Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Málek - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Málek

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Málek < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S celým průběhem kurzu jsem byl maximálně spokojený. Vše bylo podřízeno mým potřebám a když náhodou něco nevyhovovalo, nebyl problém udělat kompromis. Když jsem něco nevěděl, nebo špatně udělal, nebyl problém a pan Jiří P. mi poradil. Přístup byl velice příjemný, individuální a profesionální. Dělal jsem zde řidičák na skupinu A2 a za 2 roky se rád vrátím na rozšíření.
vloženo: 31. srpna 2020
vložil: Filip Zelenka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S celým průběhem kurzu jsem byl maximálně spokojený. Vše bylo podřízeno mým potřebám a když náhodou něco nevyhovovalo, nebyl problém udělat kompromis. Když jsem něco nevěděl, nebo špatně udělal, nebyl problém a pan Jiří P. mi poradil. Přístup byl velice příjemný, individuální a profesionální. Dělal jsem zde řidičák na skupinu A2 a za 2 roky se rád vrátím na rozšíření.
vloženo: 31. srpna 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tímto bych chtěla poděkovat autoškole Málek, že mi umožnila udělat řidičák na motorku. Byla jsem velmi spokojená, hlavně s pozitivním přístupem meho učitele Jiřím Pýchou, který semnou jezdil a věřil, že to udělám . Byl velmi trpělivý a vše co bylo potřeba mě naučil, a ikdyž mi občas něco nešlo, tak byl hodný. Vše na čem jsme se domluvili ať na místě, čase a na průběhu hodiny bylo tak jak mělo být.
Děkuji opravdu moc. Určitě se ještě vrátím na rozšíření na velké A za pár let :-)
Doporučuji všem. Ještě jednou děkuji moc Jiřímu Pýchovi, Miro Ježkovi, Evženu Galečkovi a Jankovi Málkovi

Vítězslava Karbusová
vloženo: 9. srpna 2016
vložil: Vítězslava ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemám co vytknout. Super instruktoři. Žádné probémy vstřícnost ze všechn stran
Rychlost ještě lepší autoškolu jsem zvládla do 2 měsíců a to napoprvé :) auta spolehlivá a zvládnou doopravdy celkou zátěž od žáků &#128512; a cena podle mě je suprová.
vloženo: 2. dubna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lepší autoškolu jsem si vybrat nemohla. Profesionalita, vstřícnost a výborný přístup instruktorů k žákům. Autoškolu jsem zvládla hned na poprvé a já jen mohu doporučit!
vloženo: 9. září 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bezvadná autoškola :) Super přístup a výborní učitelé. Zkoušek jsem se bála, ale zjistila jsem, že jsem neměla vůbec proč! Autoškola Málek mě na ně suprově připravila. :) Teď už jen to čekání na řidičák :D :) Tuhle autoškolu fakt doporučuji! ;)
vloženo: 1. září 2013
vložil: Bára D.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola! Skvělý přístup a kolektiv. A ty auta, prostě není co dodat. Mohu jen doporučit, řidičák už mám doma a děkuji celému kolektivu autoškoly Málek. :-)
vloženo: 2. června 2013
vložil: Pavel B.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola,výborný přístup k žákům,skvělá příprava,zkoušky jsem zvládla na poprvé a mockrát děkuji Autoškole Málek:)
vloženo: 30. května 2013
vložil: Tereza Š.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Dobrý den, ahoj všem..
Od začátku až do konce jsem byl s autoškolou pana Málka naprosto a bezvýhradně spokojen. Pan Málek je trpělivý a má perfektní přístup k žákům. Jak na teorii tak i při jízdách jsem se bavil a celkově mě autoškola velice bavila. Na závěrečné zkoušky jsem byl perfektně připraven a díky teorii a průběžným doplňujícím informacím od pana Málka jsem ji zvládl levou zadní i bez složité ,,domácí přípravy" Každému, kdo se chce naučit pořádně a správně řídit, mohu tuto autoškolu vřele doporučit!!! Martin =)

vloženo: 12. července 2012
vložil: Martin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je naprosto vynikající,pan Málek je perfektní a trpělivý učitel,teorie s ním mi hodně dala a na zkoušky mě dobře připravil,řídit mě též naučil a že mu to,ale dalo práci,zvládla jsem zkoušky na poprvé :-)
děkuji mu moc touto cestou ještě jednou a mohu všem vřele doporučit,stojí to za to !!!!

vloženo: 5. června 2012
vložil: Lenka-Boží Dar,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem opravdu plně spokojena myslím, že lepší autoškolu jsem si nemohla vybrat. Skvělý přístup instruktora a výborná příprava. Teorie a vysvětlení všeho co mi nebylo jasné, jízdy bez křičení a trpělivostí (ta byla opravdu potřeba). Patří mu velké dík za všechno!! :o)
vloženo: 31. května 2012
vložil: Markét, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Všem doporučuji.. Čeho si na Málkovi cením nejvíce je to, že se k vám chová spíše jako ke kamarádovi nežli k žákovi, což je za mne velké plus. Výborné auto snad nemusím ani zmiňovat. Co jsem slyšel, tak oproti ostatním autoškolám mnohem záživnější teorie. a co je nejvíc důležité, že vás doopravdy naučí řídit a připraví na testy. Já osobně jsem jízdy i testy udělal na první pokus a myslím si, že mne naučil dobře řídit. a já mu za to tímto ještě jednou děkuji.

vloženo: 29. května 2012
vložil: Jan Sviták,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup i příprava. Určitě bych doporučila ostatním.
vloženo: 18. dubna 2012
vložil: Eva, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji.
vloženo: 5. března 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji.
vloženo: 5. března 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Málek osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Málek < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Málek - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje