Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Luboš Bureš - hodnocení a reference 

Prezentace této autoškoly je v tuto chvíli aktualizována - některé údaje proto nemusí být aktuální.

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Luboš Bureš

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Luboš Bureš < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola člověka skvěle připraví člověka jak na teoretické zkoušky, tak na řízení v běžném provozu.

Pan Luboš Bureš je velice pozitivní člověk, zbytečně nekřičí, dokáže poradit i vysvětlit.

Určitě všem doporučuji :)
vloženo: 17. února 2015
vložil: Jiří Martínek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K panu Burešovi jsem se přihlásil na doporučení jednoho kamaráda. Říkal mi, jak je s panem Burešem zábava a že hlavně s vámi mluví klidně a vše vysvětluje s velkou trpělivostí. Musím opravdu říct, že měl pravdu. Na každou hodinu jsem se těšil, jak malé dite na Ježíška (a to neprehanim). Testy jsem dal hned na poprvé bez velkých problému. Pokud se rozhodujete ke komu jit, tak neváhejte. Pan Bureš je jasná volba.
Na období autoškoly budu velmi rad vzpomínat.
Jedine co me mrzi je, ze to tak rychle uběhlo.
Patrik Šverma
vloženo: 23. dubna 2014
vložil: Patrik Šverma, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Bureš mi připadal jako fajn člověk již na první hodině a s každou další jsem ho měla radši a radši :D... doporučuji všem, co se nechtějí během jízd nervovat a mít hrůzu z každé další :)...
Těšila jsem se na každou hodinu, nestresovala jsem se. Často sice padala na mou hlavu slova kritiky, ale pan Bureš to vždy dokázal podat takovým stylem, že jsem si nepřipadala jako úplný blbec a beznadějný případ. Pochopila jsem, že to se mnou myslí dobře, přijímala bez řečí rady a výtky a zadařilo se :).
Papíry hned po prvních závěrečkách :)

Jsem za něj moc ráda. Všem vřele doporučuji.
Děkuji moc, pane Učiteli (s velkým U))!
vloženo: 23. dubna 2014
vložil: Klára Teplá, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Při výběru autoškoly jsem ani chvilku neváhala koho si vyberu. Ani doporučena mi nikým nebyla. A mohu potvrdit, že jsem si vybrala opravdu skvěle. Na každou hodinu jízd jsem se velice těšila, jízdy probíhali bez problému, během nich jsme si s panem Burešem povídali a byla legrace. Pan Bureš má obrovskou trpělivost, jízdy přizpůsobí vaší potřebě a skvěle připraví na zkoušky. I když jsem podle pana Bureše neměla během výcviku problémy,nervy jsem během zkoušek měla dost na pochodu :D. Ale byly včera zvládnuty napoprvé :-). Když jsem po jejich skončení odcházela bylo a stále mi je líto, že suprové 3 měsíce končí :-(. Ale jem ráda, že jsem si vybrala toho nejlepšího instruktora autoškoly :-). Doporučuji všem co se rozhodují ke komu jít. Děkuju pane Bureši za všechno :-) Monika Horká
vloženo: 1. listopadu 2013
vložil: Monika Horká,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělí učitel který vás opravdu zodpovědně naučí řídit auto.
vloženo: 14. června 2013
vložil: Radovan Panuška, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola úspěšně dokončena díky panu Burešovi. I když to na začátku vypadalo, že to se mnou bude těžký naučil mě jezdit.
Díky
vloženo: 29. ledna 2013
vložil: Hynek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych panu Burešovi opravdu za sebe moc poděkovat! Za jeho trpělivost a vtipnost i v krizových situacích :D! Když jsem ze zkoušek odcházela,moc mě mrzelo,že už vše skončilo:). Mohu všem opravdu vřele doporučit!!!:)
vloženo: 13. ledna 2013
vložil: Eliška Řípová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych panu Burešovi za sebe opravdu moc poděkovat.Za jeho ochotu a vtipnost v každé krizové situaci :D! Do smrti nezapomenu na tu "jednu zdravotní",nebo na vtipné hlášky při jízdách. Budou mi opravdu chybět. Mohu opravdu jena jen doporučit :)!!

Eliška Řípová
vloženo: 13. ledna 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S panem Burešem jsem nadmíru spokojená.Fajn učitel, se kterým se člověk nenudí,na zkoušky dobře připraví a hlavně má velkou trpělivost. Mrzí mě, že už žádné další jízdy nebudou:-). Není to jenom skvělý učitel, ale také skvělý člověk. Všem doporučuji..

vloženo: 29. prosince 2012
vložil: Petra Peknhausová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S panem Burešem jsem nadmíru spokojená. Fajn učitel, se kterým se člověk nenudí,naučí a hlavně má velkou trpělivost. Všem doporučuji..

Peknhausová Petra
vloženo: 29. prosince 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Závěrečky jsem udělala hned napoprvé a to jen díky této autoškole u p.Bureše!! na každou jízdu jsem se těšila a po závěrečkách mi bylo líto, že už další jízdy nebudou :-/ :-D. Pan Bureš mi dokonce krásně přispůsobil jízdy tomu, že mám malé dítě a sehnat hlídání bylo obtížné.mohu vřele doporučit!!!
vloženo: 4. srpna 2012
vložil: Veronika Poláková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu p.Bureše mohu všem doporučit,je výborný učitel všechno perfektně vysvětlí a naučí a byla s ním pořádná legrace ale zároven je zdravě přísný.Zkoušky jsem udělala na poprvé takže veliká spokojenost.Lucka Libankova.
vloženo: 12. dubna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu p.Bureše mohu všem doporučit,je výborný učitel všechno perfektně vysvětlí a naučí a byla s ním pořádná legrace ale zároven je zdravě přísný.Zkoušky jsem udělala na poprvé takže veliká spokojenost.Lucka Libankova.
vloženo: 12. dubna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu p.Bureše mohu všem doporučit,je výborný učitel všechno perfektně vysvětlí a naučí a byla s ním pořádná legrace ale zároven je zdravě přísný.Zkoušky jsem udělala na poprvé takže veliká spokojenost.Lucka Libankova.
vloženo: 12. dubna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu p.Bureše mohu všem doporučit,je výborný učitel všechno perfektně vysvětlí a naučí a byla s ním pořádná legrace ale zároven je zdravě přísný.Zkoušky jsem udělala na poprvé takže veliká spokojenost.Lucka Libankova.
vloženo: 12. dubna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Už týden jsem hrdým majitelem řidičského průkazu,na který mě skvěle připravil p.Bureš :) Jelikož jsme skoro sousedé, vybrala jsem si právě jeho-a nelituji!! V autoškole mě naučil jezdit v provozu, mimo město, ale i perfektně parkovat(všemi způsoby) a couvat :) Pan Bureš je velice vtipný, výřečný, pohodový instruktor-pokud je žák připraven a soustředěn :D Spokojenost maximální 10000%, opravdu všem doporučuji :)Klára Škapová
vloženo: 24. března 2012
vložil: Klára Škapová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tuto autoškolu jsem si vybrala na doporučení mé sestřenky a též mi v rozhodování pomohly zde napsané recenze,jsem velmi ráda,že jsem jsi takto vybrala.Pan Bureš je velmi příjemný,vtipný a trpělivý instruktor a na zkoušky mě dobře připravil,jízdy byly perfektní-naučila jsem se jak ježdění v centru tak i mimo obec a též parkování a couvání,teorie taktéž neměla chybu.Ráda tuto autoškolu všem DOPORUČUJI.spokojenost na 100% Míša Lípová
vloženo: 28. února 2012
vložil: Michaela Lípová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý a trpělivý přístup,všechno vysvětlí,připraví na zkoušky taky jsem je udělala napoprvé a téměř bez nervů. Doporučuji všem. Klára
vloženo: 10. prosince 2011
vložil: Klára, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   :-D jako čarodějnice jo:-D
vloženo: 9. srpna 2011
vložil: Dvořáková Michaela,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Tak jsem to fakt nemyslel.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S panem Burešem se hodně nasmějete,ale když vám to nejde tak je nervák..ale kdo by nebyl.Když se vidím za volantem dnes a tehdy můžu jen říct že to chce prostě praxi.V autoškole vše v poho,jen jsem se tam nenaučila couvat a parkovat,jak vidím trénink u jiných autoškol co trénují na parkovištích.Ale třeba je to tím,že se mnou měl pan Bureš více práce,byla jsem na to levá:-D V září to už budou 2 roky co jsem udělala zkoušky(napoprvé)a od té doby jezdím denně a v Praze či Plzni také zvládám,zatím vše v pořádku bez nehody.Takže vzpomínám s úsměvem a doporučuji.Dvořáková Michaela
vloženo: 27. července 2011
vložil: Dvořáková Michaela,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Zdravím,to mě moc těší,že jezdíte a dokonce dále než kolem komína. Tak hodně štěstí a tisíce a díky. Bureš


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Takže vážení ,vzhledem k tomu,že jsem právě dnes úspěšně zvládla zkoušky,můžu autoškolu p.Bureše jen doporučit,vzhledem k mému věku i strachu,mě přesto dokázal naučit a dovést ke zkouškám.Je to pohodář a férový instruktor,kterýmu na žácích záleží.Touto cestou mu moc,moc děkuju.Iveta Vakulová
vloženo: 12. května 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný přístup p.Bureše-nechybí mu trpělivst ani humor.Můžu jen doporučit.Ke zkouškám připraví skvěle.I.Vakulová,ivisek@67seznam.cz
vloženo: 10. května 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nemůžu si na nic stěžovat...přístup dobrej, fajn spolupráce.Určitě můžu doporučit i ostatním :)
vloženo: 20. dubna 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly jsem se přihlásila na doporučení kámošky.Hledala jsem někoho trpělivého:-)Tady jsem se setkala s fajn přístupem.Takže vřele doporučuji.:-)))))
vloženo: 10. prosince 2010
vložil: Roušarová Lenka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost, na zkoušky připraven na jedničku a vše se zvládlo! Nezbývá, než jen doporučit!
vloženo: 19. listopadu 2010
vložil: Vojta Bín, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ..Není na co si stěžovat. Profesionálni přístup s důvtipem a podporou ze strany p. Bureše. A jak on sám říká: Na hrubý pytel, hrubá záplata. Takže je jenom na vás jak se budete snažit ;) Na druhou stranu jsem rád, že už můžu jezdit sám a nebudu muset poslouchat ty řeči o Spartě!! :D
vloženo: 25. června 2010
vložil: Ondřej Hledík,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Díky a opatrně s tou Spartou((buď tedy rád,že už máš ŘP).Bureš


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   já jsem u Bureše byla velmi spokojná ...doporučuju..Dominika
vloženo: 16. června 2010
vložil: Dominika ,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Díky a ať Vám to jezdí.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je opravdu skvělá s porovnáíním s ostatními.Na zkoušku jste připraveni na výbornou.Vřele doporučuji tuto autoškolu.Byl jsem velmi spokojen.
vloženo: 31. prosince 2009
vložil: Adamec Milan,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Díky za uznání a přeji hodně šťastných kilometrů. Bureš


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz v autoškole proběhl naprosto bez problémů,řídit umím,trauma se nedostavilo,vše bylo OK
vloženo: 16. listopadu 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Každý nesnáší hrubé chování a křik, když něco nejde. Do autoškoly chodí proto, aby se to vše naučil. Ale jinak těm, co mají silné nervy doporučuji.
vloženo: 5. října 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Na hrubý pytel,hrubá záplata. Komu není rady tomu není pomoci. Nicméně přeji hodně štěstí na silnici. Bureš


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemůžu porovnávat s ostatníma,ale tady to bylo supr
vloženo: 7. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Spomínám na ni vždy v dobrém ale jsem rád že už vlastním svůj řidičský průkaz xD
vloženo: 7. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Luboš Bureš osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Luboš Bureš < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Luboš Bureš - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje