Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Mariánek - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Mariánek

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Mariánek < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz u Autoškoly Marianek byl pro mě příjemným zážitkem. Pan Marianek nebyl nikdy protivný a vždy jednal profesionálně. Vše nám bylo vždy přehledné vysvětleno. Na jízdy jsem měla pouze jednoho instruktora po celou dobu, což považuji za pozitivní. Instruktor, kterého jsem dostala byl trpělivý a příjemný pan, se kterým nikdy nebyl problém se domluvit na jiném čase jízdy apod.

vloženo: 4. prosince 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, v Autoškole Mariánek, jsem dělal kurz pro velkou motorku A. Šel jsem bez zkušeností z motocyklů, protože jsem neměl žádné z nižších oprávnění pro moto A1, A2. V době kurzu mi bylo 45 let a tak nepopírám měl jsem z toho respekt, možná i obavy. Nicméně, hned první jízda mne z velké části uklidnila, i když jsem zrovna jako Rossi nejel. Pak už to šlo jenom k lepšímu. Zkoušky jsem dal na první pokus. Na test se prostě a jednoduše musíte naučit, na jízdu jsem byl připraven díky této AŠ velmi dobře. Kurz trval dle dohody, takže jsem za měsíc a kousek seděl na své motorce a užíval si ve svém věku klukovskou radost. Za to díky! Michal Mráček
vloženo: 29. listopadu 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V roce 2002 jsem se poprvé setkal s panem Mariánkem při výcviku k získání řidičského oprávnění skupiny B. O 9 let později se k němu znovu přihlásil kvůli rozšíření na skupinu A. V lednu tohoto roku jsem potřetí vyhledal Autoškolu Mariánek a absolvoval u ní výcvik pro skupiny C, C+E a profesní průkaz.

Vždy se mnou jednal profesionálně, férově a hlavně klidně, což jsem opravdu potřeboval.
Dle mého názoru, je to člověk zrozený pro tuto práci.

Děkuji.
Petr Klimek
vloženo: 1. května 2018
vložil: Petr Klimek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc děkuji panu Mariánkovi za trpělivý a hlavně klidný přístup k mému řidičskému neumění.Ani jednou nezvýšil hlas,což já velmi oceňuji.Po 20 letech od získání řidičského průkazu jsem absolvovala kondiční jízdy a dnes jezdím,i když zatím jen s doprovodem.Moc děkuji.Mgr. Pavlína Václavková
vloženo: 3. května 2017
vložil: Pavlína Václavková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem se do téhle autoškoly přihlašovala, vůbec jsem nevěděla, do čeho jdu. Neměla jsem žádné recenze od známých, a tak to byl trochu risk. Nakonec se to opravdu vyplatilo, a autoškolu mohu jen doporučit. Vlídný přístup jak od pana Mariánka, tak od mého instruktora pana Lískovce. Hodiny s ním probíhaly v klidu a těšila jsem se na ně. A po úspěšném složení zkoušek šlo vidět, že z toho má radost. Víc jsem si nemohla přát.
vloženo: 3. března 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji Autoškole Mariánek za VŠE!!!!
Při výuce, kterou jsem celou absolovovala u pana Mariánka,oceňuji nekonečnou trpělivost, profesionalitu, s kterou mne připravil k závěrečné zkoušce.Pokud někdo hledá autoškolu bez stresu, mohu tuto jen doporučit. Ráda sem za dva roky přihlásím i svou dceru.Ještě jednou díky, pane Mariánku!

Mgr . Helena Cigánková
vloženo: 21. prosince 2016
vložil: Mgr.Helena Cigánková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola a její přístup je celkem v pořádku až na drobnosti ale co se týče komisařů ... Tak nechápu kdo je tam drzi nebo jak se tam dostali....Zajíce sem naštěstí jako jediného nepotkal podle toho co slyším další do party imbecilu...co předvádí Peřina a hlavně Pekař tak to svět neviděl tady ty zmrdy by měl někdo natočit aby se to řešilo jen vydelavaj peníze do kapsy to sou zakomplexovani zmrdi co dostávali sikanu na základě a teď si honí ega jako komisari nic vic
vloženo: 8. prosince 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Marianek je super jak cenově tak i po stránce přípravy k zaverecným jízdám . Ale má to malý háček. Až Vás na všechno připraví a jste natolik schopni jezdit jen s malými chybami, které nejsou nijak nebezpečné v provozu přijdou na řadu závěrečné jízdy a v tom je ten háček. Komisaři u zkoušek se snaží co nejvíce vydělat a úspěšnost je potom 1/10 žáků . Takže je to velká pračka peněz i pro autoškolu (200 Kč za oprané jizdy) Autoškolu doporučuji, ale divim se, že si někdo ještě na systém Olomouckých komisařů nestěžoval. Nejde tam o nic jiného než o peníze...
vloženo: 30. listopadu 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K autoškole nemám výhrady. Dělal jsen řidičák skupiny A bez omezení,a testy na 50 bodů,jízdy v pohodě. Co dodat.
Je to o tom co mají žáci v hlavě, a hlavně o jejich přístupu k výuce. Co se týká učitelů není co dodat.Autoškolu Mariánek doporučiji.
Laďa Rečka
vloženo: 8. září 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto zasran. autoškolu vůbec nedoporučuji Pan Jankovský při závěrečné jízdě vůbec za mě nebojoval když jsem udělala malou chybu.Tak nic neřekl.A pan Peřina!! je svin* která tam už nemá co dělat mezi komisaři!Rád vyhazuje lidi,je to tím stářím.Nemá nic jiného na práci.Ale to pan komisař Zarzycki to je komisař ne jak zajíc a pěřina!Už tam nemají co dělat.Konečně jsem ráda že jsem ji udělala!
vloženo: 20. ledna 2014
vložil: Sára, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobry den,chtel bych moc podekovat autoskole Marianek za velmi kvalitni pripravu ke zkouskam a jejimu zvladnuti u skupiny A2.Autoskolu budu doporucovat znamym pro jejich profesionalni a hlavne lidsky pristup k zakum a pro trpelivost ktere maji vskutku pozehnane :)
Mockrat dekuji i vynikajicimu intruktorovi Panu Liskovci,ktery to se mnou pretrpel s usmevem na tvari a profesionalnim klidem.Vic takovych ucitelu :)

Jakub Míšelnický
vloženo: 9. června 2013
vložil: Jakub, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Poděkování a klobouk dolů celému týmu autoškoly Mariánek, zejména skvělému instruktoru panu Jankovskému a také panu Mariánkovi, za perfektní přípravu ke zkouškám na skupinu A bez omezení. Takových profesionálů s lidským a vstřícným jednání bychom potřebovali více a nejen v autoškolách. Ještě jednou velké díky za vaši trpělivost, ochotu a podporu. Tuto autoškolu mohu všem jedině doporučit. Tereza J.
vloženo: 23. srpna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po dnešním úspěšném dokončení rozšíření řidičského oprávnění (na skupinu A bez omezení) je mi milou povinností poděkovat autoškole pana Mariánka. Profesionální přístup, ochota, trpělivost, lidské a velmi pohodové jednání nejen ze strany skvělého instruktora,pana Brezika, ale i pana Mariánka. Ještě jednou velmi děkuji všem, kteří se mi věnovali a podporovali mě. Tuto autoškolu určitě doporučuji. Lucie S.
vloženo: 2. srpna 2012
vložil: Lucie.S, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Mariánek jsem byla velmi spokojena, skvěle mne připravili ke zkouškám, vstřícné, ochotné jednání všech učitelů. Klidné, pohodové prostředí , jsem ráda že jsem si je vybrala.
Můžu všem doporučit tuto autoškolu. Z mé strany velká spokojenost. Miluška
vloženo: 25. června 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je dle mého názoru zaměřena pouze na vydělávání peněz. Průměr uspěšnosti u zkoušek bývá tak dva z deseti. Někdy ani to ne. Je to normální? Sám jsem tuto autoškolu absolvoval a opravdu nedoporučuji.
vloženo: 28. února 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Mariánek byla pro mě velice příjemné prostředí, velmi vstřícní ochotní a lidé kteří odvádějí výbornou práci a velice se mi líbil jejic přístup. Vyučovací hodiny plně využity. U jízd velmi trpělivý a současně profesionální přístup.Tímto ještě jednou velké díky :-)
vloženo: 11. srpna 2011
vložil: Klára,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozšiřoval jsem si u p. Mariánka ŘP na skupinu A21. Jsem nadšený z přístupu instruktorů (Milan B.) a nálady panující kolem celé autoškoly. Vše proběhlo v naprosté pohodě a přátelském duchu. Pokud se mě někdo zeptá, moc rád tuto AŠ doporučím a stejně tak pokud v budoucnu budu dále rozšiřovat ŘP jednoznačně půjdu právě za p. Mariánkem.
Lukáš S.
vloženo: 2. června 2011
vložil: L. Souček, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opět jsem rozšiřoval řidičské oprávnění u pana Mariánka a musím říci, že opět bezchybné a bezstarostné jednání a učení v přátelském kruhu!!Můžu jedině doporučit!! S pozdravem Richter P.
vloženo: 3. dubna 2011
vložil: Richter P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola, resp. pro mě motoškola na světě :-) !!! Všem doporučuji, naučila jsem se tam přesně to, co potřebuji. Pan Mariánek je velmi trpělivý učitel, je s ním sranda. Ráda vzpomínám. Děkuji
vloženo: 15. prosince 2010
vložil: Martina Palůchová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem zdárně absolvovala a musím říct, že mě skvěle připravili do provozu a udělali vše pro to, aby mi vyhověli. Již teď vím, kam si půjdu rozšířit ŘP na motorku!

Vřele doporučuji, Jana Černá
vloženo: 15. září 2010
vložil: Černá, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Okolnosti mne donutily i v 68 letech zkusit zkoušky v autoškole.Díky profesionálnímu a kamarádskému přístupu kolektivu této autoškoly jsem zkoušky zvládla. Děkuji za ochotu vždy vyjít vstříc, za trpělivost a lidský přístup, za jízdy v klidu a pohodě. Ještě jednou za vše děkuje Hráčková Danuše
vloženo: 25. února 2010
vložil: Hráčková Danuše,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahojky,autoškola - Mariánek,je dobrá autoškola.Všichni byli ke mně moc příjemní a ochotní.Jízdy byli super,pohoda a hlavně sranda.Nemůžu říct jediného křivého slova.Velice bych všem doporučila autoškolu u p.Mariánka.Myslím,že na zkoušky mě připravili dokonale i když jsem to udělala na potřetí - nebyla to jejich vina,ale mám to!!!!Moc děkuji. Martina Grygarová
vloženo: 1. února 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný přístup k žákům, podaní výkladů srozumitelné a pochopitelné, trpělivost a ochota.
vloženo: 18. září 2009
vložil: Petr Richter,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Mariánek osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Mariánek < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Mariánek - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje