Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Mechl - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Mechl

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Mechl < <


   ušlo to, ale agresivita
vloženo: 24. března 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Výborná autoškola! Perfektní přístup učitelů k žákům, snaží se maximálně vyjít vstříc, například při plánování jízd, a je s nimi zábava, takže nikdy v autě nevládne trapné ticho, či špatná atmosféra. Teorie byla rovněž vyučována profesionálně a zábavně obohacena letitými zkušenostmi a radami. Jsem rád, že jsem mohl tuto skvělou autoškolu absolvovat. Děkuji za ohromnou trpělivost a podporu!
vloženo: 11. února 2021
vložil: Martin Gajdušek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je opravdu výborná! Oba pánové instruktoři jsou dlouholetí profesionálové, velmi ochotní a vstřícní. Moc mi pomohlo, že se dalo s oběma pány bez problémů domluvit, ochotně vám vyjdou vstříc. Hodiny byly zábavné a naučné, už po pár výukových hodinách uvidíte zlepšení. I když to někdy nevypadá (budete se občas cítit pod tlakem a zapotíte se), tak věřte, že to s vámi myslí dobře a brzy zjistíte, že to tak opravdu je. Proto mohu doporučit!
Zdravím oba pány instruktory a děkuji za všechno.
vloženo: 26. prosince 2019
vložil: David Sojcak, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je opravdu výborná! Oba pánové instruktoři jsou dlouholetí profesionálové, velmi ochotní a vstřícní. Moc mi pomohlo, že se dalo s oběma pány bez problémů domluvit, ochotně vám vyjdou vstříc. Hodiny byly zábavné a naučné, už po pár výukových hodinách uvidíte zlepšení. I když to někdy nevypadá(budete se cítit pod tlakem a občas se zapotíte),tak věřte, že to s vámi myslí dobře a brzy zjistíte, že to tak opravdu je. Proto mohu doporučit!
Zdravím oba pány instruktory a děkuji za všechno. David Sojcak

vloženo: 26. prosince 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jen doporučit všem věkovým kategoriím:)Profesionální, lidský přístup.Na každou hodinu jsem se těšila, moc mě to bavilo. Autoškolu jsem dělala při zaměstnání a nebyl problém se domluvit časově na jízdách.
NA závěrečné zkoušky jsem byla na 100% připravena,vysvětleny dopravní situace i teorie.Kdykoliv jsem se mohla na všechno zeptat.A ve svých 45 letech jsem to zvládla.A hned na poprvé. Jsem ráda, že jsem do toho šla:)Za všechno moc děkuji. Markéta
vloženo: 22. listopadu 2019
vložil: Markéta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Parádní autoškola, kterou můžu všem jen doporučit. Veškerá domluva vždy bezproblémová. Oba instruktoři jsou vtipní a pohodoví borci, kteří dobře naučí jezdit. V autě vždy pohoda, užila jsem si každou jízdu :).
Za všechno moc děkuji :).
vloženo: 9. října 2019
vložil: Anna Neumanová , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu jen doporučit, 2 učitelé, každý podá styl jízdy po svém přičemž se navzájem nevylučuji a výsledek je výborný.
Termíny jizd byly vždy dle mého přání a nebyl v ničem problém. V autě příjemná atmosféra i když tavíte spojku a vozový park ve výborném stavu.

Cena vzhledem k konkurenci více než příjemná.
vloženo: 23. února 2019
vložil: Jakub , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   2 instruktoři,2 lehce odlišné přístupy k výuce.Oba pánové příjemně komunikativní,nikdy nevládlo v autě trapné ticho,citlivý přístup k potřebám žáka,vstřícnost při domlouvání termínů jízd-času i místa nástupu i výstupu.Opravdu doporučuji tuto autoškolu lidem kteří vědí co chtějí a nebojí se o to říct.P.S.včera jsem prošla u zkoušky, díky Vám, pánové

Zuzana Hajdíková
vloženo: 14. prosince 2018
vložil: Zuzana Hajdíková , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsou dva instruktoři, každý má trochu jiný styl výuky,coz mi z počátku moc nesedelo, ale nakonec to bylo přínosem. Oceňuji individuální přístup a vstřícnost co se týče domlouváni jízd. Na závěrečnou jízdu jsem se cítila připravena, až na pár věcí, které snad praxi vylepsim, např podélne parkování &#128513;
vloženo: 23. listopadu 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě doporučuji všem!! Skvěla domluva, časová flexibilita, perfektní a zkušení instruktoři!! A ten kdo se chysta napsat nebo už napsal cokoli negativního na tuto autoškolu ..Tak ať se nejdříve zamyslí nad sebou a až poté hledá chyby jinde! Protože zde je s Vámi jednáno tak jako jednáte vy s Instruktory ..
Děkuji za vše ;) a Všem vřele doporučuji..
vloženo: 23. ledna 2017
vložil: Fialka Jan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu rozhodně mohu doporučit.Osobně jsem tuto autoškolu neabsolvovala celou, jelikož jsem zde přišla z jiné autoškoly. Se službami a přístupem obou pánů jsem byla velice spokojená. Mám pocit že jsem se v této autoškole naučila o mnoho více než v předchozí autoškole. Domluva s panem Mechlem byla jednoduchá a vždy dorazil jak jsme se domluvili. Hodiny časově nešidil a cena dodatečných jízd byla obstojná. Chtěla bych tímto velice poděkovat této autoškole za vše co mě naučila a co pro mě udělala. Jen mi je líto že jsem se nepřihlásila do ní hned. :)

vloženo: 1. prosince 2016
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím říct, že jsem naštvaná za to, že jsem si tuto autoškolu nevybrala jako první volbu. Má chyba. Smekám před trpělivostí, jakou měli, protože jsem se přeučovala z jiné autoškoly. Naučila jsem se toho víc za pár lekcí jízd, než za celý kurz absolvovaný jinde. Moc děkuji panu Radimovi i panu otci za trpělivost, kterou měli. Za obrovskou pomoc při zkoušce, za přístup, za všechno. Děkuji :)
Autoškolu opravdu všem doporučuji, není co vytknout, nebo na co si stěžovat, byla jsem spokojená.

S pozdravem Petra M.

vloženo: 1. prosince 2016
vložil: Petra,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu všem vřele doporučit! Oba instruktoři jsou profesionálové v tom co dělají a umí v tom za ty roky skvěle chodit. V autě při jízdě nepanuje žádné trapné ticho nebo stísněná atmosféra, právě naopak si při jízdě popovídáte a díky tomu se dokážete uvolnit.. A to se hned jezdí lépe. :-) Vstřícný přístup, časová flexibilita a obrovská podpora při zkouškách.. To je jen pár dalších z mnoha plusů této autoškoly. Zkrátka big up oběma PÁNŮM INSTRUKTORŮM!
vloženo: 23. listopadu 2016
vložil: Aleš Bortel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
můžete mi někdo zdělit aktuální telefon na pana majitele autoškoly???
Telefon uvedený na kontaktu na webovkách je neustále vypnutý.

Děkuji.
vloženo: 26. července 2016
vložil: Tomáš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lépe jsem si vybrat nemohla! Skvělá autoškola za moc pěknou cenu! Oba instruktoři velmi pohodoví, příjemní, tolerantní a trpěliví! V autě vládla vždy uvolněná a pohodová atmosféra. Jízda a vtípky instruktora mi mnohdy zlepšily den :). Jízdu jsem absolvovala nejen ve Frenštátě, ale i v Rožnově a Frýdku. V časech a místě vyzvednutí a skončení jízdy mi bylo vždy vyhověno.U zkoušek velká podpora!DOPORUČUJI!
Stránská Ž.
vloženo: 15. července 2016
vložil: Žaneta Stránská , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hodnocení ode mě je jen kladné, přístup instruktorů je velmi dobrý a dovedou i řádně naučit . Neměl jsem problém se domluvit na čemkoli a když mi třeba ujel autobus, tak pro mě pan Mechl neměl problém přijet. Doporučuji všem.
vloženo: 2. července 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Klidný vtipný avšak důsledný instruktor.
Motorka v skvělém stavu,vlastní prostory pro výuku(v centru) a jízdy od místa kde si určíte .
-časová flexibilita
-Kladný přístup
-Pomoc při testech
-Odvoz domů v případě lenosti žáka :P





vloženo: 17. června 2016
vložil: Jakub Výborný, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou Mechl jsem byla velmi spokojená. Kdykoliv jsem potřebovala, aby pro mě přijeli, nebyl to pro ně vůbec problém a vždy přijeli na čas. Na zkoušky jsem byla velmi dobře připravena a celkově v autě panovala fajn atmosféra. Doporučila bych všem :)
vloženo: 8. června 2016
vložil: Tereza Janošková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vstřícnost, individuální přístup, prostě super učitelé i autoškola celkově! :)
vloženo: 5. května 2016
vložil: Dominik Černoch,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bezkonkurenční přístup, vstřícnost, zábava. Myslím že vše pozitivní již bylo napsáno a já se pod to jen podepisuji.
vloženo: 26. dubna 2016
vložil: Michal Bartoněk,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych doporučil každému, kdo si chce dělat řidičák v okolí Frenštátu p. R.
Bezproblémová domluva, skvělý přístup učitelů, podpora při zkouškách, to je jen málo z mnoha plusů této autoškoly. Je pravda že jízdy probíhají většinou po Frenštátě, ale pokud si chcete vyzkoušet jízdu i v jiných městech, stačí se o tom zmínit u jednoho z učitelů (např. v F-M, Rožnově).
Nejlepší autoškola ve Frenštátě, alespoň podle mého názoru. Jsem velmi rád že jsem si vybral zrovna tuto autoškolu.
vloženo: 29. března 2016
vložil: Tomáš Peiger,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Mechl jsem si vybral z doporučení známých a určitě jsem neudělal chybu. S instruktory a celkově se školou jsem byl na 110% spokojený. Vždy mi vyšli vstříc, ať šlo o jízdy o víkendu ( kvůli nedostatku času přes týden kvůli práce / školy), dvouhodinove jízdy, a na mé přání časté jízdy mimo Frenštát ( Kopřivnice, Frýdek Místek, Rožnov pod Radhoštěm) . Tuhle školu bych doporučil všem, kteří se ještě rozhodují, u koho ji absolvovat. A ty negativní zkušenosti musí snad psát konkurence, protože na téhle škole bych i kdybych chtěl, nenašel žádné zápory &#128515;.
vloženo: 24. března 2016
vložil: Patrik Hejcman ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Mechl jsem si vybral z doporučení známých a určitě jsem neudělal chybu. S instruktory a celkově se školou jsem byl na 110% spokojený. Vždy mi vyšli vstříc, ať šlo o jízdy o víkendu ( kvůli nedostatku času přes týden kvůli práce / školy), dvouhodinove jízdy, a na mé přání časté jízdy mimo Frenštát ( Kopřivnice, Frýdek Místek, Rožnov pod Radhoštěm) . Tuhle školu bych doporučil všem, kteří se ještě rozhodují, u koho ji absolvovat. A ty negativní zkušenosti musí snad psát konkurence, protože na téhle škole bych i kdybych chtěl, nenašel žádné zápory &#128515;. P. Hejcman
vloženo: 24. března 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když čtu odpovědi negativních komentářů, tak mám pocit že za maskou pohodáře se skrývá impulzivní člověk, který nedokáže příjmout sebe konstruktivnější kritiku. Předem chci ochránit Vaše současné studenty aby jste je nenapadal že Vám píšou negativní hodnocení.

Určitě bych autoškolu neopakoval u Vás.

+ Časová flexibilita
+ Odvoz, dovoz až k místu bydliště
+ Nápomoc u zkoušek
+ Otec

- Jízdy jen po Frenštátu
- Kdybych byl instruktor (živnostník) v autoškole tak bych se netvářil jako mistr světa a neshazoval bych studenty. (Možná jsem přecitlivělý ale od 10. jízdy jsem měl k autoškole odpor)




vloženo: 3. března 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkuji Vám i za toto hodnocení. Je mi líto, že jste si to vše, co popisujete negativně, nevyříkal se mnou osobně během kurzu a že Vám musím ležet pěkně v žaludku ještě teď.. Nechám návštěvníky stránek, aby si udělali vlastní názor.
Přeji Vám mnoho šťastně najetých kilometrů a vlastně vše nejlepší v celém životě. :-)

Radim Mechl


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý výběr autoškoly, instruktoři pečliví, trpěliví. Líbil se mi přátelský přístup a vždy mi vyšli vstříc. Celkově mě výuka bavila a děkuji za velkou podporu u zkoušek. Navíc oceňuji i zázemí autoškoly, kde probíhala výuka teorie.:) Můžu všem jen doporučit.
vloženo: 2. března 2016
vložil: Veronika Kopřivová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jelikož jsem autoškolu potřebovala z časových důvodu co nejrychleji oceňuji flexibilitu obou učitelů :) I jízdy mimo Frenštát . Za mě boží !! &#128515;&#128515;
Eliška Janďourková
vloženo: 22. prosince 2015
vložil: Eliška Janďourková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Mechl jsem byl velice spokojen, a to po všech stránkách. Není zde snad nic, co by mi osobně vadilo nebo co by na mě neudělalo dobrý dojem. Oba instruktoři byli velice vstřícní, spolehliví a milí. Velice si vážím smyslu pro humor od obou vyučujících. Doporučuji všem, kteří se chtějí naučit kvalitně řídit automobil (nebo motorku). Tímto bych chtěl ještě jednou z celého srdce poděkovat oběma pánům Mechlovým za jejich trpělivost a pevné nervy :-)))
vloženo: 4. prosince 2015
vložil: Jan Polášek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Mechl jsem byl velmi spokojený. Plánování jízd podle času žáka. Dobrý přístup obou instruktoru. Vřele bych tuto autoškolu doporučil budoucím žákům.
vloženo: 1. prosince 2015
vložil: Jiří Podžorný, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem si vybírala hlavně podle hodnocení ostatních lidí a také podle ceny. Byla jsem moc spokojena. Skvělý přístup, časově mě to vždy vyhovovalo, podpora u zkoušek a také jsem si dobře popovídala. Můžu jen doporučit !! :)
vloženo: 7. září 2015
vložil: Dorota Kociánová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly jsem se přihlásil, jelikož tam chodila má sestra a mamka a obě byly spokojené.
A já můžu říct to stejné, byl jsem spokojen s oběma pány jejich přístupem,radami a odbornou dovedností. Také dokážou zdůraznit na co je třeba se zaměřit a zapracovat společně na zlepšení.
Vřele i ostatním žákům doporučuji tuto autoškolu.

vloženo: 20. srpna 2015
vložil: Strnadel , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Mechl jsem si vybrala podle recenzí známých a určitě jsem neudělala chybu. Super příprava na zkoušky, oba instruktoři vždy vyšli vstříc jakýmkoliv mým požadavkům, ať už jsem chtěla potrénovat cokoliv. A zdůraznit musím i perfektní podporu u zkoušek. Všem doporučuju :)


vloženo: 4. srpna 2015
vložil: Lucie Kytková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když se to vezme kolem a kolem, každá autoškola vám nabízí totéž - kvalitní auto, knížky, bla, bla, bla..vzájemně se ovšem liší přístupem, a to dost razantně! Na kteréhokoliv Mechla nemůžu říct křivého slova - úžasný přístup, veselá atmosféra a o to tu podle mě jde. Vybrala jsem si výborně a jsem moc ráda, že jsem si pro řidičák dojela právě s touhle autoškolou. Vřele doporučuji!!!
+ o smích při jízdách není nouze :)
vloženo: 9. června 2015
vložil: Karolína Šugarová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem s touto autoškolou velmi spokojená. Úžasná atmosféra během jízd, dobrý přístup k žákům, obrovská podpora u zkoušek - za což moc děkuji! :)
Nelituji ničeho. Kdybych si mohla vybrat autoškolu znova, určitě bych volila opět tuhle.
Všem můžu jen doporučit :)
vloženo: 26. května 2015
vložil: Veronika Adamčíková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem ráda že jsem zvolila Autoškolu Mechl, vždy vyšel vstříc, pomohl, skvely přistup vůči budoucim řidičům, hodiny byly vždy plné smíchu. Nemužu nic jineho než jen doporučit
vloženo: 5. května 2015
vložil: Mikušková , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Mechl jsem byl jen spokojen. Přátelský přístup, vstřícná domluva ohledně závěrečných zkoušek a skvělá tréninková vozidla, děkuju :)
vloženo: 18. dubna 2015
vložil: Vašek Pustka ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ...
vloženo: 12. dubna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ve výběru autoškoly nejde o to, co vás tam naučí - to je vesměs všude stejné. Jde o to JAK vás to naučí.
Tohle je ta důležitá přidaná hodnota autoškoly Mechl.
Jízdy probíhají s humorem a i když něco pokazíte, tak to nevadí. Chybami se člověk učí a to tady chápou. Jejich přístup k výuce je prostě skvělý, naprosto variabilní a individuální.
Jsem velmi ráda, že jsem se rozhodla pro tuto autoškolu a doporučuji to všem.
vloženo: 24. března 2015
vložil: Martina Pustková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Toto je autoškola s přidanou hodnotou. Nejen, že se naučíte řídít, ale budete na to mít skvělé vzpomínky. Celý kurz je ve znamení dobré atmosféry a lidského přístupu.
Navíc doporučuji časově vytíženým lidem. Individuální plán opravdu na míru.
Podpora u zkoušek skvělá! :-)
Nemám, co bych vytkla.
Martina Pustková
vloženo: 22. března 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemám co dodat autoškolu jsme u pana Mechla dělal zruba v roce 2012 myslím si že je to nejlepší volba jakou jsem mohl udělat, jak už to přístup,cena,kvalita...
Určitě doporučuji všem !
vloženo: 22. března 2015
vložil: Stanislav Kocián, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych stoprocentně doporučila.
Se vším jsem byla spokojená na sto procent, jak přístupu instruktora k žákovi, tak trpělivosti. Auta, kterými jsem jezdila, což byly Škoda Fabia a nemůžu si stěžovat. :)
Všechno vám instruktoři vysvětlí klidně i stokrát.
A co se týče zkoušek a podpory na ně. Nemůžu vyloučit. Ještě bych jednou ráda poděkovala za super spolupráci a velkou podporu.

vloženo: 19. března 2015
vložil: Bára Kubečková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych stoprocentně doporučila.
Se vším jsem byla spokojená na sto procent, jak přístupu instruktora k žákovi, tak trpělivosti. Auta, kterými jsem jezdila, což byly Škoda Fabia a nemůžu si stěžovat. :)
Všechno vám instruktoři vysvětlí klidně i stokrát.
A co se týče zkoušek a podpory na ně. Nemůžu vyloučit. Ještě bych jednou ráda poděkovala za super spolupráci a velkou podporu.
Bára Kubečková
vloženo: 19. března 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tímto příspěvkem bych ráda všem doporučila autoškolu Mechl. Skvělá domluva s instruktory, dobrá cena i auta, individuální přístup ke každému z žáků, podpora u zkoušek i celková obětavost instruktorů je skvělá. Mockrát děkuju za přípravu na závěrečné zkoušky a přeji spoustu štěstí do dalších jízd.
vloženo: 5. března 2015
vložil: Lucie Stupavská, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem dodělal někdy před půl rokem,ale až dnes jsem narazil,na tyhle stánky,kde ji lze ohodnotit.
Takže moje hodnocení je jednoznačné-vůbec nelituji toho,že jsem dělal kurz ŘO právě zde,vše probíhalo,podle mých představ,jak by probíhat mělo.Domluva i dodržení termínů naplánovaných jízd byla perfektní,pokaždé se dalo domluvit a jídy přizpůsobit,tak jak jsem potřeboval.
Při jízdách jsem byl rád,že byla možnost jezdit s dvěma instruktory
-Pan Mechl st. naprostý pohodář se kterým byla radost jezdit,na nic netlačil a vše se snažil s klidem a rozvahou vysvětlit.
-S panem Mechlem ml.byly jízdy zase o něčem jiném snaží se hlavně naučit jak se co nejlépe chovat za plného provozu,jak se zbytečně nezdržovat a nebrzdit provoz,takže spíše učí defenzivní styl jízdy,což je v dnešních podmínkách jen dobře.Pravdou je,že už jsem někdy taky z jeho strany cítil takovou jakoby "nervozitu",ale vůbec jsem se mu nedivil :-),neberu to jako špatné hodnocení,naopak,byl jsem rád,že to řekl přímo na rovinu a neobkecával to stylem-to nevadí,příště to bude lepší...
Trochu jsem se rozepsal,takže když to shrnu:
-nelituji toho,že jsem absolvoval kurz právě zde,neměnil bych
-oba super instruktoři,jsem moc rád,že jsem je poznal
-příprava a podpora u zkoušek na 100%,ikdyž jsem je nezvládl na poprvé :-)
-dobrá auta a pohoda při jízdách
-časová flexibilita
-dva instruktoři,kteří naučí každý něco jiného

Tedy budoucím žákům,kteří se budou rozhodovat,kde absolvovat kurz autoškoly,mohu tuto jen doporučit.
A já také děkuji za trpělivost,kterou se mnou páni instruktoři měli :-)

vloženo: 2. února 2015
vložil: Josef Kyselý, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   - častá změna času domluvených jízd
- instruktor párkrát vybouchl, což byse stávat nemělo
- špatná domluva
- hodiny teorie
- z většiny se jezdí jen po Frenštátu
+ podpora u zkoušek
vloženo: 17. ledna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
za podporu u zkoušek jsem si nezasloužil ani jednu hvězdu? :-( Ne, teď vážně. Hodnocení je tak negativní, že to zavání až zaujatostí vůči mé osobě. Nevím, kdo hodnocení psal, co jsem dotyčnému provedl..to by se musel podepsat. Skoro to vypadá, že to nepsal ani náš bývalý žák, když věci, které mi vytýká, ostatní popisují úplně naopak. Nerozumím tomu.

Radim Mechl


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tímto příspěvkem bych chtěla ocenit a doporučit služby Autoškoly Mechl, jež hodnotím jako velmi kvalitní. Ocenila jsem zejména flexibilitu, komunikaci, vstřícný přístup a podporu, zejména u zkoušek.
vloženo: 10. prosince 2014
vložil: Eva Jurečková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný přístup, výborné plánování jízd a pohodoví instruktoři se kterými není v autě nuda. Vysvětlí každou dopravní situaci ve které se můžete ocitnout a připraví Vás na ni. Díky Autoškole Mechl se na zkoušky budete těšit :). Za sebe tuto autoškolu doporučuji
vloženo: 9. prosince 2014
vložil: Dominik Bartoň, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dva super instruktoři, kteří vyjdou ve všem vstříc. Dobré auta i cena. Skvělá příprava na zkoušky i do běžného provozu. Všem mohu jen doporučit.
vloženo: 27. listopadu 2014
vložil: Jirka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrá cena, pohodoví instruktoři se kterými se dá skvěle domluvit na čemkoliv. Velmi dobrá příprava na zkoušky a podpora i v jejich průběhu.
Naprostá spokojenost a můžu jenom doporučit.
vloženo: 4. listopadu 2014
vložil: Radek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   můžu jen doporučit :) jízdy jsem si mohla domluvit podle toho jak mi to časově vyhovovalo. Když jsem potřebovala mohla jsem se odvést až domů. A u zkoušek jsem měla velkou podporu a hlavně pomoc :) děkuji :)
vloženo: 2. listopadu 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Mechl jsem si vybrala po doporučení mých známých. Nabízí nejen kvalitní výuku za příjemnou cenu, přizpůsobení jízd časovému vytížení, ale hlavně oceňuji bezproblémovou domluvu a pohodovou atmosféru v autě :) Proto můžu jen všem dalším zájemcům doporučit!
vloženo: 29. října 2014
vložil: Katka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Popravdě,byl jsem tak trochu sklamán.
Vybral jsem si tuhle autoškolu i na základě zdejšího hodnocení,takže abych to shrnul,za mě teda:
plusy:
- Přístup a domluva super
- dobrá auta
- podpora u zkoušek
- to je asi tak vše

mínusy
- cena autoškoly jako všude jinde +/-
- většina autoškol pro vás přijede i vás odveze,což u téhle autoškoly ne,musíte tedy do ceny započítat i dopravu
- výuka teorie stylem "najděte si to doma v knížce"
- výuka praxe probíhá z 95 % pouze po městě Frenštát p.R,tudíž moc zkušeností nepoberete,jezdíte pořád ty samé trasy dokola.

Abych to tedy shrnul,pokud bych měl dělat autoškolu znova,asi bych příště zašel někam jinam.




vloženo: 23. října 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý večer,
děkuji i za toto za hodnocení, beru ho jako poučení do budoucnosti ve směru, že budu ještě více důrazný v tomto.. Každý adept na získání ŘO si vyslechne ode mě x-krát větu..zaplatili jste si službu, kdykoli nebudete s něčím spokojeni, budete něco chtít (nemyslím nové lyže od Ježíška :-) ), budete chtít zajet kamkoli, okamžitě to se mnou řešte. Nejvíce mě zaráží fakt, že opravdu nevím, kdo hodnocení psal. Nevybavuji si žáka, který po mně žádal dovoz a odvoz a nevyšel jsem mu vstříc. Pokud je to jen trochu možné, dojíždíme k žákům domů. Co se týče teorie, absolvoval jste pravděpodobně individuální studijní plán..nikdo Vám nebránil mě navštěvovat v učebně kdykoli, kdy probíhá podrobný výklad zákona 361.

Radim Mechl


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pohodový instruktor během 13 jízd zlepšil moje jizdní schopnosti o 110%. Na motorku jsem si ze začátku stěžovala, ale až jsem se ji naučila zkrotit prostě paráda. V hodinách absolutně bez stresu a s humorem. Těším se na příští rok až si budu rozšiřovat řidičák
(nevím jak on :D).
vloženo: 18. září 2014
vložil: Adéla, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup k lidem, a taky že něco naučí ! ;) Doporučuji
vloženo: 12. září 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pohodový instruktor, dobrý přístup, dobrá domluva jedna z nejlepších cen v okolí :) doporučuji!
vloženo: 11. září 2014
vložil: Richard Blahut,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Daná autoškola naplňuje veškeré nároky nutné pro úspěšné a bezproblémové složení zkoušky k řidičskému oprávnění. Její největší přednost spatřuji ve skutečnosti, že výuku vedou dva zcela odlišní instruktoři. První z nich Vás naučí rozvaze, odpovědnosti, klidu i předjímání dopravních situací. Druhý pak přidá dynamiku, přizpůsobivost a celou řadu dalších dovedností nezbytných pro účastníky provozu na pozemních komunikacích. Všem doporučuji. Kamil Hradský
vloženo: 28. srpna 2014
vložil: Kamil Hradský,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příjemný přístup k žákům autoškoly, vždycky se podřizuje požadavkům daného žáka, výborná příprava k závěrečné zkoušce, jak z praktického, tak i teoretického hlediska.
vloženo: 28. srpna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Mechl jsem byl spokojený. Instruktoři jsou maximálně vstřícní a studenty na zkoušky připraví.
vloženo: 24. srpna 2014
vložil: Adam Kolek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrá domluva, příjemné jednání, podpora u zkoušek. Můžu doporučit.
vloženo: 14. srpna 2014
vložil: Kateřina K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele mohu doporučit. Přístup k žákům je velice individuální a přátelský. Cena je přívětivá a zvláště pro studenty.
vloženo: 4. srpna 2014
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu můžu doporučit. Byla jsem s ní velice spokojená. :)
vloženo: 31. července 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud ještě nevíte, kterou autoškolu si vybrat, tak jen zbytečně marníte čas rozhodováním. Tuhle totiž musíte určitě zkusit!

Další spokojený absolvent.
vloženo: 30. července 2014
vložil: Kuba, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   pohoda
vloženo: 15. července 2014
vložil: lasicka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak může být tak skvěle hodnocena autoškola, která má jízdy jenom po Frenštátě? Podle mě se v tak malém městě nikdo nenaučí pořádně řídit, chci vidět tyto řidiče v nějakém složitějším provozu :-(
vloženo: 10. července 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
na negativní hodnocení mě napadlo napsat toto..no konečně!Od chvíle, kdy jsem se zaregistroval na autoškolách, čekám, kdy se tady něco takového objeví, protože cizí úspěch se ve Vašem případě neodpouští..že? Vážený pane Anonyme..každý návštěvník těchto stránek má možnost se rozhodnout, jakou úroveň má naše autoškola..názory desítky našich bývalých, spokojených žáku, proti jednomu negativnímu, zcestnému (ne, jenom po Frenštátě opravdu nejezdíme) hodnocení nějaké zakomplexované osoby, která se nedokáže ani pod svůj příspěvek podepsat a neskousne fakt, že se v naší autoškole žákům líbí.

Radim Mechl


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi doporučuji tuhle autoškolu,byl jsem velice s ní spokojen a i přístup k žákům byl výborný.
vloženo: 3. července 2014
vložil: Filip, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi doporučuji tuhle autoškolu,byl jsem velice s ní spokojen a i přístup k žákům byl výborný.
vloženo: 3. července 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně vřele doporučuji všem kteří se rozhodnou dělat autoškolu ve Frenštátě a jeho okolí. Přístup a kvalita jsou skvělé a i zázemí a cena jsou na vysoké úrovni. Pokud přemýšlíte nad nějakou autoškolou, tahle je jasná volba.
vloženo: 27. června 2014
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dle mého názoru je tato autoškola nejlepší v dalekém okolí určitě doporučuji. Maximální spokojenost s touto autoškolou :) Sedláček
vloženo: 12. června 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Mechl bych doporučil všem, kteří se rozhodují, kde si udělat řidičák. Skvělí instruktoři, skvělý přístup-ochota, skvělý vozový park, skvělá atmosféra při jízdách a individuální příštup. Doporučuji všemi deseti.
vloženo: 8. května 2014
vložil: Filip Křesálek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem velmi spokojený s touto autoškolou, vlastně jsem nepřemýšlel ani o tom, že bych si řidičák dělal někde jinde než tady.
Všem kteří se rozhoduji, kde si mají dělat řidičák bych doporučoval, ať si ho dělají právě zde.
Dva výborní instruktoři, dvě nová auta, příjemná atmosféra, legrace, cena a hlavně se vše naučíte dělat správně. Všem bych doporučoval jít právě zde.
vloženo: 17. dubna 2014
vložil: Jakub, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak ohodnotit autoškolu? Celý kurz bych shrnul do těchto bodů:
- 2 super instruktoři s pevnými nervy
- 2 nová auta
- individuální přístup
- takřka rodinný interiér v učebně
- cenová dostupnost
A hlavně pohodová nálada v autě!!!
Autoškolu "Mechl" bych tedy mohl všem jen doporučit a jestli někdo váhá, tak nemusí, protože se nemá čeho bát.
vloženo: 1. dubna 2014
vložil: Ondra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   + trpělivost instruktora
+ srozumitelné instrukce
+ časová flexibilita
+ příjemná atmosféra
+ 100% připravení na závěrečné zkoušky ( nemáte se čeho bát)
+ cena


Hodiny jsem si vždy užíval, rád si tím projdu znovu, při řidičáku na velkou motorku :)
vloženo: 27. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu hodnotím kladně. Naučí vás vše pro jistou a bezpečnou jízdu.
vloženo: 22. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškole bych chtěla poděkovat za obrovskou trpělivost, invidualní přístup, vstřícnost a skvělou přípravu na závěrečné zkoušky. Člověka pak nemůže žádna křižovatka, na zkouškách, překvapit. A když vám něco nejde, bez problému vám to instruktoři znovu pomalu vysvětlí a hlavně s vámi několikrát vyzkoušejí. To jsem nejvíce na této autoškole ocenila, že například couvání jsem si mohla pořádně procvičit. Autoškolu můžu jen doporučit a ještě jednou bych chtěla za všechno poděkovat.
vloženo: 2. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S instruktory jsem žádné problémy neměl byli hodně trpěliví a když mi něco nešlo dokázali mi vždy pomoct, i když jsem býl časově omezen pokaždé mi vyšli vstříc a něják jsme se domluvili. Teorii i jízdy se snaží dělat co nejefektivnější, ale i tak vám to dokážou dost spestřit. Co se týká závěrěčných zkoušek tak na ty dokáží dobře připravit. Já jsem byl nadmíru spokojen :)
vloženo: 9. prosince 2013
vložil: Denis Luska,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu můžu doporučit. Z několika důvodu skvělý přístup, dobrá připravenost na zkoušky a také trpělivost. Nemám nic proti.
vloženo: 21. listopadu 2013
vložil: Jiří Mladěnka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V téhle autoškole se nespletete. Na zkoušky Vás doopravdy připraví, přístup je velmi přátelský a do hodin se budete těšit. Průběh jízd je super, naučítese co a jak, kdy a proč. Nebudete litovat když si zvolíte tuhle autoškolu. Já udělal zkoušky bezproblému a napoprvé, všechno v pohodě :-)
vloženo: 12. listopadu 2013
vložil: Tesař Jan, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu vřele doporučuji každému, kdo chce úspěšně složit závěrečné zkoušky a stát se dobrým řidičem. Instruktoři jsou trpěliví a ke každému přistupují individuálně. Jenom chválím ;)
vloženo: 12. listopadu 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu můžu jen a jen doporučit. K žákům přistupují velice trpělivě!, připravují nás pečlivě na závěrečné a jízdy s nimi byly vždy super. Doporučuji!! :)
vloženo: 10. září 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybral pro příznivé hodnocení právě na tomto webu. Přestože jsem z Rožnova, zvolil jsem tuto frenštátskou autoškolu, protože jsem v té době ve Frenštátě pracoval a byla pro mě dobře dostupná. Volba to byla šťastná. Měl jsem možnost cvičit se s oběma instruktory a každý mi dal pro budoucí řízení něco jiného. Od pana Mechla staršího jsem pochytil klid, soustředěnost a sebejistotu při jízdě, které jsou v dnešní hektické dopravě tolik potřebné a cenné. Pan Mechl mladší mě zase připravoval pro aktuální požadavky dynamického a energického pohybu na dnešních cestách. Navíc jsem jím byl dobře připraven na samotné závěrečné zkoušky, které oproti mému očekávání neproběhly pod nějakým velkým stresem. Přestože mám už téměř dvojnásobný věk typického žáka autoškoly a novým věcem se už učím trochu pomaleji, moje prvotní obavy se nenaplnily a vše proběhlo hladce. Tedy vřele doporučuji!
vloženo: 27. srpna 2013
vložil: Petr D., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Mechl jsem si vybrala na doporučení mých známých, kteří již také tuto autoškolu absolvovali. Jsem přesvědčena o tom, že jsem se rozhodla správně. Instruktoři se dokážou přizpůsobit vašemu času, snaží se Vás maximálně připravit na zkoušky a popřípadě Vám pomoct s něčím, co Vám během jízdy dělá problém. Dále také instruktorům nechybí smysl pro humor :-). Já osobně tuto autoškolu doporučuji.
vloženo: 27. srpna 2013
vložil: Barbara, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neměl jsem žádné problémy.
vloženo: 10. srpna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Mechl jsem si vybrala z toho důvodu, že skvěle připraví na závěrečné zkoušky, tak jak mi řeklo už mnoho žáků, kteří autoškolu úspěšně absolvovali přede mnou. Přístup instruktorů je vstřícný, vyznají se v oboru a jsou velmi příjemní. Skvěle připraví na zkoušky jak v teorii, tak v praxi. Můžu jenom doporučit.
vloženo: 5. srpna 2013
vložil: Zuzana Keislerová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup obou instruktorů, oba dva mají v oborů dlouholeté zkušenosti, což jde jak při teorii tak i při jízdách poznat. Pokud jste časově vytížení, není problém se domluvit a oba lektoři vám vyjdou maximálně vstříc. Všem zájemcům o řidičské oprávnění, kteří si žádají profesionální přístup můžu tuto autoškolu jen a jen doporučit.
vloženo: 16. července 2013
vložil: Honza Ondruška, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuju dělat ŘP zde, zkušení lektoři, přijemná atmosféra za jízdy. Jízdy se dají domluvit podle vašeho časového vytížení zkrátka pokuď chcete dělat ŘP tak jedine tady.
vloženo: 30. března 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jen doporučit. Pohodoví instruktoři s velkou snahou a trpělivosti z člověka vyždímat to nejlepší,aby se stal dobrým řidičem. Hlavně především ochota pomoct s teorii ještě těsně před závěrečnými zkouškami.
vloženo: 10. března 2013
vložil: Matouš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu mohu jenom doporučit.Přístup k žákum je profesionální, a kantoři vždy a s ochotou vysvětlí dánou věc klidně i tisíckrát, nemusíte se bát že by jim došli nervy.Jsem moc spokojený, zkoušky jsem absolvoval bez jakéhokoliv problému a mohu jenom poděkovat :).
vloženo: 6. února 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola. Zkoušky jsem úspěšně absolvoval nedávno a to díky trpělivým a zkušeným isntruktorům. Ze začátku jsem měl obavy zda-li to zvládnu, ale během krátké doby mně vše vysvětlili a naučili ke zvládnutí závěrečné zkoušky. Nezbývá mi než poděkovat a doporučit Vám ostatním kteří se rozhodujete pro autoškolu :)
vloženo: 25. ledna 2013
vložil: Patrik J., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všechno proběhlo v pořádku složením závěřečných zkoušek. Dobrý přístup, pohodové jízdy..Autoškolu Mechl doporučuji a děkuji..:)
vloženo: 22. ledna 2013
vložil: Láďa, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Mechl, je to nejlepší pro co se můžete rozhodnout. Panuje tu přátelská atmosféra s instruktory,kteří sou klidní za každé situace,takže můžete být v klidu! S auty se jezdí skvěle a příprava na výuku je zábavná a učiná! Takže vřele doporučuji!
vloženo: 9. ledna 2013
vložil: Peter, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Mechl jsem byla velmi spokojená. Instruktoři byli milí, trpěliví a ve všem vyšli vstříc. Při jízdách panovala pohodová a přátelská atmosféra. Tato autoškola mě připravila nejen na úspěšné zvládnutí závěrečných zkoušek, ale také na řízení v běžném provozu.
Autoškolu Mechl můžu jen doporučit a především poděkovat!
vloženo: 6. ledna 2013
vložil: Karolína Gráfová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Mechl=super volba!!! Byl jsem nad míru spokojen.Oba dva učitelé skvělí,přístup a příprava na závěrečné zkoušky perfektní.Touto cestou by jsem chtěl učitelům moc poděkovat.Autoškolu Mechl mohu jen doporučit. Jan R.
vloženo: 15. prosince 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Klan Mechlovců mě připravil na zkoušky super způsobem, že i já ačkoliv jsem kopyto tak jsem to dala jedním vrzem a dokonce lépe než se dalo očekávat, pánové díky a smekám.. Katka
vloženo: 13. prosince 2012
vložil: Katka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola.V ničem jsem neměl žádné problémy.Instruktoři byli,výborní a jsem rád,že jsem si vybral zrovna tuto autoškolu.Byl jsem nad míru spokojený jak s přístupem k výuce tak i k jízdám.Všem vřele doporučuji.
vloženo: 11. prosince 2012
vložil: David, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Závěrečné zkoušky jsem úspěšně absolvovala sice už v září, ale musím říct, že jsem byla velmi spokojená a tímto chci poděkovat autoškole Mechl za kvalitu přípravy na závěrečné zkoušky, za přátelskou atmosféru a dobrý přístup k vyuce :-) Moc mi pomohli před i při závěrečných zkouškách, takže 100% doporučuju. S pozdravem Verča
vloženo: 9. prosince 2012
vložil: Verča, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Touto autoškolou jsem naprosto spokojená :) Profesionální přístup k žákům, se špetkou humoru a přátelské atmosféry. Rozhodně doporučuji :)
vloženo: 9. prosince 2012
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem rád, že mě autoškola Mechl připravila na zkoušky tak, že jsem neměl problém papíry udělat. Při závěrečné jízdě mi hodně pomohli a jsem rád že jsem dělal autoškolu právě zde :D
vloženo: 7. prosince 2012
vložil: Jan Křenek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nejlepsi autoskola, jen doporucuji.. vse v klidu vysvetli.. a dobre nauci. nejvic v pohode ucitele..
( osobne sem prosel zkouskama bez problemu)
Vaš uspěšný žák Radim :P
vloženo: 27. listopadu 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K autoškole Mechl nemám, co bych vytkla.
Oba dva učitelé přistupovali profesionálně, upřímně, trpělivě, pohodově a navíc vládla v autě i v učebně přátelská atmosféra se spousty smíchu! :-)
Myslím, že málokdy vyjdete z nějaké ŠKOLY s lepší náladou, než jste přišli, mi se to při jízdách u téhle autoŠKOLY stávalo často! :-)
Díky nim jsem šla na zkoušky s pocitem, že jsem připravená a zvládla jsem to napoprvé! :-)
Můžu jen a jen doporučit a zároveň MOC PODĚKOVAT oběma učitelům! :-)

vloženo: 27. listopadu 2012
vložil: Barbora Hyklová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškole Mechl nemám nic, co bych vytkla. Vždy jsem narazila pouze na vstřícný přístup a přátelské chování. Jízdy s panem Mechlem byly skvělé. Jsem moc ráda, že jsem řidičák dělala právě s touto autoškolou a vždy budu hezky vzpomínat na čas strávené tam. Vřele doporučuji
vloženo: 23. listopadu 2012
vložil: Veronika ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškole Mechl nemám nic, co bych vytkla. Vždy jsem narazila pouze na vstřícný přístup a přátelské chování. Jízdy s panem Mechlem byly skvělé. Jsem moc ráda, že jsem řidičák dělala právě s touto autoškolou a vždy budu hezky vzpomínat na čas strávené tam. Vřele doporučuji
vloženo: 22. listopadu 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud někdo uvažuje už neuvažujte 120% volba pro autoškolu je tahle !

Rychlost kurzu neskutečná,super cena, luxusní přístup k žákům.

Opravdu doporučuji tuhle autoškolu neprohloupíte a zažijete spoustu legrace. Lepší řidiče si přát nemůžete :) A hlavně naučíte se to parádně ! :)

vloženo: 7. listopadu 2012
vložil: Staňa K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak, jako i naprostá většina ostatních studentů této autoškoly, jsem byl velmi spokojen. I při tom, jak málo volného času jsem před zkouškami měl byla vždy možnost mít jízdu v mi vyhovujícím termínu. Ačkoli četnost mých jízd nebyla zrovna nejvyšší, díky kvalitní přípravě jsem zkoušky zvládl. A tak, stejně jako mi byla kdysi tato autoškola doporučena i já ji po absolvováni kurzu mohu jen doporučit.
vloženo: 5. listopadu 2012
vložil: Milan, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem se začala zajímat o řidičský průkaz, hned jsem věděla, ke komu půjdu " na učenou" :D. Za 1. mi tuto autoškolu DOPORUČOVALI všichni mí známí, 2. rozhodovala PŘÍVĚTIVÁ CENA a za 3. mi velice vyhovoval přístup k plánování jednotlivých lekcí. Jejich přístupem je: zodpovědně!, ale s klidem a příjemnou atmosférou..Závěrečné zkoušky jsem zvládla bez problému a můžu říct (a velice poděkovat), že mě na ni, a budoucí km na cestách, skvěle připravili!

vloženo: 18. října 2012
vložil: Lucka Svobodová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Mechl je jedna z nejlepších :) Aspoň podle mě. Dělala sem u nich řidičák na A1 a dokázali mě perfektně připravit jak na zkoušky tak i na jízdy.
Doporučuji všem kteří neví kde dělat řidičák.
vloženo: 10. října 2012
vložil: Mechel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu rozhodně doporučuji. Velmi dobrý a individuální přístup, příjemná atmosféra nejen během jízd a kvalitní příprava z teoretických znalostí. Výborně Vás připraví na závěrečné zkoušky, ale hlavně na pozdější běžný provoz. Závěrečné zkoušky jsem zvládnul bezproblému na 1.pokus. Pokud tedy hledáte opravdu kvalitní autoškolu, tak neváhejte.
vloženo: 9. října 2012
vložil: Martin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Mechl je na velmi dobré úrovni. Během jízd vládla pohodová atmosféra, instruktoři mi vždy vyšli vstříc a záleželo na mně, kdy jsem měla na výuku čas. Těm, kteří se ve výběru autoškoly ještě rozhodují, bych ji rozhodně doporučila.
vloženo: 8. října 2012
vložil: Petra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice dobrý a zodpovědný přístup, příznivá cena kurzu a skvělá příprava na závěrečné zkoušky. Všem doporučuji!
vloženo: 8. října 2012
vložil: Vojtěch Svoboda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi dobrá autoškola, pohodový, ale zodpovědný přístup k vyučování, individuální přístup k žákům. Dobře připraví na zkoušky ale i na budoucí řízení v provozu.
vloženo: 6. října 2012
vložil: v. stavarek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší volba kterou jsem kdy mohl udělat... vážně paráda a všem doporučuji !!! luxusní přístup vše dokonalé a všem doporučuju !!! Udělal jsem řidičák za měsíc a 4dny.
vloženo: 5. října 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou mám vinikající zkušenost. Vynikající učitelé, kteří vás dokonale připraví na závěrečné zkoušky jak po stánce ovládání vozidla tak tak testů a technických otázek které vám dokonale vyvětlí co, jak, proč a kdy. Učitelé jsou také velice časově flexibilní, nenerví,není problém se domluvit a také kurz lze dokončit v krátké době. Pokud je i zvaší strany trocha snahy není důvod dělat zkoušky vícekrát než jednou.
Můžu srovnat tuto autoškolu s autoškolou Zlý jelikož jsem u něho dělal kurz na A1 tak už jen to že Zlý je notorický nervák je dostatečným důvodem (a ne jediným) jít k Mechlovi.
Vladan Švidrnoch
vloženo: 18. září 2012
vložil: Vladan Švidrnoch, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Mechl, znám už delší dobu, protože tu dělal autoškolu i můj taťka, strýc a sestřenice. Takže jsem měla dobré doporučení, že tahle autoškola je spolehlivá. Dokonale vás připraví na závěrečné zkoušky, když si s něčím nevíte rady, tak vám ochotně pomohou. Všechno potřebné vám vysvětlí, naučí a připraví do budoucna na bezpečné jízdy autem.
vloženo: 13. září 2012
vložil: Nikol, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z první jízdy a z autoškoly obecně jsem měla docela strach, ale nakonec jsem zjistila, že byl zbytečný :) Instruktoři vše v klidu vysvětlili a celková atmosféra při jízdách byla pohodová. Řidičák jsem dostala na poprvé a autoškolu Mechl můžu všem doporučit!
vloženo: 12. září 2012
vložil: Lucka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na adresu pánů Mechlů nemůžu říct jediné špatné slovo. Po celou dobu mi vždy vycházeli vstříc co se časů jízd týče, vždy mi shrnuli chyby a zdůvodnili řešení určitých situací, stokrát dokola s klidem zopakovali, co bylo špatně a celkovým přístupem si naprosto mě získali.
Já můžu závěrem jen DOPORUČIT a hlavně PODĚKOVAT.
vloženo: 31. srpna 2012
vložil: Viktor Němec, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ač jsem měla tu smůlu že můj kurz trval během úmorných veder,trávila jsem v autě jen hodinu či dvě ale instruktoři v něm sedí skoro celý den a přece si zachovávají chladnou hlavu,bystrou mysl a mají náladu na vtipy.přes to vedro jsou stále ve střehu a snáší stále se opakující chyby s nadhledem a v klidu.v takové společnosti si člověk rád zaplatí i nějakou tu jízdu navíc aby měl jistotu že ty zkoušky zvládne.jsem vděčná za tuto zkušenost a fandím pánům v další práci a ve výchově dalších řidičů.Naďa S.
vloženo: 13. srpna 2012
vložil: Naďa S.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Mechl jsem dělal v osmnácti řidičák na auto i na menší motorku, to jsem chodil na střední školu do Frenštátu. Letos jsem dodělával na neomezenou motorku, a ikdyž to mám docela daleko, tak jsem šel zase tady, protože to jsou prostě pohodáři. Maximálně doporučuji všem! ;-)...
vloženo: 31. července 2012
vložil: Michal,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Mechl bych rád doporučil všech...Jednání bylo na špičkové úrovni, vždy mi vyšli vstříc a měl jsem možnost si sám určovat čas jízdy,,Instruktoři jednají klidně,s rozvahou a pokud potřebujete zopakovat některé prvky jízdy ve kterých si nejste jistí rádi vše zopakují...Na závěr bych jim rád za vše poděkoval a přeju hodně štěstí do budoucna...
vloženo: 31. července 2012
vložil: Radim Tichý,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Mechl mohu doporučit všem.Profesionální a individuální přístup ke studentům.Velmi mi vyhovovala čaasová flexibilita co se týká domlouvání termínu jízd.Co se samotných jízd týče byl jsem velmi spokojen.V průběhu jízdy mi instruktoři vysvětlovali řešení různých dopravních situací takže jsem při zavěrečných zkouškách neměl žadny problém a autoškolu jsem udělal na první pokus.
vloženo: 26. července 2012
vložil: Ondřej, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Mechl bych určitě všem doporučil. Velice mě překvapili časovou flexibilitou (snaží se vám vždy vyhovět). Příjemná je i cena kurzu. Nesmím zapomenout na kladný přístup instruktorů, kteří vám vše vysvětlí a dodají k tomu i dávku humoru, takže u nudu při jízdě není nouze. Díky tomuto humoru si spoustu věcí zapamatujete lépe.
vloženo: 20. července 2012
vložil: Roman Pustějovský, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Mechl doporučuji úplně všem! Nabízí individuální a pohodový přístup ke studentům, časovou flexibilitu co se domlouvání termínů týče, vstřícnost, ochotu.. V této autoškole, ve společnosti instruktorů vedle Vás nejde o nervy, ale o uvolnění, které se projeví v následné, vámi vykonávané jízdě. Vše vysvětlí, ukažou či zopakují kolikrát si jen budete přát, bez jakéhokoliv odporu.
Po mém úspěšném ukončení autoškoly na první pokus jsem si uvědomila, jak mi to vše bude chybět, jak už teorie probíhající v budově autoškoly, která mi byla skvěle vysvětlena tak jízdy probíhající v perfektně naladěné atmosféře!! Tuto autoškolu rozhodně všem doporučuji!!!
vloženo: 19. července 2012
vložil: Anet, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Touto recenzí na Autoškolu Mechl bych rád chtěl poděkovat za dobrou přípravu na zkoušky pro řidičské oprávnění na které jsem byl po přípravě instruktory této místní autoškoly opravdu více než připraven. V Autoškole Mechl si uvědomili, že v dnešní době plné konkurence se musí držet hesla " Náš zákazník náš pán ". Tzn. profesionální a hlavně slušný přístup k zákazníkům, instruktor Vám vše co se týče řízení v klidu a pomalu vysvětlí tak abyste to na 100% pochopili, veškeré úkony si můžete předem několikrát vyzkoušet abyste si byli v řízení na silnici mezi auty jistější. Dále velmi oceňuji ochotu ohledně plánování termínů jízd což především ocení časově vytížení lidé. Co se týče stránky teoretické přípravy, osobně sem poznal, že je více něž důkladná a instruktor Vás k závěrečné zkoušce nepustí dříve dokud neusoudí, že jste dostatečně připraven. Což Vám může do budoucna ušetřit i nějakou tu kačku za případné opakování zkoušek. Dostaneme li se k ceně tak ta je v okolí Frenštátu myslím, nejlevnější i když se jedná dejme tomu o 100 Kč oproti konkurenci. S Autoškolou Mechl mám dobrou zkušenost jak po profesionální stránce tak po stránce lidské a Všem můžu pouze doporučit. Pro ty co jsou na tabulky a čísla tak Autoškola Mechl má nejlepší úspěšnost klientů u zkoušek z celkového počtů 3 autoškol ve Frenštátě pod Rahoštěm. Já jsem řidičák udělal dne 21.05.212 na první pokus. Test hotový za necelé 4 minuty s 1 chybou, technika a jízdy úspěšně splněny. Na závěr chci popřát mnoho úspěchů novým řidičům a hlavně bezpečnou jízdu na cestách, kde dnes bohužel nestačí dávat pozor pouze za sebe. :)
vloženo: 17. července 2012
vložil: Petr Kutáč,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla celkově spokojena. Instruktoři k jednotlivým studentům přistupují individuálně a to je podle mě důležité. Při jízdách jsem neměla strach ani se necítila nijak pod tlakem, ale naopak v autě panovala pohodová, uvolněná nálada. Také teoretická příprava je součástí kurzu. Můžu říci, že mě autoškola připravila nejen na úspěšné zvládnutí závěrečných zkoušek, ale také na zvládnutí situací v běžném provozu. Rozhodně doporučuji.
vloženo: 16. července 2012
vložil: Jessica Špačková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jednání instruktorů bylo za všech okolností profesionální s velice přátelským přístupem bez zbytečných formalit. Velká míra trpělivosti! Přestože jsem jednu chybu zopakovala snad stokrát, byla mi vždy trpělivě vysvětlena. Velká časová vstřícnost! Při zkouškách jsou to sice nervy, ale z vedlejšího sedadla stále vyzařuje: je to v pohodě!
VZKAZ VÁHAJÍCÍM: NEVÁHEJTE!!!:-D
vloženo: 4. července 2012
vložil: Johanna Haniková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velmi spokojena a všem ji doporučuji. Jizdy probíhaly v přátelské atmosféře a vyzkoušela jsem si v nich všechny situace, které mě mohly potkat na závěrečných zkouškách. Myslím si, že jsem i dobře připravena na běžný silniční provoz. Také jsem si mohla nacvičit testy a zkonzultovat otázky z techniky. Na všechny otázky jsem dostala vyčerpávající odpovědi. Všechno probíhalo v naprosté pohodě a bez problémů.
vloženo: 23. června 2012
vložil: Hanka Břeská, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole jsem se cítila dobře. Během mého kurzu nenastaly žádné konflikty s instruktory.
Tuto autoškolu bych svým známým určitě doporučila!
vloženo: 21. června 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byl velmi spokojen, z chovaní instruktorů jde vycítit jasnou profesionalitu a praxi v oboru, opravdu vás jasně a zřetelně naučí a připraví na zavěrečné zkoušky. Přístup k žákům je stoprocentně otevřený a vstřícný a při jízdě se můžete i příjemně pobavit. Opravdu se u nich nemusíte bát, ale jízdu si můžete náležitě užít! Těším se na další spolupráci při obohacení mého řidičského oprávnění kategorie A21. Doporučuji všem!!
vloženo: 19. června 2012
vložil: Šimon Novák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně doporučuji. Do autoškoly jsem šla pořádně vyklepaná, že srazím prvního chodce, co se k mému autu přiblíží, ale už po první jízdě jsem odcházela s úsměvem a mnohem lepším pocitem. Instruktoři vycházejí vstříc při výběru termínů jízd, vždy se najde datum i pro zaneprázdněné studenty. Já jsem autoškolou proletěla celkem rychle a ještě bych tam nějaký měsíc pobyla. Při jízdách se opravdu pobavíte, vždy se mezi značkama najde nějaké téma. Super byla i možnost kdykoliv přijít na zkoušení z techniky, kde instruktor všechny otázky probral a přidal doporučení či čerstvé novinky. Měla jsem možnost si vyzkoušet testy i nanečisto přímo v budově autoškoly. Můžu opravdu jen chválit a doporučovat ;))
vloženo: 7. června 2012
vložil: Hanka Poledníková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Parádní autoškola!!! Pokud hledáte autoškolu, kde se chcete naučit jezdit a u toho zažít spoustu srandy, tak tohle je určitě ta nejlepší volba!:D Parádní učitelé, parádní příprava ke zkouškám... prostě super volba!!:D
vloženo: 29. května 2012
vložil: Martin Kocián,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem velmi spokojen, s jízdami vždy vyšli vstříc, velmi dobré jednání, férový přístup cena super!
vloženo: 17. října 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vždy vyšli vstříc s jízdama, perfektní jednání a solidní cena.
vloženo: 16. května 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný přístup k žákům, tuto autoškolu hodnotím na jedničku s hvězdičkou.:-)
vloženo: 10. února 2011
vložil: alex, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mi se v této autoškole moc líbilo,když jsem tam šla myslela jsem si teda,že to bude horší...určitě tam byl nějaký stres,ale tomu se člověk nevyhne když se učí řídit,ale já myslím že jinak to proběhlo v pohodě:)
vloženo: 29. října 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Cena autoškoly byla finančně dostupná.Na zkoušky připravují žáky pečlivě,každý má možnost docházet do učebny,učit se na počítači a konzultovat s učitelem vše potřebné.Určitě bych doporučila všem se přihlasit do teto školy,mají ten správný přístup.
vloženo: 19. ledna 2010
vložil: Pšenicová marcela,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Mechl osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Mechl < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Mechl - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje