Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Lukeš - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Lukeš

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Lukeš < <


   Výborná autoškola s vysoce profesionálním personálem. Maximálně doporučuji!
vloženo: 13. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Vše popiči
vloženo: 27. července 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Nemůžu si stěžovat. Měla jsem pana Moravce, který skvěle přistupoval k výuce a měl trpělivost, když se mi něco nedařilo. Celkový přístup byl perfektní, když byl nějaký problém (písemné testy nebo ohledně jízdy), nebyl problém přijít a nechat si to vysvětlit.
vloženo: 25. července 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Skvělá autoškola. Doporučuji!
vloženo: 25. července 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Jsem ráda, že jsem absolvovala autoškolu právě zde. Skvělý přístup, překvapila mne rychlost jakou jsem se učila. Mohu jen doporučit. :)
vloženo: 22. července 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Super přístup
vloženo: 27. června 2019
vložil: Miroslav Švec ,


   Milí instruktoři, skvělá práce, vřele doporučuji.
Řidič H.
vloženo: 15. května 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Všechno super.;)
vloženo: 29. dubna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Spokojenost.
vloženo: 26. března 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Na tuto autoškolu jsem se přihlásil přes školu. Byl jsem velice spokojen. Skvělý přístup k žákům. Tuto autoškolu mohu vřele dopuručit! :)
vloženo: 21. března 2019
vložil: Adam , emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu jsem dělal od školy a byl jsem velmi spokojen. Skvělý přístup k žákům, profesionální úroveň učitelů a se vším vám dokáží poradit. Rozhodně doporučuji!:)
vloženo: 21. března 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Nejlepší autoškola. Doporučuji.
vloženo: 21. března 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Děkuji panu učiteli panu Moravci za bezvadnou přípravu ke zkouškám. Zvádla jsem je na první pokus. Aneta
vloženo: 17. března 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Autoškolu mohu jen doporučit.
vloženo: 12. března 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Velká spokojenost, mohu jenom doporučit.
Lidský přístup, velmi dobré rady a kvalitně odvedený kurz. Uspěšně složené zkoušky.
vloženo: 26. února 2019
vložil: Adam Dolejší,


   Úžasná kvalita služeb, kolektiv učitelů je velmi příjemný.
Všem vřele doporučuji zde dělat autoškolu.
vloženo: 18. prosince 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Úžasný přístup, přátelská atmosféra a skvělá příprava. Připravili nás na testy i jízdy úplně perfektně. Děkujeme
vloženo: 18. prosince 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Úžasný přístup, paní instruktorka byla velice trpělivá a nápomocná. Celkově tuto autoškolu doporučuji!
vloženo: 18. prosince 2018
vložil: Hanka Ng., emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Lukeš jsem kontaktoval na základě kladných hodnocení mých přátel, kteří si zde rozšiřovali kategorii na B+E, já k tomu přidával ještě A. Dostal mne na starost pan Lukeš. Velice příjemně mne překvapil jak ochotně se přizpůsoboval mým časovým možnostem. Jízdy zprvu nebyly pro mne jednoduché, protože pan Lukeš vyžadoval, abych již od začátku dělal vše správně, abych získával správné návyky. Brzy se ale tato metoda ukázala jako velmi prospěšná, já se začal cítit při jízdách komfortně a začal jsem si je užívat. Že mne autoškola připravila dobře na zkoušky je nepochybné, pro mne bylo ale mnohem důležitější, že mne připravila hlavně dobře na praxi. Mám pocit, že po absolvování autoškoly jsem začal jezdit lépe i autem. Tím bych chtěl panu Lukešovi moc poděkovat.
vloženo: 9. prosince 2018
vložil: Petr Štefánek, emailová adresa nezveřejněna


   Velká spokojenost, mohu jenom doporučit.
Lidský přístup, velmi dobré rady a kvalitně odvedený kurz. Přicházel jsem jako úplný začátečník a pro mě až nečekaně rychle se jízda zlepšovala. Osobně mohu doporučit instruktorku paní Kuchařovou.
vloženo: 5. listopadu 2018
vložil: Michal Kopecký, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Lukeš vřele doporučuji všem zájemcům. Skvělý klientský přístup, obrovské zkušenosti a výborné zázemí. V této autoškole jsem dělal skupiny B+A2, později i rozšíření na A. Vždy jsem byl naprosto spokojen.
vloženo: 25. října 2018
vložil: L. Podroužek, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu jsem dokončil úspěšně v říjnu a byl jsem velice spokojen s kvalitou, pružností, rychlostí a hlavně s instruktorem a dobrým učitelem Jardou Lukešem. Děkuji
vloženo: 17. října 2018
vložil: Robert Barák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup, super výcvik
vloženo: 21. srpna 2018
vložil: Tomáš N., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz mě připravil natolik, že jsem na zkoušky ani neměl nervy. Vše proběhlo jako po másle.
vloženo: 8. srpna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Minuly týden jsem úspěšne složila zkoušky jak na auto tak velkou motorku. Celý kurz byl pro me zážitek v pozitivním smyslu. Než jsem začala řídít, mela jsem strach, až něco udělám spatne, jak dostanu vynadáno a tak. Nic takového se nestalo, paní Kuchařová je strasne trpeliva a nic ji nerozhodí. mockrát bych si dala pohlavek, ale vždy mi v klidu řekla co mám priste dělat a taky jsem se mohla na cokoli zeptat. Na motorce jsem jezdila s panem Lukešem, jemu záleží na každém detailu, z cehoz jsem byla párkrát dost ve stresu, ale na motorce se rozhodne vyplatí heslo těžce na cvičišti, lehko na bojišti a chyby si pak clovek vic pamatuje a uz je neudela. Jinak za 2 a půl měsíce jsem šla ke zkouskam, přesne jak jsem potřebovala. Ted už jen čekám az bude řidičák hotov a budu moci s přítelem na motorce, ale každý na svojí:) Takže díky, Dominika N.
vloženo: 30. července 2018
vložil: Dominika Novotna,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Lukeš mohu jen doporučit! Vždy mi vyšli vstříc s termíny jízd a pomohli mi úspěšně zvládnout obě zkoušky na poprvé. Mockrát děkuji!
vloženo: 30. července 2018
vložil: Debbie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola,dobří instruktoři. Hlavně nevyvádet hlouposti a dáte to)
vloženo: 19. července 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi doporučuji! Rychlé jednání, zkušený výcvik, skvělá komunikace.
vloženo: 26. června 2018
vložil: Danek H, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Lukeš jsem zvolil na základě doporučení, jelikož v Praze je nepřeberné množství autoškol, ze kterých je takřka nemožné si vybrat. Výcvik jsem zahájil v polovině dubna a již za 6 týdnů jsem byl připraven ke zkoušce. Během lekcí, které probíhají ve formě dvouhodinovek, jsem se dostal jak do centra Prahy, tak na dálnici či na okresky, za což jsem rád. Průběh výcviku jsem si mohl upravit jednoduše, a po domluvě s paní instruktorkou Kuchařovou jsme mohli zapracovat na slabších místech. Tímto bych ji rád poděkoval. S přístupem i kvalitou výcviku jsem byl velmi spokojen. Jediný důvod, proč cenu hodnotím hvězdami jen čtyřmi je ten, že v případě neúspěchu při zkoušce si pan Lukeš vezme 500Kč za teorii, 900Kč za jízdu, což je trochu předimenzované. Ostatně zkouška ani není započtena ve výchozí ceně. Ale autoškolu nelze vybírat jen podle ceny, takže s tím nemám větší problém. Určitě doporučuji.
vloženo: 23. června 2018
vložil: Marek Musil, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně doporučuju, skvělý klientský přístup, obrovské zkušenosti s výukou a hlavně nadstandardní rozsah kruzu včetně cvičiště a samostatných jízd (A). Neumím si představit lepší průběh a děkuju.
vloženo: 15. června 2018
vložil: Roman, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný přístup, rychlost i cena. Tato Autoskola je prestižní a urcite ji mohu všem doporučit.

Matěj Šimek
vloženo: 8. června 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem tu dělal na všechny skupiny, perfektní přístup a kvalita výuky je na vysoké úrovni. Jezdil jsem se super autem i motorkou. Autoškolu vřele doporučuji!
vloženo: 8. června 2018
vložil: Čenda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ačkoliv je výcvik někdy přísnější, vždy je to pro dobro žáka. Autoškolu doporučuji všem, kdo se chce opravdu naučit řídit a né se motat na silnici. A pro toho koho odrazuje trošičku vyšší cena...za kvalitu se platí všude, a zde se vám to v podobě výcviku několikanásobně vrátí...
vloženo: 5. června 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Delal jsem rozsireni na motorku, vse slo rychle a hladce. Jarda je dobrej typek. Diky Adam Balcar
vloženo: 25. května 2018
vložil: Adam Balcar,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionalní přístup, nejlepší lektor, velmi bohaté zkušenosti, prostě pokud chceš řidičák, jdi do autoškoly LUKEŠ. Jardo, ještě jednou ti moc dékuji.
vloženo: 11. května 2018
vložil: David, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi profesionální a osobní přístup. Spolehlivost. Díky přístupu jsem zkoušky zvládla bez problému a na jistotu.
vloženo: 1. května 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen a jen doporučit. Rychlost celého výcviku a následných zkoušek exkluzivní:) Výborné připravení na zkoušky! Díky moc, za možnost dělat si řidičský průkaz u vás...Tomáš Č.
vloženo: 9. dubna 2018
vložil: Tomáš Čermák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem zde autoškolu loni a byla to hrůza Pan Lukeš je podle mého názoru velký cholerik , ale když se s ním bavíte v kanceláři tak je v pohodě a má klidné vystupování. Jak mile se za ním zavřou dveře u auta tak to začne, kříčí jako blázen a po určité době už skoro nevíte co máte v autě dělat a na co si dávat pozor, protože jste ve stálém stresu, takže pokud jste submisivní a máte rádi když na vás někdo křičí tak doporučuji. Pan Lukeš nedokáže udělat pohodovou atmosféru v autě.
vloženo: 7. dubna 2018
vložil: Tomaš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Lukeš mohu jen doporučit a také doporučím. Výcvik proběhl na výbornou a i příprava na zkoušky byla vynikající. Také musím velmi poděkovat za trpělivost mému instruktorovi panu Moravci.
vloženo: 3. dubna 2018
vložil: Pavel W, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola splnila a nebál bych se říct, že i předčila moje očekávání s přístupem k žákům. Termíny jízd byly vždy stanoveny včasně dopředu ( někdy i na týdny), i když pan Lukeš někdy zní přísněji, jsem si jist, že to myslí dobře a není mu lhostejná chyba v našem řízení. Co víc dodat...mohu jen doporučit.
vloženo: 15. března 2018
vložil: Vašek , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu vřele doporučit! Výborný individuální přístup jak pana Lukeše, tak paní Kuchařové se kterou jsem jezdil. Autoškola mi vyšla absolutně vstříc s veškerými termíny a vše probíhalo ve velmi přátelské atmosféře. Cena vzhledem ke kvalitě mi přijde zcela v pořádku.
vloženo: 15. března 2018
vložil: Mirek H., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super vstřícná a časově flexibilní autoškola, i s nabitým program jsem výcvik zvládnul bez problémů s vždy jsem se dokázal dohodnout na nejlepším čase pro mě.
vloženo: 8. února 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych určitě doporučil komukoli. Přístup ke studentům byl od začátku do konce profesionální a i když se mi zdálo, že pan Lukeš byl někdy trochu přísný, tak nakonec to bylo ku prospěchu. Cena je v porovnání s kvalitou výuky opravdu nízká a délka výcviku byla nečekaně krátká, autoškolu jsem dělal jen cca 2 měsíce.
vloženo: 5. února 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Lukeš mohu jen doporučit. Všichni byli milí a ochotní. Celý kurz proběhl na výbornou. Děkuji svému učiteli panu Moravci za trpělivost a skvělou přípravu. Vždy mi vyšel vstříc, na všechny situace mne připravil a vše důkladně vysvětlil.
vloženo: 2. února 2018
vložil: Tereza H. , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Řidičák skupiny A, jsem úspěšně absolvovala 29.7. 2016.
Takže mám první sezónu ježdění na svojí motorce za sebou a chtěla bych moc poděkovat instruktorovi - panu Lukešovi, za to, že mi dal do začátku skvělou přípravu, rady a připomínky na co si dát pozor v běžném provozu.
Pravda, když zvýšil hlas, tak jsem se ho bála ale bylo to pro mé dobro :)
Takže za mě můžu doporučit všemi deseti.
P.S. Vaše věta " vemte za ní" mi zní skoro pokaždé v uších, když zrychlím a kopu kvalty nahoru.
vloženo: 3. listopadu 2017
vložil: Martina Jasná,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Lukeš doporučuji. Dělal jsem výcvik na skupinu A.
Přístup p. Lukeše byl perfektni, vše bylo dobře organizačně zvládnuté. Výcvik v provozu (s i bez instruktora) i na cvičišti byl jako příprava na závěrečné zkoušky dostatečný.
vloženo: 1. listopadu 2017
vložil: Ondřej Pazdera, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Autoškola Lukeš byla tou nejlepší volbou! Nemůžu říct ani slovo - učitelé hodní, bez nervů, ukázkový přístup a hlavně ze všeho nejduležitější, že vás to jistě naučí.Měla jsem štěstí na instruktorku .PANI KUCHAŘOVA A PAN LUKEŠ , MOC VAM DEKUJI...
vloženo: 19. října 2017
vložil: Oksana,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoskolou jsem byla spokojena a výcvik probíhal hladce a bezproblémove. Začínala jsem jako úplný začátečník, který nikdy neseděl v autě. Dnes jsem měla poslední jízdu a cítím se v autě bezpečně a s jízdou nemám žádný problém. V pruběhu jízdy Vám učitel na křižovatkách bude říkat kdo má přednost a proč a tím se to nejlépe naučíte jak na testy tak do života.
Autoskolu mohu jedine doporučit.

vloženo: 19. října 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvely pristup, ridicak na poprve! Obrovska spokojenkst!
vloženo: 19. října 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu jen a jen doporučit! Dělal jsem sk. A a celý výcvik byl perfektní. Skvělý přístup p. Lukeše. Díky.
vloženo: 1. října 2017
vložil: Jiří, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola se mi velmi líbila. Určitě bych ji doporučila, těm co si chtějí udělat řidičský průkaz. Jsou zde milí a hodný lidé. :-)
vloženo: 27. září 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Lukeš mohu doporučit. Dělal jsem zde výcvik B a následně výcvik B+E a jsem maximálně spokojený s přístupem instruktorů, i vybavením autoškoly.
vloženo: 27. září 2017
vložil: Jakub Malík, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přidávám doporučení, rychlé a fair jednání, efektviní výcvik na zaverecnou zkousku.
vloženo: 24. září 2017
vložil: Ondra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem na autoškole během Srpna 2017 na rychlokurz(B). Všechno proběhlo podle dohody a mohu jenom chválit. Rozhodně doporučuji.
vloženo: 1. září 2017
vložil: Honza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu můžu jen doporučit. Pan Lukeš je při výuce trpělivý a důsledný, byla jsem k závěrečným zkušebním jízdám zcela připravena a se vším dopředu obeznámena. Celkově hodnotím velmi kladně. :-)
vloženo: 24. července 2017
vložil: Amálka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   sice prisny ale spolehlivy, nauci a pripravi na realitu na silnicich jsem ice nez spokojen
vloženo: 23. července 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Lukeše mohu s čistým svědomím doporučit. Naprosto profesionální a trpělivý přístup. Dnes jsem zakončil výcvik na skupinu A na první pokus. Vděk patří právě panu Lukešovi, který je přátelský a hlavně vše bezvadně vysvětlí. Předává tak dále své mnohaleté zkušenosti i nad rámec povinné výuky. Děkuji tedy touto cestou Autoškole Lukeš za bezvadnou přípravu. Pavel Z.
vloženo: 20. července 2017
vložil: Pavel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jenom doporučuji
vloženo: 29. června 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příjemný kolektiv, učitelé bezva a zázemí taky super. Autoskolu jsem s nimi udělal hned napoprvé a mohu ji doporučit dalším lidem.
vloženo: 29. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální a individulní přístup ke každému.
vloženo: 29. června 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   k výuce v této autoškole jsem se zapisovala v srpnu roku 2016, před prvními jízdami jsem měla přijít na úvodní hodinu, kde nám byla puštěna videokazeta z pravidel silničního provozu, následující týden nám byla puštěna kazeta s křižovatkami, myslím si, že by bylo vhodnější probrat zrovna křižovatky a přednosti přímo s lektorem. Přednáška na první pomoc nebyla, taktéž nebyla ani přednáška technického rázu, což sice chápu, když už otázky z této oblasti nemají být součástí závěrečných zkoušek, nicméně aspoň nějaké povědomí by měl mít myslím každý řidič. Od autoškoly jsem očekávala, že všechny tyto věci probereme. Nepatřila jsem zrovna k nadaným řidičům a vše mi nešlo hned, ve svých 22 letech jsem překonala svůj strach a šla se zapsat. První hodina na mě moc dojem neudělala. Než jsem nastoupila do autoškoly, tak jsem auto nikdy neřídila a tak by k tomu měl lektor také přistupovat. První hodina skončila tak, že jsem měla naprostou hrůzu z toho co mě čeká dál a odešla jsem s brekem. Další hodina už byla o poznání lepší, vyjela jsem do provozu a nálada byla super. Další hodiny se dost střídaly. Autoškolu měla hodně žáků, takže v domluvě na hodinách jsem se musela dost přizpůsobovat, což pracujícímu člověku moc nevyhovuje. Jezdila jsem jednou za dva týdny nebo jednou týdně. U začátečník a je bohužel znát každá dlouhá pauza mezi jízdami a ty hodiny pak podle toho také vypadaly. První jizdy jsem jezdila na okrajích Prahy, což bylo super a dost jsem to ocenila. Cca od půlky kurzu jsem už jezdila po Praze, přikupovala jsem si raději dvě hodiny jízd, jelikož mi moc nepřišlo, že jsem na zkoušku připravená. Zkoušku jsem skládala na konci listopadu, naštěstí na první pokus. Z Autoškoly Lukeš mám takové dost smíšené pocity, strach z řízení kurz spíše znásobil. Strachu jsem se zbavila až když jsem začala jezdit s blízkými, kteří mi vše vysvětlovali s naprostým klidem.
Pan Lukeš je super chlap, Škoda, že jsem na jízdy neměla jeho, protože mi po lidské stránce hodně sedl a myslím, že i dojmy z celkového kurzu by byly jiné :) Mluvila jsem i s několika dalšími žáky a docela mě překvapuje, že po jejich slovech jsou tu jen samé kladné recenze.
Výhodou se může zdát celkem nízká cena kurzovného, ale na cenu bych v tomto případě už vůbec nehleděla. Stejně tak jako bych nehleděla na to, zda má autoškolu nejnovější auta, stejně se pak většina hned po autoškole nesedá do nejnovějších modelů.
Rada pro Vás vybírejte podle toho jak vám sedne lektor, protože vlastně o tom to celé je.


vloženo: 11. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu Lukes doporucuji vsem zajemcum. Delal jsem ridicsky prukaz skupiny A, vyukovy motocykl byl velmi vhodny pro mne jako zacatecnika, priprava na zaverevnou zkousku byla take dostatecna. Zvlaste ocenuji vstricnost a pristup pana instruktora Lukese, ktery mne pripravil nejen na zkousku, ale take na kazdodenni dopravu, vcetne spousty praktickych rad a zkusenosti. Coz je zejmena pro motocyklisty v dnesnim provozu nesmirne dulezite. Jakub
vloženo: 9. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vzhledem k předchozí zkušenosti pro mne byla autoškola Lukeš jasná volba. Cena za řidičák na velkou motorku je sice o něco málo vyšší, než jinde, ale vzhledem ke kvalitě výcviku, osobnímu přístupu a velice vstřícnému profesionálnímu jednání, je zcela opodstatněná. Pokud někdo váháte, mohu tuto autoškolu s čistým svědomím doporučit.
vloženo: 8. června 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola mě kvalitně a dobře připravila jak na závěrečné jízdy tak i do provozu. Byl jsem v této autoškole již po druhé a opět jsem byl velice spokojen jak přípravou tak i přístupem a ochotou. Můžu všem vřele doporučit.
vloženo: 8. června 2017
vložil: Stanislav Martínek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U AŠ Lukeš jsem dělal před 3 lety řidičský průkaz na skupiny AM a od prvního dne jsem byl rozhodnut, že si rozšíření mého řidičského průkazu o skupinu B, budu dělat rozhodně u AŠ Lukeš také. Profesionalita, vozový park a hlavně cenné rady jsou pro žáky nesmírně užitečné. Mohu jen doporučit!
vloženo: 31. května 2017
vložil: Lukáš Pelikán,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Delal jsem zde opravne zkousky k vraceni ridicaku a p.Lukes mi hodne pomohl uvedomit si ze vlastne jiz ridit ani neumim..posadil me zpatky na zem a budu se jiz snazit jezdit plynuleji ohleduplneji a nechci jiz sbirat body.
vloženo: 18. května 2017
vložil: Zbynek Biedrava,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškole vyniká přístupem učitelů a především kvalitou a množstvím výuky. Byl jsem velmi spokojen, vždy mi vyšli vstřic a určitě jí všem vřele doporučuji.
vloženo: 18. května 2017
vložil: Kazimír Cobolofkijsk, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Lukeš má velice příjemné prostředí. Na jízdy jsem měla p. Kuchařovou a jedinkrát se mi nestalo, že by na mě zvýšila hlas, což pro mě bylo velmi důležité. Když jsem udělala chybu, nebyla nervózní a nevyjela na mě. Vše mi v klidu vysvětlila. Pan Lukeš je také fajn, se všema se tam dá rozumně dohodnout. S rozvržením jízd se mi snažili vyjít vstříc, pokud to šlo.
Mám moc hezké vzpomínky.

vloženo: 15. května 2017
vložil: Lucie L, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu doporučuji autoškolu, děkuju za všechny momenty v téhle autoškole,vsechni jsou moc ochotne,rozumneji se z ruznymy lidmy,pro mne jako pro cizinku jsou proste jednicky...Ucitele jsou opravdu profisionalove..Dekuji p.Zdenku Moravcu za trpelyvost ...A p.Lukes je moc hodny manzel byl u nej na kondycny jizdach...DEKUJEME
vloženo: 30. dubna 2017
vložil: Nataliya Popovych,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
všem autoškolu Lukeš mohu jen doporučit. Dostal jsem skvělého učitele - pana Coufalíka. Pan Coufalík je velice příjemný, každou chybu v klidu vysvětlí a nikdy zbytečně nekřičí. Závěrečná zkouška byla po předešlém výcviku úplně v pohodě.

vloženo: 27. dubna 2017
vložil: Honza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz na C a Ce presne podle predstav. Rozhodne doporucuji!
vloženo: 27. dubna 2017
vložil: Josef, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byl nadmíru spokojený. Celý výcvik proběhl bez problémů.
vloženo: 22. března 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou mám velice dobrou zkušenost ve všech ohledech. Byla mi doporučena kamarády, jako jedna z nejlepších autoškol v Praze a podle toho co tak poslouchám od svých spolužáku a dalších kamarádů, tak se rozhodně nemýlili.
vloženo: 9. března 2017
vložil: Viktor Bečvář, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Lukeš byla po kladných recenzích jasná volba, kam jsme se spolužáky vyrazili na cestu k získání řidičského oprávnění.
Jako instruktorku jsme dostali paní Kuchařovou, která především kvůli svému důrazu a raznemu přístupu dokázala ke zkouškám skvěle připravit a odnaučit chyby, které jsme dělali.
Jakožto výcvikové vozidlo jsme měli Volkswagen Passat z novější řady, s kterým jsem byl nadmíru spokojen.

Pokud někdo uvažuje o této autoškole a chce udělat testy a zkoušky levou zadní, Autoškola Lukeš a paní Kuchařová jsou tou nejlepší volbou!!
vloženo: 10. února 2017
vložil: Kryštof Korecký, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem velice spokojená, instruktor je důrazný, ale velmi klidný. Co se týče tras které jezdím, tak si myslím, že pro začátečníka jsou naprosto úžasné. Tuto autoškolu bych 100% doporučila všem
vloženo: 10. února 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celý kurz proběhl skvěle, děkuji svému učiteli panu Moravci za skvělý výcvik a kvalitní připravení ke zkouškám. Všichni v autoškole jsou velice příjemní a přátelští. Rozhodně každému tuto autoškolu doporučuji.
vloženo: 28. ledna 2017
vložil: Veronika,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu jen doporučit! Jezdila jsem sedmičkovým Passatem, paní instruktorka Kuchařová mi vždy vyhověla i s časem a místem jízdy (přijela ke škole, ke mně domů, atd.). Na zkoušku mě připravila výborně.
vloženo: 27. ledna 2017
vložil: Marie-Anna Andrlová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem velice spokojen. Přístup instruktorů velmi přívětivý a domluva dobrá. Doporučuji všem.
vloženo: 27. ledna 2017
vložil: Filip Lidický, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem s autoškolou Lukeš nad míru spokojen. Řídil jsem krásného sedmičkového golfa. A ke studentům se chovají nad míru dobře.
vloženo: 23. ledna 2017
vložil: Michal,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celý kurz autoškoly proběhl skvěle, děkuji moc mému učiteli panu Moravcovi za skvělý přístup a výborné jednání. Vozový park je velice kvalitní a tím pádem mohu všem vzkazat kdo přemýšlejí o této autoškole ať si ji určitě vybere, stojí to opravdu za to &#128522;
vloženo: 19. ledna 2017
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pro zacatek musim rict, ze jsem se toho celeho kurzu obaval, ale s velice kladnym pristupem jeho provozovatelu to nebylo dlouho. Vytvorili totiz prijemnou atmosferu a to byla velka pomoc. kazdopadne tuto autoskolu doporucuji vsem dalsim, kteri to v zivote potrebuji a verte mi nebudete zklamani. Jelikoz jsem tenhle kurz podstopil v zimnim obdobi tak musim priznat, ze maji i vybornou kavu.
vloženo: 19. ledna 2017
vložil: Lukas,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu doporučuji tuto autoškolu, děkuju za všechny chvíle v téhle autoškole panu Coufalíkovi, všechny ty chvíle v autě s ním byly výborné, nikdy jsem se nenudil, na každou jízdu jsem se vždy tešil, je ochotný, vstřícný, hodný a hlavně trpělivý, dnes 23.12.2016 byl ten den, kdy jsem udělal zavěrečnou jízdu, takže to je pro mě ten nejhezčí dárek k vánocům, takže děkuju že jsem měl tu možnost udělat řidičák, pokud pujdu dál a budu si chtít udělat další čast, tak určitě půjdu do AŠ Lukeš.
Pan Lukeš je též velmi správný a hodný chlap.
Všem přeji hezké štastné a veselé vánoce a hlavně hodně najetých kilometrů bez nehod:-)
vloženo: 23. prosince 2016
vložil: Lukáš Dibelka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu lukeš můžu vřele doporučit, všichni byli ochotní, milí, žádné problémy. Musím ocenit instruktora (p. Coufalíka) který vše ochotně vysvětlil, na všechny situace mě dobře připravil, a hlavne měl se mnou neuveřitelnou trpělivost i když jsem udělal nějakou botu, třeba když jsem málem nacouval do pana Lukeše. Samotná zkouška pak byla proti jízdám pohoda.
Jedinou drobnou výtku mám proti vozu se kterým jsem jezdil, v závěru výcviku na mě neustále pípaly a vyskakovaly zprávy typu "servis nyní" "motor do dílny", "doplňte olej" a poblikávala kontrolka žhavení, až jsem se bál že mi to někde uprostřed křižovatky chcípne a už to nenastartuju. Ale zkoušky jsme s ním dojeli bez problémů, takže konec dobrý, všechno dobré :)

vloženo: 23. prosince 2016
vložil: Jan Dvořák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoskolu mohu doporucit vsem. Pan Lukes je velmi profesionalni a umi vse a velmi ochotne vysvetlit a navic mit s vami trpelivost coz je v urcitych situacich dulezite :-). Odnaucil me a upozornil na nekolik chyb, ktere jsem delal v predchozi autoskole a nyni je jezdeni radosti a ne stresem.
Oto V.

vloženo: 9. prosince 2016
vložil: Oto V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Lukeš mohu jen a jen doporučit. Je to skvělá lokalita, opravdu se zde člověk naučí vše. Je skvělé, že se dostanete všude po Praze, vše si projedete, takže po absolvování by vás nemělo nic překvapit. Zde jsem absolvovala autoškolu na poprvé úspěšně za skvělou cenu a za skvělých podmínek. Pan Lukše je velice ochotný a výuku přizpůsobí vašemu času. Opravdu moc moc doporučuji :-)
vloženo: 29. listopadu 2016
vložil: Novotná K.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Úspěšně jsem zde absolvoval autoškolu pro skupinu C a následně pro skupinu C+E. Oceňuji především vynikající domluvu s panem Lukešem, která byla pro mě prioritou ve výběru autoškoly.
vloženo: 25. října 2016
vložil: Dušan B.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych doporučila všem novým řidičům.
Cena je velice přijatelná, zázemí autoškoly je velice příjemné.
Instruktoři velice příjemní a velice pečlivé Vás připraví na závěrečnou zkoušku.
S touto autoškolou jsem byla velice spokojná.
vloženo: 21. října 2016
vložil: Tereza Špačková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Lukeš mohu jedině doporučit, byl jsem ve všech směrech spokojen. Pan Lukeš je velice milý a ochotný člověk, veliké děkuji patří paní Kuchařové, se kterou jsem měl jízdy. Je profesionálka na svém místě, s lidským přístupem, vše umí krásně, srozumitelně a kvalitně vysvětlit. myslím, že jsem občas nebyl zrovna nejlepší žák, ale co mi nešlo se mnou paní Kuchařová dokola trénovala a měla se mnou velikou trpělivost :-). I přesto, že studuji a pracuji a tudíž jsou moje časové možnosti omezené, paní Kuchařová mi vždy vyšla maximálně časově vstříc. Autoškole uděluji rozhodně zasloužený plný počet hvězdiček.
vloženo: 15. října 2016
vložil: Martin K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velmi ráda, že jsem si vybrala zrovna tuto autoškolu. Díky skvělé přípravě a trpělivosti pana Coufalíka jsem zvládla testy i jízdy bez ztráty kytičky :). Tuto autoškolu rozhodně doporučuji ostatním.
vloženo: 30. září 2016
vložil: Jana M., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velmi ráda, že jsem si vybrala zrovna tuto autoškolu. Díky skvělé přípravě a trpělivosti pana Coufalíka jsem zvládla testy i jízdy bez ztráty kytičky :). Tuto autoškolu rozhodně doporučuji ostatním. Jana M.
vloženo: 30. září 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá zkušenost. Musim říct, že jsem byla připravena do reality řízení. Paní instruktora mi dodala zdravé sebevědomí a pracovala se mnou na mých nedostatcích. Na každou otázku mi vklidu odpověděla, i když jsem se zeptala po několikáté. Budu mít krásné vzpomínky a sama řídím, čemuž v rodině málokdo věřil.
vloženo: 23. září 2016
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi dobrá autoškola nabízející profesionální přístup a časovou flexibilitu, díky níž jsem mohl složit zkoušku na sk. A bez obtíží i v šibeničním termínu. Instruktor vám (krom utříděných, věcných a důležitých informací) dodá i zdravé sebevědomí před závěrečnou zkouškou, nácvik na dopravním hřišti obohatí jízdní repertoár budoucího jezdce a spolehlivé a jízdně přívětivé stroje vám zajistí příjemný úvod do moto světa. Je fajn odcházet z autoškoly s pocitem, že při každé lekci jste udělali pokrok. Autoškolu vřele doporučuji.
vloženo: 12. září 2016
vložil: Ondřej Živný,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Oceňuji individuální přístup ke každému ze žáků, trpělivé a přátelské vystupování. Férová cena za kondiční lekci jízdy 45 min. je 350,- korun. Po absolvování tréninkového dne na cvičišti s kužely jsem při zavěrečné zkoušce na kat. "A" neměl sebemenší problém uspět. Doporučuji proto všem co se opravdu chtějí naučit řídit bezpečně v provozu jakékoliv vozidlo.
vloženo: 12. září 2016
vložil: Jan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přihlásila jsem se do autoškoly Lukeš z důvodu rozšíření řidičského oprávnění z A2 na A neomezený motocykl. První setkání bylo super, s panem Lukešem jsme vše probrali (jízdy, cena apod.). Na cvičišti se mnou měl neuvěřitelnou trpělivost, věřila jsem mu, byl mou oporou při zkoušce, dodal by sebevědomí. Byly chvíle kdy jsem měla sto chutí se vším seknout, nebýt pana Lukeše, doteď bych zkoušky nedala a nevěřila si. Vřele doporučuji, nejlepší autoškola s lidským přístupem. Pana komisaře jsme měli nejlepšího, mimochodem zkoušku jsem absolvovala 9.9.2016. Lenka.
vloženo: 12. září 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi mne zaráží, že autoškola Lukeš má samá pozitivní, pětihvězdičková hodnocení, neboť já mám naprosto odlišnou zkušenost. Nejenom že v autoškole nejsou žádné lekce zdravovědy či údržby auta, teorie je odbyta dvěma filmy z roku 98 (žádné přednášky) a instruktorka mě po celou dobu výcviku nevzala na dálnici, výcvikové auto má asistenta na přidávání plynu a elektronickou ruční brzdu, což mne potom zaskočilo, když jsem sedla do jiného auta. Během jízd instruktorka nedávala pozor, telefonovala nebo se probírala diářem a většinu času byla velice náladová a nepříjemná. Neustále mne nutila k dokoupení dalších kondičních jízd (45 minut za 390Kč) a vše vyvrcholilo na praktické zkoušce s komisařem, kdy jsem dostala na výběr buď u zkoušky neprospět, nebo jí projít, ovšem pod podmínkou dokoupení šesti jízd celkem za 2340Kč. Zkouškou jsem prošla, avšak byl mi zadržen protokol, který mi autoškola vydala až na žádost rodičů (nechtěli mi ho vydat, dokud si nedokoupím další jízdy). Třešničkou na dortu je provize 300 korun, kterou si autoškola bere za to, že s vámi čekají u zkoušky z dopravních předpisů na magistrátu, samotný test stojí 700kč, avšak autoškola Lukeš vybírá 1000kč(stvrzenku dostanete ale jen na těch 7 stovek). Takže pokud se chcete nechat ošidit a udělat si z autoškoly nepříjemný zážitek, je pro vás Lukeš tou správnou volbou.
vloženo: 9. září 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola všem vřele doporučuji. Vynikající a milý učitelé. SLvělý auta na první ježdění. Pokud budete vybírat autoškolu tak neváhejte a přijďte sem.
vloženo: 29. června 2016
vložil: Daniel Hakl,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přátelský přístup, instruktor vše vysvětlí, zaměří se to co vám nejde.
vloženo: 23. června 2016
vložil: Petra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola
vloženo: 12. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Lukeš super... Pomocí ní jsem úspěšně složil závěrečnou zkoušku.. Děkuji Panu Lukešovi, za trpělivost a super přístup v autoškole. Cena na moto trochu větší, ale to se dá dle nového zákona usuzovat. Děkuji
vloženo: 6. května 2016
vložil: Tomáš ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak já bych chtěl Autoškolu jen a jen doporučit, výborný přístup vyučujících! A celková atmosféra je příjemná.
vloženo: 3. května 2016
vložil: Lukáš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji tuto autoškolu, zejména pro ženy, pro osobitý a profesionální přístup paní instruktorky.
Na termínech jízd je možno se vždy domluvit a v mnoha věcech vyjdou vstříc.
vloženo: 3. května 2016
vložil: Dagmar Birnbaum,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem velmi spokojen, paní instruktorka Kuchařová mě naučila jezdit suprově, cena odpovídá kvalitě řízení. U mě max. spokojenost
vloženo: 28. dubna 2016
vložil: franta,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byl velice spokojen. Přístup učitelů byl velmi dobrý a získal jsem velice dobré znalosti z řízení automobilu. Osobně mohu říct, že bych tuto autoškolu doporučil každému, kdo má zájem o řidičský průkaz.
vloženo: 27. dubna 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní přístup a všem doporučuji! Naprostá spokojenost a profesionalnost. Skvělá výuka a zacházení se žáky.
Doporučuji všem, kteří chtějí se chtějí v klidu a bez stresu naučit jezdit :)
vloženo: 14. dubna 2016
vložil: Jakub,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jezdil jsem na skupině C,a jsem maximálně spokojený s výukou i výcvikem.doporucuji!
vloženo: 23. března 2016
vložil: Jakub,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den všem. Zakoupil jsem si u pana Lukeše pár balíčků kondičních jízd, protože jsem několik let neseděl za volantem. Oceňuji Lukešův perfekcionistický styl i svérázný přístup někdy trochu připomínající fotbalového kouče. Jde o učitele, který skutečně má co předat. Udělal pro mě i dost věcí nad rámec (vyzvedával mě v případě potřeby před prací, opakovaně jsme trénovali parkování a cestu z práce domů a zpět, problémové křižovatky, atd). Rozhodně doporučuji, dobře investované peníze!
vloženo: 13. března 2016
vložil: Ondřej Kaplan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem vřele doporučuji! V této autoškole najdete úžasné učitele,výborný přístup k žákům, skvělé zázemí,vybavení a hlavně úspěšně složené zkoušky, na které Vás výborně připraví! No, co více si přát? :)
vloženo: 24. února 2016
vložil: Kristýna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lektorka mě skvěle připravila na zkoušky, které pak pro mě nebyly problém.
vloženo: 24. února 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem plně připraven na zkoušky, které jsem díky této autoškole zvládl na první pokus.
vloženo: 2. února 2016
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný přístup &#128076;&#127995;&#128077;&#127995;
vloženo: 21. ledna 2016
vložil: Ruda,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost! Vřele doporučuji :)
vloženo: 20. ledna 2016
vložil: Daniela,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem dělal papíry jak na A1, tak na B a pokaždé jsem byl spokojen. Přátelský kolektiv, trpělivost instruktorů, férové jednání, přijatelná cena kurzů, jednoduše tedy autoškola jak má být ! Tato autoškola mě skvěle připravila k úspěšnému složení zkoušek (již podruhé), dnes už si vesele jezdím díky Autoškole Lukeš, až si budu dále rozšiřovat A1, určitě nebudu váhat do jaké autoškoly jít.


Tomas V.
vloženo: 2. prosince 2015
vložil: Tomáš V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá a profesionální příprava na zvládnutí řidičáku a následné řízení v provozu.
vloženo: 20. listopadu 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velmi spokojený s touto autoškolou.
vloženo: 30. října 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U pana Lukeše jsem dělal velkou motorku. Byl jsem velice spokojen s výukou i s celkovým férovým a laskavým jednáním. Velká trpělivost s žáky starších ročníků jako jsem byl já. Moc děkuji za vše, co mi pomohlo splnit si svůj chlapecký sen.
vloženo: 29. října 2015
vložil: Jirka Volák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U Pana Lukeše jsem dělal papíry na velkou motorku a musím říci, že mi dnes jeho jasné a trefné "příkazy" zní hlavou a pomáhají mi v bezpečné jízdě.
Pan Lukeš Tě naučí, jak na motorce "přežít" mezi řadou bl... nemilovníků motorkářů. Prostě tě naučí předvídat, to nejhorší co se Ti může stát.
Díky Jirka Matějovský
vloženo: 15. října 2015
vložil: Jiří Matějovský,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu určitě doporučuji. Velmi dobrý přístup a také dostatečné množství jízd, byla jsem tedy spokojena. Zejména s paní Kuchařovou, která mě dokázala dobře připravit na zkoušky i na jízdu do budoucna. Jakoukoliv chybu mi vysvětlila a doporučila správné řešení.
vloženo: 15. října 2015
vložil: Kristýna C., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všechno vám dobře vysvětlí a naučí, doporučuji:)
vloženo: 24. září 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz na skupinu A, stihnul jsem to za necelý měsíc. Gladius jede jako ďas. Instruktor přísný, ale oprávněně. Chyby jsme si vysvětlili. Všechno k klidu a v pohodě.
vloženo: 24. září 2015
vložil: Tomáš Kundrát , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji za trpělivost a vstřícnost. Byla jsem velmi spokojena.
vloženo: 19. září 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola doporucuji . pan Lukeš super instruktor . jizdy tez bez problemu urcite doporucim znamim, dekuji za trpelivost a přípravu na zaverečne testy
vloženo: 17. září 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Této autoškole bych měla jenom poděkovat hlavně za to že mi naučili řídit i přes můj strach. Toto poděkování patří zejména paní Kuchařové, která se mnou měla velkou trpělivost i když občas to muselo být občas velmi náročné. Paní Kuchařová byla velmi vstřícná a přizpůsobila se mým časovým potřebám. Veškeré problémy byly řešeny ihned a vše mi bylo vysvětleno. Tuto autoškolu doporučuji všem a velmi ráda využiji i její další služby.
vloženo: 10. září 2015
vložil: Jana , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly pana Lukeše jsem se přihlásila na základě rady přátel a musím říct, že jsem svého rozhodnutí ani jednou nezalitovala. Předtím jsem se řízení dlouho bála, váhala jsem, jestli do toho vůbec jít, ale v této autoškole jsem se cítila příjemně, jízdy byly fajn a zejména musím moc poděkovat paní Kuchařové, s níž jsem jezdila, za její vstřícný přístup. Potěšila mě i kvalita vozového parku; jezdila jsem VW Passatem vybaveným Start-stopem a elektronickou parkovací brzdou.
vloženo: 7. září 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola super, super učitel, naučí, ale občas vás seřve za chybu.. Jinak super autoškola a na testy a zkoušky jsem byl super připravený.
vloženo: 21. srpna 2015
vložil: Jakub, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní přístup
vloženo: 20. srpna 2015
vložil: Michal,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,

s autoškolou pana Lukeše v Praze 4 ulici Pšenčíkova 676/20 jsem byl velice spokojen.
vše proběhlo hladce,bez průtahů a za solidní cenu.
Mohu všem potenciálním zájemcům jen doporučit.

Jan Holman
vloženo: 11. srpna 2015
vložil: Jan Holman,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem velice spokojena.Prijemny a perfektní, a hlavně profesionální přístup pana učitele Coufalika na jízdy. Příjemný pan učitel na teorii Lukeš, jsou s nim zabavne hodiny teorie a vse vysvětlí i individualne. Spokojenost a doporučuji!
vloženo: 6. srpna 2015
vložil: Hanka Hubálková , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup k žákům.Dobra spolupráce.
vloženo: 6. srpna 2015
vložil: +420776284945,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Řidičák jsem dostala za 2 měsíce od začátku autoškoly. Pan Lukeš je velmi sympatický a profesionální. Jezdila jsem s panem Coufalíkem, kterého obdivuji za jeho trpělivost! :) Opravdu doporučuji tuto autoškolu všem, kteří se chtějí naučit dobře řídit.
vloženo: 22. července 2015
vložil: Kristýna K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profi pristup a dostatecne mnozstvi treninkovych jizd..dobre casove rozlozenych behem celeho kurzu.
Martin D.
vloženo: 20. července 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit vše probíhalo profesionálně.
Pokud se chcete naučit řídit a ne jen mít papíry zvolte tuto autoškolu.Naprostá spokojenost ve všech směrech.
vloženo: 1. července 2015
vložil: Roudnický, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Muzu jedine doporucit! Cely kurz probehl presne dle nasi dohody k me naproste spokojenosti ... kdo chce kvalitu a seriozni jednani at jde sem.
vloženo: 26. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola na úrovni s profesionálním přístupem k žákům. Spokojenost
vloženo: 24. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super vyuka a vse okolo
vloženo: 24. června 2015
vložil: Knop,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U pana Lukeše jsem si dodělával skupinu A. Profesionální přístup za skvělou cenu, vybourej instruktor. Jsem více než plně spokojen. Vřele doporučuji.
vloženo: 17. června 2015
vložil: Ivan Povalyaev, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem více než plně spokojen, jsem rad ze jsem si vybral tuto autoskolu, všechno bylo naprosto perfektní a zkoušky jsem potom zvládl hned napoprvé. Mohu jen děkovat za skvělou výuku.
vloženo: 17. června 2015
vložil: Poborský , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Lukeš je perfetní autoškola. V 18 jsem si u nich udělal řidičák na auto, ve 30 na motorku. Absolutně profesionální přístup pana Lukeše, který Vás připraví na zkoušky tak, že vlastní zkouška je pro Vás příjemná projížďka. Jakákoliv chyba mi byla vysvětlena a doporučeno správné řešení. VŠEM DOPORUČUJI!!
vloženo: 11. června 2015
vložil: Jan Vrba, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Co se týče Autoškoly u Pana Lukeše , musím říct že cena výcviku odpovídá kvalitě služeb. přístup Instruktoru k žákům je plně kvalitní. Dokáží vysvětlit všechny vaše chyby při řízení vozidla, tak, že se příště neopakují , nebo alespoň minimalizují. ještě jednou chci tímto poděkovat p. Lukešovi a p.Kuchařové za naprosto profesionální přístup a vysvětlení, převážně díky radám a poučením p. Kuchařové při jízdách jsem u závěrečné zkoušky uspěla. patří jim mé velké Děkuji. Každému doporučuji tuto autoškolu , věřte , že za tu cenu Vám to stojí.
vloženo: 28. května 2015
vložil: Kateřina Ko., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Lukeš je neskutečně trpělivý člověk. Hlavně unikátní věc je, že když člověk udělá nějakou botu, tak hned potom, nebo po dojezdu se zastaví a pan Lukeš tu situaci vklidu a přehledně vysvětlí, takže příště už se to vůbec nestane, nebo alespoň o hodně méně, známe se, že.
vloženo: 15. května 2015
vložil: Tomáš P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji všem, kteří to s řízením vozidla myslí opravdu vážně, neboť tato autoškola mně opravdu dost naučila a nemohl jsem se jentak něco nenaučit. Jediný co jsem neprováděl, byla oprava auta, ale nejspíš to bylo pouze proto, že mi to není cizí a oni mně skvěle odhadli.
Jejich chování ke mně nemohlo být lepší, když jsem udělal chybu dal to jasně znát, abych chybu neopakoval.

Cena odpovídá kvalitám zázemí a personálu
vloženo: 15. května 2015
vložil: Kushallus,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkově jsem byl s touto autoškolou velice spokojen.
vloženo: 4. května 2015
vložil: Libor Podroužek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U pana Lukeše jsem si dodělával skupinu A k existujícímu B. Musím mu zpětně poděkovat za jeho trpělivost a hlavně schopnost vše jasně a rozumně vysvětlit. Ke studentům má dobrý přístup; je to prostě normální člověk, se kterým se dá i dobře pokecat &#61514; Všem ostatním mohu jen doporučit!
vloženo: 30. dubna 2015
vložil: Honza S., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělám u pana Lukeše ř.p. na skupinu A2, a nemůžu říct křivého slova, má ke všemu profesionální přístup, opravdu umí poradit a naučit, není to žádný nervák takže se nemusíte bát toho že by na vás nějak zvyšoval hlas, křičel a podobné věci. výcvik možná není úplně nejlevnější ale můžete věřit tomu že vám dá to za co jste si zaplatily a nebudete toho litovat. Takže za mě určitě doporučuju! :)
vloženo: 23. dubna 2015
vložil: Michal Šídlo,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální přístup za skvělou cenu auta v perfektním stavu vše vam dopodrobna vysvětlí výborná technika učení ...doporučuji
vloženo: 8. dubna 2015
vložil: Jan Kolacek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Řekl bych že v celé autoškole panuje dobrá atmosféra, instruktoři jsou příjemní a snaží se co možná nejlépe vysvětlit přesně to s čím máte problémy já osobně jezdil pod paní Kuchařovou a byl jsem naprosto spokojen, myslím si že tato autoškola je dobrou volbou pro každého kdo chce mít co největší šance že v jízdách uspěje na poprvé :) eště jednou bych tímto chtěl poděkovat a popřát ať se daří.
vloženo: 24. března 2015
vložil: David Hanus,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Řekl bych že v celé autoškole panuje dobrá atmosféra, instruktoři jsou příjemní a snaží se co možná nejlépe vysvětlit přesně to s čím máte problémy já osobně jezdil pod paní Kuchařovou a byl jsem naprosto spokojen, myslím si že tato autoškola je dobrou volbou pro každého kdo chce mít co největší šance že v jízdách uspěje na poprvé :) eště jednou bych tímto chtěl poděkovat a popřát ať se daří. David Hanus
vloženo: 24. března 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   s autoskolou lukes jsem byl velice spokojen,kladne hodnotim profesionalni pristup,a mohu ji vsem doporucit.
vloženo: 23. března 2015
vložil: horky pavel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím si, že autoškola už je tak na vysoké úrovniny, nejspíš bych neměnil nic :)
vloženo: 23. března 2015
vložil: David Šebesta,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,pana Lukeše jsem si vybral dle lokality a musím se za to pochválit.Dělal jsem sice "jen"přezkoušení,ale mohu vřele doporučit.Se zkušenostmi v jednání,které mám s ostatními zhruba deseti dalšími autoškolami,kde byla domluva většinou velmi vzdálená možnostem a zkutečnosti,si právě na panu Lukešovi nesmírně cením chlapského držení slova.Zkrátka co se řekne,dohodne,to prostě platí.Nemyslím,že je to dnes běžnou věcí,nejen v autoškolách.Pan Lukeš mi opravdu velmi pomohl už jen lidským přístupem.Žádné sliby,prostě chlapský,zodpovědný přístup.Za mne velký dík.
R.Vršovský
PS:Jen poznatek závěrem,zjistil jsem,že nejlevnější autoškoly nejsou ve finále nejlevnější,a to ani náhodou,stejně tak být nejdražší,neznamená býti nejlepší.
vloženo: 3. března 2015
vložil: Radek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   -Kvalitní autopark (zcela nový VW Golf, velmi zachovalý VW Passat.
-Hodiny odjezdíte poctivě všechny a rychle za sebou.
-Vyučující byl komunikativní (žádný bručoun), zcela profesionální a sem tam i vtipálek.
-Příprava na zkoušku byla zcela dostačující.
vloženo: 25. února 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi profesionalni a flexibilni pristup. Trpelivost s zaky a prijatelne ceny.
vloženo: 24. února 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   s autoskolou jsem maximalně spokojení, služby jsou na profesionální urovni. Přístup k žákum je velmi přátelský a starostlivý. Ceny jsou k dnešním cenám velmi přijatelné. Vřele doporučuji. pepaapepicek@gmail.com
vloženo: 20. února 2015
vložil: Josef Jablečník,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Lukeš sem byl velice spokojen. Velice příjemný přístup všech instruktorů, jakékoliv otázky nebo problémy byli vyřešeny. Jízdy sem dělal s paní Kuchařovou která mi hodně pomohla a díky ní sem udělal zkoušky hned na poprvé a nejsem sám. Tuto autoškolu bych vřele doporučil.
vloženo: 22. ledna 2015
vložil: Tomáš Böhm, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jednoznačně super! Zda hledáte kvalitní autoškolu, tak právě jste ji našli. Všichni jsou tam moc ochotný, hodný, vše vysvětlí a mají velikou trpělivost.

vloženo: 22. ledna 2015
vložil: Nikola Mikolášková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Oceňujem profesionálny prístup a skvelý kolektív. Prajem veľa šťastných kilometrov a radosť z jazdy.
vloženo: 20. prosince 2014
vložil: Andrea,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Lukeš rozhodně doporučuji všem, kteří se chtějí doopravdy naučit řídit a dostat se ke zkoušce co nejdříve a co nejlépe připraven. Přístup lektorů je profesionální a atmosféra byla vždy pohodová. Ocenil jsem individuální domluvu na jízdách, kdy se vám snaží vyjít co nejvíce vstříc. Neexperimentujte s podezřele levnými autoškolami, zde dostanete za své peníze opravdu kvalitní služby :)
vloženo: 13. listopadu 2014
vložil: Michal Štěpánek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Lukeš Vám svojim profesionálnym prístupom ručia za kvalitu, cena odpovedá tomu čo Vám pri výuke predáva inštruktor, ktorý Vás dostatočne pripraví na záverečnú skúšku. Za seba chcem ohodnotiť pani Kuchářovou, ktorá mala nad mojou jazdou maximálny dohľad a v prekerných situáciach mi vedela poradiť a hlavne vysvetliť čo som urobila špatně.Som veľmi spokojná...vrelo odporúčam, tu ste na správnej adrese :-)
vloženo: 13. listopadu 2014
vložil: Michaela,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly je dobrá doprava, takže se sem bez problému dostanete. Měla jsem to štěstí poznat všechny instruktory a všichni jsou moc fajn lidi. Pokud nejdete do autoškoly už jako řidiči a bojíte se první jízdy za volantem, tak ke strachu nemáte žádný důvod. Všechno vám vysvětlí v klidu a řízení vás začne 100% bavit.
Tuto autoškolu rozhodně doporučuji!
vloženo: 20. října 2014
vložil: Kristýna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly Lukeš, jsem se přihlásil na doporučení svého kamaráda. Můžu vřele doporučit. Lidský přístup, příjemné rozhovory a srozumitelné výklady sporných situací se kterými se setkávám jako řidič auta. Závěrečná zkouška na 100% hovoří za vše.( před 17-ti lety to bylo s odřenýma ušima na potřetí..:-)

vloženo: 20. října 2014
vložil: Jakub Skalický,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný přístup a perfektní vozový park. Můžu maximálně doporučit.
vloženo: 13. října 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vše proběhlo velice rychle, bez problemů. Dobrá komunikace při domlouvání hodin jizd atd. vřele doporučuji. D.
vloženo: 18. září 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Před pár měsíci jsem v této autoškole absolvoval kurz. S průběhem kurzu jsem velice spokojený, domluva byla rychlá, jsem také moc rád za to, že jako instruktor mi byl přidělen p. Coufalík, který mě dobře připravil na závěrečnou zkoušku. Tuto autoškolu vřele doporučuji.
vloženo: 18. září 2014
vložil: Václav Koutský,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan instruktor Coufalík je skvělý učitel, je trpělivý, klidný a nikdy jsem se s ním nenudila. Vždy jsem z autoškoly odcházela v klidu a ne s nervama na pochodu. Na zkoušky v pražském provozu Vás důkladně připraví, cena je také příznivá. Tuto autoškolu doporučuji.
vloženo: 18. září 2014
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Lukeše doporučuji pro jeho profesionální přístup k výuce.Brožek Dušan
vloženo: 9. září 2014
vložil: Brožek Dušan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Lukeše vřele doporučuji pro jeho profesionální přístup k výuce.Brožek Dušan
vloženo: 9. září 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vybornej instruktor- pan Coufalik :)))) doporucuju :))))))
vloženo: 19. srpna 2014
vložil: Xenie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vysoce oceňuji velmi příjemný, profesionální a flexibilní přístup. Výuka začala bez jakéholiv prodlení bezprostředně po zaregistrování do autoškoly, jízdy byly rozplánované tak, aby do cca 4 týdnů bylo možné jít k závěrečným zkouškám. V případě nepříznivého počasí (jednalo se u skupinu A) byl termín jízd flexibilně přeplánován na druhý den.
vloženo: 15. srpna 2014
vložil: Jiří Komínek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální přístup, výborná příprava na zkoušky vše OK.
vloženo: 15. srpna 2014
vložil: David Ciml,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup, výborná příprava na zkoušky.
vloženo: 14. srpna 2014
vložil: David, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, všichni byli přátelští a vstřícní. Na testy výborně připraví, jen díky nim jsem je zvládl hned na poprvé a ani jsem pak dlouho nemusel čekat na papíry o uspěšném složení.
vloženo: 31. července 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Lukeš je dlouhodobý profesionál ve svém oboru a naučí i připraví plnohodnotně k závěrečným zkouškám.
vloženo: 17. července 2014
vložil: Karel Dvořák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výcvik je všestranný, nikoliv pouze ke zvládnutí zkoušky. Naučí vás orientovat se v provozu a poskytnou rady i nad rámec předpisů.
vloženo: 16. července 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím! Na stará kolena jsem se rozhodl udělat si řidičák na neomezenou motorku (na auto mám už asi 11 let). Rozhodně nelituji, že jsem si vybral autoškolu pana Lukeše, protože dnes jsem složil zkoušku absolutně bez problémů, i když mi trochu nepřálo počasí - ráno pršelo, jízdu jsem tedy odjel až před chvílí s panem komisařem (jako jediný jsem měl tu prokletou motorku), kterému taktéž děkuji a nyní už zas leje jako z konve :-)). S výcvikem jsem absolutně spokojen a nemám co bych vytknul. Tímto bych chtěl moc poděkovat panu Lukešovi za kvalitní výuku na "mašině", i když vím, že to se mnou nebylo vždy lehké :-)). Rozhodně tuto autoškolu doporučuji všem uchazečům, není se čeho bát s panem Lukešem a jeho kolektivem to zvládnete hravě! P.S. Určitě se někdy zastavím na nové "mašině", už se fakt těším až začnu jezdit :-)). Ještě jednou DÍÍÍKY.
vloženo: 10. července 2014
vložil: Jiří Pečenka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vyborna autoskola )) doporucuji ))
vloženo: 4. července 2014
vložil: kristyna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím, v pátek tj. 27.6.2014 jsem uspěšně v autoškole Lukeš dokončil výcvik na skupinu "C" a mohu tuto autoškolu vřele doporučit protože vše na čem jsme se domluvily na 100 procent platilo(čas kdy budeme jezdit,cena za autoškolu atd...) Hned jak dostanu ŘP. tak budu rozšiřovat na C+E a samozřejmě v AUTOŠKOLE LUKEŠ. Tomáš
vloženo: 29. června 2014
vložil: tomáš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě celý kurz byl super, hodně jsem se toho naučil a díky panu Lukešovi jsem složil autoškolu. Doporučuji si dělat řidičák u něho.
vloženo: 18. června 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Individuální přístup, skvělá auta k výcviku. Zde platite opravdu za kvalitu.
Byl jsem na nejvýš spokojen.
vloženo: 18. června 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Individuální přístup (Pan Coufalík st. má skvělý přístup), super jízdy a závěrečné zkoušky napoprvé :). Přeji všem hodně štěstí a samozřejmě doporučuji
vloženo: 2. června 2014
vložil: Daniel Mikš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem velice spokojený, pan Lukeš je vstřícný, pomůže a poradí s čímkoliv. Díky němu jsem se naučil jezdit na motorce a všechno za dobrou cenu. Doporučuju
vloženo: 2. června 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoskolu doporucuji vsem. Vyhodna cena, vyborna kvalita vycviku, instruktory jsou casove flexibilni a vstricni. Mel jsem instruktora p. Coufalika, moc mu dekuji, a jako instruktor je vyborny.
vloženo: 23. května 2014
vložil: Ushanov Valery, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybral nejprve proto, že byla nejblíž k mému bydlišti. Časem jsem zjistil, že jsem si vybral opravdu dobře. Měl jsem možnost jezdit v VW Passat, což je asi nejlepší cvičný vůz na který jsem v Praze měl možnost narazit. Opravdu, lepší auto na učení bych hledal opravdu těžko. Chtěl bych poděkovat panu Lukešovi za skvělý přístup a služby, a pak zejména paní Kuchařové za skvělé jízdy a zkušenosti. Díky tomu jsem zkoušky udělal hned napoprvé a jsem si jist, že nejsem sám komu se to tady povedlo.
vloženo: 22. května 2014
vložil: Long Do Hai, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   novy vozovy park, prijemny majitel, vstricni k motorkam
vloženo: 29. dubna 2014
vložil: Richard Pelc, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Lukeš je místo, kde se skvěle naučíte jezdit a neplatíte nějaké nadpozemské ceny.. Jsem velmi spokojena, jak s vyučováním, tak s panem učitelem Coufalíkem. Proto, pokud ještě nemáte vybranou autoškolu, neváhejte navštívit pana Lukeše. Poradí vám a ještě si skvěle popovídáte. Vřele doporučuji!
doporučuji!
vloženo: 29. dubna 2014
vložil: anna truong, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla velice spokojená. Díky panu Coufalíkovi probíhala příprava kvalitně, pohodově a s humorem. Tedy mohu jen doporučit.
vloženo: 29. dubna 2014
vložil: V. Vinterlíková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu jen doporučit dále. Bezproblémové organizování jízd a komunikace. Vždy jsem si jízdy mohl naplánovat tak, abych vše stíhal. A řidičák jsem měl za měsíc a půl v kapse, díky pí. Kuchařové, která mě dobře připravila na zkoušky. Ještě jednou děkuji a ať se daří.
vloženo: 24. března 2014
vložil: Martin B. , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu doporučuji těm, kdo chtějí velmi kvalitní a spolehlivou výuku. Skvělí a trpěliví instruktoři, kteří vždy poradí. Na zkoušku jsem byl dobře připraven. Vůči autoškole nemám žádné výhrady, tudíž jí všem DOPORUČUJI!
vloženo: 23. března 2014
vložil: Jan Kozák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola v Praze. Pokud chcete být na zkoušku připraveni a nechcete platit za zbytečné opravné zkoušky, tak doporučuji. Vstřícní instruktoři, kteří se s vámi rádi pobaví nejen o autoškole. S panem Lukešem si člověk výborně popovídá. Vozový park je opravdu nadstandartní. PS: teď mají úplně nového Golfa v plné výbavě:)
vloženo: 14. března 2014
vložil: Tomáš Barák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Schodou nešťastných náhod jsem přišel o ŘP.Nezbylo mi nic jiného než se přihlásit do autoškoly.Přemítal jsem koho vybrat.Nechtěl jsem nikam daleko.Tak když jsem jel s kartou řidiče domů,uviděl jsem vozidlo autoškoly Lukeš.Říkám si,to snad není možné,že ještě tato autoškola existuje.Dělal jsem si u ní před 16ti lety papíry.Tak rozhodnutí bylo jesné.Dorazil jsem,vše mi bylo logicky vysvětleno,napsal jsem se na první termín a vše se zadařilo.Mohu jen doporučit.
Díky pane Lukeš.
vloženo: 14. března 2014
vložil: Jirka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem si udělal profesní prukaz na skupinu C,E.Jelikož jsem byl s autoškolou velice spokojený,rozhodl jsem se že si rozšířím ŘP o skupinu D.Samozřejmně došlo i na prof.prukaz skupiny D.Autoškole jsem zustal i nadále věrný co se týká každoročního školení profesionálních řidiču.Vřele doporučuji všem novým uchazečum o ŘP.Budete také spokojeni.
vloženo: 13. března 2014
vložil: Daniel Troller, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem si udělal profesní prukaz na skupinu C,E.Jelikož jsem byl s autoškolou velice spokojený,rozhodl jsem se že si rozšířím ŘP o skupinu D.Samozřejmně došlo i na profesní prukaz skupiny D.Autoškole jsem zustal věrný i nadále co se týká každoročního školení řidiču jako profesionální řidič.Mohu vřele doporučit ostatním uchazečum o ŘP.danieltroller@seznam.cz
vloženo: 13. března 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pomalu se blížím k závěrečným zkouškám a můžu jen doporučit! Vybavenost i přístup k žákům mi vyhovuje, i přesto že jsem měla zpočátku strach, můžu říct, že vše opadlo. Určitě doporučuji!
vloženo: 25. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Učitelé v Autoškole Lukeš jsou zkušení odborníci s léty řidičské a učitelské praxe. Nevytahují se a svým žákům se snaží vysvětlit a předat vše, co sami umí a znají. To vše lidsky a důsledně. Děkujeme jim. Ing. Jan Lála, Jan Lála a Petr Lála
vloženo: 14. února 2014
vložil: Ing. Jan Lála,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Lukeš byla podle mého názoru nejlepší volbou. Přístup k žákům je perfektní. Poprvé jsem řídil auto až v autoškole a popravdě jsem byl tragický. Bál jsem se, že ze mě nebude nikdy řidič, ale Autoškola Lukeš mě naučila tak dobře jezdit, že i zkušení řidiči takhle dobře nejezdí jako já(smích). Takže kdo váhá nebo neví kam jít do autoškoly, tak rozhodně doporučuji tuto. Určitě nebudete litovat!
vloženo: 23. ledna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S čistým svědomím doporučuji autoškolu Lukeš. Kurz trval necelé 2 měsíce. Poprvé jsem seděla v autě až v autoškole. Individuální domluva a skvělý přístup k žákům. Testy a jízdy jsem udělala bez starostí na poprvé. Instruktora jsem měla pana Coufalíka(ml).Je s ním sranda a má neustále skvělou náladu, vůbec nic ho nerozhodí, všechno skvěle vysvětlí. :D
vloženo: 23. ledna 2014
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Lukeš je skvělá škola i pro naprosto nezkušené řidiče. Byla jsem 100% spokojena s přístupem k žákům. Na zkoušky mě dovedli dokonale připravit a neměla jsem u nich sebemenší problém.
Cena kurzu byla bezkonkurenční i pro studenty, kteří si jí platí sami. Vše píši z vlastní zkušenosti a mohu vřele doporučit lektora pana Coufalíka. :-)
vloženo: 21. ledna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji.
vloženo: 16. ledna 2014
vložil: Ondřej Pokorný,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem mohu vřele doručit
vloženo: 16. ledna 2014
vložil: Jaroslav Pokorný,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tahle autoskola me pripravila na test tak dobre ze jsem u vseho prospel na prvni pokus ! Dekuju Autoskole Lukes !
vloženo: 16. ledna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chybu bych u nich našel jen stěží. Jsem rád, že jsem se tam učil, bylo to pěkné.
vloženo: 18. prosince 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobry den, doporucuji Vam autoskolu Lukes v Praze, a to z vlastni zkusenosti. Jsou u nich perfektni instruktori, kteri naucili jezdit i ty nejvetsi antitalenty. Tato autoskola je sita na miru komukoli a prizpusobi se pozadavkum svych zaku.
vloženo: 6. prosince 2013
vložil: nikola markova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Při zkoušce nebylo žádných problém.
Ják na testech na počitače, ják i na jízdy.
Doporučuju tuto Autoškolu, když chcete už na druhem cvičení jezdít perfektně.
A na zkouškach ne udělat žadnych chyb, jako jsem já.
vloženo: 6. prosince 2013
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Urcite doporucuju delal sem si tady B a ted uspesne rozsiril na C a jinde bych to delat nechtel a to si sem musim dojed mam to prez 50km a stoji to za nebyl to zadnej problem stacila pouha domluva proste nej a urcite az budu zase rozsirovat nebo bude profesni prukaz potreba tak jedine tady:-)
vloženo: 28. listopadu 2013
vložil: Lukáš B., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola! :)
vloženo: 28. listopadu 2013
vložil: Michal Maštalíř,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je určitě jedna z nejlepších. Přístup k žákům je profesionální a přátelský. Vždy se dá bez problémů domluvit na další jízdě. Autoškolu Lukeš všem doporučuji!!!
vloženo: 17. listopadu 2013
vložil: Jarmila Procházková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Existují dva druhy autoškol. Ty, které Vám dostanou do hlavy, to co je v učebnicích a v zákoně. Pak jsou autoškoly, které Vás naučí i to, co v zákoně nenajdete, to, co řidič zjistí až praxí, to, jaké nebezpečí přináší i zdánlivě nevinná situace, to, jak předvídat chyby druhých a jak na ně reagovat. Přesně taková autoškola je AŠ Lukeš. Nebylo praktické jízdy, kdy bych se nedozvěděl něco nového přesto, že jsem teorii měl dokonale zvládnutou.
vloženo: 31. října 2013
vložil: Lukáš Pelikán,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   timto bych chtel podekovat instruktorum autoskoly lukes za jejich profesionalitu trpelivost a kladnym pristupem k zakum ze jsem mnel tu moznost udelat autoskolu zrovna u nich a myslim ze muzu doporucit vsem uchazecum o ridicak.proste co dodat kvalita profesionalita a kladny pristup jsou jejich prednosti za vse dekuji balu
vloženo: 30. října 2013
vložil: vlaimir balej,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   timto bych chtel podekovat instruktorum autoskoly lukes za jejich profesionalitu trpelivost a kladnym pristupem k zakum ze jsem mnel tu moznost udelat autoskolu zrovna u nich a myslim ze muzu doporucit vsem uchazecum o ridicak.proste co dodat kvalita profesionalita a kladny pristup jsou jejich prednosti za vse dekuji balu
vloženo: 30. října 2013
vložil: vladimir balej,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je zbytečný se tu nějak rozepisovat... Zkrátím to do jednoho věty. Vše je tu výborné vřele doporučuji.
vloženo: 30. října 2013
vložil: Honza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   velmi dobry pristup casova flexibilita instuktora k casovym moznostem zaka.nemenil bych nic co se tyce pristupu vse na vybornou .
vloženo: 29. října 2013
vložil: petr.kysela,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly Lukeš jsem se přihlásila díky dobrým recenzím, kterým jsem na 100% věřila. Ve finále jsem tak nadšená nebyla. Jako člověk je instruktor perfektní, dá se s ním mluvit, je s ním sranda. Ovšem jako učitel je dost drsný. Sice hodně naučí, ale nesnáším, když na mě někdo řve, kvůli vyloženým blbostem, tak jsem dodělala zkoušky a zařekla se, že jinou skupinu už v téhle autoškole dělat nebudu :-(
vloženo: 23. října 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsem absolvoval kurz pro osobní automobil. Přes můj nabitý program jsem se snadno na jízdách domluvil a autoškola mě skvěle připravila na zkoušky. Vřele doporučuji.
vloženo: 13. září 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsem absolvoval kurz pro motyckl A, v zaměstnání jsem do pozdních hodin a přesto to nebyl problém domluvit se na jízdy dle časových možností (pro mě veliký plus), ochota, lidský přístup, není třeba se ničeho bát, vše na profesionální úrovni. Autoškulu mi doporučili kamarádi i když už jsem o ní nějakou dobu věděl, s klidným srdcem doporučuju každému kdo se chce kvalitně připravit do dněšního divokého provozu.
vloženo: 5. září 2013
vložil: Martin Novák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Co mě napadne, když se řekne "Autoškola Lukeš" ?
- skvělá domluva
- výborní, klidní a trpěliví instruktoři

Jsem rád, že jsem zvolil tuto autoškolu. S panem Soufalíkem mě jízdy vždy bavili, naučil mě kvalitně řídit a obdivuju jeho trpělivost a klid. (Například když jsem se na křižovatce rozjel až napočtvrté :D )
Dnes jsem bez problému složil zkoušky.

Tuto autoškolu vřele doporučuji.
vloženo: 30. srpna 2013
vložil: O. Svitavský, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Co mě napadne, když se řekne "Autoškola Lukeš" ?
- Skvělá domluva
vloženo: 30. srpna 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nikdy jsem netušila že zvládnu autoškolu za měsíc, s autoškolou Lukeš se mi to opravdu povedlo. Měla jsem p. Coufalíka, je strašně pohodový. Všechno umí srozumitelně vysvětlit, několikrát zopakuje nejdůležitější věci a je vždycky v dobré náladě!
100% doporučuju tuto autoškolu! =)
vloženo: 28. srpna 2013
vložil: Victoria, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud hledáte autoškolu na Praze 4, která Vám může poskytnou osobní přístup a skvělý trénink, je autoškola Lukeš správná volba. On i jeho kolegové mi byli maximálně nápomocni a patří jím obrovský dík za úspěšné zvládnutí mé závěrečné zkoušky.
vloženo: 15. srpna 2013
vložil: Ondřej Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lukeš je prostě nejlepší autoškola v Praze.
vřele doporučuji super komunikování a super auta :).
super domluva na jízdách a skvělá příprava na zkoušky a super lidi :)
vloženo: 30. července 2013
vložil: Jan Linhart, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěl bych poděkovat za ochotu a za trpělivost k nám, žákům. Tato autoškola mě skvěle připravila na zkoušky. Děkuji.
vloženo: 29. července 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Lukeš vřele doporučuji.Velice vstřícné a ochotné jednání pana Lukeše, který vše dobře vysvětlí, při jízdách je opravdu důsledný. Ještě jednou děkuji za kondiční jízdy.
vloženo: 15. července 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z duvodu odjezdu do zahranici jsem se potreboval v kratkem case naucit ridit a absolvovat zkousky na "A". Pan Lukes mi vysel maximalne vstric s terminy, abychom zvladli potrebny pocet odjezdenych hodin a naucil me ridit, tudiz zaverecna zkouska byla jen formalita + vozovy park na "A" je vyborny, prechod na CBR600 byl nasledne naprosto v pohode. Dekuji
vloženo: 2. června 2013
vložil: Ludek Hadra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem A2 - v životě jsem na motorce neseděl, ale šlo to dobře, pan Kolár je sympaťák a naprostý kliďas. Celý kurz (od podání přihlášky po zkoušku) trval necelý měsíc, jezdit večer po práci nebyl problém a celkově jsem byl velice spokojen. Jezdil jsem na hondě CB500 (neomezená se jezdí dokonce na Suzuki Gladius).
vloženo: 30. května 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu Lukeš mohu jen vřele doporučit. Super přístup všech , a velké díky paní Kucharove. Přísná ale za to skvělá paní učitelka co opravdu naučí řídit i slepého . Super cena a jízdy se daji naplánovat do předu a vyjdou vám se vším vstříc !
vloženo: 30. května 2013
vložil: Martina Benešova , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Lukeš mohu z vlastní zkušenosti doporučit všem lidem, co se chystají si pořídit řidičák, skvělý přístup k lidem, perfektní příprava jak na testy, tak na jízdy . Kdybych měla hodnotit od 1 z 10, musela bych dát 11 ! :)
vloženo: 25. května 2013
vložil: Renáta Krajčírová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu z vlastní zkušenosti vřele doporučit, učitelé jsou opravdu na úrovni, úroveň výuky je opravdu komplexní, od značek přes pravidla silničního provozu a následné orientace v něm. Závěrečné zkoušky jsou bez problémů, jelikož žáci z autoškoly jsou na ně velmi dobře připraveni, dělal jsem řidičák jak na automobil, tak na motocykl a obě úspěšně, takže doporučuji.
vloženo: 23. května 2013
vložil: Adam A., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Lukeš je super instruktor. Naučil a vysvětlil mi vše co jsem potřeboval :)) Má kladný a pozitivní přístup k věcem. Autoškola má šmrnc a není drahá..Vřele doporucuji..
vloženo: 16. května 2013
vložil: Jakub O.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Sice je to již pár let,ale nemůžu si ji vynachválit, pan Lukeš je krapet drsnější,ale po těch letech je to ku prospěchu :))) Děkuji a doporučuji
vloženo: 16. května 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vyborna autoskola, skvely pristup, mohu jen doporucit, protoze se tu k vam chovaji lidsky a se zajmem! autoskola lukes nejlepsi autoskola v Praze co jsem zatim videl!
vloženo: 6. května 2013
vložil: Patrik Krajčír, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem si u Pana Lukeše velkou motorku a vleky k céčku a byl jsem naprosto spokojen. Absolutně pohodoví a flexibilní lidé snažící se vyjít žákům ve všem maximálně vstříc, super vozový park atd. Prostě autoškola bez zbytečných nervů.
vloženo: 2. května 2013
vložil: Ondřej Šimůnek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem si u Pana Lukeše velkou motorku a vleky k céčku a byl jsem naprosto spokojen. Absolutně pohodoví a flexibilní lidé snažící se vyjít žákům ve všem maximálně vstříc, super vozový park atd. Prostě autoškola bez zbytečných nervů.

Ondřej Šimůnek
vloženo: 2. května 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu rozhodně doporučuji všem, co si chtějí dělat papíry.
Pan Lukeš je sympaťák a pan instruktor Coufalík ten je supr. Za začátku si o něm možná budete myslet ledacos, ale věřte mi, že se s ním zasmějete a i při zkouškách vás nenechá ve štychu. :)
Udělala jsem to napoprvé.
vloženo: 19. dubna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velké díky patří paní Kuchařové, která se mnou měla velikou trpělivost. Jízdy se dají naplánovat dopředu, když se mi to nehodilo, tak mi vždycky vyšla vstříc. A nakonec se mi vše povedlo napoprvé. Mohu jenom doporučit.
vloženo: 14. března 2013
vložil: Alena Krýchová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nejlepší autoškola můžu jenom doporučit
vloženo: 31. ledna 2013
vložil: Miloš Linhart, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    S autoškolou Lukeš jsem byla naprosto spokojená! Instruktoři fakt super! Kvalitní příprava na závěrečné zkoušky, příjemné prostředí, možnost plánování jízd. Velké díky paní Kuchařové, jste skvěla!!!
Doporučuji všem !

vloženo: 24. ledna 2013
vložil: Navrátilová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup k žákům. Pan Lukeš je velmi přijemný člověk, skvěle vše vysvětlí. Jízdy se plánovaly taky dobře, i přes to, že jsem musel přerušit asi na měsíc kvůli operaci, zbylé jízdy nebyly problémem. Doporučuji všem, co mají strach, zde vás vše potřebné naučí a zkošky nejsou problém :)
vloženo: 18. ledna 2013
vložil: Jirka P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kdyz jsem prisel do teto autoskoly nic jsem neumel a nikdy predtim jsem nejezdil. V autoskole me vyborne pripravili na zkousky a vsechny jsem absolvoval na prvni pokus. I zkusebni komisar me moc chvalil. Pro lidsky a profesionalni pristup doporucuji vsem kdo ma i nema strach. Petr Š.
vloženo: 3. ledna 2013
vložil: Petr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola s velmi příjemnými lidmi a velmi vřelým přístupem a ochotou.Určitě není na škodu přísnost učitelů, to Vás požene k tomu, aby jste to zvládli. Paní Kuchařová je úžasná instruktorka a byla jsem s ní velmi spokojená. Tuto autoškolu vřele doporučuji všem.
vloženo: 28. prosince 2012
vložil: Pavlína Svobodová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příjemná autoškola s příjemnými lidmi a velice osobním a vřelým přístupem. Jízdy se plánují bez problému, vždy se dá nějak domluvit a jezdilte hlavně pravidelně, což je jedna z nejdůležitějších věcí. Stroje jsou více než dostačující a Audina paní Kuchařové jezdí téměř sama, což můžu potvrdit z vlastní zkušenosti stejně jako její občasnou nekompromisní přísnost, která není vůbec na škodu ,ba naopak vybičuje vaše jízdní schopnosti na maximum, a tak nemáte u zkoušek sebemenší problém :)
vloženo: 27. prosince 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Někdo se jako řidič narodí, ale tohle rozhodne nebyl můj případ... Ale přesto - hlavně díky paní Kuchařové, už řidičem jsem. Leta jsem se bála pustit se do toho, teď s odstupem - zbytečné obavy.
U pana Lukeše oceňuji neuvěřitelnou ochotu a vstřícnost, pomohl mi zorganizovat vše tak abych stihla zkoušky dřív než porodím :-)
Paní Kuchařová je skvělá učitelka, nepromine, ani jedinou chybičku, ale na druhou stranu strašně moc toho naučí a skvěle připraví na zkoušky. Jízdy s ní navíc byly příjemně trávený čas. Celému teamu Autoškoly Lukeš moc děkuji
Takže za mně rozhodně jednička a každému doporučuji.
vloženo: 28. listopadu 2012
vložil: Monika B. , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola. Perfektní přístup, příjemní učitelé, plánování jízd a vůbec celková příprava na zkoušky. Autoškolu vřele doporučuji všem, kteří chtějí získat řidičský průkaz rychle, bezbolestně :) a zkoušky splnit napoprvé.
vloženo: 18. října 2012
vložil: Tobiáš Pralovszký,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem u pana Lukeše rozšíření na A-neomezená a všem co hledají Autoškolu kde by jste si udělali řidičák tak mohu vřele doporučit!!!Takže pokud někdo váhá do jaké autoškoly se přihlásit tak Autoškola Lukeš je ta pravá volba kde vás čeká perfektní přístup a velice příjemná atmosféra.:):)
vloženo: 26. září 2012
vložil: Sýkora Tomáš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U pana Lukeše jsem dělal A-neomezeno a E k C. Plánování jízd velice flexibilní, motorka i náklaďák perfektní. Známým (kteří teď obdivují mou motorku:-) ) autoškolu doporučím.
vloženo: 10. září 2012
vložil: Tomáš Malík, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V Autoškole Lukeš jsem si udělal postupně kompletní ř.p. rozhodně bych nešel nikam jinam. Naprosto seriozní chování, kvalitní vozy a kdybych měl co rozšiřovat rozšiřuju dál! :)
vloženo: 31. července 2012
vložil: Jakub,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím...Vyborny a kamaradsky přistup a opravdu dobře vše vysvětlí...Děkuji moc za všechno a mohu ostatním jen doporučit
vloženo: 30. července 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahoj, dělal jsem u pana Lukeše A - neomezena a musim se přidat k veklé hromaďe kladných hodnoceni. Jarda ( neboli pan Lukeš je borec se všim všudy. Vše proběhlo na kamarádske úrovni. Všem doporučuji a já si leťím koupit mašinu... Pa paaaaa...:-))
vloženo: 19. července 2012
vložil: Roman Žemlička, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jestli se chcete naučit opravdu dobře jezdit zvolte autoškolu Lukeš, jelikož tam Vás připraví na cokoliv. Dá vám neskutečnou školu za volantem i za řídítkama motorky. Nejen, že je Jarda Lukeš úžasný instruktor, ale do toho neskutečný simpaťák a pohodář. Jízdy s ním jsou super, jelikož se s ním zasmějete a naučí Vás vše, co je třeba k úspěšnému ukončení závěrečný zkoušky.
vloženo: 19. července 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola s velice dobrými instruktory, kteří vás zcela určitě dovedou k dobře splněné zkoušce. Při jízdách je velice přátelská atmosféra a velice ochotná a snadná domluva příštích jízd.
Já jsem touto autoškolou prošel a jsem nadmíru spokojen klidně bych si to zopakoval!!! :)
vloženo: 8. července 2012
vložil: Petr Cuker, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborní instruktoři, kteří vás s trpělivostí dovedou k závěrečné zkoušce úspěšně!!!
Po dobu jízd přetrvává přátelská atmosféra a s instruktory se dá bez problému domlouvat na termínu jízd. Já osobně jsem touto autoškolu prošel a mohu jí tak vřele doporučit.
Petr Cuker
vloženo: 8. července 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím všechny, je to asi měsíc co jsem dodělala autoškolu jak v kategorii Ao i B. Všechny jízdy proběhly bez potíží a musím říct, že lektoři jsou trpělivý o:-). Nejvíce jsem ocenila jednoduchou komunikaci ohledně domluvy časů jízd a jejich případných přesunů, jak na motorce tak u auta. Můžu jenom doporučit, zkoušky jsem zvládla napoprvé stejně jako většina ostatních studentů autoškoly :).

Přeju všem budoucím řidičům šťastnou cestu,

Mariana
vloženo: 6. června 2012
vložil: Mariana Klangová , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím všechny, učení byla opravdu škola hrou. Dodělával jsem si motorku na poslední chvíli a bylo to opravdu skvělé. Na testy jsem se naučil jsem se zakrátko a jízdy byly prostě super. Dnes si to pádím na silnici 600 a je to pohoda. Nemůžu než doporučit a děkovat :)

Hanz
vloženo: 28. května 2012
vložil: Hanz, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Průběh kurzů byl velice dobře plánovatelný. Přizpůsobili se i mému velmi vytíženému programu a v plánování jízd nebyla delší prodleva.
Pan Lukeš je velice profesionální člověk, ke každému budoucímu řidiči si najde svojí cestu jak toho dotyčného naučit řídit. Člověk si pod vedením pana Lukeše uvědomí a zapíše do paměti jaké zbytečné věci na silnici provádí.
Jako řidič sem pod jeho vedením neměl strach z jízd a na kažkou další jízdu sem se náležitě tešil.
Na zkoušky sem byl řádně připraven až sem koukal s jakou lehkostí sem jimy prošel. Nelze jinak než doporučit.


vloženo: 17. května 2012
vložil: Jan Bolek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu jen doporučit,instruktor(pan Lukeš) + plánování jízd nemělo chybu.vřele doporučuji Kubín
vloženo: 16. května 2012
vložil: O. Kubín,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Průběh kurzů byl velmi vstřícný. Přizpůsobili se i mému velmi vytíženému programu a to i když jsem jízdy nestihl na podzim a musel je dokončit na jaře.
Při jízdách je sice pan Lukeš jako pes, ale - ono to je velice efektivní. Alespoň si člověk pořádně uvědomí zbytečné pitomosti, které na silnici tropí. Takže progres při jízdách takřka hmatatelný. :)
Ja okusil jen jejich dvě motorky - Hondu 500 a Suzuki 650, ale musím uznat, že jsou to parádní stroje. Zkuste si je také. :D
I když to zní blbě, zlepšovat moc není co. :)
Jestli by v mém okolí někdo potřeboval nějakou autoškolu doporučit - tahle není drahá a určitě naučí.
Štěpán
vloženo: 4. května 2012
vložil: Štěpán Rychlík,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup, VÝ
ORNÁ KVALITA VÝUKY!!!
vloženo: 23. dubna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup, VÝ
ORNÁ KVALITA VÝUKY!!!
vloženo: 23. dubna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   SUPER, TRUPER

VÝBORNÝ INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP!!!
DOPORUČUJI VŠEM!!!
SUPER ČLOVĚK, PARÁÁÁÁÁÁÁDIČKA+POHODIČKA NEJVYŠŠÍHO STUPNĚ
vloženo: 17. dubna 2012
vložil: Jeremi Tiffany,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naučit někoho, komu je skoro 60 let a o motocyklu ví jen to, že má 2 kola nemá volant a je to vratký, považuji za zázrak. Co asi vytrpěl pan Lukeš a jeho zánovní motocykl nebudu raději popisovat z mého pohledu horor.Za těch pár společných hodin se vše podařilo.Nevím jestli je pan Lukeš kouzelník, umělec nebo jen muž na svém místě. Děkuji pane Lukeš.
vloženo: 10. dubna 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Lukeš jsem si dělal řidičák na velkou motorku a po letech teď i na auto. Výborný přístup, takže můžu opravdu vřele doporučit!
vloženo: 6. března 2012
vložil: Viktor Hrachovec, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vždycky sem se bála udělat si řidičák na auto, teď ho mám a sem ráda že sem si vybrala tuto autoškolu :) doporučuji
vloženo: 18. ledna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   skvělí přístup k žákům,profesionalita,klidní instruktoři všem doporučuji
vloženo: 24. listopadu 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tuto autoškolu všem doporučuj,příjemní
vloženo: 29. září 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tuto autoškolu všem doporučuj,příjemní
vloženo: 29. září 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrej pristup instruktora,pohodova atmosfera..proste nejsou to nervy se tady ucit ridit a to jak auto tak motorku
vloženo: 26. prosince 2010
vložil: Tomáš Fridrich,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   doporučuji, jako instruktora pana Sekereše. u mě osobně na velkou motorku. Opravdu dobrý přístup k výuce budoucích motoristů. Doporučuji
vloženo: 7. prosince 2009
vložil: robert,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   
vloženo: 8. září 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Lukeš osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Lukeš < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Lukeš - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje