Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Macháček - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Macháček

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Macháček < <


   Můj výcvik trval asi rekordně dlouho - 3,5 roku (s dlouhými přestávkami kvůli zranění kolene, covidu a následné pauze, během které jsem se na autoškolu necítil), ale autoškola mě i přesto nechala pokračovat a nemusel jsem platit plně zvýšenou částku, za což jí patří velký dík.

Na jízdy jsem vyfasoval paní instruktorku Neubergovou a ač se mi ze zdála přísná, s odstupem času musím uznat, že jsem si za komplikace mohl hlavně sám tím, že jsem se nezačal dostatečně včas učit křižovatky a mé jízdy tak byly po značnou dobu zmatečné. A přeci jen, když už člověk jezdí v provozu, tak by se měl vzdělávat...

Na některé chyby mě upozorňovala značně důrazně, za což jsem ale rád, protože jsem díky tomu stejná pochybení prakticky nikdy neopakoval dvakrát (například dvacítku nahoře v Kunraticích si budu pamatovat do konce života). Velice dobře mi ale zafixovala určité návyky (koukání do zrcátek, rozjezdy do kopce,...), takže ač začátky nebyly vůbec jednoduché, se zkouškou jsem již na první pokus ani jakožto řidičský antitalent neměl problém. Navíc mi ukázala i některé zapeklité křizovatky v okolí, které komisaři rádi projíždějí na zkouškách. Čím více jsem jezdil, tím více jsem se na společné jízdy těšil, až mi pomalu začínalo být líto, že můj výcvik končí.

Na testy z teorie ani zkoušky jsem nečkal prakticky vůbec, v týdnu před závěrečnou jízdou jsme navíc s paní instruktorkou měli snad 8 společných hodin, udělala si na mě čas, abych se co nejvíce sžil s autem. Také musím uznat, že byla úplně zlatá na závěrečných jízdách s komisařem. A ač jsem z ní měl ze začátku asi až přehnaný respekt, nakonec jsem zjistil, že na veškeré dotazy (pokud tedy nejsou úplně stupidní ohledně něčeho, co bych měl již dávno vědět), mi odpoví a vysvětlí cokoliv potřebného.

Autoškolu a instruktorku mohu doporučit vzhledem k výše uvedeným skutečnostem, příznivé ceně a také díky tomu, že nejsou žádné pokuty za rušení jízd v den, kdy se mají konat; kvůli nemoci nebo pracovním povinnostem jsem takhle zrušil asi tři, a nikdy s tím nebyl sebemenší problém.

Děkuji Autoškole Macháček za výcvik a přeji hodně úspěšných žáků.

vloženo: 23. ledna 2023
vložil: Michal Nussbauer,


   Můj výcvik trval asi rekordně dlouho - 3,5 roku (s dlouhými přestávkami kvůli zranění kolene, covidu a následné pauze, během které jsem se na autoškolu necítil), ale autoškola mě i přesto nechala pokračovat a nemusel jsem platit plně zvýšenou částku, za což jí patří velký dík.

Na jízdy jsem vyfasoval paní instruktorku Neubergovou a ač se mi ze začátku zdála možná až zbytečně přísná, s odstupem času musím uznat, že jsem si za komplikace mohl hlavně sám tím, že jsem se nezačal dostatečně včas učit křižovatky a mé jízdy tak byly po značnou dobu zmatečné.

Na některé chyby mě upozorňovala značně důrazně, ale opět uznávám, že to bylo potřeba, protože jsem díky tomu stejná pochybení prakticky nikdy neopakoval dvakrát (například dvacítku nahoře v Kunraticích si budu pamatovat do konce života). Velice dobře mi ale zafixovala určité návyky (koukání do zrcátek, rozjezdy do kopce,...), takže ač začátky nebyly vůbec jednoduché, se zkouškou jsem již na první pokus ani jakožto řidičský antitalent neměl problém. Navíc mi ukázala i některé zapeklité křizovatky v okolí, které komisaři rádi projíždějí na zkouškách.

Na testy z teorie ani zkoušky jsem nečkal prakticky vůbec, v týdnu před závěrečnou jízdou jsme navíc s paní instruktorkou měli snad 8 společných hodin, udělala si na mě čas, abych se co nejvíce sžil s autem. Také musím uznat, že byla úplně zlatá na závěrečných jízdách s komisařem. A ač jsem z ní měl ze začátku asi až přehnaný respekt, nakonec jsem zjistil, že na veškeré dotazy (pokud tedy nejsou úplně stupidní ohledně něčeho, co bych měl již dávno vědět), mi odpoví a vysvětlí cokoliv potřebného.

Autoškolu a instruktorku mohu doporučit vzhledem k výše uvedeným skutečnostem, příznivé ceně a také díky tomu, že nejsou žádné pokuty za rušení jízd v den, kdy se mají konat; kvůli nemoci nebo pracovním povinnostem jsem takhle zrušil asi tři, a nikdy s tím nebyl sebemenší problém.

Děkuji Autoškole Macháček za výcvik a přeji hodně úspěšných žáků.

vloženo: 23. ledna 2023
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   vstřícnost,dobrý přístup,profesionalita..,mohu vřele doporučit..
vloženo: 1. září 2022
vložil: Martin Žežulka,


   ..doporučuji,připraven na výbornou,trpělivý přístup,profesionalita..
vloženo: 1. září 2022
vložil: Martin ŽEŽULKA,


   Musím upřímně říct, že se službou této autoškoly jsem naprosto nadšená. Pan Macháček je velice dobrý učitel, který dokáže vše v klidu vysvětlit a není nervní jak někteří jiní instruktoři. Nestresuje žáka. Spíše uklidňuje. Což si myslím, že k této práci patří. Jelikož většina lidí je v autoškole nervózní. Doporučuji všude kde chodím
vloženo: 9. května 2022
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

...hezky mu zpívají.

Věřím, že pro studenty, kteří chtějí "jen" mít papíry, tato autoškola vyhovuje. Nicméně těm,kteří se skutečně chtějí naučit řídit vůz,porozumět technické stránce vozidla, silničnímu provozu, tak bych autoškolu rozhodně nedoporučil.

Byl jsem svědkem, jak při závěrečné jízdě s komisařem neuspělo 90 procent žáků z celkového počtu cca 20 lidí. Od konkrétního instruktora, pan Vošáhlík, neuspěl NIKDO.

Oslovil jsem autoškolu, že nemám zájem, dělat závěrečné testy na dvacetkrát a že stojím o pořádnou přípravu, tak co s tím uděláme. Bylo mi řečeno, že pokud mám problém, mohu si vzít papíry, že mi je bez problému vystaví o dokončení výcviku (teorie + 28h jízd), a mohu se přehlásit k jiné autoškole.

Člověk by čekal, ze strany Autoškoly, nějakou profesionální hrdost. Velmi neosobní přístup, kde celá škola na mě působila dojmem,že jediné na čem jim záleží jsou vaše peníze a samotný výcvik je jen nějaká nutná povinnost a s testy si poraďte sami, přitom je to zodpovědnost právě autoškoly,zda žák uspěje,či neuspěje.

Výcvik pod panem Vošáhlíkem byl velmi neprofesionální. Na smluvené srazy dorážel pozdě i o desítky minut, co půl hodina, stavěl někde na kafe a cigaretu, vyřizoval si při každé jízdě svě osobní záležitosti, nákupy, návštěvy známých v servisech, kde se i půl hodinu vybavoval a já jako žák čekal a z výsledných 90 minut jsem skutečně řídil stěží 40.

Při výcviku jsem se učil na vozidle se vznětovým motorem (nafta) a když jsem upozornil, že bych rád byl učen i na vozidle se zážehovým motorem (benzin), bylo mi řečeno,že to není potřeba..že závěrečné zkoušky budu dělat na samém vozidle s kterým absolvuji výcvik. Závěrečné jízdy jsem absolvoval s jiným vozidlem s jiným motorem a ani pan instruktor se neobtěžoval dorazit. Tudiž čas, který jsem měl k dispozici pro ukázání svých dovedností za volantem, jsem se seznamoval s vlastnostmi nového vozidla a na výsledném dojmu ze zkoušky to bylo samozřejmě znát. Nikdo na sebe zodpovědnost,za tuto nepřipravenost samozřejmě nepřevzal, i když z mé strany byla jasná iniciativa učit se na obou typech motoru. Pochopil jsem, že není zájem této Autoškoly, aby zák absolvoval výcvik a zlepšil reputaci školy, ale aby neabsolvoval, platil si další kondiční jízdy a sypal peníze do kasy. Neboť opravné jízdy vás stojí 400 korun správního poplatku na pražském magistrátu a 300 korun složíte ještě do kasy autoškole. Když 2x měsíčně nechají 20 žáků neabsolvovat, jednoduše si spočítáte výnos, který to autoškole přinese - 20x300 + 20x500(kondicni jizdy) = 16.000 -> to uz neni zanedbatelna castka.

Z odměřenosti, která Autoškola Macháček předvedla, při odkázání mě jinam, jsem pochopil,že oni své peníze za můj výcvik již dostali a zda zkoušku na řidičský průkaz úspěšně absolvuji nebo ne, už není jejich starost.

Čekal bych, když si zaplatím službu jakékoliv školy, kvalifikované instruktory, kteří opravdu připraví na zkoušky, kteří cítí svoji povinnosti,aby jejich žáci byli úspěšní. A když nadpoloviční většina žáků jakékoliv školy neabsolvuje, není to bohužel vizitka hloupých žáků,ale vždy špatné výuky.

Takže pokud mohu doporučit, nebo spíše nedoporučit, tuto školu rozhodně nevyužívejte, protože jim záleží pouze na vaši peněžence.

Autoškola sice láká na levný kurz, nicméně věčné opakování zkoušek a připlácení si kondičních jízd, vás dohromady autoškola vyjde i na 10-11.000, hromadu stresu, výcvik se vám potáhne klidně i 3/4 roku, takže zas takové terno ta jejich cena není a moc dobře vědí proč jsou levní, ty peníze si získají jinde. Tudiž nehleďte na cenu,ale na kvalitu a rozhodně při výběru Autoškoly dbejte doporučení známých a veřejných referencí, protože DOBRÁ autoškola je ta, kde žáci zkoušku na řidičský průkaz úspěšně složí.
vloženo: 7. února 2013
vložil: jméno nezveřejněno, d.vojtech@seznam.cz

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Vážený pane Vojtěchu,
Dovolte nám prosím zareagovat na Vaší, bohužel negativní, recenzi na naší autoškolu.
Velice nás mrzí, že jste získal takto negativní zkušenosti. Musíme Vám zároveň ale poděkovat za Vaše poznatky a informovat Vás o tom, že i na základě těchto informací jsme již učinili opatření, aby se nic podobného nikdy neopakovalo, a Vámi zmiňovaným učitelem byl rozvázán pracovní poměr. Z tohoto důvodu se již nebudeme více vyjadřovat k dalším bodům Vaší nespokojenosti s panem Vošahlíkem a ještě jednou se za jeho neprofesionální chování velice omlouváme.

------------------------------------------

Koukám, tohohle blba vodevšaď vylejou :D Expert.
vloženo: 22. července 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola mi byla doporučená jako dobrá, levná alternativa. Abych byla fér, moje lektorka měla nově koupené vozidlo, takže technické zařízení bylo skvělé. Cena je také velmi přívětivá.
Ovšem absolutne na úkor kvality.
Jak už tu někdo psal, pan Macháček a zbytek týmu je podle mých známých špičkový, v mojí zkušenosti jde pouze o paní NEUBERGEROVOU.
Nabírá si extrémně moc žáků, takže je pak nemožné se s ní domluvit (jednak proto, že má moc studentů, ale i proto, že se jí "po črvrté už jezdit nechce, to ona bude radaˇi doma"). Co se zkoušek týče, termín mi slibovala nejpozději do konce září. Za chvíli bude prosinec a ještě ho nemám - nebo respektove mám, před dvěmi týdni mi řekla, že s ním nám najisto počítat (podle toho jsem se taky zařídila a odjela si všechny jízdy), načež mi mimochodem oznámila, že mě vlastně ze seznamu žáků na zkoušky škrtla bez jakéhokoliv zdůvodnění a řekla mi, že si holt budu muset zaplatit extra lekce - moc hezký a fér business tah.
Co se týče výuky, nikdy mi nebyla vysvětlena žádná teprie (např jak se mám rozjet do kopce) a pak na mě byla lektorka akorát nepříjemná a v provozu na mě křičela místo nějaké konstruktivní rady. Navíc hned první lekce bylav autě a v provozu, z čehož jsem byla neskutečně nesvá.
Dále je doba jízdy (45min) vždy zkrácená bez jakéhokoliv nahrazení, protože si lektorka buď musí "odnést domů polštářek" nebo si v autoškole popovídat na patnáct (!) minut s kolegy a nechává mě stát na místě, kde se stát nesmí (!!).
Nereguje na sms, takže musíte volat, což je zase ale na druhou stranu lepší (i když je to za vaše peníze). Když už se s ní ale domluvíte (což vůbec není lehké, protože má pořád plno nebo vám na férovku řekne, že se jí nechce), tak je vám schopná jízdu zrušit 15min předem (ale kdybyste to udělali vy tak valm naúčtuje 200) a se slovy "že vám to zrušila protože krystýnka přeci jindy nemohla".
Za zmínku stojí i to, že hodně kouří v autě, což vadil i mě jako kuřákovi, ne tak abstinentovi.
I přes její občasnou náladovost je na mě velmi milá a mám z ní pocit, že mě má ráda (např z toho jak si pořád ppvipdáme - i když mě celkem uvádí do rozpaků, jak přede mnou permanentně pomlouvá svw´ další studenty). To ale vůbec nevyvažuje to, jak je neschopná mě cokoliv naučit a domluvu s ní, o zkoušk´ch ani nemluvě. Budu si hledat jinou autoškolu, protože i když si musím znovu odjet všechny jízdy tak to bude trvat výrazně kratší dobu než kdybych čekala na termín zkoušek.

vloženo: 23. listopadu 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola mi byla doporučena, ale jsem zklamán. Cena je přívětivá, ale co ušetříte za kurz se Vám nemile vrátí ..:(
Autoškola nabírá mnoho žáků a následně není schopná jim poskytnout ani dostatek výuky ani termíny na zkoušku!
Pokud si chcete udělat řidičák a nedělat ho 7 měsíců a více, hledejte jinde.
Autoškolu nedoporučuji, spolužáci našli v okolí mnohem spolehlivější.
vloženo: 13. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Macháček mohu jedině doporučit a konkrétně instruktora pana Jiřího Havlíčka. Vše v klidu vysvětlil, když jsem si nebyla jistá, tak jsem jezdili delší dobu jeden úsek, zároveň ale dokázal dodat odvahy na těžší situace (křižovatky, podélné parkování apod.) .. Nebýt mého úrazu s nohou, tak jsem rychlokurs zvládla za měsíc, takto se bohužel protáhl na cca dva a půl, ale ne vinou autoškoly, naopak po mém uzdravení se pan Havlíček snažil vyjít v plánování maximálně vstříc a plánoval mi dvouhodinovky .. Co se týče závěrečné zkoušky, tak jak v písemné, tak v praktické části jsem uspěla hned napoprvé, což je při mé nervové povaze hodně velký úspěch.
Není nad to, když Vám "chcípne" auto na semaforu, za Vámi je deset aut, které troubí a pan Havlíček Vám řekne "klid, nikdo za Vámi není, v klidu si nastartuje a rozjeďte se" :)
Jsem ráda, že jsem se pro tuto autoškolu rozhodla, opravdu mě velmi dobře připravila na samostatnou jízdu!
Zdravím pana Havlíčka a celou autoškolu :)
vloženo: 5. září 2016
vložil: Tereza V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dlouho jsem se odhodlávala ke kondičním jízdám, ale nelitovala jsem. Autoškola Macháček je plná profesionálů, kteří se tomu s vervou věnují.

Osvojila jsem si znovu řízení a přestala jsem se konečně bát jezdit.

Můj instruktor pan Bartoš byl skvělý a hodně mně naučil.

Vřele doporučuji všem!!!

vloženo: 21. července 2016
vložil: Kristýna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Macháček byla levná autoškola v mém okolí s dostatečně velkým vozovým parkem a dostatkem instruktorů. Tak se však tváří jen navenek.
1) Zaskočilo mě, když jsem měl řídit auto aniž bych šel na trenažer, přestože instruktorka věděla, že auto řídím poprvé. Mnozí na trenažer nadávají, ale myslím, že jsem nějakou lekci potřeboval, protože takto jsem se cítil dlouho nebezpečný svému okolí.
2) Co se teorie týče, nebyla povinná a kromě praktické údržby a zdravovědy, byla pouze formou velmi nudných filmů u nichž nešlo udržet pozornost a zapamatovat si nějaké potřebné maličkosti.
3)Autoškola tvrdí, že instruktoři pro vás mohou zajet tam, kam se vám to hodí i vás vyložit na vhodném místě, takže jsem jezdil vždy ze stejně pro mě nevýhodného místa a jednou jsem musel vystoupit v úplně jiné části Prahy, protože instruktorka potřebovala jet domů.
4) Autoškola slibovala, že se bude snažit neprodlužovat kurs a slibovala 1,5 hod. jízdy. 1, 5 hodinovou jízdu jsem nejel ani jednou a dva měsíce se protáhly na bezmála tři čtvrtě roku. Bylo to způsobeno nejen 45 min. jízdami, ale i absolutně plným rozvrhem instruktorky.
5) Cena kursu se o mnoho zvýšila neb záhadně jsem byl zapsán na zkoušky víc jak měsíc po odjetí poslední jízdy. Je však pravda, že navíc placené jízdy byly jediné, které k něčemu byly.
6) Během ostatních jízd si instruktorka zařizovala jiné věci, jezdila do autoškoly na záchod, kde se často vybavovala s kolegy třeba i 20 minut. V takových chvílích jsem měl sto chutí si dojít do vedlejší hospody, vzít auto a odjet s ním a něco nabourat (zvlášť, když mi bylo ještě 17 let). Avšak instruktorka byla velmi nepříjemná, takže jsem se nemínil s ní o tom hádat.
7) Instruktorka stále v autě kouřila, nejenže je to nekuřákům velmi nepříjemné, ale ještě jsem pak stále smrděl, jako bych přišel z hospody.
8) Domluva na jízdách byla strašná, nemohl jsem psát SMS, protože instruktorka nechtěla utrácet peníze, takže jsem musel za kredit vyplácat stovky já. Zároveň instruktorka nebyla schopna zavolat, když z důvodu lékaře se nemohla na místo dostavit. Takže jsem jel půl hodiny cesty úplně zbytečně... Když jsem se pak jednou já nedostavil na jízdu, protože mi byl nadiktován špatně čas jízdy. Musel jsem ji zaplatit. Navíc mi instruktorka ani nedala vědět, že tam na mě čeká, takže jsem tam dorazil o hodinu později úplně zbytečně.
8) Nebylo neobvyklé, že mě řidička vyhodila z auta dřív než měla, protože potřebovala něco zařídit a takové zkrácení nikdy nenahradila.
9) Co se výuky týče, nenechala mě nikdy nic dělat samostatně, přestože jsem samozřejmě věděl jak se to dělá, pořád opakovala, a spojku a brzdu apod. Takže se řídit moc nenaučíš.
10) Navíc některé věci dle mého názoru neučila správně, protože si myslím, že např. během čekání na semaforu má být zařazen neutrál nikoliv jednička, která je držena celou dobu přes spojku. Parkovat a couvat jsem se také moc neměl příležitost naučit.
11) Dálnice není zas tak složitá, ale přesto bych uvítal, kdybychom ji alespoň jednou jeli, takhle jsem se v autoškole vůbec nenaučil řadit 5
12) na zkoušky jsem nebyl dle mého názoru vůbec připraven, nebýt mých kamarádů, nevěděl bych, že mě může čekat něco jako předvýjezdová kontrola.
13) Na samotných zkouškách instruktorka hodně radila, což není rozhodně správné a mě to rozhodně rozčilovalo, protože jsem to všechno samozřejmě věděl. Měl jsem dobrého komisaře, takže zkoušky byly v pohodě, ale nevím, jak by to vypadalo s jiným. Instruktorka mě přemlouvala ať ji napíši nějaké dobré hodnocení, což jsem zřejmě neudělal, protože to opravdu nešlo.
Takže rozhodně tu školu nedoporučuji a rozhodně půjdete-li tam nechoďte k paní Neubergový.
vloženo: 16. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   
Chtěl bych touto cestou velice poděkovat panu Švecovi za vše co mě naučil!! Pod jeho vedením jsem zvládl závěrečné zkoušky hned na poprvé. Učební metody pana Švece jsou úžasné, někdy jsem se až divil jak byl klidný.... Smekám před vámi klobouk!!!
S pozdravem a úctou Novotný Zdeněk
vloženo: 17. května 2016
vložil: Zdeněk Novotný,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hledal jsem dlouho autoškolu a nakonec jsem si jí našel. Byl jsem velice spokojený, protože měli se mnou trpělivost, takže mohu jen doporučit.
vloženo: 9. prosince 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem si vybírala podle ceny a lokality. Potřebovala jsem si jen osvojit řízení po několika letech, zaplatila jsem si tedy tři kondiční jízdy.
Pan Macháček byl klidný a trpělivý. Určitě mi velmi pomohl. Odpovídal na množství mých dotazů. Vždy působil velmi klidně.
Děkuji za jízdy.

Mirka
vloženo: 6. června 2014
vložil: Mirka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jde hodně o instruktora, ale autoškolu jako takovou doporučuji!
vloženo: 7. listopadu 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice profesionální přístup.Děkuji panu Macháčkovi, za to, že se mnou měl trpělivost. Nebyl žádný problém se změnou času a místa srazu před jízdou, nebo zrušením jízdy. Autoškolu budu dále doporučovat. Zkoušky proběhli v naprostém klidu a bez zbytečného stresu.
Anna N.
vloženo: 19. srpna 2013
vložil: Anna N.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Panu Macháčkovi patří mé muchas gracias senor, za to, že si mě vzal na starost. Jsem nervák a pan Macháček ze mě snad opravdu udělá řidiče :) Tato autoškola má mojí důvěru a s radostí ji budu doporučovat. Pokud jde o závěrečné zkoušky, nikdy mě nenapadlo, že by na mě někdo chtěl rejžovat. Spíš jsem měla pocit, že na každého žáka, který zkoušky udělá, jsou hrdí, protože ho dobře připravili. Dělají to dobře, baví je to a je to vidět. Děkuji AŽ
vloženo: 6. května 2013
vložil: Alena Žižková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vybral jsem si tuto autoškolu z důvodu velmi lákavé cenové nabídky, která mě vřele překvapila. Můžu jen doporučit.
vloženo: 13. března 2013
vložil: Ondra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola mě dokonale připravila na závěrečné zkoušky a též do normálního provozu.
vloženo: 13. března 2013
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Macháček můžu pouze doporučit. V autoškole jsem se setkal se skvělým přístupem, kdykoliv jsem potřeboval změnit čas jízd, nebyl problém se domluvit. Bohužel v týdnu jsem chodil dlouho někdy i do noci na praxe, ale i s tím v autoškole neměli problém, pokud jsem potřeboval jezdit večer třeba kolem 19,20. hodiny, vždy my vyhověli. I pokud jsem potřeboval skončit jízdy na jiném místě než jsme vyjížděli, nebyl s tím nikdy problém. Ve všem mi autoškola vyšla vstříc. Na závěrečné zkoušky mě skvěle připravili.
vloženo: 15. února 2013
vložil: Petr Griesl, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem odjezdil s p. Macháčkem. Načasovat jízdy podle Vašich možností, nebyl nikdy žádný problém. V autě byl pan Macháček naprosto perfektní. Naučil mě toho velmi mnoho s velmi profesionálním přístupem k žákovi.Trasy jízd byly pokaždé jiné, takže na silnici žádný stereotyp. Když jsem si občas nevěděl s něčím rady v zvládnutí učiva, dokázal mě dokonale situaci vysvětlit a následně si jí i zažít v provozu.
Tuto autoškolu všem vřele doporučuji a ještě jednou panu Macháčkovi touto cestou děkuji za získání řidičského průkazu.

David Podmoll
vloženo: 13. února 2013
vložil: David,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly Macháček jsem přešel po neúspěšném pokusu z jízd u jiné autoškoly. V této autoškole byli velmi vstřícní, vzhledem k této nestandardní operaci. Dohodl jsem si 45 minut kondičních jízd s panem Macháčkem. Škoda octavia mela sice jiné nastavení spojky, plynu a jiný motor, než předcházející auto se kterým jsem jezdil. S touto skutečností jsem se však podle mého názoru v ěchto 45 minutách vypořádal. Posléze jsem úspěšně složil zkoušky. Mezi hlavní klady autoškoly patří rozhodně férový přístup, lidské příjemné jednání a v neposlední řadě také příznivá cena. Sám za sebe tedy (i když jsem neabsolvoval výcvik) hodnotím autoškolu velmi kladně, neměl jsem s nimi žádný problém.
vloženo: 12. února 2013
vložil: František Brož,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ...hezky mu zpívají.

Věřím, že pro studenty, kteří chtějí "jen" mít papíry, tato autoškola vyhovuje. Nicméně těm,kteří se skutečně chtějí naučit řídit vůz,porozumět technické stránce vozidla, silničnímu provozu, tak bych autoškolu rozhodně nedoporučil.

Byl jsem svědkem, jak při závěrečné jízdě s komisařem neuspělo 90 procent žáků z celkového počtu cca 20 lidí. Od konkrétního instruktora, pan Vošáhlík, neuspěl NIKDO.

Oslovil jsem autoškolu, že nemám zájem, dělat závěrečné testy na dvacetkrát a že stojím o pořádnou přípravu, tak co s tím uděláme. Bylo mi řečeno, že pokud mám problém, mohu si vzít papíry, že mi je bez problému vystaví o dokončení výcviku (teorie + 28h jízd), a mohu se přehlásit k jiné autoškole.

Člověk by čekal, ze strany Autoškoly, nějakou profesionální hrdost. Velmi neosobní přístup, kde celá škola na mě působila dojmem,že jediné na čem jim záleží jsou vaše peníze a samotný výcvik je jen nějaká nutná povinnost a s testy si poraďte sami, přitom je to zodpovědnost právě autoškoly,zda žák uspěje,či neuspěje.

Výcvik pod panem Vošáhlíkem byl velmi neprofesionální. Na smluvené srazy dorážel pozdě i o desítky minut, co půl hodina, stavěl někde na kafe a cigaretu, vyřizoval si při každé jízdě svě osobní záležitosti, nákupy, návštěvy známých v servisech, kde se i půl hodinu vybavoval a já jako žák čekal a z výsledných 90 minut jsem skutečně řídil stěží 40.

Při výcviku jsem se učil na vozidle se vznětovým motorem (nafta) a když jsem upozornil, že bych rád byl učen i na vozidle se zážehovým motorem (benzin), bylo mi řečeno,že to není potřeba..že závěrečné zkoušky budu dělat na samém vozidle s kterým absolvuji výcvik. Závěrečné jízdy jsem absolvoval s jiným vozidlem s jiným motorem a ani pan instruktor se neobtěžoval dorazit. Tudiž čas, který jsem měl k dispozici pro ukázání svých dovedností za volantem, jsem se seznamoval s vlastnostmi nového vozidla a na výsledném dojmu ze zkoušky to bylo samozřejmě znát. Nikdo na sebe zodpovědnost,za tuto nepřipravenost samozřejmě nepřevzal, i když z mé strany byla jasná iniciativa učit se na obou typech motoru. Pochopil jsem, že není zájem této Autoškoly, aby zák absolvoval výcvik a zlepšil reputaci školy, ale aby neabsolvoval, platil si další kondiční jízdy a sypal peníze do kasy. Neboť opravné jízdy vás stojí 400 korun správního poplatku na pražském magistrátu a 300 korun složíte ještě do kasy autoškole. Když 2x měsíčně nechají 20 žáků neabsolvovat, jednoduše si spočítáte výnos, který to autoškole přinese - 20x300 + 20x500(kondicni jizdy) = 16.000 -> to uz neni zanedbatelna castka.

Z odměřenosti, která Autoškola Macháček předvedla, při odkázání mě jinam, jsem pochopil,že oni své peníze za můj výcvik již dostali a zda zkoušku na řidičský průkaz úspěšně absolvuji nebo ne, už není jejich starost.

Čekal bych, když si zaplatím službu jakékoliv školy, kvalifikované instruktory, kteří opravdu připraví na zkoušky, kteří cítí svoji povinnosti,aby jejich žáci byli úspěšní. A když nadpoloviční většina žáků jakékoliv školy neabsolvuje, není to bohužel vizitka hloupých žáků,ale vždy špatné výuky.

Takže pokud mohu doporučit, nebo spíše nedoporučit, tuto školu rozhodně nevyužívejte, protože jim záleží pouze na vaši peněžence.

Autoškola sice láká na levný kurz, nicméně věčné opakování zkoušek a připlácení si kondičních jízd, vás dohromady autoškola vyjde i na 10-11.000, hromadu stresu, výcvik se vám potáhne klidně i 3/4 roku, takže zas takové terno ta jejich cena není a moc dobře vědí proč jsou levní, ty peníze si získají jinde. Tudiž nehleďte na cenu,ale na kvalitu a rozhodně při výběru Autoškoly dbejte doporučení známých a veřejných referencí, protože DOBRÁ autoškola je ta, kde žáci zkoušku na řidičský průkaz úspěšně složí.
vloženo: 7. února 2013
vložil: jméno nezveřejněno,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Vážený pane Vojtěchu,
Dovolte nám prosím zareagovat na Vaší, bohužel negativní, recenzi na naší autoškolu.
Velice nás mrzí, že jste získal takto negativní zkušenosti. Musíme Vám zároveň ale poděkovat za Vaše poznatky a informovat Vás o tom, že i na základě těchto informací jsme již učinili opatření, aby se nic podobného nikdy neopakovalo, a Vámi zmiňovaným učitelem byl rozvázán pracovní poměr. Z tohoto důvodu se již nebudeme více vyjadřovat k dalším bodům Vaší nespokojenosti s panem Vošahlíkem a ještě jednou se za jeho neprofesionální chování velice omlouváme.
Jen pro upřesnění situace, kterou popisujete, bychom rádi dodali, že z důvodu vážné technické závady na voze našeho učitele, bylo jedinou možností, aby mohli přihlášení žáci jízdy absolvovat, nechat je jet jiným vozem (samozřejmě stejné značky a typu) ačkoliv jiným typem motoru jelikož další vůz stejné motorizace v naší autoškole není. Zkušební komisař, který zkoušky prováděl, byl samozřejmě před jízdami o vzniklé situaci předem informován, ale z titulu výkonu své funkce nemůže brát ohledy na tyto nešťastné události. Bohužel, jak jste sám popsal, začínající řidiči takovouto změnu nesou hůře, a tudíž většina žáků u zkoušky neprospěla. Rozhodně to ale není standardní výsledek zkoušek naší autoškoly a naopak můžeme s potěšením konstatovat, že převážná většina žáků je s našimi službami naprosto spokojena a na zkoušky je velmi dobře připravena.
Při zahajovacích hodinách, které musí absolvovat každý žák, který se do naší autoškoly přihlásí, jsou všichni informováni, že v případě i jen malé nespokojenosti během výuky budeme velice rádi za všechny připomínky, abychom naše služby mohli i nadále zlepšovat a zároveň jsou žáci průběžně během výcviku dotazováni, zda jsou spokojeni se svým přiděleným učitelem a zda je vše dle jejich představ. I z tohoto důvodu nás mrzí, že jsme se o Vaší nespokojenosti nedozvěděli dřive a neměli tak možnost Vám vyhovět k Vaší plné spokojenosti.
Účelem naší cenové politiky samozřejmě není vydělávat peníze na žácích, kteří neprojdou zkouškami a Váš výpočet našeho výdělku je (bohužel pro nás) naprosto mylný, stejně jako Vámi udávaný počet žáků, kteří ve Vámi zmiňovaném termínu u zkoušky prospěli. Nehledě na Váši recenzi a na to, že cenu kondičních jízd jste zdvojnásobil, jsme se rozhodli, že cenu opravné zkoušky pro žáky, kteří byli účastníky této nepříjemné záležitosti, budeme ještě individuálně řešit. Cena za výcvik v naší autoškole je nastavena tak, aby si jí mohl dovolit opravdu každý, a zároveň jsme byli schopni poskytnout kvalitní servis a reprezentativní zázemí pro výuku a zkoušky pod jménem Autoškoly Macháček.
Na dotaz z Vaší strany, jak postupovat dále v této situaci nesplněných zkoušek, bylo jednou (avšak až tou naprosto poslední) možností, kterou jsme Vám nabídli, vydat Vám Vaši žádost a umožnit Vám konat závěrečnou zkoušku z jízdy ve Vámi vybrané autoškole.
I přes tuto nemilou situaci doufáme, že se rozhodnete zůstat žákem naší autoškoly a dáte nám možnost Vás přesvědčit, že jste se rozhodl pro správnou autoškolu a sám uvidíte, že vzniklá situace byla zapříčiněná selháním jedince, nikoliv však celé naší firmy. Ještě jednou se omlouváme a v nejbližších dnech Vás budeme kontaktovat.
S pozdravem M. Macháček


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem moc ráda tuto autoškolu doporučím. Byla jsem spokojená hlavně s řešením dopravních situací. Jste nuceni přemýšlet proč co děláte a s tímto jste schopni pár týdnů po obdržení řidič. průkazu řídit naprosto bezpečně a spolehlivě, nemusíte se bát nepředvídatelných situací, protože Vás zde naučí jak se v jaké situaci zachovat a jak danou situaci řešit, jelikož většinu situací zažijete přímo při výcviku.
vloženo: 12. srpna 2012
vložil: Liduš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem bych tuto autoškolu doporučila. Přístup k žákům je výborný a vždy se dá dobře domluvit. Byla jsem opravdu spokojená.
vloženo: 2. července 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborné!!!!!!!!! Doporučuji
vloženo: 15. května 2012
vložil: Miller, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ocenila jsem hlavně bezproblémovou komunikaci a přátelský přístup. Velmi užitečné je, že jízdy nevedou stále stejnou trasou, a tak se člověk připraví i na neobvyklé dopravní situace. Autoškolu bych rozhodně doporučila.
vloženo: 24. dubna 2012
vložil: Šárka Holanová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na autoskole bych zlepsila komunikaci se zaky (lepsi informovanost) a moralku nekterych ucitelu - chybela ochota planovat jizdy na vikendy/svatky, v pozdejsich hodinach a nelibilo se mi vecne ruseni hodin. Jinak byly jizdy v pohode, nemusela jsem se v pritomnosti ucitele citit spatne za chyby apod.
Primo pan Machacek byl ochotny a mel vzdy vlidny pristup, nikdy jsem u nej nemela pocit, ze ho nejak obtezuji (napr. v pripade dotazu, pozadavku apod.).
Cena super, da se domluvit i na platbe po castech. Termin 4 mesicu na dokonceni AS se mi zdal trochu dlouhy.
vloženo: 28. února 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem maximalne spokojena s p.Bartosem,cimz bych mu chtela moc podekovat za velmi individualni pristup,jelikoz jsem na materske a p. Bartos se mi vzdy snazil prizpusobit s casem i mistem setkani.Byl velmi trpelivy a profesionalni...... jeste jednou dekuji a preji mnoho spokojenych klientu:)Kurcova
vloženo: 28. ledna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem absolvoval výcvik sk. An. Jezdil se mnou pan Macháček, který je jako instruktor výborný. Na motorce o něm skoro nevíte, prostě umí jezdit. Je úplně v klidu, pohodář, žádný cholerik. Jízdy mohly být kdykoliv, jezdilo se od rána do večera, každý den. Kawasaki už sice měla něco za sebou, ale to vůbec nevadí. Bylo mi docela líto, že výcvik končí, bylo to fajn. Tuto autoškolu mohu jen doporučit!
vloženo: 7. září 2011
vložil: Petr M., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jezdil jsem s panem Havlíčkem, byl to pohodář, na zkoušky jsem byl připraven dobře, den před zkouškou jsme jeli dokonce dvouhodinovku a zaobírali se detailně technikou a údržbou vozidla, Macháček dělá to samé na teoretických hodinách, ale s oktávkou, dobrá byla i instruktáž první pomoci, s pěknou doktorkou :-), testy i otázky k údržbě vozidla si stačí v zakoupené učebnici pročítat tak 2-3 týdny předem, pak s tím na ostro nejsou žádné problémy
vloženo: 14. května 2011
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vše proběhlo super, pan Machaček je borec :)
vloženo: 12. února 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem v této výborné autoškole a nemohl jsem být více spokojenec než jsem. I když bylo pro mě všechno nové tak pod dohledem pana Inženýra Macháčka jsem se všechno krásně a lechce naučil. Děkuji
vloženo: 2. října 2010
vložil: Kemasova verCA,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Macháček osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Macháček < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Macháček - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje