuhle.
vloženo: 8. listopadu 2018
vložil: Jana Cmolova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chcete začít s autoškolou a nevíte kterou zvolit? Doporučuji autoškolu Kudýnek. Přístup obou instruktorů je na úrovni a vy se tak nebude cítit nepříjemně. Mohu potvrdit že mě autoškola plně připravila na zkoušky a nyní jsem, díky této autoškole, držitelem řidičského průkazu.
vloženo: 10. srpna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nikdy jsem se nechtěla přihlásit do autoškoly, protože jsem měla velký strach. Ale díky skvělým ohlasům na tuto autoškolu, jsem se nakonec rozhodla přihlásit. A vůbec jsem nečekala, že to dokončím.
Nejprve jsem se bála každé jízdy, vůbec jsem nechtěla jezdit, ani mi to nešlo. Ale díky skvělým učitelům, kteří vše vysvětlí v klidu třeba i víckrát.
Touto cestou bych chtěla poděkovat oběma učitelům za všechno, co pro mě udělali, a že měli pevné nervy se mnou. Je škoda, že už to skončilo. Hned bych se přihlásila znovu.
Jestli se bojíte nebo se nemůžete rozhodnout, tak se přihlaste do Autoškoly Kudýnek. Učitelé jsou milí, vždy vás podpoří a mají vždy super náladu.
Všem vřele doporučuji tuto autoškolu. Je super. :)

vloženo: 25. července 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Váhala jsem, jakou autoškolu zvolit. Po poslední jízdě jsem přesvědčena, že jsem nemohla zvolit lépe :) Po hodinách s panem Kudýnkem nemůžete odcházet jinak, než pozitivně naladěni. A na zkoušku se cítím být připravena ve všech směrech.
vloženo: 22. července 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud máte strach, že vám řízení nepůjde a nebo že na vás v autoškole budou zlí, tak právě v této autoškole se nic takového dít nebude.
Přístup instruktorů je velice klidný, přizpůsobivý a vřelý.
Vždy když mi něco nešlo, tak mi to instruktoři s klidem vysvětlili.
Jízdy jsou taky příjemné a plné vtipů od pana Kudýnka.
Takže jestli se rozmýšlíte jakou autoškolu si vybrat, tak vám na sto procent doporučuji právě Autoškolu Kudýnek.
vloženo: 12. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Také patřím k velmi spokojeným absolventům AUTOŠKOLY KUDÝNEK. Vyzbrojeni teoretickými základy a hodinou na polygonu jsme jezdili devadesátkou přes kopce, padesátkou přes obce, dávali pozor na chodce. Vše s klidným přístupem a spolehlivou domluvou. Autoškolu vřele doporučuji.

Petr Lavický
vloženo: 11. dubna 2018
vložil: Petr Lavický, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Kudýnek mi doporučil přítel. Dost jsem se bála, ale již při prvním setkání s panem Kudýnkem mne strach přešel. Celý kurz mě moc bavil a na každou jízdu jsem se těšila. Přístup instruktorů byl vynikající, oba byli velice klidní, ať jsem udělala jakoukoli chybu. Autoškolu jsem úspěšně ukončila a vřele všem doporučuji.

vloženo: 8. dubna 2018
vložil: Markéta Samková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Kudýnek mi doporučil přítel. Dost jsem se bála, ale již při prvním setkání s panem Kudýnkem mne strach přešel. Celý kurz mě moc bavil a na každou jízdu jsem se těšila. Přístup instruktorů byl vynikající, oba byli velice klidní, ať jsem udělala jakoukoli chybu. Autoškolu jsem úspěšně ukončila a vřele všem doporučuji. Markéta S.
vloženo: 8. dubna 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Kudýnek mi doporučil přítel. Dost jsem se bála, ale již při prvním setkání s panem Kudýnkem mne strach přešel. Celý kurz mě moc bavil a na každou jízdu jsem se těšila. Přístup instruktorů byl vynikající, oba byli velice klidní, ať jsem udělala jakoukoli chybu. Autoškolu jsem úspěšně ukončila a vřele všem doporučuji. Markéta S.
vloženo: 8. dubna 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Kudýnek můžu jenom doporučit. Na každou jízdu jsem se vždycky těšila, a když mi některé věci ze začátku nešly, nikdy se nestalo, že by na mě někdo zvýšil hlas. Naopak jízda se nesla v dobré náladě a oba dva instruktoři byli zábavní. Hodně oceňuju taky teoretické hodiny, kde nás pan Kudýnek připravil na testy. Super lidský přístup. Tímto Vám, pane Kudýnku, děkuji za Vaši ochotu a trpělivost :)
vloženo: 27. března 2018
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud se chystáte začít s autoškolou, tak právě Autoškola KUDÝNEK je to správné místo. Po celou dobu výcviku jsem se na jízdy velice těšila. Panuje tu přátelská a pozitivní nálada. I když jsem stále dělala ty samé chyby, tak se nikdy nestalo, aby někdo křičel, nebo zvýšil hlas. Na písemnou i praktickou část jsem byla dostatečně připravena. Teoretické hodiny byly velice užitečné, jelikož jsme procházeli veškerou teorii, která se jak v praxi, tak i na závěrečných testech vyskytuje. Komunikace byla super, a pokud nastaly komplikace, tak jsem byla s předstihem upozorněna např. na zpoždění či přesun jízdy. Škoda, že už je těmto dnům konec, hned bych si to zopakovala znovu. Jestli si autoškolu chcete užít a nestresovat se, tak určitě jedině tady.
vloženo: 26. ledna 2018
vložil: Kristýna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Kudýnek všem vřele doporučuji. Oba dva instruktoři skvěle naučili,poradili... Nikdy nebyli nepříjemní ba naopak :-) Jsem ráda, že jsem absolvovala právě tady a hned napoprvé.... Bála jsem se sednout za volant, ale to mě hodně rychle přešlo a těšila se na další a další jízdu. Super přístup, super domluva.Tímto bych chtěla ještě jednou moc moc poděkovat. Koláčková Lucie
vloženo: 26. ledna 2018
vložil: Koláčková Lucie ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu rozhodně doporučuji. Vždy se dalo bezproblému domluvit na termínu, který mi vyhovoval. Velmi dobrý přístup od obou instruktorů, mají velkou trpělivost a vše s klidem vysvětlí. Na jízdy jsem chodila s radostí a bez stresu. Tímto bych chtěla poděkovat a popřát pevné nervy s dalšími řidiči! &#128522;&#128519; Vendy
vloženo: 8. prosince 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola u pana Kudýnka je dokonalá domluvila jsem si kondiční jízdy nejezdila jsem dost dlouho . Strach vás velice brzy opustí pan Kudýnek je velmi trpělivý,klidný,vše vysvětlí a má velký smysl pro humor což mě velice pomáhalo.Všem velice doporučuji a ještě jednou velké díky pane Kudýnku
vloženo: 13. října 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola u pana Kudýnka je dokonalá domluvila jsem si kondiční jízdy nejezdila jsem dost dlouho . Strach vás velice brzy opustí pan Kudýnek je velmi trpělivý,klidný,vše vysvětlí a má velký smysl pro humor což mě velice pomáhalo.Všem velice doporučuji a ještě jednou velké díky pane Kudýnku
vloženo: 13. října 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pana Kudýnka vřele doporučuji.
Nestal se pro mne jen dobrým učitelem, který svým povoláním žije, ale i člověkem, kterého rád opět uvidím. Výuka probíhala v příjemné atmosféře. Každá hodina proběhla zábavnou formou, aniž by byla snížena její důležitost a hodnota !!
Děkuji za váš přístup !

Karel Stria
vloženo: 20. ledna 2016
vložil: Karel Stria, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Kudýnek je naprosto výborný učitel autoškoly. Za mě největší spokojenost a mohu jen vřele doporučit.
vloženo: 1. října 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K panu Kudýnkovi jsem přešla z jiné autoškoly, ve které jsem byla velmi nespokojená. Ze svého předešlého instruktora jsem byla tak moc ve stresu, že jsem se bála i jen si sednout za volant. Přístup pana Kudýnka mi ale vrátil chuť k řízení a přestože jsem k němu přestoupila velmi pozdě, autoškolu jsem zvládla. Dojížděla jsem za panem Kudýnkem z jiného města a rozhodně nelituju - pan Kudýnek má očividně ocelové nervy, je klidný, na chyby upozorňuje normálně, nikdy jsem ho neslyšela křičet a přestože jsem pracující člověk, co k němu navíc musel dojíždět, nikdy jsem neměla problém domluvit si jízdy. Takhle by to podle mě mělo správně vypadat. Pro nás trémisty je tato autoškola ideálním řešením. Tímto bych Vám, pane Kudýnku, chtěla poděkovat. Budu Vás doporučovat, kudy budu chodit. :-)
vloženo: 2. září 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Kudýnek určitě všem doporučuji. Nejprve jsem měla z řízení strach, ale ke konci kurzu jsem se už těšila. Jsem ráda, že první jízdy neprobíhaly v hustém městském provozu, ale postupně jsme se tam dopracovali, což nebývá všude zvykem. Pan Kudýnek je velmi vstřícný, takže domluvit se na čas jízdy, nebyl problém. Také doporučuji využít možnosti teoretických hodin, kde se probere a procvičí vše potřebné ke zkouškám. Za mě maximální spokojenost, děkuji za Váš vtip, pevné nervy a dobré rady!
vloženo: 25. srpna 2015
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem doporučuji.Pan Kudýnek je sympatickýa velmi trpělivý. Výborně mě ke zkouškám připravil.
vloženo: 8. července 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem doporučuji tuto autoškolu. Sama za sebe musím říct, že jsem si nemohla vybrat lepší. Nejen že pan Kudýnek je sympatický člověk se spoustou humoru, ale ty nervy z oceli který s námi má :D Perfektně naučil a připravil na zkoušky. Na každou další jízdu se člověk těší! Už teď mě mrzí, že to mám za sebou a další jízdy nebudou :D :)
vloženo: 29. dubna 2015
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Není co více dodat, doporučuji dále a Všem.
vloženo: 7. dubna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan kudýnek je velmi vstřícný vždy najdete společnou cestu hodně naučí aji u toho se hodně pobavíte.Můžu jen doporučit
vloženo: 17. března 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem, kteří chtějí dělat Autoškolu na osobní auto vřele doporučuji. Byl jsem se vším spokojen!!
vloženo: 6. března 2015
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškola Kudýnek je super, všem doporučuji, protože klidným přístupem naučí snad všechny
vloženo: 5. prosince 2014
vložil: miki, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu s panem Kudýnkem vřele doporučuji všem.
Vyvarujete se veškerým stresům z jízd, protože pan instruktor je neuvěřitelně trpělivý a vždy naprosto v klidu :).. Nemohu si na nic stěžovat.
vloženo: 12. října 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem vřele doporučuji byla jsem spokojená s přípravou k testům i na jízdy a i s klidným a trpělivým jednáním.
vloženo: 9. října 2014
vložil: Magdalena Vajsejtlová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Kudýnek můžeme vřele doporučit, lépe jsme si nemohli vybrat. Děkujeme hlavně za trpělivost pana instruktora, která je obdivuhodná a pokud naučil řídit nás, dvě blondýny, tak už naučí řídit opravdu každého. Takže ještě jednou velké díky, byl to jeden velký masakr. Vařič + Vařičova ségra.
vloženo: 23. srpna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola! Skvělý instruktor s výborným přístupem,trpělivostí a s humorem . Všem doporučuj
vloženo: 10. července 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou u pana Kudýnka jsem byla naprosto spokojená.Jako instruktor byl vstřícný,spolehlivý a nejvíce jsem na něm ocenila jeho trpělivost a klid,s kterým dokázal vše trpělivě znovu a znovu vysvětlit i nám méně chápavým.Autoškolu doporučuji všem!!!A ještě jednou díky,Bára
vloženo: 28. dubna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou u pana Kudýnka jsem byla naprosto spokojená.Jako instruktor byl vstřícný,spolehlivý a nejvíce jsem na něm ocenila jeho trpělivost a klid,s kterým dokázal vše trpělivě znovu a znovu vysvětlit i nám méně chápavým.Autoškolu doporučuji všem!!!A ještě jednou díky,Bára
vloženo: 28. dubna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Stoprocentní spokojenost. Bezva instruktor se super přístupem, trpělivostí a vždy s dobrou náladou. Teoretické hodiny i jízdy probíhaly v úplné pohodě a klidu, byla i legrace.:) Všem mohu doporučit!
vloženo: 17. března 2014
vložil: Aneta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji moc za kvalitní přípravu, díky níž jsem ode dneška řidičem. Doporučuji všem, kteří očekávají kvalitní služby, individuální přístup, super cenu, a hlavně trpělivého, vstřícného a...prostě super instruktora! :)
vloženo: 17. března 2014
vložil: Anička,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Kudýnek jsem naprosto spokojená. Výuka probíhala v klidu, bez stresu. Instruktor má výborný přístup k žákům, je klidný, trpělivý a vše v poklidu vysvětlí. Vřele doporučuji všem.
vloženo: 7. března 2014
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Kudýnek osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Kudýnek < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Kudýnek - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje