Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Zdeněk Mazal - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Zdeněk Mazal

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Zdeněk Mazal < <


   S absolvováním autoškoly v Autoškole pana Zdeňka Mazala jsem byl maximálně spokojený. Pan Mazal je nadmíru ochotný a vstřícný, bez problémů se dají domlouvat termíny jízd a tyto termíny platí. Organizace autoškoly je flexibilní a vše jde po domluvě zorganizovat dle přání a časových možností. Teoretické hodiny adekvátně připraví na praktické jízdy, které jsou skutečně beze stresu a kvalitně připraví na jízdu s komisařem. Pan Mazal za nikoho autoškolu nemůže udělat, ale v maximální míře řádně připraví na získání řidičského průkazu. Mohu pouze doporučit.
vloženo: 26. června 2019
vložil: Jakub Šoka, emailová adresa nezveřejněna


   V Autoškole pana Mazala si řidičský průkaz dělalo několik lidí v mém okolí a stejně jako oni i já ji vřele doporučuji. Na rozdíl od konkurence se studenty nezachází jako s bezduchými zdroji výdělku, ale přistupuje k nim velmi lidsky, což shledávám nedocenitelným. Nedočkal jsem se bezohledného nadiktování termínů jízd (což je prý jinde běžné), na každé lekci jsme se domlouvali tak, aby to co nejvíce vyhovovalo oběma stranám. Samotné hodiny probíhaly skutečně bez stresu a ačkoliv se to zdá k nevíře, často byly obohaceny i o jistou dávku humoru, takže na ně dodnes rád vzpomínám.
vloženo: 18. března 2019
vložil: Petr Mi., emailová adresa nezveřejněna


   Velmi dlouho jsem se odhodlávala udělat si řidičák. Z řízení jsem měla velký strach. Zkušenosti mých známých s jinými autoškolami mi na odvaze nepřidaly. Pana Mazala jsem si vybrala podle recenzí, kt. jak teď můžu potvrdit skutečně sedí. Ocenila jsem, že nás hned nehnal do auta, ale že je kurz rozdělen na teorii a v druhé půli až jízdy. Takže řídit začnete až ve chvíli kdy už "trochu víte" co Vás čeká.. Velmi příjemně mě překvapil osobní přístup. Pan Mazal umí skvěle komunikovat s lidmi a dokáže i vycítit v jakém jste zrovna psychickém rozpoložení a jízdu tomu přizpůsobit.. Za mě osobně nedocenitelná vlastnost! Děkuji za nekonečnou trpělivost a přátelskou a klidnou atmosféru. Autoškolu můžu jedině doporučit :)
vloženo: 5. března 2019
vložil: Hana Jedličková, emailová adresa nezveřejněna


   Opravdu nelituji že jsem se výuky účastnila, naopak jsem velice vděčná a to jsem ani nevěděla do čeho přesně jdu. Výuka probíhá klidně a s panem Mazalem se dá skvěle dohodnout, navíc všechno vysvětluje srozumitelně. Takže všem kdo mají zájem jezdit autem, doporučuji tuto autoškolu.
vloženo: 3. března 2019
vložil: Sára Furdíková, emailová adresa nezveřejněna


   Když jsem hledala autoškolu,hledala jsem podle recenzi.Jelikož jsem se řízení bála a u p. Mazala v recenzích bylo jak je hodný a trpělivý.A je to pravda.Nikdy na mě nezvýšil hlas nebo nenadal za něco co jsem udělala špatně.Snažil se všechno vysvětlit,i jsme se často dost zasmáli.Ti co se bojí řídit tak běžte sem.Nejlepší volba co jsem mohla udělat.A v novém autě se mi jelo opravdu suprově. Děkuji za řidičák bez stresu!:)
vloženo: 2. března 2019
vložil: Vendy Příleská,


   Když sem si vybírala autoškolu,hledala jsem podle recenzí.U pana Mazala byli snad všechny kladné,hezký přístup k žákům a velmi hodný.Je to pravda.Pan Mazal je strašně trpělivý.Já se řízení hodně bála a pan M. mi s tím strašně pomohl. Je pečlivý a dbá na to aby jste se naučili jezdit bezpečně.Nikdy na mě nezvýšil hlas nebo nenadal za něco co jsem udělala špatně.Vše vysvětli v klidu a tak aby to každý pochopil.V novém autě se mi jezdilo suprově a pohodlně.Autoškolu pana Mazala můžu vřele doporučit všem kteří se bojí jezdit.
Příleská Vendula
vloženo: 2. března 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Autoškolu jsem odkládal už dlouho nemohl jsem si vybrat a nějak jsem se dostal k této autoškole. Teď už vím že jsem chybu neudělal jsem naprosto spokojen…Název Autoškola bez stresu vystihuje celý průběh výuky i jízd … Obdivuji pana Mazala a jeho velkou trpělivost k ostatním... Tímto všem kdo se bojí a nebo si absolutně nevěří jako já doporučuju tuto autoškolu protože tam se naučí všichni .
vloženo: 11. února 2019
vložil: Roman, emailová adresa nezveřejněna


   Udělat si řidičák mě donutily okolnosti až v době, kdy jsem byla na mateřské dovolené. S výběrem autoškoly mi pomohli kamarádi a známí, kteří už řidičský průkaz měli. Od prvního seznámení s panem Mazalem ze mě opadala nejistota, v učebně nám vše vysvětlil, pouštěl videa, procházeli jsme učebnici, ochotně odpovídal na otázky. Při jízdách byl neskutečně trpělivý, za celou dobu se ani jedinkrát nerozčílil (což jsem sama občas nechápala), když bylo potřeba, vzniklou situaci důrazně vysvětlil, na chyby upozorňoval. Na čas jízdy jsme se domlouvali dopředu, neměl problém s přesunutím dle mé potřeby. Pan Mazal je určitě i dobrý psycholog, protože jsem si všimla, jak jednal s jednotlivými žáky v našem kurzu, že poznal, kdy má povzbudit, kdy naopak moc nemluvit:-),...Prostě z mé původní představy, že autoškola je něco, co je třeba "přetrpět", se nakonec stalo období, na které ráda vzpomínám. Opravdu vede autoškolu "bez stresu", což je v dnešní uspěchané době malý zázrak. Takže ještě jednou p. Mazalovi děkuji a přeji, aby se mu i nadále dařilo!
Pavlína M.
vloženo: 6. února 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   už je to pár let co jsem autoškolu u pana Mazala absolvoval, ale bylo to naprosto v pohodě a bez stresu,domluva bezproblémová, příprava na závěrky byla suprová, vše jsem dal na poprvé&#128521;!!!doporučuju i ostatním
vloženo: 9. ledna 2019
vložil: Lukyn Král, emailová adresa nezveřejněna


   
Autoskolu jsem absolvovala v obdobi, kdy pro mě nebylo nic jednoduche. Perfektní přístup pana Mazala mi pomohl překonat obavu z řízení a starost o auto, které jsme s mamkou mely. Na zkoušky jsem byla dobre připravena. Každé jízdy jsem měla strach, ze auto nezvládnu. Ale pan Mazal byl opravdu strašně trpělivý a vzdy mi ochotně vše vysvětlil. Jsem opravdu rada za každou radu, kterou jsem dostala. Dodnes na ne rada vzpomínám. Mnohdy mi rady i naučené umění řídit a zvládat krizové situace za volantem pomohly vyhnout se nehodě. Řídím bez problému 13 let. Autoskolu pana Mazala vřele doporučuji!
vloženo: 6. ledna 2019
vložil: Hana Fiedlerova,


   Dlouho jsem přemýšlel do které autoškoly vstoupit, projížděl jsem si, přesně takto jako asi dost lidí, recenze na jednotlivé autoškoly v Olomouci a nakonec se mi velice líbily recenze této a jako úspěšný absolvent mohu potvrdit jejich pravdivost a také rád jednu přidám :-). Autoškola u pana Mazala je opravdu výjimečná než u kohokoliv jiného a v tomto mě neutvrdily jen jízdy s ním a také příběhy kamarádů co dělali autoškolu jinde, ale také když jsem seděl u závěrečných zkoušek - byli tam lidi z pěti autoškol a každý ten jejich instruktor vystupoval nějak rázně, někdy až nevhodně a arogantně a přesně tam jsem si řekl jak jsem rád za svého pana Mazala!
Mohu z vlastní zkušenosti tedy říct, že tato autoškola je přímo vhodná pro každého &quot;stresaře&quot;, který se do autoškoly nějakým způsobem bojí nebo jednoduše pro každého, kdo chce úžasný, pohodový a vtipný přístup. Jak již psalo mnoho dalších pode mnou, tak pan Mazal hodiny doplňuje různými historkami a při jízdách to samé - jednoduše jen a jen fajn, jelikož pan Mazal ani nekřičí a opravdu často obdivuji jeho trpělivost :-). Pro jakékoliv info se mu nebojte napsat, ať už na mail nebo na Facebook, je za každých okolností příjemný a rád Vám poví co a jak :-).
Říkám si, že vám sem vložím i kontakt na sebe, kdybyste chtěli nějaké bližší info jak vše probíhalo, tak se mi klidně ozvěte a více vám celý průběh osvětlím - vím, že hodně z nás to při rozhodování potřebuje a i já ocenil, když mi někdo vše podrobně objasnil, když jsem nevěděl jak to bude. Tak níže je zveřejněný můj mail (svítí modře).
Snad tedy má recenze poslouží pro další rozhodování, přeji všem hodně štěstí a nebojte - každý můžeme být jednou řidičem i když z toho jde prvotně dost strach ;-).
vloženo: 5. ledna 2019
vložil: Matěj Chytil,


   Vsem doporucuji
vloženo: 27. prosince 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoskola Zdenek Mazal mi byla doporucena,a opravdu stala za to.skvely pristup k zakum a hlavne prijemny a klidny ucitel...teto autoskole neni snad co vytknout...mohu jen doporučit dal...
vloženo: 5. listopadu 2018
vložil: Antonin, emailová adresa nezveřejněna


   Tuto autoskolu jsme udelali s pritelem oba. Cena kurzu je prijatelna a v hodinach se toho da spousta pochytit,pokud se clovek alespon trochu soustředí. V hodinach vse pobiha formou videi a diskuse,coz by bylo uplne v poradku, kdyby se videa nesekala. To je pro me asi jedina vec,kterou bych vytkla. Jinak pristup pana Mazala je individualni, prijemny a hlavne bych ocenila,ze to zvlada vse sam. Podle me nejvetsi vyhodou teto autoskoly je,ze mate stale stejneho skolitele, takze vi,co uz mate zvladnute a na cem je jeste potreba zapracovat. Vtipky pri jizdach vzdy rozesmeji a pobavi a vse probiha v pohodove atmosfere. Za me nejlepsi! Dekuji!
vloženo: 11. srpna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Několik let jsem byla přemlouvána k řídičáku a nikdy jsem jej nechtěla, protože na jsem na to neměla buňky. Nakonec jsem se nechala rodinou ukecat a šla do toho. Známí mi doporučili právě pana Mazala, že je prý hrozně fajn. Nemýlili se už od první hodiny teorie je poznat, že je to velmi milá a klidná osoba.Velmi se mi líbí přístup, že hned žáky neposílá první hodinu do provozu, centra dokud se na to necítí. Nechá žáka uklidnit pár hodin jízd a pak se pomalinku pokračuje. Vlastně smekám před naším zlatým panem učitelem, že to se mnou vydržel a měl trpělivost:-D jsem člověk neustále ve stresu a velký negativista, ale s ním se člověk uklidní. Nejlepší jsou jeho vtípky a přirovnávání dopravních situací. Na to myslím pořád. Co se týče připravenosti, tak maximum spokojenost. testy jsem zvládla napoprvé stejně jako jízdy. Možná netrvá celý kurz měsíc, ale déle, ale za to apeluje na to aby žák byl maximálně připravený. Už nevím co dodat možná jen to, že ve své žáky věří. Domluva co se týká jízd skvělá a je ochoten jezdit i o víkendu.
Proto mohu jen vřele doporučit právě tuto autoškolu pana Mazala.
Děkuji za vše.
vloženo: 10. srpna 2018
vložil: Hanča N. ,


   Tuhle autoškolu jsem zvolila bez váhání a nelitovala jsem. Hodiny probíhaly formou videí a vždy nějakou vtipnou historkou. Jestliže žák dává pozor, tak si z hodin odnese spoustu užitečných věcí, které pak využije i v praxi. Jízdy probíhaly taktéž příjemně, přes můj počáteční strach se panu učiteli podařilo mě uklidnit a navodit přátelskou atmosféru. Na zkoušky jsem byla maximálně připravená. Jediná výtka - dlouhé trvání kurzu, což se ale nemůžeme divit, když pan Mazal má spoustu zájemců. Mám již po úspěšných jízdách a už ted mi to ježdění s panem Mazalem chybí. Hodnotím velmi kladně.
vloženo: 30. července 2018
vložil: Eva Dostálová,


   Autoškola u Zdeňka Mazala mužu hodnotit jen kladně :) .
Přístup, vysvětlení učiva, jízdy, příprava na zkoušky atd... za 1* .
Cena i přístup k žákum na výbornou.
Držím palce ať se mu stále daří a má hodně lidí.
pozdravuje Filip Š. :).
vloženo: 12. července 2018
vložil: Filip Sup, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Před přihlášením do autoškoly jsem velmi důsledně vybírala, kam mám jít a pomohly mi právě skvělé recenze, které tady pan Mazal má. Po úspěšném absolvování autoškoly musím říct, že jsem se nespletla a byla jsem u pana Mazala velmi spokojená. Bavila mě teorie, kde jsem se od pana Mazala naučila opravdu mnoho nového ve velmi poutavé formě. Pan Mazal se skutečně vyzná, je vidět, že práce ho baví, dělá ji velmi poctivě a na jeho žácích mu moc záleží. Jízdy probíhali v klidu, všechno mělo svojí posloupnost a logiku, zkusili jsme si všechny možné situace mnohokrát. Ke zkouškám nás myslím pan Mazal připravil velmi dobře, proto jsem se zkoušky ani tolik nebála. V autě byla vždy pohodová, až přátelská atmosféra. Je mi i trochu smutno, že autoškola skončila a přeji panu Mazalovi hodně spokojených žáků :).
vloženo: 22. června 2018
vložil: Radka Janáková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z vyprávění od kamarádů jsem se prvně trochu bál jít do autoškoly obecně. Že je to prý stres, instruktoři jsou nepříjemní a pod. Pak jsem se přihlásil k panu Mazalovi a byl jsem neskutečně příjemné překvapen. Nebyl to jeden z těch o kterých mí kamarádi vyprávěli. Od prvního dne byl hrozně milý, vstřícný a vtipný.
Nejvíce jsem se bál teorie, že to bude nuda. Výuka probíhala formou videí s tím, že nám k tomu pan Mazal říkal ještě nějaké zajímavé informace, což mě přimělo chodit na hodiny s nadšením, že se dozvím zase něco nového a že to nebude jen něco co bych si mohl přečíst na internetu.
Jízdy byly úplně super. Všechno dokázal vysvětlit, byl ochotný zodpovědět jakýkoliv dotaz a uměl v autě naladit tak klidnou atmosféru, že jsem zapomněl na jakýkoliv stres a nejistotu. Navíc byla možnost domluvit si místo, kde bude jízda začínat a končit, takže žádný problém s dojížděním.
Zkrátka byl to super zážitek, na který rád vzpomínám. Pochybuji, že bych našel lepší autoškolu a vřele vám ji všem doporučuji.
vloženo: 25. dubna 2018
vložil: Tomáš Matějka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Mazal je skvělý,vtipný,klidný učitel.Slyšel jsem od něho spousty vtipů které mě pobavily a hodně mě taky naučil a vysvětlil.S autem se jezdí výborně a vřele tuto autoškolu doporučuji :)
vloženo: 23. dubna 2018
vložil: Tomáš Dušek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc tuto autoškolu doporučuji, během jizd je v autě super atmosféra, pan Mazal je velmi hodný, vtipný a taky umí povzbudit a uklidnit, takže opravdu žádný stres! :) průběh celé výuky, jak praktické tak teoretické, mi naprosto vyhovoval a myslim, že pan Mazal má vše velmi dobře zorganizované —> naprostá spokojenost, ještě jednou doporučuji a mockrát děkuji!!! :)
vloženo: 12. prosince 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S kurzem jsem byla velmi spokojena. Pan Mazal je výborný učitel,je klidný, příjemný , přátelský a hlavně dokáže naučit a to vše bez stresů ...I cena je úplně skvělá ... všem jen doporučuji pana Mazala kolikrát jsem neměla ani pocit ze sedím v aute autoskoly jaká tam byla pohoda
vloženo: 23. listopadu 2017
vložil: Nikol,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji, výborná autoškola. Jízda s panem Mazalem je vždy pohodová, a navíc velmi zábavná. Je možné se domluvit, kde se jízda začne nebo skončí, tudíž odpadá dojíždění. Zkoušky jsem udělal na první pokus – pan Mazal jednoduše naučí vše, co je potřeba, a to bez dodatečných nákladů.
vloženo: 22. listopadu 2017
vložil: Lukáš S., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S celkovým průběhem kurzu jsem byla naprosto spokojená, Pan Mazal má uvědomělý profesionální přístup, díky kterému jsem se i já dokázala hezky připravit na závěrečné zkoušky. Je to člověk na správném místě s neustále pozitivní náladou, nikdy na mě za celou tu dobu nekřičel, byl milý, vstřícný, občas i velmi vtipný, což navozovalo v průběhu jízd bezvadnou pohodovou atmosféru. Netuším, kde bere tu trpělivost, pro tuto práci se dle mého názoru dokonale hodí. Lepšího instruktora jsem nemohla mít...
vloženo: 31. října 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dokázat, aby dostal řidičák někdo, kdo na začátku znal předpisy jenom počítačových her, je opravdu výkon.
Díky za vstřícnost a pevné nervy.
vloženo: 18. října 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velmi ráda, že jsem si vybrala tuto autoškolu. Kromě toho, že je velmi cenově přívětivá, pan Mazal je velice pohodový člověk a celkově má velmi dobrý přístup k lidem. Po absolvování teorie nejprve jezdíte spíše mimo Olomouc a postupně se dostáváte až do centra. Rozhodně doporučuji!

Ivana Richtárová
vloženo: 8. srpna 2017
vložil: Ivana Richtárová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem moc ráda, že jsem mezi všemi dostupnými autoškolami zvolila právě tuto. Velice milý trpělivý učitel, vždy jsme se na všem domluvili na čem byla potřeba.
vloženo: 29. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěl bych doporučit tuto autoškolu. Pan Mazal byl velmi ochotný a hlavně uměl naučit jezdit. Důležité také je že má velkou trpělivost. Velmi se snaží aby žáci udělali zkoušky hned na poprvé a když jim to nevyjde tak co nejdříve jde vidět že mu nejde o prodlužování autoškoly u jedince z důvodu zisku.

Chtěl bych velmi poděkovat za přípravu, naučení a také za úžasnou domluvu.

Otakar Veselý

vloženo: 17. června 2017
vložil: Otakar Veselý, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola mě při výběru zaujala, ačkoli jsem ji moc neznala. Nicméně již při prvním setkání s panem Mazalem jsem si byla jistá, že to byla dobrá volba. Pan učitel je velmi příjemný, žáka nijak nestresuje a všechno dobře vysvětlí. Dělat řidičák u pana Mazala je opravdu radost. Kdybych si měla vybrat znovu, neváhám, a zvolím stejně. Moc doporučuji :)
vloženo: 26. května 2017
vložil: Simona, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu jedna z mála autoškol, kde se naučíte jezdit a osbojíte si i mnohé hodící se do reálného provozu, kde jste odkázáni sami na sebe. Za mě můžu jenom doporučit, opravdu nešlápnete vedle. :)

Ještě jednou strašně moc děkuji panu učiteli za maximální vstřícnost a frexibilitu.
vloženo: 11. května 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji všem. Díky takřka otcovskému přístupu pana Mazala, jsem překonal strach z řízení a uspěl jsem napoprvé v obou částech zkoušky. Pan Mazal je ochotný člověk, který Vás vyzvedne kdekoliv dle Vaši domluvy a po proběhlé jízdě se odvezete zpět do místa bydliště, práce či školy. Je člověkem optimistickým, vtipným a dobrá nálada která z něj vyzařuje navozuje pohodovou atmosféru během jízd. V jeho případě není ŘIDIČÁK BEZ STRESU jen frází. Děkuji mnohokrát pane Mazale.
vloženo: 9. dubna 2017
vložil: Pavel Januš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu můžu určitě doporučit. Včera se mi podařily testy na 100% a jízdy hned napoprvé. Pan Mazal je moc milý, hodný a trpělivý člověk a při jízdách jsme se rozhodně nenudili, na jeho historky a vtipy jen tak nezapomenu ;-) když je v autě dobrá atmosféra, jde všechno perfektně. Rozhodně mi tato autoškola bude chybět a budu určitě všem doporučovat :-) Ještě jednou moc moc děkuju panu Mazalovi za skvělý nezapomenutelný zážitek :-)
vloženo: 27. ledna 2017
vložil: Péťa Plachá, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný přístup , vše jsem se naučil s klidem , a závěrečnou zkoušku jsem díky skvělému přístupu splnil hned napoprvé .
vloženo: 15. ledna 2017
vložil: Pasz Daniel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolu jsem byla spokojená a můžu doporučit,vsecho v klidu a bez stresu. Tak ještě jednou díky p.Zdenkovi.
vloženo: 15. ledna 2017
vložil: Fojtů,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nejlepší autoškola Olomouc. pan učitel umí vše krásně vysvětlit takže jsem dala testy i jízdy napoprvé. a navíc se jezdí krásným rapidem spacebagem takže prostě top :)
vloženo: 8. ledna 2017
vložil: zdeňka zapletalová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý pan učitel :) Všechno vysvětlí a naučí. Určitě palec nahoru!
vloženo: 8. ledna 2017
vložil: Martin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem spokojen a finální jízdy jsem díky této autoškole zvládl na poprvé
Teorie této autoškoly mě sice trochu uspávala, zato jízdy probíhaly v klidu s tím, že si pro mě pan Mazal přijel a já jsem se vždycky na konci jízd zavezl do školy, nebo domů, podle toho kam jsem potřeboval.
Při jízdách mi pan učitel říkal různé historky co se mu staly, takže při jízdách jsem se rozhodně nenudil.
vloženo: 4. ledna 2017
vložil: Vít Nakládal, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoskolou jsem byl spokojeny.doporucuji
vloženo: 4. ledna 2017
vložil: Nicolas,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný učitel s pevnými nervy, měla jsem strach každý vyprávěl jak po něm v autoškole řvou, no pan Mazal má skvělý profesionální přístup a nikdy na me hlas nezvýšil. Na cestách bylo o zábavu postaráno. Výuka probíhala v pohodě s ukázkovými videi. Celou autoškolu jsem úspěšně na první pokus zvládla a patří velké dík panu Mazalovi :) Tuhle autoskolu mohu jen doporučit :)
vozový park nehodnotím jelikoz ho autoškola nema, ale to vůbec nevadí ba naopak. Jak lépe se naučit "plavat" než že tě hodí rovnou do vody. :)
vloženo: 3. ledna 2017
vložil: Veronika ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velice spokojená já i moje kamarádka, musím říci že mi bylo vždy vyhověno a velmi se mi líbil přístup vyučujícího. Tuto autoškolu ráda doporučuji. :-)
vloženo: 3. ledna 2017
vložil: Šárka , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velmi spokojená. Výběr byl jasný, protože i můj bratr si u této autoškoly dělal řidičák a byl velmi spokojený. Hodně ocěnuji, že pan autoškolák mě vyzvedl, kde jsem si přála. Klidně doma mimo Olomouc nebo v Olomouci. Měl semnou pevné nervy a nikdy na me nezvýšil hlas, když už to možná na mě bylo potřeba. Zastal se mě také při zlkouškách, což mě mile překvapilo.

Už rok řídím a ikdyž začátky byly těžké a pan učitel to semnou neměl lehké spolu jsme to zvládli. Doma říkají, že musel mit nervy ze železa :D :)
Tuto autoškolu doporučuji všem kteří to chtějí zvládnou v pohodě a bez nervů :)

Anna
vloženo: 3. ledna 2017
vložil: Anna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělala jsem u pana Mazala všechny své řidičské průkazy a byla jsem velmi spokojená. Doporučuji
vloženo: 2. ledna 2017
vložil: Petra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Mazal je velmi vstřícný a díky za něj! Autoškola proběhla v naprostém klidu a pohodě.
Dnes jsem řidičkou jak se patří, děkuji :)
S.S.
vloženo: 1. ledna 2017
vložil: Sandra,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou pana Mazala jsem byl nadmíru spokojen. Nejdříve jsem absolvoval kurz B/A2, později pak rozšíření na A. S jízdami mi vyšel vždy vstříc a byl jsem skvěle připraven ke zkouškám.
vloženo: 28. prosince 2016
vložil: Sklenář, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem dělal jak řidičský průkaz skupiny A,tak skupiny B. Vždy byl skvělý přístup k plánování jízd i zkoušek. Výuka probíhala velmi srozumitelně a s humorem. Když se nedařilo na jízdách, tak se vše vyřešilo s úsměvem. Můžu jedině doporučit.
vloženo: 27. prosince 2016
vložil: Martin Škárek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola, klidný instruktor, opravdu bez stresu.
vloženo: 27. prosince 2016
vložil: Filip Juráň, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

Text vložený provozovatelem autoškoly: Dobrý den. Nevím, který pisatel mi vložil toto hodnocení a proč, ale možná o věrohodnosti svědčí i to, že se nepodepsal... ! Nikdy svým žákům neruším svévolně jízdy a už vůbec ne způsobem, který je zde popsán, to bych si vůbec k žákovi nedovolil. Když se stane, že jízdu musím vyjímmečně z důležitého důvodu zrušit, žákovi se slušně omluvím. Naopak mám bohužel mnohem častější zkušenost, bohužel od většinou od stále stejných žáků, že mi jsou schopni např. ze tří dopředu domluvených jízd v týdnu zrušit postupně všechny, a to navíc těsně před jízdou. To pak musím min. 1,5hodiny čekat na dalšího žáka! Jiné autoškoly toto řeší poplatkem za zrušenou jízdu, aby mohli zaplatit prostoj učiteli. Několik žáků mám v autoškole delší dobu, ale ti jsou buď takoví, jak jsem psal výše nebo někteří pořád prý nemocní nebo je s nimi špatná domluva. Kolegové mi říkají, abych se na ně vykašlal, přesto se je snažím stále kontaktovat. O to více jsem rád za hodnocení žáků, kteří chtějí ostatním říci, že byli v mojí autoškole spokojeni a moje služby doporučit. Svých žáků si vážím !!!
vloženo: 27. prosince 2016


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V době kdy jsem v této autoškole dělal řidičský průkaz,tak zázemí a zařízení školy nebylo z nejmodernějších. Učitel byl velmi příjemný a každou chybu bez větších nervů vysvětlil. Vozový park bych taky hodnotil kladně, protože tato autoškola vlastní Škodu Rapid. Cena autoškoly přiměřená. Každý ať si udělá svůj obrázek, ale já mohu tuto autoškolu doporučit.
vloženo: 27. prosince 2016
vložil: David Opletal, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurzy s panem Zdeňkem Mazalem mě bavily, probíhaly v příjemné a přátelské atmosféře a byl trpělivý a obohacoval jízdy zajímavými historkami, aby se student naučil nesoustředit se jen na řízení.
vloženo: 27. prosince 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moje nejhorsi volba v zivote. Ti co jsem psali jsou asi vyjimky, protoze ze vsech stran jsou jen stiznosti. Cele se to tahne, domluva strasna a na jizdy kasle! U zaverek na nej nepadlo jedine dobre slovo. V jinych autoskolach se Vam 100% venuji, kdezto tady si o jizdu musite 3x napsat nez vam ji vubec da. Proste katastrofa. Ti co se rozhoduji kterou autoskolu si zvolit, tak teto se urcite vyvarujte. Jaou tu lidi co ji delaji od unora, brezna a dubna a porad ji nemaji hotovou. Je nespolehlivy, kamaradce napsal ze ma jizdy, prijel za ni a tam ji rekl ze si to rozmyslel a ze je nema. Toto mi neprijde normalni.
vloženo: 22. prosince 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den. Nevím, který pisatel mi vložil toto hodnocení a proč, ale možná o věrohodnosti svědčí i to, že se nepodepsal... ! Nikdy svým žákům neruším svévolně jízdy a už vůbec ne způsobem, který je zde popsán, to bych si vůbec k žákovi nedovolil. Když se stane, že jízdu musím vyjímmečně z důležitého důvodu zrušit, žákovi se slušně omluvím. Naopak mám bohužel mnohem častější zkušenost, bohužel od většinou od stále stejných žáků, že mi jsou schopni např. ze tří dopředu domluvených jízd v týdnu zrušit postupně všechny, a to navíc těsně před jízdou. To pak musím min. 1,5hodiny čekat na dalšího žáka! Jiné autoškoly toto řeší poplatkem za zrušenou jízdu, aby mohli zaplatit prostoj učiteli. Několik žáků mám v autoškole delší dobu, ale ti jsou buď takoví, jak jsem psal výše nebo někteří pořád prý nemocní nebo je s nimi špatná domluva. Kolegové mi říkají, abych se na ně vykašlal, přesto se je snažím stále kontaktovat. O to více jsem rád za hodnocení žáků, kteří chtějí ostatním říci, že byli v mojí autoškole spokojeni a moje služby doporučit. Svých žáků si vážím !!!


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lépe bych si opravdu vybrat nemohla.Skvělý přístup,ochota a časová přizpůsobivost pana Mazala opravdu perfektní.Velice trpělivý a důkladný jak při teorii tak jízdách a já jsem šla k závěrečným zkouškám opravdu připravená.Mockrát děkuji a velice doporučuji.
vloženo: 24. října 2016
vložil: Pavla Sekaninová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ač jsem měl z autoškoly strach,a to hlavně protoze jsem se bál že mi to nepůjde,tak můžu říct,že tato autoškola se ridičák bez stresu jmenuje právem a budu vždy doporučovat. Skvěla autoškola se vším všudy :)
vloženo: 14. července 2016
vložil: Jakub M,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bez problému doporučuji autoškolu Z. Mazala ,, zkoušky splněny na 1 pokus.
vloženo: 30. června 2016
vložil: M. Pitner, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu vřele doporučit! Upřímně jsem s výběrem autoškoly měl docela strach, ale myslím, že lepší autoškolu sem vybrat nemohl :)
vloženo: 10. června 2016
vložil: Filip Š, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jenom doporučit! Skvělý přístup a perfektní příprava na závěrečné zkoušky.
vloženo: 7. června 2016
vložil: Michal Hustý, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pohodový přístup, klidný a trpělivý pan učitel - umí naučit, při zkoušce pomůže. Rozhodně doporučuji a budu doporučovat známým ;)
vloženo: 1. dubna 2016
vložil: Samuel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tuto autoškolu vřele doporučuji, s učitelem jsme se domlouvali na jízdách dle mých možností a vždy mi bylo vyhověno. co se týče zkoušek z teorie nebo jízd připravil mě i další studenty této autoškoly na 100%. nezbývá mi nic než poděkovat za svkělí přístup k žákům
vloženo: 6. března 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh:
Pan Mazal je velmi hodný a milý člověk a rád vám vysvětlí co je potřeba. Záleží mu na tom, aby každý jeho žák autoškolu dodělal a zvládl tak zkoušky. Jízdy probíhaly naprosto v pořádku a pan Mazal je velký vtipálek.
Jediné co bych vytkla je fakt, že pan Mazal je na tuto autoškolu sám a z toho důvodu někdy řeší jízdy na poslední chvíli a snaží se aby se na každého dostalo.
Pana Mazala si vážím a vím, že každého studenta bere vážně.
Závěrky:
Písemné testy jsem udělala na 1. pokus a jízdy na 2. pokus.

vloženo: 13. listopadu 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh:
Pan Mazal je velmi hodný a milý člověk a rád vám vysvětlí co je potřeba. Záleží mu na tom, aby každý jeho žák autoškolu dodělal a zvládl tak zkoušky. Jízdy probíhaly naprosto v pořádku a pan Mazal je velký vtipálek.
Jediné co bych vytkla je fakt, že pan Mazal je na tuto autoškolu sám a z toho důvodu někdy řeší jízdy na poslední chvíli a snaží se aby se na každého dostalo.
Pana Mazala si vážím a vím, že každého studenta bere vážně.
Závěrky:
Písemné testy jsem udělala na 1. pokus a jízdy na 2. pokus.

vloženo: 13. listopadu 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu 100% doporučuji :) Vše proběhlo v pořádku. Co se týče jízd, tak s panem učitelem jsme se vždy bez problému domluvily, tak jak to časově vyhovolalo mě. Jelikož mám moc práce tak jsem to potřeboval nějak přizpůsobit a nikdy nebyl problém. Mockrát za vše děkuji a určite vás vždy doporučím, když někdo z okoli bude chtít dělat autoškolu:) Díky a ať se daří :) Nicolas
vloženo: 12. listopadu 2015
vložil: Nicolas,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu bych doporučil tuhle autoškolu všem, co to plánují a i těm, co se toho trochu bojí. Perfektně se to naučíte :)
vloženo: 22. června 2015
vložil: KubiikJ, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za mě mohu tuto autoškolu jen doporučit. Když jsem si vybírala tuto autoškolu, dočetla jsem se, že kurz trvá poměrně dlouho(já ho dělala od 1.2-15.5),což je pravda. Pan Mazal má kurz rozložený na teorii a potom jízdy, tudíž velice pečlivě. Nestane se Vám, že by jste vjeli na silnici a vůbec nic nevěděli ,jako se může v některých autoškolách kde je teorie opomíjena stát. Jízdy potom trvají podle vašich časových možností. Já neměla kvůli škole moc času ,ale pan Mazal mi vždy vyšel vstříc. První hodiny jízd jsem byla absolutně zmatená a v rozpacích . Ale postupně jsem poznala, že pan Mazal je člověk na pravém místě. Vše nás dobře naučil , s klidem vysvětlil a vždy našel nějaké vtipné přirovnání :) Je samozřejmé ,že jako učitel autoškoly musí někdy zvýšit hlas ,když se řítíte přímo do katastrofy :D Ale můžete si být jisti ,že nikdy jindy už stejnou chybu neuděláte :)Co se týče auta tak se mi bude moc stýskat, jízdy v novém škoda rapidu byli super , a velmi dobře se ovládal. Při závěrečných jízdách se nestalo, že by nás komisař vzal někam kde jsme nejeli .Ikdyž pro mě byla autoškola jedna z nejvíc obávaných věcí , zvládla jsem jízdy aí testy na poprvé . A za to vše děkuji panu Mazalovi :)
vloženo: 17. května 2015
vložil: Monika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz autoškoly pod panem Mazalem je skvělá příprava k získání řidičáku. Vše v klidu naučí a vysvětlí, jeho vtípky jsou nezapomenutelné a dokáže přizpůsobit časový plán jízd všem potřebám. Velmi doporučuji!
vloženo: 15. února 2015
vložil: Otmar P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola. Velice oceňuji skvělý přístup a výuku. Skvělá příprava na testy a na zkoušky.
vloženo: 3. února 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak dnes jsem dodelala závěrečné zkoušky, vše jsem dala na poprvé a mužu za to podekovat jen a jen panu Mazalovi, ktery me naučil všemu a i přes velky strach jsem vše zvladla.
Navic je to doopravdy autoškola bez stresu, pan Mazal je velice přijemny človek a autoskola s nim je super zazitek:) takze doporucuji:)
vloženo: 7. listopadu 2014
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem udělala závěrečné zkoušky.Jsem ráda,že jsem dělala kurz právě u pana Mazala,protože má se žáky velkou trpělivost a dokáže je duševně podpořit natolik,že to každý musí prostě dokázat.
vloženo: 14. října 2014
vložil: Jiřina Machů, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za mě jedno velké DOPORUČUJI.Pan Mazal je klidný člověk který opravdu umí naučit,vždy se dalo domluvit na jízdách,neřve,nenadává...opravdu bez stresu.Já osobně jsem udělala ŘP napoprvé za co jsem nesmírně ráda a velke díky patří právě Vám pane Mazal.Jestli se někdo rozhoduje jít do autoškoly právě sem tak určitě nebude litovat.A rapidkem se krásně jezdí je to prostě krasavec:-) Ještě jednou díky pane učiteli :-) Monika Koppová
vloženo: 22. července 2014
vložil: Monika K.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zvláště pro zaměstnané uchazeče. Výborná domluva. Pan Mazal se vždycky přizpůsobí vašemu volnému času.

vloženo: 24. června 2014
vložil: Jiří Novák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jedině pan Mazal...v klídku, bez stresů...super domluva a hlavně přístup k lidem, který nestresuje:)
NEJLEPŠÍ...:)

vloženo: 6. května 2014
vložil: Petra Kovaříková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Mazal je velice klidný, trpělivý člověk, s každým jedná individuálně. Při jízdách jsem se i dobře pobavila. Dokáže podpořit, ochotně vše i několikrát vysvětlit. Závěrečnou jízdu jsem udělala na první pokus. Tuto autoškolu mohu jen doporučit:).Michaela U.
vloženo: 17. dubna 2014
vložil: Michaela U., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   od pana Mazala se dočkáte kvalitní výuky, psychicke podpory a lidskeho pristupu. Pokud vybíráte autoškolu můžu doporučit jedině autoškolu Zdeňka Mazala!
vloženo: 22. února 2014
vložil: Michaela , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dneska jsem udělal závěrečný jízdy s touto autoškolou. Byl jsem velmi spokojený s autoškolou, cenou a hlavně s panem Mazalem. Domluva bez problémů, pan Mazal byl trpělivý,hodný,ochotný a zábavný učitel. Mohu jen doporučit.
vloženo: 13. ledna 2014
vložil: Radim, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po úspěšném dokončení této autoškoly, můžu jen doporučit. Pan Mazal byl velmi trpělivý, hodný, snaživý učitel, který Vám vždy bez problému vše vysvětlil. Na tuto autoškolu budu vzpomínat vždy s úsměvem :)
vloženo: 21. října 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes, po uspesnem dokonceni RP bych i ja rada napsala svuj komentar pro pana Mazala a jeho autoskolu. Naprosto seriozni, uprimny a hodny ucitel, ktery vam rad vsechno vysvetli a pomuze. Na jeho hodiny jizd jsem se tesila, vse probihalo v klidu a bez stresu, coz hodne pomuze. Dale se od pana Mazala dockate i velke psychicke podpory a lidskeho pristupu. Takze pokud nekdo vybirate autoskolu, tak ROZHODNE VOLTE Zdenka Mazala, protoze spokojenost je zarucena. Moc dekuji za vse, co jste pro me udelal, Nela B.
vloženo: 26. srpna 2013
vložil: Nela B.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou, kterou provozuje pan Zdeněk Mazal jsem byla velmi spokojená. Pan Mazal je velmi vstřícný, laskavý, kamarádský a ohleduplný člověk. Své žáky řádně "vyučuje", ochotně vysvětluje vše, co se týče řízení. Jako velké plus uvádím individuální přístup, za který jsem byla mnohdy velmi vděčná... Bylo vidět i slyšet, že mu na spokojenosti žáků velmi záleží!. Za vše díky.

vloženo: 21. srpna 2013
vložil: Jitka Bartošová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou, kterou provozuje pan Zdeněk Mazal jsem byla velmi spokojená. Pan Mazal je velmi vstřícný, laskavý, kamarádský a ohleduplný člověk. Své žáky řádně "vyučuje", ochotně vysvětluje vše, co se týče řízení. Jako velké plus uvádím individuální přístup, za který jsem byla mnohdy velmi vděčná... Bylo vidět i slyšet, že mu na spokojenosti žáků velmi záleží!. Za vše díky.
Jitka Bartošová
vloženo: 21. srpna 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu vřele doporučit. Pan majitel byl přátelský, ochotný a dokázal se přizpůsobit mým potřebám - především na specifických termínech jízd. Při jízdách je klidný a vše se snaží srozumitelně (i nám ženám) vysvětlit. Díky němu jsem po 17 letech, co jsem téměř nejezdila, opět usedla za volant. Stále se mám ještě mnoho co učit a nervozita ze mě neopadla, ale myslím si, že je to na dobré cestě. Děkuji.
vloženo: 24. července 2013
vložil: Kateřina Jeřábková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu plně doporučuji!! Pan Mazal je flexibilní, ochotný a vždy se snaží vyjít studentůům vstříc. Navíc je to pohodový a zábavný spolujezdec! ;)
vloženo: 21. července 2013
vložil: Tereza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Mazala vřele doporučuji. Pan Mazal je velmi přátelský, trpělivý a co mi nešlo, tak mi několikrát vysvětlil. Oceňuji jeho individuální a trpělivý přístup při výuce a děkuji.
vloženo: 19. dubna 2013
vložil: Sylva,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Podle mého soudu je pan Mazal člověk na svém místě. Velice trpělivý, klidný, ochotný vše vysvětlit, klidně i několikrát. Myslím, že se mnou si při jízdách docela "užil", přesto zůstal trpělivý a usměvavý. Moc děkuju a doporučuju všem!
vloženo: 18. dubna 2013
vložil: Buchtová Marcela,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem rád,že jsem nastoupil právě do této autoškoly. Pan Mazal byl přátelský a dobrý učitel především. Doporučuji těm, co chtějí v klidu dosáhnout řidičského průkazu.
vloženo: 18. dubna 2013
vložil: Alex Řehák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola,můžu jen doporučit každému.Pan Mazal opravdu naučí :)
vloženo: 7. března 2013
vložil: Filip,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla velmi spokojená. Pan Mazal je velmi příjemný, trpělivý a klidný učitel. Všechno vysvětlí v klidu, jednoduše a klidně i 150x.
Na každou jízdu jsem se vždycky těšila. Na závěrečnou zkoušku mě připravil skvěle. Moc pana Mazala DOPORUČUJI!!!! Jestliže se chcete naučit řídit bez stresu a v klidu, tak nemáte jinou možnost než zvolit Autoškolu Zdeněk Mazal
vloženo: 25. ledna 2013
vložil: Míša,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zajímavé hodnocení, bohužel realita je trochu jiná. Pan Mazal je sice kliďas a vtipálek, ale bere si moc lidí a pak nestačí odjezdit jízdy a hlavně jízdy určuje podle toho jak se to hodí jemu a né žákům.Zjistil jsem, že většina děcek ze skupiny v L je na tom stejně.Jinde máte 2 měsíční kurz, zkoušky a řidičák. U Mazala to trvá půl roku, a pak většina stejně udělá závěrečky až na po třetí. Musim ale uznat, že při závěrkách radil.
vloženo: 7. ledna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jen doporučit. Pan Mazal je opravdu klidný člověk (jsem zmatkař, takže jsem ho po této stránce prověřila opravdu dobře :D). Jediná drobná vada na kráse této autoškoly je, že si jako žák opravdu musíte říct o další termín jízd. Pokud čekáte, že vám někdo bude organizovat jízdy a celkový čas autoškoly, zkuste raději MŠ. ;) Teorie se dá zvládnout i bez přednášek pouze z výukového CD. Co se týče jízd, určitě nezkoušejte risknout závěrečné přezkoušení, když se na to necítíte. Několik jízd jsem si dokupovala, a zpětně mohu říct, že to nebyly zbytečně investované peníze. Jiki
vloženo: 15. listopadu 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Začnu tím,že před autoškolou jsem mel najeto 0km ,po záverečné jízde mi komisař řekl,že jezdím jako zkušený řidič. Velkou zasluhu na tom ma pan instruktor Zdenek Mazal,jeho klidný a individualní přístup je velkou výhodou při vyuce. Mé vzpomínky na tuto autoškolu:teorie příjemná a interaktivní,praxe velmi poučná a zábavná,se spoustou praktických rad. Tuto autoškolu všem doporučuji! Pepa (sk.A+B)
vloženo: 30. října 2012
vložil: Josef Švanda,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan instruktor Zdenek Mazal je velice příjemný, vtipný a milý člověk. Dokáže podpořit a má velkou trpělivost. Tuto autoškolu mohu všem vřele doporučit!
vloženo: 14. října 2012
vložil: Petra,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Mazal je náročný ale zato naučí takže závěrečné zkoušky proběhly bez větších problémů napoprvé. Můžu vrěle doporučit
vloženo: 14. června 2012
vložil: Karel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Mazal má šestý smysl, jedná s žáky individuálně a díky tomu je člověk na správném místě. Kvalita autoškoly záleží na instruktorovi, jaký má přístup k žákům. Je vidět, že učit v autoškole je jeho zálibou, jelikož bere vše s humorem. Je milý a dokáže podpořit. Vše ochotně vysvětlí a uvádí příklady z praxe. Pokud někdo po dojetí poslední jízdy před zkouškou je stále nejistý, doporučuji si dokoupit jízd(u/y) navíc, protože nestojí to za to vsázet na štěstí. Teorii, je nutné se naučit, číst každé slovo do detailu, někdy se otázky zdají být stejné, ale nejsou. Technika je takové zpestření před zkušební jízdou, je v pohodě.

Autoškolu Mazal doporučuji všem, kdo chtějí mít řidičský průkaz s tím, že se naučili ŘÍDIT.

vloženo: 27. dubna 2012
vložil: Davis, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jedině doporučit !!! :) Vybrala jsem si tuto autoškolu sama a k výběru mě motivovala i tato hodnocení. Pan instruktor Mazal je sympatický a příjemný člověk, jeho způsob výuky je plně dostačující a během jízd je klidný a soustředěný. Obdivuji jeho trpělivost,já jsem patřila k těm méně nadaným řidičům, tak jsem mu dala trochu zabrat, hlavně to odnesla jeho krční páteř... no a teď lidi jezdím !!! a ráda :)
vloženo: 5. března 2012
vložil: Petra,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jedině doporučit !!! :) Vybrala jsem si tuto autoškolu sama a k výběru mě motivovala i tato hodnocení. Pan instruktor Mazal je sympatický a příjemný člověk, jeho způsob výuky je plně dostačující a během jízd je klidný a soustředěný. Obdivuji jeho trpělivost,já jsem patřila k těm méně nadaným řidičům, tak jsem mu dala trochu zabrat, hlavně to odnesla jeho krční páteř... no a teď lidi jezdím !!! a ráda :) Petra Droždín
vloženo: 5. března 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc doporučují. Pan Mazal je klidný a při tom vtipný. Jsem velmi spokojena.
Kamila
vloženo: 16. února 2012
vložil: Kamila, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Teorie zábavná, jízdy v pohodě. U zkoušek mně komisař neposlal nikam, kde bych nejela už při jízdách, takže jsem byla dobře připravena. Určitě doporučuji Autoškolu Mazal. Andrea
vloženo: 23. ledna 2012
vložil: Andrea, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem nastupovala do autoškoly, věděla jsem o autu snad jen že má čtyři kola a jeden volant :-) Při jízdách jsem tedy zpočátku moc nechápala, jak pan Mazal některé věci myslí a co vlastně mám dělat, ale po pár hodinách už jsem se "naladila na stejnou vlnu" a nakonec jsem si řízení i celkem užívala. Z autoškoly jsem si odnesla nejen řidičák, ale taky slušnou zásobu vtipů, kterými nám pan Mazal zpříjemňoval jízdy.
K této autoškole mám jedinou větší výhradu. Nehodí se moc pro ty, kteří mají rádi vše domluvené a naplánované předem. Domluva termínu příštích jízd se konala většinou tak den dopředu, a to po telefonu nebo SMSkami často pozdě večer až v noci. Pro ty, kteří jedenáctou hodinu ještě považují za večer a individuální přístup jim vyhovuje (a věřím, že je takových dost), je autoškola Mazal ideální :-)
vloženo: 18. ledna 2012
vložil: Ivana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou p.Mazala jsem byla nadmíru spokojená.Pan Mazal měl trpělivost,byl klidný(zato dík),vtipný a vlídný.Mohu jen a jen doporučit.
vloženo: 14. prosince 2011
vložil: Fojtů S.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jízdy probíhaly v klidu a s humorem, vše dokonale vysvětlil a vždy vyšel vstříc. Doporučuji
vloženo: 2. listopadu 2011
vložil: Petr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jízdy probíhaly v klidu a s humorem, vše dokonale vysvětlil a vždy vyšel vstříc. Doporučuji, Petr
vloženo: 2. listopadu 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou pana Mazala jsem byla velice spokojená.

Úroveň výuky byla velmi vysoká, pan Mazal vše vysvětlí, názorně předvede, a také poskytne spoustu užitečných rad. Dokáže vždy včas reagovat, a na silnici má neskutečný přehled.
Celá výuka byla brána v klidu a s humorem, pan Mazal je opravdu člověk na správném místě.
Slogan internetových stránek, který zní: &quot;řidičák bez stresu&quot; je skutečně pravdivý.

Všem vřele doporučuji

vloženo: 21. září 2011
vložil: Vendula K.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální a zodpovědný přístup, pohodová atmosféra, skvělá cena - ŘP sk. A. Doporučuji!
vloženo: 16. září 2011
vložil: Jana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola pana Mazala byla pro mě zábavou, teorie i jízdy byly naučné, pohodové, se skvělou atmosférou, stejně tak, jako závěrečné jízdy s komisařem. Vám, kteří se rozhodujete kam jít do AŠ bych tuto mohla jen doporučit.
vloženo: 16. července 2011
vložil: Nicole, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionání přístup, pohodová atmosféra, flexibilita, individuální přístup. Byla jsem 100% spokojena! Všem vřele doporučuji!!


vloženo: 5. července 2011
vložil: A. Monhartová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Během jízd panuje naprosto pohodová atmosféra. Pan Mazal je opravdu člověk na svém místě, během jízd dává neustále ruzné tipy a rady jak správně řídit takže si velice brzy osvojíte i jízdu v plném provozu většího města jako je Olomouc. Za daný počet jízd stihnete projet snad všechna "zákeřná" místa a situace takže Vás nakonec u zkoušky před komisařem už nic nepřekvapí. Tuto autoškolu mohu všem vřele doporučit!!!
vloženo: 30. června 2011
vložil: Tomáš Kocián,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem se rozhodovala do jaké autoškoly půjdu byla pro mě v celku fuška :)
Každé autoškole po Olomouci jsem psala e-maily a čekala kdo se ozve. Na nějaké autoškoly než se vyjádřily jsem čekala třeba i týden a některé se do dnes neozvaly! Panovi Mazalovi jsem napsala, hned ten den večer mi odepsal, dokonce i zavolal a přes můj špatný signál mi vše rád řekl. Takže mi bylo jasné kam půjdu.
Teorie byla super, když byla potřeba všechno nám rád vysvětloval a popisoval tak dlouho, než jsme to pochopili. Mohli jsme se ptát na cokoliv co byla potřeba. Jak má na www stránkách řidičák bez stresu zní vtipně ale název úplně sedí. Na každou hodinu teorie i jízdy jsem se těšila. Ze začátku to bylo z mého hlediska hrozné (to asi je u každého začátečníka :) ) Bylo mi pana Mazala i líto co všechno jsem schopná za volantem udělat. Postupem času jsem si už chyby začala uvědomovat a sama říkala ty jo co zase děláš. Každou situaci jsme spolem snadno a rychle vyřešili a pak se i zasmáli. Od některých kamarádů co chodili k jiné autoškole jsem slyšela, že na ně řvou a pak se bojí jít na další jízdy. V téhle to v žádném případě není!!! Tady se všechno řešilo v klidu a když to šlo, tak i s humorem. Plánování jízd bylo v pohodě. Když byla potřeba jízdy se přehodili a bylo to.
Díky odborným dovednostem pana Mazala jsem se postupem času ,,dořídila´´ až k závěrkám, které se vydařily. Za to mu velké DÍKY.
Zítra si jdu pro řidičák a u každé jízdy budu ráda myslet na dny kdy jsem ještě řidičák neměla…

vloženo: 28. června 2011
vložil: VerĎa,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Mazal dostal zaplaceno, ale dělá mrtvého brouka, takže pozor na něj. Nedodržuje dohodnuté termíny jízd a na klientech mu nezáleží. Zajímalo by mě, kdo tu psal tyto nadhodnocené příspěvky, protože realita je jiná.
vloženo: 26. června 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Mazal dostal zaplaceno, ale dělá mrtvého brouka, takže pozor na něj. Nedodržuje dohodnuté termíny jízd. Jeho jednání je nekorektní.
vloženo: 26. června 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh kurzu mě mile překvapil.
Pan Mazal má velmi osobitý, profesionální a humorný přístup.
Hodiny teorie vždy okoření zkušenostmi, jak vlastními tak svých známích, které jsou k učivu jen přínosem. Teorie je pak snadno pochopitelná.
Následné hodiny jízdy uplně překonaly skvělý pocit z hodin teorie.
Za volantem má pan Mazal individuální přístup, tak jak to vyžaduje každý z nás. Už po první hodině na cvičišti se prostě nemůžete dočkat dalších na silnici! Zkušenosti které Vám předává a rady které dává jsou vždy pravdivé. Jak sám říká: &quot;Já mám vždy pravdu!&quot; prostě platí.:-)
S celou auoškolou jsem opravdu velmi spokojená, díky výbornému vedení pana Mazala jsem vše zvládla v klidu, bez stresu a na poprvé.
Tuto autoškolu bych doporučila všem kteří chtějí autoškolu prožít v klidu a užít si ji s radostí!
vloženo: 29. května 2011
vložil: Žaneta Morongová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh kurzu mě mile překvapil.
Pan Mazal má velmi osobitý, profesionální a humorný přístup.
Hodiny teorie vždy okoření zkušenostmi, jak vlastními tak svých známích, které jsou k učivu jen přínosem. Teorie je pak snadno pochopitelná.
Následné hodiny jízdy uplně překonaly skvělý pocit z hodin teorie.
Za volantem má pan Mazal individuální přístup, tak jak to vyžaduje každý z nás. Už po první hodině na cvičišti se prostě nemůžete dočkat dalších na silnici! Zkušenosti které Vám předává a rady které dává jsou vždy pravdivé. Jak sám říká: "Já mám vždy pravdu!" prostě platí.:-)
S celou auoškolou jsem opravdu velmi spokojená, díky výbornému vedení pana Mazala jsem vše zvládla v klidu, bez stresu a na poprvé.
Tuto autoškolu bych doporučila všem kteří chtějí autoškolu prožít s radostí a klidem. Tady najdete to co hledáte!

zmorongova@seznam.cz
vloženo: 29. května 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   za tři -dobry
vloženo: 12. února 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vůbec neváhat a jít sem!!! Skvělá autoškola.... Při jízdách vládne skvělá atmosféra leckdy se i hodněkrát zasmějete pan Mazal je skutečně profík !
vloženo: 26. ledna 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jestli se právě rozhodujete, kterou autoškolu zvolit, dál už nehledejte! Právě jste totiž našli takovou, ve které je zaručena pohodová atmosféra díky výbornému instruktorovi - panu Mazalovi. Nejen, že vás naučí řídit, ale také umí povzbudit a nekritizuje vás, když se vám hned nedaří. Naopak ochotně poradí a zejména v začátcích přesně naviguje jak postupovat. S takovým přístupem si po pár jízdách řízení osvojíte a zautomatizujete.Co se týče studijních materiálů k technické zkoušce a testůmm, dostanete cd,kterými,když se proklikáte,nemáte problém zkoušky složit.To je tak nejspíš vše,co potřebujete vědět při výběru autoškoly a doufám, že zvolíte správně - Řidičák bez stresu =autoškola Mazal.
vloženo: 18. prosince 2010
vložil: Zuzana Milarová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych se vším klidem mohl doporučit komukoli protože spolupráce s panem Mazalem je příjemná.je to velice dobrý a schopný učitel...já si celou dobu autoškoly příjemně užil a mohu říct že to opravdu byla autoškola bez stresu =o) s pozdravem a velkým poděkováním Pavel Mačák Olomouc 15.10.2010 P.S. klidně bych si u vás autoškolu zopakoval ;o)
vloženo: 15. prosince 2010
vložil: Pavel Mačák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hledáte-li kam nastoupit do autoškoly, tak jedině sem k panu Mazalovi. Úspěšně jsem absolvovala tuto autoškolu, takže vím o čem píši. Už při prní jízdě ze mě spadla nervozita a strach z ježdění.Nikdy jsem se nesetkala během jízd,že by pan Mazal zařval nebo se rozčílil :-) Celkově tam panuje příjemná atmosféra, která jse zapříčiněna osobním přístupem. Vozový park je pohodlný - jezdila jsem jak v teplém počasí tak i v chladném a v autě bylo vždy příjemně. Tuto autoškolu můžu ze svého pohledu doporučit.
vloženo: 3. prosince 2010
vložil: Barbora P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   BYLA JSEM SPOKOJENÁ A DĚKUJI .pMAZALOVI,ŽE BYL MILÝ A OCHOTNÝ.DOPORUČUJI OSTATNÍM.S POZDRAVEM KRISTA-MARIÁNS.UDOLÍ12.11 2010
vloženo: 12. listopadu 2010
vložil: KRYSTYNA SKLENÁŘOVÁ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem velice spokojený Pan Mazal je dobrý učitel a je velmi ochotný
vloženo: 15. října 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji za to že jsem mohl absolvovat řidičský kurz skupiny B v této autoškole. Všem doporučuji se přihlásit u pana Mazala, vše probíhalo v pohodě. Ještě jednou děkuji.
vloženo: 22. září 2010
vložil: Radek P., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem velmi spokojená. Před začátkem cvičení jsem neměla žádnou představu o tom, jak řídit auto a navíc jsem ještě neměla tak dobrou češtinu. Už po několika jízdách jsem se toho vozidla přestala bát a začala jsem z toho řízení mít radost. Mockrát děkuji panu učiteli za trpělivost a povzbuzení a doporučuji tuto autoškolu všem budoucím řidičům.
vloženo: 29. června 2010
vložil: Anna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice doporučuji tuto autoškolu..výborná připravenost k závěrečným zkouškám, při jízdách příjemné prostředí a mnoho užitečných informací!! Opravdu autoškola probíhala v klidu a pohodě:)
Hanka
vloženo: 26. dubna 2010
vložil: Hana Žemlová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu doporučuji všem, kteří se chtějí naučit řídit v pohodě, s příjemným a trpělivým učitelem, který vás velmi dobře připraví na zkoušky. Mimochodem, i klimatizované školní auto, ve kterém stávíte řadu hodin, je radost řídit :-)
vloženo: 26. dubna 2010
vložil: Jana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem ráda, že jsem si vybrala právě tuto autškolu. Výuka byla fajn se vstřícným a přátelským učitelem. Jestli váháte, přihlaste se:)
vloženo: 7. dubna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Mazal je velice trpělivý a vstřícný člověk. V jednání je velice korektní. Myslím si, že je fajn učitel i člověk.
Doporučuji.Daniela
vloženo: 29. ledna 2010
vložil: Daniela , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celý kurz probíhal naprosto v pohodě, v klidu, s úsměvem a zároveň byla urověň výuky velmi vysoká. Pan Mazal je fajn, dá se sním dobře domluvit. Během výcviku dává těměř bez ustání užitečné rady pro naše budoucí řízení. Na zkoušky se po jeho výcviku nemusí nikdo bát jít. Vřele doporučuji.
vloženo: 17. listopadu 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji, tento člověk Vás naučí řídit ;)
vloženo: 14. listopadu 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   super učitel a celá autoškola byla super
vloženo: 1. září 2009
vložil: Erika, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Zdeněk Mazal osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Zdeněk Mazal < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Zdeněk Mazal - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje